Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλοφόρετα Φωτεινούλα!!!

Καλή Ανάσταση κορίτσια, να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας! Με το καλό σε όλες μας τις εγκυούλες κι εσείς μωρομανούλες να χαίρεστε τα μωράκια σας, γερά και καλότυχα να είναι όλα τα μωρά του κόσμου!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια Χριστός Ανεστη και χρόνια πολλά! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σε όσες κοπέλες εγκυμονούν, καλή λευτερια σε όσες εχουν μπει στον μηνα τους και πολλά σποράκια σε όσες κοιλίτσες τα περιμένουν πώς και πώς!!

Αναστασία μου συγχαρητηρια για τον μπέμπη σου! να σου ζήσει και καλή ανατροφή! λυπάμαι πολύ για τον δυσκολο τοκετό που πέρασες και εμενα το άγχος μου είναι αυτή η καισαρική. δεν υπάρχει χειρότερος πόνος γιατι έχεις και το μωρό που πρέπει να φροντίσεις και όχι μονο τον ευατό σου. πώς είσαι τωρα;; θηλάζεις;

ε, δεν λέγαμε τπτ άλλο; εμενα ο μεγαλος μου γιος έκανε εγχειριση σκωληκοειδίτιδα Μ.Πέμπτη στις 9 το βραδυ. και ποιος ήταν αναισθησιολογος;; αυτός που μου έκανε αναισθησια στην καισαρική και ξυπνησα στην επέμβαση. φοβομουν μην πάθει τπτ ο μικρός. δεν τον ήθελα αλλά αυτός εφημερευε και δεν γινόταν να ρθει άλλος. ο μικρος μου ειπε πως ξυπνησε αλλά ξανακοιμηθηκε χωρις να νιωσει πόνο. υπέφερε όμως το καημενο.πηραμε εξιτηριο Μ.Σαββατο.

ελπίζω στην δικη μου καισαρική τωρα να μην ρθει αυτός ο αναισθησιολογος. μονο η ιδεα ότι μπορει να είναι αυτός εφημερία την μερα που θα γεννάω με ταραζει πολύ.

την τεταρτη θα κανω την β επιπεδου. πώς περναει ο καιρός! zadige και Μαράκι εσείς ποτε θα κάνετε;;

Πολλά φιλιά στα υπόλοιπα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλες!

Ρίτα περαστικά στο μικρό σου!!

Εγώ β επιπέδου έχω την άλλη Τετάρτη!

Να μας πεις εντυπώσεις όταν πας!

Ρίτα περαστικά και σιδερένιος!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες; Πως τα περάσατε το Πάσχα; Εγω αύριο έχω ντόπλερ.

Καλημέρα!!! Ωραία ήταν, οικογενειακά όπως πάντα! Ωραία να κάθεσαι τόσες μέρες, σαν μικρή άδεια ήταν!! Με το καλό το ντόπλερ, να μας πεις εντυπώσεις!

Εγώ έχω σε μια εβδομάδα τη β επιπέδου κι ανυπομονώ! Κατά τα άλλα ο μικρούλης κάνει κάθε μέρα την εμφάνιση του από λίγες ως και αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και πολύ το χαίρομαι!!

Ριτα περαστικά !!

Φωτεινή με το καλό το Ντόπλερ, περιμένουμε νέα σου.

Εγώ Αθήνα ήμουν το Πάσχα. Ωραία πέρασα, οικογενειακα!!!

Τη βδομάδα που μας έρχεται θα πάω ξανά στον γιατρό, να δω τι βαρος θα μου πει για το παιδι. Γενικά τώρα που πάω πιο συχνα μ αρέσει όλο και πιο πολύ γιατί βλέπω τον παίδαρος και ανυπομονω για την γέννα!!!!

Ριτα περαστικά !!

Φωτεινή με το καλό το Ντόπλερ, περιμένουμε νέα σου.

Εγώ Αθήνα ήμουν το Πάσχα. Ωραία πέρασα, οικογενειακα!!!

Τη βδομάδα που μας έρχεται θα πάω ξανά στον γιατρό, να δω τι βαρος θα μου πει για το παιδι. Γενικά τώρα που πάω πιο συχνα μ αρέσει όλο και πιο πολύ γιατί βλέπω τον παίδαρος και ανυπομονω για την γέννα!!!!

Tι ωραία!Αθήνα πότε θα εγκατασταθείς για τη γέννα;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινουλα έκανες το ντοπλερ; εγω έκανα την β επιπέδου αλλά με κουρασε πολύ η εξέταση. κάναμε πόσες φορές διάλειμμα γιατι ένιωθα απίστευτη δυσφορία κατα τη διάρκεια της εξετασης. μην θορυβήστε κορίτσια. εμενα ποτέ δεν μου συνεβη αυτό στις άλλες μου εγκυμοσύνες. τελικα το δια ταυτα ειναι ότι επίσημα προκειται για δυο αγοράκια που μεγαλώνουν φυσιολογικά, όλες τους οι μετρήσεις ήταν καλές, ο ένας είναι 420 γραμ και ο άλλος 440. εγω θυμαμαι η κορη μου στην 22η βδομ ήταν μολις 350 γραμ. ο τραχηλος ειναι καλός, απλά χρειαζεται να μην κουραζομαι πολύ όσο πλησιαζει ο καιρός. αυτο φυσικα δεν γινεται.

zadige και Μαρακι άντε η σειρά σας! καλή επιτυχία αν και ειναι δεδομένη! όλα καλα θα πάνε, μην ανησυχειτε καθολου. βεβαια είναι μαγικό να βλεπεις το μωρο τρισδιάστατο.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Ρίτα μια χαρά τα μπεμπάκια! Μαργαρίτα καλές διακοπές στην Αθήνα και με το καλο ο μπέμπαρος!

Κάναμε και εμείς το ντόπλερ. Όλα καλά με τη μπεμπούλα! Είναι 2320 και ο γιατρός μας έβαλε σε δίαιτα. Σε 10 μέρες ξανά καμπύλη και σε 3 εβδομάδες ξανά ντόπλερ! Θέλει να επιβεβαιώσει ότι είναι θέμα dna και όχι επειδή τρώω πολύ. Πάντως ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος μου είπαν ότι τα 9 κιλά που έχω πάρει είναι μια χαρά οπότε λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κομένα τα γλυκά. Η αλήθεια είναι ότι με τσουρέκια και παγωτά το είχα παρακάνει τις τελευταίες μέρες. Με τα υπόλοιπα δεν έκανα πολλές παρασπονδίες οπότε απλά θα είμαι λίγο πιο προσεχτική και θα ακολουθώ τις συμβουλές του ενδοκρινολόγου για το φαγητό. Αγχώθηκα λίγο αλλά πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά!

Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες με β επιπέδου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Φωτεινουλα έκανες το ντοπλερ; εγω έκανα την β επιπέδου αλλά με κουρασε πολύ η εξέταση. κάναμε πόσες φορές διάλειμμα γιατι ένιωθα απίστευτη δυσφορία κατα τη διάρκεια της εξετασης. μην θορυβήστε κορίτσια. εμενα ποτέ δεν μου συνεβη αυτό στις άλλες μου εγκυμοσύνες. τελικα το δια ταυτα ειναι ότι επίσημα προκειται για δυο αγοράκια που μεγαλώνουν φυσιολογικά, όλες τους οι μετρήσεις ήταν καλές, ο ένας είναι 420 γραμ και ο άλλος 440. εγω θυμαμαι η κορη μου στην 22η βδομ ήταν μολις 350 γραμ. ο τραχηλος ειναι καλός, απλά χρειαζεται να μην κουραζομαι πολύ όσο πλησιαζει ο καιρός. αυτο φυσικα δεν γινεται.

zadige και Μαρακι άντε η σειρά σας! καλή επιτυχία αν και ειναι δεδομένη! όλα καλα θα πάνε, μην ανησυχειτε καθολου. βεβαια είναι μαγικό να βλεπεις το μωρο τρισδιάστατο.

πω πω πηγές Β επιπέδου Ρίτα μου!!άντε μια χαρά....πω πω...2 γιοι...

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φωτεινούλα και Ριτάκι μια χαρά οι εξετάσεις σας, μπράβο!

Ρίτα με το μαλακό τώρα, πρέπει να περιορίσεις την κούραση.

Φωτεινούλα 9 κιλά είναι νορμάλ μην ανησυχείς, τώρα που θα προσέχεις κιόλας, όλα μια χαρά θα είναι! :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;; marakiz πότε ακριβώς θα κάνεις την β επιπέδου;; περιμένω τα νέα σου! ο κούκλος σου θα έχει μεγαλώσει πολύ. zadige περιμένουμε νέα και από σένα.

Θάλεια μου πότε δεν περιμένεις περίοδο;; άντε η σειρά σου έρχεται. όπου ναναι θα γίνει και για σένα το θαυματακι!

Φωτεινούλα η μπουμπού σου μεγαλώνει μια χαρά! φτου φτου, σκόρδα!! μα τί θελουν οι γιατροί και σε αγχώνουν;; εμενα με είχαν πρήξει για την δική μου επειδή ήταν ελλιποβαρής. μέχρι να γεννήσω και να βεβαιωθώ πως ήταν καλά, πέρασα των παθών μου τον τάραχο. μην στενοχωριέσαι άδικα.

Μαργαριτούλα από τωρα και στο εξής θα σου ευχόμαστε καλή λευτεριά;; πωπω πέρασε ο καιρός! σε λίγο θα κρατας τον μπεμπη σου αγκαλιά. πότε είπαμε περιμενεις;;

Ριτάκι την Τετάρτη έχω τη β, εννοείται και θα σας πω τα νέα! Ανυπομονώ να τον δω. Προς το παρόν επικοινωνεί κάθε μέρα μαζί μου και πολλές φορές και είμαι χαρούμενη.

Μαργαριτούλα πότε έχεις ΠΗΤ με το καλό???

Ναι, κορίτσια είμαι η πρώτη από την παρέα που γεννάει!!! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Με το καλό και σεις... Θα σας ενημέρωση για την όλη διαδικασία όταν γίνει!!!!

Όσο για το πως νιώθω, δεν αγχωνομαι, απλα ανυπομονω !!!

Marakiz έκανες την β επιπέδου; όλα καλά;

Εγώ πήγα στον γιατρό, είδαμε τον μπέμπη που εξελίσεται σε ελεφαντάκι. Όλα καλά, απλα με προβληματίζει το γεγονος οτι ο λώρος είναι πανω στο λαιμό του!!:confused:

Marakiz έκανες την β επιπέδου; όλα καλά;

Εγώ πήγα στον γιατρό, είδαμε τον μπέμπη που εξελίσεται σε ελεφαντάκι. Όλα καλά, απλα με προβληματίζει το γεγονος οτι ο λώρος είναι πανω στο λαιμό του!!:confused:

χαχα!πόσα κιλά σου είπε ότι είναι; σου είπε κάτι ανησυχητικό για το λώρο;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσάκια όμορφα!! Τι κάνετε???

Βλέπω όμορφα νεάκια!!!!

Μαργαριτούλα 3300 το ζουμπουρλουδάκι σου??? αχ μωρέ!!! τι ανακούφιση να ξέρεις ότι από εδώ και πέρα όποτε και αν γεννησεις το μικράκι σου είναι πανέτοιμο!!!!!!

Φωτεινούλα!!!! Αφού και εσύ μπαμπασικια γεννηθηκες!!! Η κόρη σου μοιάζει!!! χαχαχα!! Μην αγχώνεσαι!! Κάνε τη διατροφή σου και όλα καλά θα πάνε!!!

Ριτάκι όμορφο!!!! Μια χαρά τους βλέπω τους ζουζουνους σου!!! Βασίλισσα βρε θα είστε εσύ και η κόρη σου μέσα σε τοσους άντρες!! χαχαχαχαχαχα

Μαρακιζ και zadige?? Πως πήγε η εξέταση χθες?? Περιμένουμε νεάκια!!!!

Εγώ κορίτσια μου είμαι πολύ καλά!! Το Σάββατο μπαίνω στη 19η εβδομάδα και τον μικρούλη ήδη τον καταλαβαίνω!!! Ειδίκα μετά από έντονη δραστηριότητα όταν κάθομαι οκλαδον και ηρεμώ!!! Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα!!!! Χθες πήγα και στη γιατρο και το ζουζουνι επαιζε με τα ποδαράκια του!!! όλα πολύ καλά!! 250 γρ δλδ μέσα στα όρια το πλασματακι!!

Β επιπέδου έκλεισα 8/06 και μου είπε και για καμπύλη ζαχάρου μετα την 24η εβδομάδα!!!

Κατα τα άλλα έχω να ετοιμάζω τα πραγματάκια του!! κάνω πλάνο για το δωματιάκι του και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!

Σε κιλά, η γιατρός με βρήκε αρκετα καλά 59,1 και ξεκίνησα 57.... Τώρα θα δείξει που θα μεγαλώνει πιο πολύ το πλασματάκι!!!

Πείτε μου νεάκιααααααααα!!! Ας μιλήσουμε για παιδικά δωμάτιααα!! Βρήκα πολύ ωραίες ιδεές στο pinterest!!! Φιλάκια πολλα!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...