Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κουφά μαμάδων

rit@

Recommended Posts

Γιατί..... πείτε μου γιατί??!?!

Γιατί κόβω τα 9 από τα 10 νύχια μου;;;

Πάντα ξεχνάω 1, όχι 2, όχι 3. Μόνο 1. Και το συνειδητοποιώ... μετά από πολύ ώρα και συνήθως όταν είμαι έξω από το σπίτι.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 655
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην εκκλησία όταν όλοι κάνουν τον σταυρό τους εγώ χτυπάω παλαμάκια. Και σε νυχτερινό μαγαζί όταν όλοι χειροκροτούν εγώ κάνω το σταυρό μου :lol::lol::lol::lol:. Καλά τη σαλιάρα του μωρού την έχω φορέσει στην αδερφή μου και στον άντρα μου. Πήγα να αφήσω τη μπέμπα (νεογέννητη) κάτω να περπατήσει και τη μεγάλη μου κόρη να φωνάζει "πεπατησεις μαμα πεπατήσεις!!!" και δεν την άφηνα κάτω μη πέσει!!:shock:

Τάιζα τα τρια... στη σειρά.... μακαρόνια (σε σχήμα σαλιγκαριού). Στο μεταξύ έρχεται η μικρή μου μπουσουλώντας (παρεμπιπτώντως... δεν έχει ακόμα κανένα δόντι... 7 μηνών). Της χώνω αφηρημένη ένα μακαρόνι στο στόμα... κι εκείνη.... απορημένη μεν... γέλαγε δε. :)

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αααα θυμήθηκα ένα ......χθεσινό! :lol:

Εισαγωγή: ... εγώ εργάζομαι. Στο σπίτι ο σύζυγος με τα παιδιά.

Πάω το μεσημέρι να αλλάξω πάνα στο μωρό... ανοίγω... και βρίσκω μέσα το κλειδί του αυτοκινήτου!

Διαφημίσεις

Νά είστε καλά,πραγματικά έχω πεθάνει στα γέλια,και έκανα τόσο κόπο να κοιμήσω λίγο το μωρό,θα το ξυπνήσω η ρουφιάνα με τα γέλια μου πού θα πάει...:lol::lol::lol:

Κοριτσια προσκυνω!!! Ειστε ολες καταπληκτικες...

Εχω μπει κι εγω στο κλαμπακι του αλτσχαϊμερ εδω και 7 μηνες! Το αποκορυφωμα ηταν την περασμενη εβδομαδα που καναμε γαμο και βαφτιση μαζι.. Τα μυστηρια θα γινοντουσαν την Κυριακη, οποτε γυρω ατην Παρασκευη τα βαλαμε κατω να δουμε αν ολα ηταν οκ... Ειχα ξεχασει το δωρο του κουμπαρου! :shock: Πανικοβλητοι τρεχαμε το Σαββατο το πρωι να βρουμε δωρο!

Την Κυριακη μπαινουμε στην εκκλησια, γινεται ο γαμος και μετα μου δινει ο παπας το παιδι να παμε στον μπροστινο χωρο της εκκλησιας που διαβαζει ο κουμπαρος το "πιστευω" και τα υπολοιπα... Φτανουμε μπροστα, με κοιταει ο παπας και μου λεει : "Που ειναι η μικρη??" Την ειχα δωσει στην αδερφη μου.....

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

σε καθε αλλαγη πανας και ενα κλειδι δωρο.....

Τι να το κάνω το κλειδί... χωρίς αυτοκίνητο? :lol:

Διαφημίσεις

Τι να το κάνω το κλειδί... χωρίς αυτοκίνητο? :lol:

Μη το λες...

Παρκάρω, ανεβαίνω στο σπίτι και αντί να βάλω το κλειδί του σπιτιού στην κλειδαριά για να ανοίξω, στρέφω το κλειδί του αυτοκινήτου προς την πόρτα και πατάω το κουμπί. Ακούω το αυτοκίνητο να ξεκλειδώνει στην πυλωτή :oops:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μη το λες...

Παρκάρω, ανεβαίνω στο σπίτι και αντί να βάλω το κλειδί του σπιτιού στην κλειδαριά για να ανοίξω, στρέφω το κλειδί του αυτοκινήτου προς την πόρτα και πατάω το κουμπί. Ακούω το αυτοκίνητο να ξεκλειδώνει στην πυλωτή :oops:

Είσαι "μπροστά" για την εποχή σου. Ζεις με τις συνήθειες του μέλλοντος! :lol: Τότε που θα περνάμε μπροστά από την πόρτα μας και θα μας αναγνωρίζει μόνη της... κι έτσι θα μας ανοίγει... :lol:

ξεκιναω για τη δουλεια και παιρνω μαζι μου τα σκουπιδια τα οποια τα βαζω πανω στο καθισμα(αντι για την τσαντα μου).πεφτουν κατω μαζι με την τσαντα μου η οποια ηταν ανοικτη και αρα αδιαζουν ολα μου τα πραγματα μεσα στα σκουπιδια.αρχιζω να τα μαζευω γιατι ειχα και χυμα λεφτα,και αποφασιζω επειδη ηταν πολλα να τα αδειασω ενα ενα στον καδο για να βρω τα λεφτα.κατεβαινω απο το αυτικινητο,το κλειδωνω(δεν καταλαβαινω τιποτα)τα κλειδια στη μηχανη!παω να μπω κλειδωμενα......ποδαροδρομος μεχρι το σπιτι για ναπαρω τα 2α κλειδια και το αυτοκινητο αναμμενο στη μεση του δρομου!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Σημερινό... (ευτυχώς ανώδυνο!)

Έκανα μπάνιο... και στέγνωνα/χτένιζα τα μαλλιά μου μετά. Για κάποιο λόγο με γρατζουνούσε η βούρτσα μου και δε βούρτιζε καλά (τραβούσε τρίχες, με πόναγε κτλ). Συνειδητοποίησα πως χτενιζόμουν με τη βούρτσα για τις κούκλες των παιδιών.........

Τώρα σας ανακάλυψα κι είμαι ακόμα στην πρώτη σελίδα και κατουρημένη από τα γέλια. Θα γράψω αυτό που έκανα σήμερα γιατί... θα το ξεχάσω, κι αύριο θα ρουφήξω εκτός από πρωινό καφέ κι όλες τις υπόλοιπες σελίδες :D

Κρατάω το μωρό αγκαλιά και πάω στην κουζίνα να δω το φαγητό. Πιάνω με το ελεύθερο χέρι την κατσαρόλα κι αρχίζω να την κουνάω μην πιάσει το φαγητό. Παράλληλα αναρωτιέμαι γιατί δεν κουνιέται ενώ κουνάω. Μόνο που κούναγα το δόλιο το μωρό, το ξεκουδούνιασα!

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Διαφημίσεις

πηγα να φτιαξω τοστ του παιδιου... το φτιαχνω και περιμενω να γινει... ανοιγω την τοστιερα πουθενα το τοστ...ψαχνω ψαχνω τπτ...το ειχα βαλει στο ψυγειο μαζι με το τυρι και περιμενα να γινει σε αδεια τοστιερα...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Επισης δοκιμαστε φραπε: 1.5 κουταλια φραπε και 3 frisomel comfort!

Ξυπνας οχι απλα κατευθειαν..... Εισαι ετοιμος για μαραθωνιο! Τι βιταμινες και αηδιες?

Frisomel comfort γλυκο με γαλα και....... πεταξες!! (Κυριολεκτικα ομως!)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Την Παρασκεύη το βράδυ έχουμε πάει για φαγητό, κάποια στιγμή μου λέει ο μικρός: μαμά τσία. Πάμε στην τουαλέτα, κάνει τσίσα του, εγώ ταυτόχρονα έπλενα τα χέρια μου και του λέω χεράκια αγάπη μου, πλένει και αυτός τα χεράκια του, τα σκουπίζουμε και τον παίρνω από το χεράκι για να βγούμε έξω. Όταν φτάνουμε στην πόρτα που συνδέει τον κυρίως χώρο με τις τουαλέτες μου λέει το παιδί: όχι μαμά. Γιατί αγάπη μου απορώ εγώ? Κοίτα μου λέει δείχνοντας το παντελονάκι του. Τι να δώ!!! Έχω ξεχάσει να ανεβάσω το βρακάκι και το παντελονάκι του και το μικρό μου προσπαθούσε να περπατήσει έτσι. Για καλή μου τύχη με είδε μόνο ένας σερβιτόρος και γέλαγε ο χριστιανός.

ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω τηγανισμενη γιατι σκεφτομουν πολυ σοβαρα οτι αρχισα να εχω γεροντικη ανοια απο τα 36 και μην πω τα τελευταια 11 χρονια....:lol:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Σήμερα έφυγα από το σπίτι και... άφησα ανοιχτή την εξώπορτα... τον άντρα μου τον ξύπνησε αστυνομικός που φώναξαν οι γείτονες νομίζοντας ότι μας ληστέψαν :oops: :oops: :oops: Πάλι καλά που ήξερε ότι ήμουν πολύ στεναχωρημένη από άλλο θέμα και με πήρε γελώντας τηλ. και δεν με έβρισε!!!!!!!!

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω τηγανισμενη γιατι σκεφτομουν πολυ σοβαρα οτι αρχισα να εχω γεροντικη ανοια απο τα 36 και μην πω τα τελευταια 11 χρονια....:lol:

Μην ανησυχεις... οπως βλεπεις το εχω κι εγω που ειμαι 23! :lol: :lol: :lol:

nDtZp2.png

To γέλιο δεν προκαλεί τοκετό ε;. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχει και κρεβάτι ούτε για δείγμα το Αρεταίειο σήμερα.

Κάτι ήθελα να γράψω, αλλά το ξέχασα. Εχμ πιάνεται;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Αμέεεεεεεεεε.... τον καλύτερο!! :lol:

Τις περισσότερες φορές που πλένω τον μικρό σε αλλάγμα πάνας προλαβαίνω στο τσάκ να μην του βάλω detol αντί για το fissan.Ευτυχώς το καταλαβαίνω από την μυρωδιά και τον έχω γλυτώσει τον κακομοίρη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...