Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

συγχαρητήρια μπράβο κορίτσι μου..χαχαχαχαχαχαχα τα έλεγα εγώ!!!!τώρα Προσοχή κ μην κουράζεσαι!!!!

Na sai kl Thalia mou nai eytyxws ta kanei o Antras m xaxaxa...apla me exei piasei to axos na pane Ola kl..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο θα πει δύναμη ψυχής!!!!Ειλικρινα το πιστεύω μέσα απο τη καρδιά μου ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!κ στο ευχομαι οτι καλυτερο κοριτσι μου!σε φιλώ😘

Σ ευχαριστώ πολύ γλυκιά μ. Σε όλες αξίζουν τα καλύτερα.:D:D

καλησπερα κοριτσια! αχ τι καλα νεα που διαβασα σημερα! κατ αρχας να συγχαρω την Δημητρούλα που και επίσημα πια μπορει να χαρει! τελειωσαν τα χιρτ μιρτ θα αποκτησεις ενα υγιεστατο αγορακι! και θα δεις που μετα από λιγο καιρο θα ρθει και η μπουμπού!!!

να συγχαρω και το τιτακι για την εγκυμοσυνη, μπραβο μια καλη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να χεις! μην ανησυχεις ολα καλά θα πανε, μην βαζεις στο νου σου ασχημες σκέψεις!!!

Θαλεια ποιο τροφοκαλντ παιρνεις; των 60 ή των 120;;

Viiv ωραιο το κολπο με το καρότσι. εγω τους ακουμπάω σε μαξιλάρια για να τους ταισω ταυτοχρονα. όχι ότι τα καταφερνω, γιατι πολλές φορες τρεχει το γαλα στο λαιμακι τους και υστερα το βλεπω. εσυ εχεις το καροτσι της peg perego aria σωστα; εμεις πηραμε το abc zoom και ειναι μια καροτσαρα από δω μεχρι την απεναντι πολυκατοικια! αυριο που θα τους παω μονη για εξεταση θυροειδους με το γιγαντοκαροτσι θα δω πώς και πότε θα φτασουμε στον μικροβιολογο!

να ρωτησω κατι κορίτσια σε όσες γεννησαν; πότε σας ήρθε περίοδος μετα την γεννα; βεβαια όλες θηλάζετε και πιθανον ακόμη να μην σας εχει έρθει. εμενα ακόμη αλλά φανταζομαι είναι νωρίς..

Μαρακι μην στενοχωριεσαι σε περιπτωση που γεννησεις με πρόκληση. έχεις συμπληρωσει και με το παραπάνω τις εβδομαδες κυησης. καιρός είναι να βγει ο μπεμπης σου. αν όμως δε θελει πρεπει να τον βοηθησουμε λιγακι έτσι;;

κοριτσια να ρωτησω και κατι άλλο άσχετο που με τρωει όμως;; ξερετε καποια κοπέλα που εχει υιοθετήσει παιδακι και που να θελει να μου δωσει μία συνεντευξη για το διδακτορικό μου;; μπηκα στο φορουμ της υιοθεσίας όμως δεν είιναι επικαιροποιημενο και καμια κοπέλα δεν μου απαντησε. μακαρι κάποια θετη μανουλα να μας διαβαζει τωρα και να θελει να μου μιλήσει για την διαδικασία της υιοθεσίας. επειγομαι να βρω ζευγαρια που εχουν υιοθετησει ή έχουν αρχίσει τις διαδικασίες υιοθεσίας.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! αχ τι καλα νεα που διαβασα σημερα! κατ αρχας να συγχαρω την Δημητρούλα που και επίσημα πια μπορει να χαρει! τελειωσαν τα χιρτ μιρτ θα αποκτησεις ενα υγιεστατο αγορακι! και θα δεις που μετα από λιγο καιρο θα ρθει και η μπουμπού!!!

να συγχαρω και το τιτακι για την εγκυμοσυνη, μπραβο μια καλη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να χεις! μην ανησυχεις ολα καλά θα πανε, μην βαζεις στο νου σου ασχημες σκέψεις!!!

Θαλεια ποιο τροφοκαλντ παιρνεις; των 60 ή των 120;;

Viiv ωραιο το κολπο με το καρότσι. εγω τους ακουμπάω σε μαξιλάρια για να τους ταισω ταυτοχρονα. όχι ότι τα καταφερνω, γιατι πολλές φορες τρεχει το γαλα στο λαιμακι τους και υστερα το βλεπω. εσυ εχεις το καροτσι της peg perego aria σωστα; εμεις πηραμε το abc zoom και ειναι μια καροτσαρα από δω μεχρι την απεναντι πολυκατοικια! αυριο που θα τους παω μονη για εξεταση θυροειδους με το γιγαντοκαροτσι θα δω πώς και πότε θα φτασουμε στον μικροβιολογο!

να ρωτησω κατι κορίτσια σε όσες γεννησαν; πότε σας ήρθε περίοδος μετα την γεννα; βεβαια όλες θηλάζετε και πιθανον ακόμη να μην σας εχει έρθει. εμενα ακόμη αλλά φανταζομαι είναι νωρίς..

Μαρακι μην στενοχωριεσαι σε περιπτωση που γεννησεις με πρόκληση. έχεις συμπληρωσει και με το παραπάνω τις εβδομαδες κυησης. καιρός είναι να βγει ο μπεμπης σου. αν όμως δε θελει πρεπει να τον βοηθησουμε λιγακι έτσι;;

κοριτσια να ρωτησω και κατι άλλο άσχετο που με τρωει όμως;; ξερετε καποια κοπέλα που εχει υιοθετήσει παιδακι και που να θελει να μου δωσει μία συνεντευξη για το διδακτορικό μου;; μπηκα στο φορουμ της υιοθεσίας όμως δεν είιναι επικαιροποιημενο και καμια κοπέλα δεν μου απαντησε. μακαρι κάποια θετη μανουλα να μας διαβαζει τωρα και να θελει να μου μιλήσει για την διαδικασία της υιοθεσίας. επειγομαι να βρω ζευγαρια που εχουν υιοθετησει ή έχουν αρχίσει τις διαδικασίες υιοθεσίας.

Τώρα έπαιρνα των 120 αλλά μου είχε δώσει η αδερφή μου των 60 Κ παίρνω 2 μαζί.η γυναικολόγος μου είπε μόλις τελειώσουν να πάρω των 250 2 την ημέρα αρκούν...τώρα θα δούμε..

hiEW.pngpFRip3.png

Κορίτσια καλησπέρα...

είπα να μπω να δω τα νέα σας...

σε πρώτη φάση να πω στην Δήμητρα οτι ταράχτηκα με τα νέα και χάρηκα διαβάζοντας την εξέλιξη...ίσως λόγω ιστορικού να θέλαν να είναι σίγουροι και παρά την αγωνία τώρα είμαι σίγουρη οτι κι εσύ νοιώθεις καλύτερα που την έχεις κάνει την άμνιο

για τη θάλεια με τα μαγνήσια...αχ εμένα μου τα άργησε και είχα φοβερές κράμπες στο πόδια σε σημείο ουρλιαχτού...τα έπαιρνα 3-3 τα mag2 και παρόλα αυτά κράμπες και συσπάσεις συνεχίζαν...τελικά είχα μια καλή και ομαλή γέννα...

Για την κοπέλα που έμεινε έγκυος πρόσφατα..να κάνεις άμεσα εξετάσεις θυροειδή αν έχεις θέμα...καλό είναι να είναι ρυθισμένος αν δεν είναι ευθύνεται και για θνησιμότητα..επίσης το πρώτο διάστημα ειναι πολύ σημαντικό για το έμβρυο και τον θυροειδή..όσο γρηγορότερα ρυθμιστεί τόσο καλύτερα...

Εγώ δεν θυμάμαι που σας άφησα οπότε ενδέχεται να επαναληφθώ...ο μικρός ΟΚ με τις εξετάσεις θυροειδούς...μας είδε και η παιδίατρος και είμαστε σούπερ...έχει πάει 4600!

Με χαροποιεί που ο καιρός κρατάει και το εκμεταλλεύομαι στο φούλ...σήμερα ήμασταν από τις 11 μέχρι τις 5 έξω..στην αρχή στο πάρκο μετά στην ταβέρνα...και μετά παιδική χαρά...ο Junior τέλειος..θήλασε 3 φορές αλλά στην ουσία τις 2 τον έβαλα από μόνη μου...βέβαια μου το φύλαγε για όταν γυρίσαμε...έκατσε πάνω μου από τις 6 μέχρι τις 11 από τότε κοιμάται και βλέπώ ταινία...εγώ ξενυχτάω για να έχω χρόνο με τον εαυτό μου...χαχα...

άντε περιμένω να περάσουν οι μέρες να με ρωτάνε πόσο είναι και να λέω 40...τώρα λέω...είναι μικρός...για να αποφεύγω τα σχόλια...

έβγαλα πρώτη φορά με θήλαστρο απόγευμα...με το μεγάλο μου έβγαζα πάντα στις 12 το βράδυ... και συνειδητοποίησα τη μμμκια έκανα....το βράδυ έβγαζα 40 με 50 ml...το απόγευμα έβγαλα 120!!! Ο δε μικρός πήρε το μπίμπερό για πλάκα και το πήρε και απο μένα...καπάκι θήλασε κιόλας...και πιπίλα πήρε σχετικά εύκολα...την πετάει βέβαια... επίσης έχω τσεκάρει οτι θηλάζει 3 και 5...έτσι και μικρός μου...πως γίνεται αυτό;...το 3 το είχαμε κόψει μετά τους 2 μήνες...το 5 μας κράτησε καιρό...αυτά τα λίγα και καλή συνέχεια σε όλες

bA9gp3.png

Αχ μπράβο Δημητρούλα μου πάρα πάρα πολύ χάρηκα !! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα αμάν πια χεχε! ! Να είσαι ξεγνοιαστη να το χαρείς! !

Τιτακι με το καλό μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Άντε Μαράαακι περιμένουμε τα ευχαριστα! !

Zadige μια χαρά σε βρίσκω, τολμηρη, εμείς για ένα καφέ έχουμε πάει όλο κι όλο χαχα! Το καταχαρηκα βέβαια, ήταν ησυχος, του άρεσε κι η καροτσαδα και το θηλασα κιόλας άνετα.

Κι εμείς είχαμε παιδίατρο, τούρμπο τον βρήκε όλα καλά. Συνεχιζει να τρώει σαν να μην υπαρχεί αύριο, 4900 τον ζυγισαμε το Σάββατο! Κοιμομαστε λιιιγο καλύτερα και παιζουμε την ημέρα, δλδ εγω παίζω αλλά οκ χαχαχα! Ανεβασαμε και καρότσι πάνω να κοιμάται και με αυτό πέρα από βυζι!:P Σπανίως βέβαια!

Κοριτσια να ρωτήσω, μας είπε ο παιδίατρος σε ένα μήνα το πρώτο εμβόλιο και θα είναι εξαπλό. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο βαρβατο το πρώτο! Επίσης μας είπε να κάνουμε εγώ κι ο άντρας μου το εμβόλιο της γρίπης. . Βασικά δεν θέλω αλλά παράλληλα με πιάνουν τα ενοχικά μου. Κι αν τλκ γίνει κάτι κ εγώ δεν το έχω κάνει; εσείς τι άποψη έχετε?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα κοριτσια καταρχήν να συγχαρώ τις μανούλες που θηλάζουν κ φτου φτου τα πάνε τοσο καλα ευχομαι να συνεχίσουν έτσι! Να συγχαρώ κ εγω το τιτακι που έμεινε έγκυος μια υγιής κ όσο γίνεται απολαυστική και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Αυτο το Μαράκι μας τι κανει βρε κοριτσια γέννησε;όντως ειμαι πιο ανάλαφρη που έκανα την αμνιο στο θέμα του καρυοτυπου του εμβρύου αλλα κοριτσια επικίνδυνα μετα την αμνιο πολύ!! Φοβάμαι τη κάθε μου κίνηση παρακολουθώ συνεχώς τα υγρά μου! Χθες πήρα το γιατρο γιατι ήταν άχρωμα κ άοσμα κ ήταν αρκετά στη ποσότητα θα έλεγα μ ειπε δεν ειναι αμνιακό αλλα εγω ζήτησα να παω στο μαιευτήριο να μ ρίξουν μια μάτια έτσι για να μ φύγει κιόλας!πηγα λοιπον μ έκαναν την εξέταση με τους δείκτες μ έκαναν υπέρηχο να δούμε τα αμνιακα είδαμε κ το μπέμπη κ ολα ειναι καλα!επισης μ μέτρησαν κ τον τράχηλο κολπικά κ πήγε 33 κ αυτο καλό φαινόμενο!δοξα σόι Κύριε! Κ γύρισα λιγο ανακουφισμένη σπίτι!απο δω κ πέρα θελω να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου κ ολα να πάνε κατ' ευχήν θεού θέλοντος!!!θελω να περάσουν λίγες μερες να σηκωθώ απο το κρεβάτι κ να παω στο γιατρο μου να συζητήσουμε για τα επόμενα βήματα ειμαι μεν ανακουφισμένη αλλα αν δεν ακούσω κ το" τιποτα δεν κάνουμε,τιποτα δεν ψάχνουμε περαιτέρω,συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε λες κ δεν έγινε τιποτα" δεν ησυχάζω εντελώς!βρε κοριτσια δύσκολες οι εγκυμοσύνες μου!!!

Διαφημίσεις

Kalimera sas koritsia tha sas priksw Pali me erwtiseis m autin tin evdomada tha paw sto ginaikologo na dw pws einai.apla ithela na rwtisw tous ponous toys eixate kathe mera sixnotera giana ine Ola kl? Gt egw apo xtes den tis exw poli sixna oso tis alles meres.

Καλημέρα κοριτσι μου εγω θυμάμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου δηλαδη γύρω στην 5η εβδομάδα ειχα έντονους πόνους περιόδους!βεβαια ειχα Πάει ήδη στο γιατρο και μ ειχε χορηγήσει 2 ουτροτζεσταν την ημέρα που αυτά μαλακώνουν κ ηρεμούν την μήτρα ποτέ είχαν υποχωρήσει πολύ γρήγορα!σ ευχομαι ολα καλα για σημερα κ κρατά μας ενήμερες!!

Να πω κ στη θαλεια μας σχετικά με τις συσπάσεις γύρω στη 16 εβδομάδα ειχα καταλάβει τη κοιλιά μου να πετρωνεται στη μέση κ για ενα λεπτό να ξανά επανέρχεται κατάλαβα οτι ήταν συσπάσεις!πηρα το γιατρο κ μου χορήγησε κ εμενα τα τροφοκαρντ 2 την ημέρα απο τοτε ειμαι πολυ καλύτερα δεν τα εχω νιώσει καθόλου!βεβαια σημαντικό ρόλο παίζει κ η κούραση!οταν κουράζομαι με πιάνουν συχνά-πυκνά!ενω οταν ειμαι ξεκούραστη ειμαι πολυ καλα!!σε ποια εβδομάδα εισαι τωρα;

Καλημέρα κοριτσι μου εγω θυμάμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου δηλαδη γύρω στην 5η εβδομάδα ειχα έντονους πόνους περιόδους!βεβαια ειχα Πάει ήδη στο γιατρο και μ ειχε χορηγήσει 2 ουτροτζεσταν την ημέρα που αυτά μαλακώνουν κ ηρεμούν την μήτρα ποτέ είχαν υποχωρήσει πολύ γρήγορα!σ ευχομαι ολα καλα για σημερα κ κρατά μας ενήμερες!!

Exw apla oxi kathe wra k twra Pali eixa entonous apla anisixw mipws to fiologiko einai na exeis sinexia

Να πω κ στη θαλεια μας σχετικά με τις συσπάσεις γύρω στη 16 εβδομάδα ειχα καταλάβει τη κοιλιά μου να πετρωνεται στη μέση κ για ενα λεπτό να ξανά επανέρχεται κατάλαβα οτι ήταν συσπάσεις!πηρα το γιατρο κ μου χορήγησε κ εμενα τα τροφοκαρντ 2 την ημέρα απο τοτε ειμαι πολυ καλύτερα δεν τα εχω νιώσει καθόλου!βεβαια σημαντικό ρόλο παίζει κ η κούραση!οταν κουράζομαι με πιάνουν συχνά-πυκνά!ενω οταν ειμαι ξεκούραστη ειμαι πολυ καλα!!σε ποια εβδομάδα εισαι τωρα;

Εγώ αύριο κλείνω την 17η...το μωρό το ακούω αρκετά...κ εγώ όταν είμαι ξάπλα είμαι οκ...αλλά το πρωί πάω τον μικρό σχολείο,κ τον παίρνω κιόλας στη 1 οπότε...δεν ξέρω..Τετάρτη έχω γιατρό να δούμε..μαγνήσιο 3 την ημέρα...κ πάλι που κ που έχω...γενικά από 2 μηνών είχα λίγο θέμα..έπαιρνα κ τα ουτροτζεσταν 2 την ημέρα αλλά μετά την Αυχενική 13η εβδομάδα το κάναμε 1 το βράδυ.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ αύριο κλείνω την 17η...το μωρό το ακούω αρκετά...κ εγώ όταν είμαι ξάπλα είμαι οκ...αλλά το πρωί πάω τον μικρό σχολείο,κ τον παίρνω κιόλας στη 1 οπότε...δεν ξέρω..Τετάρτη έχω γιατρό να δούμε..μαγνήσιο 3 την ημέρα...κ πάλι που κ που έχω...γενικά από 2 μηνών είχα λίγο θέμα..έπαιρνα κ τα ουτροτζεσταν 2 την ημέρα αλλά μετά την Αυχενική 13η εβδομάδα το κάναμε 1 το βράδυ.

Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολυ μπορεις σε κάθε ευκαιρία!τωρα που θα πας στο γιατρο πες του οτι ενω τα περνεις εχεις ακόμα θέμα μήπως σ χορηγήσει κατι άλλο!για φύλλο είδατε τιποτα;

πολλά μηνύματα βρε κοριτσια!Δημητρούλα όλα καλά θα είναι!

marakiinlove γεννησαμε;;;

marakiz το 1o ηταν εξαπλο κ μαζι μ αυτο καναμε κι ενα για τον πνευμονιοκοκκο.τον αλλο μήνα εχουμε τη 2η δοση. εμεις απολαμβανουμε βολτες οσο ειναι καλος ο καιρος. η πλακα ειναι οτι ακομη με κραζουν. την ειχα βγαλει ενα βραδακι με αερακι κ ολοι μου ελεγαν ποσο ψιλα την εχω ντυσει κ μια φιλη μου μου ειπε "εγω 3 μηνων κ να το εχω εξω απαπα". εγω νομιζω οτι της κανει καλό και θα γινει πιο ανθεκτικη. ντυσιμο νορμαλ οχι να σκάει.

εμεις φτασαμε 7 κιλα κ 65 ποντους κ κοιμομαστε 8ωρα!!!!ευτυχια!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

πολλά μηνύματα βρε κοριτσια!Δημητρούλα όλα καλά θα είναι!

marakiinlove γεννησαμε;;;

marakiz το 1o ηταν εξαπλο κ μαζι μ αυτο καναμε κι ενα για τον πνευμονιοκοκκο.τον αλλο μήνα εχουμε τη 2η δοση. εμεις απολαμβανουμε βολτες οσο ειναι καλος ο καιρος. η πλακα ειναι οτι ακομη με κραζουν. την ειχα βγαλει ενα βραδακι με αερακι κ ολοι μου ελεγαν ποσο ψιλα την εχω ντυσει κ μια φιλη μου μου ειπε "εγω 3 μηνων κ να το εχω εξω απαπα". εγω νομιζω οτι της κανει καλό και θα γινει πιο ανθεκτικη. ντυσιμο νορμαλ οχι να σκάει.

εμεις φτασαμε 7 κιλα κ 65 ποντους κ κοιμομαστε 8ωρα!!!!ευτυχια!!!

8 ώρα? ???? Πωωω θέλω κι εγώ! !! Τούρμπο η μπέμπα μας!! Σιγά μην δν το βγάζεις έξω! ! Και μενα μου λένε πως τον εχω ελαφριά ντυμένο λες κι επειδή είναι βρέφος πρέπει να φορά τα άπαντα! !

Για να κανετε οι γονείς εμβόλιο γριπης σας είπε εσάς ο παιδίατρος?

Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολυ μπορεις σε κάθε ευκαιρία!τωρα που θα πας στο γιατρο πες του οτι ενω τα περνεις εχεις ακόμα θέμα μήπως σ χορηγήσει κατι άλλο!για φύλλο είδατε τιποτα;

Μου είπαν για αγόρι στην αυχενική αλλά λέω μήπως αλλάξει...περιμένω να δω μεθαύριο...χαχαχαχαχαχα...Κ να μην αλλάξει..οκ..δεν με πειράζει..γερό να Ναι.

hiEW.pngpFRip3.png

Μου είπαν για αγόρι στην αυχενική αλλά λέω μήπως αλλάξει...περιμένω να δω μεθαύριο...χαχαχαχαχαχα...Κ να μην αλλάξει..οκ..δεν με πειράζει..γερό να Ναι.

Βεβαια ρε συ το γνωστό που λεει κ η γιαγιά μου!"Γερό να ναι κ οτι να ναι"χαχαχα όντως αυτο πανω απο οοοολλλααα!πητ ποτέ εχεις;

Είμαστε αγοροπαρέα εδώ, μάλλον δεν την γλιτώνεις χιχι! Φωτεινούλαααα! Έρχονται και άλλοι γαμπροί ! !!

Βεβαια ρε συ το γνωστό που λεει κ η γιαγιά μου!"Γερό να ναι κ οτι να ναι"χαχαχα όντως αυτο πανω απο οοοολλλααα!πητ ποτέ εχεις;

21/3/17 έχω πητ....τώρα τι να πω...περιμένω...να δω είναι όντως αγόρι πάλι????

hiEW.pngpFRip3.png

Είμαστε αγοροπαρέα εδώ, μάλλον δεν την γλιτώνεις χιχι! Φωτεινούλαααα! Έρχονται και άλλοι γαμπροί ! !!

Εσύ τι έγινε ακόμα να γεννήσεις???έχω την Τετάρτη υπέρηχο..οπότε θα σας πω αν φαίνεται..πάλι κ να είναι 100% σίγουρο.

hiEW.pngpFRip3.png

Kalispera koritsia pira to giatro simera k me evale na kanw progesteroni k vexoriaki k Molis ta pira exoriaki 4754 progesteroni 12,3 ti lete?

Μια χαρά τέλεια!!!!τώρα η προγεστερόνη καλή είναι άλλα θα σ πει ο γιατρός σου καλύτερα...μήπως θέλει να είναι παραπάνω..Κ εγώ τόσο είχα 6 μέρες μετά την ωορρηξία κ ήμουν έγκυος..μετά δεν είχα κάνει..δεν ήθελε η γιατρός.

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...