Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Είμαι στην κουζίνα (ως συνήθως) και συμαζεύω τον νεροχύτη. Παράλληλα έχω και τον μπέμπη στο καθισματάκι του κοντά μου και τον ταϊζω γιαουρτάκι. Τελειώνει το φαγάκι του, τελειώνω κι εγώ με τον νεροχύτη, παίρνω σαν κιουρία το wettex, το ξεπλένω (πάλι καλά!) και κατευθύνομαι αποφασίστικά προς το μωρό. Με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση αρχίζω να του σκουπίζω τη μούρη (ολόκληρη) με το wettexάκι!! Δεν χαμπαριάζω τίποτα παρά μόνο βλέποντας την γεμάτη σιχαμάρα και απέχθεια έκφραση του μπεμπάκου που με κοιτάζει με ένα ύφος του στυλ: Tί κάνεις εκεί βρε τρελή μάνα??? ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Το καημένο... :oops::oops::oops::oops:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφου δεν ψεκαζες και με detol παραλληλα παλι καλα να λες...:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Τις προάλλες φεύγοντας από τη δουλειά βάζω την τσάντα μου επάνω στο γραφείο για να μαζέψω τα πράγματά μου, αφήνω το κινητό μου και παίρνω το ασύρματο ποντίκι του υπολογιστή. Ευτυχώς έχω τη συνήθεια σχολόντας να τηλεφωνώ στον άντρα μου, όπου διαπίστωσα την γκάφα μου.

Γυρίζοντας από τη δουλειά σήμερα σταμάτησα για κάτι ψώνια στο supermarket. Μόλις έφτασα στο πάρκινγκ φαινόταν γεμάτο, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ένα κενό.

Προχωράω και βλέπω ότι ήταν η θέση για εγκύους.

Πρώτη σκέψη "icon_sad.gif α, είναι για εγκύους".

Δεύτερη σκέψη "icon_biggrin.gif ε, και εγώ έγκυος είμαι!"

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:lol: Ακόμα δε το συνήθησες;; :P

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Κορίτσια πέρνω κουράγιο, γιατί αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη σε μένα!!! Έχω κάνει σχεδόν ό,τι έχετε γράψει! Εγώ κάνω συνέχεια το εξής: "συμμαζεύω" τα διάφορα τσιμπράγκαλα που βρίσκονται σε άσχετα μέρη για να "μή τα χάσω", και μετά για μήνες ψάχνω να βρω τα "συμμαζεμένα".Δεν θυμάμαι ποτέ μα ποτέ που τα έχω βάλει!!:o:?:

Διαφημίσεις

σας διαβαζω και μου φτιαχνεται το κεφι.η αληθεια ειναι οτι και εγω,ειδικα μετα την γεννηση των παιδιων,εχω κανει πολλα κουφα.το τελευταιο ειναι το εξης.η μικρη μου εχει αρχισει να πηγαινει στο γιογιο πιο πολυ επειδη βλεπει την μεγαλη της αδελφη.καθε φορα που η μεγαλη θα θελει τουαλετα αρχιζει και η μικρη ετσι χτες μολις εβαλα το στεφανακι στην λεκανη για την μεγαλη ηρθε και η μικρη και την εβαλα στο γιογιο.τελικα εκανε τσισα και μολις σηκωσα την μεγαλη πηρα το γιογιο για να το αδειασω και πεταξα το χαρτι στη λεκανη και πηγα να αδειασω το γιογιο στα σκουπιδια.τελευταια στιγμη το εσωσα και ευτηχως δεν τα εκανα ολα χαλια

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Ο ενας γιος πηγαινε στο Χ Λυκειο της πολης μας και ο αλλος στο Ψ Λυκειο. Ημερα που παιρνει βαθμους ο δευτερος. Παω και καλα στο σχολειο του πρωτου γιου, παρκαρω, περπατω, εκπλησσομαι που δεν εχει πολλα αυτοκινητα στο παρκινκ, κατευθυνομαι προς το γραφειο καθηγητων και ρωτω: Τι ωρα θα ξεκινησετε τη διανομη βαθμων???? ( ντονκ ΚΕΡΑΜΙΔΑ)

Πρωτο αυτοκινητο: κλειδωνει με κλειδι στην καθε πορτα (κοινως κλεινω την ασφαλεια). Δευτερο αυτοκινητο : με το κουμπακι στο κλειδι. Παω γυμναστηριο, παρκαρω, παιρνω σακο, κλεινω πορτα με χερι, βαζω τα κλειδια στη τζεπη και απομακρυνομαι. Ξαφνικα, την ωρα που εκανα διαδρομο, συνειδητοποιω οτι δεν θυμαμαι αν το κλειδωσα. Σταματω την ταινια, τρεχω, παιρνω κλειδια και βγαινω εξω. Το αυτοκινητο εκει και μεσα καθεται ενας νεαρος!!!!!!!!!!!!! Πλησιαζω και μου λεει ο γιος μου: Με ειδες που ερχομουν και το αφησες ανοιχτο για να μην περιμενω εξω στο κρυο??? (θερμοκρασια μειον 4).

• 5 months later...
Στην εκκλησία όταν όλοι κάνουν τον σταυρό τους εγώ χτυπάω παλαμάκια. Και σε νυχτερινό μαγαζί όταν όλοι χειροκροτούν εγώ κάνω το σταυρό μου :lol::lol::lol::lol:. Καλά τη σαλιάρα του μωρού την έχω φορέσει στην αδερφή μου και στον άντρα μου. Πήγα να αφήσω τη μπέμπα (νεογέννητη) κάτω να περπατήσει και τη μεγάλη μου κόρη να φωνάζει "πεπατησεις μαμα πεπατήσεις!!!" και δεν την άφηνα κάτω μη πέσει!!:shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lMz8p3.png[

Εχει ξεκινήσει εκδρομικό λεοφορείο για επιστροφή και οι βαλίτσες πάνω στο δωμάτιο. Τις ξέχασα. Πολλές φορές όταν βγαίνω με τις φίλες μου ξεχνάω να πληρώσω (συνήθως είναι δουλειά του άντρα μου ντε, έμαθα η κυρία)!! Καλά τα μισά και παραπάνω που έχω διαβάσει τα έχω κάνει..Μέχρι και τα κλειδιά του αυτοκινήτου έχω ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο-μηχανή ανοιχτή και δεν είχα και αντικλείδι. Έχω μείνει έξω απο το σπίτι άπειρες φορές και συνήθως πάω στην δουλειά μου χωρίς την τσάντα μου.. Ο άντρας μου λέει οτι θα μου ενσοματώσει συναγερμό έτσι ώστε οταν είμαι έξω με την μικρή όταν απομακρίνεται στα 2 μέτρα να χτυπάει συναγερμός μην την ξεχάσω κ αυτή καμιά μέρα:lol::lol::lol:..Ακόμα δεν χρειάστηκε...λέτε στο μέλλον????????

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ μου φτιάξατε το κέφι σήμερα που το ανακάλυψα το θέμα....

Κι εγώ έχω ζήσει/κάνει/πάθει πολλά από τα παραπάνω... Σχετικά φρέσκο είναι όταν τις προάλλες, 9.00 το βράδυ, ο σύζυγος στον καναπέ με τον ανθρωπάκο αγκαλιά να πίνει το γάλα του και εγώ πτώμα στον άλλο καναπέ ίσα που σερνόμουνα... Επειδή ο ανθρωπάκος είναι αχόρταγος με το γάλα μόλις τελειώσει του δίνουμε πιπίλα, την οποία όμως ο σύζυγος δεν είχε προνοήσει να έχει κοντά, οπότε μου ζητάει να του τη φέρω.. Πάω λοιπόν, φέρνω την πιπίλα και τη βάζω στο στόμα του άντρα μου .... Αυτός κλείνει το στόμα του, με κοιτάει με ένα ύφος 'καλά τρελή είσαι??' κι εγώ να απορώ γιατί δεν τη θέλει.... και μάλιστα την απορία την εκφράζω φωναχτά... 'Μα δεν τη θέλει...' λέω εγώ. 'είναι που δε μου κάνει το μέγεθος' απαντάει αυτός.... Περιττό να περιγράψω τη συνέχεια και το δούλεμα που ακολούθησε...

1wSpp3.png?cfSsMX9n

Κορίτσια πολύ μου φτιάξατε το κέφι σήμερα που το ανακάλυψα το θέμα....

Κι εγώ έχω ζήσει/κάνει/πάθει πολλά από τα παραπάνω... Σχετικά φρέσκο είναι όταν τις προάλλες, 9.00 το βράδυ, ο σύζυγος στον καναπέ με τον ανθρωπάκο αγκαλιά να πίνει το γάλα του και εγώ πτώμα στον άλλο καναπέ ίσα που σερνόμουνα... Επειδή ο ανθρωπάκος είναι αχόρταγος με το γάλα μόλις τελειώσει του δίνουμε πιπίλα, την οποία όμως ο σύζυγος δεν είχε προνοήσει να έχει κοντά, οπότε μου ζητάει να του τη φέρω.. Πάω λοιπόν, φέρνω την πιπίλα και τη βάζω στο στόμα του άντρα μου .... Αυτός κλείνει το στόμα του, με κοιτάει με ένα ύφος 'καλά τρελή είσαι??' κι εγώ να απορώ γιατί δεν τη θέλει.... και μάλιστα την απορία την εκφράζω φωναχτά... 'Μα δεν τη θέλει...' λέω εγώ. 'είναι που δε μου κάνει το μέγεθος' απαντάει αυτός.... Περιττό να περιγράψω τη συνέχεια και το δούλεμα που ακολούθησε...

Χαχα να'σαι καλά, μ'έκανες να θυμηθώ τα δικά μου τα χαϊρια και γέλασα!

Λοιπόν, μπέμπα 35 ημερών, βράδυ, και αυτή ξυπνάει ανά 2ωρο. Ανάμεσα στα ξυπνήματα και εγώ να είμαι ένα ζόμπι, ακούω από την ενδοεπικοινωνία το μωρό να γκρινιάζει. Σηκώνομαι όπως κάθε φορά και πάω να βάλω τα γυαλιά και να πάω μετά στο δωμάτιό της. Αντί για τα γυαλιά μου, βάζω την πιπίλα της στο στόμα μου και προχωράω.... Ε κάπου αναρωτήθηκα "μα γιατί δεν βλέπω" και το διόρθωσα. :oops:

Αντε οι περισσοτερες φρεσκομαμαδες δικαιολογηστε λογω τις αυπνιας. Εγω προχθες παω στην αδερφη μου ταξδι και ειχα ετοιμασει μια βαλιτσαρα. Πηρα μεχρι και τα φρουτα του μικρου. Φτανουμε σπιτι (το απογευμα) ανοιγω την τσαντα βγαζω τα φρουτα τα βαζω ψυγειο, φευγουμε. Το πρωι ξυπναμε παω να τα βγαλω απο το ψυγειο και τι βλεπω? Εβαλα τα παπουτσια του μικρου και τα δικα μου μεσα και τα φρουτα τα ειχα αφησει στην τσαντα!!!!!!! (οι σακουλες ηταν ιδιο χρωμα) Πω πω πω επαθα!!!!!!

Στο γραφείο σηκώνοντας το τηλέφωνο αναφέρω το όνομα της εταιρείας - παρακαλώ.

Το κακό είναι ότι το ίδιο συμβαίνει κ όταν απαντάω και στο κινητό μου..........!:mrgreen:

Τι σου κάνει η δύναμη της συνήθειας.

O5X4p2.png 

Το κακό είναι ότι το ίδιο συμβαίνει κ όταν απαντάω και στο κινητό μου..........!:mrgreen:

Και στο σπίτι επίσης μια απο τα ίδια χιχιχι:-D

Διαφημίσεις

Και στο σπίτι επίσης μια απο τα ίδια χιχιχι:-D

Εγώ το έκανα και στο μαιευτήριο που είχα γεννήσει. Το τηλέφωνό τους είχε τον ίδιο ήχο με της δουλειάς μου, οπότε το σήκωνα και έλεγα το όνομα της δουλειάς!!!!!!!!:roll::?:-D

Πηγαινοέρχομαι στο γραφείο φορώντας τα σπορτέξ μου, διότι πρώτον περπατάω πολύ και δεύτερον δεν είναι το καλύτερό μου οι γόβες, τα τακούνια, κλπ. Έχω στο γραφείο 3 ζευγάρια χειμωνιάτικες γόβες (καφέ-γκρι-μαύρες) και τρεις καλοκαιρινές (μπεζ-καφέ-κόκκινες). Έχω πάει λοιπόν σινιέ-σινιέ και κατά τη διάρκεια της ημέρας με κοιτάνε οι περισσότεροι κάπως... Το μεσημέρι λοιπόν πριν φύγω, μπαίνω στο γραφείο του Διευθυντή και όλο ευγένεια κοιτάει τα πόδια μου, χαμηλά στις πατούσες! Ανέκφραστη εγώ, λέω "Α, για αυτό με κοίταζαν όλοι περίεργα σήμερα. Ξέχασα να αλλάξω παπούτσια".

Και άλλη μία: Έχει καμιά από εσάς τα παντελόνια που στο κάτω πλαινό τους μέρος έχουν κουμπάκια? Ε, λοιπόν, είχα βάλει λάθος το παντελόνι και τα κουμπάκια εξείχαν από τα πόδια μου σαν σημαία...

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

:shock:

Εγώ το έκανα και στο μαιευτήριο που είχα γεννήσει. Το τηλέφωνό τους είχε τον ίδιο ήχο με της δουλειάς μου, οπότε το σήκωνα και έλεγα το όνομα της δουλειάς!!!!!!!!:roll::?:-D

:shock::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

θεικο το τοπικ!!!!!

φιστυκι, ειχα το ιδιο θεμα με τις καλτσες , αλλα τις δικες μου οχι του γιου μου:lol:. γεννησα χειμωνα και το 1ο μηνα απο το αγχος μου να κανω μπανιο στα γρηγορα ξεχναγα να βγαλω τις καλτσες μου.

καλα φραπε στο μπουκαλι και γαλα-σκονη στην κουπα μου τα χω κανει ουκ ολιγες φορες.. αλλα εχω και αλλο: οταν φορουσα πανα μονο το βραδυ στο γιο μου, αρκετες φορες το πρωι αντι να την πεταξω στα σκουπιδια, πεταγα το σλιπακι του παιδιου (τον αφηνα ξεβρακωτουλη τρομαρα μου!). μια φορα μαλιστα την ειχα βαλει στο συρταρι με τα ρουχα του(ευτυχως που ειχε τσισα μονο.).

αλλα και ο γιος μου δεν πηγαινε πισω.. απο τα 2 μεχρι τα 3, ξυπναγε το βραδυ, ερχοταν και επαιρνε το μαξιλαρι μου και ξαναγυριζε στο κρεββατι του.

• 2 εβδομάδες μετά...

λοιπον χτες εγω ειχα ορεξη για να γινω ομορφη,γυρναω σπιτι το απογευμα ταιζω -αλλαζω το παιδι και μετα λεω στο αντρα μου παω να παρω ενα βερνικι νυχιων.

γυρναω σπιτι ειχε περασει η ωρα τον κανει μπανιο ο αντρας μου τον ετοιμαζω εγω τον βαζω στο καναπε του δινω το γαλα με το καλαμακι να το πιει(ειμαστε στη φαση κοβουμε το μπιμπερο).:?

βαζω ενα παιδικο στο dvd να δει.;)

παω στη κουζινα κατω απο το φως του αποροφητηρα αρχιζω να φτιαχνω νυχια.

το παιδι αρχιζει: μαμα ειναι λαθος...

εγω αφοσιωμενη στα νυχια μου.γιωργο πιες το γαλα σου ειναι σωστο.

το παιδι:μαμα οχι ειναι λαθος.

εγω:ειπα πιες το γαλα σου δεν ειναι λαθος αυτος ειναι πλεον ο σωστος τροπος.

το παιδι ερχεται στη κουζινα μου δινει το μπιμπερο αδειο.

εγω ολο αυτοπεποιθηση:ειδες γιωργο μπραβο που το ηπιες.

το παιδι:μαμα ειναι λαθος εγω παω νανι...:roll:

παω τον βαζω να ξαπλωσει με χειρουργικες κινησεις μη χαλασει και το μανικιουρ ;)και γυρναω να κλεισω το dvd :το παιδι μου εβλεπε το παιδικο στα αγγλικα με ελληνικους υποτιτλους.:roll:

παρολα αυτα ηπιε το γαλα του που ηταν ο στοχος μας και εγω εκανα το μανικιουρ μου....:!:

λοιπον χτες εγω ειχα ορεξη για να γινω ομορφη,γυρναω σπιτι το απογευμα ταιζω -αλλαζω το παιδι και μετα λεω στο αντρα μου παω να παρω ενα βερνικι νυχιων.

γυρναω σπιτι ειχε περασει η ωρα τον κανει μπανιο ο αντρας μου τον ετοιμαζω εγω τον βαζω στο καναπε του δινω το γαλα με το καλαμακι να το πιει(ειμαστε στη φαση κοβουμε το μπιμπερο).:?

βαζω ενα παιδικο στο dvd να δει.;)

παω στη κουζινα κατω απο το φως του αποροφητηρα αρχιζω να φτιαχνω νυχια.

το παιδι αρχιζει: μαμα ειναι λαθος...

εγω αφοσιωμενη στα νυχια μου.γιωργο πιες το γαλα σου ειναι σωστο.

το παιδι:μαμα οχι ειναι λαθος.

εγω:ειπα πιες το γαλα σου δεν ειναι λαθος αυτος ειναι πλεον ο σωστος τροπος.

το παιδι ερχεται στη κουζινα μου δινει το μπιμπερο αδειο.

εγω ολο αυτοπεποιθηση:ειδες γιωργο μπραβο που το ηπιες.

το παιδι:μαμα ειναι λαθος εγω παω νανι...:roll:

παω τον βαζω να ξαπλωσει με χειρουργικες κινησεις μη χαλασει και το μανικιουρ ;)και γυρναω να κλεισω το dvd :το παιδι μου εβλεπε το παιδικο στα αγγλικα με ελληνικους υποτιτλους.:roll:

παρολα αυτα ηπιε το γαλα του που ηταν ο στοχος μας και εγω εκανα το μανικιουρ μου....:!:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Έχει σηκωθεί ο άντρας μου για να πάει δουλειά, εγώ δίπλα κοιμάμαι.... οπότε με τον παίρνω είδηση αρχίζω να φωνάζω πανικοβλημένη:

- Γρήγορα, γρηγοραααααααααα ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑΑΑΑ

ερχεται δίπλα μου όλο αγωνία με τα χαρτομάντηλα στο χέρι και με ρωτάει:

- Έλα , τι έγινε???

Και απαντάω:

- έβλεπα όνειρο ότι έτρεχαν τα σάλια του μωρού!!!!

ναι αλλα οταν παιρνεις πελατη να ενημερωσεις οτι η παραγγελια του ειναι ετοιμη κ λες καλημερα σας απο το καταστημα του κυριου α΄ταδε τηλεφωνω να σεα ενημερωσω οτι η παραγγ. ειναι ετοιμη.

μονο που ο κυριος α' ταδε ειναι ο πρωην εργοδοτης σου κ νυν ανταγωνιστης του τωρινου εργοδοτη..........!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::rolleyes:

απο που??? μου λεει ο πελατης...!:confused::confused:

αχ συχνωμη! απο τον κυριο β΄ταδε............εννοουσα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...