Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Είμαι καλά για τον άντρα μου που με λατρεύει κ ειμαι τόσο τυχερή που έχω εναν τέτοιο ανθρωπο..

Είμαι καλά επίσης κ για την οικογένεια μου η οποία με στήριξε όσο δεν παει άλλο... Για τον άντρα μου κρατήθηκα κ είμαι στα πόδια μου...πέρασα βασανιιστηκες μέρες κ νύχτες αϋπνίας ήρθε στον ύπνο μου προχθες το κοριτσάκι μου ηταν πανέμορφη... Ξύπνησα με δάκρυα στα ματια κ το κλάμα δε σταμάτησε λεπτο... Αυτή τη στιγμη είμαι καλά είμαι στο μαγαζί με τον άντρα μ...ο γιατρός μ είπε οτι έχω εξαιρετική ανάρρωσή κ οτι μετα απο αυτή τη περίοδο μ είμαι έτοιμη να ξεκινησω προσπαθειες.. Μισώ τον εαυτό μ κ θέλω όσο πιο πολύ αυτή την εγκυμοσύνη για να ξανά αγαπήσω τον εαυτό μ..ενω είμαστε μακρυά ενιωσα την αγκαλιά σας... Ευχάριστω πολύ

Αγάπη μου μη μισείς τον εαυτό σου... Σου στέλνουμε φουλ θετική ενέργεια για ένα μπεμπάκι!Θα χαρούμε όλες να μάθουμε πως είσαι έγκυος!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι καλά για τον άντρα μου που με λατρεύει κ ειμαι τόσο τυχερή που έχω εναν τέτοιο ανθρωπο..

Είμαι καλά επίσης κ για την οικογένεια μου η οποία με στήριξε όσο δεν παει άλλο... Για τον άντρα μου κρατήθηκα κ είμαι στα πόδια μου...πέρασα βασανιιστηκες μέρες κ νύχτες αϋπνίας ήρθε στον ύπνο μου προχθες το κοριτσάκι μου ηταν πανέμορφη... Ξύπνησα με δάκρυα στα ματια κ το κλάμα δε σταμάτησε λεπτο... Αυτή τη στιγμη είμαι καλά είμαι στο μαγαζί με τον άντρα μ...ο γιατρός μ είπε οτι έχω εξαιρετική ανάρρωσή κ οτι μετα απο αυτή τη περίοδο μ είμαι έτοιμη να ξεκινησω προσπαθειες.. Μισώ τον εαυτό μ κ θέλω όσο πιο πολύ αυτή την εγκυμοσύνη για να ξανά αγαπήσω τον εαυτό μ..ενω είμαστε μακρυά ενιωσα την αγκαλιά σας... Ευχάριστω πολύ

Αχ Δημητρούλα προσπάθησε να μην κανεις μαύρες σκέψεις!!!! Όλες μας σου στέλνουμε τις ευχές μας και όλη μας την ενέργεια για μια τελειομηνη υπεροχή εγκυμοσύνη!!!!!

Δημητρούλα σού ευχομαι ολοψυχα να πετυχεις την εγκυμοσύνη με την πρωτη σου προσπάθεια. να δεις που θα ξαναρθει η κορούλα σου γερή και δυνατη. καταλαβαινω πως είναι να νιωθεις μια τετοια απώλεια. δεν φταις εσυ για ό,τι συνεβη. στην καθε γυναικα θα μπορούσε να συμβει. όλα καλά θα σου πάνε από δω και περα. Ο Θεός είναι μεγάλος και θα προστατευσει εσένα και το κοριτσακι σου. κάνε κουραγιο. με την πίστη όλα είναι δυνατα...

Κορίτσια κοιτάτε τι βρήκα! Βάζεις φώτο εσένα και του άντρα σου και σου βγάζει -και καλά- που θα μοιάσει το παιδί σου! Εγώ πολύ γέλασα πάντως!

http://makemebabies.com/#page/1

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσακια ...εχω καιρο να γραψω στην παρεουλα σασ :) ( επεσαν πολλα προβληματα που τα λύνουμε που θα μασ πανε)

Ριτακι τα μπεμπεδακια μεγαλώνουν διαβασα τελειααααα :) :) μπραβο να κανεις αγκαλιτσα την κοιλίτσα απο εμενα....τα αλλα αδερφακια ολοι καλα?

Μαργαριτουλα ειναι έτοιμο το νινακι ? Με το καλο κοριτσακι μου πω πω πως περασε ο καιρος σαν χθες θυμάμαι που μασ ειπες οτι εισαι εγκυουλα με το καλο :)

Θαλεια???? Γραψε και τα δικα σου νεακια ευχομαι συντομα εγκυουλα...

Τα αλλα κοριτσάκια γνωστα και αγνωστα τι κανουν? Αυτεσ που προσπαθούν ευχομαι συντομα με τα θαυματακια αγκαλιά. ....

Οι εγκυουλες με το καλο μεχρι το τελος σε λιγακι θα τα εχετε αγκαλιτσα.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια κοιτάτε τι βρήκα! Βάζεις φώτο εσένα και του άντρα σου και σου βγάζει -και καλά- που θα μοιάσει το παιδί σου! Εγώ πολύ γέλασα πάντως!

http://makemebabies.com/#page/1

Χαχαχα!Εμένα μου το έβγαλε γαλανομάτικο (!!!) και με καστανά μπουκλάκια! Πάντως στο ντόπλερ διέκρινα τρομακτικές ομοιότητες με τον άντρα μου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

έκλεισα να πάω και ευτυχώς με πήραν στο γκρουπ για το σεμινάριο θηλασμού που θα γίνει στις 21 Μαίου από τον μητρικό θηλασμό και διαφημίζεται και στο φόρουμ. Είχα πάει και την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου στο αντίστοιχο σεμινάριο και με είχε βοηθήσει πολύ. Πάνω από όλα με είχε πείσει ότι θα τα καταφέρω και ότι το να μην έχω γάλα δεν παίζει...είναι κάτι πολύ πολύ σπάνιο...έτσι με επιμονή και υπομονή τα κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά τους πρώτους έξι μήνες και στη συνέχεια μαζί με στερεές τροφές για άλλους 7-8. Αισίως αποθηλάσαμε στους 15 μήνες... Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει τώρα μια επανάληψη και σίγουρα σας το προτείνω και συστήνω (για όσες είστε Αθήνα βέβαια)

bA9gp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

έκλεισα να πάω και ευτυχώς με πήραν στο γκρουπ για το σεμινάριο θηλασμού που θα γίνει στις 21 Μαίου από τον μητρικό θηλασμό και διαφημίζεται και στο φόρουμ. Είχα πάει και την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου στο αντίστοιχο σεμινάριο και με είχε βοηθήσει πολύ. Πάνω από όλα με είχε πείσει ότι θα τα καταφέρω και ότι το να μην έχω γάλα δεν παίζει...είναι κάτι πολύ πολύ σπάνιο...έτσι με επιμονή και υπομονή τα κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά τους πρώτους έξι μήνες και στη συνέχεια μαζί με στερεές τροφές για άλλους 7-8. Αισίως αποθηλάσαμε στους 15 μήνες... Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει τώρα μια επανάληψη και σίγουρα σας το προτείνω και συστήνω (για όσες είστε Αθήνα βέβαια)

ελπίζω να γίνει και όταν θα είμαι Αθήνα να πάω κι εγώ! Καλημέρα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! Μπραβο κορίτσια που την ψάχνετε με τον θηλασμό όσες επιθυμείτε να θηλάσετε!!! Η ενημέρωση από πριν είναι απαραίτητη για να στηρίξει τη θέληση μετά τη γέννα, όπως ακριβώς το έθεσες zadige.

Στην Αθήνα γίνονται επίσης μαθήματα στο μαιευτήριο Έλενα κ στη Θεσσαλονίκη στο Ιπποκράτειο.

Εμείς είμαστε μες τη γλύκα, αφού παίρνουμε χαμόγελα από δυο στοματάκια!

Δέσποινα και τα δικά σου θα έρθουν σύντομα!

Φιλιά σε όλες, με το καλό το πρώτο μπεμπάκι που περιμένουμε!

8sLrp2.png

ελπίζω να γίνει και όταν θα είμαι Αθήνα να πάω κι εγώ! Καλημέρα!

γίνεται μια φορά τον μήνα νομίζω οπότε έχε το νου σου όταν βγει το επόμενο για Ιούνη να δηλώσεις άμεσα συμμετοχή γιατί έχει πολύ κόσμο και ζήτηση...

bA9gp3.png

Ναι αρκεί να μην είναι πολύ πίσω η ημερομηνία και δε ξέρω αν θα το προλάβω! Προς το παρόν έχω κλείσει για αρχές Ιούνη για ένα με θέμα ανώδυνο τοκετό-θηλασμό και περιποίηση που γίνεται σε εμπορικό της Κηφισίας. Οποια θέλει να της στείλω πμ με λεπτομέρειες!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Πήγα να δηλώσω συμμετοχή και έγραψε ότι συμπληρώθηκαν οι θέσεις. Καλό αν είναι κάθε μήνα γιατί η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να πάω πιο μετά σε κάτι τέτοιο. Θα πάρω τηλ αύριο πάλι γιατί ήταν κλειστό το κινητό νωρίτερα που πήρα.

Φωτεινούλα εγώ θα ήθελα να μου στείλεις πμ περί τίνος πρόκειται! :)

Πήγα να δηλώσω συμμετοχή και έγραψε ότι συμπληρώθηκαν οι θέσεις. Καλό αν είναι κάθε μήνα γιατί η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να πάω πιο μετά σε κάτι τέτοιο. Θα πάρω τηλ αύριο πάλι γιατί ήταν κλειστό το κινητό νωρίτερα που πήρα.

Φωτεινούλα εγώ θα ήθελα να μου στείλεις πμ περί τίνος πρόκειται! :)

Μαράκι σου έστειλα μήνυμα. Το έλαβες;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι σου έστειλα μήνυμα. Το έλαβες;

Ναι τώρα το είδα κ σου απάντησα! Μα καλά, δεν έρχεται ειδοποίηση στα πμ?

Μαρκέλλα πόσο χαρηκα που είδα το μήνυμα σου!!! τι κανεις; πώς είσαι; τί νέα;; πότε με το καλό ο γάμος;; τωρα που είπα γάμος, δεν παντρευόταν και η Αγγελική από τα Γιάννενα; μας ξέχασε και αυτό το κοριτσι!

αυτο το μηνα γεννα και η Αθανασία, την θυμάστε κορίτσια; καλή λευτερια!

Μαργαριτούλα και εσύ γεννας οσονούπω!! πωπω!! με έναν πόνο! θα είναι και κουκλος ο γιοκας σου λένε τα προγνωστικά! εμενα πάλι σαν μαυροτσουκαλάκια τα περιμενω. ο άντρας μου γινεται θηριο όταν του το πω!! χιχιχι! αμα ειδικα του λέω ότι ο μεγαλος μου γιος είναι κουκλος (έχει τα πιο όμορφα ματια του κόσμου) γινεται πυρ και μανια!

Καλησπέρα κοριτσακια ...εχω καιρο να γραψω στην παρεουλα σασ :) ( επεσαν πολλα προβληματα που τα λύνουμε που θα μασ πανε)

Ριτακι τα μπεμπεδακια μεγαλώνουν διαβασα τελειααααα :) :) μπραβο να κανεις αγκαλιτσα την κοιλίτσα απο εμενα....τα αλλα αδερφακια ολοι καλα?

Μαργαριτουλα ειναι έτοιμο το νινακι ? Με το καλο κοριτσακι μου πω πω πως περασε ο καιρος σαν χθες θυμάμαι που μασ ειπες οτι εισαι εγκυουλα με το καλο :)

Θαλεια???? Γραψε και τα δικα σου νεακια ευχομαι συντομα εγκυουλα...

Τα αλλα κοριτσάκια γνωστα και αγνωστα τι κανουν? Αυτεσ που προσπαθούν ευχομαι συντομα με τα θαυματακια αγκαλιά. ....

Οι εγκυουλες με το καλο μεχρι το τελος σε λιγακι θα τα εχετε αγκαλιτσα.

άντε βρε Μαρκέλλα μου...εύχομαι αφού λυθούν τα οποία προβλήματα ,είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις σύντομα!!!

εγώ κορίτσια καλά στις προσπάθειες είμαστε κ βλέπουμε..όλα καλά κατά τα άλλα,είμαι σε φάση που προσπαθούμε να κόψουμε την πάνα,καλά πάμε θα δούμε..

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρκέλλα πόσο χαρηκα που είδα το μήνυμα σου!!! τι κανεις; πώς είσαι; τί νέα;; πότε με το καλό ο γάμος;; τωρα που είπα γάμος, δεν παντρευόταν και η Αγγελική από τα Γιάννενα; μας ξέχασε και αυτό το κοριτσι!

αυτο το μηνα γεννα και η Αθανασία, την θυμάστε κορίτσια; καλή λευτερια!

Μαργαριτούλα και εσύ γεννας οσονούπω!! πωπω!! με έναν πόνο! θα είναι και κουκλος ο γιοκας σου λένε τα προγνωστικά! εμενα πάλι σαν μαυροτσουκαλάκια τα περιμενω. ο άντρας μου γινεται θηριο όταν του το πω!! χιχιχι! αμα ειδικα του λέω ότι ο μεγαλος μου γιος είναι κουκλος (έχει τα πιο όμορφα ματια του κόσμου) γινεται πυρ και μανια!

Ριτακιιιιιιιιι καλησπερα ολα τα νεα καλα ευτυχως :) ο γαμος περιμενει το μπεμπε χαχαχαχαχ λεμε για το 2017 Σεπτέμβριος θα δουμε :) εκανες αγκαλιτσα τα μπεμπακια χιχι

Ναι και h athansia swsta καλη λευτερια...

Αγγελικη που εισαι εσυ;;;;;;; :)

Μαργαριτα με εναν πονο κοριτσαρα μου χιχι

Θαλεια μου βουρ στ ψητο ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Θάλεια και Μαρκέλλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Με το καλό και στα δικά σας!!!!

Εγώ θα πάω το Σάββατο στον γιατρό να με δει ξανά. Έχουμε μια περιτυλιξη και θέλει να με δει ξανά (είχα παει και την Δεύτερα).

Έχει το κεφαλακι προς τα κάτω, αλλά όλος ο λώρος είναι κάτω απο το κεφάλι και γύρω απο τον λαιμό... Θα δουμε!!!

Οι υπολοιπες κορίτσια πως είστε;

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Θάλεια και Μαρκέλλα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Με το καλό και στα δικά σας!!!!

Εγώ θα πάω το Σάββατο στον γιατρό να με δει ξανά. Έχουμε μια περιτυλιξη και θέλει να με δει ξανά (είχα παει και την Δεύτερα).

Έχει το κεφαλακι προς τα κάτω, αλλά όλος ο λώρος είναι κάτω απο το κεφάλι και γύρω απο τον λαιμό... Θα δουμε!!!

Οι υπολοιπες κορίτσια πως είστε;

Καλημέρα!Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

3CnWp2.png

S28jp3.png

γεια σας...ειμαι καινουρια εδω...προσπαθουμε με τον αντρα μου εδω κ 8 μηνες για μωρακι κ τιποτα..εχω αγχωθει πολυ...εχω κανει προγεννητικο ελεγχο κ ειναι ολα καλα..γιατι δεν μενω εγκυοσ?λετε να φταιει το αγχοσ μου?

γεια σας...ειμαι καινουρια εδω...προσπαθουμε με τον αντρα μου εδω κ 8 μηνες για μωρακι κ τιποτα..εχω αγχωθει πολυ...εχω κανει προγεννητικο ελεγχο κ ειναι ολα καλα..γιατι δεν μενω εγκυοσ?λετε να φταιει το αγχοσ μου?

Καλημέρα!καλώς ήρθες! έχετε κάνει και οι 2 εξετάσεις; να μην έχεις άγχος και θα έρθει!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ριτάκι μην ανησυχείς, 8 μήνες δεν είναι και τόσοι πολλοί! Αν κρίνω από το nick name σου πρέπει να είσαι και μικρούλα, αν έχετε κάνει και εξετάσεις και είστε υγιείς κρίμα είναι να αγχώνεσαι. Το άγχος μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας δυστυχώς.. Χαλάρωσε όσο μπορείς κι απόλαυσε τη διαδικασία! ;)

Κορίτσια τι κάνετε? Διάβασα κάτι άρθρα περί θηλασμού κι ήταν πολύ ενδιαφέρον, σας βάζω το λινκ:

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!! χαθήκαμε!! Πως είσαστε?? Μαργαριστούλα όλα καλά με το μπεμπάκι???

Εγω σημερα έδωσα αίμα για τις εξετασεις του μήνα!! Ενημερώτικά, με θυροειδή 2,4 η ενδοκρινολόγος με βρηκε μια χαρά οπότε είναι ξεκάθαρα στον γιατρό το τι θεωρει για τον θυροειδή!!! Μέσα στα φυσιολογικά είμαι και με λίγα κιλά επιπλέον... 2,7 περίπου στην 21 (το σαββατο) εβδομάδα!!!! Το απόγευμα θα έχω και αποτελέσματα ζαχαρου,αιματοκριτη κλπ!!

Στις 11/06 έχει και στη θεσσαλονικη σεμινάριο για τον μητρικό θυλασμό και δήλωσα να πάω!!!!!Στις 9/06 έχω και την Β επιπέδου!!!! ελπίζω όλα καλά να πάνε!!

Πως πάνε οι προετοιμασίες σας για τα μπεμπάκια?? Οι αγορές σας??

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...