Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κορίτσια αν το μαγαζί αυτό είναι στα βόρεια προάστεια στέιλτε μου κανά πμ να δω ποιο είναι...εγώ μαξιλάρι δεν πήρα...μου δανείσαν ένα αλλά λίγο το χρησιμοποίησα η αλήθεια είναι...χρησιμοποιούσα κανονικα μαξιλάρια και κυρίως προσπαθούσα να θηλάζω ξάπλα γιατί ήταν το πιο ξεκούραστο... επίσης από αγορές την κουνιστή καρέκλα δεν την χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου...σκέφτομαι εδώ και καιρό να την πουλήσω...νομίζω οτι τα 180 τα πιάνω άνετα...άλλωστε χώρο μου πιάνει...αλλά ο μικρός τώρα τελαυταία σκαρφαλώνει και κουνιέται...λέω άσε να την κρατήσω λίγο ακόμα... και πολύ νορμάλ τα κιλά σου...δεν είναι κάτι φοβερό..αν πάς για Β με 5 κιλά νομίζω οτι είσαι ΟΚ...

Μπα, στο Περιστέρι είναι αυτό που ξέρω εγώ. Είναι το mother baby αν τυχόν βρεθείς προς τα εκεί. Έχεις αγοράσει καρέκλα θηλασμού? Δεν σε βόλεψε? Να την πουλήσεις γιατί όχι! Νομίζω έχει και κάπου εδώ στο φόρουμ αγγελίες από μέλη προς μέλη. Εμείς έχουμε στο σαλόνι μια κουνιστή ξύλινη καρέκλα (του παππού που λένε) και ποιος ξέρει μπορεί να με βολέψει κι αυτή. Να σαν κι αυτή είναι.

1295893600_0.jpg

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις έκλεισα κ ραντεβού για τη β' επιπέδου στις 11/5 που θα είμαι 22 εβδ. νταν. Οπότε αφού είναι ένα μήνα μετά δεν το γλιτώνω το σφήνα τσεκ του τραχήλου.

Μόλις έκλεισα κ ραντεβού για τη β' επιπέδου στις 11/5 που θα είμαι 22 εβδ. νταν. Οπότε αφού είναι ένα μήνα μετά δεν το γλιτώνω το σφήνα τσεκ του τραχήλου.

μια μέρα διαφορά θα έχουμε... η κουνιστή η ξύλινη σίγουρα δεν νομίζω να βολέψει...θα είναι σκληρή...για θηλασμό τουλάστον εδώ εμένα δεν με βόλεψε η άλλη...πάντως αν δεν είχε κάπιταλ κοντρόλ είναι τζάμπα από εκεί που την πήρα..και μάλιστα μαζί με μεταφορικά και δύο μαξιλάρια (πήρα και τα μπέζ και τα μπλέ σκούρα...μου στοίχισε το μισό από ότι αν την έπαιρνα εδώ...και την φέραν σπίτι σε 10 μέρες νομίζω... http://mums2b.co.uk/

Ο λόγος που νομίζω δεν βολεύει είναι οτι λόγω χερουλιών δεν είναι εύκολο να έχει το μωρό ξάπλα...δεν χωράει...

bA9gp3.png

καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; σημερα είχαμε ησυχία, βλέπω!

εμενα το πρωι αρκετα συχνά με πιάνει έντονη ταχυπαλμία. εσάς; ουφ κούτσα κούτσα περνάνε αυτές οι μέρες και οι εβδομάδες. και δεν προσέχω κιολας. σηκώνω και την κορη μου που είναι 5,1/2 ετών όταν κοιμάται, για να την πάω στην τουαλέττα να κάνει πιπι, αλλιώς θα βρεξει το κρεβάτι της. οπότε zadige μην αγχώνεσαι καθόλου με τον γιοκα σου, εμείς εδώ ακομη το παλευουμε, έχουμε λερώσει στρωματα ούκ ολίγα.

καλά τί γιος είναι αυτός που έχεις;; Αινσταιν! να τον χαίρεσαι! εγω τους γιους μου τους φανταζόμουν με γυαλάκια, χωρίστρα στη μέση και να διαβάζουν ολημερίς και οληνυχτίς. ακριβώς το αντίθετο βγήκαν. μάλλον αυτές οι προσδοκίες της μανούλας βγαινουν πολύ σπάνια. μα τί ήθελα και εγω; μια σημαια να κρατησουν! τπτ το σπουδαιο δηλ, απλά καθημερινά πράγματα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Επιτέλους!! ηρθε Παρασκευηηη!!!!!!!!! Θα πάω να δω τον αντρούλη μου!!!!!Κάποια κοπέλα με ρωτησε για την Έδεσσα!! Είναι τέλεια πόλη!! ζούσαμε αρκετα χρόνια εκεί!! Και θέσαμε σαν στοχο όταν αρχισαμε τις προσπάθειες για το μικράκι να επιστρέψουμε!!!

Και εγω πιστεύω από πολλούς που έχω ακούσει ότι έχουν δυσκολευτεί να βρουν άνετη πολυθρόνα θηλασμού.... Στην αρχη φαίνεται οκ αλλά με το μωρο δυσκολεύονται!! Εχω καταλήξει ότι από τον έκτο που θα έχω και κοιλίτσα θα πάρω το μαξιλάρι!!!

Χθες πήγα λίγο εκτάκτως στην γιατρό... είχα κάτι τραβήγματα χαμηλά και με ανησυχησαν!!! Ευτυχώς όλα καλά!! Η καρδούλα χτυπάει δυνατά!!! Μου εξήγησε ότι εκει που είναι οι πόνοι δεν είναι η μήτρα και ότι ο πόνος οφείλεται στα όργανα που μετακινούνται προς τα πάνω!!! Συγκινήθηκα πολύ χθες με το μπεμπάκι!! κουνούσε τα χεράκια και έπιανε το αυτάκι!! Πόσο ανυπομονώ να το δω από κοντάαα!!!

Οι εξετάσεις μου πολύ καλές... Εξαιρετικές είπε η γιατρός!! Για τον θυροειδή που την ρωτησα μου είπε ότι είναι πολύ καλός και καλό είναι να μην τον πειράξω χωρις λόγο! Τον άλλο μηνα που θα επαναλάβω την εξέταση, το φυσιολογικό είναι από 0,2-3....

Δεν σας είπα!!110 γρ το μωράκι!!!!

Πείτε μου τα νέα σας!!!! Μαργαριτούλα κλωτσαει το μικράκι?? Φωτεινουλα?? τα άλλα κορίτσια?? Ανυπομονείτε για τις γλυκοκλωτσιες???

OFubp3.png

TyB7p3.png

καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; σημερα είχαμε ησυχία, βλέπω!

εμενα το πρωι αρκετα συχνά με πιάνει έντονη ταχυπαλμία. εσάς; ουφ κούτσα κούτσα περνάνε αυτές οι μέρες και οι εβδομάδες. και δεν προσέχω κιολας. σηκώνω και την κορη μου που είναι 5,1/2 ετών όταν κοιμάται, για να την πάω στην τουαλέττα να κάνει πιπι, αλλιώς θα βρεξει το κρεβάτι της. οπότε zadige μην αγχώνεσαι καθόλου με τον γιοκα σου, εμείς εδώ ακομη το παλευουμε, έχουμε λερώσει στρωματα ούκ ολίγα.

καλά τί γιος είναι αυτός που έχεις;; Αινσταιν! να τον χαίρεσαι! εγω τους γιους μου τους φανταζόμουν με γυαλάκια, χωρίστρα στη μέση και να διαβάζουν ολημερίς και οληνυχτίς. ακριβώς το αντίθετο βγήκαν. μάλλον αυτές οι προσδοκίες της μανούλας βγαινουν πολύ σπάνια. μα τί ήθελα και εγω; μια σημαια να κρατησουν! τπτ το σπουδαιο δηλ, απλά καθημερινά πράγματα!

Ριτάκι πολύ μικρο το κοριτσάκι σου!!! Από Σεπτέμβρη ξεκινάτε και σχολείο εεε??????

Έχεις επισκευτεί κάποιον γιατρό για την νυχτερινή ενούρηση? Είναι ένα λυκοπουλάκι στους προσκοπους 8 χρονων που είχε το ίδιο και με τον γιατρό το ρύθμισαν!!!

Έχεις χρόνο μέχρι να έρθουν τα μικρούλια να το ρυθμίσετε γιατι μετά θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα!! Άσε που και η μικρούλα θα αισθανθει καλύτερα!!!!

Τα αγοράκια σου πόσο είναι???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευούλα σήμερα!!!! :-D

Μαράκι εμένα μου έκανε την εμφάνιση ο μικρός πριν λίγες μέρες για πάααααρα πολύ λίγο, σαν ψαράκι που τσιμπούσε στο δόλωμα ήταν η αίσθηση, αλλά αυτό ήταν, εξαφανίστηκε πάλι! Τον αναμένω πως και πως και πως!!

Το μαξιλάρι το παρήγγειλα κορίτσια, θα το παραλάβω μέχρι Δευτέρα! Μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις, έχω μεγάλες προσδοκίες πάντως, αρχικά για τον ύπνο!! Κοιλίτσα ακόμα να κάνεις Μαράκι? Μην νομίζεις πως θα σκάσει στον 6ο, ξεπετάγεται πολύυυυ ύπουλα! :lol::lol:

Σήμερα το απόγευμα φεύγουμε για το εξοχικό κολλητών και είμαι πολύ happy! Προσπάθησα να βρω μαγιώ που να μου κάνει και μόνο ένα βρήκα που να είναι οκ στο στήθος (ήταν μεγαλύτερο πάντα και το διπλοέδενα), το από κάτω του κοντεύει να γίνει μπραζίλιαν βέβαια αλλά θα βολευτούμε, τι να κάνουμε! :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευούλα σήμερα!!!! :-D

Μαράκι εμένα μου έκανε την εμφάνιση ο μικρός πριν λίγες μέρες για πάααααρα πολύ λίγο, σαν ψαράκι που τσιμπούσε στο δόλωμα ήταν η αίσθηση, αλλά αυτό ήταν, εξαφανίστηκε πάλι! Τον αναμένω πως και πως και πως!!

Το μαξιλάρι το παρήγγειλα κορίτσια, θα το παραλάβω μέχρι Δευτέρα! Μόλις το πάρω θα σας πω εντυπώσεις, έχω μεγάλες προσδοκίες πάντως, αρχικά για τον ύπνο!! Κοιλίτσα ακόμα να κάνεις Μαράκι? Μην νομίζεις πως θα σκάσει στον 6ο, ξεπετάγεται πολύυυυ ύπουλα! :lol::lol:

Σήμερα το απόγευμα φεύγουμε για το εξοχικό κολλητών και είμαι πολύ happy! Προσπάθησα να βρω μαγιώ που να μου κάνει και μόνο ένα βρήκα που να είναι οκ στο στήθος (ήταν μεγαλύτερο πάντα και το διπλοέδενα), το από κάτω του κοντεύει να γίνει μπραζίλιαν βέβαια αλλά θα βολευτούμε, τι να κάνουμε! :mrgreen:

Έχει διαφορά η κοιλίτσα αλλά ακόμα το μπεμπάκι είναι πολύ χαμηλά και κοιμάμαι αρκετά άνετα!!! Άντε να μας πεις τις εντυπώσεις σου και αν είσαι ευχαριστημένη να το πάρουμε και εμεις! χιχιχιχιχι!!!

Τυχερή που βρήκες μαγιο!! Να περάσετε πολύ όμορφα!!!

Εμένα το στήθος μου ήταν πάντα μεγάλο.. Τώρα ακόμα χειρότερα.... Δεν νομίζω να μου κάνει κάτι!!!Αύριο λέω να πάω με μια φίλη μου να δω κανένα φορεματάκι ή κανένα ανοιξιάτικο κολάν.... δεν μου κάνει κανένα παντελόνι!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Έχει διαφορά η κοιλίτσα αλλά ακόμα το μπεμπάκι είναι πολύ χαμηλά και κοιμάμαι αρκετά άνετα!!! Άντε να μας πεις τις εντυπώσεις σου και αν είσαι ευχαριστημένη να το πάρουμε και εμεις! χιχιχιχιχι!!!

Τυχερή που βρήκες μαγιο!! Να περάσετε πολύ όμορφα!!!

Εμένα το στήθος μου ήταν πάντα μεγάλο.. Τώρα ακόμα χειρότερα.... Δεν νομίζω να μου κάνει κάτι!!!Αύριο λέω να πάω με μια φίλη μου να δω κανένα φορεματάκι ή κανένα ανοιξιάτικο κολάν.... δεν μου κάνει κανένα παντελόνι!!!!

Να πας στα h&m μια βόλτα, έχει πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης! Εγώ πήρα 2 κολάν, ένα μακρύ κ ένα ποδηλατικό και 2 skinny τζιν, είναι κολακευτικά και τα έχω βολευτεί απίστευτα!! Τώρα που ανοίγει βέβαια ο καιρός θα βολευτούμε με φορεματάκια, δεν νομίζω να τα πολυαντέχουμε τα παντελόνια πάνω μας! Σουτιέν πήρα ένα εγκυμοσύνης 30 ευρώ της triumph που είναι και θηλασμού και με έχει βολέψει επίσης πάρα πολύ, θα πάρω και 2ο. Από b έχει γίνει d, θα ανέβει κι άλλο λέτε? :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Επιτέλους!! ηρθε Παρασκευηηη!!!!!!!!! Θα πάω να δω τον αντρούλη μου!!!!!Κάποια κοπέλα με ρωτησε για την Έδεσσα!! Είναι τέλεια πόλη!! ζούσαμε αρκετα χρόνια εκεί!! Και θέσαμε σαν στοχο όταν αρχισαμε τις προσπάθειες για το μικράκι να επιστρέψουμε!!!

Και εγω πιστεύω από πολλούς που έχω ακούσει ότι έχουν δυσκολευτεί να βρουν άνετη πολυθρόνα θηλασμού.... Στην αρχη φαίνεται οκ αλλά με το μωρο δυσκολεύονται!! Εχω καταλήξει ότι από τον έκτο που θα έχω και κοιλίτσα θα πάρω το μαξιλάρι!!!

Χθες πήγα λίγο εκτάκτως στην γιατρό... είχα κάτι τραβήγματα χαμηλά και με ανησυχησαν!!! Ευτυχώς όλα καλά!! Η καρδούλα χτυπάει δυνατά!!! Μου εξήγησε ότι εκει που είναι οι πόνοι δεν είναι η μήτρα και ότι ο πόνος οφείλεται στα όργανα που μετακινούνται προς τα πάνω!!! Συγκινήθηκα πολύ χθες με το μπεμπάκι!! κουνούσε τα χεράκια και έπιανε το αυτάκι!! Πόσο ανυπομονώ να το δω από κοντάαα!!!

Οι εξετάσεις μου πολύ καλές... Εξαιρετικές είπε η γιατρός!! Για τον θυροειδή που την ρωτησα μου είπε ότι είναι πολύ καλός και καλό είναι να μην τον πειράξω χωρις λόγο! Τον άλλο μηνα που θα επαναλάβω την εξέταση, το φυσιολογικό είναι από 0,2-3....

Δεν σας είπα!!110 γρ το μωράκι!!!!

Πείτε μου τα νέα σας!!!! Μαργαριτούλα κλωτσαει το μικράκι?? Φωτεινουλα?? τα άλλα κορίτσια?? Ανυπομονείτε για τις γλυκοκλωτσιες???

Δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρός σου αλλά εμένα πασχίζει να μου το πάει στο 1!

bA9gp3.png

Δεν ξέρω τι σου είπε ο γιατρός σου αλλά εμένα πασχίζει να μου το πάει στο 1!

Μήπως είχες γενικότερα θέμα με τον θυροειδή?? Εγω και μεσα στην εβδομάδα που πήγα με την γιαγια μου στην ενδοκρινολόγο της για να της ρυθμίσει ξανά την αγωγή και την ρώτησα μου είπε ότι είναι καλός.... Βέβαια δεν ξέρω ποια ήταν η τιμή σου πριν την εγκυμοσύνη και αν ανέβηκε ξαφνικά... Παίζει ρόλο... εμένα τόσο ήταν και πριν, τοσο και τώρα....Βέβαια κάθε δίμηνο καλό είναι να ελεγχουμε τον θυροειδή...

OFubp3.png

TyB7p3.png

Να πας στα h&m μια βόλτα, έχει πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης! Εγώ πήρα 2 κολάν, ένα μακρύ κ ένα ποδηλατικό και 2 skinny τζιν, είναι κολακευτικά και τα έχω βολευτεί απίστευτα!! Τώρα που ανοίγει βέβαια ο καιρός θα βολευτούμε με φορεματάκια, δεν νομίζω να τα πολυαντέχουμε τα παντελόνια πάνω μας! Σουτιέν πήρα ένα εγκυμοσύνης 30 ευρώ της triumph που είναι και θηλασμού και με έχει βολέψει επίσης πάρα πολύ, θα πάρω και 2ο. Από b έχει γίνει d, θα ανέβει κι άλλο λέτε? :mrgreen:

Εγώ ευτυχώς είχα παντελόνια από την πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα βέβαια πήρα ένα skinny και άλλες δυο τρεις μπλούζες και ένα φόρεμα γιατί τα παλιά τα είχα βαρεθεί...μαγιώ θα πρέπει να πάρω...τα σουτιέν ευτυχώς επίσης τα έχω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη...αυτά που βολεύτηκα πιο πολύ και στον θηλασμό ειναι από τα mothercare που είναι σαν χιαστί και όχι με τις κόπιτσες...το στήθος τουμπανιάζει προς το τέλος..γι αυτό λένε οτι καλό είναι να πάρεις σουτιέν προς τον 8 για να τα έχεις για θηλασμό...οπότε μην πάρετε πολλά σουτιέν από τώρα....εμένα δεν άλλαξε το στήθος πολύ...είχα μεγάλο ούτως ή άλλως.. βλέπω τώρα τα μόδερ έβγαλε και μαγιώ...είδα ήδη ένα τέλειο και θα πάω να πάρω...γιατί μου είπε η κοπέλα οτι τελειώνουν γρήγορα...επίσης ρίτα...για τον γιό...δεν ξέρω αν είναι έξυπνος αλλά του διαβάζουμε πολύ και έχει μεγάλη γκάμα λεξιλογίου για την ηλικία του είναι αξιοθαύμαστο...βέβαια έχω ήδη αγοράσει πάνω από 100 βιβλία και όλα από την τσέπη μου...του αρέσει πάρα πολύ να διαβάζουμε

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια! τί κάνετε;; ναι ήρθε η Παρασκευή! τελευταίος χαιρετισμός σήμερα. άντε όπου ναναι θα ρθει και το Πάσχα.

μια χαρά λοιπόν είναι ο θυροειδής σου marakiinlove. να σου πω την αλήθεια εγω τον δικό μου άρχισα να τον ψάχνω από τον Σεπτέμβρη και από τοτε αρχισα να παιρνω το χαπάκι. και στις τρεις προηγ εγκυμοσύνες μου ιδέα δεν είχα για τιμές θυροειδή. μάλλον και εμενα κάπου τόσο θα καυμαίνονταν απλά οι γιατροί ποτέ δεν έδωσαν σημασία, οπότε ούτε και εγω. τυχερή είσαι που πας και σε κοιτάζει η γιατρός σου τακτικά. εγω έπαψα να το κάνω γιατι κάθε επίσκεψη μού στοίχιζε 80 ευρώ. τωρα θα πάω πια στις 4 Μαιου. 110 γρ;; να μεγαλωσε και το δικό σου νινι!

zadige και εγω τούς διαβαζα πολλά παραμυθακια και ειδικά της κόρης. και ενω τα αγόρια μου μιλησαν πολύ νωρίς η κόρη μου μόλις έγινε τριών ετών άρχισε να μιλάει. μεχρι τοτε ανησυχούσα πολύ. οι παιδοψυχίατροι έχουν οροθετήσει κάποιες ηλικίες για κάθετι και αν τις υπερβεί το παιδί, τότε σε πανικοβάλλουν. μου συνιστούσαν να την πάω και σε λογοθεραπευτή, αλλά εγω μόνη μου την πάλεψα και τωρα μιλάει άψογα. α και ο συζυγός μου, να μην τον αδικώ.

marakiinlove ωραια η Εδεσσα έτσι;; τωρα πού μένεις; θα κάνεις μεγαλη διαδρομή σήμερα; οι γονεις σου θα είναι κοντά όταν γεννήσεις;

μαρακιζ εσυ πώς είσαι; φούσκωσε η κοιλίτσα;

τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε;

Γεια σας κοριτσια!!!

Βλεπω εχετε αρχισει και σεις τις αγορες σας... Εγω αγορασα μονο ενα παντελονι τζιν απο τα prenatal. Ειναι καλοκαιρινο, με λεπτο υφασμα και ακρως οικονομικο... Ολο τον υπολοιπο καιρο την εβγαζα με κολαν και ακομα τα φοραω. Ειπα να μην δαπανησω λεφτα για ρουχα στην εγκυμοσυνη. Σουτιεν πηρα απο ρα mothercare. Τωρα θα ξαναπαω να παρω και σουτιεν θηλασμου... Εχω μπει ειδη στον ογδοο οποτε πρεπει να αγορασω σιγα σιγα.

Εκλεισα οπως σας ειπα το καροτσι απο τα prenatal και τωρα θελω να παρω μονο ενα σεντπνακι για το πορτ μπεμπε, μιας και εκει θα κοιμαται για αρχη. Εχω σκεφτει να αγορασω και ζωνη λοχειας (σε περιπτωση που κανω Κ.Τ.), το θεωρω πολυ χρησιμο.

Το αγορακι μου δοξα το θεο με δινει τις κλωτσιες του για να καταλαβαινω την παρουσια του... Απο τωρα και μετα πρεπει να παρακολουθω στενα τις κινησεις του...

Οσο για θυροειδη δεν ειχα ποτε θεμα, αλλα απο αλλες κοπελες θυμαμαι που λεγανε οτι δυσκολευονταν να τον ρυθμισουν και εκτος εγκυμοσυνης... Ποσο μαλλον οταν εισαι εγκυος που ολες οι ορμονες χορευουν πεντοζαλι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! τί κάνετε;; ναι ήρθε η Παρασκευή! τελευταίος χαιρετισμός σήμερα. άντε όπου ναναι θα ρθει και το Πάσχα.

μια χαρά λοιπόν είναι ο θυροειδής σου marakiinlove. να σου πω την αλήθεια εγω τον δικό μου άρχισα να τον ψάχνω από τον Σεπτέμβρη και από τοτε αρχισα να παιρνω το χαπάκι. και στις τρεις προηγ εγκυμοσύνες μου ιδέα δεν είχα για τιμές θυροειδή. μάλλον και εμενα κάπου τόσο θα καυμαίνονταν απλά οι γιατροί ποτέ δεν έδωσαν σημασία, οπότε ούτε και εγω. τυχερή είσαι που πας και σε κοιτάζει η γιατρός σου τακτικά. εγω έπαψα να το κάνω γιατι κάθε επίσκεψη μού στοίχιζε 80 ευρώ. τωρα θα πάω πια στις 4 Μαιου. 110 γρ;; να μεγαλωσε και το δικό σου νινι!

zadige και εγω τούς διαβαζα πολλά παραμυθακια και ειδικά της κόρης. και ενω τα αγόρια μου μιλησαν πολύ νωρίς η κόρη μου μόλις έγινε τριών ετών άρχισε να μιλάει. μεχρι τοτε ανησυχούσα πολύ. οι παιδοψυχίατροι έχουν οροθετήσει κάποιες ηλικίες για κάθετι και αν τις υπερβεί το παιδί, τότε σε πανικοβάλλουν. μου συνιστούσαν να την πάω και σε λογοθεραπευτή, αλλά εγω μόνη μου την πάλεψα και τωρα μιλάει άψογα. α και ο συζυγός μου, να μην τον αδικώ.

marakiinlove ωραια η Εδεσσα έτσι;; τωρα πού μένεις; θα κάνεις μεγαλη διαδρομή σήμερα; οι γονεις σου θα είναι κοντά όταν γεννήσεις;

μαρακιζ εσυ πώς είσαι; φούσκωσε η κοιλίτσα;

τα υπόλοιπα κορίτσια πώς είστε;

Ριτάκι μένω Θεσσαλονίκη!!! Και οι γονείς μου εδώ αλλά επειδή όπως έχω ήδη πει είναι πολύ νέοι δεν υπολογιζω σε βοήθεια καθώς εργάζονται πολλές ώρες κάθε μέρα!!! Φαντάσου ότι και την αδερφή μου εγω την προσέχω που είναι μικρούλα!!!

Στην Έδεσσα μένει η πεθερά μου αλλά δεν πολυθέλουμε να μπει στο σπίτι για βοήθεια καθώς μετά δύσκολα ξεκολλάνε! Το θετικό είναι ότι εγω κάνω ιδιαίτερα οπότε έχω την ευκολία να μην κάνω σε πολλά παιδάκια του χρόνου (2-3) αν και θα ζοριστούμε οικονομικά αλλά το μωρο θα γεννηθει πρώτα ο θεός οκτώβρη οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι αρχή της σχολικής χρονιάς και θα με επηρρεάσει στο να ξεκινήσω μαθήματα....

Έτσι λέω να το φροντίζω αποκλειστικά εγώ και να έρχεται για κανα 2 μήνες μια γυναίκα να κάνει σίδερο και να συμμαζεύει.... Ευτυχώς τό 'χω πολύ με το νοικοκυριό απλά με το μωρό θα πρέπει να το ρυθμίσω γιατι προστίθενται νέες ανάγκες!!!

μργαριτούλα ελπίζω να το ευχαριστηθείς το καρότσι!! Να μας πεις εντυπώσεις!!!

Η Φωτεινούλα που είναι??? Χάθηκε το κορίτσι! Και η Emil έχει πολύ καιρό να μπει!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ριτα νομιζω οτι ακολουθω τα χναρια σου και κανω μεγαλα post!!!! Χαχαχαχα:D:D

:lol::lol::lol:

κι εγώ μαζί! κι εγώ!!

Μαράκι κι εγώ τη σκέφτομαι την emilemil! ελπίζω να είναι καλά το κορίτσι και να μας γράψει σύντομα τα νέα της!!

Ρίτα η κοιλίτσα έχει φουσκώσει για τα καλά, φοράω επίτηδες στενές κάπως μπλούζες για να την καμαρώνω!! :rolleyes:

Στο εξωτερικό πάντως πολλές κάνουν κολύμβηση σε πισίνα κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης

Υπάρχουν προγράμματα για εγκύους στην Ελλάδα. Εγώ έκανα για ένα μήνα, ήταν στοχευμένη κ ήπια γυμναστική, η δε αίσθηση μες το νερό το καλύτερο απʼ όλα (θερμοκρασία λίγο παραπάνω από του σώματος κ ήπια καθαριστικά).

...ρε κορίτσια..τρέμω για την β...έχω διαβάσει πολλές διακοπές στην 20+ εβδομάδα λόγω διάφορων τελευταία στο φόρουμ και με πιάνει αγχος

Καταλαβαίνω ότι έχεις αγωνία να είναι καλά το μπεμπάκι... Νομίζω έτσι όλες. Κι όσο πιο πολλά ξέρεις, τόσο χειρότερο. Η γυναικολόγος μου είπε για την εγκυμοσύνη της ότι έβλεπε συνέχεια εφιάλτες με κάθε απίθανη κακή περίπτωση που γνώριζε λόγω επαγγέλματος... Εννοείται το παιδάκι της είναι μια χαρά!

viiv σε θαυμάζω που θηλάζεις δίδυμα!

Ευχαριστώ κορίτσι, ψιλοκαμαρώνω γιʼ αυτό! Είναι απίστευτο ότι όχι μόνο επιβίωσαν :D αλλά μεγάλωσαν κιόλας!!

Εμεις θα παμε αθηνα για πασχα...

Κι εμείς επίσης, στας εξοχάς :D

και αποτρέπει τις ραγάδες... Όσο μπορούν να αποτραπουν βέβαια!!

Εγώ έβαζα ελαιόλαδο και μια χαρά με πήγε μέχρι την 35η εβδομάδα, οπότε προφανώς φούσκωσα πέρα από τα όρια αντοχών του δέρματος και εμφανίστηκαν στη δεξιά μεριά της κοιλιάς, που προεξείχε πιο πολύ γτ εκεί ήταν στοιβαγμένα και τα δυο μωρά.

κοριτσια εσείς κοιμάστε ήσυχα το βραδυ ή μονο εγω πονάω; όταν πάλι θελω να πάω τουάλεττα δεν μπορω να σταθω στα πόδια μου, εχω αστάθεια.

Viiv εσένα πόσα κιλά γεννήθηκαν τα μικρά σου;; το καρότσι που επελεξες είναι αν δεν κάνω λάθος της peg perego. πόσο κοστίζει;; εδω που μενω δεν είδα διπλά καρότσια και μάλλον θα το παραγγείλω οπότε δεν θα εχω οπτική επαφή. απλά είναι τόσα τα πραγματα που πρεπει να αγοράσω εις διπλούν που εχω ψιλοπελαγωσει.

Γιατί πονάς και πώς?? Για την αστάθεια δοκίμασε να παίρνεις λίγο χρόνο για να σηκωθείς. Κάτσε πρώτα στο κρεβάτι καθιστή και μετά από λίγο σήκω, μήπως σου πέφτει απότομα η πίεση.

Τα μωρά γεννήθηκαν 2440 κ 1360, χωρίς κανένα πρόβλημα. Λόγω οριακής προωρότητας μπήκαν θερμοκοιτίδα 2 ημέρες, βέβαια δεν ξέρω αν θα τα έβαζαν αν είχα γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο.... Το καρότσι ούτε εγώ το είχα δει πριν το πάρω :D Βασίστηκα σε αυτά που διάβασα από άλλες διδυμομάνες εδώ και δεν απογοητεύτηκα. Αρχική είχε 350 μα πέτυχα το τελευταίο κομμάτι στο μαγαζί κ μαζί με πόντους που είχα μαζέψει το πήρα τελικά 230 :lol:

Να σε βοηθήσω, κούνιες πήρα ΙΚΕΑ guilliver στο φυσικό ξύλο, 100? έκαστη. Είναι πολύ καλοδουλεμένο το ξύλο, λείο σαν βούτυρο και δεν μυρίζει. Και έριξα παραπάνω λεφτά στα στρώματα, για να πάρω αυτά που θεώρησα καλύτερα.

Έψαξα και βρήκα αυτό, νομίζω θα με βολέψει τόσο για το ύπνο όσο αργότερα και για το θηλασμό. Είναι λίγο ακριβούλι, 70 ευρώ, αλλά πιστεύω πως θα πιάσουν τόπο τα λεφτά του!

Πού το βρήκες αυτό? Στην Ελλάδα? Φαίνεται πολύ καλό! Εγώ την έχω βγάλει με συμβατικά μαξιλάρια γτ δε βρήκα κάτι κατάλληλο για δίδυμα 

Μπα, στο Περιστέρι είναι αυτό που ξέρω εγώ. Είναι το mother baby αν τυχόν βρεθείς προς τα εκεί. Έχεις αγοράσει καρέκλα θηλασμού? Δεν σε βόλεψε? Να την πουλήσεις γιατί όχι! Νομίζω έχει και κάπου εδώ στο φόρουμ αγγελίες από μέλη προς μέλη. Εμείς έχουμε στο σαλόνι μια κουνιστή ξύλινη καρέκλα (του παππού που λένε) και ποιος ξέρει μπορεί να με βολέψει κι αυτή. Να σαν κι αυτή είναι.

Εμένα πιο πολύ με βόλεψε ο καναπές απέναντι από την τηλεόραση και κάθε έπιπλο που με βοηθά να κάνω και κάτι άλλο ταυτόχρονα.... Κοινώς, τη θέση θηλασμού τη βολεύω, το πώς να περάσει η ώρα χωρίς να βαριέμαι είναι το θέμα!!!

Από b έχει γίνει d, θα ανέβει κι άλλο λέτε? :mrgreen:

Το δικό μου στήθος ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, ειδικά μετά τη γέννα. Ημέρες δόξας για το ντεκολτέ, μόνο που τρέχουν γάλατα... Τα σουτιέν που είχα πάρει για θηλασμό κατά την εγκυμοσύνη, ένα κάρο νούμερα μεγαλύτερα από το συνηθισμένο μου, με κόβουν και αποφεύγω να τα φοράω. Θα σου έλεγα να αγοράσεις θηλασμού αφού σου κατέβει καλά-καλά το γάλα.

Εχω σκεφτει να αγορασω και ζωνη λοχειας (σε περιπτωση που κανω Κ.Τ.), το θεωρω πολυ χρησιμο.

Εμένα η γυναικολόγος με απέτρεψε, είπε ότι καλύτερα επανέρχονται οι μύες χωρίς ζώνη, γτ λέει έτσι γυμνάζονται.

8sLrp2.png

Τα νέα μας, κοιμούνται τα μωρά μου!!! Απόψε χτυπήσαμε το πρώτο μας 5ωρο κι ένα 4ωρο! Όμως βρε μανούλες, ο ένας κοιμάται συνεχόμενα μόνο όταν τον έχω στο κρεβάτι μου αγκαλιά (έτσι πετύχαμε τους συνεχόμενους ύπνους), κι αυτό ισχύει κ τη μέρα. Εκτός αγκαλιάς ξυπνάει κάθε μισή με μία ώρα φωνάζοντας. Λέτε να είναι λόγω των αναγωγών?

8sLrp2.png

Πού το βρήκες αυτό? Στην Ελλάδα? Φαίνεται πολύ καλό! Εγώ την έχω βγάλει με συμβατικά μαξιλάρια γτ δε βρήκα κάτι κατάλληλο για δίδυμα ο

Υπάρχει στην Ελλάδα αλλά όχι σε φυσικό κατάστημα, μόνο στο ίντερνετ! Έχει πολύ καλές κριτικές σαν μαξιλάρι από μανούλες και χλωμό να μην αποδειχτεί καλό. Εγώ το παρήγγειλα από το http://www.paidikospiti.gr που διάβασα και γι αυτό καλές κριτικές στο σκρουτζ και το στέλνουν χωρίς χρέωση, είτε πληρώσεις μέσω τράπεζας/κάρτας είτε τα δώσεις μετρητά με αντικαταβολή. Είδες το βιντεάκι που δείχνει βολικό και για δίδυμα ε? Αλήθεια τα θηλάζεις ποτέ συγχρόνως? γίνεται αυτό?

Το δικό μου στήθος ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, ειδικά μετά τη γέννα. Ημέρες δόξας για το ντεκολτέ, μόνο που τρέχουν γάλατα... Τα σουτιέν που είχα πάρει για θηλασμό κατά την εγκυμοσύνη, ένα κάρο νούμερα μεγαλύτερα από το συνηθισμένο μου, με κόβουν και αποφεύγω να τα φοράω. Θα σου έλεγα να αγοράσεις θηλασμού αφού σου κατέβει καλά-καλά το γάλα.

.

Ημέρες δόξας λέει χαχα, κάτι τέτοιο λέω ήδη για το δικό μου κι ότι είναι κρίμα να μην το ευχαριστιέται ο άντρας μου! :lol: Έχω πάρει ένα μόνο εγκυμοσύνης που είναι και θηλασμού, έλεγα να πάρω άλλο ένα για να μην πρέπει να το πλένω άμεσα, δεν μου κάνουν πλέον τα άλλα σουτιέν μου! Λες να περιμένω λίγο μπας και χρειαστώ μεγαλύτερο μέγεθος?

Πάντως μ' αρέσεις ρε Viiv γιατί φαίνεσαι πολύ ψύχραιμη μανούλα, αν είσαι όντως έτσι τα αγόρια σου θα πάρουν πολύ ωραία στοιχεία! :)

Καλησπέρα στα κοριτσάκια!Σήμερα εδώ έχει υπέροχη μέρα...τρελή ζέστη. Κι εμείς Πάσχα στην εξωτική και μαγευτική Αθήνα θα κάνουμε και ήδη με πιάνει κατάθλιψη...δεν έχω ξανακάνει Πάσχα στην Αθήνα. Βλέπω έχετε αρχίσει τα ψώνια και εγώ τωρα θα πάω να πάρω κανένα καλοκαιρινό γιατί δε μου κάνει τίποτα σχεδόν απ τα κανονικά μου. Βλέπω και κάτι σορτσάκια που φορούσα και λέω θα ξαναμπουν ποτέ άραγε. Από σουτιέν εγώ πήρα τρία μεγαλούτσικα που είναι θηλασμού από το ίντερνετ! Το ένα είναι αρκετά βολικό και θα το πάρω και ένα νούμερο μεγαλύτερο για το μαιευτήριο.Αύριο επιτέλους πάω κομμωτήριο να κάνω καμιά ανταύγια να γίνω άνθρωπος ελπίζω! Κατά τα άλλα όλα καλά!Πολύ κλωτσιά αλλά το χαίρομαι όταν κάνει αισθητή την παρουσία της. 5 Μαίου πάω και για το Doppler. πάλι όλες μαζί θα έχουμε εξετάσεις τον Μάιο! marakiinlove τέλεια η Έδεσσα...είχαμε πάει μονοήμερη από Θεσσαλονική και μου άρεσε πάρα πολύ! Εγώ ονειρεύομαι διακοπές με τη μπέμπα αλλά ο άντρας μου με γειώνει ότι θα είναι πολύ μικρούλα. Βλέπω να τα κανονίζω όλα και να του κάνω έκπληξη!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Marakiz το μαξιλάρι φαίνεται να βολεύει γτ ειναι αρκετά μακρύ, ώστε να χωράνε κ τα δυο μωρά. Μόνη επιφύλαξη το βλέπω λίγο μαλακό. Όταν το πάρεις, πες. Θηλάζω κυρίως ταυτόχρονα, γίνεται κ παραγίνεται!!!

Σουτιέν εγώ είχα 2 στην εγκυμοσύνη, πλύνε το ένα βάλε το άλλο. Ψώνισε άλλο ένα αλλά ας έχει λίγο αέρα στο μέγεθος. Τα Η&Μ έχουν καλό τμήμα λοχείας, μπες ιντερνετ να δεις. Έχουν κ φανελάκια θηλασμού που δεν έχω βρει αλλού (αν γνωρίζει κάποια κτ παραπάνω, ας μου πει!), κ με εχουν βολεψει πολύ. Προτείνω μια αγορά να την κρατήσεις για μετά. Εμένα πάντως μόνο για έξω μου χρειάζεται, γενικά πρέπει να παίρνεις αέρα :wink:

Μακάρι να τα μεγαλώσω καλά! Θυμάμαι κ τι λέγαμε προ υιών για τις μανάδες των αντρών :roll::!::shock:

8sLrp2.png

Marakiz το μαξιλάρι φαίνεται να βολεύει γτ ειναι αρκετά μακρύ, ώστε να χωράνε κ τα δυο μωρά. Μόνη επιφύλαξη το βλέπω λίγο μαλακό. Όταν το πάρεις, πες. Θηλάζω κυρίως ταυτόχρονα, γίνεται κ παραγίνεται!!!

Σουτιέν εγώ είχα 2 στην εγκυμοσύνη, πλύνε το ένα βάλε το άλλο. Ψώνισε άλλο ένα αλλά ας έχει λίγο αέρα στο μέγεθος. Τα Η&Μ έχουν καλό τμήμα λοχείας, μπες ιντερνετ να δεις. Έχουν κ φανελάκια θηλασμού που δεν έχω βρει αλλού (αν γνωρίζει κάποια κτ παραπάνω, ας μου πει!), κ με εχουν βολεψει πολύ. Προτείνω μια αγορά να την κρατήσεις για μετά. Εμένα πάντως μόνο για έξω μου χρειάζεται, γενικά πρέπει να παίρνεις αέρα :wink:

Μακάρι να τα μεγαλώσω καλά! Θυμάμαι κ τι λέγαμε προ υιών για τις μανάδες των αντρών :roll::!::shock:

Ναι είναι πολύ μαλακό λένε αλλά επειδή έχει μικροπέρλες μέσα που μετακινούνται προσαρμόζεται και γίνεται συμπαγές όταν θες, άρα και σταθερό! Από Δευτέρα που θα το έχω θα σου πω εντυπώσεις!

Θα πάρω άλλο ένα αλλά ναι θα το πάρω σε λίγο μεγαλύτερη διάσταση να είναι σίγουρα πιο άνετο. Δηλαδή το στήθος μεγαλώνει μεγαλώνει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης? Καλέ που θα φτάσει?? :lol:

Μέσα φοράω κι εγώ μπουστάκια, δεν μπορώ στο σπίτι έτσι κι αλλιώς τα σουτιέν αλλά δεν μπορώ να είναι και μόνα τους, θέλουν τα κορίτσια ένα κάτιτ ις στήριγμα! :mrgreen:

Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό για το μέλλον, πόσα λένε για τις μαμάδες των αντρών.. Το ότι το έχουμε ήδη στο νου μας, είναι ίσως κάτι θετικό. :)

Ναι, μεγαλώνει κι άλλο, περίμενε και θα δεις :lol:

Εμένα πρέπει να πήρα 2 νούμερα μες την εγκυμοσύνη, 1 στην αρχή, 1 προς το τέλος και τώρα πια με τη διπλή παραγωγή έχει χαθεί η μπάλα :lol::lol::lol:

Ναι, καλό είναι ότι έχουμε επίγνωση για να προσέχουμε λίγο! Νομίζω πάντως πως τελικά είναι πιο ευαίσθητα τα αγόρια, και στο σώμα κ στην ψυχολογία.

8sLrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...