Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εκανα τεστ κ βγηκε αρνητικο....δν παιζει ν κανει λαθος ε?

Κατερινάκι νομιζω ότι το αποτέλεσμα είναι εγκυρότατο. απλά σου ήρθε νωρίς η περίοδος και με λίγο αιμα. αν παλι διατηρεις αμφιβολίες κάνε χοριακή, για να δειξει αν ήταν βιοχημική κύηση. τα συνηθη τεστ του εμπορίου δειχνουν από μια τιμή της χοριακής γονονδροπαμίνης -κάπως έτσι λέγεται- και πάνω. ενω η αιματολογική εξεταση σου δειχνει ακριβως αν πηγε να ξεκινησει η κύηση ή όχι. νομιζω πάντως πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. και σ αυτό το φορουμ ήταν μια κοπέλα, η Μαριονέτα, που ήξερε πολύ πριν από την ημερομηνία της αναμενομενης περιοδου ότι ήταν εγκυος. την μερα που περιμενε περίοδο, είδε λίγο αίμα, οπότε αν δεν το ήξερε, δεν θα υποψιαζόταν εγκυμοσύνη. όμως λίγο αίμα είχε μόνο την πρωτη μερα και καθολου τις επόμενες. εσενα και ψευδοπεριοδος να ήταν, θα εδειχνε το τεστ θετικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραια σε όλες μας τα στηθη εχουν γίνει τεραστια! παντως κοριτσια μην πολυανησυχειτε για τα κιλά, θα φυγουν με λίγη σωστη διατροφή και με το πολύ τρεξιμο με το μωρό. το πρωτο καιρό δεν θα προλαβαίνουμε να φάμε. εμενα ειδικα που κανεις δεν θα μου φερνει φαι, με βλέπω να την βγαζω με τους καφεδες μόνο! ελπίζω η παρέα μας να κρατήσει και να τα λέμε αναμεσα σε ουα ουα και σε αλλαγες πάνας!

τωρα που ειδα την ηλικια της κατερινούλας τί θυμήθηκα! ένας γνωστός του ΄άνδρα μου, ηλικίας 52 ετών ερωτευθηκε μια μικρή Ρωσιδα γεννηθείσα το 1991! και μάλιστα προσπαθησε να την φέρει νομιμα στην Ελλάδα αλλά η αίτηση για αδεια παραμονής απερρίφθη και ήταν πολύ απελπισμένος. έξαλλη έγινα! δεν ντρεπεται ο σάτυρος σκέφτηκα και τον είχα και σε εκτίμηση! θα μπορούσε να ήταν κόρη του! και στο τελος επεπληξα και τον συζυγο μου γιατι μου διηγείται κατι τετοιες ιστορίες και μου ανεβάζει την πίεση!

εσείς τί διαφορά ηλικίας εχετε από τον συζυγό σας;; εμεις ειμαστε συνομήλικοι σχεδον, του ριχνω κατι μήνες. κατι ψιλα όχι τπτ σπουδαιο, χιχιχι

Βλέπω να κάνω περπάτημα με το καρότσι για να φύγουν. αν και σκοπεύω μόλις μπω σε σειρά με το μωρό να ξεκινήσω pilates να επανέλθει και το σώμα που θα έχει καταπονηθεί με το βάρος!βλέπω τις φωτο από το γάμο μου που ήμουνα αδύνατη και λέω θα ξαναγίνω έτσι; πάντως όσο και να προσέχω καθε λίγο και λιγάκι πεινάω

Ρίτα εμένα μου ρίχνει 4 χρόνια ο σύζυγος...

3CnWp2.png

S28jp3.png

βλέπω τις φωτο από το γάμο μου που ήμουνα αδύνατη και λέω θα ξαναγίνω έτσι;

Χαχαχα κι εγώ αυτό ακριβώς έχω πάθει!! Βλέπω φώτος από το γάμο μου και λέω μωρέ μπράβο μου!! :lol: Εννοείται και θα ξαναγίνουμε έτσι!!! Στο χέρι μας είναι!;) Κι εγώ έχω σκοπό με το που ισορροπήσουμε λίγο στο σπίτι να ξεκλέβω ώρα για γυμναστήριο! Η άσκηση ήταν και τρόπος ζωής για μένα και πραγματικά μου έχει λείψει αφάααανταστα!

Κι εμένα 4 χρόνια με περνάει ο σύζυξ. Νομίζω θα τα λέμε κι όταν θα είναι νεογέννητα. Εξάλλου με τόση κλεισούρα που θα φάμε θα την έχουμε ανάγκη λίγη παρείτσα! Και παρέα όχι ότι κι ότι, αλλά γυναίκες που θα είμαστε στην ίδια φάση, όπως και τώρα.

Εγώ σήμερα πολύ γουρούνιασα, έφαγα και τούρτα και σφολιάτες στα γενέθλια της μικρής ανιψιάς μου και το βράδυ τσάκισα κι ένα σουβλάκι (το πρώτο της εγκυμοσύνης). Το σωστό θα ήταν αύριο να είμαι πολύ εγκρατής αλλά κυριακάτικο δεν το υπόσχομαι κιόλας! :mrgreen:

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Κοριτσια οχι απλα θα γινουμε οπως πριν,αλλα καλυτερες!!! Με βλεπω βολτες με καροτσι... Για γυμναστηριο δε ξερω. Ο χρονος θα δειξει!!!

Η διαφορα με τον συζυγο ειναι 7 χρονια!!! Με πηρε μπουμπουκι ο χρυσος μου...

Καλημέρα κοιλίτσες!! Μα πόσο γρήγορα περνάει το άτιμο το ΣΚ!!

Χθες είχε πάλι πολύ ωραία μέρα και πήγαμε στην παραλία και φάγαμε και τα ψαρικά μας! Ωραία ήτανε, σήμερα είναι τα δύσκολα που είναι Δευτέρα! :mrgreen:

Άντε και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!! Πώς είσαστε?? Πώς τα περάσατε το ΣΚ???

Η όμορφη μας Θεσσαλονίκη ήταν ηλίολουστη και την εκμεταλλεύτηκα για βολτίτσες σε γιαγια-μαμα-μπαμπα και φίλους!!! Όλοι άρχισαν να μου δείχνουν δικά μου και του μπαμπα μου φορμάκια τα οποία θα πρέπει να τα πάρω σίγουρα!!! χαχαχαχα!! Ήταν τόσο γλυκούλιδες!!! Εμείς με τον άντρα μου έχουμε 1 χρόνο διαφορά.... Μικροί μικροί αλλά 6 χρόνια μαζί....

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου τον μπεμπάκο μου!! Ότι ήταν μια σταλιά και μου γελούσε!! Έλιωσα!!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Η όμορφη μας Θεσσαλονίκη ήταν ηλίολουστη και την εκμεταλλεύτηκα για βολτίτσες σε γιαγια-μαμα-μπαμπα και φίλους!!! Όλοι άρχισαν να μου δείχνουν δικά μου και του μπαμπα μου φορμάκια τα οποία θα πρέπει να τα πάρω σίγουρα!!! χαχαχαχα!! Ήταν τόσο γλυκούλιδες!!! Εμείς με τον άντρα μου έχουμε 1 χρόνο διαφορά.... Μικροί μικροί αλλά 6 χρόνια μαζί....

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου τον μπεμπάκο μου!! Ότι ήταν μια σταλιά και μου γελούσε!! Έλιωσα!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!! εσείς είστε χειρότεροι κι από εμάς υπάρχουν φορμάκια και του μπαμπά σου;ουαου!εμείς βγάλαμε τα δικά μου τα οποία ξεδιάλεξα αλλά η μαμά μου αρνείται να πετάξει!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...μπήκα φευγαλέα να γράψω αν και έχω αρκετή δουλειά και ΣΚ όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν πατάω.... Καταρχάς να πω κάτι στη Ρίτα, ο πατέρας μου είναι αναισθησιολόγος και μια φίλη που περιμένει τον Ιούλιο με ρώτησε για αναισθησία καθώς μετά από εγχείριση στη μέση της της λένε οτι μάλλον η γενική αναισθησία είναι μονόδρομος. Μιλώντας λοιπόν με τον dad μου εξήγησε οτι στην γενική κατά τον τοκετό χορηγούν πολύ ελαφρά φάρμακα για να μην κάνει το παιδί καταστολή και τα χορηγούν όταν το χειρουργίο είναι στο τσάκ να αρχίσει..αν για κάποιο λόγο αργήσει το χειρουργίο είναι λογικό να ξυπνά ο ασθενής χωρίς πόνο όμως. Αυτό λοιπόν για την ιστορία οτι για την κατάσταση που πέρασε μπορεί να μην ευθύνεται ο άμοιρος αναισθησιολόγος.

Για τα κιλά τα 9 στον 7 μου φαίνοτναι οκ αν και νομίζω οτι 2-3 τα έχεις άνετα αν πάς για τις 40. Εγώ στο τέλος πήρα το βάρος. Εγώ προσέχοντας μόνο γιατί τη διατροφή δεν την κάνω κατά γράμμα ακόμα...και τα 2 κιλά δεν τα έχω πιάσει...Δηλαδή ούτε καν τα πλησιάζω...στο 1,6 είμαι ακόμα. Βέβαια γλυκάκι έφαγα το Σάββατο και εχτές λίγο σοκολάτα με στέβια...πάντα με μέτρο και πάντα με τρύπημα μετά... χαχα

Εγώ τα'χω παίξει έχω αρχίσει ήδη να φαντάζομαι την κόλαση του να έχεις δυο παιδιά...ήδη το ΣΚ κουράστηκα τόσο γιατί είμαι σε φάση να κόψω την πάνα και ο μικρός κατούραγε το ένα παντελόνι μετά το άλλο...μου έκανε υστερίες και πλέον δεν μπορώ να τον σηκώνω τόσο εύκολα...κοντεύει και τα 15 ο άτιμος. Νομίζω οτι με το δεύτερο η διασκέδαση μας θα γίνει το delivery...για λίγο καιρό τουλάχιστον...εδώ τον βγάλαμε χωρίς καρότσι να συνηθίζει και δεν μπόρουσε να πάρει τα πόδια του...όλο ερχόταν και μου έλεγε κουράστηκα και αγκαλιά... Οντως για το harmony σε διπλή κύηση δεν παίζει...γιατί απομονώνουν το αίμα του εμβρύου και μελετάνε οπότε σε περίπτωση που υπάρχουν 2 έμβρυα δεν γίνεται. Εγώ ρίχνω στο άντρα μου κάτι μήνες..4 για την ακρίβεια..είχε πλάκα γιατί οταν γέννησα τον μικρό ήμουν 33 και αυτός 32....τώρα τουλάχιστον θα είμαστε και η δύο την ίδια ηλικία (36) λόγω του Σεπτέμβρη. Δεν θα μπορούσα να έχω διαφορά με τον Άντρα μου, στο τσακρί κέφι 2 χρόνια άντε 3...μαξ...οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται χάσμα γεννεών...θα μπορούσα βέβαια με πολύ μικρότερο...χαχα...ξέρω ζευγάρι που είναι η μαμά 38 και ο σύζηγος 30 το παιδάκι κοντεύει τα 2....περίεργο και κουλό...κάνει μπαμ οτι εχουν διαφορά αλλά περισσότερο από το εξωτερικό, στα μυαλά η διαφορά είναι το θέμα...

bA9gp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;

zadige στην ίδια φάση είμαστε, δηλ να περναμε ηλικιακά τους άνδρες μου. και ο πρωτος μου σύζυγος ήταν πάλι κατι μήνες πιο μικρός. εγω θα τον ήθελα μεγαλύτερο για να νιώθω μπουμπού, αλλά δεν ξέρω πώς πάω και σκοντάφτω. και καλά τότε που στον πρωτο μου γάμο ήμουν 20 ετών, μα στον δεύτερο ήμουν 33, δηλ έναν χρόνο πριν. δεν ξερω εμενα με πιάνει μια ανασφάλεια, όταν μάλιστα μου διηγήθηκε και γι' αυτή την Ρωσίδα που αρέσει στον παππού, ενιωσα κάτι. αφηστε που ο συζυγος νιωθει μια οικειότητα μ αυτή την "φυλή" γιατι η πρωην του ήταν Ρωσίδα κατα το ήμισυ και πλέον (δηλ η μαμα Ρωσίδα και ο μπαμπάς Ρωσοπόντιος ή κατι τετοιο).

Είστε λοιπόν τυχερες όοσες εχετε μια διαφορα με τον σύζυγο, οι άνδρες θελουν χρόνο να ωριμάσουν, αν ποτέ ωριμάσουν!!

Zadige εσένα πώς είναι ο συζυγος;; όσον αφορά αυτόν τον συγκεκριμένο αναισθησιολογο καθόλου άμοιρος δεν είναι. έκανα έρευνα και διαπίστωσα πως όσες έπεσαν στα χέρια του αντιμετώπισαν όλες το ίδιο προβλημα με εμενα. υπάρχουν και ανικανοι και ανεπαρκείς γιατροί όπως σε όλα τα επαγγέλματα. αντιθετα όσες είχαν αναισθησιολογο μια άλλη γιατρό δεν είχαν κανενα πρόβλημα. το θεμα είναι γιατι όλοι οι ανεπαρκείς να καταλήγουν στο δημόσιο, που δεν μπορείς να τους αποφύγεις; εντωμεταξύ δεν ξέρω τί δόση έβαλε,γιατι εγω πονούσα πολύ. ειδικά όταν με έραβαν. και το ήξερα ότι μ αυτόν θα είχα πρόβλημα, γιατι είχα ενημερωθει, αλλά αιφνιδιαστικά με έβαλαν στο χειρουργείο και με κοίμησαν. τελοσπάντων είναι μια φρικτή ιστορία, που μόνο στο δικό μας νοσοκομείο θα μπορούσε να συμβεί και μονο μ αυτό τον γιατρό. την Τεταρτη θα πάω στον νοσοκ και θα ρωτησω τον γιατρό μου αν κάνουν αναισθησια με επισκληρίδιο και ποιος είναι ο αναισθησιολογος. ετσι κι αλλιώς εγω θα προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά.

εγω το πιστεύετε ότι ακόμη εχω προβλημα βραδινης ενούρησης με την κορη μου; οποτε zadige εσενα είναι μικρούλης και δικαιολογείται. είναι όντως δύσκολα με τα πολλά παιδιά, δεν μεγαλώνουν εύκολα και ειδικά αν δεν έχεις βοηθεια, η χειραφέτηση των γυναικών είναι ψευδεπίγραφη και ουτοπική. εγω όταν σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα γεννησω, με πιάνει τρέλα!

Μια χαρά είναι η διαφορά σας! ορίστε εχετε και παρακαταθήκες τα φορμάκια, προίκα ολόκληρη δηλ! είναι το πρωτο τους εγγόνι;

Καλημέρα!!! εσείς είστε χειρότεροι κι από εμάς υπάρχουν φορμάκια και του μπαμπά σου;ουαου!εμείς βγάλαμε τα δικά μου τα οποία ξεδιάλεξα αλλά η μαμά μου αρνείται να πετάξει!

ε λογικό βρε Φωτεινούλα να μην θέλει να τα πετάξει. εδώ τα κράταγε τόσα χρόνια και είχε στοκ στην ντουλάπα για να τα κληροδοτήσει σε σένα και τωρα που επιτελους θα πιάσουν τόπο, της λές έτσι άκαρδα να τα πετάξει;;

Μαρακιζ και Μαργαριτούλα μην ανησυχείτε καθόλου! θα τα χάσουμε τα κιλά! τί να πω και εγω που όλοι με βλεπουν και μου εύχονται καλή λευτερια; αυτή την κοιλιά την είχα στον 7ο! α, νιώσατε κοριτσια κανενα κούνημα, εγω νομιζω πως ναι

Διαφημίσεις

Ρίτα καταρχήν για να γεννήσεις φυσιολογικά μετά από καισαρική θέλει ειδικούς χειρισμούς, δεν ειναι απλό. Λέγεται vback και μόνο λίγοι μαιευτήρες εχουν τις γνώσεις να το κάνουν. Δεύτερον, σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλαδα είναι πρωτόκολλο η καισαρική στις δίδυμες κυήσεις γιατί ο φτ ειναι αρκετά επικίνδυνος για τα μωρά. Και πάλι θέλει γιατρό που να το εχει ξανακάνει και να αναλαμβάνει, γιατί δύσκολα θα βρεις ακόμα και να σε αναλάβουν.

Όσο για τους άνδρες, δε νομίζω ότι θίγεται κανένα πατρικό τους αίσθημα αν πανε με μικρούλα, άλλωστε αυτοί παραμένουν πάντα αγοράκια!! Το μόνο που μπορεί να σώσει κορίτσια είναι να είναι ταισμενοι από το σπίτι για να μην τρώνε απέξω...

8sLrp2.png

Μια χαρά είναι η διαφορά σας! ορίστε εχετε και παρακαταθήκες τα φορμάκια, προίκα ολόκληρη δηλ! είναι το πρωτο τους εγγόνι;

Ναι... το πρώτο...... Και για τις 2 μου γιαγιαδες το πρώτο δισέγγονο..... Η αδερφή μου είναι μικρούλα!! 10 χρονών...... οπότε θα αργήσουν να δουν από αυτη παιδάκι!! χαχαχαχα!!!! Και για τα πεθερικά το πρώτο εγγόνι!! Καταλαβαίνετε τι θα γίνεται!!! Θέλει υπομονή να μην το κακομάθουν το μικράκι!!! χαχαχαχα!!! Αν και οι γονείς μου είναι πολύ νέοι (42 η μαμα,48 ο μπαμπάς) και εργάζονται...ακόμα και την αδερφή μου εγώ την κρατάω.... Οπότε πουυυυυ χρόνος και για το εγγόνι!! χαχαχαχαχα Εσείς έχετε γιαγιαδες-παππουδες κοντά σας???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Βλεπω κοριτσια καποιες εχετε προσωπικη προικα μωρου... Χαχαχα πολυ συγκινητικο...

Παιδια για την διαφορα ηλικιας ολα ειναι υποκειμενικα. Για παραδειγμα εγω οταν ειχα σχεση με συνομηλικο στα δυο χρονια τελειωσε η σχεση. Δε ξερω σα να μεγαλωσα ξαφνικα και να μην μπορουσε ο ενας να ακολουθησει τον αλλο. Ειναι στο ατομο. Μπορει να βρεις 28αρη φουλ ωριμο και κατασταλαγμενο και μπορει να βρεις 35αρη που ουτε για λουνα παρκ να μη κανει!!!! Ολα ειναι σχετικα...

Εγω τωρα το χω ρηξει στα οικοκυρικα, κατεβαζω καλοκαιρινα και χειμωνιατικα, σιδερο πληντυριο κλπ. Πολυ κουραση. Ουφ!!!

ε λογικό βρε Φωτεινούλα να μην θέλει να τα πετάξει. εδώ τα κράταγε τόσα χρόνια και είχε στοκ στην ντουλάπα για να τα κληροδοτήσει σε σένα και τωρα που επιτελους θα πιάσουν τόπο, της λές έτσι άκαρδα να τα πετάξει;;

Χαχαχα έχει μια τάση να μαζεύει άχρηστα πράγματα...μερικα ήταν σε κακο χαλι αλλά όχι τα κρατάμε!!!τα πιο καλά ήταν αυτά της αδερφης μου που είναι πιο πρόσφατα σχετικά μόνο 24 χρονια!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

42 ετών η γιαγιά.? τώρα αισθάνομαι πουρό! Δεν νομίζω να ζήσω να δώ εγγόνια.. Ρίτα σε έιχα για πιο μεγάλη λόγω των πολλών παιδιών...μια χαρά πιτσιρίκι είσαι...μα γάμος στα 20 και σπουδές νομικής..? Ε γιατί δεν μου κολάει; Τι παίχτηκε στα 20? Κλειστή η κοινωνία του νησιού...? Δεν με φαντάζομαι με παιδί στα 20 για κανένα λόγο...Νομίζω οτι η ιδανική ηλικία είναι τα 25-27, ιδανικά τότε θα ήθελα να έχω κάνει παιδί.. και στα 34 ρίτα θα σε πηγαίναν για εξωσωματική γιατί; Πάντως με 5 χρόνια από το προηγούμενο παιδί νομίζω μπορείς να πάς για φυσιολογικό...έχουν περάσει τα χρονάκια...Κιλά λόγω διδύμων θα πάρεις σίγουράκι παραπάνω...και κοιλιά θα κάνεις σαφώς μεγαλύτερη...εδώ εχώ αισθάνομαι να έχω κοιλιά 5-6 μηνών..στο δεύτερο φουσκώνεις πιο εύκολα φαντάσου εσύ που έχεις κάνει την μήτρα ακορντεόν..

bA9gp3.png

[!! Το μόνο που μπορεί να σώσει κορίτσια είναι να είναι ταισμενοι από το σπίτι για να μην τρώνε απέξω...

:mrgreen::mrgreen: true story!!!

Ρίτα ισχύει πως φυσιολογικό μετά από καισαρική (vbac) είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που αναλαμβάνουν να το κάνουν τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο γυναικολόγος μου είναι ένας από αυτούς. Από όσο ξέρω δεν συνιστάται σε κυήσεις διδύμων!

Μαράκι???!!!! 42 ετών η γιαγιά??? Θα το περνάνε για παιδί της!!! Τέλειο!

Zadige πως τα καταφέρνεις με 1,5 κιλό?? Τόσο είχες πάρει και στις αρχές ακόμα! :lol:Εγώ πατημένα 3!! Ελπίζω να μην κλείσω την εβδομάδα με 4! :mrgreen::lol:

Βέβαια όσοι με βλέπουν μου λένε πως μόνο κοιλιά έχω, αλλά μιλάμε για κοιλάρα ε, και κάτι στήθη ΝΑ με το συμπάθειο!! :rolleyes:

ριτα η βιβλιογραφια των βιβλιων αναφερει οτι μπορει να γινει φυσιολογικος τοκετος μετα απο καισαρικη, αρκει να εχει περασει μια δεκαετια. Αλλα θα πρεπει ο γιατρος να ειναι σιγουρος οτι εκανε καλη δουλεια. Μετα απο καισαρικη να γινει φυσιολογικο τοκετο με διδυμα, sorry που θα στο πω, αλλα απιθανο. Βεβαια η ελπιδα πεθαινει τελευταια, απλα κρατα μικρο καλαθι!!!!!

Ρίτα καταρχήν για να γεννήσεις φυσιολογικά μετά από καισαρική θέλει ειδικούς χειρισμούς, δεν ειναι απλό. Λέγεται vback και μόνο λίγοι μαιευτήρες εχουν τις γνώσεις να το κάνουν. Δεύτερον, σε όλα τα νοσοκομεία στην Ελλαδα είναι πρωτόκολλο η καισαρική στις δίδυμες κυήσεις γιατί ο φτ ειναι αρκετά επικίνδυνος για τα μωρά. Και πάλι θέλει γιατρό που να το εχει ξανακάνει και να αναλαμβάνει, γιατί δύσκολα θα βρεις ακόμα και να σε αναλάβουν.

Όσο για τους άνδρες, δε νομίζω ότι θίγεται κανένα πατρικό τους αίσθημα αν πανε με μικρούλα, άλλωστε αυτοί παραμένουν πάντα αγοράκια!! Το μόνο που μπορεί να σώσει κορίτσια είναι να είναι ταισμενοι από το σπίτι για να μην τρώνε απέξω...

ναι το ξέρω πως δύσκολα κανενας γιατρός θα αναλάβει τετοιο ρίσκο να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά θα το συζητήσω με τον γιατρό και ό,τι πει.. θα δουμε, αλλά φοβαμαι.. δεν μπορω την καισαρικη

οι άνδρες θελουν μικρές γιατι αυτοεπιβεβαιώνονται, ειδικα οι μεγάλοι. εγω γενικά δεν εχω εμπιστοσύνη στους άνδρες ίσως ούτε και στον άνδρα μου, μηδενός εξαιρουμένου δηλ!

ριτα η βιβλιογραφια των βιβλιων αναφερει οτι μπορει να γινει φυσιολογικος τοκετος μετα απο καισαρικη, αρκει να εχει περασει μια δεκαετια. Αλλα θα πρεπει ο γιατρος να ειναι σιγουρος οτι εκανε καλη δουλεια. Μετα απο καισαρικη να γινει φυσιολογικο τοκετο με διδυμα, sorry που θα στο πω, αλλα απιθανο. Βεβαια η ελπιδα πεθαινει τελευταια, απλα κρατα μικρο καλαθι!!!!!

Απ ό,τι φαινεται δηλ δεν θα την γλιτωσω! τι να πω; τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρηθούν τα μικρα. δενν ξερω θα σας πω τότε τί θα γίνει!

:mrgreen::mrgreen: true story!!!

Ρίτα ισχύει πως φυσιολογικό μετά από καισαρική (vbac) είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που αναλαμβάνουν να το κάνουν τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο γυναικολόγος μου είναι ένας από αυτούς. Από όσο ξέρω δεν συνιστάται σε κυήσεις διδύμων!

Μαράκι???!!!! 42 ετών η γιαγιά??? Θα το περνάνε για παιδί της!!! Τέλειο!

Zadige πως τα καταφέρνεις με 1,5 κιλό?? Τόσο είχες πάρει και στις αρχές ακόμα! :lol:Εγώ πατημένα 3!! Ελπίζω να μην κλείσω την εβδομάδα με 4! :mrgreen::lol:

Βέβαια όσοι με βλέπουν μου λένε πως μόνο κοιλιά έχω, αλλά μιλάμε για κοιλάρα ε, και κάτι στήθη ΝΑ με το συμπάθειο!! :rolleyes:

Marakiz να σου πώ...χωρίς να κάνω τη διατροφή αυστηρώς: Το πρωί πίνω ένα ποτήρι γάλα 2% με μια φέτα ολικής (βούτυρο χαμηλών λιπαρών) μια φέτα τρικαλινό light και μια φέτα γαλοπούλα βραστή... στις 11,30-12 δύο κρίσπις τα πράσινα με κατίκι και ένα φρούτο, ή αυγό βραστό με ένα φρούτο ή καθόλου φρούτο. Το μεσημέρι τρώω ένα πιάτο φαγητό σπιτικό ή αν παίρνω απέξω προσέχω. Το πιάτο φαγητό μπορεί να έιναι φακές με φέτα, μοσχάρι γιουβέτσι. Τα ζυμαρικά μου είναι ολικής. το απόγευμα ένα γιαούρτι 0% με φρούτα και το βράδυ το φαγητό μου με σαλάτα (ντομάτα ή χόρτα). Στο τσακίρ κέφι δυο κομματάκια σοκολάτα ιόν με στέβια μετά το δείπνο. Το ΣΚ με λίγο κάτι παραπάνω αν φάμε εκτός σπιτιού αλλά και πάλι θα προσέξω τι. Γυμναστική δεν κάνω...Περπάτημα μαξ μισή ώρα τη μέρα σύνολο...κατά τα άλλα καρέκλα. Ξεκίνησα εγκυμοσύνη με 52,7 κιλά και σήμερα το πρωί ζυγίστηκα 54,4... ίσως έχω χάσει από τα δικά μου ...δεδομένο οτι τα 52,7 ήταν τα τσιμπημένα των χριστουγέννων...πριν τα χριστούγεννα είχα πέσει και στο 51,5 κάποια φάση...Προς το παρόν δεν πεινάω πάντως...

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...