Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

εβγαλα τα υλικα για τα γεμιστα λιγο εκτος ψυγειου για να τα φτιαξω... οποτε παω μαζι με το Νικολα που ηταν αρρωστουλης και εμεινε σπιτι, καθαριζω και αδειαζω τις πιπεριες, και αρχιζω (νομιζω)να καθαριζω τις μελιτζανες που μου φαινονται σκληρες αλλα συνεχιζω απτοητη...ωσπου ακουω το θεικο απο τον τετραχρονο γιο μου...

"μαμα και μηλα βαζουμε στα γεμιστα?"

κοριτσια ειχα παρει την τσαντα με τα μηλα και προσπαθουσα να καθαρισω ενα κοκκινο μηλο αντι για μελιτζανα.....

περναει ποτε η θα τρωμε μονιμως αλλα 'ντ' αλλων?

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβγαλα τα υλικα για τα γεμιστα λιγο εκτος ψυγειου για να τα φτιαξω... οποτε παω μαζι με το Νικολα που ηταν αρρωστουλης και εμεινε σπιτι, καθαριζω και αδειαζω τις πιπεριες, και αρχιζω (νομιζω)να καθαριζω τις μελιτζανες που μου φαινονται σκληρες αλλα συνεχιζω απτοητη...ωσπου ακουω το θεικο απο τον τετραχρονο γιο μου...

"μαμα και μηλα βαζουμε στα γεμιστα?"

κοριτσια ειχα παρει την τσαντα με τα μηλα και προσπαθουσα να καθαρισω ενα κοκκινο μηλο αντι για μελιτζανα.....

περναει ποτε η θα τρωμε μονιμως αλλα 'ντ' αλλων?

:PΕλενιτσα ευχαριστω αλλα δεν θα ερθω στο σπιτι σου για φαγητο:wink:

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

Ακούστε και ένα άλλο κουφό μιας φίλης μου και ήμουν και μάρτυρας...πάμε για καφέ με το μικρό της στα 5 ήταν τότε....

αρχίζει το παιδί, μαμα πεινάω - μαμά πεινάω..

τί να κάνει κι εκείνη για να μη φύγουμε αφού μόλις είχαμε καθίσει και είχαμε και σοβαρή κουβέντα.....του παίρνει ένα σουβλάκι...του το καθαρίζει πετάει τα χαρτιά και του το δίνει να φάει..συνεχίζουμε τη σοβαρή κουβέντα......

το καημένο μας κοίταζε στεναχωρημένο (δεν ξέραμε γιατί) του λέει..είπες ότι θέλεις σουβλάκι τώρα θα το φας....κι εκείνο αρχίζει και κλαίει και φωνάζει....."η μαμά μου μου πέταξε το σουβλαααακι μουουουου"......(μαζί με τα χαρτιά είχε πετάξει και το σουβλακι κι έδωσε στο παιδί ένα άδειο σκισμένο χαρτάκι...εγώ ούτε που το πρόσεξα..ούτε κι εκείνη....το γέλιο που ρίξαμε...)

:PΕλενιτσα ευχαριστω αλλα δεν θα ερθω στο σπιτι σου για φαγητο:wink:

και που να εβγαινε οντως καμια φοβερη συνταγη!!!!δεν θα σου εδινα με τπτ να φας....:P:p:p:p:p:p

Γιατί ρε παιδιά, μπορεί να βγει καμιά φοβερή συνταγή έτσι! :wink:

Υ.Γ. Καλού κακού πάντως έχε και το Νικόλα στην κουζίνα όταν μαγειρεύεις! :lol::lol::lol:

κι εγω αυτο σκεφτηκα...αν δεν ηταν μαζι το παιδι θα τα τρωγαμε σιγουρα τα γεμιστα μηλα!!!!!

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας και από μένα.

Διαβάζω τα κατορθώματα σας και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καλο μου κανει να βλεπω ότι δεν είμαι μονη μου.

Εχω κανει πολλα αλλα τα χειρότερα τα εχω παθει στον υπνο μου.

Με τη μικρή παίζουμε στο κραββατι της κρεβατοκαμαρας και ειμαι με τον μονιμο φόβο μην πεσει απο το κρεββατι.

Ενα βραδυ λοιπόν (η μικρή στο κρεββατακι της εμεις στο δικό μας ) βλεπω στον υπνο μου ότι παει να πεσει το παιδι και .............βουτάω να την πιασω.

Ξυπναω από τον πόνο στο πατωμα διπλα στο κρεββατι και προσπαθω να συνειδιτοποιησω τι εγινε.

Εμεινα ξυπνια αρκετη ωρα γιατι ΠΟΝΟΥΣΑΝ τα γονατακια μου το κεφαλακι και ολα τα κομματακια μου.

Εγω κατατσακιστικα και το παιδακι μου κοιμοοοοοοοοοοοοταν!!!!

dhtZp3.png

Καλημέρα!!! πολύ γέλιο!! ( ειδικά το χταπόδι και το κλειδί !!! )

έγω έχω ένα χάρισμα ατσουμπαλοσύνης που σε συνδιασμό με βιαστικές κινήσεις ( είμαι λίγο σίφουνας ) χαρίζω το γέλιο μονίμως σε μικρούς και μεγάλους!!! ( ευτυχώς ( τακ τακ ξύλο ) από τότε που έμεινα έγκυος ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΩ - στο ίσιωμα εννοώ . Ασήμαντη λεπτομέρεια ο γδούπος του κεφαλιού μου στην κολώνα ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στην Παναγούλη την ημέρα που χιόνιζε πολύ πέρσυ!! ο άντρας μου αρνήθηκε να με πάει στο νοσοκομείο!!! ξέρει τα νοσοκομεία όλης της χώρας !! )

Εκ των πραγμάτων λοιπόν έχω αφήσει το περισσότερο μαγείρεμα σε πιο έμπειρα χέρια ( ευτυχώς μαγειρεύει και το καλό μου ! ) γιατί καίω στο λεπτό ο,τιδήποτε - άτυχο - πέσει στα χέρια μου!! Μια φορά να μην έκαιγα το μπρίκι με το γάλα!!! Σοβαρά τώρα...μου είναι αδύνατο να συγκεντρωθώ σε κάτι άλλο εκτός της μικρής! Θέλω κάθε στιγμή να την ακούω, να της δίνω αυτό που θέλει, να πηγαίνω να δω αυτό που θέλει... δεν το χω το μαγείρεμα!!

Ώς γονείς είμασταν πολύ αγχωμένοι δυστυχώς στην αρχή και επίσης δυστυχώς είχαμε ένα μωρό με πολλούς ( πολλούς όμως ) κολικούς και καθόλου ( καθόλου όμως ) ύπνο. Μας πρότινε λοιπόν η παιδίατρος ένα χαμόμηλο οικολογικό να βράζουμε την σκόνη το γάλα! Ένα βράδυ το βρέφος πλάνταξε!!! Κοιτιόμασταν χωρίς να ξέρουμε πια τι να κάνουμε!! Τέτοια νεύρα!!! Πέρασε η νύχτα και το πρωί ανοίγω το ντουλάπι!! Το οικολογικό χαμομήλι δίπλα στο πράσινο - για ενέργεια - τσάι μου!!! Τα μπέρδεψε ο καλός μου και το μικρό είχε πιει τσάι δυνατό!!! Ευτυχώς ο νες δεν βγάνει σε πράσινο κουτί!!

Φυσικά έχω πάρει τον ασύρματο μαζί, έχω ξεχάσει να χτενιστώ , να πλυθώ, με ποιον μίλησα στο τηλέφωνο, αν πήρα για χρόνια πολλά, να πάρω γάλα/γιαούρτια, πάνες μαζί μου ( στην αδερφή του άντρα μου η μικρή φόρεσε μια always μωβ που πολύ την βόλεψε! ) να βάλω το φαί στο ψυγείο κλπ κλπ.

Ένα πρωινό μετά από μια απίστευτη νύχτα βγαίνω με την φόρμα στην αγορά να πάρω λίγο αέρα!! Πετυχαίνω την καλύτερη μου φίλη και πέφτω στην αγκαλιά της με κλάματα!!! Πάμε για καφέ -ευτυχώς έχω την καλύτερη μαμά του κόσμου - και αφού ξεχνιέμαι λίγο...μου λέει: εντάξει ρε παιδάκι μου και εσύ...άλλαξε όμως και καμιά μπλούζα!! Κοιτώ την μπλούζα- μια οπτασία: μάυρη με άσπρες γουλίτσες της μικρής μου σε όλο τον ώμο. Σαν να χε κάνει εμετό κάποιος πάνω μου!! Πώς βγαίνουν όλες αυτές οι ωραίες μαμάδες έξω τους πρώτους μήνες ??? Βαμένες, ντυμένες , περιποιημένες??

αν θυμηθώ κι άλλα...

έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας!!! να είστε καλά κορίτσια!!!!! με κάνατε να γελάω με δάκρυα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

έχω κάνει και εγώ κάποια κουλα αλλά λίγα πράγματα!!!

όταν θήλαζα πολλές φορές ξυπνούσα έντρομη και έψαχνα το παιδί!! συνήθως τον τάιζα στην κρεβατοκάμαρα όπου και κοιμόμουν. αργότερα ερχόταν ο σύζυγος και έβαζε τον μικρό στο δωμάτιο του και με σκέπαζε. έλα όμως που εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα!!! και ξυπνούσα έντρομη νομίζοντας ότι έχω το παιδί στην αγκαλιά μου και φώναζα!!! κάποιες φορές μέσα στον πανικό μου, καθώς το έψαχνα μέσα στα παπλώματα, έριχνα και 2-3 σφαλιαρες στον σύζυγο!!!!!! τι σου κάνει το υποσυνήδειτο ε????????:P:p:p:p:p:p:p:p:p αφού τον τρόμαζα και φώναζε ρωτώντας με τι κάνω απαντούσα η καλή μου σιγανά : ψάχνω το παιδί!!!!! είναι κάτω από τα σκεπάσματα!!!!!

πολλές φορές έχω δώσει στο παιδί το μπιμπερόν με την τάπα κλειστή και ενώ το βλέπω ότι πίνει και λαίμαργα κιόλας- νευριάζω γιατί γκρινιάζει????!!!!!!!!! γιατί άραγε????? αφού δεν μπορεί να πει!!!

τέλος. έχω φρικάρει τελείως γιατί έβαλα στο μπιμπερόν του παιδιού ΤΣΙΠΟΥΡΟ αντί νερό!!!!!!!!!!! τι να κάνω????? το τσίπουρο το έχουμε σε μπουκάλι για νερό με μια ετικετάρα ΝΑ!!!!!! με το συμπάθειο αλλά εγώ δεν την είδα!!!!!!!

τωρα που διαβαζω ξανα,θυμηθηκα ενα περιστατικο που εγινε πριν πολλα χρονια..η γυναικα ειναι κατοικος στο σταυρο θεσσαλονικης.ηρθε λοιπον για ψωνια στην αγορα της θεσ.με το παιδακι της δεν θυμαμε ποσο χρ. αλλα μικρο πηγε στο κτελ μετα τα ψωνια για να φυγει και ξεχασε το παιδι της ειναι πραγματικο γεγονος γιατι ο αντρας μου ειναι απο το σταυρο και ειχε γινει τοτε χαμος με το σκηνικο αυτο.αλλα δεν φτανει που το ξεχασε το καταλαβε οταν γυρισε ο συζυγος της απο την δουλεια και την ρωτησε που ειναι το παιδι τοτε θυμηθηκε το μικρο.ευτυχος οι υπευθυνοι του κτελ ειχαν κρατηση το μικρο ολες αυτες τις ωρες και τελος καλο ολα καλα...αυτο και αν δεν ειναι αλτσχαϊμερ

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

εγω το εχω πει...

στη λαικη μονιμως πληρωνω και τα ψωνια τα αφηνω στους παγκους και φευγω!!!!και τους λεω:αφου δεν ξεχναω κανενα παιδι παλι καλα!!!!!!

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν σου συμβαινει και το να ψαχνεις ενα πραγμα να ειναι μπροστα σου κι εσυ να το ψαχνεις και να το ψαχνεις και να το ψαχνεις!!!!!!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Τις περισσότερες φορές που πλένω τον μικρό σε αλλάγμα πάνας προλαβαίνω στο τσάκ να μην του βάλω detol αντί για το fissan.Ευτυχώς το καταλαβαίνω από την μυρωδιά και τον έχω γλυτώσει τον κακομοίρη.

Πάλι καλά γιατί εγώ την έχω κάνει κανα δύο φορές και την σαπούνιζα για ώρες μετά την μικρη.:-(:sad::-(:-(

Λοιπόν, μία μέρα ζήτησε η κόρη μου από τον άντρα μου να της βάλει ένα παιδικό DVD να δει στην τηλεόραση. Σημειώνω η κόρη μου ήταν γύρω στα 3!!!! Πάει λοιπόν ο άντρας μου, εγώ κάτι μαγείρευα στην κουζίνα, βάζει το DVD και γυρνάει. Εκεί που μαγείρευα, ακούω τους ήρωες στο DVD που μιλάγανε Αγγλικά. Του λέω "τί έβαλες?" μου λέει "Την Πεντάμορφη και το Τέρας." του λέω "στα Αγγλικά?" και μου απαντάει "της έβαλα υπότιτλους"!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: Εκείνη τη στιγμή εγώ να έχω πέσει κάτω από τα γέλια και αυτός να προσπαθεί να καταλάβει γιατί γελάω.... Ακόμα πάντως γελάμε όταν το θυμόμαστε!!!!!!

JQVOp3.png

έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας!!! να είστε καλά κορίτσια!!!!! με κάνατε να γελάω με δάκρυα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

έχω κάνει και εγώ κάποια κουλα αλλά λίγα πράγματα!!!

όταν θήλαζα πολλές φορές ξυπνούσα έντρομη και έψαχνα το παιδί!! συνήθως τον τάιζα στην κρεβατοκάμαρα όπου και κοιμόμουν. αργότερα ερχόταν ο σύζυγος και έβαζε τον μικρό στο δωμάτιο του και με σκέπαζε. έλα όμως που εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα!!! και ξυπνούσα έντρομη νομίζοντας ότι έχω το παιδί στην αγκαλιά μου και φώναζα!!! κάποιες φορές μέσα στον πανικό μου, καθώς το έψαχνα μέσα στα παπλώματα, έριχνα και 2-3 σφαλιαρες στον σύζυγο!!!!!! τι σου κάνει το υποσυνήδειτο ε????????:P:p:p:p:p:p:p:p:p αφού τον τρόμαζα και φώναζε ρωτώντας με τι κάνω απαντούσα η καλή μου σιγανά : ψάχνω το παιδί!!!!! είναι κάτω από τα σκεπάσματα!!!!!

πολλές φορές έχω δώσει στο παιδί το μπιμπερόν με την τάπα κλειστή και ενώ το βλέπω ότι πίνει και λαίμαργα κιόλας- νευριάζω γιατί γκρινιάζει????!!!!!!!!! γιατί άραγε????? αφού δεν μπορεί να πει!!!

τέλος. έχω φρικάρει τελείως γιατί έβαλα στο μπιμπερόν του παιδιού ΤΣΙΠΟΥΡΟ αντί νερό!!!!!!!!!!! τι να κάνω????? το τσίπουρο το έχουμε σε μπουκάλι για νερό με μια ετικετάρα ΝΑ!!!!!! με το συμπάθειο αλλά εγώ δεν την είδα!!!!!!!

Καλά αυτό με τη σφαλιάρα όλα τα λεφτά.:!::!::!::!:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν σου συμβαινει και το να ψαχνεις ενα πραγμα να ειναι μπροστα σου κι εσυ να το ψαχνεις και να το ψαχνεις και να το ψαχνεις!!!!!!!!

αυτο ειναι μονιμο πλεον το εχω συνηθισει......:P:p:p:p

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Εγω μαλλον απο τις πολλες σκεψεις και το τρεξιμο τα κανω ολα τελειως μηχανικα.χτες ενω εστειλα το μικρο παιδικο και εγω ειχα αδεια ξεκινησα και εκανα δουλειες στο σπιτι.εκανα τα παντα μπαλκονια,πλυντηρια μαγειρεμα κτλ.απο τη χαρα μου που εκανα τοσες δουλειες λεω: θα παω να παρω το μικρο απο το παιδικο και θα φαμε ολοι μαζι μιας και σημερα ειμαι σπιτι.παω τον περνω φτανουμε σπιτι βγαινω απο το αυτοκινητο και κλειδωνω μεσα το μικρο.τελικα γυρισαμε σπιτι τη ιδια ωρα με το να τον εφερνε το σχολικο.εγω φρικαρα γυριζα γυρω γυρω το αυτοκινητο και προσπαθουσα να ανοιξω τραγουδαγα του μικρου να μην τον πιασει πανικος.ευτυχως μαλλον το πηρε στο χαβαλε και εκανε παλαμακια.εκεινη την ωρα ηρθε ο αντρας μου και μου λεει κλειδαρα φωναξες οχι του λεω ετοιμαζομαι να σπασω το τζαμι.τοσο εχω χαζεψει η γυναικα.

Καλά έχω δακρίσει από τα γέλια με 12 σελιδες ιστορίες έχω κι εγώ άπειρα,αλλά 3 φάσεις είναι οι καλύτερες:

1.Η Νίνα περίπου 10 μηνών τότε,μου λέει ο αντρας μου την πάω μια βόλτα να κάτσεις κι εσύ λίγο να ηρεμήσεις,εκείνοι φεύγουν κάθομαι κι εγώ μόνη μου και λέω δεν πάω να πετάξω και τα σκουπιδια και ανεβαίνω έντρομή στο σπίτι και πάω στο δωμάτιο της μικρης και την ψάχνω έντρομη οτι και καλά έπεσε από την κούνια της την ώρα που πέταγα τα σκουπίδια:?:?:-?:?Μετά από 5 λεπτά φωνάζοντας μωρό μου μωρό μου τι σου έκανα επεσες και χτήπισες ΘΥΜΑΜΑΙ οτι η μικρή ΗΤΑΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ!!!!!:roll::roll::roll:

2.Μου λέει ο άντρας μου μωρό θα μου κάνεις φραπεδάκι του κανω και βάζω τον φραπέ στο εκπαιδευτικό ποτηράκι της μικρής και του το βάζω και στο στόμα για να πήνει!!Μου λέει και εκείνος: μαμά σελο κανονικό ποτιλι!!!(Καλά μετά από το σκηνικό μου λέει κάθε φορά γελώντας ΚΑΦΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ!!!)

3.Τελευταίο:Πρίν 2 μήνες άλλαξα αυτόκίνητο και πάω λοιπόν Σ/Μ ψωνίζω κανονικά και πηγαίνοντας να φορτώσω ψάχνω απεγνωσμένα για το αυτοκίνητό μου αλλά αυτό ΑΦΑΝΤΟ ,μετά απο κανένα μισάωρο στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ παρκιν παίρνω και τον άντρα μου και του ανακοινώνω οτι μου κλέψαν το GOLF!!!Η απάντηση του άντρα μου???"Αγάπη μου το Golf το πούλησες εδω και 2 ΜΗΝΕΣ ,ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ DODGE CALIBER:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μετά μου λέτε για Αλτσχαϊμερ μάλλον για Βαρειάς μορφης ΑΝΙΑ πάω!!!

:shock:Αϊντε άϊντε είμαστε όλες...

Γυρνώντας από την δουλειά μια μέρα λέω στον άνδρα μου πάμε να κοιμηθούμε γιατί θα λυποθυμήσω από την αϋπνία. Είχα αφήσει το καστοράκι στο πεθερίδιον. Κοιμάμαι κατά τις 6:30 το απόγευμα και γύρω στις 20:00 πετάγομαι από το κρεββάτι και αρχίζω να κλοτσάω τον άντρα μου:shock: σήκω ρε πάλι μας πήρε ο ύπνος!! ο άντρας μου: παναγία μου,τι έγινε ? 7:30 του λέω δεν θα πάμε για δουλειά? σηκώνομαι πρώτη, ντύνομαι, βάφομαι και ανοίγω την τηλεόραση για να περιμένω τον άνδρα μου γιατί φεύγουμε μαζί. Τελείωνε του φωνάζω, αργείς! Τι στο καλό δεν έχει τον Παπαδάκη λέω και βάζω star. Βλέπω το δελτίο ειδήσεων και συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πάει καλά...έρχεται ό άνδρας μου με κοιτάει :shock: α!!δεν πάμε καλά, καθόλου καλά!!

:shock:Αϊντε άϊντε είμαστε όλες...

Γυρνώντας από την δουλειά μια μέρα λέω στον άνδρα μου πάμε να κοιμηθούμε γιατί θα λυποθυμήσω από την αϋπνία. Είχα αφήσει το καστοράκι στο πεθερίδιον. Κοιμάμαι κατά τις 6:30 το απόγευμα και γύρω στις 20:00 πετάγομαι από το κρεββάτι και αρχίζω να κλοτσάω τον άντρα μου:shock: σήκω ρε πάλι μας πήρε ο ύπνος!! ο άντρας μου: παναγία μου,τι έγινε ? 7:30 του λέω δεν θα πάμε για δουλειά? σηκώνομαι πρώτη, ντύνομαι, βάφομαι και ανοίγω την τηλεόραση για να περιμένω τον άνδρα μου γιατί φεύγουμε μαζί. Τελείωνε του φωνάζω, αργείς! Τι στο καλό δεν έχει τον Παπαδάκη λέω και βάζω star. Βλέπω το δελτίο ειδήσεων και συνειδητοποιώ ότι κάτι δεν πάει καλά...έρχεται ό άνδρας μου με κοιτάει :shock: α!!δεν πάμε καλά, καθόλου καλά!!

Έγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια εκανα κι αλλο κουφο!! Εχθες το βραδυ ειχα πολυ ανησυχο υπνο, εβλεπα συνεχεια εφιαλτες και σε καποια φαση ξυπνησα πανικοβλητη ψαχνοντας να βρω πιπιλα για να τη δωσω...... στον αντρα μου που βογγουσε στον υπνο του λογω ενος προβληματος που εχει στη μεση!!! :lol: :lol: :lol:

Επισης, συνηδητοποιωντας πως ειναι ο αντρας μου κι οχι το παιδι, ξαπλωνω διπλα του κι αρχιζω να τον κουναω ρυθμικα ψιθυριζοντας σιγανα "σσσσσςςςς".

Νομιζω πως η περιπτωση μου ειναι αθεραπευτη!!! :lol: :lol: :lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

To καλύτερο και πιο τρομακτικό το έχει κάνει ο άντρας μου... Ο σύζυξ υπνοβατεί μερικές φορές. Από το άγχος του λοιπόν ένα βράδυ να ακούσει το μωρό (κι επειδή του την είχα πει γιατί όλο εγώ σηκωνόμουν στα γερμανικά νούμερα), σηκώθηκε χωρίς να κλάψει το μωρό. Εγώ κοιμάμαι πιο ελαφρά κι ακούω τα πάντα. Διαισθάνθηκα λοιπόν ότι κινείται και ανοίγω μάτι.. Ο άντρας μου όρθιος 3 τα ξημερώματα, αγκαλιά με ένα μαξιλάρι πάνω από το πορτ μπεμπέ. Διάλογος με υπνοβάτη:

Εγώ: Τι κάνεις εκεί;

Αυτός: Να σηκώσω το μωρό

Εγώ: Γιατί;

Αυτός: Για να το πάω στην κουζίνα

Εγώ: Τι να κάνετε στην κουζίνα;;;

Αυτός: Εεεε να φάω κάτι, να ταίσω και το μωρό

Εγώ: :roll: Το μαξιλάρι τι το θες;

Αυτός (αφού το κοιτάει, το πετάει στο κρεββάτι): Ποιο μαξιλάρι;

Εγώ: :shock: Άντε πέσε κοιμήσου!

Αυτός: Γκρμπφ ζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Υπογραμμίζω ότι ο παραπάνω διάλογος έγινε ενώ ήταν κοιμισμένος, έχουμε πολλούυυυς τέτοιους! Τουλάχιστον κοιμισμένος με υπακούει!

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Σε νεο πολυκατάστημα με την μπουμπου στο καρότσι μπήκα στο ασανσερ να κατεβω όροφο και περίμενα περίμενα.... \εως 'οτου συνειδητοποίησα οτι δεν είχα πατήσει το κουμπί! Και δεν είμαι και ξανθιά

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...