Ευάκι

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  841
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον Ευάκι

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  θεσ/νίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την κα. Μποτσιάροβα στους Αμπελόκηπους
 2. Καλησπέρα, πήγα τα παιδιά μέσω του ΟΑΕΔ πέρσι στον Σκούρα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη καθώς και τα παιδιά μου

 3. Διαφημίσεις


 4. [Η τιμή που μας είπε είναι ? 30 για κάθε δόντι (στα 4 πίσω δόντια πρέπει να μπουν) και η διάρκεια ζωής τους είναι για 3-5 χρόνια, οπότε θα πρέπει να τις ξανακάνει. Μήπως κάποιος έχει κάνει ήδη να μας πει εμπειρίες?? Είναι απαραίτητα?? Κάνουν δουλειά ή και πάλι χαλάει το δόντι στο πλάι?? Η τιμή είναι αυτή που λες, αλλά δεν το αλλάζεις κάθε τρία χρόνια, εμας μας είπε για πολλά χρόνια. Επίσης μπαίνει και στα πλαϊνά, οπότε δεν χαλάει από το πλάι. Στη Σουηδία που δεν έχουν προβλήματα με τα δόντια τους έχουν sealants.
 5. Εγώ έχω κάνει και στα δυο μου παιδιά sealant. Η παιδοοδοντίατρός μας (που την εμπιστεύομαι) θεωρεί πως είναι απαραίτητο για τους μόνιμους τραπεζίτες, που είναι πολύ εύκολο να χαλάσουν όσο καλά και να βουρτσίζονται λόγω των "χαραγματιών " που έχουν. Συμφωνώ πως το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά και το σφράγισμα ή η απονεύρωση που ίσως χρειαστεί είναι το κόστος σημαντικό, και η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Επίσης σκεφτείτε εμείς που δεν έχουμε βάλει sealants οι περισσότεροι δεν έχουμε στους τραπεζίτες σφραγίσματα; Όσον αφορά το κόστος, δεν τα βάζεις μπαμ και κάτω, αλλά δόντι δόντι καθώς βγαίνει, οπότε υπολογίστε κάθε φορά που πάτε για φθορίωση άλλο ένα 30-40 άρι.
 6. Καλημέρα, βασικά μια διόρθωση. Συμφωνώ πως όλα τα αιθέρια έλαια δεν τα βάζουμε απευθείας στο δέρμα, ΕΚΤΟΣ από το tea tree oil και της λεβάντας που μπορεί να τοποθετηθεί αδιάλυτο στο δέρμα. Μπορείς σε μια μπατονέτα να βάλεις λίγο αιθέριο έλαιο και να το βάλεις στο σπυράκι.
 7. Ένα CDROM Παγκόσμια ιστορία από τις εκδόσεις Ερευνητές, που φαίνεται πολύ καλό. Το πρόβλημα είναι πως οι εκδόσεις έχουν κλείσει και το CDROM είναι παλιό και δεν τρέχει σε Windows 7 ή 8. Έχω ένα παλιό υπολογιστή με XP, και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να το "μεταφέρω" σε άλλο υπολογιστή, αν και πολύ αμφιβάλλω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω προσεκτικά τις προτάσεις σου.
 8. Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα βιβλίο ή CD που να δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο την ιστορία των τεχνών. Πώς ξεκίνησε και εξελίχθηκε η μουσική, η ζωγραφική και ποιοι είναι οι βασικοί τους καλλιτέχνες. Φαντάζομαι πως είναι λίγο δύσκολο να βρω κάτι τέτοιο, αλλά λέω να προσπαθήσω κι εδώ. Με λύπη μου συνειδητοποιώ πως τα παιδιά μας, ενώ πηγαίνουν σχολείο, δεν μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα για τον πολιτισμό και τις τέχνες και θέλω όσο μπορώ να καλύψω κάπως αυτό το κενό. Θα μου ήταν χρήσιμο αν υπάρχουν έστω και χωριστά βιβλία για κάθε τέχνη κι εγώ αναλόγως να πράξω. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια
 9. Α και μόλις πήρα τηλ. στο ορθοδοντικό του Φοίνικα: υπάρχει πλέον 1 γιατρός για 3,500 θεραπείες. Η γραμματέας ήταν εντελώς αγανακτισμένη. Περαστικά μας
 10. Κορίτσια πλέον στη δυτική Θεσσαλονίκη είναι ελάχιστοι οι παιδίατροι στον ΕΟΠΠΥ. Μπείτε στο site του ΕΟΠΠΥ ή όπως αλλιώς το λένε και βρείτε ποιοι είναι συμβεβλημένοι. Ελάχιστοι και σε μερικούς δήμους κανένας. Όταν ήταν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΠΥ κάτι γινόταν. Τώρα ούτε ξέρω τι γίνεται. Πήγα σε 2 συμβεβλημένους Σταυρούπολη και Αμπελόκηπους, αλλά δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.
 11. Κορίτσια καλημέρα. Πήγα χθες σε παιδοορθοδοντικό, και μου είπε πως η μεγάλη μου κόρη θα χρειαστεί επάνω και κάτω σιδεράκια γενικό κοστούμι 2-3000. Οι αλλαγές στον πρώην ΕΟΠΠΥ πολλές. Τώρα τι γίνεται; Υπάρχει κάπου που μπορώ να πάω; Πολλοί μου λένε για Σκόπια, δεν ξέρω.... Στο πανεπιστήμιο σίγουρα θα μας αναλάβουν;(εκτός της καθυστέρησης, γιατί πρέπει να περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο για να κλείσω ραντεβού και άγνωστο για πότε). Το ορθοδοντικό στο Φοίνικα τώρα λειτουργεί;
 12. Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολική. Λύκειο για να τα "φτιάξει"; Πριν από 20χρόνια δεν τα φτιάχναμε στο Λύκειο. Ότι θα τα φτιάξει δε σημαίνει ότι θα κάνει και σεξ. Όλα γίνονται σιγά σιγά. Στην πρώτη "σχέση" θα είναι φιλί, στην δεύτερη κάτι λίγο ακόμη και ούτω καθεξής εκτος και αν όλα αυτά τα λίγο λίγο γίνουν με ένα άτομο. Έτσι όμως για να καταλάβω. Ποιό είναι για σένα το ιδανικό σενάριο; Το πιο πιθανό είναι να κάνει ό,τι κάνει στα κρυφά. Αν θέλεις την συμβουλή μου, την επόμενη φορά (αν σου το ξαναεμπιστευτεί) γίνε πιο διαλλακτική και πράξε όπως πολύ σωστά είπε πιο πάνω η Alkyon.
 13. Ευάκι

  Zήλεια μεταξύ αδερφών

  Κορίτσια κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω 2 κόρες 6 και 10 και αυτό που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι ο θυμός της μεγάλης. Η μικρή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αντίθετα από τη μεγάλη που είναι συζητήσιμο παιδί, αλλά και δεν απαιτεί καθόλου τα θέλω της με αποτέλεσμα να κρύβει θυμό. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι την πιθανότητα να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια.
 14. Lamar πραγματικά υπέροχος ο κήπος σου και ζηλεύω πολύ τις γνώσεις σου. Έχω ένα μπαξεδάκο στο εξοχικό, περίπου 25-30τετρ. Λόγω ότι έχω πολύ αγριάδα και δυσκολεύομαι πολύ με το τσάπισμα, σκέφτηκα να κάνω εδαφοκάλυψη με γαιοϋφασμα. Θα κάνω καλά ή όχι; Έχω πολλές ακόμα ερωτήσεις, αλλά προς το παρόν θα αρκεστώ σ΄αυτήν.Ευχαριστώ πολύ
 15. Καλημέρα, άφθες δεν είναι. Πιο πολύ για κοξάκι μου κάνει. Αν το ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις ανάλογο θέμα. Κοινώς παιδίατρο.