Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Για το μόνο που λυπάμαι που δεν θα φάω φέτος είναι το κοκορέτσι!! Πάντα το κοκορέτσι περίμενα πως και πως, παρά το αρνί!!!

Από ατασθαλίες, θέλω οπωσδήποτε να φάω τσουρέκι τύπου Τενκερλή με άσπρη σοκολάτα και κάστανο!!! Το σκέφτομαι μήνες, μέχρι που το είδα στον ύπνο μου τις προάλλες! :mrgreen: ΑΥΤΗ την ατασθαλία θα την κάνω το Πάσχα!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zadige μια χαρά τα αποτελέσματα σου, πάντα τέτοια!

Ρίτα όντως, πολλά κιλά ξεκίνησες ρε! :lol::lol:

Ρε Μαράκι στείλε μου ένα τσουρέκι τώρα που θα πας Σαλόνικα!!!!

Όλα καλά με τον παίδαρο!

Μάχη θα γίνει για την καρδιά της μονάκριβης μπουμπούς της παρείτσας!

Zadige μια χαρα οι εξετασςις. Οταν μιλησεις με την γιατρο πες μας τι σου ειπε για τις τιμες. Αν και ολα καλα φαινονται!!!

Κοριτσια και γω το κοκορετσι ηθελα, το αρνι ουτε που με ενδιεφερε. Φετος ουτε κοκορετσι θα φαω ουτε μαγειριτσα.. Κριμα... Δε πειραζει του χρονου!!!

Τσουρεκι θελω να φτιαξω μονη μου, χτες εφτιαξα κουλουρακια με μαστιχα, αλλα νηστισιμα για να φανε και οι υπολοιποι που δε νηστευουν σπιτι!!!

Ριτα τα ατιμα κιλα μπαινουν παν ευκολα, προσεχε οσο μπορεις!!!!

Καλημέρα κορίτσια! τί μου κάνετε;; zadige άψογες οι εξετάσεις σου, τί ωραια όταν τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα καλά! και απο κιλά σκίζεις!

marakiinlove μην αγχώνεσαι άδικα! θα έπρεπε κανονικά να χαίρεσαι. εγω στον πρωτο μου γιο ούσα επιμελής φοιτήτρια που έδινε εξετάσεις, δεν έτρωγα τπτ από το άγχος μου στην περιοδο της εξαταστικής. να φανταστείς ήμουν μέσα στον 5ο μηνα και δε φαινοταν η εγκυμοσύνη. ειχα πάει κάποια στιγμή ανησυχη στην γιατρό μου γιατι νομιζα πως το μωρό απολειειται να μεγαλώνει. όμως ήταν μια χαρα υγιέστατο. σκέψου και αυτές τις κοπέλες που εχουν υπερέμεση και δεν μπορούν να φάνε, ούτε κιλό δεν βαζουν, αλλά το μωρό τρεφεται από το αίμα. εγω προσπαθω να κάνω διαιτα γιατι τα ατιμα τα κιλά μπαινουν παντου και φαινονται. σκεψου ότι στο τελευταιο τριμηνο μπαινουν πολύ εύκολα.

Φωτεινούλα πώς είσαι;; όλα καλά;; μην ανησυχείς η μπουμπου σου δεν έχει προβλημα. μια την έχουμε δεν θα την προσέξουμε;;

εγω δεν ξερω πόσα κιλά έβαλα, από 48-49 ξεκίνησα. καπου στα 53-54 θα ειμαι, φανταζομαι. και αυτα τα άτιμα πήγαν και κόλλησαν στους γλουτούς. ατασθαλείες θα κάνετε το Πασχα; εγω δεν τρωω κρέατα οπότε ούτε μια πετσούλα αρνι δεν θα τσιμπήσω! αχ τα καημενα τα αρνάκια, πόσο τα λυπάμαι! πάλι με τις σαλάτες θα χορτάσω. όχι όχι δεν αγαπάω τα ζωα, απλά μισώ τα φυτά!!!!!!!!

Καλημέρα! Όλα καλά όλα ανθηρά! Μίλησα με τον doctor σήμερα και είπε να σηκωθώ απλά να πάρω λίγο ακόμα τα ουτροτζεστάν! Οπότε ελπίζω να τελειώσει ο αντρούλης τις δουλειές να πάμε βολτούλα. Μου έχει κολλήσει να φάω παγωτό για όσες ξέρουν το φοβερό μαγαζί με τα παγωτά που έχουμε στη Νάξο θα καταλάβουν! Εγώ θα προσπαθήσω να φάω νορμάλ το Πάσχα θα είμαστε στα πεθερικά που αγαπούν το αλάτι οπότε εκεί ποτέ δεν τρώω πολύ. Επίσης μαγειρίτσα βράδυ θα μου πέσει βαριά! Τη Δευτέρα θα κάνουμε τσουρέκια οικογενειακώς!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Για το μόνο που λυπάμαι που δεν θα φάω φέτος είναι το κοκορέτσι!! Πάντα το κοκορέτσι περίμενα πως και πως, παρά το αρνί!!!

Από ατασθαλίες, θέλω οπωσδήποτε να φάω τσουρέκι τύπου Τενκερλή με άσπρη σοκολάτα και κάστανο!!! Το σκέφτομαι μήνες, μέχρι που το είδα στον ύπνο μου τις προάλλες! :mrgreen: ΑΥΤΗ την ατασθαλία θα την κάνω το Πάσχα!!!

Χαχα και εγώ βλέπω φαγητά στον ύπνο μου!Κοκορέτσι είναι από τα λίγα πράγματα που δεν τρώω αλλά τρελαίνεται ο άντρας μου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ρε κορίτσια...συγνώμη...γιατί δε θα φάτε μαγειρίτσα ή κοκορέτσι, εγώ νομίζω στον γιο μου είχα φάει και τώρα το έχω σκοπό...δεν τρώμε κάθε μέρα τέτοια..με την ενδοκρινολόγο δεν έχω μιλήσει ακόμα..αλλά σήμερα ξύπνησα και το ζάχαρο στα 100! Με 3 διαφορετικές μετρήσεις και δυο διαφορετικά μηχανάκια. Είχα στρεσσαριστεί με κάτι αλλά επίσης εχτές πηγα σε ταβέρνα...μια συνάδελφος έκανε καμπύλη εχτές...βγήκε παθολογική και ο γιατρός της της είπε απλά να μην τρώει γλυκά..το έχω ακούσει κατά κόρον αυτό..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι γυναικολόγει το παίρνουν τόσο Light το θέμα...η κοπέλα είχε φτάσει στην β' με 7 κιλά! τώρα είναι στα 9 στην 26....και αντί να την στείλει σε ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο της είπε απλά να προσέχει....επειδή η κοπέλα με βλέπει που τρυπιέμαι και φοβάται θα μαζευτεί...αλλά χωρίς παρακολούθηση από ειδικό...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί εκτός ότι το συκώτι αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη λόγω υπερβολικής βιταμίνης Α, ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο κρέας των ζώων βρίσκεται στα έντερα.. Τώρα για το διαβήτη κύησης δεν έχω γνώσεις να εκφέρω απόψεις πάντως και 2 φίλες μου που εκ των υστέρων έμαθα κι αφού γεννήσανε ότι είχαν διαβήτη, μου είπανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ότι τους είχαν βγάλει συγκεκριμένη διατροφή κι όμως καμιά δεν την ακολουθούσε 100%. Και οι μαμάδες και τα μωρά είναι μια χαρά στην υγεία τους.

Α και οι 2 τους είχαν πάρει περί 20 κιλά η καθεμιά, η μία έχει γίνει στυλάκι πάλι κι η άλλη συνεχίζει και τρώει τον άμπακα! :mrgreen:

Γιατί εκτός ότι το συκώτι αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη λόγω υπερβολικής βιταμίνης Α, ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο κρέας των ζώων βρίσκεται στα έντερα.. Τώρα για το διαβήτη κύησης δεν έχω γνώσεις να εκφέρω απόψεις πάντως και 2 φίλες μου που εκ των υστέρων έμαθα κι αφού γεννήσανε ότι είχαν διαβήτη, μου είπανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ότι τους είχαν βγάλει συγκεκριμένη διατροφή κι όμως καμιά δεν την ακολουθούσε 100%. Και οι μαμάδες και τα μωρά είναι μια χαρά στην υγεία τους.

Αν ήταν έτσι πάντως δεν θα κάναν καθόλου καμπύλη...καλύτερα να προσέχεις για να έχεις...μου κάνει λίγο σαν τους γυναικολόγους που λένε δε βαριέσαι ας κάνεις και 5 τσιγάρα....ο καθένας ότι νομίζει πράττει...πάντως ο διαβήτης στην κύηση προδιαγράφει ένα μέλλον για το παιδί με κίνδυνο παχυσαρκίας και μελλοντικού διαβήτη...εκτός των άλλων...προτιμώ να προσέχω υπερβολικά παρά καθόλου...και αυτό που λες είναι λίγο σαν και κάποιος που δεν θήλασε μια χαρά είναι....δεν ξέρουμε ποτέ το άλλο σενάριο....πάντως εχτές που πήγα στην παιδιάτρο και την ρώτησα τι θα γίνει με τον μικρό και τον παιδικό μου είπε εφόσον θηλάζεις το νεογέννητο θα είναι κάπως προστατευμένο οπότε να στείλω το παιδί παιδικό και βλέπουμε...Τώρα για το συκώτι...δεν νομίζω να πάθω κάτι εάν φάω μια φορά...είδομεν

bA9gp3.png

Αν ήταν έτσι πάντως δεν θα κάναν καθόλου καμπύλη...καλύτερα να προσέχεις για να έχεις...μου κάνει λίγο σαν τους γυναικολόγους που λένε δε βαριέσαι ας κάνεις και 5 τσιγάρα....ο καθένας ότι νομίζει πράττει...πάντως ο διαβήτης στην κύηση προδιαγράφει ένα μέλλον για το παιδί με κίνδυνο παχυσαρκίας και μελλοντικού διαβήτη...εκτός των άλλων...προτιμώ να προσέχω υπερβολικά παρά καθόλου...και αυτό που λες είναι λίγο σαν και κάποιος που δεν θήλασε μια χαρά είναι....δεν ξέρουμε ποτέ το άλλο σενάριο....πάντως εχτές που πήγα στην παιδιάτρο και την ρώτησα τι θα γίνει με τον μικρό και τον παιδικό μου είπε εφόσον θηλάζεις το νεογέννητο θα είναι κάπως προστατευμένο οπότε να στείλω το παιδί παιδικό και βλέπουμε...Τώρα για το συκώτι...δεν νομίζω να πάθω κάτι εάν φάω μια φορά...είδομεν

Εγώ λέω αυτό που έγινε, δεν είπα ότι το ασπάζομαι. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά κι αν τυχόν είχα διαβήτη κύησης θα ακολουθούσα επακριβώς το διαιτολόγιο. Κι η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα κάπνιζε -λίγα, αλλά κάπνιζε- και ήμουν τυχερή και όλα καλά πήγανε με μένα. Δεν πάει να πει πως δεν είναι απαράδεκτο. Απλά πολλά παιδιά είναι τυχερά και δεν επηρεάστηκαν από τις λαλακίες των γονιών τους. Κατά τα άλλα χρειάζεται σύνεση μα και ψυχραιμία..

καλημερα κορίτσια! τι κάνετε;; καλές διακοπές στην marakiinlove που θα τις περασει στην Εδεσσα, ωραια η Έδεσσα!

εμεις οι υπόλοιπες στον τόπο μας έτσι;; εγω χθες έκανα κουλουράκια μαστιχας και κανελας που μου πέτυχαν, στην εμφάνιση τουλάχιστον (δεν δοκιμασα), αλλά τα πασχαλινα κουλούρια μού άπλωσαν και εγιναν σαν μπισκότα. :( απογοητευση γιατι κοντεψα να πεθανω από την κουραση. σημερα έκανα τρουφακια και τωρα θα κάνω καρυδοπιτα. θα ετοιμασω δηλ γλυκα για τους συγγενεις.

σιγουρα θελει προσοχη ο διαβητης, αλλά τελικα δεν ξερεις τί να πρωτοπροσέξεις, τόσες πολλές εξετάσεις και φοβίες. εγω εχω να κάνω τις μηνιαιες εξετάσεις νομιζω από τον Φλεβαρη. μού τελειωσε και το ασβεστιο τωρα. μου ελεγε η κουνιαδα μου που έκανε αυχενική προχθές στην Αθηνα πως εδωσε μονο 150 ευρω για αυχενική, παπ Α και κυστική ινωση. εμενα γιατι μου ειπαν πανακριβα την κυστική ινωση; τελοσπάντων, εγω αυτή την εξεταση δεν την έκανα. και μού θυμιζει όπως όταν διαβαζαμε για τις εξετάσεις, αυτά που δεν ειχαμε μαθει, νομιζαμε πως θα πέσουν!

κοριτσια να φατε ό,τι τραβα η ορεξη σας. εμενα ετσι κι αλλιως ποτέ το αρνι δεν μου αρεσε, νομιζω ότι μυριζει άσχημα, οποτε δεν το λιμπίζομαι καθολου. πού θα φατε Κυριακή του Πάσχα; προσοχή την χοληστερίνη σας μονο! το αρνι είναι φουλ στην χοληστερινη! α και με μετρο το λάδι! τωρα σκεφτομουν πως ευτυχώς που δεν κυοφορούν οι άνδρες γιατι με τόσες καταχρήσεις που κάνουν, θα ηταν απίθανο να εβγαινε κανενα μωρό υγιές! εμενα ο άνδρας μου που υποτιθεται ότι προσέχει, καπνίζει, τρωει γλυκα, γιατι λεει έχει υπογλυκαιμίες και το λαδι δεν το τσιγκουνευεται καθολου. αν πάω εγω να πιω ένα καφεδάκι ή λιγη κοκα κολα μού βαζει τις φωνές!

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια! τι κάνετε;; καλές διακοπές στην marakiinlove που θα τις περασει στην Εδεσσα, ωραια η Έδεσσα!

εμεις οι υπόλοιπες στον τόπο μας έτσι;; εγω χθες έκανα κουλουράκια μαστιχας και κανελας που μου πέτυχαν, στην εμφάνιση τουλάχιστον (δεν δοκιμασα), αλλά τα πασχαλινα κουλούρια μού άπλωσαν και εγιναν σαν μπισκότα. :( απογοητευση γιατι κοντεψα να πεθανω από την κουραση. σημερα έκανα τρουφακια και τωρα θα κάνω καρυδοπιτα. θα ετοιμασω δηλ γλυκα για τους συγγενεις.

σιγουρα θελει προσοχη ο διαβητης, αλλά τελικα δεν ξερεις τί να πρωτοπροσέξεις, τόσες πολλές εξετάσεις και φοβίες. εγω εχω να κάνω τις μηνιαιες εξετάσεις νομιζω από τον Φλεβαρη. μού τελειωσε και το ασβεστιο τωρα. μου ελεγε η κουνιαδα μου που έκανε αυχενική προχθές στην Αθηνα πως εδωσε μονο 150 ευρω για αυχενική, παπ Α και κυστική ινωση. εμενα γιατι μου ειπαν πανακριβα την κυστική ινωση; τελοσπάντων, εγω αυτή την εξεταση δεν την έκανα. και μού θυμιζει όπως όταν διαβαζαμε για τις εξετάσεις, αυτά που δεν ειχαμε μαθει, νομιζαμε πως θα πέσουν!

κοριτσια να φατε ό,τι τραβα η ορεξη σας. εμενα ετσι κι αλλιως ποτέ το αρνι δεν μου αρεσε, νομιζω ότι μυριζει άσχημα, οποτε δεν το λιμπίζομαι καθολου. πού θα φατε Κυριακή του Πάσχα; προσοχή την χοληστερίνη σας μονο! το αρνι είναι φουλ στην χοληστερινη! α και με μετρο το λάδι! τωρα σκεφτομουν πως ευτυχώς που δεν κυοφορούν οι άνδρες γιατι με τόσες καταχρήσεις που κάνουν, θα ηταν απίθανο να εβγαινε κανενα μωρό υγιές! εμενα ο άνδρας μου που υποτιθεται ότι προσέχει, καπνίζει, τρωει γλυκα, γιατι λεει έχει υπογλυκαιμίες και το λαδι δεν το τσιγκουνευεται καθολου. αν πάω εγω να πιω ένα καφεδάκι ή λιγη κοκα κολα μού βαζει τις φωνές!

Kαλημέρα!!!άντε και του χρόνου να φτιάξεις κουλούρια με τους μίνι βοηθούς!εμείς αύριο θα φτιάξουμε τσουρέκια οικογενειακώς!Πάσχα στους θείους του άντρα μου στην εξωτική Αθήνα τελικά!Εμένα αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι το αλάτι που δεν το λυπούνται και βάζουν άπειρο. Εγώ δεν τρώω καθόλου αλάτι και μόλις φάω τουμπανιάζω και έχω καούρες!Οπότε θα φάω με μέτρο μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο!

Κατά τα άλλα όλα καλά!Σήμερα έχει βόλτα για παγωτό!!!Η μπέμπα κάνει φουλ τούμπες αυτές τις μέρες μάλλον μεγάλωσε το αστέρι μου!!!Πόσο κουκουβάγια μαμά θα γίνω;!;

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; mar85 πώς σου φαίνεται που κοντεύεις;;;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσια και γω καλα ειμαι. Εγω ριτα εφτιαξα κουλουρακια μαστιχας πριν λιγες μερες. Νομιζω οτι κανεις πολλα πραγματα και θα κουραστεις... Λιγη ρεγουλα!!! Και ξεκουραση...

Το αλατι και γω το αποφευγω. Αν ειναι κατι αλμυρο με πιανουν καουρες.. Βεβαια και με τα γλυκα με πιανουν αλλα στο παγωτακι υποκυπτω... Σημερα εφαγα 2 παγωτινια...:confused:

Φωτεινη, απο την μια ανυπομωνω, απο την αλλη αγχωνομαι και λιγο. Πριν λιγο ειχα εναν δυνοτο πονο χαμηλα για κλασματα δευτερολεπτου και σκεφτηκα οτι πλησιαζει ο καιρος!!!!

εμενα μου αρεσει το αλατάκι, μακαρι να το απεχθανομουν σαν και εσας κορίτσια!

εγω τωρα από περιέργεια έβαλα το θεμόμετρο κάτω από την γλώσσα σίγουρη ότι θα εδειχνε 37 λόγω και της περασμένης ώρας και τί έδειξε;; 36,1:confused::?: το ξαναέβαλα τρεις φορές και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. εσεις τί θερμοκρασία έχετε;; δεν είναι πολύ χαμηλη η δική μου θερμοκρασία;

Φωτεινουλα μια χαρα είναι η Αθήνα, εξαρταται πού μενουν οι θειοι. και πάλι ομως αλλάζεις παραστάσεις και θα χαλαρώσεις. εγω από αυριο θα διαβαζω τον μεγαλο μου γιο, για τις εξετάσεις, πρωτη γυμνασίου πάει και δεν ειναι και συνεργάσιμος. οπότε οτιδήποτε άλλο εμενα μου φαινεται διακοπές στην Χαβάη!!

Μαργαριτούλα καταλαβαινω πώς νιώθεις. μια αμφιθυμία, αναμεικτα συναισθηματα, απο τη μια στενοχωρια που τελειωνει ένας τόσο ομορφος κύκλος ζωής (9 μήνες ήταν αυτοί) και από την άλλη χαρα που θα ξεκινησει ένας άλλος, πιο όμορφος. εγω όταν ήμουν στον 9ο και διαβασα ότι τωρα πια ο πλακούντας είναι γερασμένος και με το ζόρι τρεφει το μωρό, είχε στενοχωρηθει για τον πλακούντα, που επιτέλεσε τον ρόλο του και ήρθε ο καιρός του να φύγει πια. και τωρα θα με πιάσει μια θλίψη μόλις γεννησω. και είναι λογικό το άγχος σου για την γεννα, όμως εσυ θα γεννησεις με επισκληριδιο, οπότε δεν έχεις να φοβασαι και πολλά. μια χαρα θα πάνε όλα

Ριτάκι μου με την θερμοκρασία ήμουν εμμονική το πρώτο τρίμηνο θα έλεγα...εκ τότε έπαψα να μετράω...νομίζω οτι η υψηλή-(οτερη) θερμοκρασία αφορά μόνο τον πρώτο καιρό και μετά επανέρχεται. Σε οτι αφορά τα ζάχαρα (μέρες που είναι) μίλησα με την ενδοκρινολόγο η οποία μου αύξησε και αλλο το Τ4...η TSH 1,60 αλλά την θέλουμε λέει πιο κάτω...για τα λίγα κιλά που έχω πάρει (ακόμα στα 2 είμαι) δεν προβληματίστηκε..μου είπε εφόσον προσέχεις με την διατροφή είναι λογικό να μην έχεις πάρει κιλά... Σε οτι αφορά κάποιες μεταγευματικές μετρήσεις που με προβληματίζουν μου είπε...οτι αν τρυπήσω κοπέλες με καλή καμπύλη που τρώνε ελεύθερα θα δω χειρότερες τιμές από τη δική μου...σημασία έχει οτι εφόσον υπάρχει το ιστορικό οτι πρέπει να προσέχω και οτι εφόσον η καμπύλη είναι παθολογική είναι αυσηροί. Πχ αυτή η κοπέλα που ενώ έχει παθολογική καμπύλη της είπε απλά να μην τρώει γλυκά και πίτσες...έτσι γενικόλογα...έχει ξεσκιστεί στα γεμιστά...εγώ που έχω την εμπειρία του μετρήματος ξέρω από πρώτο χέρι οτι δυο μικρές ντομάτες γεμάτες με ρύζι μπορούν να σε πάνε εύκολα στο 200...και εφόσον η καμπύλη της είναι παθολογική αυτό το 200 θα παραμένει και ακατέβατο για ώρα...άρα βλακοδώς για μένα οι γιατροί δεν σε παραπέμπουν σε κάποιον ειδικό ή δεν συστήνουν συγκεκριμένη διατροφή...εγώ επειδή τα έχω ξαναπεράσει ξέρω πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω..και αν κάνω και καμιά καφρίλα όπως έκανα το ΣΚ (παγωτό) φροντίζω να το κάνω με πολύ περπάτημα μετά...νομίζω οτι την καμπύλη πλέον θα την ξανασυζητήσουμε μετά το Πάσχα...γύρω στην 24-28 αλλά και πάλι τελικά η προσέγγιση των γυναικολόγων δεν είναι πάντοτε αυστηρή στο θέμα αυτό...

bA9gp3.png

Καλημέρα!Τι κάνετε; Εγώ δε μέτρησα ποτέ θερμοκρασία, δεν έχω καν θερμόμετρο! Πίεση μετράτε; Χθες διάβασα ένα άρθρο τι να προσέχουν οι έγκυες το Πάσχα και έλεγε αν πάμε διακοπές να μη ξεχάσουμε μεταξύ άλλων το πιεσόμετρο!Σκέφτηκα να το πάρω μαζί να κάνω πλάκα στον άντρα μου στο πλοίο. Λέτε να με πετάξει στη θάλασσα; Ρίτα καλά διαβάσματα! Πώς αντέχεις και τα κάνεις όλα αυτά; Φτου!Φτου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τι κάνετε; Εγώ δε μέτρησα ποτέ θερμοκρασία, δεν έχω καν θερμόμετρο! Πίεση μετράτε; Χθες διάβασα ένα άρθρο τι να προσέχουν οι έγκυες το Πάσχα και έλεγε αν πάμε διακοπές να μη ξεχάσουμε μεταξύ άλλων το πιεσόμετρο!Σκέφτηκα να το πάρω μαζί να κάνω πλάκα στον άντρα μου στο πλοίο. Λέτε να με πετάξει στη θάλασσα; Ρίτα καλά διαβάσματα! Πώς αντέχεις και τα κάνεις όλα αυτά; Φτου!Φτου!

την πίεση μου την μετράνε κάθε φορά που παω στον γιατρό...μόνη μου μετράω το ζάχαρο...εγώ τώρα που θα πάω διακοπές δεν θα ξεχάσω το μαγιώ μου και το αντηλιακό μου!

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? Εμείς δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά για το Πάσχα, θα φάμε απλά οικογενειακά με γονείς και πεθερικά. Δεν πειράζει θα κάτσουμε αρκετές μέρες μαζί με τη μεταφορά της Πρωτομαγιάς οπότε ευκαιρία να ξεκουραστεί κι ο άντρας μου που έχει πήξει τόσο καιρό. Κατά τα άλλα αναμένω με ανυπομονησία τη β επιπέδου 2 εβδομάδες μετά. Απίστευτο το πως περνάει ο καιρός ρε κορίτσια!!

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??? Εμείς δυστυχώς δεν θα πάμε πουθενά για το Πάσχα, θα φάμε απλά οικογενειακά με γονείς και πεθερικά. Δεν πειράζει θα κάτσουμε αρκετές μέρες μαζί με τη μεταφορά της Πρωτομαγιάς οπότε ευκαιρία να ξεκουραστεί κι ο άντρας μου που έχει πήξει τόσο καιρό. Κατά τα άλλα αναμένω με ανυπομονησία τη β επιπέδου 2 εβδομάδες μετά. Απίστευτο το πως περνάει ο καιρός ρε κορίτσια!!

Σημασία έχει να χαλαρώστε και να ξεκουραστείτε...εμείς την κανονίσαμε την εκδρομούλα μας...εγώ πάλι αγχώνομαι με την β και προσπαθώ να μην την σκεφτομαι από τώρα...έχω ψωνίσει ήδη τα μαγιώ της εγκυμοσύνης και ευελπιστώ να καταφέρω να κάνω μπανάκι στην εσωτερική πισίνα του ρεσόρτ που κλείσαμε..ελπίζω ο άντρας μου να έχει πρόθεση να κρατήσει το παιδί να με αφήσει να χαλαρώσω...το μωράκι από εχτές κάνει αισθητή εμφάνιση και με αφή πλέον χεριού είναι αντιληπτό...εσύ καταλαβες τίποτα ή όχι ακόμα;

bA9gp3.png

Σημασία έχει να χαλαρώστε και να ξεκουραστείτε...εμείς την κανονίσαμε την εκδρομούλα μας...εγώ πάλι αγχώνομαι με την β και προσπαθώ να μην την σκεφτομαι από τώρα...έχω ψωνίσει ήδη τα μαγιώ της εγκυμοσύνης και ευελπιστώ να καταφέρω να κάνω μπανάκι στην εσωτερική πισίνα του ρεσόρτ που κλείσαμε..ελπίζω ο άντρας μου να έχει πρόθεση να κρατήσει το παιδί να με αφήσει να χαλαρώσω...το μωράκι από εχτές κάνει αισθητή εμφάνιση και με αφή πλέον χεριού είναι αντιληπτό...εσύ καταλαβες τίποτα ή όχι ακόμα;

Α ναι δεν σας είπα ε? Από την προηγούμενη εβδομάδα το νιώθω εκεί κάτω από τον αφαλό, σαν να σκάνε μπουρμπουλήθρες είναι, 1-2 φορές ήταν έντονες και δεν σταματούσα να χαμογελάω! Από τότε έρχονται λίγες φορές σχεδόν κάθε μέρα αλλά στο πιο διακριτικό. Ετοιμάζεται σιγά σιγά για μεγάλες εμφανίσεις, το νιώθω χιχι!!

Να περάσετε τέλεια στην εκδρομή!!

Α ναι δεν σας είπα ε? Από την προηγούμενη εβδομάδα το νιώθω εκεί κάτω από τον αφαλό, σαν να σκάνε μπουρμπουλήθρες είναι, 1-2 φορές ήταν έντονες και δεν σταματούσα να χαμογελάω! Από τότε έρχονται λίγες φορές σχεδόν κάθε μέρα αλλά στο πιο διακριτικό. Ετοιμάζεται σιγά σιγά για μεγάλες εμφανίσεις, το νιώθω χιχι!!

Να περάσετε τέλεια στην εκδρομή!!

χαμηλά το νοιώθεις εσύ, εμένα κάνει εμφάνιση πάνω από τον αφαλό..στα 5 εκατοστά περίπου και πιο δεξιά...τώρα πόδι, χέρι...δεν ξέρω τι είναι...στον τελαυταιο υπέρηχο πάντως ήταν ξάπλα το κεφάλι δεξιά και τα πόδια αριστερά...εκδρομούλα αρχές μαίου...μετά το πάσχα..το πάσχα εδώ!

bA9gp3.png

χαμηλά το νοιώθεις εσύ, εμένα κάνει εμφάνιση πάνω από τον αφαλό..στα 5 εκατοστά περίπου και πιο δεξιά...τώρα πόδι, χέρι...δεν ξέρω τι είναι...στον τελαυταιο υπέρηχο πάντως ήταν ξάπλα το κεφάλι δεξιά και τα πόδια αριστερά...εκδρομούλα αρχές μαίου...μετά το πάσχα..το πάσχα εδώ!

Χαμηλά πάντα ναι!! Πριν δυο βδομάδες που το χα πρωτονιώσει ήταν αριστερά, τώρα είναι στα δεξιά 1-2 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Δεν έχω ιδέα τι κουνάει, δεν με νοιάζει ας κουνιέται αυτό να νιώθω εγώ. Τον είδαμε πάλι χθες, πάλι ήσυχος ήταν, που να τον νιώσω!

Εκδρομούλα να είναι κι όποτε να ναι χαχα!

Χαμηλά πάντα ναι!! Πριν δυο βδομάδες που το χα πρωτονιώσει ήταν αριστερά, τώρα είναι στα δεξιά 1-2 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Δεν έχω ιδέα τι κουνάει, δεν με νοιάζει ας κουνιέται αυτό να νιώθω εγώ. Τον είδαμε πάλι χθες, πάλι ήσυχος ήταν, που να τον νιώσω!

Εκδρομούλα να είναι κι όποτε να ναι χαχα!

fantazomai OK o traxilos?

bA9gp3.png

άρα τα χάπια τα έκοψες? ή θα σταματήσεις να το παρακολουθείτε; έχεις φτάσει σε καλά επίπεδα?

Είμαι σταθερή πλέον στα 3εκ. Ο εμβρυολόγος στις αρχές που το είχαμε βρει και στην πρώτη θετική εξέλιξη μου είχε πει πως θα παίρνω σίγουρα προγεστερόνη μέχρι και τη β επιπέδου. Ο γυναικολόγος μου που τον είδα πριν δυο εβδομάδες μου είπε ότι λογικά θα την παίρνω μέχρι τέλους, τουλάχιστον μέχρι να μπω στο μήνα μου. Στη β επιπέδου θα ξαναρωτήσω τον εμβρυολόγο αλλά δεν νομίζω να την κόψω από τώρα. Εχθές μου επισήμανε πάλι να μην ξεχνάω να την παίρνω καθημερινά (ένα χαπάκι παίρνω κολπικά κάθε βράδυ) και να συνεχίσω να είμαι πολύ προσεχτική όπως έκανα μέχρι τώρα. Μην ξεψαρώσω δηλαδή επειδή είμαι σταθερή, είναι πολύ πολύ θετικό αλλά ο κίνδυνος δεν έχει αποκλειστεί. Ούτε νομίζω πως θα σταματήσουμε να παρακολουθούμε τον τράχηλο μέχρι το τέλος, ίσως αντί για κάθε δυο εβδομάδες να το πάμε κάθε τρεις εβδομάδες αλλά κι αυτό είναι δικιά μου εκτίμηση.

Δεν βαριέσαι, τουλάχιστον δεν μου παίρνει χρήματα για τον γρήγορο έλεγχο και βλέπω συχνά και το νινί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...