jodido

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  725
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον jodido

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Ξάνθη
 1. Aφροδίτη μου... Να την χαίρεστε την ζουζούνα σας.... Συγχαρητήρια... Πολλά φιλάκια και καλή προσαρμογή. Αντε να παίρνουμε σειρά.... άντε λέμε.... Ακούς mata?

 2. Διαφημίσεις


 3. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα σχετικά με το κύρος και την δύναμη του ευρωπαϊκού συλλόγου. Και μπράβο τους και χαίρομαι πολύ για αυτό που έχουν καταφέρει. Εγώ έχω μείνει και έχω κολλήσει στην πρόταση του πανεπιστημίου σχετικά με τον χαρακτηρισμό της μιας και της άλλης ειδικότητας. Για παράδειγμα αν μας χαρακτήριζε και τους δύο ως επιστημονικό προσωπικό με την διαφορά ότι οι απόφοιτοι του ευρωπαϊκού έχουν περισσότερες δυνατότητες απορρόφησης στην αγορά εργασίας δεν θα μιλούσα. Θα έλεγα όντως ότι ο σύλλογος τους κατάφερε πολλά. Αλλα εδώ μιλάμε ότι το ίδιο το πανεπιστήμιο μας απαξιώνει, μας αδιάζει. Το πανεπιστήμιο δίνει αυτόν τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό στο ίδιο του το "προϊόν". Αν εσύ άκουγες σε μια διαφήμιση μια εταιρία να λέει "Αυτό το σαπούνι που παράγω είναι έτσι και έτσι" εσύ θα το αγόραζες;;;;;
 4. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Συγχαρητήρια... τουλάχιστον εσύ όμως είσαι κάτοχος ενος πτυχίου με αξία. Άσχετο αν το χρησιμοποιήσεις ή όχι. Θα έδινες ποτέ τόσα λεφτά για ένα πίνακα που θα στόλιζε μόνο τον τοίχο σου;;;; Θα μου πεις βέβαια ότι η γνώση μετράει... οκ συμφωνώ αλλα αυτή η γνώση μου καλό δεν θα ήταν να πιστοποιούνταν απο ένα πτυχίο με κύρος;;;; Τέλος πάντων εγώ νοιώθω απογοητεύμενη απο το πανεπιστήμιο και απο τις εξελίξεις. Ίσως να φταίνε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης τι να πω....
 5. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Αυτό που έχει γίνει δεν αφορά μόνο εμένα αλλά όλους του φοιτητές και απόφοιτους της ειδικότητας Σπουδές στον ελληνικό πολιτισμό. Σύμφωνα λοιπόν με το ΦΕΚ οι απόφοιτοι αυτής της ειδικότητας σε αντίθεση με τους φοιτητές όλων των άλλων ειδικοτήτων, δεν έχουν αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις (έτσι έχουν χαρακτηριστεί για παράδειγμα στο ίδιο ΦΕΚ οι απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) αλλά έχουν αποκτήσει συγκροτημένες ακαδημαϊκές γνώσεις. Όταν λοιπόν προτείνει το πανεπιστήμιο για δυο ειδικότητες του, τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς δεν υποτιμά την ειδικότητα Ελληνικός πολιτισμός;;;;;;; Φυσικά δεν θα μιλήσω για τα πολλά επαγγελματικά δικαιώματα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού εν αντιθέσει με τα λίγα και περιορισμένα του ελληνικού πολιτισμού. Είναι δικαίωμα τους να με θεωρούν ανεπαρκή για την εκπαίδευση και επίσης είναι δικαίωμα τους να θεωρούν επαρκή τους απόφοιτους του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Το μόνο που έχω να πω είναι η λέξη ΝΤΡΟΠΗ για ένα ελληνικό πανεπιστήμιο που δεν είναι άξιο να διοχετεύσει στην αγορά εργασίας επιστημονικό προσωπικό. Και κρίμα για όλους τους φοιτητές και απόφοιτους που ΠΛΗΡΩΣΑΝ και με χρήματα και με ιδρώτα και με προσωπικό κόστος για αυτό το πτυχίο.
 6. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Παιδάκια εγώ έχασα πια αυτήν την ιδιότητα. Δεν είμαι πια φοιτήτρια αλλα απόφοιτος. Η μόνη εκκρεμμότητα που μου έχει απομείνει είναι η ορκωμοσία στην οποία σκέφτομαι αν θα πάω πια. Είμαι απίστευτα απογοητευμένη απο το πανεπιστήμιο και η απογοήτευση αυτή προέκυψε στις 15-6-09 όταν δηλαδή βγήκε το ΦΕΚ με τα επαγγελματικά δικαιώματα της ειδικότητας μου. Νοιώθω απίστευτα προσβεβλημένη. Αν ήμουν στην αρχή αυτής της ειδικότητας θα τα παρατούσα αλλα δυστυχώς έχω ήδη πληρώσει 7.200? για ναπαρακολουθήσω 12 ΘΕ. Ταλαιπωρήθηκα απίστευτα όλα αυτά τα χρόνια, ταλαιπωρόντας βέβαια και άλλους ανθρώπους γύρω μου για να πάρω ουσιαστικά (Λιαν καλώς όμως - ήθελα και βαθμό το "βλήμα") ένα πτυχίο που ούτε το ίδιο το πανεπιστήμιο μου δεν εκτιμά. Ντροπή για το πανεπιστήμιο αυτό που έχει γίνει... Ακόμη αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προτείνει το ΕΑΠ αυτόν το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό της ειδικότητας μου. Ντροπή και μόνο ντροπή. Συγνώμη που σας έπρηξα με την "οργή" μου.
 7. Πρόκληση = Με τεχνιτά μέσα (κολπικά χάπια, ορό) προκαλούν τους πόνους και τις συσπάσεις έτσι ώστε να επέλθει ο τοκετός.
 8. εγώ πάλι γέννησα στην 42η εβδομάδα.... συγκεκριμένα 41 w + 5 d με πρόκληση χωρίς επισκληρίδιο!!! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί στην δεύτερη...
 9. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Δόξα το Θεό να λες. Τουλάχιστον το δικό σας αποτέλεσμα ήταν η οικειοποίηση της χρήσης του στυλού. Ενώ το δικό μας αποτέλεσμα ήταν να μη θέλει να γεννηθεί το παιδάκι μου και να πουμε και του στραβού το δίκαιο ούτε εγώ θα ήθελα. Η τελευταία εργασία που έκανα πριν γεννήσω το παιδάκι μου ήταν η ανάλυση του δράματος "Μήδεια". Σοκαρίστηκε το παιδί. Σου λέει άσε καλά είμαι εδω μέσα. Με αυτά και με αυτά εγώ γέννησα στην 42η εβδομάδα.
 10. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  ααα ωραία... Και εσείς δηλαδή είσαστε σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης". Λέω και εγώ.... Maryp δίνουμε εξετάσεις ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες... και εγώ 30-5-09 ΕΛΠ40 & 20-6-09 ΕΛΠ41... Τρέλα......
 11. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Τι έγινε βρε κορίτσια... Δεν βλέπω κίνηση. Τις τελειώσατε τις εργασίες σας; Εξετάσεις εσείς δεν δίνετε; Δεν βγήκαν οι ημερομηνίες εξετάσεων σας; Δεν είστε αγχωμένες;;; Μονο εγώ είμαι σε αυτήν την κατάσταση... Βρε κορίτσια λίγη συμπαράσταση ... σας παρακαλώ... Πέρα απο την πλάκα νομίζω ότι έρχεται η πιο δύσκολη περίοδος... Ζάχαρι την βγάλαμε μέχρι τώρα με τις εργασιούλες μας... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Καλη επιτυχία λοιπόν σας εύχομαι αρχικά για το διάβασμα και στην συνέχεια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων.
 12. Σε ευχαριστώ Renia... Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας
 13. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Μη μιλάτε κορίτσια... τουλάχιστον εσείς την στείλατε την εργασία Εγώ που την άρχισα τώρα και μάλιστα καθυστερημένα.... Καλε τι είναι αυτό το φετινό. Τα έχω παίξει τελείως. Και με την ιδέα μόνο ότι έχω εργασία χαλιέμαι.
 14. jodido

  Γονείς - Φοιτητές

  Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε... Πάντως έχω φτάσει στα όρια μου...η υπομονή και επιμονή μοθ έχουν εξαντληθεί. Ξέρω ξέρω... Βαθιά ανάσα και μπρός για διάβασμα.