Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εμένα συνήθως τις καθημερινές η διατροφή μου είναι:

Πρωί: 1 τοστ με ψωμί σικάλεως, λάιτ τυρί και γαλοπούλα βραστή & 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Κατά τις 12.00: 1 ποτήρι γάλα 2% με λίγα δημητριακά all bran

Κατά τις 14.00: 1-2 ακτινίδια

Κατά τις 17.00: Φαγητό σπιτικό 1 μερίδα αλλά από όλα και σε ποικιλία μοσχάρι, κοτόπουλο, όσπρια, λαδερό, μακαρόνια) με φρυγανιές, σχεδόν ποτέ ψωμί

Απόγευμα: 1-2 φρούτα

Βράδυ: 1 τοστ ή 1 γιαούρτι 2% με μια κουταλιά μέλι ή μισή μερίδα φαγητό σπιτικό, κάτι ελαφρύ όπως και να έχει.

Γλυκό τις καθημερινές σπάνια κι αν ναι 1-2 κομματάκια μαύρη σοκολάτα ή λίγο παγωτό λάιτ. Το σκ όλο και κάτι θα φάω σε γλυκό πιο νόστιμο αλλά όχι τρελή ποσότητα.

Δηλαδή η διατροφή μου είναι γύρω στις 2000 θερμίδες την ημέρα. Πολλές για μένα σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει αλλά είναι υγιεινές θερμίδες επί το πλείστον. Τα σκ τρώω λίγο παραπάνω αλλά μην φανταστείτε πολύυυυ παραπάνω! Είμαι πολύ περίεργη πως θα συνεχιστεί η πορεία των κιλών, γιατί με το που μπήκα στον 4ο άρχισε να αυξάνεται, μέχρι τότε μόνο ένα κιλό είχα πάρει. Άστα διάλα! :mrgreen:

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα συνήθως τις καθημερινές η διατροφή μου είναι:

Πρωί: 1 τοστ με ψωμί σικάλεως, λάιτ τυρί και γαλοπούλα βραστή & 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι

Κατά τις 12.00: 1 ποτήρι γάλα 2% με λίγα δημητριακά all bran

Κατά τις 14.00: 1-2 ακτινίδια

Κατά τις 17.00: Φαγητό σπιτικό 1 μερίδα αλλά από όλα και σε ποικιλία μοσχάρι, κοτόπουλο, όσπρια, λαδερό, μακαρόνια) με φρυγανιές, σχεδόν ποτέ ψωμί

Απόγευμα: 1-2 φρούτα

Βράδυ: 1 τοστ ή 1 γιαούρτι 2% με μια κουταλιά μέλι ή μισή μερίδα φαγητό σπιτικό, κάτι ελαφρύ όπως και να έχει.

Γλυκό τις καθημερινές σπάνια κι αν ναι 1-2 κομματάκια μαύρη σοκολάτα ή λίγο παγωτό λάιτ. Το σκ όλο και κάτι θα φάω σε γλυκό πιο νόστιμο αλλά όχι τρελή ποσότητα.

Δηλαδή η διατροφή μου είναι γύρω στις 2000 θερμίδες την ημέρα. Πολλές για μένα σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει αλλά είναι υγιεινές θερμίδες επί το πλείστον. Τα σκ τρώω λίγο παραπάνω αλλά μην φανταστείτε πολύυυυ παραπάνω! Είμαι πολύ περίεργη πως θα συνεχιστεί η πορεία των κιλών, γιατί με το που μπήκα στον 4ο άρχισε να αυξάνεται, μέχρι τότε μόνο ένα κιλό είχα πάρει. Άστα διάλα! :mrgreen:

Μια χαρά φαίνεται η διατροφή...βέβαια το πορτοκάλι θερμιδικά είναι νομίζω είναι πάνω από το γάλα και τα δημητριακά γιατί τα τρως στις 12? Από πλευράς ζαχάρου εγώ τα δημητριακά τα είχα κόψει..ότι και να έτρωγα στις προτεινόμενες ποσοτητες με έστελνε... Νομίζω οτι έχεις πολύ αργά το μεσημεριανό σου... και το βράδυ καλό είναι να τώμε έως τις 9 άντε 9,30 και αν θέλουμε κάτι τότε γάλα πριν τον ύπνο. Αλλά άμα τρώς 5 το μεσημεριανό τι ώρα τρως το βραδινό; Νομίζω οτι δεν είναι φοβερά αυτά που τρως απλά ίσως είναι θέμα οτι κάθεσαι περισσότερο από ότι πριν...εγώ μην ξεχνάμε παίρνω και χάπι TSH αν κρίνω οτι μου αύξησε την δόση πρέπει να έχει πέσει αρκετά χαμηλά και αυτό σχετίζεται και με τον μεταβολισμό. Εσύ από θυροειδή πώς είσαι στον προγεννητικό;

bA9gp3.png

Εγω κοριτσια το πρωι επειδη παιρνω το σιδηρο πινω ταυτοχρονα χυμο πορτοκαλι για μεγιστη αποροφηση. Τρωω ενα δαμασκηνο αποξηραμενο η ενα συκο αλοξηραμενο για να μην εχω θεμα με την τουαλετα....;)

Μετα απο καμια ωρα τρωω μια φετα ψωμι με μελι χωρις βουτυρο η μαργαρινη. Ενδιαμεσα ισως φαω κανενα φρουτο. Ρο μεσημερι σπιτικο φαγητο (δεν ειμαι φαν του ψωμιου, οποτε δε τρωω παντα). Το απογευμα παιρνω παλι σιδηρο οποτε τρωω ακτινιδιο και γενικα φρουτα. Το βραδυ φαγητο (οτι και το μεσημερι), η σαλατα με βραστο αυγο η τοστ με γιαουρτι. Αυτο το διαστημα που με χει πιασει τρελη λυσσα για γλυκο, εφτιαξα ζελε και τρωω!!!!

Απο θεμα κιλων δε νομιζω να ξεφυγει καμια μας. Απ' οτι βλεπω ολες προσεχουμε που και που οι παρασπανδιες επιτρεπονται... Οι πιος πολλες γυναικες στην εποχη μας δεν τρωνε οτι να ναι!!!

Εγω κοριτσια το πρωι επειδη παιρνω το σιδηρο πινω ταυτοχρονα χυμο πορτοκαλι για μεγιστη αποροφηση. Τρωω ενα δαμασκηνο αποξηραμενο η ενα συκο αλοξηραμενο για να μην εχω θεμα με την τουαλετα....;)

Μετα απο καμια ωρα τρωω μια φετα ψωμι με μελι χωρις βουτυρο η μαργαρινη. Ενδιαμεσα ισως φαω κανενα φρουτο. Ρο μεσημερι σπιτικο φαγητο (δεν ειμαι φαν του ψωμιου, οποτε δε τρωω παντα). Το απογευμα παιρνω παλι σιδηρο οποτε τρωω ακτινιδιο και γενικα φρουτα. Το βραδυ φαγητο (οτι και το μεσημερι), η σαλατα με βραστο αυγο η τοστ με γιαουρτι. Αυτο το διαστημα που με χει πιασει τρελη λυσσα για γλυκο, εφτιαξα ζελε και τρωω!!!!

Απο θεμα κιλων δε νομιζω να ξεφυγει καμια μας. Απ' οτι βλεπω ολες προσεχουμε που και που οι παρασπανδιες επιτρεπονται... Οι πιος πολλες γυναικες στην εποχη μας δεν τρωνε οτι να ναι!!!

Και εγώ έπινα πορτοκάλι μέχρι που είδα το ζάχαρο που μου έκανε και το έκοψα γενικά από τα φρούτα (στην προηγούμενη εγκυμοσύνη) τώρα θα φάω ένα μικρό μετά το φαγητό...αλλά για να πιείς χυμό πορτοκάλι ένα ποτήρι αυτό είναι τουλάχιστον 3-4 κανονικά προς μεγάλα πορτοκάλια και θερμιδικά μια σκέτη βόμβα...τουλάχιστον 200 όσο ένα τόστ δηλαδή...επίσης μέλι λόγω ζαχάρου αποφεύγω..μαρμελάδες κτλ...

bA9gp3.png

Ένα νορμάλ ποτήρι φυσικός χυμός είναι σχεδόν ίδιος θερμιδικά με ένα ποτήρι γάλα, δλδ γύρω στις 120 θερμίδες, άαααντε ο φυσικός να φτάνει τους 150. Τον πίνω το πρωί γιατί θέλω να πάρω και το σίδηρο και βασικά είμαι σίγουρη πως θα βαρεθώ να τον φτιάξω αργότερα. Τα δημητριακά τα τρώω αναγκαστικά γιατί βοηθούν στην τουαλέτα, παίρνω και 2ο σίδηρο τώρα και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, δεν φτάνουν μόνο τα ακτινίδια. Και τρώω και τα χάλια τα δημητριακά για αυτό το λόγο, πφφ. Το μεσημεριανό είναι στις στις 5 γιατί τότε σχολάω οπότε βολεύει και είναι και φρέσκο (μαγειρεύει η πεθερούλα).

Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν κινούμαι, ίσως κάνω και κατακράτηση με την προγεστερόνη. Με το θυροειδή είμαι μια χαρά. Δεν είναι τρελά τα 3 κιλά αλλά πχ ζυγίστηκα σήμερα κι είμαι μισό κιλό παραπάνω! Πότε πρόλαβα πάλι?? Άρα ή είμαι πρησμένη ή είμαι 3,5 πάνω τελικά που σημαίνει τι τώρα? Κάθε βδομάδα και μισό κιλό??? Φρίκη!!! :lol::lol::lol:

Μαρ έχεις δίκιο πάντως, οι περισσότερες γυναίκες προσέχουν πλέον και αυτό βλέπω και με εμάς όλες όσο συζητάμε. Αν και να για να πω την αλήθεια όλες οι φίλες μου που τα λέμε αυτές τις μέρες είχαν πάρει γύρω στα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη τους!! Έπαθα σοκ, ούτε και που το θυμόμουν να είχαν πάρει τόσο πολύ. Τα περισσότερα δε μου είπαν πως τα έχασαν με τη γέννα και τα περισσότερα υπόλοιπα με το θηλασμό.

Διαφημίσεις

Ένα νορμάλ ποτήρι φυσικός χυμός είναι σχεδόν ίδιος θερμιδικά με ένα ποτήρι γάλα, δλδ γύρω στις 120 θερμίδες, άαααντε ο φυσικός να φτάνει τους 150. Τον πίνω το πρωί γιατί θέλω να πάρω και το σίδηρο και βασικά είμαι σίγουρη πως θα βαρεθώ να τον φτιάξω αργότερα. Τα δημητριακά τα τρώω αναγκαστικά γιατί βοηθούν στην τουαλέτα, παίρνω και 2ο σίδηρο τώρα και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, δεν φτάνουν μόνο τα ακτινίδια. Και τρώω και τα χάλια τα δημητριακά για αυτό το λόγο, πφφ. Το μεσημεριανό είναι στις στις 5 γιατί τότε σχολάω οπότε βολεύει και είναι και φρέσκο (μαγειρεύει η πεθερούλα).

Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν κινούμαι, ίσως κάνω και κατακράτηση με την προγεστερόνη. Με το θυροειδή είμαι μια χαρά. Δεν είναι τρελά τα 3 κιλά αλλά πχ ζυγίστηκα σήμερα κι είμαι μισό κιλό παραπάνω! Πότε πρόλαβα πάλι?? Άρα ή είμαι πρησμένη ή είμαι 3,5 πάνω τελικά που σημαίνει τι τώρα? Κάθε βδομάδα και μισό κιλό??? Φρίκη!!! :lol::lol::lol:

Μαρ έχεις δίκιο πάντως, οι περισσότερες γυναίκες προσέχουν πλέον και αυτό βλέπω και με εμάς όλες όσο συζητάμε. Αν και να για να πω την αλήθεια όλες οι φίλες μου που τα λέμε αυτές τις μέρες είχαν πάρει γύρω στα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη τους!! Έπαθα σοκ, ούτε και που το θυμόμουν να είχαν πάρει τόσο πολύ. Τα περισσότερα δε μου είπαν πως τα έχασαν με τη γέννα και τα περισσότερα υπόλοιπα με το θηλασμό.

Εγώ κορίτσια έχω θέμα με το σίδηρο...δεν ξέρω πότε να τον πάρω...και φυσικά όταν τον παίρνω τελικά είναι μοιραία κοντά σε γαλακτοκομικά οπότε ότι να'ναι... πρέπει να παίρνω το T4 το πρωί νηστική, τον σίδηρο 4-6 ώρες μετά το ίδιο και το ασβέστιο..κοινώς δεν βγαίνει να παίρνω τον σίδηρο νηστική καθώς άνω τουλάχιστον 5 γεύματα την μέρα... τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γαλακτοκομικά...Από αιματοκρίτη έπεσα στο 38,9 αλλά είναι πολύ...οπότε δεν αγχώνομαι ακόμα...η άλλη συνάδελφος στην 23 εβδομάδα είναι στο 32! Βέβαια μου είπε ο γιατρός να πίνω υγρά...ίσως είναι και πλασματικά υψηλός...αν και προσπαθώ να πίνω.. Για τον θηλασμό εγώ θα σου πώ οτι πήρα κιλά...καθώς έτρωγα δίχως αύριο...η πείνα του θηλασμού δεν υπάρχει...όμως ότι και να πήρα το έχασα και με το παραπάνω...το στήθος μου γενικά ηταν μεγάλο...δεν το είδα να μεγαλώνει αισθητά...μόλις γέννησα και μετά έκανε το μπάμ...σαν αγελάδα ημουν...βλέπω φώτο με μαγιώ από εκείνο το καλοκαίρι...μετά επανήλθε...ούτε κρέμασε ούτε μίρκυνε...που λένε...εντάξει δεν είναι σφιχτό που ήταν κάποτε αλλά και τα χρόνια κάνουν τη δουλειά τους...

bA9gp3.png

Εγώ κορίτσια έχω θέμα με το σίδηρο...δεν ξέρω πότε να τον πάρω...και φυσικά όταν τον παίρνω τελικά είναι μοιραία κοντά σε γαλακτοκομικά οπότε ότι να'ναι... πρέπει να παίρνω το T4 το πρωί νηστική, τον σίδηρο 4-6 ώρες μετά το ίδιο και το ασβέστιο..κοινώς δεν βγαίνει να παίρνω τον σίδηρο νηστική καθώς άνω τουλάχιστον 5 γεύματα την μέρα... τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν γαλακτοκομικά...Από αιματοκρίτη έπεσα στο 38,9 αλλά είναι πολύ...οπότε δεν αγχώνομαι ακόμα...η άλλη συνάδελφος στην 23 εβδομάδα είναι στο 32! Βέβαια μου είπε ο γιατρός να πίνω υγρά...ίσως είναι και πλασματικά υψηλός...αν και προσπαθώ να πίνω.. Για τον θηλασμό εγώ θα σου πώ οτι πήρα κιλά...καθώς έτρωγα δίχως αύριο...η πείνα του θηλασμού δεν υπάρχει...όμως ότι και να πήρα το έχασα και με το παραπάνω...το στήθος μου γενικά ηταν μεγάλο...δεν το είδα να μεγαλώνει αισθητά...μόλις γέννησα και μετά έκανε το μπάμ...σαν αγελάδα ημουν...βλέπω φώτο με μαγιώ από εκείνο το καλοκαίρι...μετά επανήλθε...ούτε κρέμασε ούτε μίρκυνε...που λένε...εντάξει δεν είναι σφιχτό που ήταν κάποτε αλλά και τα χρόνια κάνουν τη δουλειά τους...

38,9 αιματοκρίτη που έχεις, απορώ γιατί παίρνεις και σίδηρο!! Σούπερ είναι, ειδικά για έγκυο!! Εγώ ξεκίνησα με μειωμένο 35,7 και τώρα που έκανα τις επαναληπτικές μου πήγε 34,5 οπότε για αυτό και το αύξησα. Ασβέστιο γιατί παίρνεις, σου λείπει ή προληπτικά? Εγώ παίρνω αντί για σκέτο φυλλικό οξύ το Iofolen που είναι έχει κατά βάση φυλλικό οξύ αλλά και συμπλήρωμα πολλών άλλων βιταμινών καλών για την εγκυμοσύνη. Έχε το υπόψιν σου αν θες συμπλήρωμα προληπτικά. Υγρά σου είπε να πίνεις σε σχέση με τον αιματοκρίτη?

Μπορείς το σίδηρο σου να το παίρνεις με ένα πορτοκάλι ή και ένα μανταρίνι για να το βοηθάς να απορροφηθεί καλύτερα, το μανταρίνι είναι και μικρό και δεν θα σου επηρεάσει το σάκχαρο φαντάζομαι.

Με το θηλασμό πάχυνες ε? Τόση όρεξη?? Πιο πολύ κι από την ίδια την εγκυμοσύνη??! Αυτό μας έλειπε χαχαχα!

marakiz την πορτοκαλα την πινω για να απορροφηθει καλυτερα ο σιδηρος, οχι για τις θερμιδες. Στηβω δυο πορτοκαλια οχι παραπανω. Αν κανω το λαθος και φαω τοστ δε θα απορροφηθει ουτε ο σιδηρος ουτε το ασβεστιο απο το τυρι, οποτε χυμουλη...

Οσο για την προγεστερονη επειδη παιρνω ολους τους μηνες και καποιο διαστημα διπλη δοση, φουσκωνει λιγο η ατιμη...

zadigeεχεις πολυ καλο αιμοτοκριτη. Φτου φτου. Εγω οποως και η marakiz δεν ξεκινησα με τοσο υψηλο. Στην πορεια επεσε οποτε αυξησα και γω τη δοση σε δυο τη μερα και προσεχω πολυ τα γευματα που κανω κοντα στην ωρα του σιδηρου. Παντως δυο ωρες λενε να εχει διαφορα ο σιδηρος με τα γαλακτοκομικα. Δε σου βγαινει; αλλα και παλι στη περιπτωση σου no problem!!!

Εμενα ισως μου λειπει και βιταμινη Β12, το οποιο δεν ειχα ελεγξει προ εγκυμοσυνης και τωρα αν κανω εξετασεις θα ειναι μη αξιοπιστες...

Οσο για τον θηλασμο κοριτσια μπορει να σου ανοιγει η ορεξη, αλλα αυξανει και τον μεταβολισμο. Οποτε μια η αλλη. Στην εγκυμοσυνη εγω δε νιωθω πεινα, απλα η προληπτικη αποφυγη των γλυκων με χαλαει, μιας και ειμαι τρελα γλυκατζου!!!

Ακουσα μια διαιτολογο που ελεγε οτι οτι τρωμε στην εγκυμοσυνη, αυτο εκπαιδευουμε και το παιδι μας να τρωει μελλοντικα. Αν μια γυναικα τρωει πολλα γλυκα υπαρχει περιπτωση να ωθησει το παιδι να γινει παχυσαρκο και λιγο τρομαξα. Οκ εγω ειμαι γλυκατζου, αλλα το βαρος μου προ εγκυμοσυνης ηταν 48 κιλα,οποτε προσοχη για το μπεμπε!!

Εγώ στύβω 3-4, αναλόγως το χυμό που βγάζουν. Μου είπε πάντως ο γυναικολόγος μου να παίρνω το σίδηρο με το πρωινό μου (δλδ φυσικό χυμό με τοστ) γιατί η ποσότητα του ασβεστίου είναι πολύ μικρή στο λίγο τυρί που έχει το τοστ και δεν επηρεάζει την απορρόφηση του που γίνεται με την πορτοκαλάδα. Ελπίζω να έχει δίκιο! Το φυλλικό οξύ -το iofolen βασικά- το παίρνω με το γεύμα και το 2ο σίδηρο με το απογευματινό φρούτο που συνήθως είναι μανταρίνι.

Άντε να καλοκαιριάσει να έχουμε πολλές επιλογές από πολλάαα ωραία φρουτάκια!!!

48 κιλά εσύ, 52 η zadige, ρε κορίτσια μας δουλεύετε, κιλά είναι αυτά ή δείγμα?? :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμφωνώ γενικά πως είμαστε ότι τρώμε, πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη. Στην ουσία πρώτα τρώμε σωστά για το μικρό πλασματάκι και μετά για εμάς.

Tι φόρουμ είναι αυτό!μοντέλα όλες!πάντως νομίζω ότι τα κιλά είναι και θέμα κατασκευής γενικής. εμένα αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ο συνδυασμός χαπιών και φαγμητού.

Εγώ παίρνω Τ4 πριν ξυπνήσω για να περάσει η ώρα να φάω πρωινό. Το πρωινό είναι γάλα με δημητριακά ή ψωμί ολικής με μέλι και λιγο πιο μετα καφε.Κατα τις 11 παίρνω σίδηρο και φιλισιν και πίνω μία πορτοκαλάδα φυσική. Κατά τις 12 τρώω μία μπανάνα. Αν πεινάω πολύ θα πάρω κι ενα κουλουρι αλλα τα εχω κόψει τα ψωμια. Κατα τις 3 φαγητο σπιτικο φρούτο και ασβεστιο. Στις 7 παλι σίδηρο με πορτοκαλάδα ή ακτινίδιο. Κατα τις 9-10 βραδινό τοστ ή γάλα με δημητριακά ή σαλάτα. Και στις 12 σίδηρο-φιλισιν. Γλυκό αν θέλω ένα σοκολατάκι υγείας το μεσημέρι. Πώς με βρίσκετε;

Εννοείται αν βγούμε για καφέ κανένα μπισκοτάκι το τσιμπάω ή αν πάμε σε κανένα σπίτι μπορεί να παρουμε πίτσα ή σουβλάκι αλλά το πολυ 2 φορες το μηνα. Σήμερα λύσαξα για σουβλάκι αλλά δεν ενέδωσα. Εχει ανοιξει σουβλατζίδικο δίπλα στο γραφείο και τώρα που έχουμε ανοιχτή την πόρτα έρχεται όλη η ωραία μυρωδιά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια σημερα πήρα τα αποτελεσματα της χοληστερινης έχω 502! Καλά το ξερω πως ανεβαινει στην κύηση, αλλά τόσο υψηλη δεν είναι ανησυχητική; και να φανταστει κανείς οτι προσέχω την διατροφή μου αλλα τί να το κάνεις; εχω στενοχωριες και αγχος και ανεβαζουν την τιμη. θα ρωτησω αυριο τον γιατρο από το νοσοκ.

καλα πάτε με τα κιλά βλεπω. μεγαλο άγχος και αυτα, αλλά να σας πως δεν υπαρχει γυναικα που να της έμειναν τα κιλά της εγκυμοσύνης, αν πραγματικα ήθελε να τα χάσει. δεν ξερω εγω τρεις εγκυμοσυνες περασα, κιλά δεν μου εμειναν. έκανα βεβαια και διαιτες, διαφορετικα δεν γίνεται. οποτε μην αγχώνεστε.

Κορίτσια καλημέρα!!!! ΑΑΑ μια χαρά σας βλέπω με τη διατροφή.... εγώ ακόμα δεν μπορώ να τη φτιάξω..... Πίνω στις 6 το σίδηρο και 8κ30 τρώω ένα φουλ τοστ... Κατα τις 11 τρώω φρούτα και πάντα ένα γλυκο!!! Κατα τη μία τρώω μια ντομάτα στα 4 με πολύ αλάτι!!! 2κκάτι το μεσημεριανό και κατα τις 7κ30 βράδυνό (ότι και μεσημέρι συνήθως) ενδιάμεσα θα φάω πάλι κανένα φρουτάκι!!! Και κατα τις 9 πάλι μια ντομάτα με αλάτι!!! Επειδή πάντα είχα χαμηλή πίεση ο οργανισμός μου πάντα ΠΟΘΟΥΣΕ το αλάτι!!! Αυτή τη ντομάτα δεν νομίζω να την κόψω εύκολα!!!

Σίδηρο πίνω και στις 7 (περιέχει και φολικο οξύ) ,μαγνησιο στις 9:00,15:00,21:00 και το σαλοσπίρ μετα το μεσημεριανο φαγητό!! Παρασπονδίες??? Πολλές!!!! Δεν μπορώ να κρατηθω!!!! Είμαι και όλη μέρα στο σπίτι καθώς κάνω μαθήματα εδώ οπότε κατλαβαίνετε ότι όλο θα τσιμπολογήσω!!! Απο κιλά, ξεκίνησα παίζοντας ανάμεσα 56-57 και μόλις ζυγίστηκα και είμαι 57,5... Βέβαια σαν κοπελα είχα πάντα καλό μεταβολισμό και ότι κιλά είχα ήταν πάντα σε κοιλιά και στήθος!! Ποπός ούτε για δειγμα!!

Εγώ ήμουν πάντα πολύ δυσκοίλια!! Ε μόλις ξεκίνησα το σίδηρο όλα άλλαξαν!!! μπορεί να πάω και 2 φορές την ημέρα τουαλέτα!!! Δεν θα το σταματήσω ποτέ!!! χαχαχαχαχαχα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Να σας πω την αλήθεια είμαι πολύ στεναχωρεμένη σήμερα!! Είδα και χθες ένα τρελό όνειρο!! Ότι πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι δεν αιματώνεται καλά το ποδαράκι του μωρού και ότι έπαθε γάγραινα!!! Τρελάθηκα κορίτσια!! και μου λέει ότι μπορεί να γίνει επέμβαση όσο είναι στην κοιλίτσα μου και κοστίζει 40000 ευρώ!! Και έψαχνα να βάλω υποθήκη το σπίτι για να βρω τα χρήματα!! Αλλά ο άντρας μου έλεγε ότι δεν αξίζει γιατι δεν ξέρουμε αν θα πετύχει και ότι μπορούμε να ξαναδοκιμάσουμε για παιδάκι!!!! Ξύπνησα 3 φορές και δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν ονειρο!!! Μόνο το πρωί που ξύπνησα και κατάλαβα ότι όλα τα φαντάστηκα και πήρα μιααααα χαρα!!!!

Με αγχώνει το θέμα με την αιμάτωση του πλακούντα!! Και ύστερα σκέφτομαι μήπως κάτι πάει στραβα και το ενστικτο μου με προειδοποιεί???? Αχ τι αγχος!!! Εσείς βλέπετε εντονα όνειρα???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Φωτεινούλα σε βρίσκω κιουρία! Ειδικά με τη σουβλακίλα μες στη μούρη και να αντέχεις! Άραγε πόσο θα αντισταθείς χιχιχι!

Ριτάκι 500 ε?? Πολλά ρε συ!! Πόσο έχεις συνήθως? Όπως και να έχει να το κοιτάξεις, λογικά θα χρειαστεί να αλλάξεις πλήρως τη διατροφή σου, είναι πάρα πολύ υψηλή τιμή.. Να μας πεις τι σου είπε. Εγώ δεν έχω κάνει ρε κορίτσια, είναι εξετάσεις που συνηθίζονται στην εγκυμοσύνη? Την ελέγχω που και που και πάντα είναι πολύ χαμηλή αλλά τώρα έχω να κάνω πάνω από χρόνο.

Μαράκι αδυνατούλι κι εσύ. Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά αλλά ήμουν 3 κιλά πάνω από τα κανονικά μου, δηλαδή στα καλά μου είμαι 56. (Αααααχ τόσο ήμουν στο γάμο Φωτεινούλα χαχαχα) Σήμερα ζυγίστηκα ακόμα μισό κιλό πάνω, σύνολο 4 δηλαδή, :evil::evil: θα αντισταθώ σθεναρά στο να μελαγχολήσω! Προσοχή λίγο με το αλάτι!!!

Όσο για τα όνειρα Μαράκι, όταν έχουμε άγχος το υποσυνείδητο μας κάνει πάρτι! Είναι κάτι που συμβαίνει ρε γμτ κι ειδικά αν είναι ζωντανό είναι πολύ άσχημη η αίσθηση! Είχα δει και εγώ στις αρχές ένα πολύ άσχημο όνειρο, ήταν η μέρα που μου ανέβαλε ο γιατρός το πρώτο ραντεβού που το περίμενα πως και πως! Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος σου και αν σε αγχώνει κάτι πολύ να το κοιτάξεις περαιτέρω, το ένστικτο της μάνας είναι ανίκητο.

Καλημερα κοριτσια

marakinlove ονειρα βλεπω πολλα που εχουν σχεση με το παιδι. Δε μπαινω στη διαδικασια να τα ερμηνευσω, επειτηδες..... Η αληθεια ειναι οτι, οτι μας απασχολει το βλεπουμε στον υπνο μας. Καλυτερα να ηρεμησει με την αιματωση. Με τοσο σαλοσπιρ δε νομιζω να ςχεις θεμα και με λιγη προσοχη ολα καλα. Το αλατι συζητα το λιγο με τον γιατρο σου γιατι οσο χαμηλη πιεση και να εχεις στην εγκυμοσυνη η κατακρατηση που γινεται σε συνδιασμο με το σαλοσπιρ, ισως χρειαστει περιορισμο. Τουλαχιστον αν μπορεις να χρησιμοποιεις φυσικο αλατι και οχι ιωδιουχο γιατι ειναι πιο αθωο...

ριτα δεν ειχα ποτε καμια γνωστη να εχει υψηλη χοληστερινη για να σου πω τι τιμες της βρισκανε. Υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Να σας πω την αλήθεια είμαι πολύ στεναχωρεμένη σήμερα!! Είδα και χθες ένα τρελό όνειρο!! Ότι πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι δεν αιματώνεται καλά το ποδαράκι του μωρού και ότι έπαθε γάγραινα!!! Τρελάθηκα κορίτσια!! και μου λέει ότι μπορεί να γίνει επέμβαση όσο είναι στην κοιλίτσα μου και κοστίζει 40000 ευρώ!! Και έψαχνα να βάλω υποθήκη το σπίτι για να βρω τα χρήματα!! Αλλά ο άντρας μου έλεγε ότι δεν αξίζει γιατι δεν ξέρουμε αν θα πετύχει και ότι μπορούμε να ξαναδοκιμάσουμε για παιδάκι!!!! Ξύπνησα 3 φορές και δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν ονειρο!!! Μόνο το πρωί που ξύπνησα και κατάλαβα ότι όλα τα φαντάστηκα και πήρα μιααααα χαρα!!!!

Με αγχώνει το θέμα με την αιμάτωση του πλακούντα!! Και ύστερα σκέφτομαι μήπως κάτι πάει στραβα και το ενστικτο μου με προειδοποιεί???? Αχ τι αγχος!!! Εσείς βλέπετε εντονα όνειρα???

Καλημέρα κορίτσι μου!Εγώ πάντα έβλεπα έντονα όνειρα. Τώρα έχω δει ότι τρελό μπορείς να φανταστείς. Όλα καλά θα πάνε!Μην αγχώνεσαι αφού το βρήκες έγκαιρα και βλέπεις και το γιατρό συχνά μη φοβάσαι τίποτα! Εγώ ξυπνάω τα βράδια και ψάχνω να δω αν κουνιέται η μπεμπούλα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αχ άντε να αρχίσω να το αισθάνομαι κι εγώ!! Τι γλυκόλογα του λέω, τι καλοπιάσματα του κάνω, τι χάιδεμα έχει πέσει, τίιιιποτα αυτό ακόμα!

Αχ άντε να αρχίσω να το αισθάνομαι κι εγώ!! Τι γλυκόλογα του λέω, τι καλοπιάσματα του κάνω, τι χάιδεμα έχει πέσει, τίιιιποτα αυτό ακόμα!

Kαλημέρα!όπου να ναι θα το νοιώσεις!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια, είχα μπει το πρωί...είχα γράψει και ένα τεράστι μήνυμα και τελικά είχε περάσει ο χρόνος με είχε πετάξει το φόρουμ και παέι...Λοιπόν σήμερα πήγα στο φαρμακείο και ζυγίστηκα, είναι κάτι που το έκανα και στην προηγούμενη εγκυομσύνη και κρατάω τα χαρτάκια. Λοιπόν από 3/02 έως σήμερα με βάση τα χαρτάκια έχω πάρει 1 κιλό! Νομίζω οτι η ΤSH μου πρέπει να έχει χτυήσει πάτωμα...Βέβαια υποθέτω οτι έχω χάσει δικά μου κιλά..το ίδιο είχε γίνει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν άρχισα την δίατροφή...είχα πάρει σε μόλις σε 14 εβδομάδες 2,5 κιλά...και να φανταστείτε το μωρό ήταν από 530γρμ στην Β' στην 23 γεννήθηκε στα 3280..δηλαδή τα κιλά που ήταν μόνο του μωρού...Β επιπέδου στον γιό μου είχα κάνει στην 22+4 τώρα λέω να πάω στην 22 ακριβώς δηλαδή 12 Μάη. Εχώ είχα νοιώσει κάτι ψιλά στην 14 και κάτι την προηγούμενη εβδομάδα...ο γιατρός μου είπε θα το νοιώσω μετά τις 15 Απρίλη και γύρω στις 25. Το αλάτι δεν κάνει πολύ καλό βρε μαράκι...εκτός αν σου εχουν πει να το βάζεις λόγω πίεσης...Για χοληστερίνη δεν ξέρω και εγώ είχα τσιμπημένη τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις....μαρακίζ μην σκάς μάλλον έχεις κάνει κατακράτηση από την προγεστηρόνη και την ακινησία... Ρε κορίτσια ρώτησα τον γιατρό για επαφές...μου έιπε ΟΚ αλλά ακόμα δεν μας έχει βγει...βέβαια και με τον νεαρό ανάμεσα μας δεν είναι και εύκολο...φαντάσου να έρθει και το δεύτερο παιδί...θα το κλείσουμε το μαγαζί...

bA9gp3.png

. Ρε κορίτσια ρώτησα τον γιατρό για επαφές...μου έιπε ΟΚ αλλά ακόμα δεν μας έχει βγει...βέβαια και με τον νεαρό ανάμεσα μας δεν είναι και εύκολο...φαντάσου να έρθει και το δεύτερο παιδί...θα το κλείσουμε το μαγαζί...

Χαχαχαχα σιγά μωρέ!!

Αχ κορίτσια σε όσες επιτρέπεται να κάνετε σεξάκι να κάνετε, εμένα απαγορεύεται και όλο ερωτικά όνειρα έχω!:oops:

Σιγά σιγά χωρίς τρελή ένταση! Αν σας βγαίνει βέβαια, με το ζόρι δεν θα το ευχαριστηθείτε! Ορέξεις δεν έχετε με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο? Δεν με ενδιέφερε καθόλου πριν, με την απαγόρευση άρχισα να έχω στέρηση! :mrgreen:

Χαχαχαχα σιγά μωρέ!!

Αχ κορίτσια σε όσες επιτρέπεται να κάνετε σεξάκι να κάνετε, εμένα απαγορεύεται και όλο ερωτικά όνειρα έχω!:oops:

Σιγά σιγά χωρίς τρελή ένταση! Αν σας βγαίνει βέβαια, με το ζόρι δεν θα το ευχαριστηθείτε! Ορέξεις δεν έχετε με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο? Δεν με ενδιέφερε καθόλου πριν, με την απαγόρευση άρχισα να έχω στέρηση! :mrgreen:

Καλά τα στερητικά έχουν καταλαγιάσει μετά την έλευση του πρώτου γιού...ο άντρας μου δεν ξέρω πως την παλεύει...θυμάμαι πρώτη φορά επιχειρήσαμε σεξ 2 μήνες αφού γεννήθηκε ο μικρός και πονούσα τόσο που δεν την πάλευα...πρέπει να με έχει ράψει πολύ ο ιατρός....πονούσα για 6 μήνες στο σέξ μετά τον τοκετό...άσε που το ένοιωθα τόσο διαφορετικό... και στο τρίτο τρίμηνο μου το είχε κόψει η προηγούμενη οπότε δυο μηνάκια έμειναν...για να δούμε

bA9gp3.png

Κορίτσια, είχα μπει το πρωί...είχα γράψει και ένα τεράστι μήνυμα και τελικά είχε περάσει ο χρόνος με είχε πετάξει το φόρουμ και παέι...Λοιπόν σήμερα πήγα στο φαρμακείο και ζυγίστηκα, είναι κάτι που το έκανα και στην προηγούμενη εγκυομσύνη και κρατάω τα χαρτάκια. Λοιπόν από 3/02 έως σήμερα με βάση τα χαρτάκια έχω πάρει 1 κιλό! Νομίζω οτι η ΤSH μου πρέπει να έχει χτυήσει πάτωμα...Βέβαια υποθέτω οτι έχω χάσει δικά μου κιλά..το ίδιο είχε γίνει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν άρχισα την δίατροφή...είχα πάρει σε μόλις σε 14 εβδομάδες 2,5 κιλά...και να φανταστείτε το μωρό ήταν από 530γρμ στην Β' στην 23 γεννήθηκε στα 3280..δηλαδή τα κιλά που ήταν μόνο του μωρού...Β επιπέδου στον γιό μου είχα κάνει στην 22+4 τώρα λέω να πάω στην 22 ακριβώς δηλαδή 12 Μάη. Εχώ είχα νοιώσει κάτι ψιλά στην 14 και κάτι την προηγούμενη εβδομάδα...ο γιατρός μου είπε θα το νοιώσω μετά τις 15 Απρίλη και γύρω στις 25. Το αλάτι δεν κάνει πολύ καλό βρε μαράκι...εκτός αν σου εχουν πει να το βάζεις λόγω πίεσης...Για χοληστερίνη δεν ξέρω και εγώ είχα τσιμπημένη τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις....μαρακίζ μην σκάς μάλλον έχεις κάνει κατακράτηση από την προγεστηρόνη και την ακινησία... Ρε κορίτσια ρώτησα τον γιατρό για επαφές...μου έιπε ΟΚ αλλά ακόμα δεν μας έχει βγει...βέβαια και με τον νεαρό ανάμεσα μας δεν είναι και εύκολο...φαντάσου να έρθει και το δεύτερο παιδί...θα το κλείσουμε το μαγαζί...

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως σχετίζεται η TSH με τα κιλά που παίρνεις; Έχω κι εγώ θέμα με τον θυροειδή αλλά ο ενδοκρινολόγος δε μου είπε κάτι για τα κιλά. Απλά με ζύγισε και κάθε φορά που κάνω εξετάσεις μου αυξάνει τη δόση του Τ4.

Χαχαχαχα σιγά μωρέ!!

Εμένα μου είχε πει οκ αλλά με προφυλακτικό αλλά ο σύζυγος δεν θέλει!!! Ε πλέον βαρέθηκα να τον κυνηγάω!!! Ελπίζω μετά να μη πιάσουμε απευθείας μωρό μετά από τόση στέρηση.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εμένα μου είχε πει οκ αλλά με προφυλακτικό αλλά ο σύζυγος δεν θέλει!!! Ε πλέον βαρέθηκα να τον κυνηγάω!!! Ελπίζω μετά να μη πιάσουμε απευθείας μωρό μετά από τόση στέρηση.

Χαχα ρε τι τραβάς κι εσύ!! Το έχω ακούσει πολλάκις πως οι άντρες φοβούνται περισσότερο! Μπορείτε να ερωτοτροπήσετε όμως κάπως, υπάρχουν τρόποι χιχι!

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως σχετίζεται η TSH με τα κιλά που παίρνεις; Έχω κι εγώ θέμα με τον θυροειδή αλλά ο ενδοκρινολόγος δε μου είπε κάτι για τα κιλά. Απλά με ζύγισε και κάθε φορά που κάνω εξετάσεις μου αυξάνει τη δόση του Τ4.

Εγώ τελευταίες εξετάσεις είχα TSH 1.71 και μου αύξησε τη δόση αρκετά..με πήγε στο 75 και 88 τα ΣΚ...υπολογίζω οτι η TSH μου θα τείνει στο μηδέν πλεόν...ε όσο πιο χαμηλά είναι η ΤSH τόσο πάει σε υπερθυροειδισμό και ο μεταβολισμός αυξάνει...αν η τιμή είναι πάνω από 2 και όσο πάνω...τόσο εύκολα παίρνεις κιλά...Τώρα έχω να κάνω εξετάσεις σε 15 ημέρες..νομίζω θα μου την μειώσει τη δόση...δεν ξέρω αν πάει μόνο με το βάρος αλλά και με το πόσο προχωράει η κύηση

Καλά...όπως προείπα...δεν είναι εύκολο το σεξ μετά..απορρώ πραγματικά που κάποιες πιάνουν παιδιά πριν χρονίσει το πρώτο...εγώ πάντως πονούσα πολύ στην επαφή για αρκετό καιρό μετά τη γέννα...και ναι με προφυλακτικό...εμείς πιάσαμε πολύ εύκολα παιδί με ελάχιστε προσπάθειες...και το χωρίς προφυλακτικό δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ...

bA9gp3.png

Εγώ τελευταίες εξετάσεις είχα TSH 1.71 και μου αύξησε τη δόση αρκετά..με πήγε στο 75 και 88 τα ΣΚ...υπολογίζω οτι η TSH μου θα τείνει στο μηδέν πλεόν...ε όσο πιο χαμηλά είναι η ΤSH τόσο πάει σε υπερθυροειδισμό και ο μεταβολισμός αυξάνει...αν η τιμή είναι πάνω από 2 και όσο πάνω...τόσο εύκολα παίρνεις κιλά...Τώρα έχω να κάνω εξετάσεις σε 15 ημέρες..νομίζω θα μου την μειώσει τη δόση...δεν ξέρω αν πάει μόνο με το βάρος αλλά και με το πόσο προχωράει η κύηση

Καλά...όπως προείπα...δεν είναι εύκολο το σεξ μετά..απορρώ πραγματικά που κάποιες πιάνουν παιδιά πριν χρονίσει το πρώτο...εγώ πάντως πονούσα πολύ στην επαφή για αρκετό καιρό μετά τη γέννα...και ναι με προφυλακτικό...εμείς πιάσαμε πολύ εύκολα παιδί με ελάχιστε προσπάθειες...και το χωρίς προφυλακτικό δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ...

Εμένα στην αρχή ήταν γύρω στο 1,8 αλλά από τη μέρα που του είπα ότι είμαι έγκυος μου είχε αυξήσει στο 75. Την επόμενη ήταν 0,6 περίπου και μου αύξησε τα ΣΚ στο 100. Μετά είχε πάει 2,6 και μου έκανε 100 κάθε μέρα τη δόση και τώρα ήταν 1,7 και μου αύξησε τα ΣΚ στο 125.

Καλά μετά και από χρόνο και από πόνο θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Οπότε υπομονή σε όλες μας!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...