Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε νιώσατε το μωρό σας...?

Recommended Posts

Και εγώ αργούτσικα τον κατάλαβα, στην 20 με 21 εβδομάδα νομίζω και φυσικά δεν τον ένιωθα κάθε μέρα. Αγωνία που με έτρωγε....γιαυτό και αγόρασα έναν σπιτικό υπέρηχο- για να ηρεμώ τις μέρες που δεν τον καταλάβαινα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμη το μωράκι μου!!Και να σας πω την αλήθεια ανησυχώ!Κάτι είχα νιώσει μέσα μου, αλλά τελικά δεν ήταν το μπεμπέ μου. Τώρα μόλις μπήκα στην 18 εβδομάδα...Αύριο θα πάω στον γιατρό μου και θα δω!Αχ, πότε θα το καταλάβω?? :oops::oops:

Εγώ αποφάσισα χθες να πάω νωρίτερα στη γυναικολόγο μου για να δω το μωρό γιατί δεν το ένιωθα τόσο πολύ..το αστείο είναι όμως ότι χθες πριν πάω ένιωσα τη μπέμπα πολλές φορές λες και μου έλεγε ότι είμαι καλά μανούλα μην ανησυχείς...Τελικα την είδα στον υπέρηχο καλά και ηρέμησα εντελώς.Πάντως η γιατρός μου μου είπε οτι σε αυτές τις αρχικές εβδομάδες (εγώ διανύω την 19η) που μπορείς να νιώσεις το παιδί, ειναι απόλυτα φυσιολογικό να μην το νιώθεις συχνά και καθημερινά.Ενημερώνω για να ηρεμήσουν όλες οι μελλοντικές μανούλες μιας και καταλαβαίνώ από μένα ότι το άγχος είναι μεγάλο.

ευτυχως πηρα λιγο κουραγιο γιατι ειμαι στην 17 εβδομαδα και τιποτα ακομα...σε μια μιση εβδομαδα παω στη γιατρο και ως τοτε θα σκεσω..καλο πασχα σε ολες!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Πωπω πολύ άγχος!!

Κι εγώ πρώτη φορά που ένιωσα ένα φτερούγισμα ήταν γύρω στην 16 βδομάδα. Μετά τίποτα. Την πρώτη κλωτσιά του μπεμπούλη μου την ένιωσα στην 20η βδομάδα. Τώρα είμαι στην 22 βδομάδα αλλά δεν μπορώ να πω ότι τον αισθάνομαι καθημερινά.

Φυσικά για να το νιώσεις πιστέυω ότι θα πρέπει να είσαι και απόλυτα ήρεμη. Που να βρεις ηρεμία στην δουλειά.

Κι εμένα το πρώτο μου μωράκι είναι και είμαι πολύ φοβιτσιάρα!! :oops::oops:

Νομίζω όμως ότι πιο κακό κάνουμε με το να ανυσηχούμε.

Ηρεμία λοιπόν. :D

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ :D ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑ :wink: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΧΑΛΑΛΙ Η ΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ :lol: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ& ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

το ενιωσα μολις μπηκα στην 19 εβδομαδα

μην φανταστεις πολυ ενιωσα λες κ κατι πεταγε μεσα μου σαν φτερουγισμα :!: πιες λιγο γαλατακι το βραδακι χαλαρωσε στον καναπε τελειως κ ειμαι σιγουρι οτι θα νιωσεις το ιδιο :D

Εγω κοριτσια απο την 8 εβδομαδα ενιωθα κατι φτερουγισματα! :D Περιμενω με ανυπομονησια να νιωσω περισσοτερο το μωρακι μας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ---ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Εγω απο την κυριακη του Πασχα την ενιωσα για τα καλα που ειμαι στην 20η εβδομαδα...Πηγαμε για ποτο το βραδυ και ετυχε να καθομαι κατω απο το ηχειο!!!!!!!!Κοριτσια δεν σταματησε να κουνιεται απο εδω και απο εκει..Μαλλον το τρελανα το μωρο :shock::shock::shock: ή μηπως την αρεσε? :lol::lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ..ΣΑΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ???

Διαφημίσεις

Φυσικά dina57 τι άλλο νομίζεις ότι είναι????????????? :wink:

Το μπεμπέκι σου σου κάνει αισθητή την παρουσία του........ :lol::lol:

Σε λίγο καιρό θα σου δίνει και κλωτσιές!!!!!!! :lol:

Είναι τέλειο συναίσθημα....

Πάντως μην ανυσηχίσεις αν δεν το καταλαβαίνεις καθημερινά. Εγώ τώρα τελευταία έχει μιάμιση εβδομάδα που το καταλαβαίνω καθημερινά.

Στο λέω γιατί ξέρω τι άγχος μπορεί να σε ποιάσει!!!!!!!!!!

Απόλαυσέ το λοιπόν και καλό υπόλοιπο με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!!

xOSvp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ 19η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ..ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Ε???ΑΠΟ 17η????

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Αααααxxx!! Θέλω και εγώ!!!! Είμαι 17 εβδομάδων και ακόμα τίποτα ο τεμπέλαρος! Η γιατρός μου λέει ότι θα αρχίσουμε σε 2 περίπου εβδομάδες! Αλλά ψιλοαργά δεν είναι ρε κορίτσια? Dina μου είσαι πολύ τυχερή, σου εύχομαι καλές κλωτσιές!!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Αααααxxx!! Θέλω και εγώ!!!! Είμαι 17 εβδομάδων και ακόμα τίποτα ο τεμπέλαρος! Η γιατρός μου λέει ότι θα αρχίσουμε σε 2 περίπου εβδομάδες! Αλλά ψιλοαργά δεν είναι ρε κορίτσια? Dina μου είσαι πολύ τυχερή, σου εύχομαι καλές κλωτσιές!!!! :lol::lol:

δεν είναι καθόλου αργά...κι εγώ έτσι καλά καλά τον ένιωσα στην 19η εβδομάδα...πιο μπροστά είχα αυτά τα γουργουρητά αλλά δεν ήξερα ότι ήταν το μπεμπάκι μου.

Επίσης ο γιατρός μου είχε πεί ότι τα αγόρια τα νιώθουμε λίγο αργότερα από ότι τα κορίτσια...τεμπέλαρος είναι κι ο δικός μου, μην ανησυχείς χε χε :lol::lol:

πλέον βέβαια κοντεύει να με εξοντώσει με τις κλωτσιές, αλλά στις αρχές χαλαρά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ..ΣΑΝ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ???
Καλή αρχή γλυκιά μου!!! Αχ τι μου θύμισες :D:D:D Τέλειο συναίσθημα!! και αργότερα που θα είναι όλο και ποιό έντονο... εκεί να δεις!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Και εγω στην 19η εβδομαδα τον ενιωσα ..υπεροχο συναισθημα πραγματι ...

Και μετα που θα αρχιζουν να φαινονται εξογκωματα στην κοιλια απο ποδαρακια θα αποτρελαθεις τελειως... :D

Πάντως λένε ότι η αίσθηση που λείπει απο όλες τις γυναίκες μετά τη γέννα είναι αυτές οι κλωτσιές και οι μπουνιές. Κορίτσια πόσο τυχερές είμαστε που μας επέλεξε ο Θεός να ζήσουμε αυτό το θαύμα!

Πάντως λένε ότι η αίσθηση που λείπει απο όλες τις γυναίκες μετά τη γέννα είναι αυτές οι κλωτσιές και οι μπουνιές. Κορίτσια πόσο τυχερές είμαστε που μας επέλεξε ο Θεός να ζήσουμε αυτό το θαύμα!
Δε λες τίποτα!! Πολλές φορές γουργουρίζει το έντερό μου και μοιάζει με κάποιες κινήσεις του μωρού, που πολύ νοσταλγώ :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΑΜΕΣΩΣ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ...ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ..ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...!!!!

ΝΙΩΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΛΗΡΕΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ?????

κι εμένα έτσι ξεκίνησε σαν γουργούρισμα του ετέρου και τώρα μου δίνει κάτι ξεγυρισμένες που ορισμένες φορές πονάω! πάντως το συναίσθημα είναι υπέροχο, αφού πολλές φορές ξυπνάω από κλωτσιές κατά τις πέντε το πρωι και κάθομαι στο κρεβάτι και της μιλάω και τη χαϊδεύω!!!!

EPLX.jpg.png

.png

:lol::lol::lol:

Ναί το μωράκι σου είναι αυτό!!!!

Αντε... άρχισε μια πολύ ωραία φάση... που θα κάνει αισθητή την παρουσία του όλο και πιο έντονα... και εσύ θα τρελαίνεσαι όλο και πιο πολύ!!!!

Επαναλαμβάνω απλά αυτό που ήδη ανέφεραν τα κορίτσια... τώρα στην αρχή... μπορεί να μην το καταλαβαίνεις για λίγες μέρες... κάτι που δεν πρέπει να σε ανησυχεί!!!

Καλή συνέχεια!!! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...