Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ω μωρέ γλυκούλα μου! Ξάπλα και προγεστερόνη κι όλα καλά θα πάνε, ο συνδυασμός τους κάνει θαύματα! :)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω μωρέ γλυκούλα μου! Ξάπλα και προγεστερόνη κι όλα καλά θα πάνε, ο συνδυασμός τους κάνει θαύματα! :)

Άσε είχα utrogestan απ όταν έπαιρνα στην αρχή παίρνω ένα και μετά κοιτάω το χαρτάκι κ βλέπω ότι έληγαν τον Φλεβάρη!πήρα και ληγμένα!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Άσε είχα utrogestan απ όταν έπαιρνα στην αρχή παίρνω ένα και μετά κοιτάω το χαρτάκι κ βλέπω ότι έληγαν τον Φλεβάρη!πήρα και ληγμένα!!!

Α τέλεια!! :rolleyes:

Μην αγχώνεσαι, φαντάσου ότι τα περισσότερα φάρμακα τα επανακυκλοφορούν με νέα ημερομηνία λήξης, 2 μηνάκια δεν είναι τίποτα. :mrgreen:

Ένα μόνο δεν πρόλαβες να πάρεις?

Κοριτσάκια μου αγχώθηκα πάλι.ειχα πάει τουαλέτα και πιεστηκα αρκετά.και μετά σκουπιζομαι από μπροστά κ είχα αιματακι.στο 2ο χαρτάκι σταμάτησε. Ο γιατρός είπε utrogestan και ξάπλα.κι αν ξαναδώ να ξαναπάρω.τι ήταν αυτό πάλι;

Ξάπλωσε λιγάκι και θα σου περάσει. και εγω το επαθα αυτό. δεν μπορούσα να παω τουαλέττα κάτι μέρες και επειτα και εγω πιέστηκα αρκετα σε σημειο που να πιστευω πως θα φυγει ο κάτω κάτω. δεν ξερω πώς την γλίτωσε ο μικρός, αλλά λίγο αιματάκι είδα.

μην μου ανησυχείς! τωρα πώς είσαι; ξανασκουπίστηκες να δεις αν σταματησε; μπορεί το αίμα να ήταν και από πίσω και να μπερδεύτηκες. ξεκουράσου και να δεις πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό

Ρίτα από την αρχή αφήνω ελεύθερους όλους τους ήχους του σπιτιού, ειδικά την ημέρα. Αν ειναι να κοιμηθούν, το κάνουν ανεξαρτήτως φασαρίας. Το πολυ πολυ να τινάξουν τα χεράκια, πάντως δεν θα ξυπνήσουν! Αυτό φαντάζομαι θα μας χρησιμεύσει και στο να μπορουμε να κυκλοφορούμε μαζί τους κ να κοιμούνται παρά τους θορύβους!

μάλλον ο δικός σας σκύλος είναι ησυχος σε γενικές γραμμές. εμενα πάνω που πήγε να με πάρει ο ύπνος, άρχισαν να γαβγίζουν και οι δυο μαζί και δεν μ αφησαν να κοιμηθω. ξυπνησα με κάτι νευρα, γιατι γίνεται αρκετα συχνα αυτη η φασαρία τωρα τελευταια. φανταστείτε τί θα λένε και οι γείτονες. παλι καλα που δεν κάλεσαν αστυνομια

Διαφημίσεις

Α τέλεια!! :rolleyes:

Μην αγχώνεσαι, φαντάσου ότι τα περισσότερα φάρμακα τα επανακυκλοφορούν με νέα ημερομηνία λήξης, 2 μηνάκια δεν είναι τίποτα. :mrgreen:

Ένα μόνο δεν πρόλαβες να πάρεις?

Ναι ένα μόνο!το βράδυ θα μου φέρει ο άντρας μου να πάρω μη ληγμένο!

Ξάπλωσε λιγάκι και θα σου περάσει. και εγω το επαθα αυτό. δεν μπορούσα να παω τουαλέττα κάτι μέρες και επειτα και εγω πιέστηκα αρκετα σε σημειο που να πιστευω πως θα φυγει ο κάτω κάτω. δεν ξερω πώς την γλίτωσε ο μικρός, αλλά λίγο αιματάκι είδα.

μην μου ανησυχείς! τωρα πώς είσαι; ξανασκουπίστηκες να δεις αν σταματησε; μπορεί το αίμα να ήταν και από πίσω και να μπερδεύτηκες. ξεκουράσου και να δεις πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό

Δεν ξαναειχα.σε 2 χαρτάκια έβγαλα.τι μα πω;μακάρι να μην είναι κάτι.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσάκια μου αγχώθηκα πάλι.ειχα πάει τουαλέτα και πιεστηκα αρκετά.και μετά σκουπιζομαι από μπροστά κ είχα αιματακι.στο 2ο χαρτάκι σταμάτησε. Ο γιατρός είπε utrogestan και ξάπλα.κι αν ξαναδώ να ξαναπάρω.τι ήταν αυτό πάλι;

Φωτεινουλα, ξαπλα utrogestant και ξεκουραση. Ολα καλα θα πανε!!!

Καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε; ευχομαι να είστε όλες καλά. Φωτεινουλα πώς πας;; δεν είχες κάποια ενόχληση έτσι;;

καλημέρα!συνεχίζω ξαπλα. δεν ειχα αιμα ξανα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!μάλλον το αίμα ήταν από αιμορροΐδες...χθες από το σοκ δεν έλεγξα τι γίνεται στο πίσω μέρος.σημερα που είχα τα ίδια πίσω είχα αίμα που μάλλον έτρεξε πιο μπροστά!άλλο πάλι κι αυτό.θα το τσεκάρω κι αύριο...

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!μάλλον το αίμα ήταν από αιμορροΐδες...χθες από το σοκ δεν έλεγξα τι γίνεται στο πίσω μέρος.σημερα που είχα τα ίδια πίσω είχα αίμα που μάλλον έτρεξε πιο μπροστά!άλλο πάλι κι αυτό.θα το τσεκάρω κι αύριο...

Χθες δηλαδή είχες αιματάκι μόνο στο πρώτο χαρτί που σκουπίστηκες? Μετά που έβαλες χαρτί από μπροστά για να το τσεκάρεις δεν είχες αίμα?

Χθες δηλαδή είχες αιματάκι μόνο στο πρώτο χαρτί που σκουπίστηκες? Μετά που έβαλες χαρτί από μπροστά για να το τσεκάρεις δεν είχες αίμα?

Είχα στα 2 χαρτάκια μετά τίποτα.σημερα έβαλα πιο μέσα το χαρτάκι κ τίποτα.τι να πω απλά δεν πίστευα ότι μπορεί από πίσω να τρέξουν μπροστά...

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!! Πως είσαστε???

Φωτεινούλα μου πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο!! Μην σε ανησυχεί!! Υπάρχουν κάποιες κρεμούλες που θα σε ανακουφήσουν!! μίλησε με τον γιατρό σου και αν το επιτρέπει χρησιμοποίησε τες!!! Όλα θα πάνε πολύ καλα!!!!

Μαργαριστούλαααα!!! Κοντεύει ο καιρόςςςς!! Αντε θα είσαι η πρώτη από την παρεούλα!!!

Κορίτσια είμαι λίγο προβληματισμένη με τα κιλά μου...... Ξεκίνησα στα 56,5-57.... και τώρα είμαι 57,7...... και το Σάββατο θα είμαι ακριβως 16 εβδομάδων.... Η γιατρος μου είπε την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα ότι είναι καλός ο μεταβολισμός μου και είναι πιθανόν να βάλω μόνο τα κιλά του μωρού.... Εγω όμως θεωρω ότι κάτι τις παραπάνω θα έπρεπε να έχω βάλει........ Την Παρασκευη που θα πάω θα την σκασω στις ερωτησεις!!!!

Όλο αγχωνομαι να μην μένει μικρό το μωρό.... αν και να πω την αλήθεια τρώω τα πάντα και λίγο παραπάνω από ότι πριν την εγκυμοσύνη!!! Πφφφφφφφ

Αύριο ευτυχως τελειώνω και τα μαθήματα!!!!!!!ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Άσε μας ρε Μαράκι που αγχώνεσαι κιόλας που δεν παίρνεις! :lol::lol:

Εγώ στην 20η εβδομάδα αισίως 4,5. Στο μέσο όρο δηλαδή που βγάζουν οι προγραμματιστές κιλών εγκυμοσύνης. Δεν βαριέσαι, Το συνήθισα πλέον!

Να σου δανείσω εγώ 2-3 κιλά πάντως αν θες χαχαχαχα!

Φωτεινούλα πως είσαι? Οι αιμοραίδες θα ήτανε, είναι πολύ άτιμες!

Διαφημίσεις

Άσε μας ρε Μαράκι που αγχώνεσαι κιόλας που δεν παίρνεις! :lol::lol:

Εγώ στην 20η εβδομάδα αισίως 4,5. Στο μέσο όρο δηλαδή που βγάζουν οι προγραμματιστές κιλών εγκυμοσύνης. Δεν βαριέσαι, Το συνήθισα πλέον!

Να σου δανείσω εγώ 2-3 κιλά πάντως αν θες χαχαχαχα!

Φωτεινούλα πως είσαι? Οι αιμοραίδες θα ήτανε, είναι πολύ άτιμες!

Βρε καλή μου απλά δεν ξέρω αν είναι υγιές το ότι δεν εχω πάρει ακόμα κιλά!! τουλάχιστον 2 κιλουδίνια έτσι να φαίνομαι εγκυος!!! Λένε ότι στο 2ο τρίμηνο βάζεις περίπου μισό κιλό την εβδομάδα!!!! Θα σκάσω στο φαί από σήμερα!! Ούτε νηστείες ούτε τιποτα!!! Θα το βάλω άραγε????

Μια χαρά είσαι μαράκιζ!!!! Θα φαίνεται και η γλυκούλα η κοιλίτσα σου!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Βρε καλή μου απλά δεν ξέρω αν είναι υγιές το ότι δεν εχω πάρει ακόμα κιλά!! τουλάχιστον 2 κιλουδίνια έτσι να φαίνομαι εγκυος!!! Λένε ότι στο 2ο τρίμηνο βάζεις περίπου μισό κιλό την εβδομάδα!!!! Θα σκάσω στο φαί από σήμερα!! Ούτε νηστείες ούτε τιποτα!!! Θα το βάλω άραγε????

Μια χαρά είσαι μαράκιζ!!!! Θα φαίνεται και η γλυκούλα η κοιλίτσα σου!!!!

Είναι πολύ γλυκούλα η κοιλΑΡΑ μου όντως χιχι! Όσο πάει γίνεται και πιο μεγάλη και τη χαίρομαι.

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου για τα κιλάκια, εφόσον αναπτύσσεται κανονικά το μωρό, δεν έχεις κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα! Δεν χρειάζεται να σκάσεις στο φαί, να τρως όσο θες και χωρίς τύψεις κιόλας εφόσον έχεις καλό μεταβολισμό, να προσέχεις μόνο την πολλή ζάχαρη και να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι. :wink:

Είναι πολύ γλυκούλα η κοιλΑΡΑ μου όντως χιχι! Όσο πάει γίνεται και πιο μεγάλη και τη χαίρομαι.

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου για τα κιλάκια, εφόσον αναπτύσσεται κανονικά το μωρό, δεν έχεις κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα! Δεν χρειάζεται να σκάσεις στο φαί, να τρως όσο θες και χωρίς τύψεις κιόλας εφόσον έχεις καλό μεταβολισμό, να προσέχεις μόνο την πολλή ζάχαρη και να παίρνεις όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι. :wink:

χαχαχαχαχαχαχα!! γελασα πολύ τωρα!!! Γλυκούλα....κοιλΑΡΑ!! χαχαχαχαχαχα!!!!! Έχουμε πολύ πλάκα!!! πριν μείνω έγκυος έλεγα αχ μακάρι να μην βάζω κιλά!! τωρα ψάχνομαι!! Έλεγα απαπαπα εγω δεν θα είμαι σαν αυτες που ανησυχούν με το παραμικρό και τώρα σκάω με το παραμικρό!!!!! Και σκέφτομαι, μπας και είχε δίκιο η μανούλα μου που μου έλεγε, δεν θα γίνεις μανα???? θα δεις εσύ!!!! χαχαχαχαχα!!!! Ότι κοροιδεύουμε να δείτε που θα το κάνουμε!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Εννοείται και είχαν δίκιο οι μανάδες μας που μας λέγανε ανά διαστήματα το κλασσικό "δεν θα γίνεις μάνα?? τότε θα καταλάβεις" κι όντως μόνο τότε καταλαβαίνεις το μεγαλείο της αγάπης ΑΛΛΑ και της αγωνίας!

μήπως αιμοροίδες ή κάτι τέτοιο, πάντως η δική μου στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχε πει να μην πιέζομαι καθόλου για τουαλέτα και μου είχε δώσει duphalac

bA9gp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!! Πως είσαστε???

Φωτεινούλα μου πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο!! Μην σε ανησυχεί!! Υπάρχουν κάποιες κρεμούλες που θα σε ανακουφήσουν!! μίλησε με τον γιατρό σου και αν το επιτρέπει χρησιμοποίησε τες!!! Όλα θα πάνε πολύ καλα!!!!

Μαργαριστούλαααα!!! Κοντεύει ο καιρόςςςς!! Αντε θα είσαι η πρώτη από την παρεούλα!!!

Κορίτσια είμαι λίγο προβληματισμένη με τα κιλά μου...... Ξεκίνησα στα 56,5-57.... και τώρα είμαι 57,7...... και το Σάββατο θα είμαι ακριβως 16 εβδομάδων.... Η γιατρος μου είπε την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα ότι είναι καλός ο μεταβολισμός μου και είναι πιθανόν να βάλω μόνο τα κιλά του μωρού.... Εγω όμως θεωρω ότι κάτι τις παραπάνω θα έπρεπε να έχω βάλει........ Την Παρασκευη που θα πάω θα την σκασω στις ερωτησεις!!!!

Όλο αγχωνομαι να μην μένει μικρό το μωρό.... αν και να πω την αλήθεια τρώω τα πάντα και λίγο παραπάνω από ότι πριν την εγκυμοσύνη!!! Πφφφφφφφ

Αύριο ευτυχως τελειώνω και τα μαθήματα!!!!!!!ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσι εγώ σήμερα είμαι 19 και σήμερα που ζυγίστηκα είμαι στο +1,8! Η κοιλιά μου είναι τεράστια...

bA9gp3.png

Μαρακι εγω στη θεση σου θα πεταγα απο χαρα... Στην εβδομαδα που εισαι ειναι πολυ λογικο να μην εχεις βαλει κιλα. Πολλες γυναικες τα παιρνουν στο τελος. Κανενα αγχος μην εχεις, αντιθετα απολαυσε το!!

Φωτεινουλα ολα καλα. Αν κανεις τοπικο πλυσιμο με κρυο νερο, λες να ανακουφιστεις;

Λοιπόν κορίτσια, πήρα τις αιματολογικές μου από εχτές...όλα καλά αλλά έχω δυο περίεργα...το ένα είναι οτι η γλυκοζυλιωμένη μου έπεσε στο 4,8!!! Ποτέ δεν είχα τέτοιο νούμερο...ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν έκανα την αυστηρή διατροφή...το μαξ που έχω πέσει είναι 5,1! Το τι σημαίνει αυτό θα το μιλήσω με την γιατρό γιατί δεν συνάδει τόσο με τα νούμερα που βλέπω οταν τρυπιεμαι...εχτές με μισό μπολάκι φακές λίγη ντομάτα και μισό πορτοκάλι πήγα στο 140 ζάχαρο! Το άλλο είναι οτι βρέθηκαν στα ούρα μου κρύσταλλοι ασβεστίου ή κάπως έτσι το γράφει...ο μπαμπάς μου λέει να πίνεω νερό μην μου κάνει κανέναν κολικό νεφρού...ίσως πρέπει να συζητήσω αν σχετίζεται με το ασβέστιο που παίρνω...το μωράκι σήμερα ειναι πιο δραστήριο...ανυπομωνώ για τα γερά κουνήματα...

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια! τί μου κάνετε;; zadige άψογες οι εξετάσεις σου, τί ωραια όταν τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα καλά! και απο κιλά σκίζεις!

marakiinlove μην αγχώνεσαι άδικα! θα έπρεπε κανονικά να χαίρεσαι. εγω στον πρωτο μου γιο ούσα επιμελής φοιτήτρια που έδινε εξετάσεις, δεν έτρωγα τπτ από το άγχος μου στην περιοδο της εξαταστικής. να φανταστείς ήμουν μέσα στον 5ο μηνα και δε φαινοταν η εγκυμοσύνη. ειχα πάει κάποια στιγμή ανησυχη στην γιατρό μου γιατι νομιζα πως το μωρό απολειειται να μεγαλώνει. όμως ήταν μια χαρα υγιέστατο. σκέψου και αυτές τις κοπέλες που εχουν υπερέμεση και δεν μπορούν να φάνε, ούτε κιλό δεν βαζουν, αλλά το μωρό τρεφεται από το αίμα. εγω προσπαθω να κάνω διαιτα γιατι τα ατιμα τα κιλά μπαινουν παντου και φαινονται. σκεψου ότι στο τελευταιο τριμηνο μπαινουν πολύ εύκολα.

Φωτεινούλα πώς είσαι;; όλα καλά;; μην ανησυχείς η μπουμπου σου δεν έχει προβλημα. μια την έχουμε δεν θα την προσέξουμε;;

εγω δεν ξερω πόσα κιλά έβαλα, από 48-49 ξεκίνησα. καπου στα 53-54 θα ειμαι, φανταζομαι. και αυτα τα άτιμα πήγαν και κόλλησαν στους γλουτούς. ατασθαλείες θα κάνετε το Πασχα; εγω δεν τρωω κρέατα οπότε ούτε μια πετσούλα αρνι δεν θα τσιμπήσω! αχ τα καημενα τα αρνάκια, πόσο τα λυπάμαι! πάλι με τις σαλάτες θα χορτάσω. όχι όχι δεν αγαπάω τα ζωα, απλά μισώ τα φυτά!!!!!!!!

Καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα!!! Τι ωραία μέρα σημερααα!!!! Μπράβο zadige για τα αποτελέσματα σου!!! Να μην αγχώνεσαι για το ζάχαρο!!!!!! όλα καλά πηγαίνουν!!!!

Ριτάκι μου πως θα αντέξεις χωρις πετσούλα??? Εγω ανπομονω!!! Αααα τόοοοσα πολλά κιλά ήσουν εεεε????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! τρωγεεεεεεεε!!!!! χαχαχαχαχα

Τι κάνουν τα άλλα κοριτσάκια??? Φωτεινούλα την μπουμπού μας θα την προσέχουμε πολύ!!! Μονάκριβη της παρέας!!! χαχαχα!!!

Εμείς πήγαμε στην γιατρό μας τώρα το πρωι και όλα ήταν εξαιρετικα!! το μπεμπάκι έκοψε και κανα 2 σβούρες την ώρα του υπέρηχου!! Τα ανδρικά (χαχαχαχαχα) προσόντα φάνηκαν και μας τύφλωσαν!!! χαχαχαχα!! Πρέπει να το αποδεχτω!!! Θα γινω μαμα αγοριου= πεθερά κοριτσιού= ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! χαχχαχαχαχαχα

Εγω σήμερα φεύγω για Έδεσσα και θα επιστρέψω Θεσσαλονίκη 8 του Μάηηη!!! Έχω μια τεράααστια χαρααα!!

Όσο για τις ατασθαλίες του Πάσχα θα τις κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση!! χχιχιχιχιχι!!!

Ααα η γιατρός μου είπε να μην νυστεψω γαλακτοκομικά γιατι θα νιώσω αδυναμία αλλά και κρέας καλό είναι να μην κόψω και το ζαμπονάκι γιατί αν φαω μετα απότομα κρέας το στομαχοεντεράκι θα με στειλει για παρέα στην τουαλέτα!!! Μου το είπε και ο παπας εδω της ενορίας μας ότι πρ'ωτα παει το μωρο και η υγεία μου!!! Αυτά τα 'λίγα' από εμεναααα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...