Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γεννησαμε!!! Πήγα με καισαρική νωρίτερα απο το αναμενόμενο λόγω περιτυλιξης ... Γεννηθηκαμε 3600 και τώρα προσπαθούμε να επιτύχουμε τον θηλασμό ... Δεκτή η θετική σας ενέργεια ...

Με το καλό σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γεννησαμε!!! Πήγα με καισαρική νωρίτερα απο το αναμενόμενο λόγω περιτυλιξης ... Γεννηθηκαμε 3600 και τώρα προσπαθούμε να επιτύχουμε τον θηλασμό ... Δεκτή η θετική σας ενέργεια ...

Ωωωωωω!!!!! Να σας ζήσει, να σας ζήσει Μαργαριτούλα μου, γερό να είναι και τυχερό!!! Όλα καλά πήγανε εεεε???? Οοοοοολη τη θετική ενέργεια από μένα, μια χαρά θα τα πάτε!! Φιλάκια πολλά, να χαίρεσαι το θαυματάκι σου!! :D:D:D:D:D:D

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ Μαργαριτούλα!! Εγινες μανούλα!!!!! να τον χαίρεσαι τον παίδαρό σου!!!! Όλα θα τα καταφέρετε σιγα σιγά!!!! Σου εύχομαι γοργή ανάρρωση και να πάτε σύντομα στο σπιτάκι σας!!!! Εμείς είμαστε εδω περιμένοντας νεάκια σας!!! φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

ωωωω το πρωτο μωράκι της παρεούλας!!!! να σου ζήσει κορίτσι μου!!!να είναι γερό και καλότυχο!!! καλούς θηλασμούς!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

αχ μπράβο κοριτσάκι μου!!!να σας ζήσει καλοτυχο να είναι κ γερο!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κούκλα μου να σου ζήσει...η αλήθεια είναι ότι μυριζόμουν από το μήνυμα σου ότι ο γιατρός σου σε πάει για ηθελημένη καισαρική και πριν προλάβω να γράψω διάβασα ότι συνέβη κιόλας...αν δεν σε έβαλε ούτε καν με πρόκληση τότε ο θηλασμός θα δυσκολέψει γιατί το σώμα θα αργήσει να ανταποκριθεί σε κάτι εξωγενές που είναι μια προγραμματισμένη καισαρική...εύχομαι να μην δώσεις μπουκάλι και να το προσπαθήσεις.. γιατί αν είσαι και σε ιδιωτικό πολλά θα ακούσεις... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για την περιτύλιξη...έκανες nst και είχε θέμα...εμένα γεννήθηκε με περιτύλιξη στο πόδι με φυσιολογικό τοκετό και τίποτα δεν φαινόταν... πάντα έχω τα ερωτηματικά μου με τις καισαρικές...

bA9gp3.png

Κορίτσια με αφορμή την καισαρική της φίλης μας ήθελα να πω κυρίως στις νέες μανούλες ότι πλέον και ειδικά στα ιδιωτικά μαιευτήρια η καισαρική είναι πιο πιθανή από τον φυσιολογικό τοκετό...δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό...αυτό που θα ήθελα να πω όμως είναι ότι στο σεμινάριο θηλασμού που πήγα πρόσφατα...αν και δεν άκουσα πολλά διαφορετικά από πριν 3 χρόνια που είχα πάει πριν κάνω τον γιό μου είναι ότι πλέον "θέλουν" τα μωρά να γεννιούνται στην 39....δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό περιμένουν μέχρι την 42...η 37 πλέον θεωρείται στα όρια της προωρότητας. Επίσης ένα μωρό που γεννιέται με προγραμματισμένη καισαρική. Δηλαδή χωρίς πρόκληση και έναρξη τοκετού έχει μεγάλες δυσκολίες στο να θηλάσει λόγω του ότι ο οργανισμός δεν είναι έτοιμος...

bA9gp3.png

Καλά, πάντως άλλο το να έχουμε ερωτηματικά για τις καισαρικές (που τουλάχιστον στην παρέα μα καμιά δεν είναι φαν) κι άλλο να είμαστε σίγουροι από κάποια ποσταρίσματα πως μια καισαρική είναι ηθελημένη! Ας μην προβληματίζουμε τη λεχώνα μας χωρίς να ξέρουμε πραγματικά κι απλά υποθέτουμε.. Είμαι σίγουρη πως το κορίτσι θα τα πάει μια χαρά με το θηλασμό γιατί το θέλει πάρα πολύ κι όποια μαμά το θέλει πολύ τα καταφέρνει παρά τις δυσκολίες. Το θέμα είναι πως μαμά και παιδί είναι μια χαρά στην υγεία τους, το πιο σημαντικό από όλα! ;)

αν δεν σε έβαλε ούτε καν με πρόκληση τότε ο θηλασμός θα δυσκολέψει γιατί το σώμα θα αργήσει να ανταποκριθεί σε κάτι εξωγενές που είναι μια προγραμματισμένη καισαρική...εύχομαι να μην δώσεις μπουκάλι και να το προσπαθήσεις...

Μαργαρίτα να είσαι σίγουρη ότι θα κατέβει το γάλα. Η λειτουργία παραγωγής γάλακτος ενεργοποιείται μόλις αποβληθεί ο πλακούντας. Ίσως λόγω καισαρικής να έρθει καμιά μερα αργότερα, πχ αντί στη δεύτερη να έρθει την τρίτη μετα τον τοκετό. Ως τότε θα εχεις πρωτόγαλα πάντως. Κι αν χρειαστεί να δώσεις μπουκάλι μην απογοητευτείς, δε χάνεται ο θηλασμός, αν γουστάρεις να το παλέψεις. Εμείς 3 μερες στο μαιευτήριο τα τάιζαν μόνο μπουκάλι, μόλις βγήκαμε περάσαμε σε αποκλειστικό θηλασμό. Ενημερώσου μόνο, γιατί από άγνοια μπορεις όντως να την πατήσεις. Μπορέις να απευθυνθείς πχ τηλ 10525 9-14 γραμμή για τον θηλασμό Αλκυόνη. Μαιευτήριο Έλενα: Τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία για όλες τις μητέρες σε όλη την Ελλάδα στα τηλέφωνα 6462782 και 6402360.

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Καλά, πάντως άλλο το να έχουμε ερωτηματικά για τις καισαρικές (που τουλάχιστον στην παρέα μα καμιά δεν είναι φαν) κι άλλο να είμαστε σίγουροι από κάποια ποσταρίσματα πως μια καισαρική είναι ηθελημένη! Ας μην προβληματίζουμε τη λεχώνα μας χωρίς να ξέρουμε πραγματικά κι απλά υποθέτουμε.. Είμαι σίγουρη πως το κορίτσι θα τα πάει μια χαρά με το θηλασμό γιατί το θέλει πάρα πολύ κι όποια μαμά το θέλει πολύ τα καταφέρνει παρά τις δυσκολίες. Το θέμα είναι πως μαμά και παιδί είναι μια χαρά στην υγεία τους, το πιο σημαντικό από όλα! ;)

Μαρακίζ ...πάντα με την επιφυλακτικότητα σου....δηλαδή να μην απορήσω η δόλια που είχα περίδεση και την είδα με τα μάτια μου όταν βγήκε το παιδί και δεν την είδαν σε κανέναν υπέρηχο...? Έχω ακούσει πολλές δικαιολογίες για καισαρική και μια από αυτές είναι αυτή που είπε η μαργαρίτα..όταν πας για καισαρική με προγραμματισμό αυτό είναι κάτι ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ και όχι κάτι που σου προκύπτει...μην παίζουμε με τα λόγια... Προφανώς η κοπέλα μπορεί στα NST να φαινόταν το θέμα της...να μην ρωτήσω?

bA9gp3.png

Μαργαρίτα να είσαι σίγουρη ότι θα κατέβει το γάλα. Η λειτουργία παραγωγής γάλακτος ενεργοποιείται μόλις αποβληθεί ο πλακούντας. Ίσως λόγω καισαρικής να έρθει καμιά μερα αργότερα, πχ αντί στη δεύτερη να έρθει την τρίτη μετα τον τοκετό. Ως τότε θα εχεις πρωτόγαλα πάντως. Κι αν χρειαστεί να δώσεις μπουκάλι μην απογοητευτείς, δε χάνεται ο θηλασμός, αν γουστάρεις να το παλέψεις. Εμείς 3 μερες στο μαιευτήριο τα τάιζαν μόνο μπουκάλι, μόλις βγήκαμε περάσαμε σε αποκλειστικό θηλασμό. Ενημερώσου μόνο, γιατί από άγνοια μπορεις όντως να την πατήσεις. Μπορέις να απευθυνθείς πχ τηλ 10525 9-14 γραμμή για τον θηλασμό Αλκυόνη. Μαιευτήριο Έλενα: Τηλεφωνική συμβουλευτική υπηρεσία για όλες τις μητέρες σε όλη την Ελλάδα στα τηλέφωνα 6462782 και 6402360.

Κούκλα...έχοντας θηλάσει έχω μόνο θαυμασμό που θηλάζεις δίδυμα. Η θέληση παίζει τον πρώτο ρόλο...και η ενημέρωση φυσικά και καλά έκανες και έδωσες τα τηλέρωνα, χρειάζεται βοήθεια και υποστήριξη...πάντως οι σειρήνες είναι πολλές...η ξαδέρφη μου που έδωσε πάντως μπουκάλι στο μαιευτήριο το παιδί δεν έπιασε ποτέ στήθος μετά με αποτέλεσμα να μην θηλάσει σχεδόν καθόλου...όπως μας είπαν και στο σεμινάριο θηλασμού...το μπουκάλι είναι το ανσασερ και το στήθος η σκάλα...κανένα μωρό δεν είναι ηλίθιο να πάρει την σκάλα αφού έχει δοκιμάσει το ανσανσέρ για να ανέβει στον 5 όροφο!!

bA9gp3.png

Χαχαχα σκάλα κι ασανσέρ, καλό!!! Πάντως δεν είναι βέβαιο ότι όλα τα μωρά είναι δεν του μπουκαλιού, άσε που πιστεύω πως η αποφασιστικότητα της μάνας να θηλάσει περνάει κ στο μωρό- κ προς Θεού δεν εννοώ να πεινάει!

8sLrp2.png

.η αλήθεια είναι ότι μυριζόμουν από το μήνυμα σου ότι ο γιατρός σου σε πάει για ηθελημένη καισαρική και πριν προλάβω να γράψω διάβασα ότι συνέβη κιόλας....

zadige.. εγώ δεν βλέπω ερώτηση, μόνο συμπέρασμα.

Για μένα, το αν συνέβη ή όχι καισαρική χωρίς να υπάρχει λόγος, είναι κάτι που φυσικά και μπορεί να συζητηθεί, εν καιρώ όμως! Κι όχι να είναι το πρώτο πράγμα που να αναλύουμε σε μια μανούλα λεχώνα η οποία στεναχωριόταν από πριν για την περίπτωση καισαρικής! Ο λωρός ήταν τυλιγμένος στο λαιμό του μωρού, τώρα το πως το είδε ο γιατρός, γιατρός δεν είμαι κ δεν μπορώ να ξέρω, για αυτό και πάντα είμαι επιφυλακτική και πάντα θα είμαι και σίγουρα δεν θα είμαι απόλυτη! Αυτό που ζήτησε είναι θετική ενέργεια κι αυτό νομίζω πως είναι σωστό να της στείλουμε, όχι περισσότερη στεναχώρια ή προβληματισμούς ή ότι, ότι. Είναι θέμα τακτ για μένα, πως να το πω?

Αυτή είναι η (φιλική μου όπως πάντα) άποψη και εμμένω στην αρχική μου τοποθέτηση πως μια χαρά θα τα πάει στο θηλασμό εφόσον το θέλει πολύ

Όλες εδώ έχουμε εκφράσει την επιθυμία μας για φυσιολογικό αλλά σημασία πάνω απ' όλα έχει να βγουν γερά τα μπεμπάκια μας...Αν έχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρό μας όλα θα πάνε κατευχήν είτε με φυσιολογικό είτε με καισαρική

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια...εύχομαι όταν έρθει η ώρα να έρθει όπως την επιθυμείτε και όπως την φαντάζεστε και πάνω από όλα υγεία στα παιδάκια...αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε συνένοχοι στο τι γίνεται στο κορμί μας...εμείς επιλέγουμε γιατρό...εμείς ζητάμε και δεύτερη γνώμη...εμείς επιλέγουμε μαιευτήριο με τις εκάστοτε πολιτικές που έχει το κάθε ένα....εγώ προσωπικά έκλαιγα δυο μέρες που θα πήγαινα να γεννήσω με πρόκληση γιατί ήξερα ότι αυτό κατά 70% θα με οδηγούσε σε καισαρική...το συζήταγα το μίλαγα... αν όντως μου συνέβαινε θα ήξερα ότι είμαι συνένοχη σε αυτό.. θα μπορούσα απλά να περιμένω σπίτι να μου σπάσουν τα νερά...

μαρακίζ πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω....από την μια έχεις γράψει ότι έχεις δει και έχεις ακούσει πολλά και είσαι επιφυλακτική...από την άλλη η επιφυλακτικότητα σου είναι πάντα σε όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου....δηλαδή πάντα έχεις μια τάση να επικρίνεις κάποια πράγματα που λέω... παρόλο που έχεις κράξει το πως κάποιοι γιατροί ξεπετάνε τις α και β σε 7 και 10 λεπτά όπως ο δικός μου... εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να είμαστε ανοιχτοί σε αυτές... όταν έρθει η ώρα και σου αρχίσουν τα "το μωρό" είναι ισχιακό, μεγάλο κτλ" και πάμε με ραντεβού ίσως με θυμηθείς... εύχομαι να μην ακούσεις τέτοια....

bA9gp3.png

Αχ βρε κορίτσια...εύχομαι όταν έρθει η ώρα να έρθει όπως την επιθυμείτε και όπως την φαντάζεστε και πάνω από όλα υγεία στα παιδάκια...αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε συνένοχοι στο τι γίνεται στο κορμί μας...εμείς επιλέγουμε γιατρό...εμείς ζητάμε και δεύτερη γνώμη...εμείς επιλέγουμε μαιευτήριο με τις εκάστοτε πολιτικές που έχει το κάθε ένα....εγώ προσωπικά έκλαιγα δυο μέρες που θα πήγαινα να γεννήσω με πρόκληση γιατί ήξερα ότι αυτό κατά 70% θα με οδηγούσε σε καισαρική...το συζήταγα το μίλαγα... αν όντως μου συνέβαινε θα ήξερα ότι είμαι συνένοχη σε αυτό.. θα μπορούσα απλά να περιμένω σπίτι να μου σπάσουν τα νερά...

μαρακίζ πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω....από την μια έχεις γράψει ότι έχεις δει και έχεις ακούσει πολλά και είσαι επιφυλακτική...από την άλλη η επιφυλακτικότητα σου είναι πάντα σε όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις στο μυαλό σου....δηλαδή πάντα έχεις μια τάση να επικρίνεις κάποια πράγματα που λέω... παρόλο που έχεις κράξει το πως κάποιοι γιατροί ξεπετάνε τις α και β σε 7 και 10 λεπτά όπως ο δικός μου... εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις και να είμαστε ανοιχτοί σε αυτές... όταν έρθει η ώρα και σου αρχίσουν τα "το μωρό" είναι ισχιακό, μεγάλο κτλ" και πάμε με ραντεβού ίσως με θυμηθείς... εύχομαι να μην ακούσεις τέτοια....

zadige αν η γνώμη μου είναι διαφορετική από τη δική σου δεν πάει να πει πως σε επικρίνω, αλλά πως έχω διαφορετική γνώμη από σένα. Και όντως σε διάφορα συμφωνούμε και σε διάφορα διαφωνούμε, νομίζω πως και οι δυο λέμε επαρκώς τις απόψεις μας. Στην προκειμένη δεν διαφωνώ μαζί σου πως υπάρχουν ΑΔΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ καισαρικές, σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω. Και μακάρι να μην τύχει σε καμία μας και γενικά σε καμιά μανούλα. Σε αυτό που διαφωνώ (και κάθετα) είναι να βγάζουμε ετυμηγορία για την καισαρική μιας νέας μανούλας που μόλις γέννησε και λέω απλά ότι όλο αυτό δεν βοηθά τη ψυχολογία της.

Καλησπέρα κοριτσάκια όμορφα!!!!! Βλέπω ένταση στο θεματάκι με θέμα πάλι τον φυσιολογικό τοκετό ή την καισσαρική!!! Βασικά είμαι σίγουρη πως όλες οι μανούλες θέλουν να γεννησουν φυσιολογικά για να μην κάνουν χειρουργίο αλλά αυτό δεν είναι εφικτό πάντα!!! Να πω την αλήθεια αν είναι να γεννησω φυσιολογικα και να υποφέρω γτ το μωρο είναι μεγάλο ή πιο ψηλά ή οτιδήποτε άλλο, προτιμώ την καισσαρική!! Το παιδάκι μου χρειαζεται μια μανούλα υγιή να το μεγαλώσει που να αγαπάει το σωμα της και τον εαυτό της!!! Τώρα αν ο γιατρός μου πει να κάνω καισσαρική και το λέει εσκεμένα τι να σας πω... όταν πάμε να γεννησουμε δεν μπαινουμε στη διαδικασία ας πάρω δευτερη γνώμη!!! Η μαμα μου πριν 9 χρόνια που έκανε την αδερφη μου δεν ήθελε φυσιολογικο, ούτε να πονέσει ούτε τιποτα!! Πήγε προγραμματισμένα με καισσαρική και γέννησε την μικρουλα μας!! Δεν την κάνει λιγότερο μανούλα!! Και θήλασε και την πρωτη μερα απο την χαρα της έκοβε βολτα στους διαδρομους!!!

Εκεί που καλό είναι να προσέχουμε είναι στην επιλογή εξαρχης του γυναικολόγου ο οποίος πρέπει να ταιριαζει και με την νοοτροπία μας!!!!

Αλλο θέμα!! Τι κάνουν οι κοιλίτσες σας?? Εμένα μεγαλώνει!! αλλά όχι και πολύ... ανυπομονώ να φαίνεται περισσότερο!! Κορίτσια ζαχαρο 73....... Μου αξίζουν μπράβο!!!! Ήπια και το βράδυ πριν την εξέταση σοκολατουχο γαλατακι!!! χαχαχαχαχα!!! Έχω παλουκάκι αυτο τον μήνα καθώς αρχίζω το πακετάρισμα!!!! 1 ιουλίου μετακομίζουμε και 8/07 φεύγω κατασκήνωση με τους προσκόπους οπότε έχω ένα αγχος να τα προλάβω!! Τι γίνεται με τις αδειούλες σας?? φωτεινούλα πλησιάζουν οι μερούλεςςςςς!!!!

Μαράκιζ πως πάει με το μαξιλάρι??? αξίζει τα χρήματα???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλώς το Μαράκι! Κι εμένα μεγαλώνει η κοιλίτσα μου και την χιλιοκαμαρώνω!! Ζάχαρο κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που έκανα είχα 80, το βράδυ είχα φάει (μπορεί και μισό :-P ) καρπούζι. Καλές οι μετρήσεις της νηστείας, για να δούμε και την καμπύλη όμως τι θα δείξει!!

Το μαξιλάρι είναι όλα τα λεφτά, καμιά φορά το παίρνει κι ο άντρας μου όταν χαλαρώνει τα ΣΚ ααααααχχαχαχαχα!

marakiz πότε έχεις καμπύλη;κι εμένα μ αρέσουν τα φρουτάκια του καλοκαιριού. μου έφεραν βερύκοκκα σπιτικά και τα τσακίζω.

marakiinlove εσύ κάπου τώρα έχεις β επιπέδου; χαρά στο κουράγιο σου!μετακόμιση και κατασκήνωση!να προσέχεις μην το κουράζεις το τοσοδούλι!

Εγώ έχω κάνει πλέον μία μεγάλη κοιλίτσα που ούτε καν φανταζόμουν με το πόσο αργά μεγάλωνε. Έφτιαξα βαλιτσούλα μαιευτηρίου, βαλιτσούλα μπέμπας και τώρα φτιάχνω τα δικά μου και από Κυριακή θα εγκατασταθώ στην Αθήνα! Δευτέρα πάω για το επαναληπτικό ντόπλερ και βλέπουμε τι θα μας πει ο γιατρός! Αχ κορίτσια ανυπομονώ δεν θα αντέξω να περιμένω όλο τον ένατο! Μου φαίνεται θα αρχίσω φουλ περπάτημα και σκάλες από τις 36 εβδ για να βγει γρήγορα η μπουμπού! Θα είμαι και μακριά από τον αντρούλη μου τόσοοοο καιρό και θα κόψω φλέβες!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αργώ ακόμα για την καμπύλη σε κανα μήνα!

Έφτιαξες τα πραγματάκια σου ε? Καλά έκανες!

Αυτό με τον αντρούλη σε καταλαβαίνω κ μόνο που το σκέφτομαι να είναι ο δικός μου μακριά στεναχωριέμαι.

Υπομονή Φωτεινούλα μου, τώρα τον έφαγες τον γάιδαρο, η ουρά μένει.

Με το καλό, με το καλό!!!!

Αχ μαράκιζ η μικροβιολογος μου που συζητούσαμε για την καμπύλη μου είπε να μην αλλάξω κάτι στη διατροφή μου όταν θα είναι να πάω!! Να φάω και γλυκά και μακαρόνια-πατάτες!!! Να είναι λέει σωστες μετρήσεις!! πφφ!! Ποτε με το καλό πας??

Αχ κορίτσια αυτο το καρπούζι είναι κόλαση!!!!!! Εφαγα και εγω το Σ/Κ!!!! Έσκασα να τρωω για να πω την αλήθεια!!!!

Μαράκιζ αν μπορείς στείλε το site που το πήρες!! Πιστεύω ότι θα το πάρω και εγώ!!!!

Να σας ρωτησω βρε κορίτσια!! όλα τα σεντονάκια κλπ (προικες) που έχω είναι σε πράσινο με κίτρινο και λίγο πορτοκαλί... άν κάνω 2 τοίχους του δωματίου λαχανι θα πεσει πολύ λαχανοκατασταση και θα μου βγει χορτοφαγος??χαχαχαχα!! Είναι να βάψουμε το δωμάτιο αυτες τις μέρες και όλο αλλάζω γνώμη!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αχ μαράκιζ η μικροβιολογος μου που συζητούσαμε για την καμπύλη μου είπε να μην αλλάξω κάτι στη διατροφή μου όταν θα είναι να πάω!! Να φάω και γλυκά και μακαρόνια-πατάτες!!! Να είναι λέει σωστες μετρήσεις!! πφφ!! Ποτε με το καλό πας??

Αχ κορίτσια αυτο το καρπούζι είναι κόλαση!!!!!! Εφαγα και εγω το Σ/Κ!!!! Έσκασα να τρωω για να πω την αλήθεια!!!!

Μαράκιζ αν μπορείς στείλε το site που το πήρες!! Πιστεύω ότι θα το πάρω και εγώ!!!!

Να σας ρωτησω βρε κορίτσια!! όλα τα σεντονάκια κλπ (προικες) που έχω είναι σε πράσινο με κίτρινο και λίγο πορτοκαλί... άν κάνω 2 τοίχους του δωματίου λαχανι θα πεσει πολύ λαχανοκατασταση και θα μου βγει χορτοφαγος??χαχαχαχα!! Είναι να βάψουμε το δωμάτιο αυτες τις μέρες και όλο αλλάζω γνώμη!!!

Ναι κι εγώ έτσι ξέρω, πως την εβδομάδα της καμπύλης δεν καλυτερεύεις τη διατροφή σου, ίσα ίσα νομίζω πως τρως και λίγο χειρότερα για να είναι ακόμα πιο έγκυρη. Κόλαση ρε το καρπούζι, άσε με! Αλλά όπως έγραψα και στο θέμα των κιλών, ο γιατρός (ο εμβρυολόγος που είναι πιο αυστηρός) μου είπε να μην το παρακάνω γιατί είναι σκέτο ζαχαρόνερο άρα και κακό για το σάκχαρο..

Μαράκι μου εμένα γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα μαζεμένα χρώματα στις μεγάλες επιφάνειες ώστε να μπορούν τα πιο μικρά να ομορφαίνουν τον χώρο και να δίνουν το χρώμα. Γενικά για βρεφικό προτιμώ τα πιο παλ χρώματα και το λαχανί είναι αρκετά έντονο οπότε σίγουρα θα επέλεγα τον ένα τοίχο αντί για δυο. ;)

Για το μαξιλάρι αν πάρεις το πιο μεγάλο που πήρα κι εγώ, πιο κάτω από 70 ευρώ (βάση σκρουτζ) δεν το βρίσκεις οπότε μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ που έχει και δωρεάν μεταφορικά/αντικαταβολή. Εγώ τα χρήματα τα έκανα μεταφορά με e banking και αν θυμάμαι καλά το παρέλαβα μετά από μια εργάσιμη ημέρα.

http://www.paidikospiti.gr/site/search/%CE%98%CE%97%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3/%CE%92%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-?catId=0502&qid=&spof=&fprd=&sort=&pperpage=16&extLang=&start=16

marakiz πρέπει να βρω κάποιον να μου κάνει δώρο το μαξιλάρι!χαχα! ελπίζω τουλάχιστον να προλάβει να είναι στον τοκετό ο άντρας μου!είναι δύσκολη η εποχή με τις δουλειές μας και δε μπορούμε να λείψουμε και οι δύο οπότε θα έρθει όταν φτάσει η ώρα. Τη μέρα πριν την καμπύλη μου είπε ο ενδοκρινολόγος να φάω μακαρόνια, πατάτες,ψωμί!

3CnWp2.png

S28jp3.png

marakiz πρέπει να βρω κάποιον να μου κάνει δώρο το μαξιλάρι!χαχα! ελπίζω τουλάχιστον να προλάβει να είναι στον τοκετό ο άντρας μου!είναι δύσκολη η εποχή με τις δουλειές μας και δε μπορούμε να λείψουμε και οι δύο οπότε θα έρθει όταν φτάσει η ώρα. Τη μέρα πριν την καμπύλη μου είπε ο ενδοκρινολόγος να φάω μακαρόνια, πατάτες,ψωμί!

Να αρχίσεις να λες ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ παντού πως σκέφτεσαι να πάρεις ένα μαξιλάρι θηλασμού, ΠΟΣΟ δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, τέτοια, ξέρεις τώρα! :lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...