Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες κ όλους είμαι μια νέα μανούλα έχω μια πριγκίπισσα 2 χρόνων. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για κάτι μίας και είμαι λίγο άσχετη. Λοιπόν είχα αδιαθετησει στις 11/7 είχαμε ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο στις 19/7 μια μέρα πριν ξεκινήσουν οι γόνιμες μέρες υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης??? Τις τελευταίες δύο μέρες πονάει και το στήθος μου.Ααααα και κάτι τελευταίο ποτέ μπορώ να κάνω τεστ??? Έχω κύκλο 28 ημερών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους είμαι μια νέα μανούλα έχω μια πριγκίπισσα 2 χρόνων και έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι. Είχα αδιαθετησει στις 11/7 είχαμε ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο στις 19/7 μια μέρα πριν τις γόνιμες μέρες υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης??? Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Ποτέ μπορώ να κάνω τεστ??? Τις τελευταίες 2 μέρες πονάει το στήθος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και συγνώμη αν σας κούρασα.:confused: :confused:

Καλησπέρα σε όλους είμαι μια νέα μανούλα έχω μια πριγκίπισσα 2 χρόνων και έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι. Είχα αδιαθετησει στις 11/7 είχαμε ελεύθερη επαφή με τον σύζυγο στις 19/7 μια μέρα πριν τις γόνιμες μέρες υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης??? Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Ποτέ μπορώ να κάνω τεστ??? Τις τελευταίες 2 μέρες πονάει το στήθος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και συγνώμη αν σας κούρασα.:confused: :confused:

καλησπέρα κ Καλώς ήρθες αν περιμένεις στις 9 κάπου εκεί δλδ αν τα έβγαλα σωστά μπορείς να κάνεις 1 με 2 μέρες τεστ πριν...άλλα για να μην αγχώθεις Κάνε στην πρώτη μέρα καθυστέρησης.καλή επιτυχία να έχεις κοριτσάκι μου!!!

hiEW.pngpFRip3.png

καλησπέρα κ Καλώς ήρθες αν περιμένεις στις 9 κάπου εκεί δλδ αν τα έβγαλα σωστά μπορείς να κάνεις 1 με 2 μέρες τεστ πριν...άλλα για να μην αγχώθεις Κάνε στην πρώτη μέρα καθυστέρησης.καλή επιτυχία να έχεις κοριτσάκι μου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου Ναι σωστά τα έβγαλες γύρω στις 8 περιμένω όποτε ακόμα μια εβδομάδα ελπίζω να κρατήσω ένα θετικό τεστ.

Γεια σας γλυκούλες τι κάνετε;μια χαρά τα νινακια!ετοιμαζόμαστε για νέες αφίξεις όλες μαζί;η Ρίτα ειναι η επομενη; εμείς όλα καλά.σημερα πήγαμε τον πρώτο μας οικογενειακό καφέ και τη ζουζουνιτσα να δώσει αίμα για εξέταση θυροειδούς.ισα που νιαουρισε το κορίτσι μου εγώ πάλι είχα άσπρισε απ την αγωνία μου ... Ελληνίδα μανα!χαχαχα! Στο μικροβιολογικο είχε ζυγαριά κ μαζί με τη μπέμπα στο σλινγκ μας έβγαλε 70. Οποτε αφαιρώ 5 μπέμπα,πάνα,παπούτσια ρούχα κ λέω ειμαι 65.63 ήμουν όταν εμεινα έγκυος.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Θάλεια μου Ναι σωστά τα έβγαλες γύρω στις 8 περιμένω όποτε ακόμα μια εβδομάδα ελπίζω να κρατήσω ένα θετικό τεστ.

μακάρι κοριτσάκι μου στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς...εγώ τα 130 άρια τα έχω για πλάκα σχεδόν σε κάθε μεταγευματικό...και φαντάσου οτι δεν τρώω και τίποτα φοβερό...αν κάνω ατασθαλία φυσικά δεν τρυπιέμαι... θα περίμενα να παίρνω από εδώ και πέρα βάρος...δεν το βλέπω....τι στο καλό...είχα φοβερές ανησυχίες οτι υποσιτίζομαι λόγω χαμηλής πρόσληψης βάρους αλλά και η ενδοκρινολόγος και ο του ντόπλερ μου είπαν οτι είμαι ΟΚ και το μωρό...τώρα έχω ραντεβού 1 Αυγούστου και μετά μάλλον στην γέννα....αυτός ο Αύγουστος με αγχώνει...δεν θα είναι κανείς εδώ...ίσως πάω στον ντοπλερά μου για έναν απλό υπέρηχο στις 20...κανονικά θα έπρεπε να κάνω και NST κάπου εκεί...θα δω τι θα μου πει ο γιατρός...είναι φοβερό γιατί στο πρώτο παιδί δεν κατάλαβα ούτε συσπάσιες...και τώρα έχω καταλάβει και είμαι στην 33...μιλάμε για πόνο...πάλι καλά που είχα επισκληρίδιο τότε...αμελλώ πολύ τα φάρμακα δυστυχώς....αλλά ευτυχώς ο αιματοκρίτης είνια στο 37 ακόμα

zadige εγώ μετριέμαι στις παρασπονδίες γιατί ξεγελιέμαι που είναι ρυθμισμένο και το "παρακάνω" καμιά φορά, οπότε μόλις ξεφύγει μια τιμή ξαναμαζεύομαι. Χθες πχ έφαγα καρπούζι και δεν περιορίστηκα στη μια φέτα, οπότε μετά μετρήθηκα ένα 150άρι και τσουπ τώρα ξαναμαζεύομαι.

Τα κιλά που χεις πάρει είναι όντως πολύ λίγα, αλλά αφού οι μετρήσεις του μωρού είναι οκ όλα οκ. Να πας στον υπερηχογράφο για έναν υπέρηχο αν νιώθεις ανασφάλεια, γιατί όχι. Οι συσπάσεις που έχεις μπορεί να είναι κι από το άγχος σου, όπως και να χει λένε πως στο δεύτερο παιδί η μήτρα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με το πρώτο οπότε τα νιώθεις όλα πιο εύκολα. Κι εμένα ο αιματοκρίτης είναι σε καλό επίπεδο παραδόξως, εκεί που είχε μειωθεί σε 34 ανέβηκα στα 36!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κάτσε γιατί έχω δουλειά και γράφω με δόσεις! :mrgreen:

Ριτάκι μίκρυνε αρκετά ο τράχηλος σου, εμένα μου είχε πει στα 20χιλ θα με έβαζε ξάπλα, πόσο μάλλον με δίδυμα.. Προσπάθησε να μην κουράζεσαι, να πάρεις όσες περισσότερες εβδομάδες μπορείς. Έχεις και το μικρόβιο λες τώρα..

Καλλιέργεια ούρων ναι έκανα κανονικά κι εγώ, πιθανόν να ξανακάνω μετά τις διακοπές.

Και ναι Ριτάκι μου, επιτέλους κινούμαι κι εγώ, καιρός ήτανε! βέβαια την εγκυμοσύνη μου την ευχαριστιόμουν όπως και να έχει, είχα συμβιβαστεί κι αναγνώριζα την έτσι κι αλλιώς ευλογία. Η πλάκα είναι που τώρα πια που κινούμαι και με την καλή διατροφή λόγω τσιμπημένου ζαχάρου νιώθω πολύ πιο ανάλαφρη σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, κι ας είμαι στον 8ο! Είμαι σε καλή φόρμα θαρρώ!

Μαράκι ο σύζυγος έχει θετικό ρέζους? Να πάρεις σίγουρα και τη γνώμη του υπερηχογράφου, συμφωνώ!

Εγώ κορίτσια από δωμάτιο ακόμα τίποτα, τα πράγματα τα έχουμε σχεδόν όλα, περιμένω να σταματήσω την επόμενη εβδομάδα και να ασχοληθώ με ότι μας λείπει, χαλαρώνει κι δουλειά του αντρούλη οπότε να τη φτιάξουμε σιγά σιγά τη φωλιά του πρίγκηπα μας. Να αρχίσω και τα πλυντήρια/σιδερώματα των προικιών μας. Όπως και το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου να φτιάξω, πρέπει να το πάρω μαζί και στις ολιγοήμερες διακοπές μας. Πφφφ πολλές δουλίτσες, άραγε θα προλάβω να ευχαριστηθώ έστω και λίγο χαλάρωμα?

Γλυκάκι με το καλό ένα θετικό τεστ!

Θάλεια εσύ πως πας???

Φωτεινούλα μια χαρά σε "ακούω", ορεξάτη, χαρούμενη και σε.... φόρμα ήδη! Είδες για να έχεις πάρει λίγα κιλάκια? Φιλάκια πολλά και μια τσιμπιά στα μπουτάκια της μπέμπας!

Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ που είναι?? Η Δημητρούλα???

Καλησπέρα κορίτσια ξέρω ότι είναι νωρίς άλλα δεν κρατήθηκα μέχρι την άλλη εβδομάδα και έκανα τεστ το οποίο φυσικά βγήκε αρνητικό θέλω να πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα γι αυτό. Άλλα εδώ και λίγες μέρες έχω τα σύμπτωμα τα που είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πόνο στην κοιλιά και στο στήθος υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τόσο νωρίς συμπτώματα η είναι επειδή το έχω βάλει στο μυαλό μου.... χαχαχαχα ελπίζω να μην είμαι μόνη τρελή εδώ μέσα χαχαχ:D:D

Καλησπέρα κορίτσια ξέρω ότι είναι νωρίς άλλα δεν κρατήθηκα μέχρι την άλλη εβδομάδα και έκανα τεστ το οποίο φυσικά βγήκε αρνητικό θέλω να πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα γι αυτό. Άλλα εδώ και λίγες μέρες έχω τα σύμπτωμα τα που είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πόνο στην κοιλιά και στο στήθος υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν τόσο νωρίς συμπτώματα η είναι επειδή το έχω βάλει στο μυαλό μου.... χαχαχαχα ελπίζω να μην είμαι μόνη τρελή εδώ μέσα χαχαχ:D:D

Ναι όντως μπορεί να έχεις τα ίδια ή παρόμοια συμπτώματα...κ λογικά που βγήκε αρνητικό...αν το κάνεις 7 του μήνα θα έχεις ίσως λίγο πιο σωστό αποτέλεσμα αλλά κ πάλι μα ξέρεις πάλι μπορεί να βγει αρνητικό κ να είσαι όμως...

μαρακιζ μου δόξα το Θεό..όλα καλά!!!ο μικρός μεγαλώνει...πολύ...που κ που...δεν ακούει...αλλά οκ..φάση είναι...το Σεπτέμβρη που θα πάει προνηπιο πιστεύω θα στρώσει...

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε???

Εμείς πήγαμε στο γιατρό εχθές, όλα καλά με τράχηλο είναι σταθερός 31εκ. κι ο μπέμπης μας μια χαρά οι μετρησούλες του και το ντόμπλερ του. Κοτζάμ 2330 φτάσαμε!!! Ο γιατρός υπολογίζει να φτάσουμε 3300-3500. Επόμενο ραντεβού 23/8 κι από εκεί και πέρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα.

Την Κυριακή είχαμε το baby shower μας, μαζεύτηκαν σπίτι όλες οι νεράιδες "θείες" και περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Φάγαμε γλυκάκια, φαγητάκια, παίξαμε παιχνιδάκια, ανοίξαμε δωράκια και ήταν πολύ πολύ όμορφα και αγαπησιάρικα!! Ο μπεμπάκος έφαγε του κόσμου τα χάδια!

Κατά τα άλλα περιμένω πως και πως την Παρασκευή που σταματάω επιτέλους από δουλειά, να ασχοληθώ με τα τελευταία ψώνια του μικρού και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο σιγά σιγά. Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε λίγες μέρες να χαλαρώσουμε με αντρούλη, το περιμένουμε πως και πως.

Αυτά τα νέα μας! Τα δικά σας?????? Πως πάτε??

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε???

Εμείς πήγαμε στο γιατρό εχθές, όλα καλά με τράχηλο είναι σταθερός 31εκ. κι ο μπέμπης μας μια χαρά οι μετρησούλες του και το ντόμπλερ του. Κοτζάμ 2330 φτάσαμε!!! Ο γιατρός υπολογίζει να φτάσουμε 3300-3500. Επόμενο ραντεβού 23/8 κι από εκεί και πέρα θα με βλέπει κάθε εβδομάδα.

Την Κυριακή είχαμε το baby shower μας, μαζεύτηκαν σπίτι όλες οι νεράιδες "θείες" και περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Φάγαμε γλυκάκια, φαγητάκια, παίξαμε παιχνιδάκια, ανοίξαμε δωράκια και ήταν πολύ πολύ όμορφα και αγαπησιάρικα!! Ο μπεμπάκος έφαγε του κόσμου τα χάδια!

Κατά τα άλλα περιμένω πως και πως την Παρασκευή που σταματάω επιτέλους από δουλειά, να ασχοληθώ με τα τελευταία ψώνια του μικρού και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο σιγά σιγά. Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε λίγες μέρες να χαλαρώσουμε με αντρούλη, το περιμένουμε πως και πως.

Αυτά τα νέα μας! Τα δικά σας?????? Πως πάτε??

πω πω τι άντρας το ζουζουνι!!!!άντε κοριτσάκι μου κοντεύεις!!!!μπράβο που όλα είναι καλά!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα και από μένα εγώ μόλις άφησα το γλυκάκι μου στην πεθερά και ετοιμάζομαι για την δουλειά. Βρισκόμαστε ακόμα σε αναμονή άντε λίγες μέρες έμειναν για να κάνουμε το τεστ

Καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;; Γλυκάκι μην ανησυχείς, είναι νωρίς ακόμη να δείξει το τεστ. εγω ειχα εφοδιαστεί με αυτά της Hometest και ανα μία ώρα έκανα ένα από την 20η ημέρα! ειχα πάθει ανοσία στα αρνητικά τεστ, οπότε δεν μου κακοφαινόταν. και επειδή τα κορίτσια στο φόρουμ έλεγαν πως μπορεί να δείξει θετικό μετά από κάποια ώρα, τα κρατούσε με την ελπίδα να δω καμια αχνή γραμμούλα. είχα γεμισει τον κόσμο άσπρα τεστακια. από παντού έπεφταν. και εκεί που έγραφα και έλεγα να πάω να πετάξω κάποια γιατι ντρεπόμουν να τα βλέπουν τα παιδια και ο άντρας μου, βλέπω σε ένα μία υποψία κοκκινης γραμμής! την έβαλα κάτω από το σποτάκι για να εξακριβώσω ότι είχε κοκκινη γραμμη. αλλά πάλι δεν πίστεψα τπτ. Γι αυτό σου λέω, εσύ που έκανες ένα, μην περιμένεις αξιοπιστία ειναι ακόμη νωρίς. πάρε αυτά τα τεστάκια που είναι πολλά και φθηνά να έχεις να κάνεις, αν και ελπίζω να μην σου χρειαστούν τον επόμενο μήνα! πότε ειπαμε θα ξέρουμε;;;

Marakiz ο γιόκας σου έχει μεγαλώσει για τα καλά! να τον χαίρεσαι! και κυρίως να χαίρεσαι που απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου. Και εγω όσο θυμάμαι ότι στον δευτερο μου γιο (που είχα ακριβως την ίδια ημερομηνία τελευταιας περιόδου) έκανα αυτή την εποχή τα πάντα, χωρίς προβλήματα, στενοχωριέμαι. μέχρι και τα 105 σκαλιά της Εκκλησίας της Πέτρας πάνω στον βραχο ανέβηκα και κατέβηκα χωρίς πρόβλημα στην χάρη της (Δεκαπενταυγουστο, δηλ, μόλις είχα μπει στον 9ο). Χαίρομαι πολύ που ο τραχηλός σου είναι μια χαρά, φαίνεται τον περιποιείσαι!!! χχιχιι! Εγω αύριο θα πάω στον γιατρο του νοσοκ να με δει. θα σας πω πόσα κιλά είναι το καθενα. Πάντως αποκλείεται να είναι στρουμπουλά σαν το δικό σου! φτου φτου μη σου τον βασκάνουμε!!!!

καλά αυτό το baby shower πρωτη φορά το ακούω ότι γίνεται στην Ελλάδα. νομίζω ότι το εχω δει στο sex and the city. μάζεψες δηλ δωράκια για τον μικρό;

τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;;;;

Τι κάνετε κοριτσάκια;Ρίτα είσαι η επομενη που γεννάει;ποτε περιμένουμε; εμείς όλα καλά.η μπεμπουλα θηριακι έχει φτάσει 5300 στον ένα μήνα ζωής της. Ξεκινήσαμε κ βολτουλες καθημερινές με το καρότσι.σε μια εβδομάδα σαραντιζουμε.εγω εχω ακομα λοχεια κ εχω βαρεθεί με τις σερβιέτες.τα ραματα έπεσαν κ ανυπομονώ για μπανακια😊 marakiz έγινε το baby shower;πες μας λεπτομέρειες!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα μια χαρά σε βλέπω με τη φαγανούλα σου!

Το baby shower μας έγινε ναι! Ήταν τέλεια!! Τα γράφω και παραπάνω!

Στο baby shower δεν πρόσεξα το ζάχαρο κι έφαγα κανονικά από όλα τα καλούδια που είχα φτιάξει. Από εκείνη την ημέρα το ζάχαρο νηστείας είναι τσιμπημένο με μέσο όρο 95, αλλά σήμερα πχ χτύπησα 104 :shock: χωρίς να έχω φάει κάτι περίεργο την προηγούμενη μέρα. Με μάτιασα νομίζω! :P Οι υπόλοιπες μετρήσεις της ημέρας κανονικότατες όλη την εβδομάδα. Αν συνεχίσει από Δευτέρα θα επικοινωνήσω με ενδοκρινολόγο.

Επίσης ξεκίνησα να παίρνω Τ4 γιατί η τιμή της TSH τσιμπήθηκε αυτόν το μήνα 2,90 από 2,10. Αντίθετα η γλυκοζυλιωμένη έπεσε, από 5 στα 4,5.

Ότι να ναι γίνεται με αυτόν τον οργανισμό!!

Κατά τα άλλα σήμερα σταμάτησα από δουλειά και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!! Κοιτάζω να δω τα τελευταία που μας λείπουν να τα παραγγείλω και θα ξεκινήσουμε μες στην εβδομαδα να ετοιμάζουμε το δωματιάκι του μπεμπάκου μας. Θα πάμε και λίγες μέρες διακοπούλες και μια χαρά.

Ρε κορίτσια τι στρώμα πήρατε/θα πάρετε για τα μωρά σας?? Μιλάμε για την πιο μπερδεγουει αγορά!! Δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο τι είναι το καλύτερο, είτε από γνωστούς, είτε από αναζήτηση στο ίντερνετ!

ριτακι μου συγχαρητήρια!!!!να τα χαίρεσαι Κ να σου ζήσουν ,να είναι γερά κ ευλογημένα τα ζουζουνια σου!!!!όλα θα πάνε καλά!!!κ το βάρος μια χαρά!!!!

γέννησε η Ρίτα κορίτσια...έγραψε στο θέμα προσπάθειες για δεύτερο!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ωωωω!!!! Καλώς ήρθαν τα μωράκια, να είναι γερά και τυχερά και οι γονείς τους να έχουν δύναμη να τα μεγαλώσουν κ να τα χαρούν!!!

Ευχαριστούμε Θάλεια!!

να ΣτΕ καλά κορίτσια...

hiEW.pngpFRip3.png

Είπα να γράψω κι εγώ τα νέα μου...γύρισα σήμερα από το δεύτερο NST το οποίο αν και δεν αναλύσαμε με τον γιατρό ξέρω να διαβάζω οτι είχε μια 100ρα σύσπαση και μια 60άρα...χμ....Τα βράδια ξυπνάω ξημερώματα με έντονους πόνους σύσπασης που μου θυμίζουν την γέννα...ευτυχώς είναι μια την μέρα...ο γιατρός είπε να ξαναπάω την Πέμπτη και θα τραβιέμαι πάλι αλεξάνδρα από την ανάβυσσο από τα αξημέρωτα αλλά για να το ζητάει θα έχει λόγο...έχω συχνά πετρώματα...τα ζάχαρα όταν ήθρα ανάβυσσο και αλλάξαν τα ωράρια κάναν πάρτυ....είδα και 160 και 170 με νορμάλ φαγητά...τα πρωινά μου βέβαια είναι στο 77-85...μαρακίζ το 95 είναι οριακό με μηχανάκι...το έχεις αναφέρει στον ενδοκρινολόγοΝΎ Βέβαια η γλυκοζυλιωμένη είναι τέλεια...και σημαίνει οτι για να πέσει είχε αποτέλεσμα η διατροφή....εγώ θα φάω κανά παγωτό με στέβια αλλά πριν περπατήσω...γενικά προσπαθώ να τηρώ τα γεύματα και τα ωράρια...τώρα στο τι τρώω δεν είμαι με μεζούρα... ο γιατρός μου φεύγει διακοπές την παρασκευή και θα τον ξαναδώ στις 5 Σεπτεμβρη αν δεν έχει κάτσει στραβή νωρίτερα...θα πάω για ένα υπέρηχο στις 22 σε εκέινον που έκανα το ντόπλερ έτσι για να έχουμε εικόνα... εμένα πάλι με TSH η τελευταία μέτρηση ήταν 1.50 και μου αύξησε το χάπι στο 100....γενικά το θέλει κοντά στο 1

bA9gp3.png

Κοριτσια μου γεια σας τι κανετε δεν σας ξεχασα!!αλαξα κινητο κ δεν θυμαμαι τον κωδικο για να συνδεθω τωρα βρηκα τη φιλη μου που της πουλησα το προηγογμενο κ μπηκα να σας γραψω!!ολα πανε τελεια μεχρι στιγμης!!ειχα γιατρο τη περασμενη εβδομαδα κ μεγαλωσε πολυ το σπορακι μου κινουταν απο σω κινουταν απο κει ονειρο!!κ αυτη καρδουλα βρε κοριτσια μου!!τ να πω σαν να ναι πρωτη φορα που την ακουω καθε φορα!170 παλμους παρακαλω!σημερα ειμαι 12+4 κ αυριο θα παω για την αυχενικη πολυ αγωνια βρε κοριτσια μου!εσεις πειτε μου τα νεα σας!!σας φιλω

Κοριτσια μου γεια σας τι κανετε δεν σας ξεχασα!!αλαξα κινητο κ δεν θυμαμαι τον κωδικο για να συνδεθω τωρα βρηκα τη φιλη μου που της πουλησα το προηγογμενο κ μπηκα να σας γραψω!!ολα πανε τελεια μεχρι στιγμης!!ειχα γιατρο τη περασμενη εβδομαδα κ μεγαλωσε πολυ το σπορακι μου κινουταν απο σω κινουταν απο κει ονειρο!!κ αυτη καρδουλα βρε κοριτσια μου!!τ να πω σαν να ναι πρωτη φορα που την ακουω καθε φορα!170 παλμους παρακαλω!σημερα ειμαι 12+4 κ αυριο θα παω για την αυχενικη πολυ αγωνια βρε κοριτσια μου!εσεις πειτε μου τα νεα σας!!σας φιλω

Καλη επιτυχία στην αυχενική!

zadige απο τώρα τόσο μεγάλες συσπάσεις;πότε έχεις Πητ;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε???

zadige πήγες σήμερα γιατρό, όλα καλά?

Το nst τι είναι, σαν ντόμπλερ? Κάτι τέτοιο μου έκανε την τελευταία φορά και πλήρωσα και παραπάνω. Έχω ραντεβού μαζί του πάλι στις 23/8.

Το ζάχαρο νηστείας ηρέμησε λίιιιιγο και δεν πήρα τον ενδοκρινολόγο τηλ τελικά μιας και οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι οκ. Ελπίζω να μείνουν σταθερές οι μετρήσεις και τώρα στις διακοπές!

Αύριο φεύγουμε κι ανυπομονώ για λίγες μέρες χαλάρωσης!!!

Δημητρούλα έκανες την αυχενική? Να μας πεις τα νέα σου!

Γεια σας αγαπημενες μου ολα καλα με την αυχενικη το μπουμπουκακι μου ειναι εξερετικο στις μετρησεις οι παλμοι παραμενουν 170 κ φυλο δεν ειδαμε!!!!!εσεις;φωτεινουλα;zadige κοντευεις κ εσυ με το καλο με ενα πονο!!marakiinlove ολα καλα;marakiz τελικα που πατε διακοπουλες;αχ ποσο θα ηθελα να παω κ εγω!αααα ξεχασα να σας πω ο πλακουντας μ ειναι οπισθιος επιχειλιος κ ακουμπαει κ λιγο τον τραχηλο αρα ειμαι περιορισμενη σπιτι!εχετε καποια αναλογη εμπειρια;τα φωτα σας!!!

αααα ξεχασα να σας πω ο πλακουντας μ ειναι οπισθιος επιχειλιος κ ακουμπαει κ λιγο τον τραχηλο αρα ειμαι περιορισμενη σπιτι!εχετε καποια αναλογη εμπειρια;τα φωτα σας!!!

Μπορείς να ασπαστείς το χρυσό τρίπτυχο: βιβλία - ίντερνετ - τηλεόραση και μη χαλάς την ηρεμία σου για κανένα λόγο, αυτό ήρθε για να μείνει :)

Καλή ξεκούραση μαρακίζ, γεμίστε μπαταρίες!!

Zadige άντε λίγο έμεινε, θα τελειώσουν τα βάσανα σου με τις μετρήσεις!

Φωτεινούλα σε ακούω κουλ για πρωτομάνα κ μ αρέσει!

Marakiinlove πώς πήγε η κατασκήνωση; Φτιάξατε το δωματιάκι του, σ αρέσει όπως έγινε;

Γλυκάκι έκανες το τεστ;

Ρίτα εύχομαι να είσαι καλά, το ίδιο κ τα μωρά σου!

Ξεχνάω κάποια;;

Τα δικά μου μεγαλώνουν, επικοινωνούν, εκφράζονται, δε μου φαίνονται πια μωρά, τα βλέπω ολόκληρα παιδιά! Πολύ χαιρόμαστε που ήρθαν στην οικογένειά μας!!!

Φιλιά σε όλες, καλό Δεκαπενταύγουστο!

8sLrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...