Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δικη μου ιστορια εχει κατι το μεταφυσικο

ετοιμαζομασταν για γαμο με τον αντρα μου

το φθινοπωρο του 2003 με πιαναν κατι κλαμματα οταν εβλεπα μωρα στο δρομο ηθελα να τα παρω σπιτι μου ....η μητροτητα αρχισε να μου χτυπα καμπανακι

καναμε ερωτα παντα με προφυλαξη γιατι θελαμε να ετοιμασουμε το σπιτι για το γαμο με ησυχια...ομως η προφυλαξη μας προδωσε κι εγω με μια φορα εμεινα εγκυος κατι που ενιωσα και ημουν σιγουρη απο την πρωτη στιγμη...παντρευτηκα 5 μηνων εγκυος και μια χαρα τα ετοιμασα ολα

στο δευτερο λογω προβληματος υγειας που ειχα ο γιατρος μου ειπε να μην προσπαθω γιατι ο οργανισμος μου δεν ειναι καλα και δε θα μεινω εγκυος εγω ομως εμεινα εγκυος στο δευτερο μηνα!

ευχαριστω το θεο που μου εδωσε δυο υπεροχα παιδακια!!!!

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

στα 2 πρωτα, μετα απο μηνες προσπαθειας... κ εκει που ειχαμε σιγουρεψει τη δυσκολια του πραγματος, το 3ο ηρθε εντελως απροειδοποιητα. κ αυτα δεν επιστρεφονται...

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια βλέπω οι περισσότερες χωρίς καμμία δυσκολία μείνατε έγκυος ... εμείς παντρευτήκαμε τον Απρίλιο του 2004 και έμεινα έγκυος τον Σεπτέμβριο του 2008 αφήστε τι τραβήξαμε, τι εξετάσεις κάναμε , τι αγωνία περάσαμε δεν μπορώ να σας περιγράψω!!!!

Όλα ήταν μια χαρά αλλά εγώ δεν έμενα έγκυος .... τελικά κατάλαβα πως από την πολύ δουλειά και το άγχος δεν έμενα έγκυος γιατί μόλις άλλαξα δουλειά και δεν δούλευα τόσες πολλές ώρες και δεν είχα τόσο άγχος ήρθε το χαρμόσυνο νέο που με τόση λαχτάρα περιμέναμε...... και τώρα έχουμε ένα ζουζουνάκι 12 μηνών που μας έχει τρελλάνει.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο για να δούμε αυτό θα έρθει πιο γρήγορα??

k5Opp3.png

hTxMp3.png

Αχ βρε κορίτσια βλέπω οι περισσότερες χωρίς καμμία δυσκολία μείνατε έγκυος ... εμείς παντρευτήκαμε τον Απρίλιο του 2004 και έμεινα έγκυος τον Σεπτέμβριο του 2008 αφήστε τι τραβήξαμε, τι εξετάσεις κάναμε , τι αγωνία περάσαμε δεν μπορώ να σας περιγράψω!!!!

Όλα ήταν μια χαρά αλλά εγώ δεν έμενα έγκυος .... τελικά κατάλαβα πως από την πολύ δουλειά και το άγχος δεν έμενα έγκυος γιατί μόλις άλλαξα δουλειά και δεν δούλευα τόσες πολλές ώρες και δεν είχα τόσο άγχος ήρθε το χαρμόσυνο νέο που με τόση λαχτάρα περιμέναμε...... και τώρα έχουμε ένα ζουζουνάκι 12 μηνών που μας έχει τρελλάνει.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο για να δούμε αυτό θα έρθει πιο γρήγορα??

Η γυναικα μου εμεινε εγκυος (μετα απο περιπου 2 χρονια) στη πιο αγχωδη περιοδο της ζωης της,νομιζω οτι το αγχος δεν παιζει ρολο στην συλληψη,οχι για την γυναικα τουλαχιστον.Παντως ενα ΠΣΚ σε ειδυλλιακο μερος δεν εβλαψε ποτε κανεναν!

• 3 εβδομάδες μετά...

eva-rafaela,δυστηχώς δεν είσαι η μόνη που έριξες τρελή τρεχάλα για να αποκτήσεις το μωράκι σου.Εγώ παντρεύτηκα το 2006 και κατάφερα να μήνω έγκυος το 2009,μετά από πολύ μεγάλο κόπο και δύο εξωσωματικές.Με τις συμβουλές του γιατρού μου όμως και με την αποχώρηση από τη δουλειά μου,το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!

Είμαι έξι μηνών έγκυος και περιμένω ένα πανέμορφο αγοράκι!

Μακάρι να έρθει το δεύτερο μωράκι σου γρήγορα, γιατί και το πρώτο νινάκι σου θα θέλει κατά πάσα πιθανότητα αδερφάκι.

Καλή δύναμη σε ότι κιαν κάνεις!

Διαφημίσεις

Εγώ ήμουν από τις λίγο άτυχες. Παιδευόμουν 2,5 χρόνια για να μείνω έγκυος. Γιατί βλέπεις, πολλές φορές, δεν μας έρχονται όπως τα θέλουμε. Τώρα περιμένω το πρώτο μου νινάκι, και είμαι πολύ ευτυχισμένη.

gr0Ep2.png

kOgFp2.png

Γύρω στις 6 εβδομάδες, σήμερα θα πάμε στο γιατρό για πρώτη φορά. Αλλά ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά μέχρι να φτάσουμε εδώ. Ελπίζω βέβαια από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.

gr0Ep2.png

kOgFp2.png

Σιγουρα όλα καλά θα πάνε. Το πρώτο μας παιδάκι "προέκυψε" κατά λάθος (το πιο γλυκό λάθος της ζωής μας) και το δεύτερο με την πρώτη προσπάθεια 1,5 χρόνο μετά. Τώρα προσπαθούμε το τρίτο.

Διαφημίσεις

Στο δεύτερο μήνα προσπάθειας, έμεινα έγκυος. Δεν προλάβαμε να το χαρούμε χωρίς προφυλάξης.

θα συμφωνησω απολυτα...!!!!!

κι εμεις εκει...ουτε γονιμες μερες ουτε τπτ....

καθολου αγχος και ηρθε...

line_test_beg_minie_time_1170565200_text_546f205374656c6c696e616b69206d6f752065696e6169.gif

enCup3.png?InVDjopT

Στο πρωτο παιδι μια φορα καναμε ελευθερα και εμεινα εγκυος,μολις ειχαμε παντρευτει!Στο δευτερο παιδι εμεινα εγκυος στον δευτερο μηνα προσπαθειας!Δοξαζω το Θεο καθε μερα γι'αυτο.

U7Uip3.pngT7alp3.png

Παντρευτηκαμε 15 /12.Στις 24/01 μαθαμε τα ευχαριστα!!!Ημουν ηδη εγκυος 4εβδ. και 4ημ.Δεν μπορουσαμε να συνειδητοποιησουμε αυτο που μας συμβαινει αφου εδω και μια 10ετια περιπου ''λειτουργουσαμε''με τον ιδιο τροπο[με σχετικες προφυλαξεις].Αυτο και μια σειρα αλλων γεγονοτων μου αποδεικνυει καθε στιγμη οτι αυτο το πλασματακι ηταν θελημα και δωρο εξ ουρανου... ts5y7s3y80.jpgeNortjK1UjIysjQzU7IGXDASugKl50.png

://lilypie.com]IBAGp3.png[///lilypie.com]lWptp3.png[/url]url]

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΠΕΡΣΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8,5 ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.....

ΤΕΛΕΙΟ...

:P:p;);)

...από το 2005 που είχα μείνει έγκυος μετά από φ.σ&αμέσως μάλιστα,και στις10βδ είχα μια ωραία παλλίνδρόμηση&απόξυση....μπήκα σε ένα τεράστιο αγώνα που κράτησε 4και...χρόνια,με χειρουργια,σπερματυγχύσεις&εξωσωμάτικές..τον Μάρτη στη 4εξωσ,έμεινα έγκυος&μάλιστα σε διδυμάκια,πετούσα από τη χαρά μου...δεν μπορούσα να το πιστέψω...στις 10βδ πάλι παλλινδρόμησε το ένα μικρούλι&στις24/7μετά από πολλές αγωνίες&άγχος,22βδ πια έχασα το μωράκι μου....

629752qjwkcxihg4.gif

lydia13

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...