Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!!! Δεν μας βγηκε καλο το τριήμερο!! Εφαγα κάτι που με πείραξε!! ¨ολο το Σαββατο το βράδυ έκανα εμετους και Κυριακη πρωι μπήκα στο νοσοκομειο!! Ευτυχως το μπεμπάκι ήταν μια χαρα!! Πέρα δώθε πήγαινε!!! Την Κυριακή το βράδυ η γιατρός μου με προετρεψε να πιω ένα πριπεράν!!! Βέβαια στις οδηγιες λέει οτι απαγορευεται στο πρωτο τρίμηνο.... Η γιατρος λέει ότι είμαι στην 12η εβδομάδα και δεν πειράζει να πιω 2-3 σε 2 μέρες... Ελπίζω να μην έγινε κάτι στο μωρό!!! Βέβαια εγώ μόνο ενα ηπια την Κυριακή!!! Το απογευμα έχω την αυχενική!!! Μακαρι όλα να είναι καλά και να μην επηρέασε η δηλητηρίαση το πλασματάκιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Εγω για καρότσι έχω ένα της peg-perego Είναι πολύ γερό, όχι πολύ ελαφρύ και οι ροδίτσες τσουλάνε ευκολα!!! Ελπίζω να είναι καλό και με το μπεμπέ επάνω!! χιχιχιχι!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις από την εμπειρία σας! Έβαλα πιπίλα, τα φάσκιωσα και λίγο να μην κουνάνε χέρια-πόδια και κοιμήθηκαν ώρες συνεχόμενες σαν πουλάκια. Πιο ήρεμα εκείνα, πιο ξεκούραστη εγώ, κερδίζουμε όλοι, κι ας τα βλέπω μπουκωμένα με την πιπίλα και δε μ'αρέσει καθόλου το θέαμα... Το δάχτυλο μάλλον είναι πιο δύσκολο να κοπεί και αν γίνει κατάχρηση μπορεί να μείνει ατροφικός ο αντίχειρας.

mar85 μακάρι να σου βγουν τα διδυμάκια κορίτσι μου! Εγώ που είμαι μοναχοπαίδι, χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχουν έναν τόσο κοντινό άνθρωπο σε όλη τους τη ζωή!! Αυτό που λες με το τάισμα γίνεται αν δίνεις μπουκάλι, είτε αντλημένο είτε φόρμουλα. Και πάλι όμως, αν αντλείς, πρέπει να σηκωθείς και να κάνεις μια άντληση την ώρα που κάποιος άλλος ταΐζει, για να μη μειωθεί η παραγωγή. Πάντως είναι εφικτός συνδυασμός θηλασμός και δίδυμα, τι να κάνεις μαραθώνιο με ένα τι με δυο παιδιά :shock: Εμείς είχαμε και μια νοσηλεία γύρω στις 40 ημέρες, που μας ανακάτεψε το θηλασμό και μας πήγε πολύ πίσω στο να μπούμε σε σειρά.

Ρίτα Σ. μένω Θεσ/νίκη αλλά εκτός πόλης. Η μόνη καλή περίπτωση για αυτοκίνητο μεγάλο είναι το υβριδικό, που δεν έχει τέλη κυκλοφορίας (τουλάχιστον τώρα που μιλάμε, δεν ξέρεις ποτέ). Εμείς βρήκαμε τέτοιο μεταχειρισμένο και το θεωρήσαμε λαχείο, γιατί όλα τα άλλα μεγάλου κυβισμού δεν έχουν μόνο τέλη αλλά καίνε και σαν λεωφορεία... Τούτο καίει σαν μικράκι! Ρίτα σε σκέφτομαι, πώς τα καταφέρνεις με τη δίδυμη εγκυμοσύνη και τη φροντίδα των άλλων παιδιών, αλλά και μετά. Καλά λένε τις μανάδες ηρωίδες!!! Έχω κάνει ό,τι παράκαμψη δεν βλάπτει τα μωρά για να τα βγάλω πέρα. Πχ άλλαγμα μόνο στα κακά κι όχι κάθε φορά που τρώνε. Δεν έχουν συγκαεί ποτέ. Τα πλένω όμως πάντα στη βρύση με πράσινο σαπούνι και τους βάζω ελαιόλαδο. Δε μυρίζουν εκείνη τη ωραία μωρουδίλα που αφήνουν τα χημικά προϊόντα, αλλά δεν έχει μπει τπτ εν δυνάμει τοξικό επάνω τους (άσε την εξοικονόμηση ευρώ).

8sLrp2.png

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!!! Δεν μας βγηκε καλο το τριήμερο!! Εφαγα κάτι που με πείραξε!! ¨ολο το Σαββατο το βράδυ έκανα εμετους και Κυριακη πρωι μπήκα στο νοσοκομειο!! Ευτυχως το μπεμπάκι ήταν μια χαρα!! Πέρα δώθε πήγαινε!!! Την Κυριακή το βράδυ η γιατρός μου με προετρεψε να πιω ένα πριπεράν!!! Βέβαια στις οδηγιες λέει οτι απαγορευεται στο πρωτο τρίμηνο.... Η γιατρος λέει ότι είμαι στην 12η εβδομάδα και δεν πειράζει να πιω 2-3 σε 2 μέρες... Ελπίζω να μην έγινε κάτι στο μωρό!!! Βέβαια εγώ μόνο ενα ηπια την Κυριακή!!! Το απογευμα έχω την αυχενική!!! Μακαρι όλα να είναι καλά και να μην επηρέασε η δηλητηρίαση το πλασματάκιιιιιι!!!!!!!!!!!!

Εγω για καρότσι έχω ένα της peg-perego Είναι πολύ γερό, όχι πολύ ελαφρύ και οι ροδίτσες τσουλάνε ευκολα!!! Ελπίζω να είναι καλό και με το μπεμπέ επάνω!! χιχιχιχι!!!

Μαράκι περαστικά...τι έφαγες και σε πείραξε; Είμαι σίγουρη οτι το μωράκι θα είναι μια χαρά...για τα φάρμακα θέλει προσοχή..εμένα μου δώσαν αφού γέννησα το mitrotan για την μήτρα και έγραφε οτι σαμποτάρει τον θηλασμό..φαντάσου το πήρα 4-5 μέρες όταν γέννησα...ακόμα και να μας το λένε οι γιατροί το φάρμακο πρέπει πάντα να κοιτάμε τις οδηγίες...πάντως εφόσον το μιλήσατε και σου είπε οτι δεν κάνει κακό ναμην ανησυχείς καθόλου

bA9gp3.png

Ωωω βρε Μαράκι, ξινό σου βγήκε το 3ημεράκι!:( Περαστικούλια και μια χαρά θα είσαι, ακολούθα οδηγίες γιατρού και όλα καλά!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Γεια σας κι από μένα.ολα καλά με την καμπύλη.78 στο 0 118 στο 60 και 94 στο 120.σουπερ είπε ο γιατρός. Είδαμε και τη μπουμπού αναλυτικότατα είναι γύρω στο 1 κιλό η χοντρουλα😊 τώρα ξανά αρχές Μαΐου γιατρό και μετά μια και καλη όταν έρθω. εσείς πως πατε;mar έχεις κάνει το ντοπλερ;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα.ολα καλά με την καμπύλη.78 στο 0 118 στο 60 και 94 στο 120.σουπερ είπε ο γιατρός. Είδαμε και τη μπουμπού αναλυτικότατα είναι γύρω στο 1 κιλό η χοντρουλα😊 τώρα ξανά αρχές Μαΐου γιατρό και μετά μια και καλη όταν έρθω. εσείς πως πατε;mar έχεις κάνει το ντοπλερ;

Εγω θα παω αρχες απριλη στο γιατρο και θα μου κανει ο ιδιος ντοπλερ. Αν δει κατι που τον προβληματιζει θα το κανω και σε κεντρο. Βεβαια ισως το ζητησω απο μονη μου, να το κανω ξανα. Θα δω.

Μια χαρα με την καμπυλη!

Οσο για την μπουμπου σου μεγαλωνει σουπερ!!!

Περαστικα σου βρε κοριτσι. Μην αγχωνεσαι με το μπεμπακι, μια χαρα θα ειναι.!!!! Αντε να συνελθετε τωρα και οι δυο σας!!

Περαστικά και καλά αποτελέσματα 😊

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εγω θα παω αρχες απριλη στο γιατρο και θα μου κανει ο ιδιος ντοπλερ. Αν δει κατι που τον προβληματιζει θα το κανω και σε κεντρο. Βεβαια ισως το ζητησω απο μονη μου, να το κανω ξανα. Θα δω.

Μια χαρα με την καμπυλη!

Οσο για την μπουμπου σου μεγαλωνει σουπερ!!!

Εμένα μου είπε χθες που κάτι έκανε με την καρδιά ότι αυτό είναι το ντοπλερ κ είναι καλό αλλά αρχές μαιου που θα έρθω θα κανω το ντοπλερ στο ρεα. Βλέπουν και κάτι άλλο η μόνο καρδιά;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Μια χαρά σε βρίσκω!!!! Θα το γιορτάσεις με αγαπημένο γλυκάκι?? :-P:razz:

1 κιλό κορίτσαρος εεεε??? τρελαίιιιιινομαιιιι!!!

Μαρ καλύτερα να το κάνεις σε κέντρο μωρέ το Doppler, είναι η τρίτη σημαντική εξέταση.

Αχ αύριο θα δω κι εγώ τον παίδαρο μου, θα διευκρινίσουμε φαντάζομαι ότι όντως είναι παίδαρος :lol: κι όχι κορίτσαρος χιχι, ανυπομονώ να είναι όλα καλά με τον τράχηλο, είμαι αρκετά αισιόδοξη!

Διαφημίσεις

..ακόμα και να μας το λένε οι γιατροί το φάρμακο πρέπει πάντα να κοιτάμε τις οδηγίες...

Zadige ακριβώς έτσι!

Marakiinlove ενα χάπι όλο κι όλο δε νομίζω ούτε στα τοιχώματα του πλακούντα σου να έφτασε :-) Καλή αυχενική.

8sLrp2.png

Εμένα μου είπε χθες που κάτι έκανε με την καρδιά ότι αυτό είναι το ντοπλερ κ είναι καλό αλλά αρχές μαιου που θα έρθω θα κανω το ντοπλερ στο ρεα. Βλέπουν και κάτι άλλο η μόνο καρδιά;

Βλεπουν τη λειτουργια των αγγειων, αν αιματωνεται σωστα η καρδια, αν ειναι οκ ο πλακουντας (δηλ. Αν τροφοδοτει σωστα το μωρο), κοιτανε αν ο πλακουντας αντιστοιχει στη βδομαδα κυησης που εθσαι, βλεπουν παλι τραχηλο κλπ κλπ!!!

Κορίτσια μου ήρθαμε και εμεις!!! Και κατα 90% με παίδαροοοο!!! χαχαχαχα!! όλα καλά τα είδε ο γιατρός!!! Αύριο θα πάρουμε και τα συνολικά με το αίμα!!!!!! Αλλά τιποτα ανησυχιτικό είπε!!!!! Αντε με το καλόοο ολες μας!!!! Γεμίσαμε τεστοστερόνη!!!! χαχαχαχα

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια μου ήρθαμε και εμεις!!! Και κατα 90% με παίδαροοοο!!! χαχαχαχα!! όλα καλά τα είδε ο γιατρός!!! Αύριο θα πάρουμε και τα συνολικά με το αίμα!!!!!! Αλλά τιποτα ανησυχιτικό είπε!!!!! Αντε με το καλόοο ολες μας!!!! Γεμίσαμε τεστοστερόνη!!!! χαχαχαχα

Ωωω αγοράκι κι εσύ??? Τι έγινε βρε κορίτσια, πραγματικά πολύ τεστοστερόνη έχει γεμίσει το φόρουμ! :lol::lol:

Με το καλό Μαράκι!!!

μπράβο!πάντα τέτοια! θα έχει γαμπρούς να διαλέγει η μπέμπα μου!!! Λέτε να έχει πέσει έξω; Αν και ο γιατρός μου έδειξε τα ποδαράκια και ότι ανάμεσα δεν έχει κάτι και ο υπερηχογραφιστης στην β επιπέδου ήταν 100% σίγουρος το έγραψε και στο χαρτί.

Βλεπουν τη λειτουργια των αγγειων, αν αιματωνεται σωστα η καρδια, αν ειναι οκ ο πλακουντας (δηλ. Αν τροφοδοτει σωστα το μωρο), κοιτανε αν ο πλακουντας αντιστοιχει στη βδομαδα κυησης που εθσαι, βλεπουν παλι τραχηλο κλπ κλπ!!!

Πλήρης έλεγχος δηλαδή!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Πιο τέλεια η καμπύλη σου δεν θα μπορούσε....εγώ σκέψου οτι στην μία ώρα ήμουν στο 167 και στις δύο ώρες 138 και την έκανα στην 14..... τρώγε άφοβα!

bA9gp3.png

Όσο για το ντόπλερ και εγώ στην πρώτη κύηση δεν έκανα...ρώτησα τη γιατρό μου πότε θα κάνω...γιατί ήξερα οτι γίνεται κάπου στην 32 και μου είπε επί λέξη...."αφού τα βλέπω όλα καλά, θές σώνει και ντε να πάς να πληρώσεις"; Αν δώ κάτι εγώ θα σε στέιλω για ντόπλερ...και η αλήθεια είναι οτι και τον πλακούντα τον έβλεπε και λόγω διατροφής που έκανα μου έλεγε οτι τον έβλεπε ΟΚ και ρυθμισμένο το ζάχαρο γιατί το αρύθμιστο έχει επιπτώσεις όπως και η σαβουροφαγία..μου είχε πει οτι και κοπέλες με καλή καμπύλη φαινόταν οτι τρώνε κακά στον πλακούντα .... νομίζω οτι αν είναι έμπειρος ο γιατρός βλέπει πολλά από τον υπέρηχο του ιατρείου...

bA9gp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! διαβασα ολη την συζήτησή σας, χθες είχατε πιάσει κουβεντούλα! κατ αρχάς να συγχαρω την marakiinlove που όλα εξελίσσονται ομαλά και που ο κούκλος της μεγαλώνει και ομορφαίνει! marakiinlove εσύ δεν ήσουν με τους πολλούς χτύπους καρδιάς;; 189 αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή;; τωρα πόσο πήγαν;; συλλέγω, όπως καταλαβαίνεις, ποσοτικά δεδομένα σχετικά με το κατά πόσο είναι αξιοπιστη η μέθοδος αναγνώρισης και συσχέτισης του φύλου με τους παλμούς. λυπάμαι επίσης που δεν πέρασες καλά το ΣΚ και που τραβηξες αυτή την ταλαιπωρία, εύχομαι τωρα να νιωθεις καλύτερα..

Φωτεινούλα και σε σενα μπραβο που ξεπερασες και αυτό το εμπόδιο με την καμπύλη σακχάρου (μας φανταζομαι σαν αλογα κουρσας που υπερβαίνουν εμπόδια καθε φορά, χχιχιι!). η μπουμπού σου είναι κιολας ένα κιλό;; μπράβο μπραβο, την καλοταίζεις, μου φαίνεται! θα σου βγει καρδαμωμένη!!! φτου φτου να μην σου την βασκάνουμε, γιατι μόνο την δική σου έχουμε νυφούλα απο το φορουμε εδώ ή κάνω λάθος;;

Μαργαριτούλα εσένα τί κάνει ο λατρεμένος σου;;

Μαρακιζ να μας πεις τα νέα από τον τράχηλο, που θα πας σήμερα. επ ευκαιρία θα δεις και το κουκλάκι σου!

Viiv εσενα τα ζουζουνάκια σου τί κάνοουν;; κοιμήθηκαν το βράδυ;; θα δεις πως με την πιπίλα θα ξεκουραστείς λιγάκι. ωραιο το υβριδικό αυτ/το ευτυχώς βολευτήκατε όλοι. για να είμαι ειλικρινής εγω στα δυο μου μεγάλα παιδιά έχω την βοηθεια των γιαγιαδων από το σοι του πρωην άντρα μου, όμως ο μεγάλος μου που είναι στην αρχή της εφηβείας είναι δύσκολα διαχειρίσιμος. ο μεσαίος είναι πιο ελεγχόμενος, μού υποσχέθηκε πως θα βαφτίσει και το ένα μου μωρό και αδελφάκι του. χάρηκα πολύ.

zadige όλα καλά θα πάνε στην γέννα σου, μην ανησυχείς καθόλου. στην πρωτη σου γέννα σού εκαναν επισκληρήδιο;;;

εγω εχω τις μηνιαιες εξετάσεις να κάνω εδω και δυο βδομαδες αλλά βαριεμαι να τρέχω στο μικροβιολογικό πρωι πρωι μεσα στην πολη και το καθυστερω. από μερα σε μέρα το πάω. καλά για να πάω στο νοσοκ ούτε λόγος με τόση κίνηση και φαβούρα μεσα στο νοσοκ. και εγω που μένω σε νησί μην νομίζετε πως είναι καλύτερα. παντού οι ελλείψεις είναι ελλείψεις ειδικά το καλοκαίρι. σίγουρα βεβαια δεν είναι σαν την Αθήνα. απλά εγω δεν αγωνιώ πολύ γιατι ξερω πως θα γεννήσω με καιασαρική. το θεμα είναι να μην πέσω πάλι σ αυτόν τον χασαπη τον αναισθησιολογο, που την προηγ φορά μου έδωσε λιγότερη αναισθησία και ξύπνησα νωρίτερα κατα την διαρκεια του χειρουργείου. θρίλερ!

Άντε πάλι με το μεγάλο μηνυμα! και να φανταστείτε έκανα και περικοπές πριν το ποστάρω!!!!

Ναι έκανα επισκληρίδειο...ή όπως γράφεται τέλος πάντων... βέβαια έχω τη εντύπωση οτι ήταν αρκετά light...δεν κατάλαβα πόνους...αλλά στο σπρώξιμο εγώ τους οδηγούσα...δηλαδή ερχόταν η σύσπαση και έλεγα τώρα...στα δε ραμματα....δράμα...τόσος πόνος που το σκέφτομαι και κλαίω...άλλες κοπέλες στα ιδωτικά μου έχουν πει οτι τους λένε πότε να σπρώξουν...νομίζω οτι προς το τέλος με εγκατέλειψε η δόση...αφού όταν βγήκε το παιδί και έπρεπε να σπρώξω για τον πλακούντα λέω ε όχι.... και εγώ πάντως με τους χτύπους απόρρησα...τόσο υψηλούς και εγώ κορίτσι περίμενα για το μαράκι...θα δείξει..εχω και εγώ γιατρό σήμερα...θα δούμε...έκανα το harmony και βγήκε καλό....

bA9gp3.png

Πιο τέλεια η καμπύλη σου δεν θα μπορούσε....εγώ σκέψου οτι στην μία ώρα ήμουν στο 167 και στις δύο ώρες 138 και την έκανα στην 14..... τρώγε άφοβα!

Όσο για το ντόπλερ και εγώ στην πρώτη κύηση δεν έκανα...ρώτησα τη γιατρό μου πότε θα κάνω...γιατί ήξερα οτι γίνεται κάπου στην 32 και μου είπε επί λέξη...."αφού τα βλέπω όλα καλά, θές σώνει και ντε να πάς να πληρώσεις"; Αν δώ κάτι εγώ θα σε στέιλω για ντόπλερ...και η αλήθεια είναι οτι και τον πλακούντα τον έβλεπε και λόγω διατροφής που έκανα μου έλεγε οτι τον έβλεπε ΟΚ και ρυθμισμένο το ζάχαρο γιατί το αρύθμιστο έχει επιπτώσεις όπως και η σαβουροφαγία..μου είχε πει οτι και κοπέλες με καλή καμπύλη φαινόταν οτι τρώνε κακά στον πλακούντα .... νομίζω οτι αν είναι έμπειρος ο γιατρός βλέπει πολλά από τον υπέρηχο του ιατρείου...

Άσε πριν είχα ένα φόβο και συγκρατούμουν τώρα φοβάμαι μη ξεφύγω. Αλλά τρώω υγιεινά γενικά.

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! διαβασα ολη την συζήτησή σας, χθες είχατε πιάσει κουβεντούλα! κατ αρχάς να συγχαρω την marakiinlove που όλα εξελίσσονται ομαλά και που ο κούκλος της μεγαλώνει και ομορφαίνει! marakiinlove εσύ δεν ήσουν με τους πολλούς χτύπους καρδιάς;; 189 αν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή;; τωρα πόσο πήγαν;; συλλέγω, όπως καταλαβαίνεις, ποσοτικά δεδομένα σχετικά με το κατά πόσο είναι αξιοπιστη η μέθοδος αναγνώρισης και συσχέτισης του φύλου με τους παλμούς. λυπάμαι επίσης που δεν πέρασες καλά το ΣΚ και που τραβηξες αυτή την ταλαιπωρία, εύχομαι τωρα να νιωθεις καλύτερα..

Φωτεινούλα και σε σενα μπραβο που ξεπερασες και αυτό το εμπόδιο με την καμπύλη σακχάρου (μας φανταζομαι σαν αλογα κουρσας που υπερβαίνουν εμπόδια καθε φορά, χχιχιι!). η μπουμπού σου είναι κιολας ένα κιλό;; μπράβο μπραβο, την καλοταίζεις, μου φαίνεται! θα σου βγει καρδαμωμένη!!! φτου φτου να μην σου την βασκάνουμε, γιατι μόνο την δική σου έχουμε νυφούλα απο το φορουμε εδώ ή κάνω λάθος;;

Μαργαριτούλα εσένα τί κάνει ο λατρεμένος σου;;

Μαρακιζ να μας πεις τα νέα από τον τράχηλο, που θα πας σήμερα. επ ευκαιρία θα δεις και το κουκλάκι σου!

Viiv εσενα τα ζουζουνάκια σου τί κάνοουν;; κοιμήθηκαν το βράδυ;; θα δεις πως με την πιπίλα θα ξεκουραστείς λιγάκι. ωραιο το υβριδικό αυτ/το ευτυχώς βολευτήκατε όλοι. για να είμαι ειλικρινής εγω στα δυο μου μεγάλα παιδιά έχω την βοηθεια των γιαγιαδων από το σοι του πρωην άντρα μου, όμως ο μεγάλος μου που είναι στην αρχή της εφηβείας είναι δύσκολα διαχειρίσιμος. ο μεσαίος είναι πιο ελεγχόμενος, μού υποσχέθηκε πως θα βαφτίσει και το ένα μου μωρό και αδελφάκι του. χάρηκα πολύ.

zadige όλα καλά θα πάνε στην γέννα σου, μην ανησυχείς καθόλου. στην πρωτη σου γέννα σού εκαναν επισκληρήδιο;;;

εγω εχω τις μηνιαιες εξετάσεις να κάνω εδω και δυο βδομαδες αλλά βαριεμαι να τρέχω στο μικροβιολογικό πρωι πρωι μεσα στην πολη και το καθυστερω. από μερα σε μέρα το πάω. καλά για να πάω στο νοσοκ ούτε λόγος με τόση κίνηση και φαβούρα μεσα στο νοσοκ. και εγω που μένω σε νησί μην νομίζετε πως είναι καλύτερα. παντού οι ελλείψεις είναι ελλείψεις ειδικά το καλοκαίρι. σίγουρα βεβαια δεν είναι σαν την Αθήνα. απλά εγω δεν αγωνιώ πολύ γιατι ξερω πως θα γεννήσω με καιασαρική. το θεμα είναι να μην πέσω πάλι σ αυτόν τον χασαπη τον αναισθησιολογο, που την προηγ φορά μου έδωσε λιγότερη αναισθησία και ξύπνησα νωρίτερα κατα την διαρκεια του χειρουργείου. θρίλερ!

Ναι είναι τεραστιούλα λίγο. Πω πω τραγικό που ξύπνησες πριν τη νάρκωση. Και τι έκανες; Τους είπες "γεια σας ξύπνησα";

3CnWp2.png

S28jp3.png

fot30 μη φοβάσαι καθόλου, το ζάχαρο σου πέφτει πολύ γρήγορα...Αν κάνεις γευματάκια ανά τρίωρο και δεν είσαι συνέχεια με κάτι στο στόμα δεν θα έχεις κανέναν πρόβλημα...

bA9gp3.png

fot30 μη φοβάσαι καθόλου, το ζάχαρο σου πέφτει πολύ γρήγορα...Αν κάνεις γευματάκια ανά τρίωρο και δεν είσαι συνέχεια με κάτι στο στόμα δεν θα έχεις κανέναν πρόβλημα...

Το ελπίζω! Αυτό με τον πλακούντα το έχω δει σε μία φίλη μου που έτρωγε πολλή σαβούρα και είχε χάλια πλακούντα και γέννησε και νωρίς (στην 37 σπάσανε τα νερά) και ήταν και τοσοδούλι το μωρό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Το ελπίζω! Αυτό με τον πλακούντα το έχω δει σε μία φίλη μου που έτρωγε πολλή σαβούρα και είχε χάλια πλακούντα και γέννησε και νωρίς (στην 37 σπάσανε τα νερά) και ήταν και τοσοδούλι το μωρό.

37 είναι καλά στο μήνα της...εγώ στο αλεξάνδρα ήμουν με μια κοπέλα το βράδυ πριν γεννήσω...νομίζω στην 34-35 παχύσαρκη που κάπνιζε...(εννοώ οτι κατέβαινε στο προαύλιο του νοσοκομείου να καπνίσει και πριν γεννήσει και αφού γέννησε..) το μωρό είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και ήταν μέσα στο νοσοκομείο πάνω από μήνα....το βγάλαν με καισαρική...λιγότερο από 1,5 κιλό

bA9gp3.png

Ναι 37 εβδ. είναι μια χαρά στο μήνα της. Πάντως το "είμαστε ότι τρώμε" ισχύει γενικά στη ζωή και πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη. Εγώ πάντως θα το έριχνα λίγο έξω Φωτεινούλα με τα καλά αποτελέσματα, απλά λίγο και θα ξαναγυρνούσα στα υγιεινά!;)

Το doppler το θεωρώ πολύ σημαντική εξέταση και θα το κάνω οπωσδήποτε στον εμβρυολόγο μου.

Ρε κορίτσια δεν μπορώ να βλέπω έγκυο να καπνίζει, τσαντίζομαι! Η μάνα μου κάπνιζε και σε μένα και στην αδερφή μου, πολύ περιορισμένα, αλλά κάπνιζε. Άλλα χρόνια βέβαια (αλλά και πάλι αδικαιολόγητη), δεν μπορώ να πιστέψω πως με τόση ενημέρωση πλέον μπορεί μια γυναίκα να καπνίζει και να κυοφορεί, όσο μανιακή καπνίστρια κι αν ήταν.

Είναι τραγικό...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...