Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποτε νιώσατε το μωρό σας...?

Recommended Posts

εγω σαν φτερουγισμα ενιωσα στη 13 με 14 εβδομαδα.Καπο την 16 με κλωτσουσε κανονικα κ ε3ωτερικα ο αντρας μου το ενιω8ε..τωρα ειμαι 18 εβδομαδων και συνεχιζει τις κλωτσιτσες του ! Με το καλο ολες τα μωρακια σας!

Αχ foni20 τι καλά.και εγω μια απ τα ίδια.Eίμαι στην 14 εβδομάδα+3 μέρες..Ανυπομονώ και εγώ να ακούσω το μπεμπέκι μου...Με το καλό!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ foni20 τι καλά.και εγω μια απ τα ίδια.Eίμαι στην 14 εβδομάδα+3 μέρες..Ανυπομονώ και εγώ να ακούσω το μπεμπέκι μου...Με το καλό!!:P

Εγω ειμαι στην 19 εβδομάδα, εχω νιωσει κατι περιεργο 3-4 φορές

χωρίς όμως να παίρνω και όρκο οτι ειναι το νινάκι..

Αντε να αρχισουμε να τα νιωθουμε κοριτσακια μου σιγουρα

ωστε να μην αγχωνομαστε κι ολας!

Και εγώ ανυπομονώ να νιώσω το μπεμπάκι μου.Κάποιες φορές νιώθω ότι χαμηλά στην μήτρα κινείται ένα ψαράκι.σαν να πηγαίνει πέρα δώθε.Δεν ξέρω όμως αν είναι το μπεμπάκι μουυυ.. ;)

Εγω το νιωθω πλεον κανονικα. καθε μερα 2-3 φορες τουλαχιστον.Ειδικα οταν ειμαι ηρεμη ή ξαπλα. Απο προχθες αρχισε και τις μινι κλωτσιτσες:-D

Όλα είναι μια ιδέα...

Εγω το νιωθω πλεον κανονικα. καθε μερα 2-3 φορες τουλαχιστον.Ειδικα οταν ειμαι ηρεμη ή ξαπλα. Απο προχθες αρχισε και τις μινι κλωτσιτσες:-D

Matilda38 λες να είναι το μπεμπάκι μου;;;:confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ απο μένα!!! Είμαι σχεδόν 5μηνών έγκυος και την νιώθω εδώ και 2-3 εβδομάδες την ζουζούνα μου!:eek: Νιώθω σαν να έχω καταπιεί ένα ψαράκι και σπαρταράει μέσα μου.Συνήθως κουνιέται μεσημεράκι έντονα, αλλά καμιά φορά και βράδυ κινείται έντονα!!! Συναίσθημα υπέροχο αλλά και περίεργο ταυτόχρονα,κυρίως για μας που είναι το πρώτο μας μωράκι...άντε με το καλό όλες...!!!!!

ε ναι νομιζω οτι ειναι dimmi...:-)

Εμενα με κλοτσαει 2-3 φορες την ημερα τουλαχιστον. Μη φανταστεις κατι τρελα δυνατο αλλα ειναι ξεκαθαρα κλοτσιτσες!! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Μονο που οταν το ακουμπαμε σταματαει:-( ή παει παραπερα:lol:...

Όλα είναι μια ιδέα...

Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα το εχω ακουσει απο την 15η σχεδον και τωρα παιζει μπαλα.χαχαχαχαχα Εμεις οταν τον ακουμπαμε δεν ταραζεται καθολου συνεχιζει ακαθεκτος.Οταν βαζει ο αντρας μου το χερι του πανω ση κοιλια μου, και να εχει σταματησει ο μπεμπης μας, παντα ξεκιναει παλι παει πανω του οπου κι αν βαλει το χερι του, μπορει να μην ειναι σε εκεινο το σημειο αλλα καταλαβαινει το χερι και παει. Ειναι υπεροχο συναισθημα

Διαφημίσεις

kαλησπερα κ μενα το πρωτο μου στις 18 μαρτιου εκλεισα τον 5 κ μπηκα στον 6 μηνα απλα η μικρουλαμου κουνιεται οποτε θελει...ανησυχω πολυ

Benia εγώ το καταλαβαίνω όπως είπαν σαν να κινείται ένα ψαράκι.Ειδικά όταν τρώω σοκολάτα(σπάνια)ξετρελαίνετε.:P:pΓια δοκίμασε να φας λίγη σοκολατίτσα.Δεν είναι τπτ..

dim 1990 σε ποιον μηνα εισαι?απλα εγω φοβαμαι μηπως επιρεαζουν τα χαπια το μωρο μου γιατι παιρνω για συσπασεις...απο τεσεραμισι μηνων ειχα συσπασεις σημερα αρχισα να σηκονωμαι την πεμπτη θα παω στον γιατρο μου!!!!!!!!!

dim 1990 σε ποιον μηνα εισαι?απλα εγω φοβαμαι μηπως επιρεαζουν τα χαπια το μωρο μου γιατι παιρνω για συσπασεις...απο τεσεραμισι μηνων ειχα συσπασεις σημερα αρχισα να σηκονωμαι την πεμπτη θα παω στον γιατρο μου!!!!!!!!!

Είμαι 15 εβδομάδων και 2 ημερών...Πόσο χρονών είσαι;

Διαφημίσεις

Δεν κουράζομαι καθόλου.Εξάλλου τώρα αρχινάμε τις επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα κάθε Κυριακή γιατί πλησιάζουν οι εξετάσεις.Σηκώνω παιδιά να λύσουν ασκήσεις στον πίνακα.Αλλά να κουραστώ όχι.:P

Γειά σας μανούλες!!!

Είμαι καινούργια στο φορουμ και είμαι χαρούμενη που μπόρω να παίρνω κιάλλες γνώμες για το θέμα που αφορά όλες μας.Τα αγγελούδια μας!!!

Είμαι στην 18η εβδομάδα και ούτε εγώ έχω αντιληφθεί,ακόμα,κάποιο σημάδι απο το μωράκι μου,ενώ ολοι με ρωτάνε,επίμονα,αν το εχω ΅ακούσει΅.

Κάτι ,βέβαια,εχω νοιώσει,αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.Εντομεταξύ,δεν έχω άλλο τρόπο να καταλαβαίνω αν όλα πάνε καλά,γιατι έχουν σταματησει και τα συμπτώματα,αναγουλεσ κ.τ.λ.δεν μου δινει και καποιο σημάδι και έχω αγωνία...:(

και γω ειμαι στην 20η βδομαδα!!!ε λοιπον σημερα ενιωσα 3 δυνατες κλωτσιες!!!!!για πρωτη φορα...ο γιατρος μου μου ειπε απο την 20η βδομαδα κ μετα θα το νιωσω...βεβαια αλλες κοπελες αναφερουν κ για πιο νωρισ....ισως την 19η να ενιωθα κατι σαν μπουρμπουληθρεσ αλλα επειδη εχω κ κολιτιδα δεν μπορουσα να καταλαβω αν ειναι εντερο η το μωρο!!!παντως σημερα δεν πηγα δουλεια γιατι ειχα τρομερο θεμα με το στομαχι-εμετους κλπ ξαφνικα ενω δεν ειχα το α τριμηνο!!!κ εκει που νιωθω ενα σφυξιμο στο στομαχι ξαφνικα να σου οι 3 κλωτσιες χαμηλα!!!! εβαλα το χερι μου κ ενιωσα να με κλωτσα στο χερι!!!αρα μην αγχωνεστε!!!!σιγα σιγα θα το νιωσουμε κ μεις!!!!

Ο μικρος μου τυρρανος εδω και 2 βδομαδες με εχει τρελλανει στις κλοτσιες και τα αναποδογυρισματα. Πότε κοιμαται δεν ξερω??? Μήπως ποτέ???:lol::lol::lol:

Όλα είναι μια ιδέα...

χαχαχαχα!!!!απο τωρα δεν κοιμουνται λεσ?? εγω ειχα φαει κ μια μπαρα δημητριακων...λες να το ξυπνησα???? αντε σιγα σιγα θα το νιωθουμε κ πιο πολυ!!!ανυπομονω να βλεπουμε και να κινειται μεσα απο την κοιλια!!!! τωρα ξεκινανε τα καλυτερα!!!!!!

Γειά σας μανούλες!!!

Είμαι καινούργια στο φορουμ και είμαι χαρούμενη που μπόρω να παίρνω κιάλλες γνώμες για το θέμα που αφορά όλες μας.Τα αγγελούδια μας!!!

Είμαι στην 18η εβδομάδα και ούτε εγώ έχω αντιληφθεί,ακόμα,κάποιο σημάδι απο το μωράκι μου,ενώ ολοι με ρωτάνε,επίμονα,αν το εχω ΅ακούσει΅.

Κάτι ,βέβαια,εχω νοιώσει,αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.Εντομεταξύ,δεν έχω άλλο τρόπο να καταλαβαίνω αν όλα πάνε καλά,γιατι έχουν σταματησει και τα συμπτώματα,αναγουλεσ κ.τ.λ.δεν μου δινει και καποιο σημάδι και έχω αγωνία...:(

Μην ανησυχεις!!!Εγω την ειχα καταλαβει πολυ αργα!!!Κοντα στην 24η εβδομαδα ημουν σιγουρη πως αυτο που νιωθω ηταν η μπεμπα μου!Φαντασου ημουν κ αδυνατη που λενε οτι το καταλαβαινεις πιο γρηγορα.Αφου στενοχωριομουν κ ελεγα οτι ημουν αναισθητη μανα που δε καταλαβαινει το παιδι της!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...