Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ''ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ'', ΜΟΥ ΛΕΕΙ ''ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ'' , ΤΟΥ ΛΕΩ ''ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ'', ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ''ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'', ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ''ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ''.ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΣΟΚΟΝΤΑ :D:D:D

dev055pp___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Ελένη είμαι ούφο τώρα είδα ότι είσαι και εσύ έγκυος, άντε και εσύ με το καλό, να χεις καλή εγκυμοσύνη.

Ρούλα, σε ευχαριστώ πολύ!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Ημουν στη δουλεια, ειχα 3-4 μερες καθυστερηση και μιας και δουλευω σε νοσοκομειο μου ηταν πολύ ευκολο να κανω το τεστ. Το κανω στις 9 το πρωι στις 11 ειχαν βγει τα αποτελεσματα. Ημερα Πεμπτη. Την ωρα ομως που τα πηρα πλάκωσε δουλεια και δεν καταφερα να παρω τον αντρα μου. Οποτε την ωρα που μπηκα στο αυτοκινητο, το θυμηθηκα οπότε τον παιρνω και του λεω... "Ελα, ειμαι στο αυτοκινητο, οδηγαω δεν μπορω να σου μιλησω πολύ γιατι τωρα θα μπω στις στροφες, ελπιζω να εισαι ετοιμις να γινεις πατερας, τα λεμε απο κοντα..."

Και το κλεινω. Φυσικα δεν προλαβα να φτασω στις στροφες, με ξαναπερνει .. ειχε μεινει αφωνος ο ανθρωπος...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 month later...

Στο γιό μου είχα καθυστέρηση μερικές μέρες αλλά περίμενα λίγο γιατί έχω άστατο κύκλο. Bαθιά μέσα μου όμως πίστευα ότι ήμουν έγκυος.

Έκανα το τεστ μόνη μου στο σπίτι, με την κολλητή μου στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση! Όταν βγήκε θετικό, άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου... Έκεινη άρχισε να ουρλιάζει με χαρά απ'την άλλη γραμμή!!!

Περίμενα τον άντρα μου να έρθει και μόλις μπήκε έτρεξα και τον αγκάλιασα για να του ευχηθώ χρόνια πολλά! Ήταν η ημέρα των γενεθλείων του! Eσκεμένα περίμενα εκείνη την ημέρα για να κάνω το τεστ.

Mόλις τον αγκάλιασα, με έσφιξε δυνατά και γυρνάω με νάζι: "για τους επόμενους 9 μήνες, δεν πρέπει να με σφίγγεις...."

Mε σήκωσε στα χέρια του απ'τη χαρά!

Tον κράτησα με το ζόρι να μην πάρει όλους τηλέφωνο, ήθελα πρώτα την επιβεβαίωση της β-χοριακής. Tην επόμενη, πήρε όλο τον κόσμο για να ανακοινώσει τα ευχάριστα!

Στη 2η εγκυμοσύνη, κάναμε μαζί το τεστ γιατί η αγωνία μου ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορούσα να το περάσω μόνη μου.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είμασταν παντρεμένοι και έκανα το test στο χώρο εργασίας. Μόλις είδα ότι ήταν θετικό απελπίστηκα, του τηλεφώνησα και του είπα "θα γίνεις μπαμπάς" .....την συνέχεια την καταλαβαίνετε.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν στο νοσοκομείο η πεθερά μου και έκανα το test στο σπίτι και είδα το θετικο αποτέλεσμα. Του τηλεφώνησα αμέσως και τον ρώτησα "τέτοιο καιρό πριν 5 χρόνια θυμάσαι τι σου είχα πει στο τηλέφωνο? " η απαντηση "όχου ρε Μαρία που να θυμάμαι τι μου λεγες πριν 5 χρόνια?" και γω "σου είχα πει ότι θα γίνεις μπαμπάς ε θα ξαναγίνεις"

Τέλος στην τρίτη εγκυμοσύνη πάλι τηλεφωνικώς από την απελπισία μου τι θα κάνουμε να βρούμε λύση εδώ και τώρα (ήμουν τόσο απελπισμένη που λεπτομέρειες δεν θυμάμαι)

Διαφημίσεις

εμείς μόλις είχαμε μετακομίσει στο ίδιο σπιτι για κανα μήνα περίπου... Ετοιμάζαμε τον γάμο και σκεφτόμασταν για παιδάκι (κάτι οι μαστόροι κάτι και κανα ταξιδάκι ακόμα που θέλαμε να κάνουμε) μετά απο 1-2 χρόνια. προσέχαμε πολύ και μόλις παρατήρησα καθυστέρηση 5 ημερών (έχω σταθερό κύκλο) το απέδωσα σε μια εκδρομή που πηγαμε στη τζιά...αλλαγή κλίματος λέω... τελικά περιμένω 2-3 μέρες ακόμα και ένα σάβατο βράδυ στην επέτειο μας... 4 το πρωι τον έστειλα σε διανυκτερεύον φαρμακείο να μου φύγει η αγωνία(ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση αν είμαι έγκυος)και να αδιαθετήσω επιτέλουσς...δεν άντεχα άλλο!

Τελικά ήταν θετικό!!!!!!!

Μας κόπηκαν τα πόδια στην αρχή όπως ήταν φυσικό, κλάψαμε απο χαρά από αναμεικτα συναισθήματα απο το αίσθημα ευθύνης, και βγήκαμε να περπατήσουμε εως τις 6 το πρωι....πολύ έντονο... η επέτειος μας είναι 5 μαιου και ανήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος γιαυτό θα την βγάλουμε ειρηνη που γιορτάζει 5 μαιου...

.png

eNeap2.pngNziDp2.png

Πέμπτη απόγευμα, έχω γυρίσει από το γραφείο και κάθομαι στο σαλόνι με το laptop και κάνω κάτι ενημερώσεις σε ένα άλλο πόρταλ-φόρουμ που έχω. Καθώς είμαι απορροφημένος μέσα σε χιλιάδες γραμμές κώδικα βλέπω με την άκρη του ματιού μου να έρχεται η γυναίκα μου δίπλα μου κρατώντας ένα μαρκούτσι, με κοιτάει μου γελάει και μου λέει "Γιάννη βγήκε θετικό". Εγώ έτσι πηγμένος όπως ήμουν δεν πολυκατάλαβα τις παίχτηκε και της λέω "ναι, ναι, οκ" και συνεχίζω να γράφω κώδικα.

Σταματάω παγώνω, τα χέρια μου δεν μπορούσαν να πατήσουν τα πλήκτρα γυρνάω την κοιτάω και της λέω ... "Μπορείς να ξαναπείς αυτό που είπες πριν λίγο?"

Το μετά δεν περιγράφετε βέβαια. Η χαρά μας ήταν τεράστια και δεν βλέπαμε την ώρα και την στιγμή να πάμε στην γιατρό την άλλη μέρα να το επιβεβαιώσει.

Το κορυφαίο βέβαια ήταν πως το είπε η γυναίκα μου στους γονείς μας. Εχειιιιιιι τρόπους δεν μπορώ να πω. Βλέπετε επειδή η γυναίκα μου είναι από την Κύπρο οι γονείς της μένουν μόνιμα εκεί. Έτσι μόλις τελειώσαμε από την γιατρό παίρνει τηλέφωνο στους δικούς της και με το που σηκώνουν το τηλέφωνο την ακούω να λέει "Καλησπέρα ... είμαι έγκυος !!!" φυσικά η συνομιλία τους συνεχίστηκε μετά από κανένα 5λεπτο αφού συνήλθαν οι άνθρωποι. Αντίστοιχα το είπε και στους δικούς μου, που μόλις άνοιξαν την πόρτα η πρώτη κουβέντα της ήταν "είμαι έγκυος". :lol: Την μητέρα μου την μάζευα από το πάτωμα και ο πατέρας μου κόντευε να μείνει στον τόπο. Βλέπετε όλοι τους ήθελαν εγγονάκι και μας είχαν τρελάνει τον τελευταίο χρόνο.

Αυτή είναι η αρχή της όμορφης ιστορίας της οικογένειας μας :D

Φιλικά

Γιάννης

εμεις με τους γονείς πολύ γέλιο...τους είπαμε... Μαμάδεεεεεεεεεςςςςςς θα γίνετε γιαγιάδεεεεεεεες . Πάγωσαν δεν το πολυέπιασαν... και μετά τα έμπηξαν, ενώ ο πατέρας μου άνοιξε σαμπάνια (δεν ξέρω που την βρήκε) και την έχυσε όλη από την χαρά του και την αναστάτωση στο πάτωμα!!!!! Του λέω τι κάνεις? Θα φουσκώσει το παρκέ!!!! Και λεει εδω θα φουσκώσεις εσυ το παρκέ μας μάρανε....ακολούθησαν σκηνές και ατάκες απείρου κάλους....

.png

eNeap2.pngNziDp2.png

Εμείς το είχαμε ψιλιαστεί λόγω καθυστέρησης.. Έκανα το τεστ μόνη στο σπίτι. Παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου και του λέω ότι βγήκε θετικό, και το άφησα και σε περίοπτη θέση για να το θαυμάσει μόλις μπει!.. Τρελάθηκε. Ήρθε σπίτι με λουλούδια και ένα παραμύθι.

Στους γονείς δεν αντέξαμε. Πήγαμε και τους το είπαμε από κοντά. Στην αρχή το παίζαμε άνετοι-δεν τρέχει τίποτα. Και μες την κουβέντα τους λέμε, καλέ, ξέρετε ποιος πέρασε σήμερα από το σπίτι?? Ο πελαργός!!!! Κόκαλο εκείνοι :lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο αντρούλης μου πάντα ρώταγε πότε περιμένω περίοδο και έτσι δεν θα μπορούσα να του κάνω έκπληξη !! Είχε μεγάλο καημό γιατί του φαίνονταν πολλοί οι 9 μήνες που προσπαθούσαμε...

Έκανα όμως και δύο τεστ πρεντίκτοοοορ την πρώτη και την τρίτη μέρα της καθυστέρησης τα οποία είχαν βγεί αρνητικά. Την έκτη αποφασίζω να κάνω χοριακή αλλά το διαγνωστικό κέντρο έκλεινε σε ένα τέταρτο και δεν πρόλαβα. Ήτανε και Παρασκευή, οπότε λέω θα περιμένω μέχρι τη Δευτέρα !!

Τη Δευτέρα λοιπόν 8η μέρα της καθυστέρησης περίμενα στις 7μμ να τηλεφωνήσω να μάθω αποτέλεσμα... Στις 6.30 ήρθε από τη δουλειά και μου λέει πάρε τώρα τηλέφωνο... Η γυναίκα στο τηλέφωνο μου είπε οτι η τιμή της χοριακής ήταν 1432, μου είπε οτι "υπάρχει κύηση" και με ρώτησε αν το ήθελα !! :lol::lol:

Επανέλαβα και εγώ το "υπάρχει κύηση" ψύχραιμη :) και ψέλλισα Ναι Ναι το θέλαμε... κλείνοντας το τηλέφωνο!

και ο σύζυγος πετάχτηκε από τη χαρά του και κλαίγαμε αγκαλιά!! Μετά είχε πρόχειρη την κάμερα και με τραβούσε, οπότε θα μείνει και κάτι, αν και δεν νομίζω οτι κατέγραψε τα συναισθήματα της στιγμής !!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

Και μες την κουβέντα τους λέμε, καλέ, ξέρετε ποιος πέρασε σήμερα από το σπίτι?? Ο πελαργός!!!! Κόκαλο εκείνοι :lol:

:D:D:D:D:D:D

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

• 2 εβδομάδες μετά...

Πουρνο πουρνο εκανα 2 τεστ(για να ειμαι σιγουρη) και αφου βγηκαν θετικα,πηγα τον ξυπνησα λεγοντας του το ευχαριστο νεο!!!!!

Ειμασταν πολυ χαρουμενοι και οι δυο και ακομα περισσοτερο αφου εκανα αργοτερα και χοριακη και ειδαμε τα αποτελεσματα!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Είχα 2 αποτυχημένες εγκυμοσύνες μέσα στην χρονια και για τον λόγο αυτό έκανα εξετάσεις. Γενικά ήξερε πότε θα αδιαθετήσω τον τελευταίο καιρό ή του έλεγα ότι ξέρεις μάλλον αυτό το μήνα δεν θα γίνεις μπαμπάς. Πριν λοιπόν 2 εβδομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου λόγω της θρομβοφιλίας, έκανα αιματολογική εξέταση την 2η μέρα της καθυστέρησης χωρίς να πω τίποτα στον άντρα μου. Με πήρε η μικροβιολόγος και μου είπε ότι είναι θετικό. Ωραία λέω πως το λένε τώρα στον άντρα μου? είμαστε και οι δύο στις δουλειές μας. Τον παιρνω τηλ. Αγάπη μου τι κάνεις είσαι καλα? καλά είμαι? καλά καλά? καλά καλά είμαι. Δεν μου λες του λέω πότε είχες πει οτι θα κόψεις το τσιγάρο? Αμα μείνεις εγκυος! Ε κόφτο λοιπόν! του λέω. Γιατι να το κόψω?? Είσαι εγκυος? ναι του λέω. παυση να μην ακούγεται τίποτα. Δημήτρη μου, αγάπη μου, καλε που είσαι? τι έπαθες? Ξαναβρήκε την λιαλιά του. Αλήθεια μου λέει? αλήθεια του λέω. Ε Εκει πρέπει να τον άκουσαν όλα τα παραπλέυρως μαγαζιά. Φώναζε από την χαρά του και χοροπήδαγε.

Αν και δεν είμαι μοιρολάτρισα πιστεύω αρκετά στα σημάδια (τα οποία συνήθως τα κατανοώ κατόπιν εορτής).

Την 1η φορά που έμεινα έγκυος λόγω καθυστέρησης με στέλνει ο γιατρος να κάνω β΄χοριακή. Πάω σε ένα μικρό μικροβιολογικό εργαστήριο όπου η περιέργη κυρία με ρωτάει γιατί κάνω την εξέταση (γιατί άραγε) και της απαντάω ότι έχω παρει Primolut χωρίς αποτέλεσμα. Όταν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα μου λέει "πω πω τα πράγματα είναι τραγικά. είναι θετικό και έχεις πάρει φάρμακα. τι θα κάνεις θα το κρατήσεις ή ..." Τελικά η εγκυνοσύνη αυτή δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε δυστυχώς και μας πονάει πολύ ακόμη και τώρα.

Τη 2η φορά που έμεινα έγκυος κάνοντας τη β΄χοριακή ο δείκτης ήταν 1998, η χρονιά που γνωριστήκαμε. Τελικά ίσως να ήταν σημάδι.

Ελπίζω μέχρι το τέλος να πάνε όλα καλά.

Καλη επιτυχία και καλή τύχη σε όλες και όλους. :wink:

Εμεις μετα απο εναμιση χρονο γαμου ειπαμε να βαλουμε μπρος για παιδι...ο αντρας μου παντα ελεγε οτι πες μου ποτε το θες και εγω θα στο κανω!Καναμε ενα μηνα ελευθερα...περιμενα περιοδο 27/3.Στις 28 με πηρε τηλ απο την δουλεια και με ρωτησε αν μου ηρθε...του ειπα οχι...ηρθε σπιτι με ενα τεστ και μου λεει καντο θα ειναι θετικο...οντως ηταν...σταματησα να τον κοροιδευω για την σιγουρια που ειχε για τα σπερματοζωαρια του!!!Μας επιασαν δακρυα χαρας και περασαμε ολο το απογευμα προσπαθωντας να το πιστεψουμε!!!

Διαφημίσεις

μετα απο 9 μηνες γαμου ειπαμε με τον αντρα μου να ξεκινησουμε προσπαθεια για μωρο.δεν βιαζομασταν ομως για θετικα αποτελεσματα. στο δευτερο μηνα προσπαθειας πριν εμφανιστει καθυστερηση ειχα φοβερο πρηξιμο στηθους και πολυ πονο. συνηθως πριν αδιαθετησω ειχα τετοιο συμπτωμα αλλα τοσο πολυ πρωτη φορα. ο κυκλος μου ειναι πολυ σταθερος 28-29 μερες. στις 5 μερες καθυστερησης λεω τον αντρα μου να κανω τεστ. μου λεει περιμενε λιγες μερες ακομη. τοτε δουλευα σε ψυχιατρικη κλινικη δοκιμαστικα και σηκωνα πολυ βαρος και φοβομουν αν οντως ημουν εγκυος.στις 27 Μαρτιου '06 εληξε η συμβαση και πηγαμε στο σπιτι της κουνιαδας μου για να δουμε την ανιψια(στις 15 Μαρτιου'06 ειχε γεννησει μια μπεμπουλα γλυκια). της ειπα για την καθυστερηση και μου εδωσε ενα τεστ που της περισσεψε. οταν γυρισαμε σπιτι δεν κρατιομουν ως το πρωι να το κανω με εφαγε η αγωνια. ο αντρας μου εσκαβε τον κηπο και εγω αποφασισα να το κανω παρολο που ηταν απογευμα. διαβασα τις οδηγιες και ειδα στο κουτι οτι ειχε ληξει το τεστ. σκεφτηκα οτι και πρωι να το εκανα αφου ειχε ληξει μπορει να ηταν λαθος αποτελεσμα. μετα απο ενα λεπτο κρατουσα το θετικο τεστ στο χερι που ετρεμε. στο στηθος ενιωθα ενα φτερουγισμα που ολες το νιωσατε. βγηκα εξω και πηγα μπροστα στον αντρα μου με ενα χαμογελο πλατυ. του λεω "θα γινεις μπαμπας" χαμολελασε και με φιλησε. οταν του ειπα οτι ηταν ληγμενο φοβιθηκε μηπως χαιρομαστε αδικα. το πρωι πηγαμε σε μικροβιολογικο εργαστηριο και μας επιβεβαιωσε το χαρουμενο νεο. τωρα η κορη μας ειναι 13 μηνων και σε κανενα εξαμηνο λεμε να προσπαθησουμε για δευτερο.

Εμείς είχαμε πάει στην Κρήτη στα πεθερικά μου ένα τριήμερο του Νοέμβρη και γύρησα με αμυγδαλίτιδα. Δευτέρα με πήγε ο Γιάννης στο γιατρό ο οποίος μου έγραψε αντιβίωση. Θυμήθηκα όμως ότι ήταν τελευταία μέρα του κύκλου μου και πως εκείνη τη μέρα έπρεπε να είχα αδιαθετήσει. Μαζί λοιπόν με την αντιβίωση πήρα και ένα τεστ (δυστυχώς ήταν και ο άντρας μου εκείνη τη στιγμή στο φαρμακείο).

Είπα να μην αρχίσω ακόμα την αντιβίωση και έτσι τα ξημερώματα της επομένης έκανα το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Ενώ κοιμόταν ακόμα ο καλός μου πήγα και του ψιθύρισα "καλημέρα μπαμπά" και άνοιξε αμέσως τα μάτια του. Ξαφνιάστηκε αλλα δεν το πολυπίστεψε. Μόνο όταν πήγα την επομένη και έκανα χοριακή και του το είπα απ' το τηλέφωνο.

Η αντίδρασή του όταν γύρησα απ' τη δουλειά ήταν να με πάρει μια σφιχτή αγκαλιά και όλη την υπόλοιπη μέρα είχε ένα πονηρό-ντροπαλό-ευτυχισμένο χαμόγελο.

Αυτό όμως που μου εξομολογήθηκε μετά από κάποιους μήνες ήταν ότι τη στιγμή που το έμαθε είπε απο μέσα του: ΟΧ!!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Λοιπον θα το γραψω και σε αυτο το τοπικ!

Εχω 1 μερα καθυστερηση και συμπτωματικα εχουμε επετειο γνωριμιας εκεινη τη μερα!Κανω το τεστ το οποιο βγαινει θετικο και το τυλιγω σε μια συσκευασια δωρου!Οταν ερχεται του λεω: Σου πηρα κατι πολυ ακριβο & πολυτιμο!

Αρχιζει να σκεφτεται διαφορα...εννοειται οτι δεν το βρηκε!

Μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου προσπαθω να τον διαφωτισω κι αλλο το ανοιγει οπου εκει μενει :shock:

Ειναι παρα πολυ χαρουμενος οπως και εγω και προσπαθουμε να το συνειδητοποιησουμε!!!!! :D:D

pEmXp3.png

Μπράβο κορίτσια!!! Εγώ δυστυχώς δεν ήξερα αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ την μερα που έμαθα ότι είμαι έγκυος...

Στις 23 Ιουνίου περίμενα περίοδο και όντως εκείνη την ημέρα είχα αίμα, αλλα κάπως περίεργα. Πήρα τηλέφωνο την γυναικολόγο μου και της είπα την περίπτωση γιατί πίστευα πως είχα καποια ανωμαλία με την περίοδο λόγω του άγχους που είχα με τις εξετάσεις του πανεπιστημίου. Μου είπε να κάνω ένα τεστ πρώτα και μετά να πάω να με δει. Ήμουν σίγουρη πως δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης αφού προσέχαμε. Ωστόσο αγόρασα ένα τεστ και το έκανα. Όταν βγήκε θετικό δεν ήξερα ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου αν πρέπει να χαρούμε ή όχι, γιατί το αίμα σήμαινε κατι κακό. :cry:

Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να χάσω αυτο το παιδί. Μπορεί να μη το προσπαθήσαμε αλλα ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο άλλωστε για αυτο είχαμε κανονίσει τον γάμο μας τον Οκτώβριο. Μετα απο 1 ολοκληρο μήνα στο κρεββάτι με τα χάπια παραμάσκαλα και τις ενέσεις να μου έχουν κάνει το κ...ο τούμπανο μας ανακοίνωσε η γυναικολόγος οτι το μωρό είναι μια χαρά και συνεχίζουμε την κύηση μας.

8 μήνες αργότερα βγήκε ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ, Ο ΤΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ (τον λέμε έτσι γιατί η συλλαβή "τι" είναι η αγαπημένη του) :wink:

dev277pr___.png

Χριστίνα η περίπτωση σου, είναι super!! σου εύχομαι με το καλό ένα (ή και παραπάνω που ξέρεις :?:) γερό παιδάκι.

Εμείς το παιχνίδι της έκπληξης το είχαμε χαμένο, γιατί η προσπάθεια ήταν προγραμματισμένη!! (το έχω εξηγήσει σε άλλο τόπικ http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=941&postdays=0&postorder=asc&start=45) έτσι ο άντρας μου κάθε λίγο και λιγάκι με ρωτούσε πότε περίμενα να αδιαθετήσω (γιατί δεν είχα σταθερό κύκλο) . Όμως επειδή πάντα το φανταζόμουν κάπως... έψαχνα τρόπο! Έτσι (επειδή εγώ ήμουν σίγουρη πως ήμουν έγκυος, δεν ξέρω πώς, ίσως επειδή το ήθελα πολύ), φρόντισα να προσθέσω μερικές μέρες στον κύκλο μου !! και να καλύψω τις μέρες της καθυστέρησης για να το σώσω!!! Έλα όμως που όλο ρώταγε: «πολύ δεν άργησες αυτή τη φορά;» κι εγώ δεν είμαι τελικά και τόσο καλή στα ψέματα και του είπα πως πήρα τεστ αλλά θα το έκανα την άλλη μέρα το πρωί γιατί "και καλά" έτσι έγραφε το χαρτί!!. Όταν λοιπόν κατέβηκε για λίγο στην αποθήκη έτρεξα να προλάβω όλο αγωνία όμως με πρόλαβε με το τεστ στο χέρι... και τελικά είδαμε μαζί το ευχάριστο αποτέλεσμα!!!

Η έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα σε μένα, όταν πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου να του το πω και μου είπε «συγχαρητήρια... να μας ζήσει!!» και εγώ έμεινα ξερή στο τηλέφωνο γιατί ακόμη δεν το είχα συνειδητοποιήσει... :?:!:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...