Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Σε ευχαριστω Φωτεινούλα μου!!! Δεν νιώθω ότι πετρώνει! Είναι γενικά παντου σκληρη!! Όχι οτι δεν πατιέται..... Αλλά αν ήταν συσπάσεις θα πήγαινε και θα ερχόταν το πέτρωμα φαντάζομαι!! Ο μικρός είναι υπερδραστηριος!!!! Όλο βόλτες κάνει.....

Δε νομίζω να είναι συσπάσεις αυτό που περιγράφεις... και εμένα είναι σκληρή η κοιλιά...ολόκληρο παιδί έχει μέσα αλλά όταν κάνει σύσπαση πετρώνει και νιώθω να μου κόβεται η ανάσα ενώ δεν πονάω (ακόμα) στη σύσπαση!μια χαρά θα είναι αν νιώθεις πετρώματα να αλλάζεις θέση ή να ξαπλώνεις ή να περπατάς λίγο για να χαλαρώνει.περιμένουμε νέα από τη β!

Ερώτηση για τις έμπειρες: το επόμενο ραντεβού με το γιατρό είναι στο μαιευτήριο...τι θα μου κάνει;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερώτηση για τις έμπειρες: το επόμενο ραντεβού με το γιατρό είναι στο μαιευτήριο...τι θα μου κάνει;

Αυτό ειναι κουίζ...

Καρδιοτοκογράφο; Αν δεν εχει στο ιατρείο του

8sLrp2.png

Αυτό ειναι κουίζ...

Καρδιοτοκογράφο; Αν δεν εχει στο ιατρείο του

χαχα!δεν έχει στο ιατρείο του απ' όσο ξέρω οπότε μάλλον αυτό. ντόπλερ έχω κάνει 2 και θα μου το έλεγε για να κλείσω ραντεβού.

Στον καρδιοτοκογράφο τι κάνεις; Να πάρω και το βαλιτσάκι μαζί;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Χαχα βαλιτσάκι, λες να σε βάλει στα μουλωχτά για τοκετό; :shock:

Στον καρδιοτοκογράφο στερεώνουν μια κεφαλή στην κοιλιτσα κ γίνεται καταγραφή των καρδιακών χτύπων του μπεμπακίου κ τυχόν δικών σου συσπάσεων. Υπολόγισε μισάωρο στην ίδια θέση...

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Χαχα βαλιτσάκι, λες να σε βάλει στα μουλωχτά για τοκετό; :shock:

Στον καρδιοτοκογράφο στερεώνουν μια κεφαλή στην κοιλιτσα κ γίνεται καταγραφή των καρδιακών χτύπων του μπεμπακίου κ τυχόν δικών σου συσπάσεων. Υπολόγισε μισάωρο στην ίδια θέση...

Λέω μήπως έχω συσπάσεις και γεννήσω μια και καλή!χαχαχα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Χαχαχα δεν κρατιέται λέμε αχαχαχα!

Λες να της το λέω της μπέμπας να με ακούσει; Μάλλον με επηρεάζει η συγκατοίκηση με τα πεθερικά και η απόσταση από τον αντρούλη μου! Θέλω να πάρω το νινί μου να πάμε σπιτάκι μας!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Πλάκα πλάκα εγώ για καρδιοτοκογράφο ήταν να πάω στο μαιευτήριο κ τελικά τον εκανα αλλά γεννώντας- οκ εντωμεταξύ είχαν σπάσει τα νερά, αλλά τελικά δεν ξέρεις ποτέ, λέγε λέγε μπορεί να το αποφασίσει γρήγορα το μπεμπάκι!

8sLrp2.png

Πλάκα πλάκα εγώ για καρδιοτοκογράφο ήταν να πάω στο μαιευτήριο κ τελικά τον εκανα αλλά γεννώντας- οκ εντωμεταξύ είχαν σπάσει τα νερά, αλλά τελικά δεν ξέρεις ποτέ, λέγε λέγε μπορεί να το αποφασίσει γρήγορα το μπεμπάκι!

Χαχα!θα ειμαι 37 εβδ. τότε! Θα της το λέω πιο συχνά αν είναι έτσι 😉

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα νομίζω πως η πλύση εγκεφάλου έχει αρχίσει να της γίνεται κανονικότατα!

Βγες παιδί μου, βγες! :lol::lol:

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Πλέον ανυπομονώ για αγκαλίτσες!!!

φωτεινή τι κάνεις? περπάτα όσο μπορείς ώρες που δεν έχει ζέστη και φρόντιζε να μην λαχανιάζεις.. έχεις καιρό μπροστά σου....τουλάχιστον 3 αν όχι 4 βδομαδούλες...εγώ πάλι σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο....το μωρό δεν το έχω νοιώσει από εχτές το απόγευμα και έχω αρχίσει να ανησυχώ...

bA9gp3.png

Χαχα!θα ειμαι 37 εβδ. τότε! Θα της το λέω πιο συχνά αν είναι έτσι 😉

Επειδή έχασες το σεμινάριο θηλασμού θα σου πω ότι μας είπαν ότι καλό είναι για το μωρό να έχει κλείσει την 38 πριν γεννηθεί...κοινώς περίμενε 38+1 να αρχίσεις να της το λες...εκεί μετά το τριήμερο...

bA9gp3.png

φωτεινή τι κάνεις? περπάτα όσο μπορείς ώρες που δεν έχει ζέστη και φρόντιζε να μην λαχανιάζεις.. έχεις καιρό μπροστά σου....τουλάχιστον 3 αν όχι 4 βδομαδούλες...εγώ πάλι σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο....το μωρό δεν το έχω νοιώσει από εχτές το απόγευμα και έχω αρχίσει να ανησυχώ...

Kαλημέρα!ξεκίνησα χθες περπάτημα χαλαρά εδώ κοντά και κάθε μέρα θα κάνω λίγο παραπάνω. Μήπως να του δώσεις κανένα σοκολατάκι να το καλοπιάσεις να κινηθεί; Περαστικά για τον πονόλαιμο! Σας είπαν τι διαφορά έχει η 37 εβδ με την 38; Σήμερα θα πάω σε άλλο σεμινάριο που θα μιλήσει διατροφολόγος σχετικά με τη διατροφή στο 3ο τρίμηνο και στο θηλασμό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Kαλημέρα!ξεκίνησα χθες περπάτημα χαλαρά εδώ κοντά και κάθε μέρα θα κάνω λίγο παραπάνω. Μήπως να του δώσεις κανένα σοκολατάκι να το καλοπιάσεις να κινηθεί; Περαστικά για τον πονόλαιμο! Σας είπαν τι διαφορά έχει η 37 εβδ με την 38; Σήμερα θα πάω σε άλλο σεμινάριο που θα μιλήσει διατροφολόγος σχετικά με τη διατροφή στο 3ο τρίμηνο και στο θηλασμό.

Αχ τι ωραία που έχεις τον χρόνο να παρακολουθείς τέτοια...εγώ που δεν είμαι του διαβάσματος πολύ θα ήθελα να έχω τον χρόνο για τέτοια...ότι ακούς καλό είναι και κρατάς ότι σου ταιριάζει...το μωρό με έχει φρικάρει...δεν έχω νοιώσει να κουνάει από εχτές..και εχτές έγινε πανηγύρι..το αισθανόμουν βέβαια χαμηλά πολύ. Δεν ξέρω αν αλλάζει θέση και γι αυτό.. Να σου πω αυτό που συγκράτησα γιατί γέννησα τον γιό μου 38+5 είναι ότι καλό είναι λέει σύμφωνα με νέες μελέτες ένα μωρό να έχει κλείσει την 38 και σχολίαζε ότι πολλές τις βάζουν ραντεβού στις 38, βέβαια πρακτικά το 38+ είναι η εβδομάδα 39. Οπότε θεωρώ οτιδήποτε 38+ είναι ΟΚ. Έλεγε ότι τα παιδιά που γεννιούνται νωρίτερα μπορεί να παρουσιάσουν πιο εύκολα ίκτερο και να έχουν δυσκολίες στον θηλασμό. Εγώ πάλι σύμφωνα με αυτά που ακούσαμε λέω ότι το καλύτερο είναι το παιδί να έρθει από μόνο του και προσωπικά θα ήθελα να αποφύγω αυτή τη φορά την πρόκληση αν και με πανικοβάλει η ιδέα ότι θα πρέπει να πάω με συσπάσεις στο νοσοκομείο....καλύτερα να είμαι εκεί όταν τις έχω...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται ότι καλύτερα είναι να έρθει μόνο του όποτε θέλει! Καλά εγώ τώρα που έχω χρόνο διαβάζω φουλ. Έχω ήδη τελειώσει 2 λογοτεχνικά, κάνω επανάληψη το βιβλίο του θηλασμού της Πατσούρου (στη θεωρία καλά τα πάω, ελπίζω και στην πράξη). Αυτό με τη διατροφή ήταν καλό αν και τώρα προς το τέλος ότι ήταν να γίνει έχει γίνει αλλά για εσάς που είστε στη μέση θα σας άρεσε. Το πιο ενδιαφέρον που έμαθα σήμερα είναι ότι οι χουρμάδες βοηθάνε στον τοκετό. Λέει ότι οι γυναίκες που τρώνε χουρμάδες κάνουν εώς και 7 ώρες λιγότερες στον τοκετό γιατί έχουν μία ουσία που μιμείται την ωκυτοκίνη. Δεν έχω φάει ποτέ αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλά εννοείται ότι καλύτερα είναι να έρθει μόνο του όποτε θέλει! Καλά εγώ τώρα που έχω χρόνο διαβάζω φουλ. Έχω ήδη τελειώσει 2 λογοτεχνικά, κάνω επανάληψη το βιβλίο του θηλασμού της Πατσούρου (στη θεωρία καλά τα πάω, ελπίζω και στην πράξη). Αυτό με τη διατροφή ήταν καλό αν και τώρα προς το τέλος ότι ήταν να γίνει έχει γίνει αλλά για εσάς που είστε στη μέση θα σας άρεσε. Το πιο ενδιαφέρον που έμαθα σήμερα είναι ότι οι χουρμάδες βοηθάνε στον τοκετό. Λέει ότι οι γυναίκες που τρώνε χουρμάδες κάνουν εώς και 7 ώρες λιγότερες στον τοκετό γιατί έχουν μία ουσία που μιμείται την ωκυτοκίνη. Δεν έχω φάει ποτέ αλλά σκέφτομαι να ξεκινήσω!

καλή φάση...και που τους βρίσκεις τους χουρμάδες..? Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το περπάτημα με είχε βοηθήσει... μισή ωρίτσα την μέρα... εχτές πήγα μια βόλτα από το Αλεξάνδρα πάντως... να κάνουμε έναν υπέρηχο γιατί το μωρό είχε να κουνηθεί μια μέρα...καλά ήταν...ευτυχώς...ξεκίνησα και μαγνήσιο...έχω συχνά κράμπες στα πόδια...

bA9gp3.png

καλή φάση...και που τους βρίσκεις τους χουρμάδες..? Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το περπάτημα με είχε βοηθήσει... μισή ωρίτσα την μέρα... εχτές πήγα μια βόλτα από το Αλεξάνδρα πάντως... να κάνουμε έναν υπέρηχο γιατί το μωρό είχε να κουνηθεί μια μέρα...καλά ήταν...ευτυχώς...ξεκίνησα και μαγνήσιο...έχω συχνά κράμπες στα πόδια...

α ωραία!μια χαρά ο μπέμπης!κράμπες στα πόδια;

καλά το περπάτημα σίγουρα βοηθάει εγώ ήθελα από νωρίτερα αλλά δε με άφηνε ο γιατρός. Βέβαια το Μάιο δεν ήμουν και πολύ ήσυχη με τις δουλειές για να τα αφήσω όλα έτοιμα. Αποξηραμένους από το σούπερ πήρα... όπως τα σύκα, δαμάσκηνα κλπ.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια όμορφα!!!

Λοιπόν, χθες κάναμε τη β επίπεδου κ ολα εξαιρετικά!!! Το μωρό μας είναι μία χαρά κ όλα φυσιολογικά!! Ανακουφιστηκαμε!!!!

540 γρ το πλασματακι μας!!!! Πάει κ αυτό!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια όμορφα!!!

Λοιπόν, χθες κάναμε τη β επίπεδου κ ολα εξαιρετικά!!! Το μωρό μας είναι μία χαρά κ όλα φυσιολογικά!! Ανακουφιστηκαμε!!!!

540 γρ το πλασματακι μας!!!! Πάει κ αυτό!!!!!

Mπράβο maraki!Με το θεματάκι που είχατε βρει στην αυχενική όλα εντάξει; το παρακολουθείτε;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Mπράβο maraki!Με το θεματάκι που είχατε βρει στην αυχενική όλα εντάξει; το παρακολουθείτε;

Ναι φωτεινή μου!! Με τη χαμηλή παπ-α είχαν βγει υψηλές πιθανότητες για τρισωμια 13 κ 18 αλλά κ οι 2 εντοπίζονται υπερηχογράφικα!! Εμάς ολα ήταν καλά!! Τα γρ πολύ καλά άρα το μωρό τρέφεται σωστά!! Παρόλα αυτα ως τη 34η εβδομάδα θα παίρνω το σαλοσπιρ!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μπράβο βρε Μαράκι!

Κοριτσια εγώ χθες εκνευριστηκα στεναχωρηθηκα (αχ αυτες οι ορμόνες!) και εκανα συσπάσεις/πετρώματα και λέω τι βλακείες κάνω και αποφασισα να ηρεμήσω και να κάνω υπομονή. Σήμερα ξύπνησα με πόνους περιόδου συνεχόμενο στην αρχή μετά έφευγε ξαναέρχοταν... πήρα το γιατρό και μου είπε να ξεκουραστώ λίγο, μη γεννήσω από τώρα... κι έτσι ξάπλωσα και τώρα δε νιώθω κάτι αλλά βλέπουμε.

Νομίζω ότι έχει αρχίσει να κατεβαίνει η κοιλίτσα και ίσως από εκεί προήλθαν τα πονάκια.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...