Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα θεματάκια!

Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε το 2003,μόλις εγώ είχα πάει στη Χίο για σπουδές (19 ετών),με σκοπό κάθε άλλο παρά να παντρευτώ,ήθελα να ξεσκάσω,να φλερτάρω,να κάνω ταξιδάκια και γενικότερα να κάνω μια φοιτητική ζωή.

Την πρώτη εβδομάδα που ήμουν εκεί,με είχαν καλέσει κάποιοι γνωστοί της μαμάς μου για φαγητό και,αν και δεν ήθελα,πήγα...

Την ώρα που τρώγαμε,ήρθε και ο Γιώργος,ο οποίος είχε έρθει εκείνη τη μέρα στη Χίο για μετεκπαίδευση στο στρατό (ήταν φαντάρος εκεί παλιότερα).Όχι,δεν ήταν προξενιό,σας το εγγυώμαι!!

Ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας!!!Στη μια βδομάδα που έμεινε εκεί προλάβαμε να καταλάβουμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλο και θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί.

8/10/03 ξεκίνησε η σχέση μας,Ιούλιο 2004 αρραβωνιαστήκαμε,Ιούλιο 2005 παντρευτήκαμε και περιμένουμε να έρθει ένα μωράκι στη ζωή μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόοοοοοοοοοον!

Το 2006 έζησα τον θάνατο του παρολόγον αρεβωνάστικού μου και βίωνα όλη την φρίκη της κατάστασης. Τότε εργαζόμουνα σε ραδιοφωνικό σταθμό ώς μουσική παραγωγός.

Ζήτησα για ψυχολογικούς λόγους να μου αλλάξουν την ώρα σε βραδυνή.Σε πολύ βραδυνή. 2.00 τα ξημερώματα με 7.00 το πρωί, όπως και έγινε.....

Μέσα απο το μικρόφωνο έλεγα πολλά και ξώρκιζα περισσότερα.Τα πήγα πολύ καλά με το μεγάλο γεγονός που μου είχε συμβει ΟΣΠΟΥ μια νύχτα χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ενα παλικαράκι τότε 22 ετών πολύ ευγενικό ,επίμονο και διαφορετικό να μου ζητάει διαρκώς Μαρινέλλα όπου και του έκανα την χάρη να παιξω το τραγούδι.

...Τα φτιάξαμε 1 χρόνο μετά.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...με πολλά βασανα απο την δική μου πλευρά γιατί δεν το είχα πάρει ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΑ...Μετά απο 8 προτάσεις γάμου και 8 αρνήσεις...χωρίζουμε.

...Επανέρχομαι με δική μου πρόταση και ενω μείναμε χώρια για 1 6μηνο, τρωω ΑΡΝΗΣΗ η οποία και μου κακοφαίνεται!!!!!!!!! [ναι λίγα του έίχα κάνει...!!]

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μου έλεγαν πόσο καλό παιδί είναι...Κάποτε το είδα μετά απο την άρνηση όμως. Ισως να ήταν ενα γερό χαστούκι αυτό για να ανοίξω τα μάτια μου.

Παντρευτήκαμε στις 12 Ιουνίου 2004 όταν η Ελλάδα έβαζε το πρωτο γκόλ στην Πορτογαλία ... και το τραγούδι που χορέψαμε ήταν αυτό της Μαρινέλλας....."Μα εσυ ποτέ να μην χαθείς ποτέ απο την ζωή μου, γιατί κυλάς οπως το αίμα στο κορμί μου...."

Κάναμε το πρώτο θαυμα Απρίλη του 2005 και το δευτερο Ιανουάριο του 2008.Το τρίτο θαυμα είναι ο έρωτας και η αγάπη που ζούμε.

Μπορεί το ραδιοφωνο να μας ένωσε αλλά η ζωή μας είναι σαν κινηματογραφική ταινία με ωραιο σενάριο ,καλούς ηθοποιους και ελπίζω μετά απο χρόνια να πάρουμε το OSCAR του καλού γονιού και του καλύτερου συνοδυπόρου στη ζωή.

Ηλικιακά τον περνάω 5 χρόνια και αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοτας για μένα. Τωρα θα έλεγα σε όποιον έχει τέτοια διαφορά ηλικίας να μην το σκευτεί καθόλου.Βούρρρρρρρ. Η οριμοτητα έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου και οχι τόσο με την ηλικία.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 1 month later...

Καλημέρα κορίτσια είμαι 15 βδομάδων και 4 ημερών έγκυος!!! Δεν έχω ανακοινώση ακόμη την εγκυμοσύνη μου σε κανένα ούτε γονείς !!! Θα το κάνω το Σάββατο και θα είναι έκπληξη. Τους έχω καλέσει σπίτι σε πάρτυ γονείς και αδέρφια και θα δώσω μόλις καθήσουν κουτιά τα οποία θα έχουν μέσα ένα δωράκι, κονφετί και την ανακοίνωση εγκυμοσύνης :wink:

Σας βάζω τα πράγματα που αγόρασα και την ανακοίνωση εγκυμοσύνης. Τις αγγλικές θα τις στείλω στους συγγενείς στο εξωτερικό

τα κονφετί γαλάζιες μαργαρίτες

CIMG0395.jpg

το ένα είδος κουτιών με τις κορδέλλες

CIMG0393.jpg

CIMG0392.jpg

τα δωράκια ναυτάκια

CIMG0391.jpg

CIMG0390.jpg

CIMG0389.jpg

το άλλο είδος κουτιών

CIMG0388.jpg

και οι προσκλήσεις στα ελληνικά και αγγλικά όπως σας είπα θα είναι τυλιγμένα σαν πάπυρος και θα τα βάλω στα κουτιά

Anakoinwseis.jpg

Όταν έχω έτοιμα τα κουτιά και τυλιγμένα με την κορδέλλα θα σας τα βάλω :wink:

Πώς σας φαίνονται ??

[/url]

Διαφημίσεις

Τώρα άρχισε να φαίνεται η κοιλιά ειδικά αυτη την εβδομάδα με κόπο την κρύβω. Τα αδέρφια του άντρα μου και η αδερφή μου έχει καιρό να με δουν περίπου 3 βδομάδες οπόταν δεν φαινόμουν τότε. Την πεθερα την περασμένη βδομάδα και φορούσα φαρδια μπλούζα δεν καταλαβε. Η μητέρα λίγο κάτι ψιλο ψιλιάστηκε αλλά δεν είπα τίποτα. :wink:

[/url]

Μπράβο σου σε θαυμάζω που είχες την υπομονή να μην το πείς και να ετοιμάσεις μια τόσο όμορφη γιορτούλα για το μπουμπουκάκι σου. Θα γίνεις πολύ καλή μαμά και πολύ οργανωτική σίγουρα.

Καλή επιτυχία!

Καλέ πώς τα κατάφερες και δεν έλεγες τίποτα τόσο καιρό απορώ!!! :shock::D

Παρατηρώ μια κλιση προς το μπλε... είσαι κιόλας σιγουρη για το φύλο?

Συγχαρητήρια για την υπομονή σου και ευχές για μια καλή εγκυμοσύνη!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο σου. Πολύ πολύ όμορφα και πολύ ρομαντικά.

Τέλεια θα περάσετε.

Εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

με το καλό να έρθει το νινί σας...πολύ όμορφα αυτά που ετοίμασες...σίγουρα θα βάλουν όλοι τα κλάμματα από χαρά! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Μαζί με τον άντρα μου παρακολουθούσαμε την καθυστέρηση που είχα και μαζί κάναμε το τεστ (ήταν σκόπιμη η εγκυμοσύνη)

Και εμείς το ίδιο! Και μόλης πήραμε τα αποτελέσματα απο το γιατρό μετά την καθυστέρηση... τέτοια χαρά δεν περιγραφόταν!!! :D

7uEBp2.png M3GSp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

εμεις αν και δεν προσπαθουσαμε για μωρακι ετυχε εκεινο τον μηνα μια φορα και καναμε ελευθερα,συνηθως καναμε για καμια εβδομαδα μετα την περιοδο μου πριν τις γονιμες μερες και επειδη εχω σταθερο κυκλο δεν εγινα ποτε τιποτα,τωρα αυτη η μια φορα προεκυψε την 14 μερα του κυκλου(μεσα στις γονιμες)αλλα λεγαμε σιγα με μια φορα μην μεινω κατευθειαν εγκυος ποσες πιθανοτητες υπαρχουν!τι να πω ημουν τελικα τοσο τυχερη οπως με κοροιδευειο αντρας μου :D περνω λοιπον ενα τεστ μετα απο 4-5 μερες καθηστερηση αλλα δεν του το πα γιατι ντρεπομουν παω στο μπανιο το κανω και βλεπω οτι ειναι θετικο!!αφου με συνεπερνει η χαρα βγαινω τσιριζοντας στο σαλονι <ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ>!!!αφου με κοιταει σαν τρελη με ρωταει <τι ειναι θετικο>και του δινω το τεστ ακομη τσιριζοντας <δες ειμαι εγκυος>.ευτυχως το γλιτωσε το εγκεφαλικο γιατι του το πα πολυ αποτομα και του ηρθε κεραμιδα του κακομοιρη,αμεσως ομως με αγκαλιασε με φιλησε και μου κανε προταση γαμου για να γεννηθει το παιδι του με δοξα και τιμη :D τι να πω ακομα θυμαμαι την σκηνη και με πιανουν τα γελια :D

Ο άντρας μου και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι τον Μάρτιο που μας πέρασε. Βάλλαμε μπρος που λένε και από τότε έκανα ένα τεστ κάθε μέρα. Ήξερα ότι τα τεστ δείχνουν την πρώτη μέρα της καθυστέρησης,αλλά δεν με ένοιαζε,σκεφτόμουν ίσως δείξει και πιο νωρίς σε μένα. Οπότε περίμενα περίοδο 25 Απριλίου και εγώ άρχισα να κάνω τεστ από 5 Απριλίου σαν χαζή. Αφού όλα μου έβγαιναν αρνητικά, κάτα στις 16 Απριλίου είπα να κάνω το δέκατο τεστ, αλλά αφού είχα απογοητευτει από τα προηγούμενα λέω στον άντρα μου:εγώ πάω να κάτσω στο σαλόνι δες εσύ τα αποτελέσματα και αν βγει αρνητικό μην μου πεις τίποτα, απλά πέτα το και έλα να δούμε τηλεόραση. Πάει ο άντρας μου περίμένει να βγει η γραμμούλα στο παραθυράκι αλλα τίποτα. Ήρθε και κάθησε δίπλα μου λοιπόν και μου λέει:αποκλείεται να δείξει τόσο νωρίς περίμενε να πάει 25 Απριλίου αλλιώς τζάμπα τα τεστ που κάνεις, κι αυτό αρνητικό βγήκε. Μάζεψα το λιγοστό μου κουράγιο λοιπόν και όρκίστηκα να μην ξανακάνω τεστ μέχρι την ημέρα της καθυστέρησης.Οπότε λέω ας πάω να δω και εγώ το αρνητικό μου τεστ. Πάω στο μπάνιο και τι να δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το παραθυράκι είχε εμφανίσει μία πολύ αχνή γραμμή που ο άντρας μου δεν είχε παρατηρήσει,διότι περίμενε να δει έντονη κόκκινη γραμμή. Μόνο που δεν λιποθύμησα, ήμουν έτοιμη να τον δείρω. Τον φωνάζω έρχεται μέσα και δεν με πίστευε.Του εξηγούσα ότι η γραμμή ήταν αχνή γιατί δεν είχα ακόμα πολλή ορμόνη. Εγώ πετούσα κι αυτός στον κόσμο του, δεν με πίστευε με τίποτα. Την επόμενη μέρα το πρωί λοιπόν πήγε μόνος του και πήρε άλλο τεστ όπου η γραμμή είχε γίνει πλέον έντονη και τότε επιτέλους πείστηκε.

mKndp2.png

και αυτο γινετε μεχρι τωρα 12 μερες μετα...γελαει ,κλαιει με φιλαει ...

πολύ γλυκοοοοοοοοοοοό! Τυχερούλα, τι σούπερ αντίδραση από τον καλό σου! Πολλές ευχές για μια σούπερ καλή εγκυμοσύνη! :D

it's never too late to start all over again

• 2 εβδομάδες μετά...

έχω την εντύπωση ότι αν μείνεις μια φορά έγκυος, την επόμενη το καταλαβαίνεις ότι είσαι χωρίς καν να κάνεις το τεστ...έτσι τουλάχιστον συνέβη σε εμένα. Μετά από μια παλίνδρομη κύηση που είχα 6 μήνες πριν, είπαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε ξανά για ένα μωράκι. Μετά το τέλος του πρώτου μήνα προσπαθειών, ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος, πριν καν να έχω καθυστέρηση, πριν καν να κάνω το τεστ.Έβλεπα τις αλλαγές στον οργανισμό μου. Έλεγα στον άντρα μου ότι σίγουρα είμαι έγκυος αλλά εκείνος δεν το πίστευε. Μου έλεγε: είσαι κατά φαντασίαν έγκυος!!!

Μόλις πέρασαν 2-3 μέρες καθυστερήσης, είπα να αγοράσω το τεστ. Φυσικά και δεν του είπα τίποτα ούτε για την καθυστέρηση, ούτε και για το τεστ. Ήθελα να του κάνω έκπληξη. Το πώς κρατιομουν να μην πω τίποτα, αφήστε το!

Έπειδη είχα λίγες μέρες καθυστέρηση διάβασα ότι καλύτερα θα είναι να κάνω το τεστ πρωί. Περιτό να πω ότι δεν κοιμήθηκα εκείνο το βραδυ και μέτραγα τα λεπτα ώσπου να ξημερώσει...Όταν πήγε επιτέλους 7 η ώρα, πήγα με τρεμάμενα χέρια να κάνω το τεστ.και...ΝΑΙ, ήταν θετικό!!!!!!

Δεν ξύπνησα όμως τον άντρα μου, γιατί εκείνη τη μέρα είχε να μιλήσει σε ένα συνέδριο και ήθελα να ξεκουραστεί. έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης μέσα σε ένα μπιμπερό (που είχα αγοράσει ειδικά για την περίσταση), μετά το έβαλα σε σακουλάκι δώρου και περίμενα να ξυπνήσει...Όταν ξύπνησε του δίνω το δώρο και του λέω: μωρό μου, σου πήρα ένα δωράκι, έτσι για το καλό που μιλάς σήμερα στο συνέδριο. για να σου ευχηθώ καλή επιτυχία.Εκείνος αρχίζει τα δεν ήταν ανάγκη κ.τ.λ. και μετά το ανοίγει. κοιτάει το τεστ, και με ρωτάει: πότε θα το κάνεις??? Του λέω, μα αγάπη μου, το έχω κάνει ήδη! Καταλαβε αμέσως το αποτέλεσμα και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει! Αξέχαστες στιγμές!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...