Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες!! Τι κάνετε??

Εμείς λείπαμε για ΣΚ και πολύ το χαρήκαμε, βάλαμε τα μαγιώ μας, πετάξαμε την κοιλάρα μας όξω, :lol::lol: απολάυσαμε τη γαλήνη της θάλασσας, φάγαμε τα φρέσκα ψαρικά μας και γυρίσαμε. Ωραία ήτανε!

Την Παρασκευή πριν φύγουμε παρέλαβα το μαξιλάρι, έπλυνα τη θήκη του και χθες που γυρίσαμε κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα, πολύ ωραία ήτανε! Viiv τελικά είναι όπως το περιγράφουν, έχει κάποιο κενό μέσα και το προσαρμόζεις εσύ που θες να είναι μαλακό και που πιο συμπαγές και έτσι παραμένει μέχρι να το ξαναπροσαρμόσεις. Νομίζω πως θα βολεύει πολύ και για το θηλασμό.

(για τον ύπνο πάντως είναι κορυφαίο :mrgreen: )

Με τη μεγαλοβδομάδα τι θα κάνετε, θα νηστέψετε? Εγώ λέω να νηστέψω πλην τα γαλακτοκομικά και να νηστέψω κανονικά μια μέρα μόνο πριν κοινωνήσω.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς λείπαμε για ΣΚ και πολύ το χαρήκαμε, βάλαμε τα μαγιώ μας, πετάξαμε την κοιλάρα μας όξω, :lol::lol: απολάυσαμε τη γαλήνη της θάλασσας, φάγαμε τα φρέσκα ψαρικά μας και γυρίσαμε. Ωραία ήτανε!

Την Παρασκευή πριν φύγουμε παρέλαβα το μαξιλάρι, έπλυνα τη θήκη του και χθες που γυρίσαμε κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα, πολύ ωραία ήτανε! Viiv τελικά είναι όπως το περιγράφουν, έχει κάποιο κενό μέσα και το προσαρμόζεις εσύ που θες να είναι μαλακό και που πιο συμπαγές και έτσι παραμένει μέχρι να το ξαναπροσαρμόσεις. Νομίζω πως θα βολεύει πολύ και για το θηλασμό.

Με τη μεγαλοβδομάδα τι θα κάνετε, θα νηστέψετε? Εγώ λέω να νηστέψω πλην τα γαλακτοκομικά και να νηστέψω κανονικά μια μέρα μόνο πριν κοινωνήσω.

Καλημέρα!βουτηξες κιόλας;κι εγώ λιάζομαι αλλα με ρούχα.εχω βάλει τους άλλους να καθαριζουν και δίνω εντολές!!!χαχαχα!εγώ μέχρι μεγ.τεταρτη θα φάω το μοσχαράκι μου γιατί αλλιώς θα πάει ο αιματοκρίτης στα πατώματα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα!βουτηξες κιόλας;κι εγώ λιάζομαι αλλα με ρούχα.εχω βάλει τους άλλους να καθαριζουν και δίνω εντολές!!!χαχαχα!εγώ μέχρι μεγ.τεταρτη θα φάω το μοσχαράκι μου γιατί αλλιώς θα πάει ο αιματοκρίτης στα πατώματα.

Όχι παιδί μου τι να βουτήξω, ήτανε μπούζι! Μπρρρρρ!

Έβρεξα τα ποδαράκια μου και μέχρι εκεί καλά ήτανε! :mrgreen:

Αλλά και μόνο το ότι είσαι μπροστά στη θάλασσα είναι τέλειο!!!!

Κάνει καλοκαίρι αυτές τις μέρες έτσι?!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Βλεπω εχετε αρχισει και σεις τις αγορες σας... Εγω αγορασα μονο ενα παντελονι τζιν απο τα prenatal. Ειναι καλοκαιρινο, με λεπτο υφασμα και ακρως οικονομικο... Ολο τον υπολοιπο καιρο την εβγαζα με κολαν και ακομα τα φοραω. Ειπα να μην δαπανησω λεφτα για ρουχα στην εγκυμοσυνη. Σουτιεν πηρα απο ρα mothercare. Τωρα θα ξαναπαω να παρω και σουτιεν θηλασμου... Εχω μπει ειδη στον ογδοο οποτε πρεπει να αγορασω σιγα σιγα.

Εκλεισα οπως σας ειπα το καροτσι απο τα prenatal και τωρα θελω να παρω μονο ενα σεντπνακι για το πορτ μπεμπε, μιας και εκει θα κοιμαται για αρχη. Εχω σκεφτει να αγορασω και ζωνη λοχειας (σε περιπτωση που κανω Κ.Τ.), το θεωρω πολυ χρησιμο.

Το αγορακι μου δοξα το θεο με δινει τις κλωτσιες του για να καταλαβαινω την παρουσια του... Απο τωρα και μετα πρεπει να παρακολουθω στενα τις κινησεις του...

Οσο για θυροειδη δεν ειχα ποτε θεμα, αλλα απο αλλες κοπελες θυμαμαι που λεγανε οτι δυσκολευονταν να τον ρυθμισουν και εκτος εγκυμοσυνης... Ποσο μαλλον οταν εισαι εγκυος που ολες οι ορμονες χορευουν πεντοζαλι!!!!

Εγώ ζώνη είχα πάρει και την φορούσα ανελειπώς όλη μέρα για σχεδόν δύο μήνες...δεν ξέρω αν έκανα καλά ή κακά...αλλά τη φορούσα..φυσιολογικό τοκετό είχα κάνει

bA9gp3.png

Μαρακίζ εγώ δεν νηστεύω τον καλό καιρό όχι τώρα που είμαι έγκυος...προσωπικά θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος...η έγκυος είναι έγκυος και ασθενείς και οδοιπόροι δεν έχουν θέμα...προσωπικά να μην νηστεύσεις και να μην κοινωνήσεις..εγώ και το παιδί που πήγα να κοινωνήσει στα σαράντα το σκηλομετάνοιωσα....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Marakiz εγω έτσι κι αλλιώς νηστευω όλο τον καιρό γιατι είμαι χορτοφάγος. όμως και η Εκκλησία δεν επιβάλλει στις εγκύους να κάνουν νηστεία. αυτό θα σου έλεγα όπως και η zadige, ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ούκ έχει. Μάλιστα η φραση αυτή είναι παρεφθαρμένη και δεν εννοεί την περιπατητή ή τον πεζοπόρο αλλά την έγκυο ή θηλάζουσα γυναικα (ωδιπόρο από τις ωδίνες). συνεπώς έχεις και τις ευλογίες της Εκκλησίας να μην νηστεψεις. βεβαια νηστεία σημαίνει εγκρατεια και ο καθενας ερμηνευει από πού θα είναι εγκρατής κατά το δοκούν. και η αποχή από το σεξ είναι μια μορφή νηστείας.

ωραια, ξεκουράστηκες πάντως το ΣΚ. τα υπόλοιπα κορίτσια απόλαυσαν τον ήλιο; εγω έκανα τραπέζι ένα φιλικο ζευγαρι και ξεθεώθηκα. το βραδυ που ήθελα να πάω τουαλέττα ήταν αδύνατο να σταθω στα πόδια μου. πονούσε αφόρητα η πλάτη μου και μουδιαζαν τα πόδια μου.

α, ναι και ξέχασα το Σάββατο ζήσαμε ιστορικές στιγμές. συνάντηση μεγατόνων των τριών ηγετών της καθολικής και ορθοδοξης εκκλησίας. είχα βγει με τα παιδιά μου μια βόλτα στα μαγαζιά, την ώρα που περνούσαν οι ιεράρχες από την προκυμαια, αλλά δεν πήγα να τους δω. από την βαρεμάρα μου έχασα μια μοναδικη και ανεπανάληπτη ευκαιρία! αχ zadige κριμα που δεν ήρθες, θα σε φιλοξενούσα για να πας να τους δεις!

Marakiz εγω έτσι κι αλλιώς νηστευω όλο τον καιρό γιατι είμαι χορτοφάγος. όμως και η Εκκλησία δεν επιβάλλει στις εγκύους να κάνουν νηστεία. αυτό θα σου έλεγα όπως και η zadige, ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ούκ έχει. Μάλιστα η φραση αυτή είναι παρεφθαρμένη και δεν εννοεί την περιπατητή ή τον πεζοπόρο αλλά την έγκυο ή θηλάζουσα γυναικα (ωδιπόρο από τις ωδίνες). συνεπώς έχεις και τις ευλογίες της Εκκλησίας να μην νηστεψεις. βεβαια νηστεία σημαίνει εγκρατεια και ο καθενας ερμηνευει από πού θα είναι εγκρατής κατά το δοκούν. και η αποχή από το σεξ είναι μια μορφή νηστείας.

ωραια, ξεκουράστηκες πάντως το ΣΚ. τα υπόλοιπα κορίτσια απόλαυσαν τον ήλιο; εγω έκανα τραπέζι ένα φιλικο ζευγαρι και ξεθεώθηκα. το βραδυ που ήθελα να πάω τουαλέττα ήταν αδύνατο να σταθω στα πόδια μου. πονούσε αφόρητα η πλάτη μου και μουδιαζαν τα πόδια μου.

α, ναι και ξέχασα το Σάββατο ζήσαμε ιστορικές στιγμές. συνάντηση μεγατόνων των τριών ηγετών της καθολικής και ορθοδοξης εκκλησίας. είχα βγει με τα παιδιά μου μια βόλτα στα μαγαζιά, την ώρα που περνούσαν οι ιεράρχες από την προκυμαια, αλλά δεν πήγα να τους δω. από την βαρεμάρα μου έχασα μια μοναδικη και ανεπανάληπτη ευκαιρία! αχ zadige κριμα που δεν ήρθες, θα σε φιλοξενούσα για να πας να τους δεις!

Μυτιλήνη έχουμε μια ξαδέρφη του άντρα μου οπότε όλο και θα πεταχτώ κάποια φάση..έχει και αυτή ένα αγοράκι που τώρα χρόνισε...κοίτα εγώ ξεπατώθηκα εχτές...κατέβασα όλα τα ρούχα του μικρού παρελθόντα και μεγαλύτερα που μου εχουν δώσει...έως 7 ετών και τα ξεκαθάριζα..τα έβαζα ανά ηλικίες κτλ...άσε μου έφυγε ο πάτος...

bA9gp3.png

Κοριτσια εγω μπορει να μην πηγα θαλασσα, αλλα καφε με θεα ηπια!!!! Τι τελειες μερες....

Marakiz εγω δεν θα νυστεψω. Δε ξερω, εχω που εχω χαμηλο αιματοκριτη/αιμοσφαιρινη, παρα τους δυο σιδηρους τη μερα... Θα δω, αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια οι εγκυες απαλλασονται!!!

Zadige αφου μου λες οτι σε βολεψε και μετα απο φυσιολογικο τοκετο, ισως το παρω.

Ριτα μεγαλες στιγμες στο νησι σας. Θα σας επισκευτει και η βασιλισσα της ιορδανιας τη μεγαλη βδομαδα!!!

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο. Μου ειπαν οτι στο μητερα οταν ερθει η μερα να φυγουν απο το μαιευτηριο μαμα και παιδι, το παιδι πρεπει να φοραει ολοσωμο μακρυμανικο κορμακι και να καλυπτει τα ποδαρακια. Ας ειναι και μαιος.... Εχετε ακουσει τιποτα;

Η εκκλησία ξέρω τι λέει αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι τόσο της εκκλησίας, δεν είμαι τέτοιου είδους πιστή. Δηλαδή αν η εκκλησία έλεγε πως ΠΡΕΠΕΙ να νηστέψω όντας έγκυος δεν θα το έκανα! :mrgreen: Αλλά νηστεύω κάθε χρόνο μια εβδομάδα για τη δικιά μου πίστη και για τις δικές μου αντοχές και νηστεύω και από όλα, κι από ποτό και από σεξ. Γιατί όπως σωστά είπες Ριτάκι νηστεία είναι εγκράτεια. Προσαρμόζω τη νηστεία δηλαδή στα μέτρα μου άρα κι έτσι λέω να κάνω και φέτος, πάντα με σημαία την υγεία του μωρού μου.

Μην κουράζεσαι πολύ πουλάκι μου, έχεις και δίδυμα και είναι πιο απαιτητική η κύηση σου!!

Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη που καλοκαιριάζει!

Κοριτσια εγω μπορει να μην πηγα θαλασσα, αλλα καφε με θεα ηπια!!!! Τι τελειες μερες....

Marakiz εγω δεν θα νυστεψω. Δε ξερω, εχω που εχω χαμηλο αιματοκριτη/αιμοσφαιρινη, παρα τους δυο σιδηρους τη μερα... Θα δω, αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια οι εγκυες απαλλασονται!!!

Zadige αφου μου λες οτι σε βολεψε και μετα απο φυσιολογικο τοκετο, ισως το παρω.

Ριτα μεγαλες στιγμες στο νησι σας. Θα σας επισκευτει και η βασιλισσα της ιορδανιας τη μεγαλη βδομαδα!!!

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο. Μου ειπαν οτι στο μητερα οταν ερθει η μερα να φυγουν απο το μαιευτηριο μαμα και παιδι, το παιδι πρεπει να φοραει ολοσωμο μακρυμανικο κορμακι και να καλυπτει τα ποδαρακια. Ας ειναι και μαιος.... Εχετε ακουσει τιποτα;

Καλά μην τρελλένεσαι....εγώ το έβγαλα 24 Ιουνίου με 40 βαθμούς και ένα κορμάκι μονο....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Η εκκλησία ξέρω τι λέει αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι τόσο της εκκλησίας, δεν είμαι τέτοιου είδους πιστή. Δηλαδή αν η εκκλησία έλεγε πως ΠΡΕΠΕΙ να νηστέψω όντας έγκυος δεν θα το έκανα! :mrgreen: Αλλά νηστεύω κάθε χρόνο μια εβδομάδα για τη δικιά μου πίστη και για τις δικές μου αντοχές και νηστεύω και από όλα, κι από ποτό και από σεξ. Γιατί όπως σωστά είπες Ριτάκι νηστεία είναι εγκράτεια. Προσαρμόζω τη νηστεία δηλαδή στα μέτρα μου άρα κι έτσι λέω να κάνω και φέτος, πάντα με σημαία την υγεία του μωρού μου.

Μην κουράζεσαι πολύ πουλάκι μου, έχεις και δίδυμα και είναι πιο απαιτητική η κύηση σου!!

Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη που καλοκαιριάζει!

Άσχετα με την εκκλησία πιστεύω οτι η νηστεία δεν κάνει καλό στο σώμα...μια φίλη μου από το σχολείο νήστευε 40 μέρες και έχανε κύκλο πάντα...τα ορμονικά της μετά άλλα ντάλα...θα έλεγα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου στο θέμα αυτό! Εκτός αν θέλεις να νηστέψεις μόνο το κρέας...αν θέλεςι το κανονικό πακέτο...μίλα μαζί του

bA9gp3.png

Μπράβο βρε marakiz για το μαξιλάρι, κάτι τέτοιες μικρές ανέσεις στην εγκυμοσύνη δίνουν μεγάλη απόλαυση! Μακάρι να το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα, που παιδεύτηκα να θηλάζω δυο μωρά με χίλια μαξιλάρια αρχιτεκτονικά δομημένα..... Τώρα μάλλον είναι αργά για μένα, σε λίγο θα έρχονται μπουσουλώντας στο στήθος:lol:

Χαχα Ριτάκι εσύ είσαι χορτοφάγος κ εγώ σου λέω να τρως μοσχάρια!!!

Καλή εβδομάδα κορίτσια!

8sLrp2.png

Μπράβο βρε marakiz για το μαξιλάρι, κάτι τέτοιες μικρές ανέσεις στην εγκυμοσύνη δίνουν μεγάλη απόλαυση! Μακάρι να το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα, που παιδεύτηκα να θηλάζω δυο μωρά με χίλια μαξιλάρια αρχιτεκτονικά δομημένα..... Τώρα μάλλον είναι αργά για μένα, σε λίγο θα έρχονται μπουσουλώντας στο στήθος:lol:

Χαχα Ριτάκι εσύ είσαι χορτοφάγος κ εγώ σου λέω να τρως μοσχάρια!!!

Καλή εβδομάδα κορίτσια!

εγώ πάντως μετά τους δύο μήνες δεν ήθελα καν μαξιλάρι...

bA9gp3.png

Μαργαριτούλα στο δικό μας νοσοκομείο τουλάχιστον δεν υπάρχει dress code! κατ αρχάς είναι λαθος να ντύνουμε τα μωρά σαν κρεμμύδια από φόβο μήπως πάθουν κάτι. ό,τι φοράμε εμείς θα πρέπει να ντύνουμε και αυτά. δεν νομιζω δηλ να υπάρχει πρωτόκολλο και μαλιστα τετοιου τύπου. εγω θα το έντυνα ελαφρά και θα του έριχνα ένα σεντονάκι από πάνω. ρώτησε ξανα το μαιευτήριο.

Viiv τί κανουν τα μωρά σου; είχαν αλήθεια τόση μεγάλη απόκλιση στα κιλά όταν γεννήθηκαν; φανταζομαι πως θα φοβόσουν να ακουμπήσεις το αδυνατούλι. τωρα πώς πάνε με το βάρος τους;; ναι δεν τρωω μοσχάρια, αλλά έχω στρογγυλέψει. και όσο σκέφτομαι τα καημένα τα αρνάκια τωρα το Πάσχα, τα λυπάμαι πολύ. πώς τα καταφέρνεις με τόσο μεγάλο σκυλί μέσα στο σπίτι (ασχετο, τωρα το θυμήθηκα). δεν γαβγίζει; εμενα η σαρλίν είναι μικρή, γιορκι τόι, αλλά χοντρή και η Λίλη είναι μαλτεζικο (μάλλον) μαύρο και midi στο μέγεθος. προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να δωσουμε την Λίλη αλλά δεν θέλει. και εγω την αγαπώ, αλλά δεν αντεχω άλλο τα σκυλιά μέσα στο σπίτι.

εγω κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού και αυτές τις μερες έχω πετρώματα. εσείς έχετε; εντωμεταξύ μου τελειώνουν και τα χάπια και τον αιματοκρίτη μια φορά τον ελέγξαμε πριν από δυο μήνες.

ναι ειναι υπέροχα που καλοκαιριάζει και δεν έχει ακόμα καυσωνα, γιατι εδώ που μενουμε είναι χειρότερα και από το κέντρο της Αθήνας, όταν έχει καυσωνα.

τα κορίτσια που μένουν στην Αθήνα, ζουν κοντά στο κέντρο;

Μαρακιζ κάνε ελαφρα νηστεία αφού νηστευεις κάθε χρόνο και δεν θες να χαλάσεις την παράδοση. αρκει να μην νιώθεις ζαλάδες και τετοια. μην ξεχνάς θελεις τον αιματοκρίτη υψηλό. εμενα μην μου δίνετε σημασία που δεν τρωω κρεας και δεν ελέγχω τον αιματοκρίτη μου. σας είπα είμαι ανθεκτική και εχω οργανισμό εκπαιδευμένο χιχιχιχι

Ρίτα καθόλου μικρά δεν ήταν τα δικά μου για δίδυμα και η απόκλιση στο βάρος ως 10% απολύτως φυσιολογική. Όχι δε φοβόμουν να τα πιάσω, άρχισα να φοβάμαι όταν βάρυναν σε φάσεις που ένιωθα αδύναμη από τον θηλασμό. Μαγνήσιο παίρνεις για τα πετρώματα? Έπαιρνα προληπτικά φουλ δοσολογία από την 18η ως τέλους. Τώρα πλέον που έχει στρώσει ο θηλασμός αρχίζουν να ανεβαίνουν καμπύλες, πάντως δεν τα λες κ χοντρά!! Λογικά θα είναι περίπου 5 κιλά στους 3 μήνες, κι από μπόι ρίχουνουμε!

Χαίρομαι που έμαθα τι ακριβώς σημαίνει το ασθενείς κ οδοιπόροι, καλά που το είπες!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Οχι κοριτσια, δεν τρελαινομαι, απλα μου φανηκε λιγο κουλο το ντυσιμο που μου ειπαν και ηθελα να δω αν εχετε ακουσει κατι. Εγω ειχα σκοπο να το ντυσω με ενα κορμακι κοντομανικο, αλλα αν ισχυει το μακρυμανικο θα παρω ενα για το μαιευτηριο. Δε σκοπευω μες το καλοκαιρι να βαζω μακρυ μανικι στο παιδι. Οπως λεει και η ριτα σεντονακι...

Θα ρωτησω και θα δω

Καλέ εννοείται και θα ρωτήσω το γιατρό, αφού είπαμε η υγεία του μπέμπη πάνω από όλα! :D

Ριτάκι τα πετρώματα συνδυάζονται ΑΝΕΤΑ με την κούραση, νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο!

Μαργαριτούλα παίρνεις και μακρυμάνικο και κοντομάνικο και βλέπεις, θα παίξει ρόλο και ο καιρός που θα κάνει την ήμερα που θα γεννήσεις. Μπορεί να έχει πολύυυυ ζέστη, αλλά μπορεί και να μην έχει. Λογικό να απορείς με αυτό που σου είπανε!;)

Viiv πιστεύω κι εγώ πως οι μικρές πολυτέλειες σε ευαίσθητες φάσεις όπως η εγκυμοσύνη μπορούν πραγματικά να δώσουν αυτό το κάτι!;)

Κορίτσια γέννησε μια φίλη μου προχθές, 4300 η μπέμπα!! Ντοοοοοινγκ!! :lol::lol::lol:

Κορίτσια μου!! Καλησπέρα!!! Και εγω πέρασα ένα ΤΕΛΕΙΟ σκ!!!! Πήγαμε πολλές βολτούλες με τον αντρουλη μου!!!! Πήρα πολύ όμορφα ρουχαλακια!!! 2 ελαστικα παντελονοκολάν με λάστιχο και κάτι χυτές τέλειες μπλουζίτσες!!! Αλλά όχι εγκυμοσύνης!!! ότι δοκίμασα εγκυμοσύνης μου έπεφτε στον ποπο και στα μπουτάκια!!! Χαρηκα πολύυυ!!!

Είδαμε και ένα σπίτι κορίτσια(αν θυμάστε μετακομίζουμε στην Εδεσσα) ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!! Ολοκαίνουριο με ατομική θέρμανση, τζάκι 3 δωματια και σαλοκουζίνα για ποδόσφαιρο!! Και μάλλον θα το κλείσουμε!!!!

Εγώ δεν το έχω σκεφτει αυτό με τη νυστεία!!! Μου αρέσουν πολύ και τα φαγητα χωρις κρέας!! Φακουλες, φασολάκια, φακουλες πατατούλες φούρνου και πάει η μεγάλη εβδομάδα!!! Δεν νομίζω να νυστεψω το λάδι μεγαλη παρασκευη καθώς όλη μέρα θα είμαστε και επιταφειους με τους προσκόπους!!!

Κορίτσια να ρωτησω.... αν θυμάστε είχα κάτι πόνους κάτω αριστερά.... η γιατρός που με είδε είχε πει ότι είναι τα οργανα που μετακινούνται... αλλά με χτυπάει και στα πλάγια ο πόνος.... σας έχει τύχει?? σκέφτομαι μήπως είναι και το νεφρό!! Βιβ?? Με το μαγνήσιο είχες συχνοουρία?// μήπως με πειραξε στο νεφρο σκέφτομαι!!!!

Πφφφφ......

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ρίτα καθόλου μικρά δεν ήταν τα δικά μου για δίδυμα και η απόκλιση στο βάρος ως 10% απολύτως φυσιολογική. Όχι δε φοβόμουν να τα πιάσω, άρχισα να φοβάμαι όταν βάρυναν σε φάσεις που ένιωθα αδύναμη από τον θηλασμό. Μαγνήσιο παίρνεις για τα πετρώματα? Έπαιρνα προληπτικά φουλ δοσολογία από την 18η ως τέλους. Τώρα πλέον που έχει στρώσει ο θηλασμός αρχίζουν να ανεβαίνουν καμπύλες, πάντως δεν τα λες κ χοντρά!! Λογικά θα είναι περίπου 5 κιλά στους 3 μήνες, κι από μπόι ρίχουνουμε!

Χαίρομαι που έμαθα τι ακριβώς σημαίνει το ασθενείς κ οδοιπόροι, καλά που το είπες!

θα δουμε και εμενα τα δικά μου πόσο θα ζυγίζουν στη β επιπέδου. συγκρίνοντας με την κορη μου που γεννήθηκε 2,680 και την έβλεπα μικροσκοπικη, δεν ξερω πως θα είναι ένα μωράκι 1400 γρ. δεν εχω δει ποτέ μου και δεν εχω αναλογη εμπειρία. της φιλης μου τα δίδυμα είχαν γεννηθει 2κιλά και 2.200 αν δεν κάνω λάθος, πάνε και κάποια χρόνια. ειχαν πολλή πλάκα γιατι ήταν πανομοιότυπα και εγω δεν καταφερνα να τα ξεχωρίσω. τωρα πια τα δικά σου αγόρια μια χαρά αντράκια θα είναι!

και εμενα αφήνει τριχες η Λίλη και γενικώς έχω την εντύπωση ότι το σπίτι που και που μυρίζει σκυλίλα. αληθεια το δικό σας που είναι λαμπραντορ ζει μέσα στο σπίτι;; αυτα τα σκυλιά είναι τεράστια και ένα γαβ να κάνουν σειεται συθεμελα το σπίτι!

Κορίτσια μου!! Καλησπέρα!!! Και εγω πέρασα ένα ΤΕΛΕΙΟ σκ!!!! Πήγαμε πολλές βολτούλες με τον αντρουλη μου!!!! Πήρα πολύ όμορφα ρουχαλακια!!! 2 ελαστικα παντελονοκολάν με λάστιχο και κάτι χυτές τέλειες μπλουζίτσες!!! Αλλά όχι εγκυμοσύνης!!! ότι δοκίμασα εγκυμοσύνης μου έπεφτε στον ποπο και στα μπουτάκια!!! Χαρηκα πολύυυ!!!

Είδαμε και ένα σπίτι κορίτσια(αν θυμάστε μετακομίζουμε στην Εδεσσα) ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!! Ολοκαίνουριο με ατομική θέρμανση, τζάκι 3 δωματια και σαλοκουζίνα για ποδόσφαιρο!! Και μάλλον θα το κλείσουμε!!!!

Εγώ δεν το έχω σκεφτει αυτό με τη νυστεία!!! Μου αρέσουν πολύ και τα φαγητα χωρις κρέας!! Φακουλες, φασολάκια, φακουλες πατατούλες φούρνου και πάει η μεγάλη εβδομάδα!!! Δεν νομίζω να νυστεψω το λάδι μεγαλη παρασκευη καθώς όλη μέρα θα είμαστε και επιταφειους με τους προσκόπους!!!

Κορίτσια να ρωτησω.... αν θυμάστε είχα κάτι πόνους κάτω αριστερά.... η γιατρός που με είδε είχε πει ότι είναι τα οργανα που μετακινούνται... αλλά με χτυπάει και στα πλάγια ο πόνος.... σας έχει τύχει?? σκέφτομαι μήπως είναι και το νεφρό!! Βιβ?? Με το μαγνήσιο είχες συχνοουρία?// μήπως με πειραξε στο νεφρο σκέφτομαι!!!!

Πφφφφ......

τέλειο μου ακούγεται το σπίτι και πολύ λειτουργικό!! ωραια το νεο ξεκίνημα αρχιζει με τις καλύτερες προοπτικές!!!

εμενα όλο μου το σώμα πονάει, οπότε δεν ξέρω τί να σου απαντήσω. και τωρα νιώθω πέτρωμα. 2 μαγνησια παίρνω αλλά μάλλον είναι λίγα. μην ανησυχεις πολύ, κάποιοι πόνοι είναι και μέσα στα όρια του φυσιολογικού. γιατι όμως δεν ξαναπαίρνεις τηλ την γιατρό σου να της πεις ότι επιμένει ο πόνος; εγω να σου πω δεν έχω πολλή οικιεότητα με τον γιατρό μου και ντρεπομαι να του τηλεφωνω. εσύ όμως έχεις άψογη συνεργασία με την δικη σου και μπορεις να της τηλεφωνησεις ή να περάσεις μια βολτούλα.

Ρίτα 2460 & 2330 γεννήθηκαν τα μωρά μου. Μωρό 1.400 δεν το πιάνεις, ζει κ μεγαλώνει στην εντατική, γεννημένο 2-3 μήνες πριν την ώρα του...

Το σκυλί ναι μες το σπίτι κ γαβγίζει σαν ροτβάιλερ, αλλά τουλαχιςτον δε γαβγίζει συχνά!

8sLrp2.png

Ρίτα επίσης, η δίδυμη κύηση ειναι υψηλού κινδύνου αντικειμενικά, θέλει στενή συνεργασία με τον γιατρό σου κ μια παραπάνω προσοχή. Πες ότι "αμάρτησες" για τα παιδιά σου:lol:

8sLrp2.png

Καλέ εννοείται και θα ρωτήσω το γιατρό, αφού είπαμε η υγεία του μπέμπη πάνω από όλα! :D

Ριτάκι τα πετρώματα συνδυάζονται ΑΝΕΤΑ με την κούραση, νομίζω πως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο!

Μαργαριτούλα παίρνεις και μακρυμάνικο και κοντομάνικο και βλέπεις, θα παίξει ρόλο και ο καιρός που θα κάνει την ήμερα που θα γεννήσεις. Μπορεί να έχει πολύυυυ ζέστη, αλλά μπορεί και να μην έχει. Λογικό να απορείς με αυτό που σου είπανε!;)

Viiv πιστεύω κι εγώ πως οι μικρές πολυτέλειες σε ευαίσθητες φάσεις όπως η εγκυμοσύνη μπορούν πραγματικά να δώσουν αυτό το κάτι!;)

Κορίτσια γέννησε μια φίλη μου προχθές, 4300 η μπέμπα!! Ντοοοοοινγκ!! :lol::lol::lol:

4300? Και κορίτσι...? Μυρίζομαι λανθάνον διαβήτη ή υπερφαγία...εκτός αν το παιδί βγήκε 56 εκατοστά όπως μιας φίλης που ήταν και οι δύο πολύ ψηλοί!!

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...