Παιδίατροι
308 topics in this forum
-
- 387 replies
- 230.9k views
edit Συντ. Ε: Προστέθηκε το εξής ενημερωτικό κείμενο, μέσω επεξεργασίας δημοσίευσης ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ....... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ....ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ?
Last reply by Mummyof2, -
Διαφημίσεις
-
- 14 replies
- 26.3k views
Με το ιδιο σκεπτικό που περιγράφω εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1515622#post1515622 αν μπορειτε βοηθήστε στο να δημιουργηθεί εδώ μια λίστα με κριτήρια και τα αντιστοιχά τους ερωτήματα, για να βοηθηθούν όσοι ψάχνουν παιδίατρο.
Last reply by DALIA, -
- 0 replies
- 47.7k views
Παιδιατροι ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ που δεχονται με το ΙΚΑ Τι τιμές παίζουν στους παιδιάτρους; Σχέση παιδιάτρου με ΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΣ Λωρεττα Θωμαιδου.πληροφοριες. ΘΩΜΑΪΔΟΥ - ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ - ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ''Παιδίατρος -Νεογνολόγος'' ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ (ΣΕ ΑΤΤΙΚΟ) ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΑΡΙΤΑΚΗ (Παγκρατι & Παίδων) ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΠΑΔ Β ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΑ…
Last reply by Συντονιστής Ε, -
- 0 replies
- 348 views
Καλησπερα, η μικρη μου ειναι 2,5 ετων και σκεφτομαι να επισκεφτω καποιον ομοιοπαθητικο. δεν εχουμε καποιο θεμα αλλα απο σεπτεμβρη που θα παει παιδικο ηθελα να εχω επιλογη για ομοιοπαθητικη αντιμετωπιση. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει εμπειρια με τον οικονομακο στην νεα ιωνια ή την καρδιολακα στο νεο ηρακλειο. Επισης προβληματιζομαι αν πρεπει να εχω την ως τωρα παιδιατρο μας και εξτρα καποιον ομοιοπαθητικο ή αν πρεπει να βρω παιδιατρο ομοιοπαθητικο και να αφησω τη τωρινη παιδιατρο (με την οποια ειμαι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης απλως δεν κανει ομοιοπαθητικη). Δε σας κρυβω πως με προβληματιζει και το κοστος.
Last reply by xenia1234, -
- 1 reply
- 435 views
Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα έμαθα στα 31 μου χρόνια, ότι έχω το στιγμα της μεσογειακής αναιμίας. Για τον άνδρα μου το ξέραμε... τώρα έχω δύο παιδάκια 3,5 ετών και 9 μηνων και έχω αγχωθεί πολύ. Μπορεί να πάθουν κάτι τα παιδιά; ή κόρη μου έχει κι εκείνη το στιγμα. Θα κάνουμε όλες τις εξετάσεις, για να δούμε ποια μορφή έχει. Ωστόσο, έχω τρελαθεί από το άγχος μην πάθουν τίποτα τα παιδιά. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;
Last reply by kotsifikos, -
- 1 follower
- 2 replies
- 2.1k views
Καλησπέρα, Γενναω σύντομα τα διδυμακια μου, είμαι πρωτάρα μαμά και πολύ αγχώδης... Χρειάζομαι έναν παιδίατρο αναλυτικό, έμπειρο, που να τον βρίσκω στο τηλέφωνο, οπότε τον χρειαστώ. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ να αποκτήσουμε τα μωρουλια μας κι έχω μαθει πια να εχω απαιτήσεις από τους γιατρους που συνεργάζομαι, γιαυτό χρειάζομαι έναν γιατρό ψείρα και ενημερωμένο!! Έχετε να μας προτείνετε κάποιον/α σε Ανω Λιόσια, Καματερο, Ίλιον, Αχαρνές?? Ευχαριστώ πολύ!!
Last reply by athinais, -
- 31 replies
- 13.3k views
Επειδή σε λίγο καιρό θα μετακομίσουμε στη Νέα Μάκρη, θα ήθελα όποια κοπέλα μένει εκεί ή κάπου κοντά (Ζούμπερι, Ραφήνα) να μου συστήσει τον παιδίατρο της.Αυτό που με ενδιαφέρει πέρα από το να είναι καλός γιατρός(αυτονόητο) είναι το να απαντά στο τηλέφωνο του και αν είναι δυνατόν να έρχεται και σπίτι. Επίσης όποια έχει πληροφορίες και για παιδικούς σταθμούς της περιοχής, ακόμα καλύτερα!!! Άντε.. και με όποια μένει εκεί, όταν έρθουμε θα είναι και εύκολο να γνωριστούμε και από κοντά!
Last reply by dimi1212, -
- 18 replies
- 621 views
πηγαινει καμια κοπελα στον παπαβεντση; τι αποψη εχετε;
Last reply by LK!, -
- 0 replies
- 541 views
Καλημέρα υπάρχει κάποιος που να πηγαίνει στην κυρία πατσουρου ; Θα με ενδιέφερε η άποψη όσων πάνε , δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι του θηλασμού στη παρούσα φάση καθώς έχουν αποθηλασει ξαι τα 3 παιδιά μου , θα ήθελα απλά να ξέρω πως αντιμετωπίζει θέματα όπως ιώσεις ασθένειες κλπ .
Last reply by Helena40, -
- 3 followers
- 28 replies
- 12.8k views
Είναι νωρίς ακόμη για μένα, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας. Γενικά τι παίζει στη Νέα Σμύρνη από τιμές; Μια γνωστή που δέχεται στο σπίτι πληρώνει 60 ευρώ και μια άλλη που το πάει πληρώνει 30 ευρώ (χωρίς αποδείξεις).
Last reply by Belmar, -
Υπάρχει νομίζω στη Σάμο η Διεθνής Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Είναι μια ακαδημία που δίνει κάτι σαν μεταπτυχιακό τίτλο σε ιατρούς στην ομοιοπαθητική. Τους πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν ονόματα και τηλέφωνα παιδιάτρων κοντά στην περιοχή που μένω που έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα τους. Διεθνής Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής κα. Γεωργία Διάκου 24240-65142
Last reply by polakis, -
Χωρίς να θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες, έχω θυμώσει με την παιδίατρο και πρέπει να αλλάξουμε. μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον στη Θεσσαλονίκη γιατί θέλω να πάω άμεσα;
Last reply by katzog, -
- 9 replies
- 6.2k views
θα ήθελα αν γνωρίζετε καλό παιδίατρο (αν έχει και ικα δε με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ)..έχω μπλέξει ...
Last reply by Sunshine8, -
- 33 replies
- 42.3k views
καλημέρα σας! επειδή κοντεύω να τρελαθώ με την παιδίατρο με αυτά που μου λέει για το θηλασμό νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ψάξω για άλλο. ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη κάποιο παιδίατρο που να είναι και σύμβουλος θηλασμού στην αθήνα. εγώ μένω αιγάλεω οπότε θα με βόλευε αν ήταν κάπου κοντά αλλά και αλλού δεν το απορίπτω. ακόμα και αν δεν είναι πιστοποιημένος/η σύμβουλος θηλασμού αλλά από τηνεμπειρία σας αν ξέρετε ότι είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού πάλι κάνει. σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!
Last reply by elenintoremi, -
- 126 replies
- 97.5k views
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ,ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ? ΧΡΟΝΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ -ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΗ-ΤΕΡΖΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ --ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΡΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ? ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ?
Last reply by Sunshine8, -
- 27 replies
- 41.6k views
ψάχνω για παιδίατρο .Δεν είμαι ικανοποιημένη απο αυτή που είχαμε εως τώρα και σκέφτομαι να αλλάξω.Δε ξέρω βέβαια αν είναι σωστό να αλλάζεις παιδίατρο αλλά ίσως πρέπει γιαί εμένα δε με καλύπτει.Αν έχετε κάποια υπ όψην πειραιά κερατσίνι και γύρω περιοχές βοηθηστε με!
Last reply by AnastasiaMet, -
- 6 replies
- 22.8k views
Καλημερα σας, Γνωριζει καποιος την παιδιατρο κα Κωνσταντα ωστε να μου πει εντυπωσεις? Ευχαριστώ πολυ
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 1 reply
- 9.4k views
Καλημερα . Μου συστησαν την συγκεκριμενη γιατρο , αλλα θα ηθελα γνωμη κ απο αλλους γονεις που παρακολουθει τα παιδακια τους... Σας ευχαριστω ...
Last reply by Anastasia18919, -
- 1 follower
- 0 replies
- 974 views
Θα ήθελα γνώμες/εμπειρίες αν υπάρχουν με την παιδίατρο ΝΙκολοπούλου στο Χαιδάρι.
Last reply by marakiz, -
- 1 follower
- 3 replies
- 1.2k views
Θα ήθελα να μου προτείνετε παιδιατρο γιατι σκεφτόμαστε να αλλάξουμε μιας και ο δικός μας ειναι λίγο της ξεπέτας. Μένουμε Χολαργο αλλά η περιοχή δεν εχει πολύ μεγαλη σημασία, αρκει να μην ειναι υπερβολικά πολύ μακρια. Θέλουμε οπωσδήποτε να πληροι τις εξής προυποθέσεις: 1. Να σηκώνει το κινητό χωρίς να εχει ενοχλημενο υφος 2. Γενικά να ειναι φιλική/φιλικός και να μην έχει "υφάκι" 3. Να είναι ευέλικτη/-ος στο πρόγραμμα των εμβολιασμών διότι ειχαμε σοβαρη παρενεργεια κ το έχουμε παει πισω 4. Να μην ειναι αγχωτική/ος, να ειναι cool γενικα 5. Υπέρ του θηλασμού στην πραξη γιατι στην θεωρία ολοι ειναι Ιδανικά θα ήθελα να κάνει και επισκεψεις κατ…
Last reply by ΧρύσαΜ, -
- 2 replies
- 9.9k views
καλησπερα σας , ψαχνω για παιδιατρο στην ανατολικη θεσσαλονικη σε περιοχες περαια, θερμη, ρυσιο, καλαμαρια. Μενω τριλοφο. Θελω να αλλαξω παιδιατρο γιατι με την δικια μας δεν συμβαδιζουν οι αποψεις μας. μου απαγορεψε μπανανα και πατατα σε παιδι 6 μηνων χωρις να εχει καποια αλλεργια και γενικως ειναι παρα πολυ αυστηρη. Οκ θελω το καλυτερο για το παιδακι μου αλλα δεν ΜΠΟΡΩ υστεριες.
Last reply by naty33, -
- 13 replies
- 6.3k views
Γεια σας μαμαδες και μπαμπαδες. Μεχρι τωρα εχω αλλαξει 2 παιδιατρους και ο λογος ειναι κυριως οτι ειναι ασχετοι με το θηλασμο και δεν μπορουν να με στηριξουν. Μηπως υπαρχει καποιος να μου συστησει παιδιατρο στη Ν.Σμυρνη κατα προτιμηση ή σε κοντινο προαστιο που να εχει θηλαζουσες μαμαδες και να ειναι ενημερωμενος ?Θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια σας.Ευχαριστω.
Last reply by danel, -
- 13 replies
- 34k views
Καλημερα!! Ενδιαφερομαι να κλεισω ενα ραντεβου σε μια απο τις δυο αναπτυξιολογους για την κορη μου. Την κυρια Θωμαϊδου την καλεσα στο ιατρειο της αλλα ελεγε πως ο αριθμος που καλω δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη. Καλεσα στο νοσοκομειο και μου ειπαν πως δεν κανει ιατρειο παρα μονο εξεταζει στο νοσοκομειο και εκει μονο σε πρωινα ραντεβου. Δεν θελετε να ξερετε ποτε εχει διαθεσιμο, οποτε ειπα να απευθυνθω και στην κυρια Γκολτσιου. Τη γνωριζει κανεις? Και γενικα αν ξερετε καποιον αναπτυξιολογο (εστω και ιδιωτη) ή καπου να απευθυνθω για να εξετασει το παιδι καποιος αναπτυξιολογος (π.χ. σε καποιο κεντρο?), θα ηθελα να μου προτεινετε! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Last reply by desrem, -
Καλημέρα σε όλες τις νυν και μέλλουσες μανουλες, ήθελα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθεια σας κάθώς βρίσκομαι σε αναζήτηση παιδιατρου στον Πειραια. Μετακομισαμε εκεί μετα το γάμο και τον Ιουνιο περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι αλλα σκέφτηκα να αρχίσω να ψάχνω για να καταλήξω κάπου μέχρι να γεννηθεί. Απ'οτι κοίταξα στα σχετικά θέματα (λίστα παιδιατρων κτλ) δεν βρήκα καποιον για Πειραια. Μ'ενδιαφέρει κυρίως να είναι καλός (ή προτιμότερα καλή) με τα μωρα και τα παιδακια γενικα, να μπορω να ρωτησω τα πάντα στο ιατρείο ή τηλεφωνικα καθώς ειμαι εντελώς "στραβαδι" (πρώτο μωράκι γαρ) και ιδανικά να υποστηρίζει το θηλασμό καθώς φιλοδοξώ να θηλάσω το μωρακι μου…
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 1 reply
- 1.3k views
Καλησπερα σε ολους, ψαχνω παιδιατρο σε Λυκοβρυση, Κηφισια, Μαρουσι και στις πολυ διπλανες περιοχες, ο οποιος να ειναι φιλικος κ γνωστης της χορτοφαγιας(οχι vegan αλλα vegeterian). Εχει καποιος κάποια σχετική εμπειρια? Παρακαλω πολυ, δεν θελω συζητηση περι χορτοφαγιας (εζησα στο εξωτερικό ταυτοχρονα με πολλα υγιη παιδια φιλων χορτοφαγων και γνωριζω οτι ειναι εφικτο και πολυ υγιες) αλλα αν καποιος εχει να προτεινει καποιον-α. Ευχαριστω πολυ!
Last reply by Macgyver,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 18,543 views
-
- 2 replies
- 9,063 views
-
- 0 replies
- 7,529 views