Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Με την ψυχή στο στόμα φεύγω από ΤΕΒΕ στους Αγ.Αναργύρους (με καθυστέρησαν) να τρέξω ΙΚΑ. Στο μυαλό μου φτιάχνω πλάνο ποιο δρόμο να ακολουθήσω, ποια στενάκια πονηρά να διαλέξω να μην πέσω σε κίνηση, που θα παρκάρ... Έχω φτάσει στην Λ.Ηρακλείου και ρωτάω τον εαυτό μου δυνατά "Που πας ρε Καραμήτρουλα! Δεν μένεις Ν.Ιωνία!" Πήγαινα σε άλλο ΙΚΑ εκτός της περιοχής μου :cool:

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά το σπιτάκι στην αυλή... ή μάλλον την "έπαυλη" μέσα στην αυλή... όλα τα άλλα ωχριούν. Αλλά οφείλω να τα δηλώσω... :lol:

Φεύγω εχθές με 4 σακούλες με σκουπίδια (2 από κουζίνα και 1 από κάθε μπάνιο). Φτάνω στους κάδους έξω από το σπίτι. Ρίχνω μέσα τη μία. Παίρνω τις άλλες τρεις και επιστρέφω σπίτι. Μήπως θα τις πετάξω την επόμενη φορά πιο επιτυχημένα;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Alcyon δεν παιζεσαι! :lol: :lol:

Παρεπιπτοντως, σημερα με τη βροχη το ξεφουσκωσαμε!!! Τωρα βγαινεις απο την αυλη χωρις να ρουφας την κοιλια για να μην "ενοχλησεις" τον παιδοτοπο! Επιτελους γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι διαφορα ονοματα.. Μετα θα εβαζα και μια ταμπελα που θα εγραφε π.χ. "Fay's kinderland" και θα ελεγα ανοιξαμε και σας περιμενουμε!

Να δεις στεναχωρια ο συζυγος... Ουτε το παιδι δεν εκανε ετσι...!!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Για να πω την αλήθεια.... τον κατανοώ.... δηλαδή να σκεφτείς... κι εγώ που ακουσα πως το ξεφουσκώσατε..... εεεε... κάπως μου ήρθε! Μια χαρά ήταν. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; (ναι ναι... μιλάει το μωρό μέσα μου :lol:)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Φεύγω εχθές με 4 σακούλες με σκουπίδια (2 από κουζίνα και 1 από κάθε μπάνιο). Φτάνω στους κάδους έξω από το σπίτι. Ρίχνω μέσα τη μία. Παίρνω τις άλλες τρεις και επιστρέφω σπίτι. Μήπως θα τις πετάξω την επόμενη φορά πιο επιτυχημένα;

Kάτι παρόμοιο έκανα χτες μ' ένα μπλουζάκι του μωρού. Σηκώνομαι να το πάω στην ντουλάπα του. Στην διαδρομή αρχίζω να μαζεύω διάφορα, γεμίζουν τα χέρια μου, αρχίζω να τοποθετώ τα διάφορα στις θέσεις τους, το μπλουζάκι ακόμα στα χέρια μου. Τελικά το επέστρεψα εκεί που το βρήκα μια ώρα μετά κι αναρωτήθηκα κι όλας γιατί δεν το έβαλα ντουλάπα...

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Διαφημίσεις

ελα ρε συ Φαιη!!! γιατι το ξεφουσκωσατε κοπελα μου? τον καταλαβαινω το συζυγο...κι εγω να σου πω μια στενοχωρια την πηρα...

α και για να μην ξεχνιομαστε...πηγα να φτιαξω του παιδιου γαλα με σοκολατα αντι για σοκολατα εβαλα νες το χτυπησα στο μιξερακι και του το πηγα να το πιει...πινει μια γουλια και μου λεει...μαμα η σοκολατα εληξε!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Κοριτσια, αν θελετε σας το χαριζω! (Λετε να το βαλω στις μικρες αγγελιες? Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, αυτος εχει κατεβασει μουτρα που το ξεφουσκωσαμε, αμα το δωσουμε κιολας, θα ζητησει διαζυγιο! :lol: :lol:)

Η σοκολατα εληξε!!! χαχαχαχαχαχαχαχα... Manoulitsa το "εστειλες" το παιδι! Αν το βραδυ δεν θελει να κοιμηθει, ειμαι σιγουρη πως θα ξερεις το λογο!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Το Σάββατο έφτιαχνα παστίτσιο.Βάζω τα μακαρόνια βάζω την μπεσαμέλ και αναρωτιέμαι γιατί πήγε όλη κάτω από τα μακαρόνια?Μάλλον δεν πέτυχε λέω.Το βάζω στο φούρνο πάω μέχρι την κρεββατοκάμαρα και γυρνώντας στην κουζίνα βλέπω μια κατσαρόλα πάνω στο μάτι.Έκείνη τη στιγμή συνειδητοποιώ ότι είναι ο κιμάς.Τον ξέχασα τελείως.Το βγάζω από το φούρνο το έριξα μέσα στο πυρέξ τα έκανα τουρλουμπούκι και στο τέλος βγήκε μια αηδία που η μικρή φώναζε επί μια ώρα ότι ήθελε το άλλο παστίτσιο με την κρεμούλα από πάνω.Τι να της πω?ότι είχε άδικο?

Φαίη είδες τελικά οι καιρικές συνθήκες σε έσωσαν,

Χαχαχαχαχαχα! Del οντως, σωθηκα!!

Θελω να μου κανεις το τραπεζι!!!! :lol: :lol: :lol:

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

κορίτσια είμαι τελείως αλλού! Ακούστε τι έκανα εχθές στον κακομοίρη τον γιο μου...

Βιαζόμασταν να φύγουμε από το σπίτι το πρωί γιατί είχα ένα ραντεβού, είχα ετοιμάσει τα πάντα, την τσάντα του, όλα, η μητέρα μου είχε κρατήσει από το βράδυ την μπέμπα μας για να φύγουμε το πρωί γρήγορα...

Βγαίνουμε στο δρόμο και βλέπω τον γιο μου να περπατάει δυστακτικά. Μου λέει: "μανούλα, αγκαλίτσα". Τον κοιτάω με απορία (πρώτη φορά μου το λέει αυτό στο δρόμο, συνήθως του αρέσει να περπατάει και μόνος του, χωρίς να του κρατάω το χέρι...), του λέω "αγάπη μου τι έπαθες, γιατί θέλεις αγκαλίτσα, γιατί δεν περπατάς;" και ο κακομοίρης μου ξαναλέει ότι θέλει αγκαλίτσα... Τον ξανακοιτάω και τι βλέπω... είχα βγάλει το παιδί στο δρόμο χωρίς παπούτσια... μόνο με τις κάλτσες του...:oops:και να σημειώσω ότι έβρεχε...

Τον κακομοίρη, πρώτη φορά ένιωσα τόσο άσχημα... Τελείως χαζή...

Και εγώ στο κλαμπ!!!!! Όχι ότι τόσο καιρό δεν ήμουν, ψάχνω τα πάντα, ξεχνάω τα πάντα, αλλά χθες ξεπέρασα τον εαυτό μου.

Λοιπόν... Επί τρεις μέρες η μικρή μου έτρωγε παντζάρια, χθες το πρωί κάνει τσίσα της στο γιογιό της και όχι στην τουαλέτα οπότε βλέπω κόκκινα τα τσίσα της. Μέσα στη νύστα μου παθαίνω πανικό τα κοιτάω κάπως έτσι :shock:. Τρέχω στον άντρα μου (η ώρα ήταν 7 το πρωί και ο άνθρωπος είχε κοιμηθεί στις 5 το πρωι) ξύπνα Σ. γρήγορα το παιδί κατούρησε αίμα και μάλιστα πολύ. ΞΥΠΝΑΑΑΑ. Σηκώνεται ο έρμος έντρομος και αρχίζει να τρέχει με το σώβρακο να πάρει τηλ. για νοσοκομείο να ντυθεί κλπ κλπ, ξαφνικά σταματάει και με ρωτάει είδες και βλένες από το αίμα ή απλά ήταν το χρώμα προς το κόκκινο????? Σταματάω εγώ και τον κοιτάω :?, ρε Α. τρεις μέρες πατζάρια τρώει η μικρή έλεος με έστειλες στον άλλο κόσμο!!!!!!! :shock: :shock: :shock:. Με πιάσαν κάτι γέλια και του λέω μέσα στη γλύκα, άντε αγαπούλα μου ξαναπέσε για ύπνο, άντε μωρό μου. Και ο άντρας μου έμεινε να με κοιτάει.... Αφού δεν με έπνιξε!!!!!!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Χθεσινή γκάφα...Παίζω με τον μικρό στο κρεβάτι μου.Είναι ψιλοαδιάθετος αλλά χαρούμενος.Ξαφνικά κάνει μια ρουκέτα εμετό και στο καπάκι άλλη μία...Γεμίζει από πάνω μέχρι κάτω...Τραβάω τα σεντόνια να μην περάσουν τα υγρά στο στρώμα...Γρήγορες κινήσεις,λούσιμο,ντύσιμο και αμέσως αλλαγή σεντονιών τα οποία αρπάζω και χώνω στο πλυντήριο.Ο μικρός μες στη γκρίνια αλλά εγώ ψύχραιμη.Τελειώνει το πλυντήριο και πάω να το απλώσω...Πανικός!Μικρά κομματάκια σαν ζελέ και εγώ απορημένη τί μπορεί να είναι αυτά;Όταν έβγαλα το....πάμπερς από το πλυντήριο κατάλαβα!!Πάντως κορίτσια το ARIEL καθαρίζει τελεια τις χρησιμοποιημένες πάνες!!!!Μπλιαχ!!

url]

url]

Να'στε καλα ρε κοριτσια!Πολυ γελιο!

Εγώ που λέτε ξυπνάω ένα βράδυ απο το κλάμα της μικρής.Της δίνω την πιπίλα και ξανακοιμάται.Μιας και σηκώθηκα λέω ας παω και στην τουαλέτα.Έλα όμως που απο την κούραση και την νύστα δεν έβλεπα μπροστά μου και προσπερνάω την τουαλέτα, ανοίγω την εξώπορτα,βγαίνω έξω, κλείνω την πόρτα, ανοίγω το φως και διαπιστώνω ότι είμαι στην είσοδο της πολυκατοικίας.Ο άντρας μου κοιμάται πολύ βαρυά.Χτυπάω την πόρτα,τίποτα.Χτυπάω κουδούνι, τίποτα.Ευτυχώς δεν ξύπνησε και το μωρό γιατί θα έκλαιγε το καημένο και σιγά μην το άκουγε και αυτό.Κατεβαίνω στο ισόγειο όπου μένει η πεθερά μου και έχει αντικλέίδι.Χτυπάω και εκεί,τίποτα!(μάλλον κληρονομικός είναι ο βαρύς ο ύπνος:wink:).Εν κατακλείδι ανοίγει η πόρτα της εισόδου και μπαίνει ο κουνιάδος μου που γύρισε απο ξενύχτι!Να'ναι καλά ο άνθρωπος γιατί εγώ θα κοιμόμουν στην σκάλα και το μωρό μου θα ξενοιχτούσε κλαίγοντας!

Διαφημίσεις

κοριτσια προχθες ο μικρος μου που ειναι σκουπα οτι βρει κατω τα τρωει βρηκε μια σφργιδα του μεγαλου της αεκ αρχισε να την μασουλα εγω επλενα πιατασε μια φαση τον ακουω ενα ντουπ επεσε πηγε να σηκωθει και χτυπησε το κεφαλι του τον σηκωνω κλαιει και βλεπω στο στομα του κιτρινα σαλια τιποτα στα χερια λεω κατι επαθε αλλα κιτρινα σαλια;;;περνω τον αντρα μου να ερθει με βριζει αποκλειετε να ειναι απο το πεσιμο κατι εφαγε εγω θολωμενη ερχετε και βρισκει την μισο φαγωμενη σφραγιδα....καλα που δεν πηρα την παιδιατρο...

Μια φορα μαγειρευα γιγαντες. Τους βρεχω απο την προηγουμενη μερα αδειαζω το νερο και ταυτοχρονα ετοιμαζω την σαλτσα. Τα ριχνω ολα στη γαστρα και περιμενω 2 ωρες για να γινουν. Τιποτα.... Παμε στις 3. Παλι τιποτα.... Στις 4 ωρες θυμηθηκα οτι δεν τους ειχα βρασει πριν καθολου. Οι γιγαντες πηγαν στα σκουπιδια.

Μια αλλη φορα οταν ημουν μικρη βγηκα απο το σπιτι και ολοι με κοιτουσαν περιεργα. Και αναρωτιομουν τι τρεχει. Τελικα μαζι με το μπουφαν ειχα πισω μου και ενα πουκαμισο που κρεμοταν.... Ευτυχως δεν κυκλοφορησα και πολυ

Xaxaxaxaxa!!!!Koritsia den yparxoyn auta pou lete!!eimai sto grafeio k exw psofisei sta gelia..me koitane oloi san xazi..

Egw eixa pathei to eksis, k nomiza pws mono egw ta pathainw auta..Piga me to autokinito mexri enos simeiou k meta me tin sygoinwnia stin agora gia pswnia.Afou teleiwsa loipon ta pswnia pira pali to lewforeio, gyrisa spiti mou k den mou eleipse katholou to aut/to mou mexri pou to xreiastika to vrady k entromi katalava oti den einai pouthena parkarismeno stin geitonia..

Eytyxws htan k i adelfi mou sta pswnia k mou thymise pou akrivws to eixame afisei...

Ayto einai to monimo pou pathainw..ksexnaw to aut/to mou..

Βάζω προχθές τα ρούχα στο πλυντήριο ξεκινάει η πλύση και μετά από κανα 2ωρο τελειώνει.Οπως θα βγάζω από το πλυντήριο λέω "μάπα το καινούριο μαλακτικό " δεν μυρίζει καθόλου.Τα απλώνω και μόλις πάω να φυλάξω την λεκάνη βλέπω το μαλακτικό μέσα στο καπάκι του.Αμα δεν το βάλεις πως έχεις την απαίτηση να μυρίζουν τα ρούχα?

Βάζω προχθές τα ρούχα στο πλυντήριο ξεκινάει η πλύση και μετά από κανα 2ωρο τελειώνει.Οπως θα βγάζω από το πλυντήριο λέω "μάπα το καινούριο μαλακτικό " δεν μυρίζει καθόλου.Τα απλώνω και μόλις πάω να φυλάξω την λεκάνη βλέπω το μαλακτικό μέσα στο καπάκι του.Αμα δεν το βάλεις πως έχεις την απαίτηση να μυρίζουν τα ρούχα?

Επίσης αν δεν βάλεις απορυπαντικό δε καθαρίζουν! Το ΄χω κάνει και αυτό, έβαλα πληντήριο χωρίς απορυπαντικό μέσα. Στα μισά της πλύσης βρίσκω τη μεζούρα με το απορυπαντικό να καμαρώνει πάνω από το πλυντήριο και όχι μέσα!

Επίσης αν δεν βάλεις απορυπαντικό δε καθαρίζουν! Το ΄χω κάνει και αυτό, έβαλα πληντήριο χωρίς απορυπαντικό μέσα. Στα μισά της πλύσης βρίσκω τη μεζούρα με το απορυπαντικό να καμαρώνει πάνω από το πλυντήριο και όχι μέσα!

Και αφού τα βάλεις όλα (ρούχα, απορρυπαντικό, μαλακτικό, χρωμοπαγίδες, κλπ) πρέπει να θυμηθείς να πατήσεις και κανά κουμπί γιατί το πλυντήριο από μόνο του δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσει να πλένει :oops::oops::oops:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

εγω χθες ηθελα να παω τουαλεττα.προσπαθουσα λοιπον να βρω χρονο ολο το απογευμα καποια στιγμη τα καταφερα μπαινω γρηγορα στο μπανιο , βαζω το καθισμα λεκανη της κορης μου .....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Και αφού τα βάλεις όλα (ρούχα, απορρυπαντικό, μαλακτικό, χρωμοπαγίδες, κλπ) πρέπει να θυμηθείς να πατήσεις και κανά κουμπί γιατί το πλυντήριο από μόνο του δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσει να πλένει :oops::oops::oops:

Eκτός από αυτό να ανοίξεις και την παροχή νερού (εγώ την κλείνω συνήθως, όποτε το θυμάμαι δλδ). Δεν την είχα ανοίξει, λοιπόν, και αναρωτιόμουνα γιατί δε δουλευει το πλυντήριο, καλά που δεν έγινε καμιά έκρηξη!

Χθές το βράδυ γύρισε ο άντρας μου απο τη δουλειά κατά τις 12 και μου λέει να του βάλω ένα ποτάκι.Βάζω κι εγώ το ουίσκυ και προσθέτω 6 κοφτές κουταλιές σκόνη γάλα και μετράω κιόλας να μην μπερδευτώ.....ο άντρας μου απορημένος έρχετε στην κουζίνα και τι να δει??Ουισκάκι με γάλα!!!!!!!

Κάτι θα με πνίξεις!Μόλις έβαλα μια γουλιά καφέ στο στόμα και διάβασα το μήνυμα σου!ακόμα βήχω.Καθώς κατάπινα ήταν αδύνατο να μην γελάσω! κορυφαίο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...