Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.441

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1018
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας, ειμαι στις γονιμες μερες εχουμε επαφες με τον αντρα θελουμε να κανουμε παιδακι και απο χτες νιωθω κατι ζαλαδες και εχω πρηξιμο στο στηθος λετε να ειμαι εγκυος,η περιοδος ειναι να ερθει στις 18-5-2012,μπορω να κανω τεστ απο τοσο νωρις και εαν κανω θα δειξει αληθες απατολεσμα? η ειναι πολυ νωρις λετε?

Εγώ έμεινα έγκυος μετά από 4 μήνες προσπαθειών.Πάντως συμφωνώ στο ότι δε θέλει άγχος..αλλά όλες μας ξέρουμε ότι δε γίνεται να μην έχουμε,δε γίνεται να μη σκεφτόμαστε μετά από κάποια ελεύθερη επαφή "άραγε τώρα θα πιάσω το σποράκι;" και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα.Απλά να μη γίνεται το άγχος εμμονή!

SlD4p3.png

Καλησπέρα σας!Είμαι καινούργια στο site.Είμαι παντρεμένη σχεδόν 2 χρόνια.Είμαστε 31 ετών και οι δυο.Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μείνω έγκυος.Η δουλειά μου με κρατάει μακρυα απο τον άντρα μου απ,την αρχή της σχέσης μας.Είναι τα καλά του δημοσίου,αυτά.Πριν το γάμο χρησιμοποιούσαμε μόνο προφυλακτικό και πάντα.Κατάφερα να μείνω 6 μήνες μαζί με τον άντρα μου, αλλά τίποτα αν και ο κύκλος μου είναι 30 ήμερες.Από τον Μάρτιο του 2011 βρισκόμαστε κάθε 2 με 2,5 μήνες.Εκτός από 3 φορές, όλες τις άλλες προλάβαινα τις γόνμες μέρες,αλλά δυστυχώς τίποτα.Ειλικρινά αρχίζω και ανησυχώ.Μια άλλη κοπέλα που γνωρίζω έπιασε και τα δύο παιδάκια της και ας είχε την ίδια κατασταση πήγαινελα.Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας,αλλά δεν την εντόπισα.Έχετε να μου προτείνετε κάτι.Πάντως αγχος υπάρχει όσον αφορά την κατάσταση με τη δουλειά μου.

Διαφημίσεις

Γειά σας! Είμαι καινούρια στο forum! Έμεινα έγκυος στο πρώτο παιδί στον πρώτο μήνα ελεύθερης επαφής-33 χρονών τότε και στο δεύτερο παιδί σε 3 μήνες ελεύθερης επαφής-35 χρονών τότε. Σήμερα είμαι 39χρ. και θέλω ένα ακόμη μωρό. Δεν προσπαθήσαμε ακόμη λόγω κάποιων ορμονικών διαταραχών (μειωμένη προγεστερόνη) αλλά είμαι απαισιόδοξη για το αν θα τα καταφέρω λόγω των διαταραχών και της ηλικίας. Υπάρχει καμία που να είχε παρόμοιο πρόβλημα και να πέτυχε σύλληψη? Και σε πόσο καιρό?

κοριτσια καλησπερα.εγω εμεινα εγκυος μετα απο 8 μηνες προσπαθειων..κ αν κ θα φανω βαρετη μολις επαψα να το σκεφτομαι απλα ηρθε!!νομιζω οτι για ολα φταιει το αγχος κ με την πρωτη αστοχη προσπαθεια ΟΛΕΣ σκεφτομαστε κατι εχω δεν μπορω να κανω παιδι!ολα ειναι στο μυαλο!φιλια σε ολες!;)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΤΟ Α Γ Χ Ο Σ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ!!!!!!

Γειά σας! Είμαι καινούρια στο forum! Έμεινα έγκυος στο πρώτο παιδί στον πρώτο μήνα ελεύθερης επαφής-33 χρονών τότε και στο δεύτερο παιδί σε 3 μήνες ελεύθερης επαφής-35 χρονών τότε. Σήμερα είμαι 39χρ. και θέλω ένα ακόμη μωρό. Δεν προσπαθήσαμε ακόμη λόγω κάποιων ορμονικών διαταραχών (μειωμένη προγεστερόνη) αλλά είμαι απαισιόδοξη για το αν θα τα καταφέρω λόγω των διαταραχών και της ηλικίας. Υπάρχει καμία που να είχε παρόμοιο πρόβλημα και να πέτυχε σύλληψη? Και σε πόσο καιρό?

εγω ειχα το ιδιο προβλημα και μαλιστα το εμαθα οταν εμεινα εγκυος και το εχασα σε μια εβδομαδα και ηταν λογω χαμηλης προγεστερονης.στην ιδια ηλικια με σενα 39 εμεινα εγκυος ξανα 9 μηνες αφου ειχα την αποβολη και ο καινουργιος γιατρος μου μου εδωσε αμεσως με την πρωτη χοριακη (5 μερες καθυστερηση)6 χαπια ουτροτζεσταν (2 πρωι 2 μεσημερι 2 βραδυ)για το τριμηνο και ολα πηγαν καλα.τωρα εχω την μικρουλα μου!!!και δεν ειχα προβλημα κανενα στην συλληψη,χωρις αγχος με τον πρωτο μηνα που προσπαθησαμε εμεινα εγκυος και η προγεστερονη χαμηλη.δεν επαιξε ρολο στην δικη μου περιπτωση για την συλληψη.μετα θεωρω οτι ευτυχως μου εδωσε 6 χαπια αλλιως θα ειχα προβλημα παλι!ελπιζω να σε βοηθησα και μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

Καλησπέρα κορίτσια εγώ έμεινα έγκυος μετά από ένα μήνα ελεύθερης επαφής αλλά δυστυχώς είχα αποβολή ευτυχώς ήμουν μόνο τριών εβδομάδων.Ενώ η γυναικολόγος μου είπε να προσέξω για 4 μήνες τον επόμενο μήνα ξαναέμεινα και όλα πηγαν μια χαρά.Έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και τώρα είμαι 7 μηνών έγκυος και περιμένω αγοράκι.Δεν χρειάζεται άγχος κορίτσια!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες, εγω εμεινα εγκυος τετοιες μερες περσυ με τη πρωτη και ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι τωρα εχω τον πριγκιπα μου σχεδον 4 μηνων και μου φαινεται πραγματικα απιστευτο:):):):):):):):):):):):):)ΘΑΥΜΑ:-P

Καλησπερα σε ολες, εγω εμεινα εγκυος τετοιες μερες περσυ με τη πρωτη και ειμαι πολυ συγκινημενη γιατι τωρα εχω τον πριγκιπα μου σχεδον 4 μηνων και μου φαινεται πραγματικα απιστευτο:):):):):):):):):):):):):)ΘΑΥΜΑ:-P

να σου ζηηηησει!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά πολύ τυχερή. Ειμαι 37 και ο άντρας μου 38. Κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο του '11 σκεφτήκαμε μήπως είναι η ώρα να δοκιμάσουμε αν μπορούμε να κάνουμε παιδί (χωρις να πιστεύουμε οτι θα μείνω έγκυος αμέσως). Και οι δυο είμαστε βαριοί καπνιστές και λάτρεις του αλκοόλ, κι όμως μετά από 3-4 φορές σεξ χωρις προφύλαξη και χωρίς να κοιτάμε γόνιμες μέρες, έμεινα έγκυος στις αρχές Νοεμβρίου.

Αυτό που έχω καταλάβει πάντως, -και αφορά και τις κοπέλες που στο 2ο παιδί δυσκολεύτηκαν- είναι οτι το παιδί έρχεται όταν δεν το σκέφτεσαι συνέχεια. Νομίζω τελικά οτι η αγωνία και το άγχος είναι η κύρια αιτία που δυσκολεύονται ζευγάρια να κάνουν παιδί. Γι αυτο μπορεί να υπάρχουν ζευγάρια που επι χρόνια δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, και όταν υιοθέτησαν και παράτησαν τις προσπάθειες, έκαναν και δικό τους παιδί.

Ο άντρας μου κι εγώ δεν θέλαμε ντε και καλά να κάνουμε παιδί, και δεν πιστεύαμε οτι θα κάνουμε κιόλας, (απόδειξη οτι πίναμε, καπνίζαμε και ξενυχτάγαμε στα bar μέχρι που μάθαμε οτι είμαι έγκυος) γι αυτό και πιστεύω έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα, ακριβώς επιδή δεν είχαμε το μυαλό μας φιξαρισμένο στο παιδί.

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

Διαφημίσεις

Μας προεκυψε τον δευτερο μηνα προσπαθειων, παρολο που ημουν αρκετα αγχωμενη και παρολο που τον προηγουμενο μηνα ειχα μια πολυ εντονη ορμονικη εξαρση. Θεωρω οτιη συλληψη ειναι περισσοτερο θεμα συγκυριων, να υπαρχει ωορρηξια, να υπαρχει επαφη, να υπαρχει το καταλληλο περιβαλλον, να γινει σωστα η γονιμοποιηση και η εμφυτευση. Εχω διαβασει οτι ακομα και να γονιμοποιηθει το ωραριο, αν δεν εμφυτευτει στο σωστο σημειο, στον καταλληλο χρονο, αποβαλλεται με την περιοδο

ExxSp3.png

whodunnit

Περιοχή: Αθήνα

whodunnit χωρίς αξιολόγηση

Έμεινα έγκυος στο δεύτερο μήνα προσπαθειών. Είχα υπολογίσει ότι θα μου έπαιρνε περισσότερο και έφαγα και το καλοκαίρι στη μάπα. Την επόμενη φορά θα ξέρω .

.....κάτι μου θυμίζει αυτό...

Επεξεργάστηκαν by thekliss
λάθος απάντηση

Με χρήση αντισυλληπτικών από τα 18, λόγω αυξημένης τεστοστερόνης και προλακτίνης, με πολυκυστικές ωοθήκες, και με ένα ακανόνιστο κύκλο της τάξεως από 28-60 ημερών… (χωρίς την χρήση αντισυλληπτικών), έμεινα έγκυος με την πρώτη κιόλας φορά που είχαμε ελεύθερη επαφή (στα 32 μου). Χωρίς βέβαια να καθίσουμε και να υπολογίσουμε γόνιμες μέρες, ωορρηξίες, και δεν συμμαζεύεται… (Και που να τις βρίσκαμε άλλωστε μέσα στο ΧΑΟΣ;;). Είπαμε να ξεκινήσουμε χαλαρά και όποτε μας «κάτσει», εξαιτίας των προαναφερόμενων προβλημάτων. Ευχάριστη έκπληξη…δεν έτυχε..-Πέτυχε!! Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, μας πήρε περίπου ένα τρίμηνο (στα 34 μου).

Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται καθόλου άγχος. Χαλαρώστε και απολαύστε την όλη διαδικασία χωρίς να ψαχνόσαστε κάθε φορά αν….και μήπως… και όλα πάνε κατʼ ευχήν.

Όπως είπε και η mammyblu ο Θεος ειναι μεγαλος κοριτσια, αν πιστεψετε οτι θα τα καταφερετε καποια στιγμη χωρις να λετε <<τωρα το θελω>> και χαλαρωσετε πολυ γιατι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια τοτε να ειστε σιγουρες οτι θα γινει.Φυσικα εξεταζομαστε και βλεπουμε κ αλλους παραγοντες που μπορει να φταινε αλλα πιστευω πως σημερα καμμια δεν μενει χωρις παιδι,με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα κανει.Ακουστε με που περασα πολλα και ειδικα ψυχολογικα.Ωσπου ειπα τελος οτι ειναι να γινει θα γινει, κ εγινε.Τωρα περιμενουμε με αγωνια το μωρακι μας.

πρωτοχρονια του 2010 ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθειες κ μαλιστα να δωσουμε στους εαυτους μας την πολυτελεια του ΜΗ αγχους για ενα χρονο,μια κ η ηλικια μας ηταν λιγο προχωρημενη -εγω 36- κ ισως δεν ερχοταν ευκολα το θαυματακι..

τον φλεβαρη ημουν εγκυος!!!

Στον γιο μου έμεινα εγκυος αμέσως, τον πρώτο μήνα προσπαθειών, με ωορρηξία στην 22η μέρα του κύκλου μου διάρκειας 28-30 ημερών. Ήμουν 33 τότε. Δυο χρονια μετά εγκυος ξανα τον πρώτο μήνα προσπάθειας, εξωμητριος εγκυμοσύνη και αφαίρεση σάλπιγγας.Θέλουμε πάρα πολυ ένα δεύτερο παιδί όμως και καταφεύγουμε σε εξωσωματική λόγω χαμηλής ΑΜΗ που έδειξαν οι εξετάσεις μου πρόσφατα. Είμαι 36! Δεν ξερω αν τα δευτέρα πιαδιά έιναι πιο δύσκολο να ερθουν το άγχος σίγουρα δε βοηθά!

rQTGp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

1ο παιδί:

Αμέσως, 1ος μήνας προσπαθειών.

2ο παιδί:

ΑΦΑΝΤΟ για πολύ πολύ καιρό.Τώρα, μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, είμαι έγκυος με εξωσωματική, στην 7η εβδομάδα σε τρίδυμα

s-age.png

pAfOp2.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο,μιας και ειμαι η βασιλισσα της ανοησιας,της βλακειας και της σαχλας?

Ακουω απο πολλες οτι το αγχος ειναι το τελειο αντισυλληπτικο!!

Οταν προσπαθουμε για παιδακι και δεν εχουμε το αγχος της συλληψης αλλα εχουμε το αγχος το καθημερινο το πολυ εντονο και ενοχλητικο,αυτο θα μας εμποδισει στην συλληψη??

Ειμαι αγχωδης τυπος....αλλα αγχωνομαι για αλλα πραγματα,οχι για ενα παιδι (πια).

Cooker, οι γιατροί δεν δέχονται το άγχος ως αιτία υπογονιμότητας πάντως.

Και τότε γιατί αυτή η καραμέλα κυκλοφορεί παντού,ότι "είχα άγχος και μόλις είπα δε βαριέσαι,ήρθε το μωρό";;;;

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Και τότε γιατί αυτή η καραμέλα κυκλοφορεί παντού,ότι "είχα άγχος και μόλις είπα δε βαριέσαι,ήρθε το μωρό";;;;

Δεν το λένε οι γιατροί πάντως. :rolleyes: Κι εμένα τόσα χρόνια οι περισσότεροι μου λέγανε ότι φταίει το άγχος μου που δε συλαμβάνω, με είχαν κάνει να το πιστέψω μάλιστα. Τελικά το άγχος μου δημιούργησε ένα σωρό άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα. Εξακολουθώ να έχω άγχος για πολλά πράγματα, αλλά αφού κατάφερα κι έμεινα έγκυος, προφανώς δεν έφταιγε αυτό.

Έχω ακούσει ότι με το άγχος εκλύονται ορμόνες που εμποδίζουν τη σύλληψη. Αλλά όταν το είπα στο γιατρό μου ξέρεις τι μου είπε; "Ε δεν μπορεί, κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή να έχεις άγχος, υποτίθεται ότι το σεξ σε χαλαρώνει κιόλας, μη λες βλακείες λοιπόν."

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...