Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια κι εμείς έχουμε φτάσει στη σελ. 22 και μας έβαλε να μάθουμε να διαβάζουμε τις δύο πρώτες σειρές, δεν ξέρω αν προχωράει πολύ γρήγορα αλλά βλέπω τον μικρό ότι τα μαθαίνει εύκολα.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 543
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς σήμερα είχαμε συνάντηση με την δασκάλα. Μας είπε πως τις πρώτες δύο εβδομάδες έκανε το στάδιο της προγραφής με τις γραμμές και την προσαρμογή των παιδιών στο τρόπο λειτουργίας της τάξης. Από χθες άρχισε το α και σήμερα κάνανε το π και το πα. Μας έδωσε επίσης φωτοτυπίες με την σωστή φορά των γραμμάτων, λέγοντας ότι θα πρέπει να σβήνουμε τα γράμματα των παιδιών μας αν γίνονται με λάθος φορά, ακόμα και αν είναι τέλεια οπτικά, γιατί ποτέ δεν θα μάθουν έτσι να γράφουν γρήγορα.

Τους έδωσε για πρώτη φορά σήμερα αντιγραφή και ορθογραφία να μάθουν αλλά εμένα τα έκανε όλα στο ολοήμερο. Πάλι καλά που έχουμε πίνακα και εξασκείτε μόνη της και την ελέγχω ως προς την φορά. Επίσης μας είπε και εμάς ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε καρτέλες ή χαρτάκια με τα γράμματα για να φτιάχνουν συλλαβές και αργότερα τις λέξεις.

Μας είπε επίσης ότι το πρόγραμμα τον πρώτο καιρό δεν τηρείτε αυστηρά γιατί δίνονται περισσότερες ώρες στην Γλώσσα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα έχόυν πάντα στην τσάντα τους τα βιβλία και τα τετράδια της Γλώσσας και των Μαθηματικών ακόμα και τις μέρες που στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν Μαθηματικά.

Μας τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προχωράμε μόνοι μας τα παιδιά παρακάτω, είναι προτιμότερο να κάνουμε επαναλλήψεις γιατί τα παιδιά σε αυτή την φάση όσο γρήγορα μαθαίνουν άλλο τόσο γρήγορα ξεχνάνε.

20iyp2.png mI5Hp2.png

γειά σας μανούλες, δύσκολες στιγμές με τα πρωτάκια μας!

Υπομονή, συμφωνώ ότι χρειάζεται εξάσκηση και επανάληψη, εμάς πάλι μας φορτώνει με δυο φωτοτυπίες- μια γλώσσα, μια μαθηματικά- και μια σελίδα αντιγραφή κάθε μέρα, απλά δεν έχω να διαμαρτυρηθώ γιατί το ξαναπα ότι η μνήμη της μικρής μου είναι καλή, αλλά τρέμω με τα τόσα που τους βάζει, λέω αν πετύχουμε κι άλλη τέτοια δασκάλα του χρόνου, που θα πάει η μικρότερη πρώτη, αλοίμονό μας! Πρέπει προφανώς να κόψουμε μια δραστηριότητα για να χουμε το χρόνο να τα προλαβαίνουμε!

tao μου ακριβώς τα ίδια έχουμε κι εμείς:μία φωτοτυπία γλώσσα, μία μαθηματικά καο μία σελίδα αντιγραφή, το Ττ, Τα, Τι, πατάτα, παπί και αυτά κι αντιγραφή τα ίδια+το όνομά τους...

άντε κορίτσια έρχεται ΠαρασκευοΣΚΔευτέρα! χαλάρωση και ηρεμία!

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

δεν ξερω δεν ειμαι και ειδικος

εμεις παμε πολυ σιγα και μεχρι τωρα δεν

εχουμε κανενα προβλημα

μια χαρα τα μαθαινει

ισως θελει πιο χαλαρους ρυθμους

Εμείς μαζί πάμε ΕΛΙ. Και η δικιά μου έκανε σήμερα το α, πα, πι.

φαντάζομαι ότι μπορεί να συμβαίνει κ αυτό ,δεν έχω ιδεα τί μπορεί να κάνουν στην τάξη, υποτίθεται ότι αυριο θα ξέρει να διαβάζει παπί, πίτα, ποτό, τόπι, πατάτα, πίτα, τάπα

Προσπαθησε να ηρεμησεις...Το αγχος σου μεταδιδεται στο παιδι σου κ στο τελος θα αρχισει να νιωθει ανικανο, χαζο, κλπ.κλπ.κλπ. Θα τα μαθει...Καθε παιδι θελει το χρονο του να παρει μπρος...Θα γινει το κλικ!

Θα σε συμβουλευα να παιζατε με τις λεξεις.Δεν ξερω αν εχεις τη διαθεση αλλα θα βοηθουσε.Βρες ενα παπακι λουτρινο και κολλησε τη λεξη ΠΑΠΙ , μια πατατα κ κολλησε τη λεξη ΠΑΤΑΤΑ , στην πιτα το ιδιο κ τα λοιπα. Στην αρχη παιξτε με αυτα, ισως στυλ να τα κρυβεις να τα βρισκει κ ετσι.Να μην καταλαβει οτι ειναι μαθημα αυτο που γινεται.Μολις τα βρισκει να λεει δυνατα τι γραφει το χαρτακι.Να το κοιταει κ να το φωναζει.Κ εσυ να επιβραβευεις.Μετα αλλη στιγμη αλλαξε τα χαρτακια.Βαλε το ΠΑΠΙ στην ΠΑΤΑΤΑ να δεις αν θα το καταλαβει, ρωτα αν πιστευει οτι ειναι σωστο...Αν το αντικειμμενο εχει τη λεξη ισως ειναι πιο ευκολο.

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο τι κανω στα παιδια μου και τους διευκολυνει στις συλλαβες.Δεν μπορω να το εξηγησω αν δε βλεπεις την κατασκευη.Οποτε ευχομαι να το πετυχω...Ειδωμεν!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

Προσπαθησε να ηρεμησεις...Το αγχος σου μεταδιδεται στο παιδι σου κ στο τελος θα αρχισει να νιωθει ανικανο, χαζο, κλπ.κλπ.κλπ. Θα τα μαθει...Καθε παιδι θελει το χρονο του να παρει μπρος...Θα γινει το κλικ!

Θα σε συμβουλευα να παιζατε με τις λεξεις.Δεν ξερω αν εχεις τη διαθεση αλλα θα βοηθουσε.Βρες ενα παπακι λουτρινο και κολλησε τη λεξη ΠΑΠΙ , μια πατατα κ κολλησε τη λεξη ΠΑΤΑΤΑ , στην πιτα το ιδιο κ τα λοιπα. Στην αρχη παιξτε με αυτα, ισως στυλ να τα κρυβεις να τα βρισκει κ ετσι.Να μην καταλαβει οτι ειναι μαθημα αυτο που γινεται.Μολις τα βρισκει να λεει δυνατα τι γραφει το χαρτακι.Να το κοιταει κ να το φωναζει.Κ εσυ να επιβραβευεις.Μετα αλλη στιγμη αλλαξε τα χαρτακια.Βαλε το ΠΑΠΙ στην ΠΑΤΑΤΑ να δεις αν θα το καταλαβει, ρωτα αν πιστευει οτι ειναι σωστο...Αν το αντικειμμενο εχει τη λεξη ισως ειναι πιο ευκολο.

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο τι κανω στα παιδια μου και τους διευκολυνει στις συλλαβες.Δεν μπορω να το εξηγησω αν δε βλεπεις την κατασκευη.Οποτε ευχομαι να το πετυχω...Ειδωμεν!!!!

Δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω , ενω ξεκινησα σημερα ηρεμη μετα το στομα μου δεν ηξερε τι ελεγε, χαζο, καθυστερημενο κ αλλα πολλά, εκλαιγε συνεχια, νιωθω τοση απογοητευση με τον εαυτο μου που νιωθω οτι τον εχω ηδη καταστρεψει, αυτα δεν θα τα ξχασει πουε κ θα με μισησει. Τοσα χρονια τον γεμιζα αγαπη, τοσα χαδια , τόση τρυφερότητα , προσπαθουσα να τον κανω να εχει αυτοπεποιθηση , να νιωθει δυνατός κ τα χαλασα ολα μεσα σε μια εβδομαδα :(:(:(:(:(:(

Ευτυχως ενα καλο με τα παιδια ειναι οτι συγχωρουν πολυ ευκολα κ ξεχνανε ακομα ευκολοτερα.Δεν πειραζει.Οταν δεν τα θυμαται λεγε δεν πειραζει.Ενημερωσε μονο τη δασκαλα οτι προσπαθειτε να μη νομιζει οτι δεν κανετε δουλεια στο σπιτι κ μην τον καταπιεζεις.Αν μισησει το σχολειο, αυτο δεν θα αλλαξει ευκολα.Σιγα σιγα θα συνειδητοποιησει οτι το σχολειο κ τα μαθηματα αλλαξαν τη μαμα του κ βεβαια θα ενωσει το διαβασμα με φωνες κ την εχεις πατησει.Ειλικρινα ΗΡΕΜΗΣΕ...Δεν μπορει να τον διαβαζει καποιος πιο ηρεμος???????

RSvcp2.png wNVQp2.png

Ευτυχως ενα καλο με τα παιδια ειναι οτι συγχωρουν πολυ ευκολα κ ξεχνανε ακομα ευκολοτερα.Δεν πειραζει.Οταν δεν τα θυμαται λεγε δεν πειραζει.Ενημερωσε μονο τη δασκαλα οτι προσπαθειτε να μη νομιζει οτι δεν κανετε δουλεια στο σπιτι κ μην τον καταπιεζεις.Αν μισησει το σχολειο, αυτο δεν θα αλλαξει ευκολα.Σιγα σιγα θα συνειδητοποιησει οτι το σχολειο κ τα μαθηματα αλλαξαν τη μαμα του κ βεβαια θα ενωσει το διαβασμα με φωνες κ την εχεις πατησει.Ειλικρινα ΗΡΕΜΗΣΕ...Δεν μπορει να τον διαβαζει καποιος πιο ηρεμος???????

Μίλησα με την δασκάλα του προχθές κ μου είπε να μην αγχώνομαι, της εξήγησα την δουλειά που κάνουμε στο σπίτι κ μου συνέστησε να μην τον κουράζω τόσο. Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου, το ξέρω, σε 15 μέρες ξεκινώ πάλι την δουλειά κ θα τον διαβάζει η μαμα μου, ηρεμη δεν την λες αλλα σήμερα που ήρθε να με σώσει από την κρίση ήταν καλά μαζί.

jesgk σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα. Το ίδιο παθαίνω και εγώ όταν επιχειρώ να διαβάσω το γιο μου. Ακου τη λύση που βρήκα και στην προτείνω. Όλα τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν λογοθεραπεία - εργοθεραπεία (μαθε τις διαδικασίες εγκρισης από το ταμείο σου) γύρω στα 200 ε το μήνα. Οι κοπέλες της εργοθεραπείας συχνά πυκνά δουλευουν και με παιδάκια που δεν έχουν ανάγκη λογοθεραπείας και εργοθεραπείας κάνοντάς τους βοήθεια και διάβασμα για το σχολείο. Είναι μια καλή και δωρεάν λύση και να ξέρεις ότι αλλιώς θα συνεργαστεί το παιδί με την κοπέλα παρά με σένα τη μαμά του. Εγώ του το κάνω αυτό μία φορά μόνο τη βδομάδα σαν έλεγχο και επανάληψη και όχι παραπάνω γιατί το σύστημα της δασκάλας στο σχολείο είναι καθόλου δουλειά στο σπίτι, έτσι ηρέμησα εγώ. Εν τωμεταξύ δυσκολευομαι να σας παρακολουθήσω εκεί που λέτε τι έχουν κάνει τα παιδιά σας κάθε μέρα γιατί σ΄εμάς κάνουν άλλο βιβλίο. Τεσπα όλα τους θα μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν!

. Εν τωμεταξύ δυσκολευομαι να σας παρακολουθήσω εκεί που λέτε τι έχουν κάνει τα παιδιά σας κάθε μέρα γιατί σ΄εμάς κάνουν άλλο βιβλίο. Τεσπα όλα τους θα μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν!

Δλδ τι βιβλιο?

Διαφημίσεις

Δλδ τι βιβλιο?

Αντί για τα βιβλία της γλώσσας έχουμε αγοράσει « Παίζω με τα γράμματα » Αλεξάνδρα Μαραγκού, εκδόσεις Πατάκη, α΄ και β΄ τεύχος. Λένε ότι είναι καλά βιβλία και μαθαίνουν παίζοντας. Τα άλλα βιβλία του οργανισμού (ΟΕΔΒ) τα αγοράσαμε κανονικά. Για τη μουσική επίσης αγοράσαμε ένα άλλο και για τα Αγγλικά.

Καλημέρα!! Εμείς απ΄ότι βλέπω πάμε πάρα πολύ αργά. Ακόμα γράμματα κάνουμε, δεν ξεκίνησαν τη γλώσσα. Κάνουν φυλλάδια και μαθηματικά. Τι να πω; Ελπίζω να μην μείνουμε πολύ πίσω. Η κόρη μου είναι χαρούμενη και της αρέσει και το ολοήμερο. Για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε.:P

74Qtp3.png2SeRp3.png

επαναληψη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

εμεις σημερα καναμε το α , πα, πι

μεχρι τωρα καναμε γραμμουλες, σχηματακια, και μερικα γραμματακια

μηπως προχωραει γρηγορα η δασκαλα σας και γιαυτο δυσκολευεται το παιδι;

Κι εμεις το ιδιο,πολλα νομιζω οτι ειναι ποτε τα εκανε ολα αυτα;

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

καλημέρα, καλά σας λέω εγώ ότι η δική μας τα προχωρά, χθές τα πήγε στο πανί, έλα, να, ένα, πινέλο, δηλ. στο ν (δεν τα θυμάμαι και με τη σειρά- χιχι, επαναπαύομαι στη μνήμη της ζουζούνας), οι φωτοτυπίες έγιναν 3, βάλε και μια στα μαθηματικά και η αντιγραφή διπλασιάστηκε, πάλι λόγω μαθηματικών, γράψανε στο τετράδιο με τα κουτάκια! Τεσπα, η απορία μου είναι καλά εμείς τα πιάνουμε τα εμπεδώνουμε, τα θυμόμαστε, αλλά ναι είναι σημαντικό: το τμήμα πώς προχωρά, όλα τα παιδιά της ταξης της κόρης μου τα πάνε καλά; Αυτή τη βδομάδα δεν την είίδα καθόλου την κυρία της, αλλά αύριο, ή από Τρίτη θα την ρωτήσω κάποια πραγματάκια και γω για το συστημά της! για να δούμε.

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

καλημέρα, καλά σας λέω εγώ ότι η δική μας τα προχωρά, χθές τα πήγε στο πανί, έλα, να, ένα, πινέλο, δηλ. στο ν (δεν τα θυμάμαι και με τη σειρά- χιχι, επαναπαύομαι στη μνήμη της ζουζούνας), οι φωτοτυπίες έγιναν 3, βάλε και μια στα μαθηματικά και η αντιγραφή διπλασιάστηκε, πάλι λόγω μαθηματικών, γράψανε στο τετράδιο με τα κουτάκια! Τεσπα, η απορία μου είναι καλά εμείς τα πιάνουμε τα εμπεδώνουμε, τα θυμόμαστε, αλλά ναι είναι σημαντικό: το τμήμα πώς προχωρά, όλα τα παιδιά της ταξης της κόρης μου τα πάνε καλά; Αυτή τη βδομάδα δεν την είίδα καθόλου την κυρία της, αλλά αύριο, ή από Τρίτη θα την ρωτήσω κάποια πραγματάκια και γω για το συστημά της! για να δούμε.

Για να προχωραει τοσο γρηγορα λογικα τραβαει το τμημα.Καμια φορα τα παιδακια που ερχονται ειναι πολυ καλα προετοιμασμενα απο το νηπιο, αρα δεν μπορεις να πηγαινεις πολυ αργα γιατι τα παιδια βαριουνται.

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

εμείς έχουμε συνάντηση αύριο με τα δασκάλα, που θα μας μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, να γνωριστούμε κ.τ.λ....για να δούμε τι θα δούμε!!

Εμείς εχθές φτάσαμε στη σελίδα του βιβλίου της γλώσσας με το "παπί" και το "πανί". Άρα μάλλον πάμε με κανονικούς ρυθμούς. Συνήθως έχουμε 1-2 σελίδες για ανάγνωση, μία φωτοτυπία για τη γλώσσα, 1-2 σελίδες γραφή στο τετράδιο πρώτης γραφής (αλήθεια τέτοια τετράδιο αγοράσατε;), συλλαβές και λεξούλες για ορθογραφία και μαθηματικά όχι πάντα. Εχθές γράψανε στο τετράδιο αριθμητικής το "3".

Είμαι περίεργη τι θα μου φέρει σήμερα που θα κάθονται για τέσσερις ημέρες! Πάντως έχω πλέον καταλάβει ότι η καθημερινή εξάσκηση (στο διάβασμα, στο γράψιμο) αποδίδει. Το παιδί μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Δυσκολεύεται λιγάκι όταν προκύπτουν νέες λεξούλες αλλά την επόμενη ημέρα έχει ήδη εξοικειωθεί. Ίσως τελικά αυτό το νέο σύστημα μάθησης να είναι καλό γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες στην αρχή. Πως είναι δυνατόν να μαθαίνουν να διαβάζουν πρώτα μια λέξη και μετά να την αναλύουν σε συλλαβές και γράμματα;

.png.png

λοιπόν κάναμε και τη συνάντηση με τη δασκάλα μας!!μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν πως είναι δική τους ευθύνη να ετοιμάζουν τα μαθήματα τους κι όχι δική μας, ότι εμείς πρέπει μόνο να τα ελέγχουμε και να τα κατευθύνουμε, να φροντίζουμε πάντα να έχουμε ηρεμία και αγάπη στο σπίτι, να βάζουμε όρια και να είμαι σταθεροί σε αυτό που λέμε..αυτά γενικά...

πιο ειδικά μας είπε πώς θα δουλεύουμε στο σπίτι με τη γλώσσα και τα μαθηματικά και τι πρόκειται να κάνουν τα παιδιά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς..

για ΣΚ η μικρή έχεις 2 φυλλάδια, αντιγραφή, ορθογραφία και μια επανάληψη μαθηματικά(έχουν γράψει μέχρι το 10)..

άντε καλό μας τετραήμερο!

Αντί για τα βιβλία της γλώσσας έχουμε αγοράσει « Παίζω με τα γράμματα » Αλεξάνδρα Μαραγκού, εκδόσεις Πατάκη, α΄ και β΄ τεύχος. Λένε ότι είναι καλά βιβλία και μαθαίνουν παίζοντας. Τα άλλα βιβλία του οργανισμού (ΟΕΔΒ) τα αγοράσαμε κανονικά. Για τη μουσική επίσης αγοράσαμε ένα άλλο και για τα Αγγλικά.

Φανταζομαι οτι θα κανετε και τα βιβλια του οργανισμου?

Καλό τετραήμερο σε όλους να φορτώσουμε τις μπαταρίες και να κάνουμε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!!Μα πόση επανάληψη ποιά?Τί νομίζουν ότι είναι τα μικρά μας? Έχουμε ήδη τελειώσει το Ττ, μάθαμε πως την κότα τη λένε Τιτίνα, μετράμε απο το 1-10 κανονικά και ανάποδα και ανα δύο ΕΛΕΟΣ.Σήμερα το μεσημέρι τη δικιά μου την έδωσα ΡΕΠΟ και σέμένα επίσης.Η δασκάλα μου είπε ότι μπέρδεψε το ν και το λ και ότι ακόμη συλλαβίζει.Απο αύριο λοιπον επανάληψη σήμερα ΡΕΠΟ και ευχάριστο απόγευμα με παιχνίδι.Μήπως κάποιες δασκάλες βλέπουν ότι κάποια παιδάκια έχουν δυνατότητες και τα πολυπιέζουν?Πώς γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη να μάθουν να διαβάζουν?

Γιαννούλα:P

λοιπόν κάναμε και τη συνάντηση με τη δασκάλα μας!!μας είπε ότι πρέπει να κάνουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν πως είναι δική τους ευθύνη να ετοιμάζουν τα μαθήματα τους κι όχι δική μας, ότι εμείς πρέπει μόνο να τα ελέγχουμε και να τα κατευθύνουμε, να φροντίζουμε πάντα να έχουμε ηρεμία και αγάπη στο σπίτι, να βάζουμε όρια και να είμαι σταθεροί σε αυτό που λέμε..αυτά γενικά...

πιο ειδικά μας είπε πώς θα δουλεύουμε στο σπίτι με τη γλώσσα και τα μαθηματικά και τι πρόκειται να κάνουν τα παιδιά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς..

για ΣΚ η μικρή έχεις 2 φυλλάδια, αντιγραφή, ορθογραφία και μια επανάληψη μαθηματικά(έχουν γράψει μέχρι το 10)..

άντε καλό μας τετραήμερο!

Τα ιδια ειπαν και σε εμας φανταζομαι οτι σχεδον ολες οι δασκαλες το ιδιο λενε οτι τα παιδια πρεπει να ετοιμαζουν μονα τους τη τσαντα τους,να κανουν τα μαθηματα μονα τους,εμας μας απαγορεψαν οτιδηποτε σε γλυκο γιατι γινονται παχυσαρκα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Καλημέρα μαμάδες και δασκάλες! Εμείς γενικά πάμε πολύ καλά. Μπορεί να μη τους προχωράει πολύ, αλλά βλέπω πως είναι πολύ θετική και αυτά που κάνει στο σχολείο τα καταλαβαίνει και δεν δυσκολεύεται. Ήταν καλά προετοιμασμένη από το νηπιαγωγείο. Υπάρχουν παιδάκια όμως που δεν ήταν τόσο καλά προετοιμασμένα, οπότε φαντάζομαι πως είναι λίγο πιο δύσκολο γι αυτά. Διάβασα στο internet πως υπάρχουν κάποια σχολεία που έχουν διαδραστικούς πίνακες (χρηματοδοτημένα από δήμους). Εχει κάποια δικιά σας τάξη;

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διάβασα στο internet πως υπάρχουν κάποια σχολεία που έχουν διαδραστικούς πίνακες (χρηματοδοτημένα από δήμους). Εχει κάποια δικιά σας τάξη;

Συγγνώμη που ρωτάω, πες με άσχετη αλλά "Τί είναι οι διαδραστικοί πίνακες?"

Γιαννούλα:P

Φανταζομαι οτι θα κανετε και τα βιβλια του οργανισμου?

Στη γλώσσα μόνο όχι, εγώ τα έχω πάρει όμως και αυτά τα βιβλία και τον απασχολώ με αυτά που και που.

Είναι πίνακες ψηφιακοί που μπορούν να συνδεθούν στο internet και έχουν πολλές δυνατότητες που δεν τους ξέρω κι εγώ. Απ ότι μου έχουν πει είναι πολύ βοηθητικοι και ενδιαφέρον. Διάβασα πως βάζει ο δήμος Κηφισιάς στην Αθήνα. Καλά για Θεσσαλονίκη δε το συζητώ. Μέχρι να εκπαιδευτούν και οι δάσκαλοι-καθηγητές

74Qtp3.png2SeRp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...