Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο ρε Δημητρούλα! Πολύ πολύ πολύ ωραία νέα! Όλα καλά να πάνε αυτή τη φορά!!!!

(ήμουνα σίγουρη να ξέρεις πως θα μείνεις και μάλιστα σύντομα! ;) )

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Να πω κι εγώ πως τα πάω με τις μετρήσεις μου στο σάκχαρο. Αν εξαιρέσεις μία μέρα που έφαγα δημητριακά το πρωί κι εκτινάχθηκε και την ίδια μέρα το μεσημέρι που έφαγα κολοκυθάκια με 3 πατατούλες ξαναεκτινάχθηκε, όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις μέσα στην εβδομάδα πήγαν πάρα πολύ καλά.

Έχω μετρηθεί όλες τις ώρες και κάνω τις δοκιμές μου. Η νηστείας είναι πάντα πολύ χαμηλή, το πρωινό με γάλα, φρυγανιά σικάλεως και τυρί λάιτ ή γαλοπούλα, μια μέρα μόνο με πήγε 130, όλες τις υπόλοιπες ήταν ως 110. Ομελέτα με λάδι ίσα για να μπορεί να τηγανιστεί και γάλα που έφαγα την Κυριακή μου έβγαλε πάλι 115.

Τα μεγάλα γεύματα περιείχαν μπριζόλα με σαλάτα, μπιφτέκια με 3 πατάτες βραστές αυτή τη φορά, μελιτζάνες με τυρί, γιουβαρλάκια χωρίς ρύζι η σούπα και συνοδευόμενα όλα με λίγο τυρί και μια φέτα τοστ σικάλεως. Οι τιμές σε όλα αυτά έπαιζαν από 95-115. Εφόσον πήγαιναν καλά οι μετρήσεις, χθες που πήγα σε μια βάφτιση έφαγα 3 τυροπιτάκια και 2 κουταλιές γλυκό για να δω αν θα ανέβει και πάλι η μέτρηση ήταν 117. Είχα περπατήσει όμως οπότε κι αυτό παίζει το ρόλο του θαρρώ.

Έχω αναθαρρήσει λίγο, βλέπω πως προσέχοντας έχω καλές μετρήσεις και μπορώ που και που να κάνω μετρημένες ατασθαλίες!

Αύριο έχω και γιατρούλη να δούμε πως πάει ο μπέμπης και την άλλη εβδομάδα έχω το ντόμπλερ.

Μπράβο ρε Δημητρούλα! Πολύ πολύ πολύ ωραία νέα! Όλα καλά να πάνε αυτή τη φορά!!!!

(ήμουνα σίγουρη να ξέρεις πως θα μείνεις και μάλιστα σύντομα! ;) )

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!πες μ τα νέα σου ποσό είσαι τώρα πως εξελίσεται η εγκυμοσύνη ;

Συγχαρητήρια Δήμητρα, όλα να εξελιχθούν κατ ευχήν! Σε θυμάμαι, πριν δυο μηνες σου δίναμε τις ευχες μας :) μπραβο κορίτσι, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!

Σε ευχαριστώ!! Εδώ περάσει τοσα πολλά!αν κ είμαι κάπως τρομοκρατημένη δεν μπορω να είμαι συγκρατημένη στην ευτυχία μου κάνω τον φόβο μου πίστη κ προσεύχομαι να πάνε όλα καλά όλα ευλογημένα.. Τις ανυσηχιες μ της έχω είναι κάποιες στιγμές που έρχονται όλα ξανά ζωντανά στα ματια μ κ το δάκρυ δεν αντέχει τρέχει απο τα ματια μου... Προσπαθώ να είμαι καλά κ να το απολαυσω ο θεός θα βάλει το χερι του! Εσύ τ κανεις;

Διαφημίσεις

Δημηρουλα χαίρομαι παρα πολύ όλα θα πάνε τελεια!με ένα γερό μωράκι σύντομα!

Εμείς αυριο βγαίνουμε!θα σας πω λεπτομέρειες εντός των ημερών!

Σε ευχαριστώ πόλυ!! Αντε με το καλό περιμένουμε λεπτομέριες; που γεννήσες;

Σε ευχαριστώ!! Μεγάλη ιστορία κ πονεμένη!! Αν ψαξεις στις παλαιότερες συζητήσεις θα δεις κ θα καταλάβεις! Είμαι απο τις τυχερες δόξα το θεο...μετα απο το ελεύθερο του γιατρου μου στο δεύτερο μήνα έμεινα έγκυος! Εσένα ποια είναι η ιστορια σου;είσαι έγκυος;

κάτι είδα ότι είχες παλλινδρομη??κ εγώ έχω γράψει πιο παλιά....στην προσπάθεια είμαι για 2ο εδώ κ 1.5 χρόνο...όταν έρθει καλοδεχούμενο είναι...κ το επιτρέψει ο Θεός...κατά τα άλλα όλα φυσιολογικά κ των δύο μας....κ να φανταστείς τον γιο μου Τον έπιασα με την 3η φορά.

hiEW.pngpFRip3.png

Σε ευχαριστώ!! Εδώ περάσει τοσα πολλά!αν κ είμαι κάπως τρομοκρατημένη δεν μπορω να είμαι συγκρατημένη στην ευτυχία μου κάνω τον φόβο μου πίστη κ προσεύχομαι να πάνε όλα καλά όλα ευλογημένα.. Τις ανυσηχιες μ της έχω είναι κάποιες στιγμές που έρχονται όλα ξανά ζωντανά στα ματια μ κ το δάκρυ δεν αντέχει τρέχει απο τα ματια μου... Προσπαθώ να είμαι καλά κ να το απολαυσω ο θεός θα βάλει το χερι του! Εσύ τ κανεις;

Μπράβο Δημητρούλα! Κι έτσι πρέπει να κάνεις, μαζί σου, να μην είσαι συγκρατημένη στην ευτυχία γιατί όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!!

Θάλεια, εύχομαι με το καλό να έρθει και το 2ο να συμπληρώσει την οικογένεια σας!

Φωτεινούλα περιμένω νέα πως και πως και πως!!!

κάτι είδα ότι είχες παλλινδρομη??κ εγώ έχω γράψει πιο παλιά....στην προσπάθεια είμαι για 2ο εδώ κ 1.5 χρόνο...όταν έρθει καλοδεχούμενο είναι...κ το επιτρέψει ο Θεός...κατά τα άλλα όλα φυσιολογικά κ των δύο μας....κ να φανταστείς τον γιο μου Τον έπιασα με την 3η φορά.

Οχι δυστυχώς είχα κανει διακοπή λόγω σοβαρού προβλήματος στον εγκεφαλο δεν είχε ολοκληρωθεί, πέρασα Η1Ν1 στην εγκυμοσύνη μου κ τα κατάστρεψε όλα!!όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά μόνο αυτό θέλω να πιστεύω μέχρι κ ο γιατρός μου μ λέει δεν θα ησυχασω μέχρι να σ δώσω το μωρο στην αγκαλιά σου!Χάχαχα... Ολά καλά θα πάνε κ για σένα σύντομα με ενα θετικό Τέστ κ ενα γερο.κ τελειόμηνο μωρακι στην αγκαλιά σου!!

Διαφημίσεις

Μπράβο Δημητρούλα! Κι έτσι πρέπει να κάνεις, μαζί σου, να μην είσαι συγκρατημένη στην ευτυχία γιατί όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!!

Θάλεια, εύχομαι με το καλό να έρθει και το 2ο να συμπληρώσει την οικογένεια σας!

Φωτεινούλα περιμένω νέα πως και πως και πως!!!

Θυμάμαι κ τη δική σου ευτυχία κοριτσάκι μου!! Παράλληλα με τις ανησυχίες σου βέβαια τις γλυκές ανησυχίες! Ποσο είσαι τώρα; αχ κοριτσάκια μου όλες σας σκεφτόμουν δεν σας ξέχασα... Ομως μ ηταν τόσο δύσκολο να μπαίνω κ να γράφω εδώ ενω οι αναμνήσεις ηταν τόσο ζωντανές!!

Θυμάμαι κ τη δική σου ευτυχία κοριτσάκι μου!! Παράλληλα με τις ανησυχίες σου βέβαια τις γλυκές ανησυχίες! Ποσο είσαι τώρα; αχ κοριτσάκια μου όλες σας σκεφτόμουν δεν σας ξέχασα... Ομως μ ηταν τόσο δύσκολο να μπαίνω κ να γράφω εδώ ενω οι αναμνήσεις ηταν τόσο ζωντανές!!

Θα μπαίνεις τώρα και θα μοιράζεσαι τα πάντα!!! Αμέεε!!! :D;););)

Εγώ την Τετάρτη μπαίνω στον 8ο!! Περνάει ο καιρός!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?? Λόγω του ανεβασμένου ζαχάρου, μου είπε μια φίλη να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη D, εξέταση που δεν μου είχε ζητήσει ποτέ ο γιατρός μου και τον έκραξε γιατί μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη είναι εξέταση που πρέπει να κάνεις. Τελικά η φίλη είχε δίκιο, είναι πολύ χαμηλή και πρέπει να πάρω άμεσα συμπλήρωμα. Εσείς έχετε κάνει τέτοια εξέταση????

Θα μπαίνεις τώρα και θα μοιράζεσαι τα πάντα!!! Αμέεε!!! :D;););)

Εγώ την Τετάρτη μπαίνω στον 8ο!! Περνάει ο καιρός!!!

Πωπω τι λες τωρα!!μπράβο κοριτσάκι μου με εναν πόνο τι περιμένεις;

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαα να σου ζησει αγάπη μου με το καλό!!που θα γεννήσεις;

Χαχαχα ευχαριστώ!!!! Στο Λητώ! ΠΗΤ έχουμε 14/9!

Με το καλό με το καλό!!!!οτι καλυτερο εύχομαι μέσα απο απο την ψυχή μου!! Πως πήγε γενικά η εγκυμοσύνη;

Σε ευχαριστώ Δημητρούλα μου!! Και σένα να πάνε όλα όπως τα θες!!!

Καλά πήγε γενικά! Έφαγα πολύ ξάπλα λόγω κοντού τραχήλου αλλά πήγε καλά σταδιακά και το μωρό είναι μια χαρά οπότε δεν παραπονιέμαι! Επίσης η καμπύλη μου βγήκε τσιμπημένη σε μια τιμή αλλά φαίνεται να ρυθμίζεται οπότε πάλι δεν παραπονιέμαι! Τώρα βγήκε κι η έλλειψη βιταμίνης d και θέλω να πιστεύω πως με βιταμίνες θα είμαι οκ! Βαδίζουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία! :D

Σε ευχαριστώ Δημητρούλα μου!! Και σένα να πάνε όλα όπως τα θες!!!

Καλά πήγε γενικά! Έφαγα πολύ ξάπλα λόγω κοντού τραχήλου αλλά πήγε καλά σταδιακά και το μωρό είναι μια χαρά οπότε δεν παραπονιέμαι! Επίσης η καμπύλη μου βγήκε τσιμπημένη σε μια τιμή αλλά φαίνεται να ρυθμίζεται οπότε πάλι δεν παραπονιέμαι! Τώρα βγήκε κι η έλλειψη βιταμίνης d και θέλω να πιστεύω πως με βιταμίνες θα είμαι οκ! Βαδίζουμε με χαμόγελο και αισιοδοξία! :D

Εται κορίτσι μου η αισιοδοξία είναι το παν!! Εμαθαν ενα πράγμα απο όλο αυτό που πέρασα..πρωτα έγινα πιο σκληρή μπορεί να λύγιζα πιο εύκολα κ με το παρά μικρο κ τώρα πια κατάλαβα τι έχει πραγματικα αξία στη ζωη.....σαν την υγεία δεν!!!!κ η υγεια έρχεται απο εμάς μόνοι μας φτιάχνουμε κ χαλάμε τον οργανισμό.μας κ τον εξαντλούμε! Ο πρώτος παράγοντας απο όλο αυτό είναι το άγχος κ το στρες! Τα αποκαλούμε απο πανω μας κ όλα καλά θα πάνε!!

Οχι δυστυχώς είχα κανει διακοπή λόγω σοβαρού προβλήματος στον εγκεφαλο δεν είχε ολοκληρωθεί, πέρασα Η1Ν1 στην εγκυμοσύνη μου κ τα κατάστρεψε όλα!!όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά μόνο αυτό θέλω να πιστεύω μέχρι κ ο γιατρός μου μ λέει δεν θα ησυχασω μέχρι να σ δώσω το μωρο στην αγκαλιά σου!Χάχαχα... Ολά καλά θα πάνε κ για σένα σύντομα με ενα θετικό Τέστ κ ενα γερο.κ τελειόμηνο μωρακι στην αγκαλιά σου!!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!κ σε σένα με έναν πόνο...πω πω έτσι Ε...θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο αυτό για σένα,λυπάμαι πολύ,αλλά ευτυχώς ο Θεός δεν αφήνει κανένα....κ ίσως για κάποιο λόγο γίνονται όλα,οπότε τώρα που είσαι πάλι έγκυος να προσέχεις!!!Α Κ μια ερώτηση το εμβόλιο το αντιγριπικο το είχες κάνει???

μαρακιζ μου κ εσένα σε ευχαριστώ πολύ κ κοντεύεις κιόλας κ εσύ!!!με το καλό κ με έναν πόνο σ εύχομαι.όσο για την d ,Εγώ που έχω χασιμοτο,να σ πω στην εγκυμοσύνη που είχα τον γιο μου δεν πήρα κ δεν την είχα ελέγξει κιόλας αν κ θα έπρεπε.όμως τώρα που υπάρχει μια δυσκολία στην σύλληψη την έκανα κ δυστυχώς είχα ανεπάρκεια αλλά μετά τον χρόνο το είδα....τεσπα αφού άλλαξα ένα χάπι που έπαιρνα τσάμπα 3 μήνες κ δεν είχε ανέβει σχεδόν καθόλου ,μου το άλλαξε κ πήρα τις d3 fix extra Κ από 16.8 πήγε 37.50 μέσα σε 1.5 μήνα...οπότε αν πάρεις αυτές είναι καλές...λένε ότι πρέπει να είναι γύρω στο 50...Η τιμή.εγώ συνεχίζω ακόμα κ αυτόν τον μήνα κ θα ξανακάνω επανάληψη κ αν είναι οκ θα σταματήσω...αλλά γενικά πάνω από 30 πρέπει να είναι.

hiEW.pngpFRip3.png

σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου!!κ σε σένα με έναν πόνο...πω πω έτσι Ε...θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο αυτό για σένα,λυπάμαι πολύ,αλλά ευτυχώς ο Θεός δεν αφήνει κανένα....κ ίσως για κάποιο λόγο γίνονται όλα,οπότε τώρα που είσαι πάλι έγκυος να προσέχεις!!!Α Κ μια ερώτηση το εμβόλιο το αντιγριπικο το είχες κάνει???

μαρακιζ μου κ εσένα σε ευχαριστώ πολύ κ κοντεύεις κιόλας κ εσύ!!!με το καλό κ με έναν πόνο σ εύχομαι.όσο για την d ,Εγώ που έχω χασιμοτο,να σ πω στην εγκυμοσύνη που είχα τον γιο μου δεν πήρα κ δεν την είχα ελέγξει κιόλας αν κ θα έπρεπε.όμως τώρα που υπάρχει μια δυσκολία στην σύλληψη την έκανα κ δυστυχώς είχα ανεπάρκεια αλλά μετά τον χρόνο το είδα....τεσπα αφού άλλαξα ένα χάπι που έπαιρνα τσάμπα 3 μήνες κ δεν είχε ανέβει σχεδόν καθόλου ,μου το άλλαξε κ πήρα τις d3 fix extra Κ από 16.8 πήγε 37.50 μέσα σε 1.5 μήνα...οπότε αν πάρεις αυτές είναι καλές...λένε ότι πρέπει να είναι γύρω στο 50...Η τιμή.εγώ συνεχίζω ακόμα κ αυτόν τον μήνα κ θα ξανακάνω επανάληψη κ αν είναι οκ θα σταματήσω...αλλά γενικά πάνω από 30 πρέπει να είναι.

Οχι δεν το είχα κάνει δυστυχώς!!

Καλημέρα απο το Ρεα! Σήμερα πρώτα ο θεός θα βγούμε! Η μπεμπουλα γεννήθηκε 3800 56 πόντους!μοντέλο γαμπροί του φόρουμ!!! Ειναι μια γλυκα! Θηλαζουμε αποκλειστικά κ είμαστε λαιμαργες! Όλα καλα😊 με την πρόκληση τρομαξαμε να φτάσουμε σε 2 διαστολή εκεί κάναμε κ επσκληριδιο γιατί δεν άντεχα πολύς πόνος έκανα κ εμετους απ τους πόνους.απο εκεί κ μετά πήραμε μπρος κ φτάσαμε στο 10 μπαμ μπαμ! Καλά όταν βγήκε έπεσε πολύ κλαμαηταν κι ο συζυγος μέσα κ το ζήσαμε όλο μαζί υπέροχο.εχει ερωτευτεί την κόρη του❤ ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!να μας ζησουν κ οι εγκυουλες με ένα γερό μωράκι αγκαλίτσα!Ρίτα εσύ με 2!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα απο το Ρεα! Σήμερα πρώτα ο θεός θα βγούμε! Η μπεμπουλα γεννήθηκε 3800 56 πόντους!μοντέλο γαμπροί του φόρουμ!!! Ειναι μια γλυκα! Θηλαζουμε αποκλειστικά κ είμαστε λαιμαργες! Όλα καλα😊 με την πρόκληση τρομαξαμε να φτάσουμε σε 2 διαστολή εκεί κάναμε κ επσκληριδιο γιατί δεν άντεχα πολύς πόνος έκανα κ εμετους απ τους πόνους.απο εκεί κ μετά πήραμε μπρος κ φτάσαμε στο 10 μπαμ μπαμ! Καλά όταν βγήκε έπεσε πολύ κλαμαηταν κι ο συζυγος μέσα κ το ζήσαμε όλο μαζί υπέροχο.εχει ερωτευτεί την κόρη του❤ ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!να μας ζησουν κ οι εγκυουλες με ένα γερό μωράκι αγκαλίτσα!Ρίτα εσύ με 2!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!! Χαχχαχα όντως είναι μια γλυκά!!πως σ φάνηκε το ρεα;ακούγονται τοσα πολλά για το θηλασμό στο συγκεκριμένο μαιευτήριο!! Σε ποιον όροφο είσαι; ( κ εγώ έμεινα στο ρέα στην αρχή νοσηλευτικά για 5 μέρες κ μετα όταν τελειωσε το ταξίδι μου έμεινα προληπτικά για ενα βράδυ!) έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Μπράβο κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!! Χαχχαχα όντως είναι μια γλυκά!!πως σ φάνηκε το ρεα;ακούγονται τοσα πολλά για το θηλασμό στο συγκεκριμένο μαιευτήριο!! Σε ποιον όροφο είσαι; ( κ εγώ έμεινα στο ρέα στην αρχή νοσηλευτικά για 5 μέρες κ μετα όταν τελειωσε το ταξίδι μου έμεινα προληπτικά για ενα βράδυ!) έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!

Πολυ καλά όλα.ποιο γιατρό έχεις αν επιτρέπεται; όλα πολύ καλά με το θηλασμό δεν το περίμενα. Εχω rooming in και οι μαιες βοηθούν πολύ και έχει και εξειδ.μσιες στο θηλασμό για πιο εξειδικευμένα πράγματα που έρχονται κάθε μέρα κ μας βλέπουν. Με το καλό να απολαύσεις κι εσύ την εμπειρία απο την καλή της πλερα αυτή τη φορα😊 στον 5 όροφο ειμαι

3CnWp2.png

S28jp3.png

Πολυ καλά όλα.ποιο γιατρό έχεις αν επιτρέπεται; όλα πολύ καλά με το θηλασμό δεν το περίμενα. Εχω rooming in και οι μαιες βοηθούν πολύ και έχει και εξειδ.μσιες στο θηλασμό για πιο εξειδικευμένα πράγματα που έρχονται κάθε μέρα κ μας βλέπουν. Με το καλό να απολαύσεις κι εσύ την εμπειρία απο την καλή της πλερα αυτή τη φορα😊 στον 5 όροφο ειμαι

Αμήν Μάκαρι!!εγώ ήμουν στον τριτο...στείλε μου πμ να σ πω γιατί μάλλον εδώ δεν ξέρω αν επιτρέπεται! Εσύ ποιον γιατρο έχεις;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...