jtse

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  425
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον jtse

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Agkiolina ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα περιμένω να μας πεις αν θα συνεχιστεί η απεργία. Η αδερφή μου φεύγει αύριο για Κρήτη, αν δεν συνεχιστεί η απεργία θα πάει πρωι πρωι στον ΟΑΕΔ μπας και μπορέσει και την ανανεώσει και αυτή και ο γαμπρός μου, αλλιώς θα πάνε στα Χανιά μεθαύριο.
 2. κορίτσια με ρωτάει η αδερφή μου που είναι άνεργη τι γίνεται τώρα με την κάρτα ανεργίας που έπρεπε να την ανανεώση 1η του μήνα και είχαν απεργία η οποία συνεχίζεται μέχρι και αύριο. Αν έχουν απεργία 4 ημέρες στις 5 ημέρες μετά την λήξη που έχεις προθεσμία τί γίνεται ? Μήπως ξέρετε ?
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. Νομίζω ότι είχα ακούσει ότι η αίτηση για το επίδομα τέκνων θα μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος του έτους. Καλύτερα όμως είναι να ρωτήσεις τον λογιστή που σας έκανε την δήλωση.
 5. Agkiolina μου συγνώμη για την ερώτηση και παλι αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Πήγαμε σαν εταιρεία τα χαρτιά όλων των εργαζομένων στις 20 Οκτωβρίου και μάθαμε χθες ότι δεν τα έχουν καταχωρήσει ακόμα. Εντάξει καταλαβαίνω ότι το ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα όπου ανήκει η εταιρεία αφότου μετακόμισε στα μεσόγεια ειναι ένα από τα κεντρικότερα ίκα αλλά πάνω από ένα μήνα για να τα καταχωρήσουν ? Να δω πότε θα πάρουμε εμείς το επίδομα.
 6. Agkiolina μια ερώτηση και από εμένα μιας και έχεις την καλοσύνη και μας εξυπηρετείς εδώ μέσα. Καταθέσαμε μέσω της εταιρείας που εργαζόμαστε τις αιτήσεις μας στον αρμόδιο ΟΑΕΔ στις 20/10. Πήγε ο υπάλληλος μας την προηγούμενη εβδομάδα για να παρει τις εγκριτικές αποφάσεις και του είπαν ότι δεν τις έχουν πιάσει ακόμα γιατί είχαν να ασχοληθούν με άλλες εταιρίες. Ο μήνας/δίμηνο μέχρι να πληρωθούμε μετράει από τότε που πήγαμε στον ΟΑΕΔ ή από τότε που θα τις καταχωρήσει ο υπάλληλος ? Φαντάζομαι το δεύτερο αλλά ρωτάω για καλό και για κακό.
 7. Εμάς έχει μπει η μικρή στον παιδικό του Δήμου ως επανεγγραφή, όχι μέσω ΕΣΠΑ και απ' ότι είδα είμαι 5 επιλαχούσα. Ο Σταθμός κάλυψε από τις 7 θέσεις, μία. Δεν περιμένω κάτι γιατί το αποκλείω να καλύψει τόσες πολλές θέσεις ώστε να μην πληρώσουμε. Αρα θα πληρώσουμε κανονικά τα τροφεία του Δήμου.
 8. Και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αλλά τίποτα. Είναι σχεδόν 34 μηνών, της φοράμε βρακάκι στο εξοχικό (το πρωι είναι με την μητέρα μου, το απόγευμα πάω εγώ και το Σκ που είμαι εκεί). Κάθεται στο γιογιο για 2-3 δευτερόλεπτα, πετάγεται επάνω και φεύγει. Τις ημέρες που το έχουμε κάνει κάθεται ακατούρητη από το πρωι μέχρι το μεσημεριανό φαγητό που της βάζουμε πάνα για τον ύπνο μετά. Χθες της ξέφυγαν λίγα πάνω της αλλά δεν νοιάστηκε καθόλου. Το είπε αφού το έκανε. Έχω άγχος γιατί τον Σεπτέβριο που θα παει στον παιδικό πρέπει να είναι χωρίς πάνα. Στον βρεφονηπιακό φέτος χάσαμε την εκπαίδευση γιατί φύγαμε πριν το Πάσχα λόγω μετακομισης. Τι μπορώ να κάνω ?
 9. Έγινε φαίνεται χαμός στην εεταα και έβγαλαν κείμενο με διευκρινήσεις http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-08-06-syxnes-erotiseis.doc Πάντως ήδη έχει γίνει θέμα σε διάφορα blogs
 10. Εμείς είχαμε κάνει αίτηση επανεγγραφή στον Δήμο Ζωγράφου η οποία και φυσικά ενεκρίθη, και από εκεί μας προέτρεψαν να κάνουμε και αίτηση μέσω ΕΣΠΑ μιας και ο Δήμος θα έπαιρνε για πρώτη φορά μέρος. Στις 100 θέσεις που δήλωσε ο Δήμος, είδα σήμερα ότι καλύφθηκαν οι 20. Στον δικό μας παιδικό ήταν 7 θέσεις και κάλυψαν την μία. Είδα πάντως και αυτό http://dikaex.blogspot.gr/2012/08/53.html
 11. Εμένα δεν μου ανοίγει τίποτα, αλλά μόλις το Επιλέξιμες Γυναίκες το έκαναν Ωφελούμενες, άρα ακόμα κάνουν αλλαγές και φορτώνουν
 12. ναί ήρθε η ειδοποίηση την προηγούμενη εβδομάδα και της έλεγε να εισπράξει μέχρι 17/1
 13. Ενημερωτικά προχθές ήρθε ειδοποίηση στην μητέρα μου για να πάει να πληρωθεί. Μειωμένο βέβαια το ποσό αλλά πληρώθηκε. Είχε κάνει την αίτηση 20 Μαϊου οπότε εγώ που είμαι Αύγουστο φαντάζομαι έχω μέλλον.
 14. Εγώ τελικά δεν μπορούσα να περιμένω προσφορά Babylino και χρησιμοποίησα τα κουπόνια στον Σκλαβενίτη, ένα έχω κρατήσει σε περίπτωση ανάγκης μέχρι τέλος Ιανουαρίου