Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Σημερα το κουφο το εκανε ο αντρας μου!

Πηγαμε στα jumbo να αγορασουμε της μικρης κατι μπαλακια (σαν αυτα που εχουν στους παιδοτοπους) γιατι το τελευταιο διαστημα καθεται περισσοτερη ωρα καθιστη (γερνει πολλες φορες, αλλα.... το παλευει :lol:). Φτανοντας λοιπον, παιρνουμε τα μπαλακια και του λεω δεν παιρνεις κι ενα "χωρο" να μπορει το παιδι να καθεται μεσα να παιζει χωρις να εχω την εννοια του μην χτυπησει? Αφου στο παρκο δεν καθεται, ας της παρουμε κατι τετοιο μπας και φαμε καμμια μερα κανενα φαγητο της προκοπης γιατι δεν μας αφηνει να κουνησουμε ρουπι. Εδω να σημειωσω πως εγω εννοουσα να της παρει αυτα τα στρωματακια που συνηθως τα φουσκωνεις και το παιδι καθεται μεσα και παιζει και δεν μπορει να βγει, αλλα και επισης και μεσα να πεσει ειναι πολυ μαλακο!Σαν φουσκωτη πισινα μονο που δεν τη γεμιζεις με νερο.

Σε καποια φαση, τον ακουω που μου λεει "αγαπη μου να παρω αυτο ή αυτο?" Την ιδια ωρα ομως προσπαθουσα να παρω απο τα χερια της Μαριας ενα κουκλακι που ειχε αρπαξει απο ενα ραφι, το παιδι γκρινιαζε κι εγω του απαντω "παρε οποιο καταλαβαινεις!"

Γυρναμε σπιτι, ταϊζω το παιδι, το βαζω για υπνο και μου λεει ο αντρακος μου "αγαπη παω να φουσκωσω το σπιτακι για τα μπαλακια!" Μετα απο λιγο και ενω ειμαι πανω απο την κατσαρολα με το κοτοπουλο ακουω απο την εισοδο "Φαιηηηηη, Φαιηηηη!!!!" Τρεχω και τι να δω?? Παιδια αυτο που ειχε αγορασει δεν χωραει ουτε σε παιδοτοπο! Ειναι τε-ρα-στι-ο! "Καλα χριστιανε μου, δεν διαβασες απ' εξω τις διαστασεις??" του λεω (εδω να σημειωσω πως το κουτι ηταν μια χαρα, δεν φαινοταν πως χωρουσε κατι τοσο μεγαλο μεσα!). Και μου απανταει "Αφου σε ρωτησα!!!"

Ξερει καμμια πως ανεβαζουμε φωτογραφιες να σας βαλω να το δειτε?? Εχει πιασει ΟΛΗ την αυλη μας.. Σε λιγο θα το ξεφουσκωσουμε και θα παει παταρι.. Δεν χωραει πουθενα μεσα στο σπιτι!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

07102009113.jpg

Προσπαθησα να την ανεβασω, αλλα δεν νομιζω να τα εχω καταφερει! Μακαρι να μπορουσατε να τη δειτε!!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Χαχαχαχαχαχαχαχα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν.... με υιοθετείτεεεεε;;;;

Θέλω κι εγώ να μπω σε τέτοιο σπιτ(άκ)ιιιιιιι και να παίζωωωωω!!!

Θα είμαι καλό κορίτσιιιιιιιιιιι!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Alcyon, G.Stone και οποιες αλλες θελετε απο εδω ελατε! Χωρατε ανετα και μπορειτε να κατσετε οσο θελετε!

Εισοδος ελευερη!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nDtZp2.png

Ναι terra μου, ωραιο ειναι! Αλλα που θα το βαλω που οπως βλεπεις εχει πιασει ΟΛΗ την αυλη? Για μεσα δεν το συζητω, δεν χωραει να μπει απο την πορτα!

:lol: :lol: :lol:

nDtZp2.png

Ναι terra μου, ωραιο ειναι! Αλλα που θα το βαλω που οπως βλεπεις εχει πιασει ΟΛΗ την αυλη? Για μεσα δεν το συζητω, δεν χωραει να μπει απο την πορτα!

:lol::lol::lol: Μου θυμίζει το ροζ πάνθηρα, που ξεδιπλώνει ένα χαρτάκι και του πιάνει όλο το σπίτι... Ξαναδιπλώστε το και τραβήξτε το ξεδίπλωμα σε βίντεο...:D να χει το παιδί να γελάει όταν μεγαλώσει.

Σωστή η Ζέττα! Με μουσική υπόκρουση Ροζ Πάνθηρα! :lol::lol::lol:

Κρίμα είναι όμως, είναι πολύ όμορφο. Μήπως να το αφήσετε 2-3 βδομάδες στην αυλή μέχρι να πιάσουν τα κρύα να το χαρεί λίγο και μετά το ξαναβγάζετε την άνοιξη;

Πάντως φαντάζομαι η φάση του φουσκώματος θα είχε πολύ γέλιο!!!

Διαφημίσεις

07102009113.jpg

Προσπαθησα να την ανεβασω, αλλα δεν νομιζω να τα εχω καταφερει! Μακαρι να μπορουσατε να τη δειτε!!

κι εγω θελω!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Είχε και η κόρη μου ένα τέτοιο και το είχαμε στο μπαλκόνι ώσπου το πήρε ο αέρας και το έσκισε.Πάντως έπαιζε πάρα πολύ με αυτό.ΧΘεσινό κουφό.Πάω να φτιάξω γάλα και αντί γι'αυτό μέσα στο μπιμπερό έβαλα 7 κουταλιές benefibra.Ευτυχώς που το πήρα είδηση γιατί όλο το βράδυ θα τον είχε πάει νερό.

Ζεττα εγω δεν ημουν μπροστα οταν το εβγαλε απο το κουτι.. Το μονο που ειδα ηταν το μεγεθος του κουτιου, το οποιο φαινοταν ενα φυσιολογικο κουτακι. Μ' αρεσει που απ' εξω εδειχνε και δυο παιδακια να παιζουν και φαινοταν σαν να χωρουσαν ισα-ισα δυο ατομα (μικρης σωματικης διαπλασης) μεσα. Οταν φτασαμε στο ταμειο και ειδα το 49.99, γυρναω και του λεω "Γιατι ρε Μπιλη ειναι τοσο ακριβο?" Η απαντηση ηταν πως ο,τι πληρωνεις παιρνεις, και πως εχει και γαμω τα στρωματα ετσι ωστε και να πεσει το παιδι εκει μεσα, να μην χτυπησει. Ε,λεω κι εγω ενταξει! Ποιοτητα πληρωνεις, ποιοτητα θα παρεις! Που να 'ξερα Παναγια μου!!

Οσο για το ξεφουσκωμα μου δωσατε ιδεα! Θα το βιντεοσκοπησω, οταν με το καλο καταφερω να βγαλω τον αντρα μου απο 'κει μεσα.... Αβυσσος η ψυχη του 30χρονου! :lol: :lol:

Terra μου δυστυχως ουτε στη φαση του φουσκωματος ημουν μπροστα. Κοιταγα το φαγητο κι εκεινος ειχε παει στο αυτοκινητο γιατι η τρομπα που εχουμε παρει, συνδεεται στο αμαξι. Βαζεις την αντλια στην υποδοχη φουσκωματος και περιμενεις να γεμισει αερα. Ειδα πως αργουσε αλλα υπεθεσα πως θα εχει καταπιαστει και με τιποτα αλλο γιατι ειναι ψειρας σε ο,το αφορα το τουτου μας! Οταν ακουσα " Φαιηηηηη, Φαιηηηηη" επεσε το γελιο.. Αισθανθηκα σαν αυτον που καθεται με τη Λιζα και φωναζει ο Λελος "Λιζα θα 'ρθειιιιιιις?? Θα κανουμε μπανανα!!"

Αυτο αναρωτηθηκα! Που το βρηκα αυτο το φρουτο??? Οεο??

Ασε δε μετα.. Που μου ειπε να μην το μαζεψουμε, αλλα να το σκεπασουμε με σεντονι (???)!! να μη βρεχεται και να μην χαλασει. Ο ανθρωπος δεν εχει καταλαβει πως το σεντονι ΔΕΝ ειναι αδιαβροχο και πως θα βραχει και θα αρχισει να στραγγιζει μεσα στο "σπιτακι". Και δεν θελει να το δεχτει κιολας! Εδω δεν χωραμε να περασουμε για να βγουμε να κανουμε τις δουλειες μας και το καμαρι μου ηθελε να το αφησω να παιζει με τις ωρες. Ασε που και το Μαρακι απο χθες με κοιταει ποτε με συμπονοια ("Αχ ρε μανα που τον βρηκες?") και ποτε με εκνευρισμο ("Καλα σου λεει, αστο να παιζουμε!").

Μολις ριξει την πρωτη βροχα θα το μαζεψω!

Manoulitsa ελα κι εσυ!!

nDtZp2.png

Del το συγκεκριμενο ειναι αδυνατο να το παρει ο αερας. Ειναι τεραστιο και βαρυ! Τρεφω μια ελπιδα μηπως ερθουν τιποτα γατια το βραδυ να ακονισουν τα νυχια τους και σκασει, αλλα μεχρι και τα γατια τρομοκρατουνται οταν το βλεπουν και δεν πλησιαζουν. Μηπως να ριξω ψαρια μεσα για δολωμα???

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως Φαίη 1986 μ΄αρέσει και να δεις που η μικρή θα το ευχαριστηθεί. Καλό θα ήταν βέβαια αν χώραγε να το έβαζες κάπου μέσα για μα μη λερωθεί έξω, εντάξει είναι μεγάλο αλλά ωραίο!

Καλά, αυτά τα κουφά που λένε μερικές φορές οι σύζυγοι, είναι όλα τα λεφτά! Αυτά αξίζουν ξεχωριστό topic!

ναι ρε κοριτσια δεν το κανουμε το τοπικ?

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Παρασκευη 13 οντως ειναι πολυ ομορφο και ξερω πως και της μικρης της αρεσει, αλλα πιστεψε με δεν υπερβαλλω! ΔΕΝ χωραει πουθενα μεσα στο σπιτι! Ισως η φωτογραφια να το αδικει, αλλα ειναι πραγματικα τεραστιο! Εχει διαστασεις 216 cm x 193 cm x 114 cm.

Δεν ξερω αν μπορει κανεις να το αντιληφθει!

Μanoulitsa αν ανοιξετε τετοιο topic σας ερχομαι!!

nDtZp2.png

Alcyon, G.Stone και οποιες αλλες θελετε απο εδω ελατε! Χωρατε ανετα και μπορειτε να κατσετε οσο θελετε!

Εισοδος ελευερη!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολύ ευχαρίστως! Α ρε Φαίη σε λίγο θα αρχίσουν να σου χτυπάνε την πόρτα γιατί θα σας περάσουν για παιδότοπο!!:D:lol:

Αυτοί οι άντρες δεν παλεύονται!

"Γιατι ρε Μπιλη ειναι τοσο ακριβο?" Η απαντηση ηταν πως ο,τι πληρωνεις παιρνεις, και πως εχει και γαμω τα στρωματα ετσι ωστε και να πεσει το παιδι εκει μεσα, να μην χτυπησει. Ε,λεω κι εγω ενταξει! Ποιοτητα πληρωνεις, ποιοτητα θα παρεις!

:lol::lol::lol: Έχει πολύ πλάκα!!

Μου ζήτησε ο άντρας μου να του φτιάξω ένα φραπέ (μια κουταλιά καφέ και δύο ζάχαρη). Του έβαλα μια κουταλιά στιγμιαίο καφέ και δύο κουταλιές espresso.:roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...