Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κορίτσια και εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα...όλα καλά τα βρήκε...περίπου 103 χιλιοστά μήκος και όλες οι μετρήσεις στα φυσιολογικά...δεν μου έδωσε το χαρτάκι βέβαια...μόνο τον υπέρηχο..πρώτη φορά έβαλε και την καρδιά σε ήχο...τώρα είπε μπορούμε... ελάχιστα βέβαια...το φύλλο με σιγουριά ούτε αυτός το είπε...βέβαια και αυτός αγόρι το βλέπει μάλλον...άρα θα το θεωρήσω σίγουρο....αν είναι τελικά κορτίσι στην β θα έιναι μια μεγάλη έκπληξη..σήμερα μίλαγα με μια φίλη που γεννάει ιούλη και ενώ της λέγαν αγόρι τελικά στην β ήταν κορίτσι...σπάνιο αυτό αλλά συμβαίνει οπότε αφήνω το παραθυράκι ανοιχτό...τώρα η επόμενη στάση είναι η Β γύρω στα μέσα Μαίου...μέχρι τότε...υπομονή...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε μαράκι τι να πώ...από την μία καλό είναι αυτό που σου λένε οι γιατροί από την άλλη την παπ Α στο 1 δεν την λες μικρή...ο δικός μου μου είπε οτι τα αίματα λειτουργούν συνδιαστικά...και οτι όλα μπαίνουν σε έναν αλγόριθμο που δίνει ποσοστά...και οτι αυτά κοιτάς...ένα καλό αποτέλεσμα είναι 20 φορές πάνω από την προυπάρχουσα πιθανόητα...η προυπάρχουσα πιθανότητα για την ηλικία σου σίγουρα είναι μεγαλύτερη από αυτό το 400...εγώ στην θέση σου προσωπικά ασχέτως το τι λένε οι γιατροί θα έκανα και κάτι παραπάνω να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο...αυτός είναι και ο λόγος που έκανα το harmony παρόλο το 4500.... πάντως είμαι σίγουρη οτι πολλές κοπέλες ακόμα και εδώ με παπ α ακόμα και κάτω του ένα τέτοια ποσοστά δεν έχουν....οπότε θα μου μείνει η απορία...

zadige μου δεν τις διαβαζα σωστα εγω τις αιματολογικες.... 1,015 ειναι ισοδύναμο με 0,269 ΜΟΜ και η χοριακη, 13,38 ειναι ισοδύναμο με 0,350 ΜοΜ.... και αυτο που βλέπουμε ειναι το ΜοΜ.... το οποίο ειναι πολύ κατω του 1.... η χοριακή ειναι καλη... γιατι πανε συνδιαστικα..... για το down ειναι καλα..... από 1:950 πριν τα αιματολογικά έγινε 1: 9477... Για το 18 που είχα το θέμα ο εμβρυολόγος είπε πολλά απο αυτά τα παιδάκια δεν καταφέρνουν καν να γενηθουν... είναι μισοτελειωμένα τα οργανάκια τους!! Εμάς ήταν όλα σε φυσιολογικη λειτουργία!! Είναι θέμα εμφύτευσης... Δεν αιματώνεται σωστα ο πλακούντας και πρέπει να το αποδεχτω γιατι είναι αρκετά σοβαρό για μετα τις 28 εβδομάδες... Οπότε αρχίζω τις ασπιρινούλες και ελπίζω να γεννησω νταρντανομπέμπη!!! χαχαχαχαχα!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια και εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα...όλα καλά τα βρήκε...περίπου 103 χιλιοστά μήκος και όλες οι μετρήσεις στα φυσιολογικά...δεν μου έδωσε το χαρτάκι βέβαια...μόνο τον υπέρηχο..πρώτη φορά έβαλε και την καρδιά σε ήχο...τώρα είπε μπορούμε... ελάχιστα βέβαια...το φύλλο με σιγουριά ούτε αυτός το είπε...βέβαια και αυτός αγόρι το βλέπει μάλλον...άρα θα το θεωρήσω σίγουρο....αν είναι τελικά κορτίσι στην β θα έιναι μια μεγάλη έκπληξη..σήμερα μίλαγα με μια φίλη που γεννάει ιούλη και ενώ της λέγαν αγόρι τελικά στην β ήταν κορίτσι...σπάνιο αυτό αλλά συμβαίνει οπότε αφήνω το παραθυράκι ανοιχτό...τώρα η επόμενη στάση είναι η Β γύρω στα μέσα Μαίου...μέχρι τότε...υπομονή...

Αχ λες να τα έχεις ένα και ένα?? χαχαχαχαχα!!! γερό να είναι μωρέ!!!! Εμάς αν πάντως βγει κορίτσι ο άντρας μου θα νιώσει σαν να του παίρνουν το αρκουδάκι!! χαχχαχα!!! Αντε πολύ ωραία που ακούσατε και καρδουλίτσα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

marakiinlove είναι μπελάς να βλέπεις τα αποτελεσματα. εγω να φανταστείς όχι μόνο δεν τα κοίταξα αλλά δεν τα πήρα και από τον γιατρό. μου είπαν είναι καλά και επαναπαύτηκα. αφού ο γιατρός σού είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. μην το ξανασκεφτείς, το μωράκι σου είναι μια χαρά.

Κορίτσια στην καισαρική κάνουν επισκληρήδιο υποχρεωτικα. η ολική νάρκωση στην καισαρική εκτός από απαρχαιωμένη μέθοδος είναι και επικίνδυνη γιατι θέτει σε κίνδυνο την υγεία του παιδιου. ε λοιπόν όταν λεω ότι μου κάνανε καισαρική, οι ιδωτες γυναικολόγοι φρικάρουν. επειδή λοιπον είναι επικινδυνη η μεθοδος αυτή για το παιδί, αυτός ο συγκεκριμενος γιατρός (για τον οποίον έχουν μαζευτει πολλά παράπονα και ευχομαι να έχει συνταξιοδοτηθει τόσα χρόνια πια από τότε) εβαζε χαμηλότερη δόση αναισθησίας, πολύ χαμηλότερη με αποτέλεσμα όλες οι κοπέλες στην καισαρική με αυτόν αναισθησιολογο ή να αργούν να χάσουν εντελώς τις αισθήσεις τους ή να ξυπνάνε νωρίτερα. όταν λέω ξύπνησα, δεν εννοώ ότι άνοιξα τα μάτια μου και μιλούσα, γιατι αυτό θα ήταν το αίσιο και το ευτυχές, αλλά ήμουν εντελώς παράλυτη και ούτε τα μάτια μου μπορούσα να ανοίξω ούτε και το δαχτυλάκι μου να κουνησω για να μου ξαναβάλουν αναισθησία. άκουγα πολύ καλά τί λέγανε μεταξύ τους οι γιατροί αντιλαμβανόμουνα τα πάντα και πονούσα υπερβολικά αλλά δεν μπορούσα να το πω. τωρα που έκανα λαπαροσκόπηση, εξήγησα στην αναισθησιολογο την εμπειρία μου και μου είπε να μην ανησυχώ αυτη την φορά. πραγματι η αναισθησία ήταν τελεια αλλά φαινεται πως ήταν μεγάλη η δοση και όλη μερα είχα ναυτία. η αληθεια είναι ότι δεν θελω να μου ξανακόψουν την κοιλιά, θα προσπαθήσω να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό. και ας μην μου κάνουν και επισκληρήδιο.

εγω από χθες έχω φοβερες καούρες και στομαχόπονο λες και είμαι στον 8ο. αναρωτιεμαι πως θα τα καταφέρω να φτασω μεχρι τέλους σ αυτή την εγκυμοσύνη..

Καουρες Ριτα, ειχα απο τον τεταρτο!!! Και συνεχιστηκαν εως τωρα. Τωρα που ειμαι στον εβδομο και παω για ογδοο δεν εχω τοσες πολλες, αλλα τα βραδια οπως με πιεζει ο μπεμπης, εχω ταση για εμετο. Αλλαζω συνεχεια πλευρο για να ηρεμισω....

Υπομονη!!!!

fot, marakiz, zadige,marakiinloveολα καλα με τον γιατρο, τις εξετασεις σας και τις μετρησεις σας!!! Μπραβο.

Εγω εχω ραντεβου την πεμπτη για υπερηχο και οπως εχω ξαναπει ενω στις αρχες ημουν πιο χαλαρη, τωρα μετραω μερες μεχρι να ερθει το ραντεβου μου. Ανυπομωνω να δω αν ειναι ολα καλα, αν παιρνει βαρος σωστα, πως ειναι ο τραχηλος, η ωριμανση του πλακουντα και ολα τα σχετικα.... Αχ τι να κανουμε, μια βδομαδα ειναι..

Διαφημίσεις

zadige μου δεν τις διαβαζα σωστα εγω τις αιματολογικες.... 1,015 ειναι ισοδύναμο με 0,269 ΜΟΜ και η χοριακη, 13,38 ειναι ισοδύναμο με 0,350 ΜοΜ.... και αυτο που βλέπουμε ειναι το ΜοΜ.... το οποίο ειναι πολύ κατω του 1.... η χοριακή ειναι καλη... γιατι πανε συνδιαστικα..... για το down ειναι καλα..... από 1:950 πριν τα αιματολογικά έγινε 1: 9477... Για το 18 που είχα το θέμα ο εμβρυολόγος είπε πολλά απο αυτά τα παιδάκια δεν καταφέρνουν καν να γενηθουν... είναι μισοτελειωμένα τα οργανάκια τους!! Εμάς ήταν όλα σε φυσιολογικη λειτουργία!! Είναι θέμα εμφύτευσης... Δεν αιματώνεται σωστα ο πλακούντας και πρέπει να το αποδεχτω γιατι είναι αρκετά σοβαρό για μετα τις 28 εβδομάδες... Οπότε αρχίζω τις ασπιρινούλες και ελπίζω να γεννησω νταρντανομπέμπη!!! χαχαχαχαχα!!

Οκ έτσι κάπως εξηγείται καλύτερα... γιατί εγώ μιλούσα σε ΜΟΜ... όταν όπως σου είπα και εγώ το ντάουν κοιτάνε προτίστως γιατί οι άλλες τρισωμίες δεν είναι συνήθως βιώσιμες. Οπότε μια χαρά. Ελπίζω να μην έχεις θέμα με τον πλακούντα ούτε την ανάπτυξη...

bA9gp3.png

Μαρ υπομονή, περνάει γρήγορα μια εβδομάδα!!!

Καλέ μόνο η Φωτεινούλα έχει κορίτσι τελικά??? Χαχαχα, έχει να διαλέξει η μπέμπα σου!! Εντυπωσιακό πάντως έτσι?? Παλιά γεννιόντουσαν περισσότερα κορίτσια, σαν να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημερα κοριτσάκια μου! τί ευχαριστα νεα! μπραβο σας! τα μπεμπάκια όλων είναι πολύ καλά και μεγαλώνουν!! μπράβο και πάλι!

marakiz χαιρομαι που ο τραχηλος μεγαλώνει, μια χαρα θα πάνε όλα! να χαιρεσαι και τον κούκλο σου!! αστα οι νυφες τα τελευταια χρόνια είναι είδος προς εξαφάνιση!! μάλλον πεσαμε σε αγοροχρονιά!!

zadige δεν φαινόταν καλά το μωράκι σου;; περιεργο! λες να ειναι....;;;;; εμενα ο Δημήτρης (αυτός που είναι χαμηλά) δεν φαινεται καλά, γιατι ο Αποστόλης, ο αποπάνω, τον καταπιεζει! ομως εσενα γιατι;; ειχε κλειστα τα ποδαρακια;; τελοσπάντων γερα να είναι!!!

ονοματα βρήκατε για τα μωράκια σας;;;;

Μαργαριτούλα πως νιωθεις που όλο και πλησιαζει η μεγάλη στιγμή;;; πηρε θεση ο κούκλος σου φανταζομαι. εμενα τα αγορια μου ειχαν παρει θεση από νωρίς, μόνο η κόρη ήταν αναποδη!! και τελικα δεν τα καταφερε να γυρισει. ευτυχως που σου σταματησαν οι καούρες, φρικη!

marakiinlove κατ αρχας να μην ανησυχεις καθόλου, τα αποτελεσματα είναι μια χαρά. επίσης και εμενα η κόρη εκτός από αναποδη, δηλ σε ισχιακη προβολή, δεν έπαιρνε κιλά, αλλά εγω δεν ήξερα τόσα που ξέρεις εσύ. δηλ τα αγορια μου γεννήθηκαν ο ένας 3.080, ο άλλος 3.280 και η μικρή 2.680, όλα 38 εβδομάδων. η μικρή δεν επαιρνε βαρος αλλα κανενας δεν μου ειπε να ανησυχω ή ότι φταιει κάτι. μια χαρα μεγάλωσε όμως. βεβαια όταν γεννηθηκε ήταν λίγο ζαρωμένη και καχεκτική, όμως όλα καλά.

εγω χθες το βραδυ υπέφερα από στομαχόπονο, σε τετοιο σημείο που να διπλώνομαι από τον πόνο. φοβομηθηκα μην επαθα διατρηση στομάχου, τόσο πολύ πονούσα. ο συζυγος έλεγε να τηλεφωνησω στον γιατρό, αλλά ήταν 12 τα μεσανυχτα, πώς να παρω; στο τσακ δεν πηγα στο νοσοκ, σημερα είμαι κάπως καλύτερα. χθες φοβηθηκα ότι δεν θα τα καταφερω μ αυτή την κύηση. τί να πω; τελικα εχουν δικιο οι γιατροί που δεν τις θελουν τις διδυμες κυησεις...

Μαρ υπομονή, περνάει γρήγορα μια εβδομάδα!!!

Καλέ μόνο η Φωτεινούλα έχει κορίτσι τελικά??? Χαχαχα, έχει να διαλέξει η μπέμπα σου!! Εντυπωσιακό πάντως έτσι?? Παλιά γεννιόντουσαν περισσότερα κορίτσια, σαν να έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια!

ναι ναι χαρέμι!στο μαιευτήριο πάντως είχε πολλά ροζ μπαλονάκια έξω από τους θαλάμους!εσείς του Δεκεμβρίου όλες αγοράκια έχετε!

Καλημερα κοριτσάκια μου! τί ευχαριστα νεα! μπραβο σας! τα μπεμπάκια όλων είναι πολύ καλά και μεγαλώνουν!! μπράβο και πάλι!

marakiz χαιρομαι που ο τραχηλος μεγαλώνει, μια χαρα θα πάνε όλα! να χαιρεσαι και τον κούκλο σου!! αστα οι νυφες τα τελευταια χρόνια είναι είδος προς εξαφάνιση!! μάλλον πεσαμε σε αγοροχρονιά!!

zadige δεν φαινόταν καλά το μωράκι σου;; περιεργο! λες να ειναι....;;;;; εμενα ο Δημήτρης (αυτός που είναι χαμηλά) δεν φαινεται καλά, γιατι ο Αποστόλης, ο αποπάνω, τον καταπιεζει! ομως εσενα γιατι;; ειχε κλειστα τα ποδαρακια;; τελοσπάντων γερα να είναι!!!

ονοματα βρήκατε για τα μωράκια σας;;;;

Μαργαριτούλα πως νιωθεις που όλο και πλησιαζει η μεγάλη στιγμή;;; πηρε θεση ο κούκλος σου φανταζομαι. εμενα τα αγορια μου ειχαν παρει θεση από νωρίς, μόνο η κόρη ήταν αναποδη!! και τελικα δεν τα καταφερε να γυρισει. ευτυχως που σου σταματησαν οι καούρες, φρικη!

marakiinlove κατ αρχας να μην ανησυχεις καθόλου, τα αποτελεσματα είναι μια χαρά. επίσης και εμενα η κόρη εκτός από αναποδη, δηλ σε ισχιακη προβολή, δεν έπαιρνε κιλά, αλλά εγω δεν ήξερα τόσα που ξέρεις εσύ. δηλ τα αγορια μου γεννήθηκαν ο ένας 3.080, ο άλλος 3.280 και η μικρή 2.680, όλα 38 εβδομάδων. η μικρή δεν επαιρνε βαρος αλλα κανενας δεν μου ειπε να ανησυχω ή ότι φταιει κάτι. μια χαρα μεγάλωσε όμως. βεβαια όταν γεννηθηκε ήταν λίγο ζαρωμένη και καχεκτική, όμως όλα καλά.

εγω χθες το βραδυ υπέφερα από στομαχόπονο, σε τετοιο σημείο που να διπλώνομαι από τον πόνο. φοβομηθηκα μην επαθα διατρηση στομάχου, τόσο πολύ πονούσα. ο συζυγος έλεγε να τηλεφωνησω στον γιατρό, αλλά ήταν 12 τα μεσανυχτα, πώς να παρω; στο τσακ δεν πηγα στο νοσοκ, σημερα είμαι κάπως καλύτερα. χθες φοβηθηκα ότι δεν θα τα καταφερω μ αυτή την κύηση. τί να πω; τελικα εχουν δικιο οι γιατροί που δεν τις θελουν τις διδυμες κυησεις...

Ρίτα πώς είσαι σήμερα;Έχεις βρει κιόλας ονόματα; Εγώ είμαι σε δίλημμα λέω όταν γεννηθεί με το καλό να δω τι της ταιριάζει!χαχα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ρίτα και εγώ απόρρησα γιατί λέω...ε αν είναι αγόρι θα το δούν ξεκάθαρα...λες να μου είναι μικροτσούτσουνος..? ο γιατρός μου είπε οτι πριν την β τα γεννητικά όργανα τα εξωτερικά μοιάζουν οπότε είναι πάντα επιφυλακτικοί σε αυτό που λένε όμως στον γιό μου τότε...ήταν από την 12 σίγουρος ο της αυχενικής και η γιατρός μου στην 17..τώρα με έχουν στο μάλλον ..και παραξενεύτηκα που μια φίλη που της λέγαν αγόρι στην β ανακάλυψε οτι είναι κορτίσι... ότι και να'ναι θα είναι χαρά...για διαφορετικούς λόγους... και εγώ στο harmony δεν ζήτησα φύλλο θα το ήξερα ήδη από εχτές στα σίγουρα..αλλά δεν με νοιάζει τόσο.....Εμένα ο μικρός βγήκε 3280 στην 39 πες...και είχα πεινάσει τόσο... παρόλα αυτά με ξέσκισε από άκρη σε άκρη...οπότε το να είναι ένα παιδί στα 3 κιλά το θεωρώ μια χαρά...και της κουμπάρας μας αγόρι τελειόμηνο 2800 μια χαρά...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Λοιπόν οι ευχες σας πιάσανε τοπο :) έχω αρχίσει να κοιμάμαι λίγο παραπάνω και νιώθω άλλος άνθρωπος!!! Κλείσαμε αισίως και δίμηνο ζωής! Πάντως εγώ τώρα νιώθω ότι τέλειωσε η λοχεία για μενα και η νεογνική φάση γι αυτά.

Ρίτα μην εχεις καμια ιωσουλα με στομαχική διαταραχή; Ρώτα γιατρό μηπως πάρεις κάποιο φάρμακο. Εμενα για την καούρα με άφηνε να πίνω gaviscon, λίγες φορές ήμουν τόσο χάλια ωστε να το χρησιμοποιήσω, αλλά καλό είναι να εχεις τη δυνατότητα να ανακουφιστείς, μην κάψεις και τον οισοφάγο (είχα κυρίως παλινδρόμηση). Ο πόνος όμως νομίζω θελει άλλη αντιμετώπιση.

Marakiinlove πίνε και τρελές ποσότητες νερού, να παραμένει το αιμα αραιό ωστε να ρέει εύκολα.

Κορίτσια καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας. Προσοχή με τα επίπεδα του στρες στο σώμα σας, μη στενοχωριέστε τσάμπα, απλές πιθανότητες είναι οι εξετάσεις αυτές. Στην τελική μόνο η αμνιο δίνει σίγουρο αποτέλεσμα. Ακόμα κι η ακριβή εξέταση με το αιμα έχει ένα 1% πιθανότητα λάθους... Μια χαρά είναι τα μωράκια σας, να χαρείτε την εγκυμοσύνη σας, να χαίρονται κι αυτά!!

8sLrp2.png

ναι ναι χαρέμι!στο μαιευτήριο πάντως είχε πολλά ροζ μπαλονάκια έξω από τους θαλάμους!εσείς του Δεκεμβρίου όλες αγοράκια έχετε!

Ρίτα πώς είσαι σήμερα;Έχεις βρει κιόλας ονόματα; Εγώ είμαι σε δίλημμα λέω όταν γεννηθεί με το καλό να δω τι της ταιριάζει!χαχα!

ε καλά βρήκα;; τροπος του λέγειν, τα κληρονομησαμε από τον παππού μας και τον προπάππου μας! αν ειχα το δικαιωμα να βρω, θα τα ονομαζα Ορέστη και Φίλιππο. εσυ δηλ θα αποφασισεις χωρις κληρονομικες επιρροες;; τυχερούλα!

καλά θα ήταν εκτός από το όνομα να κληρονομουσαμε και κάτι υλικο, απτο και χρήσιμο, γιατι από τα τόσα έξοδα δεν μας βλέπω καλά. τι με επιασε σημερα, αμαν πια! ειπαμε φοβαμαι μην με καταλάβει και κανενας γνωστός!

Ρίτα και εγώ απόρρησα γιατί λέω...ε αν είναι αγόρι θα το δούν ξεκάθαρα...λες να μου είναι μικροτσούτσουνος..? ο γιατρός μου είπε οτι πριν την β τα γεννητικά όργανα τα εξωτερικά μοιάζουν οπότε είναι πάντα επιφυλακτικοί σε αυτό που λένε όμως στον γιό μου τότε...ήταν από την 12 σίγουρος ο της αυχενικής και η γιατρός μου στην 17..τώρα με έχουν στο μάλλον ..και παραξενεύτηκα που μια φίλη που της λέγαν αγόρι στην β ανακάλυψε οτι είναι κορτίσι... ότι και να'ναι θα είναι χαρά...για διαφορετικούς λόγους... και εγώ στο harmony δεν ζήτησα φύλλο θα το ήξερα ήδη από εχτές στα σίγουρα..αλλά δεν με νοιάζει τόσο.....Εμένα ο μικρός βγήκε 3280 στην 39 πες...και είχα πεινάσει τόσο... παρόλα αυτά με ξέσκισε από άκρη σε άκρη...οπότε το να είναι ένα παιδί στα 3 κιλά το θεωρώ μια χαρά...και της κουμπάρας μας αγόρι τελειόμηνο 2800 μια χαρά...

Zadigoula μου, αν ειχε πουλακι όλο και κατι θα φαινοταν. εμενα σε όλα μου τα αγορια φαινόταν ξεκάθαρα ήδη από την 16 εβδομ. μονο αν ειχε κλειστα τα ποδαρακια του δεν θα φαινόταν. ή αν μπερδευτει ο γιατρός με τον ομφάλιο λώρο. πάντως οσονούπω θα φανεί ό,τι και να είναι. αν είναι κοριτσακι μην ανησυχεις καθολου, δωστο σε μενα και θα σου δωσω εγω ένα αγόρι.8):cool:

Καλημέρα κορίτσια!

Λοιπόν οι ευχες σας πιάσανε τοπο :) έχω αρχίσει να κοιμάμαι λίγο παραπάνω και νιώθω άλλος άνθρωπος!!! Κλείσαμε αισίως και δίμηνο ζωής! Πάντως εγώ τώρα νιώθω ότι τέλειωσε η λοχεία για μενα και η νεογνική φάση γι αυτά.

Ρίτα μην εχεις καμια ιωσουλα με στομαχική διαταραχή; Ρώτα γιατρό μηπως πάρεις κάποιο φάρμακο. Εμενα για την καούρα με άφηνε να πίνω gaviscon, λίγες φορές ήμουν τόσο χάλια ωστε να το χρησιμοποιήσω, αλλά καλό είναι να εχεις τη δυνατότητα να ανακουφιστείς, μην κάψεις και τον οισοφάγο (είχα κυρίως παλινδρόμηση). Ο πόνος όμως νομίζω θελει άλλη αντιμετώπιση.

Marakiinlove πίνε και τρελές ποσότητες νερού, να παραμένει το αιμα αραιό ωστε να ρέει εύκολα.

Κορίτσια καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας. Προσοχή με τα επίπεδα του στρες στο σώμα σας, μη στενοχωριέστε τσάμπα, απλές πιθανότητες είναι οι εξετάσεις αυτές. Στην τελική μόνο η αμνιο δίνει σίγουρο αποτέλεσμα. Ακόμα κι η ακριβή εξέταση με το αιμα έχει ένα 1% πιθανότητα λάθους... Μια χαρά είναι τα μωράκια σας, να χαρείτε την εγκυμοσύνη σας, να χαίρονται κι αυτά!!

viiv χαίρομαι που τα πιτσουνακια σου ηρεμούν, σε λίγο καιρό θα μπορείς να τα πηγαινεις και βολτίστες ώστε να αποφεύγεις την κλεισούρα. σε ιδιωτικο ή δημοσιο νοσοκ γεννησες; φανταζομαι με επισκληρηδιο στην καισαρικη. δεν ξερω τι θα κανω με τις καουρες και τον στομαχοπονο, πάντως δεν είμαι καλά. θα παω στον γιατρο μου την Τεταρτη αν δεν μεσολαβησει τπτ χειροτερο μεχρι τότε. δεν ξερω πια τί να πω. ευχομαι μόνο να μην ζησω άλλο τετοιο βραδυ σαν το χθεσινο. α από χθες νιωθω κατι κινήσεις, πρεπει να είναι τα μικρα, αλλά ακόμη δεν ειναι τοσο αισθητες.

Α σε αυτό το φόρουμ μονο επεσε σερνικοβότανο! στο φορουμ πρωτη εξωσωματική όλα σχεδόν τα κορίτσια γέννησαν ή περιμένουν κόρες! να θα βρούμε νυφες από εκεί!!!!!

Διαφημίσεις

ρίτα σε ιδιωτικό γέννησα με επισκληρίδριο και τον έφαγα τον αναισθησιολόγο μη τυχόν και νιώσω να με κόβουν, αυτός ο φόβος μου είχε κολλήσει. Μου έδωσε τέτοια δόση που δεν τα θυμάμαι να βγαίνουν.... Μονο το κλαματακι τους κι οταν μου τα φεραν να τα φιλήσω πριν τα πάρουνε! φαντασου πως δεν είχα ακούσει καμια φρικιαστική ιστορία σαν τη δικη σου, θα μου έβαζε δόση αρκούδας απ το πρήξιμο που θα του εκανα!

Καλή διπλωματία εκτός από τιμη για τους γεννήτορες ειναι το να δώσεις τα ονόματα τους, δεν πειράζει. Επίσης εξαιρετικό που θα σου βαφτίσει το ενα ο γιος σου. Αν καταφέρεις και τον έφηβο να βαφτίσει το άλλο, θα εχει γινει καλή δουλειά για τη σύσφιξη των σχέσεων των αδελφών και το δέσιμο της οικογένειας!

Ναι πάμε καλα κι πιπίλα που είχα υποτιμήσει βοηθά να ηρεμούν!

8sLrp2.png

ε καλά βρήκα;; τροπος του λέγειν, τα κληρονομησαμε από τον παππού μας και τον προπάππου μας! αν ειχα το δικαιωμα να βρω, θα τα ονομαζα Ορέστη και Φίλιππο. εσυ δηλ θα αποφασισεις χωρις κληρονομικες επιρροες;; τυχερούλα!

καλά θα ήταν εκτός από το όνομα να κληρονομουσαμε και κάτι υλικο, απτο και χρήσιμο, γιατι από τα τόσα έξοδα δεν μας βλέπω καλά. τι με επιασε σημερα, αμαν πια! ειπαμε φοβαμαι μην με καταλάβει και κανενας γνωστός!

τι να κάνουμε βρε τουλάχιστον είναι μια χαρά ονόματα. Εμείς είχαμε πει αν είναι αγόρι να πάρει το όνομα του πεθερού και αν είναι κορίτσι να προτείνω ότι όνομα θέλω είτε από οικογένεια είτε όχι. Το θέμα είναι ότι δεν τρελαίνομαι για το όνομα της μαμάς μου οπότε επικρατεί μέσα μου το όνομα του μπαμπά στο θηλυκό. Οπότε θα είναι Ιακωβίνα ή Χριστίνα. Εσείς τι λέτε; Θα πάρει και δευτερο όνομα το Ιωάννα που είναι προσωπική μου επιθυμία γιατί έχασα τον παππου μου και έμαθα ότι είμαι έγκυος και λόγω της συγκυρίας θέλω να πάρει και αυτό το όνομα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

ριτα την πεμπτη που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω αν εχει παρει θεση το παιδι. Πριν ενα μηνα ηταν πολυ νωρις θεωρω...

Βλεπω αν διαλλεγες θα τους εδινες ωραια ονοματα...

Εγω ουτε που εχω σκεφτει τι ονομα θα δωσουμε στον μπεμπη... Δεν μας εχει προβληματισει ιδιαιτερα!!!

Φετος ειναι η χρονια των αγοριων. Περυσι μονο κοριτσια ακουγα...

Οσο για τις καουρες με βοηθαγε το πολυ νερο και ετρωγα μια κουταλιτσα παγωτο ισα για να σβησω αυτη την αψαδα που ενιωθα!!!

viiv οσο περναει ο καιρος τοσο το καλυτερο με τα μωρα...

Μετα την καισαρικη ποναγες αρκετα; λογικα θα σου συμπληρωσανε δοση επισκληριδιου μετα τη γεννα για αποφυγη του πονου. Ε;

Fot30 πώς σου φαίνεται Χριστίνα-Ιωάννα και να τη φωνάζετε Χριστιάννα;:idea:

Mar85 μου κράτησαν την επισκληρίδριο μεχρι την επόμενη ημέρα και μου έβαζαν συνέχεια μικρές δόσεις αναισθησίας, εκτός από τα παυσίπονα. Η γραμμή ήταν την πρώτη μερα να μην πονέσω καθόλου (καλό ειναι γενικά να αποφεύγεται ο πόνος, τσιτώνει το σώμα και άμα κλιμακωθεί άντε να ρίξεις την έντασή του). Την επόμενη μερα σουλατσάριζα στους διαδρόμους, με μια αίσθηση που έμοιαζε πιο πολύ με πιάσιμο παρά με πόνο. Γενικά δεν πόνεσα ή πόνεσα και δεν το κατάλαβα απ την ωρα που μπήκα σε λειτουργία μάνας :D

8sLrp2.png

τι να κάνουμε βρε τουλάχιστον είναι μια χαρά ονόματα. Εμείς είχαμε πει αν είναι αγόρι να πάρει το όνομα του πεθερού και αν είναι κορίτσι να προτείνω ότι όνομα θέλω είτε από οικογένεια είτε όχι. Το θέμα είναι ότι δεν τρελαίνομαι για το όνομα της μαμάς μου οπότε επικρατεί μέσα μου το όνομα του μπαμπά στο θηλυκό. Οπότε θα είναι Ιακωβίνα ή Χριστίνα. Εσείς τι λέτε; Θα πάρει και δευτερο όνομα το Ιωάννα που είναι προσωπική μου επιθυμία γιατί έχασα τον παππου μου και έμαθα ότι είμαι έγκυος και λόγω της συγκυρίας θέλω να πάρει και αυτό το όνομα.

Ψηφίζω Χριστιάννα, που σου πρότεινε και η Viiv. και εγω αν έκανα κορίτσι θα το έβγαζα ιουλιανή, το ονομα της πεθεράς και θα το φωναζα τζουλιάννα. μια χαρα είναι το χριστιάννα και είναι ωραιοι οι συναισθηματικοί λόγοι που θες να ονομασεις ετσι το μωράκι σου

ριτα την πεμπτη που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω αν εχει παρει θεση το παιδι. Πριν ενα μηνα ηταν πολυ νωρις θεωρω...

Βλεπω αν διαλλεγες θα τους εδινες ωραια ονοματα...

Εγω ουτε που εχω σκεφτει τι ονομα θα δωσουμε στον μπεμπη... Δεν μας εχει προβληματισει ιδιαιτερα!!!

Φετος ειναι η χρονια των αγοριων. Περυσι μονο κοριτσια ακουγα...

Οσο για τις καουρες με βοηθαγε το πολυ νερο και ετρωγα μια κουταλιτσα παγωτο ισα για να σβησω αυτη την αψαδα που ενιωθα!!!

viiv οσο περναει ο καιρος τοσο το καλυτερο με τα μωρα...

Μετα την καισαρικη ποναγες αρκετα; λογικα θα σου συμπληρωσανε δοση επισκληριδιου μετα τη γεννα για αποφυγη του πονου. Ε;

Μαργαριτούλα το όνομα θα σας απασχολήσει πιο έντονα όταν το δειτε και το καμαρώσετε. να δεις αν πηρε θεση, πιστευω ότι ήδη εχει παρει

Viiv πόνεσες πολύ στην καισαρική, αλλά και μετά το χειρουργείο;; εγω υπέφερα. την πρωτη μερα μου ειχαν βάλει μορφίνη ως παυσιπονο και όλη μερα κοιμομουν. την δευτερη κατα διαστηματα μου βαζαν καποιο αναλγητικό, αλλά τι δεν ξέρω και όταν μου ειπαν να περπατησω έκλαιγα. και ειμαι άνθρωπος που αντεχει τον πόνο. εσύ με την επισκληρίδιο ειχες καλύτερη εμπειρία;;

παντως μια κοπελα που ειχε κάνει καισαρικη με επισκληρίδιο καθόταν με τον πισινό από την πρωτη στιγμη στο κρεβάτι, ενω εγω ήμουν συνεχεια ανασκελα.

εντωμεταξύ αυτές οι καουρες συνεχιζονται.. σας ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές σας κορίτσια. είστε πολύ καλές:wink:

Fot30 πώς σου φαίνεται Χριστίνα-Ιωάννα και να τη φωνάζετε Χριστιάννα;:idea:

Mar85 μου κράτησαν την επισκληρίδριο μεχρι την επόμενη ημέρα και μου έβαζαν συνέχεια μικρές δόσεις αναισθησίας, εκτός από τα παυσίπονα. Η γραμμή ήταν την πρώτη μερα να μην πονέσω καθόλου (καλό ειναι γενικά να αποφεύγεται ο πόνος, τσιτώνει το σώμα και άμα κλιμακωθεί άντε να ρίξεις την έντασή του). Την επόμενη μερα σουλατσάριζα στους διαδρόμους, με μια αίσθηση που έμοιαζε πιο πολύ με πιάσιμο παρά με πόνο. Γενικά δεν πόνεσα ή πόνεσα και δεν το κατάλαβα απ την ωρα που μπήκα σε λειτουργία μάνας :D

τιιιιι;;;;; σουλατσάριζες;; τωρα το πρόσεξα! εγω ένα βημα βία δύο να έκανα και υπέφερα! τελειωσε φταιει η επισκληρίδιος, δεν εξηγείται αλλιώς. με την ολικη νάρκωση είναι σαν να σε μαχαιρώνουν και μετα να σε αφήνουν χωρις χάπια. από την καισαρική καταλαβα πόσους μυες έχει η κοιλιακή χώρα, ούτε να γελάσω δεν μπορούσα. και το ωραιο είναι ότι κάποιες κοπελες μου έλεγαν ότι περπάτησαν σχεδόν αμεσως μετα το χειρουργείο και τις άκουγα με ανοικτα μάτια :shock:. βεβαια θα ειχαν κάνει επισκληρίδιο! όταν ξαναπαω στο νοσοκ θα ρωτησω πως κάνουν την καισαρική.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...