Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Αχ Ριτάκι.. τι ελαφριά.. Άλλη όρεξη δεν είχα από το να τρυπιέμαι. Άλλη όρεξη δεν είχα τόσους μήνες να περιορίζομαι και να μην περπατάω, να μην ασκούμαι, να μην κάνω εεεεένα σωρό πράγματα λόγω τραχήλου, την ίδια ώρα που έχω απίιιιιιστευτη ενέργεια. Τόσοι περιορισμοί σε μια τόσο όμορφη περίοδο στη ζωής μιας γυναίκας. Όμως όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με την υγεία τη δικιά μου. Έχουν να κάνουν με την υγεία του μωρού μου και δεν θα τη διακινδύνευα ποτέ.

Να πεις στο σύζυγο αν θέλει τα μωρά του γερά, να αρχίσει να σε βοηθάει! Εμένα κάνει τα πάντα γιατί ξέρει πως ευθύνη για το μωρό έχει και αυτός, όχι μόνο εγώ που το κυοφορώ. Αλλιώς να σου πω κάτι? Μη στεναχωριέσαι και παράτα τα κι εσύ. Ας είναι ασκούπιστα, ασφουγγάριστα κλπ κλπ. Η προτεραιότητα σου είναι να ξαπλώσεις για να προφυλάξεις τα μωρά σου. Κι εμένα το σπίτι δεν είναι όσο καθαρό είναι συνήθως, ώρες ώρες κάνω πως δεν βλέπω, αλλά! τι να κάνουμε???

zadige γλυκοζηλιωμένη και για θυροειδή έχω κάνει 2 φορές από την αρχή της εγκυμοσύνης, τις έχω πρόσφατες και είναι μια χαρά και οι δύο. Θα σου πω γενικές εντυπώσεις σε μια εβδομάδα που θα έχω κάνει μετρήσεις σε διάφορα είδη φαγητών. Στα μέχρι τώρα, στο χθεσινό γεύμα μελιτζάνες με τυρί φέτα και μια φέτα τοστ σικάλεως μετρήθηκα μόλις 88. Σήμερα το πρωί έφαγα δημητριακά με γάλα επίτηδες για να δω τι θα γίνει και ναι εκτοξεύθηκε κι εμένα στα ύψη. 188!!!! :shock: Κομμένα αυτά λοιπόν μια και καλή!

Φωτεινούλα καλοκαιρινή όπως και να έχει! Πότε έρχεται ο μπαμπάς σας?

Οι μελιτζάνες με την φέτα δεν έχουν σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες... αν πχ φας κάτι τέτοιο το βράδυ μπορεί να ξυπνήσεις το πρωί με 100...γενικά θα δεις διάφορα...επίσης εγώ είχα μπει στην πρώτη εγκυμοσύνη στο τρυπάκι με τις πολλαπλές μετρήσεις...δηλαδή έβλεπα και αν έπεφτε και πόσο έπεφτε...και μπορεί το 180 να είναι στην μισή ώρα μετά 110 και μπορεί ένα 150 να σέρνεται για 2-3 ώρες...τέλος πάντως κάνε την διατροφή που σου έδωσε όσο στενά γίνεται και θα δεις ότι πρώτον θα χάσεις κιλά..μην ξαφνιαστείς..και 2ον λόγω του ότι δεν μπορείς να περπατήσεις και είσαι σε γενική ακινησία τα ζάχαρα σου θα είναι σίγουρα πιο τσιμπημένα από το αν περπατούσες κτλ..επίσης να ξέρεις ότι περνώντας οι εβδομάδες με την κύηση και μόνο τα νούμερα χειροτερεύουν...Εγώ ας πούμε είχα καμπύλη καλή στην 14 και τώρα στην 28 είχα 200άρια... Το μόνο που δεν με φρίκαρε είναι ότι τόσο καιρό το πρόσεχα

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ριτάκι.. τι ελαφριά.. Άλλη όρεξη δεν είχα από το να τρυπιέμαι. Άλλη όρεξη δεν είχα τόσους μήνες να περιορίζομαι και να μην περπατάω, να μην ασκούμαι, να μην κάνω εεεεένα σωρό πράγματα λόγω τραχήλου, την ίδια ώρα που έχω απίιιιιιστευτη ενέργεια. Τόσοι περιορισμοί σε μια τόσο όμορφη περίοδο στη ζωής μιας γυναίκας. Όμως όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με την υγεία τη δικιά μου. Έχουν να κάνουν με την υγεία του μωρού μου και δεν θα τη διακινδύνευα ποτέ.

Να πεις στο σύζυγο αν θέλει τα μωρά του γερά, να αρχίσει να σε βοηθάει! Εμένα κάνει τα πάντα γιατί ξέρει πως ευθύνη για το μωρό έχει και αυτός, όχι μόνο εγώ που το κυοφορώ. Αλλιώς να σου πω κάτι? Μη στεναχωριέσαι και παράτα τα κι εσύ. Ας είναι ασκούπιστα, ασφουγγάριστα κλπ κλπ. Η προτεραιότητα σου είναι να ξαπλώσεις για να προφυλάξεις τα μωρά σου. Κι εμένα το σπίτι δεν είναι όσο καθαρό είναι συνήθως, ώρες ώρες κάνω πως δεν βλέπω, αλλά! τι να κάνουμε???

zadige γλυκοζηλιωμένη και για θυροειδή έχω κάνει 2 φορές από την αρχή της εγκυμοσύνης, τις έχω πρόσφατες και είναι μια χαρά και οι δύο. Θα σου πω γενικές εντυπώσεις σε μια εβδομάδα που θα έχω κάνει μετρήσεις σε διάφορα είδη φαγητών. Στα μέχρι τώρα, στο χθεσινό γεύμα μελιτζάνες με τυρί φέτα και μια φέτα τοστ σικάλεως μετρήθηκα μόλις 88. Σήμερα το πρωί έφαγα δημητριακά με γάλα επίτηδες για να δω τι θα γίνει και ναι εκτοξεύθηκε κι εμένα στα ύψη. 188!!!! :shock: Κομμένα αυτά λοιπόν μια και καλή!

Φωτεινούλα καλοκαιρινή όπως και να έχει! Πότε έρχεται ο μπαμπάς σας?

Γενικά τα ψωμιά, οι πίτσες, πίτες, κουλούρια, άλευρα γενικά και πατάτες θέλουν πολύ φειδώ, ζυμαρικά μόνο μαύρα, φρούτα με μέτρο και προσοχή και μικρές ποσότητες, καθόλου χυμοί ...το χειρότερο μου δε το ΡΥΖΙ....δεν τρώω σχεδόν ποτέ! Ούτε στη κύηση και πλέον ούτε και εκτός... το αποφεύγω, γλυκοζηλιωμένη πόσο είχες;

bA9gp3.png

Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου! Εγώ όπως φαίνεται θα πάω Ιούλιο εκτός αν προλάβω σήμερα!

Με το καλό...ευχαριστώ για τις ευχές...κλείσαμε τα 3 και το γιορτάσαμε!! καλύτερα Ιούλιο....μέχρι τις 5 σε βλέπω...πιο πιθανό να σε βάλει Δευτέρα...πότε είχες τελική;

bA9gp3.png

τωρα είμαι εξω φρενών με τον συζυγο! δεν με βοηθαει καθόλου με τις δουλειές, με αποτέλεσμα όλο το απόγευμα να κάνω οικιακές εργασίες. ούτε μια μερα δεν εχω κάτσει να χαλαρώσω!

"... με αποτέλεσμα να κάθομαι ξαπλωμένη κ να βλέπω στη βρώμα τελειόμηνα τα μωρά μου." Ριτάκι φοβάμαι μονο αυτό είναι το σωστό τελείωμα της φράσης σου!!!

τυχερή είσαι Viiv! Μάλλον ειχες καλή βοήθεια. εγω χθες χάρηκα που άκουσε ο συζυγος διά στοματος γιατρού ότι πρεπει να ξαπλώνω και ότι το 80% που θα ειμαι ξυπνια να το περνάω ξάπλα. κανεις δεν το πηρε στα σοβαρά. σημερα εβλεπα στο ιντερνετ κάτι μωρακια πρόωρα και διασωληνωμένα και με πήραν τα κλάμματα.

Καμία βοήθεια δεν είχα πριν τον όγδοο. Παρατηρούσα τη σκόνη, τις τρίχες από το σκυλί, τον άπλυτο μερες νεροχύτη κ το πλυντήριο ρούχων που μεσα του βρωμιζαν μούχλα τα ρουχαλάκια μου κ εκανα ασκήσεις ζεν για να παραμείνω ήρεμη. Όχι δε σηκώθηκα να κάνω σκουπα, να πάω το ζώο βόλτα, να σταθώ όρθια στο νεροχύτη, να σηκώσω το βάρος των βρεγμένων ρούχων κλπ κλπ. Δεν πα να γίνουν στάχτη κ burberry όλα; Από πείρα έχω να πω ότι όσα κ να κάνει ο συζυγος, ποτέ δε μου φτάνουν κ επίσης ποτέ δεν τα κάνει όπως θελω εγώ, οπότε καλυτερα ας μη τσαντίζομαι μαζί του, είναι αντιπαραγωγικό (τα λεω για να τα ακούω).

Τέλος γτ πολλα είπα πάλι, πρώτη εσύ πρεπει να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το αμέσως χειρότερο σενάριο ειναι να γεννηθούν ζωντανά κ να μπουν εντατική για τρεις μηνες. Θα τρέχεις να τα βλέπεις στην εντατική νεογνών (αλήθεια πόσο κοντά σου εχεις; Θεσσαλονίκη έρχονταν καθε μερα γονείς 400 χλμ δρόμο). Κι αν ακόμα γλιτώσεις τα χίλια θέματα υγειας που μπορεί να τους μείνουν κουσούρια, πάλι όταν έρθουν σπίτι θα εχεις δυο παιδιά με πολύ αυξημένες ανάγκες φροντίδας για να γίνουν άνθρωποι. Τόσο καιρο χωρις μανούλα, χάδι, το κορμάκι τους να εχει γνωρίσει μονο πόνο. Εφτά μερες έμεινε ο δικός μου κι ακόμα θέλει δουλειά, έχει φοβηθεί τον κόσμο κ ας ειναι μια χαρά παιδί κατα τ αλλα, μπήκε μεσα του ο φόβος κ ο πόνος.

Συγγνώμη για το στενάχωρο ποστ, μα καλυτερα να λέγονται πριν αυτά, παρά να τα συζητάμε μετά...

8sLrp2.png

Με το καλό...ευχαριστώ για τις ευχές...κλείσαμε τα 3 και το γιορτάσαμε!! καλύτερα Ιούλιο....μέχρι τις 5 σε βλέπω...πιο πιθανό να σε βάλει Δευτέρα...πότε είχες τελική;

6/7 έχω!Τώρα ετοιμάζομαι να πάω γιατρό να δω τι θα μου πει! Σκέφτομαι ιστορίες με προκλήσεις που πήγαν φυσιολογικά σαν τη δική σου και μένω αισιόδοξη. Φρίκαρα με την ιδέα του ραντεβού αλλά 40 εβδομάδων θα κάνω ότι μου πει ο γιατρός. Του έχω εμπιστοσύνη ότι δε θα μου κάνει καισαρική χωρίς λόγο.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

6/7 έχω!Τώρα ετοιμάζομαι να πάω γιατρό να δω τι θα μου πει! Σκέφτομαι ιστορίες με προκλήσεις που πήγαν φυσιολογικά σαν τη δική σου και μένω αισιόδοξη. Φρίκαρα με την ιδέα του ραντεβού αλλά 40 εβδομάδων θα κάνω ότι μου πει ο γιατρός. Του έχω εμπιστοσύνη ότι δε θα μου κάνει καισαρική χωρίς λόγο.

Χέρι σου έχει βάλει ή όχι ακόμα? Όταν σου βάλει σημαίνει ότι σε πάει για πρόκληση...μπορεί να σου ζητήσει να βάλεις και υπόθετο..έτσι το κάναν σε εμένα...ρώτα τον αν ο τράχηλος είναι μαλακός και αν υπάρχουν προυποθέσεις καλές αν σου πει έλα γεννας...επίσης στο NST τι βλέπεις; συσπασούλες παίζουν? Μακάρι να σε πάει από εβδομάδα...μια χαρά είναι το 6!

bA9gp3.png

zadige να το χαίρεσαι το μικρό σου!!

Μακάρι να χάσω κιλά, ας βγει και κάτι καλό από αυτό! :mrgreen:

και να μη χάσω, νομίζω πως δεν θα πάρω πολλά άλλα. Θερμιδικά, δεν έχω μεγάλες διαφορές, είχα αρχίσει τελευταία να τρώω μέσο όρο 1900 θερμίδες και τώρα ας πούμε βλέπω μέσο όρο 1700. Πχ τυρόπιτες και πίτσες σχεδόν ποτέ, άντε 1-2 φορές το μήνα. Άντε 3??? στα μεγάλα κέφια. Γλυκάκι λίγο πιο συχνά, είμαστε και κοινωνικοί και όλο γενέθλια παίζουν. Ψωμί όχι, μόνο του τοστ σικάλεως και με το φαγητό 1-2 φρυγανιές σικάλεως. Μακαρόνια μια φορά την εβδομάδα, όμως δεν υπολόγιζα και το ρύζι που έτρωγα άλλη μια μέρα σίγουρα. Πατάτες όχι, πολύ λίγο. Φρούτα και χυμούς στην αρχή πολλά, μετά τα περιόρισα. Ζάχαρη όχι, μόνο έναν καφέ με στέβια κι όταν πίνει αναψυκτικό ο σύζυξ του ρούφαω μια γουλιά, αλλά είναι κ αυτά με στέβια. Βασικά δεν έχω να αλλάξω και πάαααρα πολλά. Απλά θα κόψω και τις λίγες ατασθαλίες που έκανα.

Η γλυκοζυμιωμένη ήταν 5 και τις 2 φορές. Εσύ συνέχισες να έχεις θέμα με το ζάχαρο και μετά την πρώτη σου εγκυμοσύνη? Ή ήταν κάτι που έμεινε στην κύηση?

Vivaki εννοείται συμφωνώ λέξη προς λέξη. Ασκήσεις ζεν και ηρεμίας!

Γιατί όσο θέληση και να έχει ο καλός μου δεν προλαβαίνει κι αυτός ο δόλιος. Κάνει ότι μπορεί και σιγά μην τσαντιστώ κιόλας, μου αρκεί που έχει διάθεση και βοηθάει. Όμως ναι... το σπίτι σε καμιά περίπτωση όπως θα το θελα..

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Χέρι σου έχει βάλει ή όχι ακόμα? Όταν σου βάλει σημαίνει ότι σε πάει για πρόκληση...μπορεί να σου ζητήσει να βάλεις και υπόθετο..έτσι το κάναν σε εμένα...ρώτα τον αν ο τράχηλος είναι μαλακός και αν υπάρχουν προϋποθέσεις καλές αν σου πει έλα γεννάς...επίσης στο NST τι βλέπεις; συσπασούλες παίζουν? Μακάρι να σε πάει από εβδομάδα...μια χαρά είναι το 6!

Λοιπόν μόλις επέστρεψα! Αύριο βράδυ μπαίνουμε για να γεννήσω το Σάββατο! Μου είπε ότι έχω προυποθέσεις! Χέρι μου είχε βάλει στις 37+5 που είχα πάει με αίμα και νόμιζα ότι γεννάω και μου είχε πει ότι δεν έχω προυποθέσεις και θα καταλήξουμε σε καισαρική. Τώρα είμαι ώριμη λέει! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Kορίτσια μου γλυκα σας ευχαριστω για την συμπαράσταση! πώς πάνε οι μετρήσεις;; όλα καλά; παντως ένα μυστηριο πράγμα αυτό το ζακχαρο παει και κρυβεται σε όλες τις τροφές. η διαιτα και οι συμβουλες της ενδοκρινοογου μου περιείχαν προσοχή και στις μελιτζανες. τπτ πια δεν είναι ακινδυνο! με το που είδα ότι και τα φασολάκια εχουν ζακχαρο, τρελάθηκα!

αλήθεια ποιο μαγνησιο παίρνετε; άσχετο, αλλά μου ήρθε

Viiv το ξερω ότι τα προωρα μωρά διατρεχουν ένα σωρο κινδύνους και χαίρομαι που συμφωνούμε. μάλιστα με μια κοπέλα που επικοινωνούμε με προσωπικα μηνυματα από το φόρουμ ειχαμε ψιλοδιαφωνησει σχετικα με τα πρόωρα μωρα και την αναπτυξη τους. εκεινη πιστευε πως επιβιώνουν τα προωρα μωράκια χωρις κανενα πρόβλημα, μα εγω από την εμπειρία μου και εξ όσων εχω δει, μία ελαφριά αν όχι πιο έντονη απόκλιση από τα συνομηλικά τους την έχουν. και εννοείται ότι δεν θα μπορέσω ούτε μια μέρα να παω να τα δω γιατι θα φύγουν στην Αθήνα και πως θα πάμε στην Αθήνα που είμαστε μακριά; μια φίλη μου γεννησε πρόωρα το 4ο της παιδακι (πρεπει να είχε μπει στον 8ο μηνα), το πηγαν στο ΜΕΝΝ στην Αθήνα, πάει και ο θηλασμός και ούτε μια φορά δεν είχε παει να το δει. τι κλάμα είχε ριξει δεν περιγραφεται. το μωρό ειχε προβλημα ασθατος και συνεχώς πηγαινοερχόταν στο νοσοκ. καθε βδομάδα! και ήταν μόλις 22 χρονών τότε η φίλη μου. το τι τραβηξε άλλο πραγμα. πήγε κανονικα σχολείο αλλά νοητικά έπρεπε να πηγαινει δυο τάξεις πιο μικρές. γι αυτό και εγω τρεμω στην ιδέα των πρόωρων μωρών. φυσικά δεν θα θελα να θιξω κανεναν, απλά αυτή την αποψη εχω κι εγω διαμορφώσει από τις προσωπικές μου εμπειρίες (που ειναι κι άλλες κι ακόμα πιο δυσκολε, αλλά δεν θελω να γραψω πολλά)

Λοιπόν μόλις επέστρεψα! Αύριο βράδυ μπαίνουμε για να γεννήσω το Σάββατο! Μου είπε ότι έχω προυποθέσεις! Χέρι μου είχε βάλει στις 37+5 που είχα πάει με αίμα και νόμιζα ότι γεννάω και μου είχε πει ότι δεν έχω προυποθέσεις και θα καταλήξουμε σε καισαρική. Τώρα είμαι ώριμη λέει! Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!

Γιατί όμως να μπεις με πρόκληση και να μην περιμένετε μια βδομαδούλα?? Όπως και να έχει να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι και να κρατήσεις γερό και όμορφο το πλασματάκι σου στην αγκαλιά σου! Φιλιά πολλά!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Γιατί όμως να μπεις με πρόκληση και να μην περιμένετε μια βδομαδούλα?? Όπως και να έχει να πάνε όλα τέλεια σου εύχομαι και να κρατήσεις γερό και όμορφο το πλασματάκι σου στην αγκαλιά σου! Φιλιά πολλά!

Mου είπε ότι είναι ώριμο για να βγει. Τον ρώτησα να μην πάρει αυτή την εβδομάδα να μπούμε Τρίτη και μου λέει δεν έχουν διαφορά οι 48 ώρες. Εγώ ξεκίνησα να ανεβοκατεβαίνω σκάλες και πιστεύω ότι θα πάω με διαστολή!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Mου είπε ότι είναι ώριμο για να βγει. Τον ρώτησα να μην πάρει αυτή την εβδομάδα να μπούμε Τρίτη και μου λέει δεν έχουν διαφορά οι 48 ώρες. Εγώ ξεκίνησα να ανεβοκατεβαίνω σκάλες και πιστεύω ότι θα πάω με διαστολή!

με το καλό...κ εγώ το ίδιο έκανα στο μητέρα ,ανεβοκατέβαινα σκάλες ,για 4 ώρες,κ είχα διαστολή 2 απλά δεν είχε εμπεδωθεί στην λεκάνη..μόλις μου τα έσπασαν τα νερά τσουπ μετά από 3.5 ώρες βγήκε..

hiEW.pngpFRip3.png

Με το καλό Φωτεινούλα, να πάνε όλα κατ' ευχήν, να είναι ούριοι οι πλανήτες και οι μοίρες για το κοριτσάκι σου :)

με το καλό...κ εγώ το ίδιο έκανα στο μητέρα ,ανεβοκατέβαινα σκάλες ,για 4 ώρες,κ είχα διαστολή 2 απλά δεν είχε εμπεδωθεί στην λεκάνη..μόλις μου τα έσπασαν τα νερά τσουπ μετά από 3.5 ώρες βγήκε..

Ευχαριστώ κορίτσια μου!

Βοηθάει και το κατέβασμα προς το παρόν ανεβαίνω μόνο!4 ώρες σκάλες; πως άντεξες;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!

Βοηθάει και το κατέβασμα προς το παρόν ανεβαίνω μόνο!4 ώρες σκάλες; πως άντεξες;

αναγκαστικά τι να κάνω...έπρεπε...αλλά άξιζε κ με το παραπάνω.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα τωρα θα εχεις γεννήσει! Καλή ανατροφή, να σας ζήσει!!!!!! καλή ανάρρωση και σε σένα! αχ να ήμασταν κοντά, θα ερχόμουν να σας εβλεπα λιγάκι! πολύ συγκινητικό! να χαίρεσαι το μωράκι σου Φωτεινούλα και όλα να σου πάνε κατ' ευχήν!!!

Τι κανουν οι μέλλουσες μανουλες;; πως πάνε οι πανέμορφες κοιλιτσες; φουσκώνουν; να τους ζησει σε όσα κορίτσια από την παρέα γέννησαν κ κρατάνε τα θαυματακια τους αγκαλιά!! Θέλετε να μάθετε ευχάριστα νέα;;;είστε έτοιμες;;; κρατήθητε!!! Είμαι έγκυος!! Ναι ο καλός θεός με λυπήθηκε είδε τον πόνο μου ένιωσε τον καημό μου!!με αξίωσε να ξανά ζήσω το θαύμα αυτό που ονομάζεται εγκυμοσύνη..ναι κορίτσια μου είμαι εγκυουλα 7εβδομαδων 3ημερων!δεν μπορω να το πιστέψω άκουσα κ καρδουλα! Χριστέ μου τι συναίσθημα κ αυτο!περιμένω τα νέα σας κορίτσια μου!μου είχατε λείψει πολύ!ξανά μπαίνω στη παρέα σας!!

Τι κανουν οι μέλλουσες μανουλες;; πως πάνε οι πανέμορφες κοιλιτσες; φουσκώνουν; να τους ζησει σε όσα κορίτσια από την παρέα γέννησαν κ κρατάνε τα θαυματακια τους αγκαλιά!! Θέλετε να μάθετε ευχάριστα νέα;;;είστε έτοιμες;;; κρατήθητε!!! Είμαι έγκυος!! Ναι ο καλός θεός με λυπήθηκε είδε τον πόνο μου ένιωσε τον καημό μου!!με αξίωσε να ξανά ζήσω το θαύμα αυτό που ονομάζεται εγκυμοσύνη..ναι κορίτσια μου είμαι εγκυουλα 7εβδομαδων 3ημερων!δεν μπορω να το πιστέψω άκουσα κ καρδουλα! Χριστέ μου τι συναίσθημα κ αυτο!περιμένω τα νέα σας κορίτσια μου!μου είχατε λείψει πολύ!ξανά μπαίνω στη παρέα σας!!

κοριτσάκι συγχαρητήρια!!!με το καλό κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι !!πόσο καιρό προσπαθούσες?

hiEW.pngpFRip3.png

κοριτσάκι συγχαρητήρια!!!με το καλό κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι !!πόσο καιρό προσπαθούσες?

Σε ευχαριστώ!! Μεγάλη ιστορία κ πονεμένη!! Αν ψαξεις στις παλαιότερες συζητήσεις θα δεις κ θα καταλάβεις! Είμαι απο τις τυχερες δόξα το θεο...μετα απο το ελεύθερο του γιατρου μου στο δεύτερο μήνα έμεινα έγκυος! Εσένα ποια είναι η ιστορια σου;είσαι έγκυος;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...