Στέλλα

Inactive Imported Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.101
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Στέλλα

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Λοιπόν,επειδή μάλλον προσπερνάς αυτό... http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=862&highlight= απάντησέ μου για να φύγω.
 2. Στέλλα

  εμβόλιο γαστρεντερίτιδας

  Απλά μετα τον καθαρισμό της τουαλέτας,της μπανιέρας,των νιπτίρων ψεκάσουμε παντού και αγηνουμε να στεγνώσει(1 λεπτο χρειάζεται) και δεν ξεβγάζουμε! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε επιφάνειες που αγγίζουν πολλά χέρια,όπως θυροτηλέφωνο,πόμολα πόρτας,κ.α. Γράφει το μπουκάλι πάνω!

 3. Διαφημίσεις


 4. Και εγώ στη 14η εβδομάδα την ένοιωσα!
 5. Έχουμε κι εμείς στρατιωτικό παιδικό σταθμό στη Ξάνθη.Λέμε όταν γίνει 2μισι η μικρή μας και δεν έχουμε πάρει μετάθεση για κανένα νησί,να την πηγαίνει ο Κωστας το πρωί όταν πηγαίνει για δουλειά,αφού το στρατόπεδο ειναι μόλις 2-3 χιλιόμετρα από την Ξάνθη και να την παίρνει όταν σχολάει.Για να δούμε!
 6. Συγνώμη Ρούλα μου,αλλά σε μένα ήταν.Είχα προεκλαμψία,με 36 κιλά παραπάνω..Μου κόπηκε η αναπνοή 3 φορές και νόμιζα ότι θα πέθαινα(και λόγω του ιστορικού)...Και εκτός των άλλων ήταν μεγάλο το μωρό.Α!Και δεν έκανα και επισκληρίδιο...Και παραλίγο εκεί γύρω στα 7 εκατοστά να έτρωγα και χειρουργείο...
 7. Μέχρι τα 5 εκατοστά διαστολή αντέχεις,μέχρι τα 12?Δεν είναι οι ίδιοι πόνοι σε καμιά περίπτωση...
 8. Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ,αν και είχε απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου από εχθές το βράδυ μέχρι πριν λίγο.
 9. Κορίτσια σίγουρα θα προτιμούσα φυαιολογικό τοκετό αλλά με επισκληρίδιο....Όχι αυτό που τράβηξα...3 φορές πήγα μέχρι τον άλλο κόσμο και ήρθα...Πραγματικά.
 10. Βρήκα αυτό: Ο κόλπος μετά τον τοκετό βρίσκεται σε χαλαρή μορφή. Σπάνια ξαναπαίρνει το προηγούμενο σχήμα ακόμα και όταν επουλωθεί τελείως η τομή που έκανε ο γυναικολόγος στο περίνεο κατά την γέννα. http://www.gynecology.gr/toketos.htm και αυτό http://www.mitera.gr/UserFiles/File/table15/101800_epanarthotiki.doc
 11. Στέλλα

  Το ονομα του μωρου

  Ωραίο είναι και το Βίβιαν!
 12. Στέλλα

  Το ονομα του μωρου

  Vasso μου δες εδώ μήπως βρείς τίποτα!' http://www.eortologio.gr/data/mixed_names.htm
 13. Kαι εμείς αυτό θα κάνουμε!Ήδη έχουμε το video με την ολική έκληψη που έγινε πέρυσι με τον Κωστάκη για speakerman!Μιλάμε ούτε ντοκιμαντέρ να ήταν!
 14. Λητώ μου δε νομίζω ότι μπορούμε να μεταφέρουμε το πότε θέλει να θηλάσει το μωρό νομίζω!Το ίδιο όταν πεινάσει το ζητάει από μόνο του! 'Οσον αφορά τις βόλτες,η δικιά μου από νεογέννητο που ήταν,όσο την είχα έξω βόλτα κοιμόταν και με το πλησιάζαμε την πόρτα του σπιτιού μας κατά έναν περίεργο τρόπο ξυπνούσε!