Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

κορίτσια να ρωτησω και κάτι άλλο, ολιγον αφελές;; εγω αντι για ζαχαρη χρησιμοποιώ γλυκαντικό, αλλά ξερω πως απαγορευεται στην κύηση, οπότε τωρα αναγκαστικά βαζω ζαχαρη. το ξερω πως η στεβια είναι φυσικό προιον, όμως είναι σιγουρα καταλληλο στην εγκυμοσύνη; σας το ειπε δηλ ο γιατρός; αν είναι να γλιτώσω και καμια θερμιδα από αυτό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μωρέ...και εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπινα έναν κανονικά τη μέρα...αλλά μετά την αποβολή του καλοκαιριού είπε καθόλου καφείνη...και προτιμώ τον τοξικό ντεκάφ...θα πιώ και 3 στην δουλειά και τα ΣΚ ....γενικά ειμαι του καφέ άνθρωπος.. επίσης στα της εγκυμοσύνης έιναι και στον γιατρό αλλά και στην μαμά...έχω φίλη που πέταξε όλες τις κρέμες της και τα καλλυντικά της γιατί και καλά είχαν ένα συστατικό που απαγορεύεται στην εκγυμοσύνη και έχω μια έγκυο στο γραφείο που της είπε ο γιατρός της να μην βάφει τα νυχια ή τα μαλλιά της εκτός αν ειναι κορρές τα προιόντα...άλλοι δεν τρώνε σολωμό άλλοι τρώνε...γενικά ότι νομίζει ο καθένας τελικά κάνει

Καλά εννοείται, ο καθένας κάνει και διαφορετικά, νομίζω η υπερβολή είναι που βλάπτει, να κοιτάς τα πάντα ή να μην κοιτάς τίποτα. Από εκεί και πέρα ακούς το γιατρό σου, διαβάζεις, αξιολογείς και πορεύεσαι. Εγώ πχ βαφή την έχω αποφύγει ακόμα, όπως λέει κι ένας φίλος μου κομμωτής έχω φυσικό ομπρέ, άλλοι πάνε και τον πληρώνουν για να το φτιάξουν. :lol::lol: Δεν έχω άσπρες τρίχες όμως οπότε δεν με νοιάζει. Επίσης νύχια αποφεύγω να βάφω. Κρέμες όμως βάζω κανονικότατα και ματιών και προσώπου, όχι βαριές, αλλά ποτέ δεν έβαζα βαριές.

Ριτάκι γιατί σε μάλωσε? Πόσο είχες θυροειδή?

Η στέβια είναι φυσικό γλυκαντικό για αυτό και την προτιμώ. Γλυκαντικό με ασπαρτάμη δεν το θέλω με τίποτα παρόλο που παλια τα χρησιμοποιούσα χρόνια με τις διατροφές προ στέβια. Για μένα καλύτερα μαύρη ζάχαρη παρά ασπαρτάμες με τα διάφορα που ακούγονται.

Γενικά αποφεύγω όλα τα χημικά δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει! :mrgreen:

Προσπαθώ δηλαδή, έτσι όπως έχουμε γίνει ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι καταναλώνουμε. Προσέχουμε όσο μπορούμε και χωρίς υστερίες.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Ρίτα αυτά κανονικά πρέπει να στα λέει ο γυναικολόγος...βέβαια έχω αντιληφθεί οτι λίγοι γιατροί ασχολούνται σοβαρά με θέματα θυροειδή όπως και διαβήτη...σκέψου εγώ είχα φίλες που και καμπύλη κάναν αργά πολύ και όταν την κάναν και ήταν παθολογική τους κάναν απλή σύστηση να μαζευτούν τύπου κόψε το μέλι και μην τρως γλυκά...μιλάμε για τώρα όχι πριν από χρονια...ο θυροειδής στον γενικό πληθυσμό κυμαίνεται από 1 έως 2 τιμές γενικά πάνω από 2 σημαίνουν και δεν σημαίνουν κατι...πρέπει να δουν αν έχει και αντισώματα κάτι που εχώ είχα και αυτό υποδηώνει οτι κάποτε κάτι πέρασα... Η γιατρός μου είπε οτι ακόμα και η ρύθυμιση της τιμής είναι εξατομικευμένη...ότι άλλα άτομα είναι ΟΚ στο 1 και άλλα στο 2,5...είναι κάτι δύσκολο να ελέγξεις...σκέψου εγώ ξεκίνησα εγκυμοσύνη με 0,1 και σε ένα μήνα παρόλο που έπαιρνα χάπι είχα παει στο 2,15! Τώρα είναι κάτι για το οποίο (μαζί με τα ζάχαρα) παρακολουθούμαι κάθε μήνα..άντε δω τώρα πώς θα παίρνεις και εσύ τον σίδηρο...αυτό με αγχώνει εμέναμε το χάπι T4

bA9gp3.png

Ρίτα αυτά κανονικά πρέπει να στα λέει ο γυναικολόγος...βέβαια έχω αντιληφθεί οτι λίγοι γιατροί ασχολούνται σοβαρά με θέματα θυροειδή όπως και διαβήτη...σκέψου εγώ είχα φίλες που και καμπύλη κάναν αργά πολύ και όταν την κάναν και ήταν παθολογική τους κάναν απλή σύστηση να μαζευτούν τύπου κόψε το μέλι και μην τρως γλυκά...μιλάμε για τώρα όχι πριν από χρονια...ο θυροειδής στον γενικό πληθυσμό κυμαίνεται από 1 έως 2 τιμές γενικά πάνω από 2 σημαίνουν και δεν σημαίνουν κατι...πρέπει να δουν αν έχει και αντισώματα κάτι που εχώ είχα και αυτό υποδηώνει οτι κάποτε κάτι πέρασα... Η γιατρός μου είπε οτι ακόμα και η ρύθυμιση της τιμής είναι εξατομικευμένη...ότι άλλα άτομα είναι ΟΚ στο 1 και άλλα στο 2,5...είναι κάτι δύσκολο να ελέγξεις...σκέψου εγώ ξεκίνησα εγκυμοσύνη με 0,1 και σε ένα μήνα παρόλο που έπαιρνα χάπι είχα παει στο 2,15! Τώρα είναι κάτι για το οποίο (μαζί με τα ζάχαρα) παρακολουθούμαι κάθε μήνα..άντε δω τώρα πώς θα παίρνεις και εσύ τον σίδηρο...αυτό με αγχώνει εμέναμε το χάπι T4

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα είδα ότι πριν 1,5 χρονο που είχα κανει γενικό τσεκ απ ο θυροειδής ήταν 2,35.... Οπότε φαντάζομαι το 2,44 στην 9η εβδομάδα που ήμουν δεν το τέλος και περίεργο...Θα ρωτησω βέβαια την γιατρό την άλλη Δευτέρα που θα την δω....

Αχ κορίτσια μου έκανα μια χρωματιστη φρουτοσαλάτα μουρλια για το βράδυ!!!!! Έχει και ωραία καινουρια σειρα στις 10 στον αντενα!! Καληνυχτούδια!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κοριτσια γυρισα απο τον γιατρο, ολα καλα με το μωρο. Φαινομαστε λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια, αλλα ολα καλα.

Καφε πινω οταν βγαινω εξω, οχι ντεκαφεινε, αλλα κανονικο. Βεβαια ποτε δεν τον πινω ολο. Λιγες γουλιες μονο, ισα ισα να χαρω. Ε μα τι να πιεις βρε αδερφε, γαλα χαχαχαχα....

Να σας πω αν φυτεψω φραουλες θα φαω, μ αρεσουν πολυ και θελω να ξερω τι τρωω σ αυτη τη φαση...

Διαφημίσεις

Μαργαριτούλα τον είδες τον γιόκα σου έτσι;; κάθε φορά και πιο όμορφος!!!

μπραβο μπραβο!!!

Zadige ήδη έπαιρνα το Τ4 των 50. εγω παιρνω τον σίδηρο στο μπουκαλάκι, όποτε το σκεφτω χωρίς να νοιαζομαι ιδιαίτερα. και ενω πιστευα πως είχα κάνει τις μηνιαιες εξετάσεις τελικά δεν έκανα του αιματοκρίτη. δεν είμαι και πολύ τακτική στα φαρμάκα, αλλά δεν παθαινω τπτ. είμαι ανθεκτική σαν μικρόβιο!!!!:lol:

Marakiz η ενδοκρινολογος ήταν αυστηρή μαζί μου γιατι δεν την ενημερωσα για την εγκυμοσυνη μου για να μου αυξησει την δοση. ευτυχώς όμως η ΤSH δεν είχε ξεφυγει. στις άλλες μου εγκυμοσυνες δεν έλεγχα τπτ, ήμουν πολύ χαλαρή, όμως τωρα φοβαμαι. για να είμαι όμως ειλικρινής όταν συνομιλώ με κάποιον βγαζω περ/ρο άγχος, απ όσο πραγματικά έχω. πιο πολύ με αγχωνουν όλα αυτα που ζω, παρα η εγκυμοσυνη αυτη καθ' εαυτη. και φυσικά πώς θα είμαι όταν θα ρθουν τα διδυμα σπίτι και όλα τα αλλα παιδιά.

Μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα είδα ότι πριν 1,5 χρονο που είχα κανει γενικό τσεκ απ ο θυροειδής ήταν 2,35.... Οπότε φαντάζομαι το 2,44 στην 9η εβδομάδα που ήμουν δεν το τέλος και περίεργο...Θα ρωτησω βέβαια την γιατρό την άλλη Δευτέρα που θα την δω....

Αχ κορίτσια μου έκανα μια χρωματιστη φρουτοσαλάτα μουρλια για το βράδυ!!!!! Έχει και ωραία καινουρια σειρα στις 10 στον αντενα!! Καληνυχτούδια!!!!

εγω θελω καρπούζι!!! και το πεπόνι καλό είναι! έστω ενα νεκταρίνι,μμμμμμμ

καληνυχτα, ούτε καρπούζι, ούτε πεπόνι ούτε νεκταρίνι, ουφ τι ζωή ειναι αυτή! οι φραουλες δεν μ αρεσουν είναι ξινές!

Μαργαριτούλα μπράβο μια χαρά, πάντα όλα καλά να είναι!

Ανυπομονώ κι εγώ για τη Δευτέρα!!!

Ρίτα καρπούζι-πεπόνι-νεκταρίνι! Όπως τα είπες, με αυτή τη σειρά! μμμμ γιάμι γιάμι!! Και σταφυλάκια-κερασάκια είναι τέλεια αλλά θέλει προσοχή όταν τα τρως και πάρα πάρα πολύ καλό πλύσιμο! Πωπω μιλάμε για όργιο φρούτων όπου να 'ναι!!

Κοριτσια γυρισα απο τον γιατρο, ολα καλα με το μωρο. Φαινομαστε λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικια, αλλα ολα καλα.

Καφε πινω οταν βγαινω εξω, οχι ντεκαφεινε, αλλα κανονικο. Βεβαια ποτε δεν τον πινω ολο. Λιγες γουλιες μονο, ισα ισα να χαρω. Ε μα τι να πιεις βρε αδερφε, γαλα χαχαχαχα....

Να σας πω αν φυτεψω φραουλες θα φαω, μ αρεσουν πολυ και θελω να ξερω τι τρωω σ αυτη τη φαση...

καλημέρα!!!είπαμε θα βγει παίδαρος!!!τελικά έχει γυρίσει;

Εγώ καφέ πίνω έναν γαλλικό ή έναν ελληνικό διπλό καθημερινά, κανονικό όπως πριν ούτε γάλα ούτε ζάχαρη. Βέβαια πριν έπινα άπειρο καφέ αλλά έχω ψιλοσυνηθίσει πλέον με τον έναν. zadige εσύ στον θηλασμό έπινες καφέ; με έχουν τρομοκρατήσει όλοι ότι δεν κάνει με τίποτα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

καλημέρα!!!είπαμε θα βγει παίδαρος!!!τελικά έχει γυρίσει;

Εγώ καφέ πίνω έναν γαλλικό ή έναν ελληνικό διπλό καθημερινά, κανονικό όπως πριν ούτε γάλα ούτε ζάχαρη. Βέβαια πριν έπινα άπειρο καφέ αλλά έχω ψιλοσυνηθίσει πλέον με τον έναν. zadige εσύ στον θηλασμό έπινες καφέ; με έχουν τρομοκρατήσει όλοι ότι δεν κάνει με τίποτα.

Εγώ στον θηλασμό ήμουν πιο χαλαρή...ίσως επειδή είχα περάσει το διαβήτη και άρχισα να τρώω κανονικά και πάλι.. Δεν θυμάμαι τι έκανε με καφέ...ίσως ντεκάφ...πάντως δεν πρόσεχα τι έτρωγα...ίσως στην αρχή φακές και κρεμύδια να ενοχλούσαν το παιδί...αλλά όλα αυτά τα κοίταζε μέχρι κάποιο σημείο...σίγουρα όχι μετά τους 2 πρώτους μήνες..και κρασιά έπινα... η μάια μου είχε πει οτι και ένα ποτήρι δεν πειράζει προσπαθούσα βέβαια να έχει απόσταση από τον θηλασμό...ξέρω και κοπέλες που δε βαφόντουσαν στο θηλασμό...εγώ ημουν πολύ κουλ...θεωρώ οτι είναι καλύτερα να θηλάζεις παρά να δίνεις ξένο γάλα γιατί και καλά ο θηλασμός σε περιορίζει...είμαι μόνο κάθετη στο καπνισμα...θεωρώ απαράδεκτο να είσαι έγκυος θηλαζουσα και γενικά μαμά και να καπνίζεις..και είμαι απόλυτη σε αυτό..και είμαι και πρώην καπνήστρια το έκοψα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη...έιδα όταν πήγα να πάρω το Harmony έξω από την παιδιατρική του ιασώ μάνα να κουνάει το καροτσάκι να μιλάει στο κινητό και το ένα χέρι με το τσιγάρο να λιβανίζει το μωρό. Αίσχος

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στον θηλασμό ήμουν πιο χαλαρή...ίσως επειδή είχα περάσει το διαβήτη και άρχισα να τρώω κανονικά και πάλι.. Δεν θυμάμαι τι έκανε με καφέ...ίσως ντεκάφ...πάντως δεν πρόσεχα τι έτρωγα...ίσως στην αρχή φακές και κρεμύδια να ενοχλούσαν το παιδί...αλλά όλα αυτά τα κοίταζε μέχρι κάποιο σημείο...σίγουρα όχι μετά τους 2 πρώτους μήνες..και κρασιά έπινα... η μάια μου είχε πει οτι και ένα ποτήρι δεν πειράζει προσπαθούσα βέβαια να έχει απόσταση από τον θηλασμό...ξέρω και κοπέλες που δε βαφόντουσαν στο θηλασμό...εγώ ημουν πολύ κουλ...θεωρώ οτι είναι καλύτερα να θηλάζεις παρά να δίνεις ξένο γάλα γιατί και καλά ο θηλασμός σε περιορίζει...είμαι μόνο κάθετη στο καπνισμα...θεωρώ απαράδεκτο να είσαι έγκυος θηλαζουσα και γενικά μαμά και να καπνίζεις..και είμαι απόλυτη σε αυτό..και είμαι και πρώην καπνήστρια το έκοψα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη...έιδα όταν πήγα να πάρω το Harmony έξω από την παιδιατρική του ιασώ μάνα να κουνάει το καροτσάκι να μιλάει στο κινητό και το ένα χέρι με το τσιγάρο να λιβανίζει το μωρό. Αίσχος

το τσιγάρο με ενοχλεί κι εμένα!αφού σκέφτομαι πως θα πλησιάζουν το μωρό ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου... ευκαιρεία να το κόψουν!!!

καλά το βάψιμο το θεωρώ υπερβολή. Για τον καφέ αν δω και αναστατώνεται το μωρό θα τον σταματήσω...δεν μπορώ και τον ντεκαφ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εγώ πάντως κορίτσια όσο θα θηλάζω θα είμαι το ίδιο προσεχτική με την κύηση, νομίζω είναι το ίδιο σημαντικό. Γι αυτό και λέω μετά τη β επιπέδου που θα βάψω μαλλί μήπως τα σκουρήνω όλα από τώρα για να μην έχω ομπρέ ΚΑΙ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ο καφές νομίζω απλά πως πρέπει να περιοριστεί κάπως και όχι να απαγορευτεί, να μην τον πίνουμε βασικά ακριβώς πριν το θηλασμό γιατί μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση στο μπεμπέ. Όπως και για το λίγο αλκοόλ πάλι δεν νομίζω να πειράζει, αρκεί να υπάρχει μια καλή χρονική απόσταση από το θηλασμό. Για το φαγητό πιστεύω πως επηρεάζει όσο και τώρα, αυτό που λέγαμε και τις προάλλες, ότι τρώμε είμαστε κι από μας θα τρώει το μωρό, άρα?

Για το τσιγάρο συμφωνώ πως είναι απαράδεκτο όταν θηλάζεις, τώρα το να είσαι γονιός και γενικά να καπνίζεις δεν το θεωρώ και τόσο απαράδεκτο. Θέλω να πω εγώ μπορεί να το έκοψα εύκολα, όμως δεν είναι το ίδιο για όλους. Κάθε εξάρτηση είναι και αρρώστια. Κρίμα που το ξαναρχίζουν πολλές κοπέλες μετά την εγκυμοσύνη, κρίμα γιατί αφού άντεξαν τόσους μήνες χωρίς (συν της γαλουχίας) πάει να πει πως μπορούν χωρίς αυτό. Όμως δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί ποιος ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Εγώ πάντως κορίτσια όσο θα θηλάζω θα είμαι το ίδιο προσεχτική με την κύηση, νομίζω είναι το ίδιο σημαντικό. Γι αυτό και λέω μετά τη β επιπέδου που θα βάψω μαλλί μήπως τα σκουρήνω όλα από τώρα για να μην έχω ομπρέ ΚΑΙ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ο καφές νομίζω απλά πως πρέπει να περιοριστεί κάπως και όχι να απαγορευτεί, να μην τον πίνουμε βασικά ακριβώς πριν το θηλασμό γιατί μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση στο μπεμπέ. Όπως και για το λίγο αλκοόλ πάλι δεν νομίζω να πειράζει, αρκεί να υπάρχει μια καλή χρονική απόσταση από το θηλασμό. Για το φαγητό πιστεύω πως επηρεάζει όσο και τώρα, αυτό που λέγαμε και τις προάλλες, ότι τρώμε είμαστε κι από μας θα τρώει το μωρό, άρα?

Για το τσιγάρο συμφωνώ πως είναι απαράδεκτο όταν θηλάζεις, τώρα το να είσαι γονιός και γενικά να καπνίζεις δεν το θεωρώ και τόσο απαράδεκτο. Θέλω να πω εγώ μπορεί να το έκοψα εύκολα, όμως δεν είναι το ίδιο για όλους. Κάθε εξάρτηση είναι και αρρώστια. Κρίμα που το ξαναρχίζουν πολλές κοπέλες μετά την εγκυμοσύνη, κρίμα γιατί αφού άντεξαν τόσους μήνες χωρίς (συν της γαλουχίας) πάει να πει πως μπορούν χωρίς αυτό. Όμως δεν λέω μεγάλα λόγια γιατί ποιος ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Εγώ πάντως κορίτσια ευτυχώς που ο άντρας μου δεν κάπνιζε αλλα η μάνα μου της το έκοψα...της είπα οτι όσο καπνίζει προτιμώ να πάρω κοπέλα παρά να μου κρατάει αυτή το παιδί...η ξαδέρφη μου που δεν καπνίζει ούτε αυτή ούτε ο άντρας της και κάπνιζε η μαμά της αντιληφθήκαν οτι ενοχλούσε πολύ το παιδί όταν το έπαιρνε εκείνη..κακά τα ψέματα παιδιά, όσοι καπνίζουν βρωμάνε...δεν πάν να πλένονται κτλ.. επίσης αν ο μπαμπάς είναι καπνιστής είναι πολύ επικύνδινο να κοιμάται το μωρό στο ίδιο δωμάτιο...εγώ ευτυχώς δεν έχω στο περιβάλλον μου πλέον πολλούς καπνιστές..ο αδερφός μου κάθε φορά που έβλεπε το παιδί τσαντιζόμουν γιατί σκυλοβρωμούσε...όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να τον εκθέσω σε αυτό το δηλητήριο..ξέρω και μάνα που έχει δωμάτιο καπνιστών στο σπίτι για να πηγαίνει εκείνη να καπνίζει..πήγε να καπνίσει λοιπόν εκείνη σε επίσκεψη που τους κάναμε και το παιδί απ'έξω να σπαράζει μαμά μαμά...και επίσης βγαίνει στο μπαλκόνι και το αφήνει μέσα μόνο για να καπνίσει όταν ειναι μόνη της...το παιδί μια φορά την είχε κλειδωσει έξω...αυτά ειναι τραγικά...και σκλαβιά...άσε που πάντοτε οι φίλοι καπνιστές γονείς προτιμούν μέρη καπνιστών για να μπορούν να καπνίζουν και σέρνουν και τα παιδιά τους σε τέτοια μέρη... τέλος πάντων...μαρακιζ εγώ θα σε συμβούλευα να μην τα βάψεις σκούρα ή τέλος πάντω όχι με βάση μικρότερη του 6 καθώς οι σκούρες βαφές έχουν τα τοξικά. Γι αυτό βλέπεις των πρωινάδικων και όσες φορές να μένουν έγκυες ειναι πάντα βαμμένες...το ξανθό δεν έχει τόσα τοξικά...και είναι ακίνδυνο.

bA9gp3.png

Εγώ πάντως κορίτσια ευτυχώς που ο άντρας μου δεν κάπνιζε αλλα η μάνα μου της το έκοψα...της είπα οτι όσο καπνίζει προτιμώ να πάρω κοπέλα παρά να μου κρατάει αυτή το παιδί...η ξαδέρφη μου που δεν καπνίζει ούτε αυτή ούτε ο άντρας της και κάπνιζε η μαμά της αντιληφθήκαν οτι ενοχλούσε πολύ το παιδί όταν το έπαιρνε εκείνη..κακά τα ψέματα παιδιά, όσοι καπνίζουν βρωμάνε...δεν πάν να πλένονται κτλ.. επίσης αν ο μπαμπάς είναι καπνιστής είναι πολύ επικύνδινο να κοιμάται το μωρό στο ίδιο δωμάτιο...εγώ ευτυχώς δεν έχω στο περιβάλλον μου πλέον πολλούς καπνιστές..ο αδερφός μου κάθε φορά που έβλεπε το παιδί τσαντιζόμουν γιατί σκυλοβρωμούσε...όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να τον εκθέσω σε αυτό το δηλητήριο..ξέρω και μάνα που έχει δωμάτιο καπνιστών στο σπίτι για να πηγαίνει εκείνη να καπνίζει..πήγε να καπνίσει λοιπόν εκείνη σε επίσκεψη που τους κάναμε και το παιδί απ'έξω να σπαράζει μαμά μαμά...και επίσης βγαίνει στο μπαλκόνι και το αφήνει μέσα μόνο για να καπνίσει όταν ειναι μόνη της...το παιδί μια φορά την είχε κλειδωσει έξω...αυτά ειναι τραγικά...και σκλαβιά...άσε που πάντοτε οι φίλοι καπνιστές γονείς προτιμούν μέρη καπνιστών για να μπορούν να καπνίζουν και σέρνουν και τα παιδιά τους σε τέτοια μέρη... τέλος πάντων...μαρακιζ εγώ θα σε συμβούλευα να μην τα βάψεις σκούρα ή τέλος πάντω όχι με βάση μικρότερη του 6 καθώς οι σκούρες βαφές έχουν τα τοξικά. Γι αυτό βλέπεις των πρωινάδικων και όσες φορές να μένουν έγκυες ειναι πάντα βαμμένες...το ξανθό δεν έχει τόσα τοξικά...και είναι ακίνδυνο.

Ο άντρας μου καπνίζει και προσπαθεί ήδη να το κόψει ο κακομοίρης, ήδη καπνίζει έξω κι έχει πάρει και ηλεκτρονικό. Για να δούμε, το προσπαθεί πολύ. Πάντως είναι πολύ συνεργάσιμος και αν δεν καταφέρει να το κόψει εντελώς σίγουρα δεν θα το εκθέτει το μωρό και θα το ακουμπάει καθαρός, το καλό που του θέλω χαχα!

Έλεγα να τα βάψω με φυτική βαφή, όχι? Έχουν και οι φυτικές βαφές χημικά? Μια ζωή το ίδιο χρώμα χρησιμοποιώ, τα βαψα όλα μια φορά στην αρχή και μετά μόνο τη ρίζα, μιλάμε είμαι ΑΣΧΕΤΗ! Καστανόξανθα σκεφτόμουν να τα κάνω όπως το φυσικό μου.

Ο άντρας μου καπνίζει και προσπαθεί ήδη να το κόψει ο κακομοίρης, ήδη καπνίζει έξω κι έχει πάρει και ηλεκτρονικό. Για να δούμε, το προσπαθεί πολύ. Πάντως είναι πολύ συνεργάσιμος και αν δεν καταφέρει να το κόψει εντελώς σίγουρα δεν θα το εκθέτει το μωρό και θα το ακουμπάει καθαρός, το καλό που του θέλω χαχα!

Έλεγα να τα βάψω με φυτική βαφή, όχι? Έχουν και οι φυτικές βαφές χημικά? Μια ζωή το ίδιο χρώμα χρησιμοποιώ, τα βαψα όλα μια φορά στην αρχή και μετά μόνο τη ρίζα, μιλάμε είμαι ΑΣΧΕΤΗ! Καστανόξανθα σκεφτόμουν να τα κάνω όπως το φυσικό μου.

Σου εύχομαι να το καταφέρει...είναι δύσκολο το ξέρω αλλά ότι καλύτερο για το παιδί..επίσης καλό ειναι να το κόψει γιατί οι καπνιστές όταν είναι έξω επειδή είναι έξω νομίζουν οτι είναι ΟΚ να καπνίζουν παρουσία του παιδιού...και εκτός του οτι ειναι κακό προτυπο έστω οπτικά γιατί και εγώ που κάπνιζα καπνίζαν και οι δύο οι γονείς μου, όσο να'ναι ο καπνός ενοχλεί..θυμάμαι όταν είχαμε πάει 1 έτους στην τζιά και κάτσαμε δίπλα σε ένα τραπεζι με δυο καρότσια...και τα 6 άτομα στο τραπέζι καπνίζαν...ήταν τόση η κάπνα που παρόλο που ήμασταν έξω φύγαμε από το μαγαζί γιατί ειχαμε τον μικρό μαζί μας... οι άλλοι δε χαμπάρι...πάνω από τα καρότσια λιβανίζαν...Δεν ξέρω για τις φυτικές καθόλου...φαντάζομαι οτι οι φυτικές δεν έχουν καθόλου τοξικά ή χημικά..απλά ξέρω οτι αν τα βάφεις καλό ειναι να τα βάφεις με ανοιχτές φαβές..εγώ τις φυτικές τις φοβάμαι πιο πολύ καθώς έιμαι αρκετά αλλεργική

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Θα το ψάξω και θα δούμε, δεν το έχω αποφασίσει ακόμα! άσε που μου φαίνεται πολύ περίεργο, δεν με έχω δει ΠΟΤΕ μη ξανθιά! :mrgreen:

Μακάρι να το κόψει ναι!! Κάνει πολλές φιλότιμες προσπάθειες και οφείλω να το ομολογήσω!!

κορίτσια δεν σας είπα και τον πόνο μου...εχτές έβαλα τα πρώτα κλάματα για το ζάχαρο...οι μετρήσεις μου κυρίως μετά τα γεύματα με έχουν απογοητεύσει...είνα πολύ τσιμπημένες...δεν ακολουθώ την διατροφή αλλά προσέχω να είμαι στο πνεύμα της...χωρίς ζυγαριές κτλ.. τα νούμερα που βλέπω είναι αποθαρυντικά...και είμαστε μόλις στην 17! Ώρες ώρες απορρώ πώς βγήκε ΟΚ η καμπύλη... τσιμπημένη και αυτή αλλά στα πλαίσα του φυσιολογικού εντός ορίων εγκυμοσύνης... Περιμένω να κάνω πριν το πάσχα τις υπόλοιπες αιματολογικές και να πάρω μετά την ενδοκρινολόγο...πιστεύω οτι θα μπαίμε σε πιο αυστηρή διατροφή..και φοβάμαι και για ινσουλίνη...

bA9gp3.png

fot ετσι φαινεται και μακαρι!!! Το κεφαλακι του ειναι προς τα κατω, αλλα επειδη εχω προσθιο πλακουντα θελω να πιστευω πως θας πανε για φυσιολογικο τοκετο!!!

marakiz θα σου ελεγα να μην χρησιμοποιησεις φυτικη βαφη. Εγω δεν τα βαφω συχνα 2 φορες το χρονο περιπου. Μια φορα εκανα το λαθος και ειπα στην κομμωτρια να χρησιμοποιησουμε φυτικη και ηταν πολυ μαπα. Ουτε το χρωμα μου αρεσε και αν εχεις λευκες (εστω και λιγες) δεν καλυπτει...

zadige μην αγχωνεσαι τοσο με το ζαχαρο γιατι και το ζαχαρο και η χολιστερινη σε κατασταση στρες αυξανουν. Και γω στη θεση σου το ιδιο θα ενιωθα, αλλα αφου η καμπυλη βγηκε καλη νομιζω οτι ολα καλα!!! Αν ετρωγες πιο αργα, σε διαρκεια, το φαγητο λες να βοηθουσε;

ριτα τα φρουτα που λες μ ανοιγουν την ορεξη!!!!

fot ετσι φαινεται και μακαρι!!! Το κεφαλακι του ειναι προς τα κατω, αλλα επειδη εχω προσθιο πλακουντα θελω να πιστευω πως θας πανε για φυσιολογικο τοκετο!!!

marakiz θα σου ελεγα να μην χρησιμοποιησεις φυτικη βαφη. Εγω δεν τα βαφω συχνα 2 φορες το χρονο περιπου. Μια φορα εκανα το λαθος και ειπα στην κομμωτρια να χρησιμοποιησουμε φυτικη και ηταν πολυ μαπα. Ουτε το χρωμα μου αρεσε και αν εχεις λευκες (εστω και λιγες) δεν καλυπτει...

zadige μην αγχωνεσαι τοσο με το ζαχαρο γιατι και το ζαχαρο και η χολιστερινη σε κατασταση στρες αυξανουν. Και γω στη θεση σου το ιδιο θα ενιωθα, αλλα αφου η καμπυλη βγηκε καλη νομιζω οτι ολα καλα!!! Αν ετρωγες πιο αργα, σε διαρκεια, το φαγητο λες να βοηθουσε;

εχω μπει πλέον στην εμμονή να τρυπιέμαι κάθε τρεις και λίγο...τα χέρια σουρωτήρι...και με βλέπω να χαλάω όλα μου τα λεφτά στις ταινίες...το φαγητό πρέπει να το τρώς στο 10-15 λεπτο...τώρα ας πούμε το μεσημέρι έφαγα δυο μπιφτέκια και 6 μεγάλες πατάτες φούρνου...ήμουν στην μια ώρα 127 (με μόλις αυτά που είπα) και στις δύο ώρες ήταν τόσο...που να είχα φάει και ψωμί και φρούτο που λέει η δίαιτα...ασε που φοβάμαι οτι υποσιτίζομαι κιόλας.. τελαυταία φορά είχα κετόνη στα ούρα που σημαίνει μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων...αλλά και με ένα μπολάκι φακές πήγα στο 144....αυτά είναι κουλά νούμερα και με φοβίζουν...

bA9gp3.png

zadige γιατί δεν παίρνεις την ενδοκρινολόγο σου κι ένα τηλ τώρα να δεις τι θα σου πει? Ίσως να σε ξεαγχώσει! Επίσης μπορεί να μην στην κάνει πιο αυστηρή τη διατροφή, μπορεί να στην τροποποιήσει κάπως. Πάντως λογικό να σε στεναχωρεί, ειδικά αν προσέχεις!! ωστόσο όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι γιατί όντως χειροτερεύει.

Έχω φίλη πάντως που μου έλεγε ότι είχε κάνει διαβήτη κύησης και τελικά δεν ακολούθησε ποτέ επακριβώς τη δίαιτα που της είχαν δώσει, πεινούσε πάρα πολύ και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί!!

Επίσης με αυτά και με αυτά με βλέπω να μην τα βάφω καν τα μαλλιά μου και να παραμένω δίχρωμη για αρκετό καιρό ακόμα! :rolleyes:

Αντε καλή μου!!! Ο γιόκας μπαίνει στη θέση του!!! Εσύ ετοιμάζεσαι για το σπρώξιμο??? χιχιχιχχιιχι!! φαντάζομαι όσο περνάει ο καιρός τόοοσο θα ανυπομονεις!!!!!! Με το καλό να έρθει ο παίδαρος!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Εγω δευτέρα με το καλό θα βάψω τα μαλλάκια!!! Πόσο τοξικο πια.... μια βαφη το τρίμηνο κάνω ούτως η άλλως.... Αλλά θέλω πολύ να τα βάψω!!

Εγω θέμα με καφε και τσιγάρο δεν είχα ποτέ ευτυχως..... Καφέ έπινα καμιαααα φορά γαλλικο μισο καφε μισο γάλα!!!

Να πω την αλήθεια εγω δεν έχω αλλάξει και σε κάτι τη διατροφή μου.... και ελπίζω να μην χρειαστει... Μόνο που αντι για ζάχαρη χρησιμοποιω στα πιο πολλά μέλι!! Αν κόψω και τις σοκολατίτσες θα είμαι καλύτερα!!! Τώρα που βγαίνουν σιγα σιγα τα φρούτα εύκολα κόβεις τη σοκολάτα!! Τον χειμώνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑ!!! χαχαχα... Τα νύχια μου τα βάφω όχι έντονα χρωματα καθως ποτε δεν μου άρεσαν αλλά με καλή μαρκα όχι με κάποια φθηνη που να βρωμαει και βενζινη!!!! χιχιχιχ!! Κατα τα άλλα τιποτα δεν έχω αλλάξει!!!!

Τι σχέδια έχετε για το Σ/Κ????

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! τι μου κάνετε;; Μarakiz και εγω απο 15 χρονών τα βαφω ξανθα τα μαλλιά μου, σε όλες μου τις εγκυμοσύνες επίσης ξανθα και τωρα τα βαφω ξανθα. δεν θα μπορούσα ποτε να με φανταστω με σκουρα μαλλιά. έχουν γινει λιγο πιο χρυσαφι κιτρινωπό και θα τα ήθελα πιο ξανθα πλατινε, αλλα φοβαμαι γενικα να τα βαψω με νετκαπαζ μην γινουν καρβουνο και όχι μηπως πάθουν κατι τα μωρά. εγω χρησιμοποιώ την koleston νουμερο 12,0 και τωρα στην εγκυμοσύνη πάλι με αυτή την βαφή τα έβαψα και με οξυζενε 30. Γενικα, μην αγχώνεσαι με την βαφή.

Πάντως, κοριτσια είναι πολύ ενοχλητικό που καπνιζουν άπαντες μεσα σε κλειστους χώρους και δεν σεβονται ούτε μωρα, ούτε εγκυους. έλεος πια! και μου ρχονται κατι τετοιες στιγμές που εχω νευρα εξαιτιας του καπνού τα λόγια μιας κοπέλας καπνιστριας, η οποία παραπονιόταν ότι νιωθει, λεει, ρατσισμό, που αναγκάζεται να βγαινει έξω από την καφετέρια ή το εστιατόριο για να καπνίσει!!! ποτε γινεται αυτό, βρε παιδιά και γιατι είναι ρατσισμός; έξαλλη γίνομαι από την αναιδεια και αρχιζω εικονικούς διαλογους με το θρασος της. το κακο είναι ότι εκεινη την στιγμή που το είπε, από σεβασμό δεν ανταπάντησα.

Zadige σε καταλαβαίνω απόλυτα. και εγω νομιζω ότι δεν κανω σωστη διατροφη με την χοληστερίνη μου, όσο σκληρη διαιτα και να κάνω. δηλ δεν πρεπει να τρωμε τπτ πια; δεν ξέρω, αλλά εχω την εντυπωση ότι δεν πρεπει να αγχώνεσαι τόσο γιατι προσέχεις πολύ.

Καλημέρα κορίτσια! Μπράβο, μεγαλώνουν καλά τα θαυματάκια στις κοιλίτσες! Κοιτάω και τα δικά μου και δεν το χωράει ο νους μου πώς τα φτιάξε το σώμα μου χωρίς να σκεφτώ ή να κάνω κάτι εγώ!!

Εδώ τα βρέφη άρχισαν τα χαμόγελα και λιώνουν 10 ενήλικες στην καθισιά τους :D

Επίσης εγώ λιώνω κ κυριολεκτικά, τα κόκαλα μου πλαστελίνη κ οι μύες μου χυλός! Είναι πολύ το γάλα αδελφές μου, πολύ το γάλα.... Αλλά βλέπω τα μαγουλάκια κ μπουτάκια που έχουν γινει σαν ζεστά τσουρεκακια και εμπιστεύομαι τη σοφία της Φύσης!

Και στα δικά σας με το καλό! Καλό ΣΚ

8sLrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...