Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!σήμερα είχα μία κουραστική μέρα και το απόγευμα μόλις βγήκα από το μπάνιο λιποθύμησα!δεν είναι να μένω μόνη μου. ευτυχώς ήταν η μαμά μου έξω απ το μπάνιο και της λέω ζαλίζομαι και με έπιασε και δε σωριάστηκα. τρόμαξα σήμερα γιατί θα μπορούσα να το πάθω μέσα στη μπανιέρα και να έχω χτυπήσει. ο γιατρός συνέστησε εξετάσεις αίματος, να τρώω καλά, πολύ νερό και ξεκούραση! με τη δυσκοιλιότητα τι κάνετε;δεν την παλεύω!

Δήμητρα καλά αποτελέσματα για αύριο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου σμρ είχε το πρώτο Ετό!ακριβώς πριν παω για δουλειά! !Μετά ηρέμησα!γυρνάω δέκα το βράδυ!τι μου προτείνετε να τρώω?Εγώ είμαι σε νησί.Ο γιατρός στο Δημόσιο είναι πολύ καλός.Αυτός μου χε κάνει κ την αποξεση.Τώρα πηγαίνω κ σε έναν ιδιωτικό γ υπέρηχους.Πολύ καλός.Ο άνδρας μ επιμένει να συνεχίσω στον ιδιωτικό. Όμως ο φυσιολογικός τοκετός παει 30000 κ η καισαρική 40000.σα πολλά δεν είναι..???

Καταρχάς μην αφήνεις το στομάχι σου για πολλές ώρες άδειο! Τρώγε καλά πριν πας στη δουλειά αρχικά και μετά δεν μπορείς να τσιμπολογάς κάτι ανά 2-3 ώρες? Μπανάνα, τοστ, φρυγανιές κλπ αντίστοιχα?? Να πάρεις φρυγανιές να έχεις στην τσάντα σου συνέχεια, βοηθάνε πολύ!!!

Δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά στο ιδιωτικό! Εγώ θα έλεγα να πάτε εκεί που νιώθεις πιο ασφαλής, να ακολουθήσεις το γιατρό που εμπιστεύεσαι περισσότερο! (και με δεδομένο ότι τα χρήματα υπάρχουν αν τυχόν αποφασίσετε για ιδιωτικό)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

κορίτσια καλησπέρα!σήμερα είχα μία κουραστική μέρα και το απόγευμα μόλις βγήκα από το μπάνιο λιποθύμησα!δεν είναι να μένω μόνη μου. ευτυχώς ήταν η μαμά μου έξω απ το μπάνιο και της λέω ζαλίζομαι και με έπιασε και δε σωριάστηκα. τρόμαξα σήμερα γιατί θα μπορούσα να το πάθω μέσα στη μπανιέρα και να έχω χτυπήσει. ο γιατρός συνέστησε εξετάσεις αίματος, να τρώω καλά, πολύ νερό και ξεκούραση! με τη δυσκοιλιότητα τι κάνετε;δεν την παλεύω!

Δήμητρα καλά αποτελέσματα για αύριο!

Βρε παιδί μου πρόσεχε πάρα πολύ από εδώ και πέρα! Το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι μια πτώση τώρα!!! Επειδή έχω πρόβλημα κ εγώ έτσι κι αλλιώς με τη δυσκοιλιότητα (ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης) θα σου πω ότι τρώω ακτινίδια και δημητριακά all braun. Συνήθως τρώω γάλα με δημητριακά το πρωί και το απόγευμα ή το βράδυ 2 ακτινίδια. Άλλες φορές τρώω για δεκατιανό 2 ακτινίδια και τρώω άλλα 2 το βράδυ. Ω,ναι! Δεν τρελαίνομαι, αλλά και να μην πεινάω τα τρώω σαν φάρμακο γιατί πολύ απλά την κάνουν τη δουλειά τους και πάω κάθε μέρα. Χωρίς αυτά, καμία ελπίδα!!!

Και τα all braun κάνουν καλή δουλειά αλλά φέρνουν πολλά αέρια! :rolleyes:

Καταρχάς μην αφήνεις το στομάχι σου για πολλές ώρες άδειο! Τρώγε καλά πριν πας στη δουλειά αρχικά και μετά δεν μπορείς να τσιμπολογάς κάτι ανά 2-3 ώρες? Μπανάνα, τοστ, φρυγανιές κλπ αντίστοιχα?? Να πάρεις φρυγανιές να έχεις στην τσάντα σου συνέχεια, βοηθάνε πολύ!!!

Δυστυχώς είναι πολλά τα λεφτά στο ιδιωτικό! Εγώ θα έλεγα να πάτε εκεί που νιώθεις πιο ασφαλής, να ακολουθήσεις το γιατρό που εμπιστεύεσαι περισσότερο! (και με δεδομένο ότι τα χρήματα υπάρχουν αν τυχόν αποφασίσετε για ιδιωτικό)

Άσε εκμεταλλεύονται καταστάσεις πολύ!Ναι κοριτσάκι τρώω αλλά το βράδυ σκέφτομαι.Από κιλά από 61 εχω παει 62.4 με παπούτσια! Καλά είναι?

Βρε παιδί μου πρόσεχε πάρα πολύ από εδώ και πέρα! Το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι μια πτώση τώρα!!! Επειδή έχω πρόβλημα κ εγώ έτσι κι αλλιώς με τη δυσκοιλιότητα (ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης) θα σου πω ότι τρώω ακτινίδια και δημητριακά all braun. Συνήθως τρώω γάλα με δημητριακά το πρωί και το απόγευμα ή το βράδυ 2 ακτινίδια. Άλλες φορές τρώω για δεκατιανό 2 ακτινίδια και τρώω άλλα 2 το βράδυ. Ω,ναι! Δεν τρελαίνομαι, αλλά και να μην πεινάω τα τρώω σαν φάρμακο γιατί πολύ απλά την κάνουν τη δουλειά τους και πάω κάθε μέρα. Χωρίς αυτά, καμία ελπίδα!!!

Και τα all braun κάνουν καλή δουλειά αλλά φέρνουν πολλά αέρια! :rolleyes:

τα ακτινίδια δεν τα συμπαθώ καθόλου. σήμερα έφαγα σύκα και δαμάσκηνα. λέω να τα καθιερώσω. θα δοκιμάσω και τα δημητριακά που λες. σκεφτόμαι να πάρω και τα γνωστά γιαούρτια που λέγεται ότι βοηθάνε.φοβάμαι ότι θα είναι στα πατώματα ο αιματοκρίτης.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Άσε εκμεταλλεύονται καταστάσεις πολύ!Ναι κοριτσάκι τρώω αλλά το βράδυ σκέφτομαι.Από κιλά από 61 εχω παει 62.4 με παπούτσια! Καλά είναι?

Καταρχάς ΓΙΑΤΙ ζυγίσεσαι με παπούτσια????? Ε, ποτέ!!!! :lol:Με τα εσώρουχα (άαααντε το πολύ και το πάνω μέρος της πιτζάμας :mrgreen:) κάθε πρωί!!

Εγώ έχω σκαμπανεβάσματα εώς ένα κιλό. Κοίτα λένε πως το πρώτο τρίμηνο μπορείς κ να μην πάρεις καθόλου. Σε πολλά άρθρα έχω διαβάσει πως μια καλή κατανομή βάρους στην εγκυμοσύνη είναι 2 κιλά στο 1ο τρίμηνο, 4 κιλά στο 2ο τρίμηνο και 6 κιλά στο 3ο.

Καταρχάς ΓΙΑΤΙ ζυγίσεσαι με παπούτσια????? Ε, ποτέ!!!! :lol:Με τα εσώρουχα (άαααντε το πολύ και το πάνω μέρος της πιτζάμας :mrgreen:) κάθε πρωί!!

Εγώ έχω σκαμπανεβάσματα εώς ένα κιλό. Κοίτα λένε πως το πρώτο τρίμηνο μπορείς κ να μην πάρεις καθόλου. Σε πολλά άρθρα έχω διαβάσει πως μια καλή κατανομή βάρους στην εγκυμοσύνη είναι 2 κιλά στο 1ο τρίμηνο, 4 κιλά στο 2ο τρίμηνο και 6 κιλά στο 3ο.

Βιαστική καταμέτρηση ήταν στην ίδια ζυγαριά.του γιατρού. ..έχεις δίκιο Ναι!άσε σμρ έκανα τον πρώτο εμετό κ τα είδα όλα!!χαχαχαχα λέω αν με πιάσει στη δουλειά χαιρετίσματα! !

τα ακτινίδια δεν τα συμπαθώ καθόλου. σήμερα έφαγα σύκα και δαμάσκηνα. λέω να τα καθιερώσω. θα δοκιμάσω και τα δημητριακά που λες. σκεφτόμαι να πάρω και τα γνωστά γιαούρτια που λέγεται ότι βοηθάνε.φοβάμαι ότι θα είναι στα πατώματα ο αιματοκρίτης.

Κι εγώ δεν τα πολυσυμπαθώ αλλά τα τρώω σαν φάρμακο. Δοκίμασε καμιά φορά τα πολύ ώριμα, πραγματικά είναι αρκετά πιο νόστιμα από τα άγουρα! Και τα σύκα και τα δαμάσκηνα κάνουν δουλειά αλλά όχι σαν τα ακτινίδια. Και τα γιαούρτια ίσως βοηθήσουν αλλά όχι σαν τα all braun (all braun συγκεκριμένα, όχι οποιαδήποτε δημητριακά.) Και τα λαδερά βοηθάνε. Στα λέω γιατί αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα δυσκοιλιότητας από προ εγκυμοσύνης όταν έκοψα το τσιγάρο.

Κι εγώ δεν τα πολυσυμπαθώ αλλά τα τρώω σαν φάρμακο. Δοκίμασε καμιά φορά τα πολύ ώριμα, πραγματικά είναι αρκετά πιο νόστιμα από τα άγουρα! Και τα σύκα και τα δαμάσκηνα κάνουν δουλειά αλλά όχι σαν τα ακτινίδια. Και τα γιαούρτια ίσως βοηθήσουν αλλά όχι σαν τα all braun (all braun συγκεκριμένα, όχι οποιαδήποτε δημητριακά.) Και τα λαδερά βοηθάνε. Στα λέω γιατί αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα δυσκοιλιότητας από προ εγκυμοσύνης όταν έκοψα το τσιγάρο.

θα τα δοκιμάσω τα ακτινίδια και ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση!

νομίζω καλά είναι. εγώ στο 1ο τρίμηνο δεν είχα πάρει κιλά.τα παίρνω τώρα μαζεμένα!χαχα! στην αρχή έχεις και πολύ κατακράτηση οπότε μπορεί να είναι πλασματικά τα κιλά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Περιμενω αγορακι. Γερο να ναι, υγιες και καλοτυχο!!! Εσυ τι νεα με τις εξετασεις σου;;;

Οσο για τα μαιευτηρια κοριτσια, δυσκολη αποφαση. Εγω θα παω σε ιδιωτικο οχι γιατι τα εμπιστευομαι περισσοτερο, απλα εκει ειναι ο γιατρος μου. Το καλο ειναι οτι το μητερα εχει room in και ολοκληρη ομαδα για μητρικο θηλασμο. Ειναι πολυ υπερ του θηλασμου και εχουνε και τηλεφωνικη υπηρεσια για συμβουλες, ετσι ωστε οταν πας σπιτι και εχεις αποριες να σε βοηθησουν!!! Απο τιμες φυσιολογικου και καισαρικης δεν ξερω τι παιζει... Αλλα σιγουρα θα ειναι αρκετα!!!

Γέννησε η κουμπάρα μου πρόσφατα. Βέβαια ήταν πρόωρο το μωρό και το κρατήσαν και 10-15 μέρες μέσα...Δεν ξέρω πόσο της πήγε για το μωρό η μονάδα αλλά σίγουρα γιατρός και νοσοκομείο της πήγαν ένα 5000. Η γιατρός της της πήρε 2000 οπότε φαντάζομαι το νοσοκομείο είχε 3000. Ήταν σε τρίκλινο. Όταν την βοηθήσαν στον θηλασμό παρόλα αυτά η ίδια δεν θέλησε και πολύ να το συνεχίσει.

bA9gp3.png

Βιαστική καταμέτρηση ήταν στην ίδια ζυγαριά.του γιατρού. ..έχεις δίκιο Ναι!άσε σμρ έκανα τον πρώτο εμετό κ τα είδα όλα!!χαχαχαχα λέω αν με πιάσει στη δουλειά χαιρετίσματα! !

Εγώ προσέχω να μην γουρουνιάζω και είμαι στο +1, τρώω 3 γεύματα πρωινό μεσημερινό βραδινό, νορμάλ ποσότητες, αποφεύγω γλυκά. Προσπαθώ να περπατώ και λίγο κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν σας το ξαναάγραψα αλλά πρόσφατα βρήκα τα χαρτάκια ζυγίσματος μου από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Πριν μπώ στον 5 δηδαδή λιγότερο από 4 μήνες μετά την ΤΗΠ είχα πάρει 6-6,5 κιλά! Από τότε και μέχρι να γεννήσω πήρα άλλα 2,5! Δηλαδή καταλαβαίνεται τι πείνα έπεσε! Δυστυχώς θα πρέπει λόγο ιστορικού να κάνω καμπύλη σύντομα και φοβάμαι πολύ οτι θα πεινάσω και πάλι και θα αρχίσω τα τρυπήματα...

bA9gp3.png

Γέννησε η κουμπάρα μου πρόσφατα. Βέβαια ήταν πρόωρο το μωρό και το κρατήσαν και 10-15 μέρες μέσα...Δεν ξέρω πόσο της πήγε για το μωρό η μονάδα αλλά σίγουρα γιατρός και νοσοκομείο της πήγαν ένα 5000. Η γιατρός της της πήρε 2000 οπότε φαντάζομαι το νοσοκομείο είχε 3000. Ήταν σε τρίκλινο. Όταν την βοηθήσαν στον θηλασμό παρόλα αυτά η ίδια δεν θέλησε και πολύ να το συνεχίσει.

5000 χωρίς τη μονάδα είναι πολλά που λες.. Το νοσοκομείο πάει ως 2000 εκτός αν μιλάμε για δίκλινο-μονόκλινο. Εκτός αν πήρε ο γιατρός της περισσότερα αν και τα 2000 ήδη πολλά μου φαίνονται στις τωρινές εποχές, τόσο φίρμα είναι??Μήπως πήρε και κανα 1000αρικο παραπάνω για καισαρική? Ή ίσως είχε και προσωπική μαία. Αλλά και μια ακριβή μαία κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ, πόσο πια παραπάνω. Μήπως κράτησε βλαστοκύτταρα? Μήπως έκανε επιπλέον εξετάσεις?? Πάντως για μια γέννα γιατρός και νοσοκομείο σε τρίκλινο δεν πάνε πια 5000...

Κάτι λάθος σου έχει πει ή κάτι δεν κατάλαβες καλά.

5000 χωρίς τη μονάδα είναι πολλά που λες.. Το νοσοκομείο πάει ως 2000 εκτός αν μιλάμε για δίκλινο-μονόκλινο. Εκτός αν πήρε ο γιατρός της περισσότερα αν και τα 2000 ήδη πολλά μου φαίνονται στις τωρινές εποχές, τόσο φίρμα είναι??Μήπως πήρε και κανα 1000αρικο παραπάνω για καισαρική? Ή ίσως είχε και προσωπική μαία. Αλλά και μια ακριβή μαία κοστίζει γύρω στα 600 ευρώ, πόσο πια παραπάνω. Μήπως κράτησε βλαστοκύτταρα? Μήπως έκανε επιπλέον εξετάσεις?? Πάντως για μια γέννα γιατρός και νοσοκομείο σε τρίκλινο δεν πάνε πια 5000...

Κάτι λάθος σου έχει πει ή κάτι δεν κατάλαβες καλά.

Για το 2000 της γιατρού ειναι στάνταρ...ήταν και οικογενειακή τους φίλη να φανταστείς και τα πήρε ζεστά και κασεράτα, σε εποχή κάπιτ κοντρόλ, η κουμπάρα γέννησε προ λίγων μηνών. Της είπε οτι και καλά τα 500 τα πήρε ο αναισθησιολόγος και υποτίθεται οτι όσο την κούραρε δεν της έπαιρνε λεφτά παρά μόνο 40 ευρώ για τον υπέρηχο...Δηλαδή κατ'ουσίαν της έπαιρνε..επίσης λόγω προβληματικής κύησης πήγαινε συνέχεια.

Δεν μπορώ να σου πω οτι δεν κατάλαβα καλά...στο μόνο που δεν είμαι σίγουρη είναι στο πόσο χρεωνόταν η μονάδα για το μωρό και τι πληρώσαν τελικά στην έξοδο γιατί το μωρό έκατσε περίπου δύο εβδομάδες. Πάντως για τα 5000 το ξέρω στάνταρ γιατί μας το είπε ο κουμπάρος την μέρα που πήγαμε στο μαιευτήριο. Τώρα βλαστοκύστες και τα σχετικά δεν ξέρω...αλλά δεν με εκπλήσει το ποσό...εγώ πήγα στο εν λόγο για έναν υπέρηχο και μια χοριακή και έφυγα με 80 ευρώ με αρχικό κοστολόγιο τα 600+!!! οπότε δεν μου κάνει καμία μα καμία εντύπωση...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

2000 φιλική τιμή?? Τι να πω, εγώ εντυπωσιάζομαι! Φαντάσου δλδ πόσα έπαιρνε παλιά...!!

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.... Τα παιδιά επίσης είχαν πάει με εξωσωματική οπότε καταλβαίνεις οτι τα έξοδα είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα...η κύηση ήταν πολύ προβληματική και η κοπέλα πρέπει να έκανε 2-3 doppler εκτός των άλλων προβλεπόμενων..είχε ασχημη αυχενική παρά το οτι ήταν 32 και έκανε και το harmony test 600 euro...γενικά πληρώσαν πολύ για να φτάσουν σήμερα να έχουν αγκαλιά το παιδάκι τους...αλλά αυτά είναι ευχάριστα έξοδα....όπως και να'χει ο γιατρός είναι σαν το κωμμοτήριο...ξέρεις από πριν που πηγαίνεις...δεν σου έρχεται εκπληξη...

bA9gp3.png

Μάλιστα... Ταλαιπωρία δλδ από την αρχή.. Τουλάχιστον τώρα το παιδάκι είναι καλά?? Αυτό έχει σημασία και χαλάλι του όλα.

Δήμητρα που είσαιιι

Κορίτσια τι κάνετε?Μαρακιζ μ εχω τόση αγωνία για την Α επιπέδου...εντωμεταξυ μια φίλη μ έκανε έκανε χτες ην ίδια εξέταση κ της είπε ο γιατρός ότι λόγω στάσης μάλλον θαχει σύνδρομο down και της είπε να κάνει αμνιοπαρακεντηση...και ήταν πολύ χάλια..στεναχωρεθηκα πολυ

Κορίτσια τι κάνετε?Μαρακιζ μ εχω τόση αγωνία για την Α επιπέδου...εντωμεταξυ μια φίλη μ έκανε έκανε χτες ην ίδια εξέταση κ της είπε ο γιατρός ότι λόγω στάσης μάλλον θαχει σύνδρομο down και της είπε να κάνει αμνιοπαρακεντηση...και ήταν πολύ χάλια..στεναχωρεθηκα πολυ

Έλα ρε η κοπέλα! Μόνο λόγω στάσης? Θα είδε κι αλλα πράγματα! Οι πιθανότητες της με τις αιματολογικές της πόσο βγήκανε?

Αγάπη μην ανησυχείς, τις περισσότερες φορές τα πράγματα πάνε πολύ καλά!

Κράτα σε νορμάλ επίπεδο την αγωνία σου! Εγώ είμαι αρκετά ψύχραιμη και ήσυχη από την άποψη πως ο εμβρυολόγος που θα κάνω την αυχενική είναι πιστοποιημένος, έψαξα και βρήκα πολύ καλό βιογραφικό αλλά και λόγια στο ίντερνετ και σε αυτόν είχε κάνει κι η ξαδέρφη μου την αυχενική πιο παλιά και μου είπε ότι είναι πολύ ωραίος τύπος πέρα από καλό επιστήμονα. Την είχε πάρα πολύ ώρα μέσα και της τα εξηγούσε όλα αναλυτικότατα!

Έλα ρε η κοπέλα! Μόνο λόγω στάσης? Θα είδε κι αλλα πράγματα! Οι πιθανότητες της με τις αιματολογικές της πόσο βγήκανε?

Αγάπη μην ανησυχείς, τις περισσότερες φορές τα πράγματα πάνε πολύ καλά!

Κράτα σε νορμάλ επίπεδο την αγωνία σου! Εγώ είμαι αρκετά ψύχραιμη και ήσυχη από την άποψη πως ο εμβρυολόγος που θα κάνω την αυχενική είναι πιστοποιημένος, έψαξα και βρήκα πολύ καλό βιογραφικό αλλά και λόγια στο ίντερνετ και σε αυτόν είχε κάνει κι η ξαδέρφη μου την αυχενική πιο παλιά και μου είπε ότι είναι πολύ ωραίος τύπος πέρα από καλό επιστήμονα. Την είχε πάρα πολύ ώρα μέσα και της τα εξηγούσε όλα αναλυτικότατα!

Δεν μου πε λεπτομέρειες γτ έκλαιγε Αλλά θα πάει κ αλλού..κι εμένα είναι πιστοποιημένος!δε φοβάμαι γ το γιατρό! Τρέμω γτ αυτο π ζω δεν το εχω συνειδητοποιήσει κ φοβάμαι πολύ ....Δεν κρύβομαι...

Δεν μου πε λεπτομέρειες γτ έκλαιγε Αλλά θα πάει κ αλλού..κι εμένα είναι πιστοποιημένος!δε φοβάμαι γ το γιατρό! Τρέμω γτ αυτο π ζω δεν το εχω συνειδητοποιήσει κ φοβάμαι πολύ ....Δεν κρύβομαι...

Καλά θα κάνει και θα πάει κι αλλού! Κι εγώ θα πήγαινα για 2η γνώμη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη φίλη σου!

Τώρα για το πολύ φόβο σου δεν ξέρω πως να σε ησυχάσω.. Θέλω να πιστεύω πως αφού κάνεις την αυχενική θα ηρεμήσεις πολύ! :)

Και ούτε 2 εβδομάδες δεν έμειναν!

Κρίμα είναι να μην χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη μας βρε κορίτσια, είναι ένα θαύμα αυτό που μας συμβαίνει και αυτές οι στιγμές δεν ξαναέρχονται!! :)

Καλά θα κάνει και θα πάει κι αλλού! Κι εγώ θα πήγαινα για 2η γνώμη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη φίλη σου!

Τώρα για το πολύ φόβο σου δεν ξέρω πως να σε ησυχάσω.. Θέλω να πιστεύω πως αφού κάνεις την αυχενική θα ηρεμήσεις πολύ! :)

Και ούτε 2 εβδομάδες δεν έμειναν!

Κρίμα είναι να μην χαιρόμαστε την εγκυμοσύνη μας βρε κορίτσια, είναι ένα θαύμα αυτό που μας συμβαίνει και αυτές οι στιγμές δεν ξαναέρχονται!! :)

Αυτό θέλω κι εγώ θα ηρεμήσω παρά πολύ!Μετά θα ησυχάσω πολύ...Ευτυχώς είναι λίγες οι μέρες...Την χαιρομαι Φυσικά κ κανω τον σταυρό μου δεν το συζητώ. ..εύχομαι για όλες!

Αυτό θέλω κι εγώ θα ηρεμήσω παρά πολύ!Μετά θα ησυχάσω πολύ...Ευτυχώς είναι λίγες οι μέρες...Την χαιρομαι Φυσικά κ κανω τον σταυρό μου δεν το συζητώ. ..εύχομαι για όλες!

Ναι βρε το ξέρω ότι την εκτιμάς, ότι με το πολύ άγχος δεν την χαίρεσαι απλά. Μου λεγε τις προάλλες η κουμπάρα μου που ήταν έτσι πολύ αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της και μάλιστα όοοοολη τη διάρκεια και για όλες τις εξετάσεις που πέρασε ο καιρός και τελικά δεν την χάρηκε, πόσο πολύ το μετανιώνει τώρα.. Στο 2ο παιδί το έχει βάλει σκοπό να είναι τελείως διαφορετικά!

Ναι βρε το ξέρω ότι την εκτιμάς, ότι με το πολύ άγχος δεν την χαίρεσαι απλά. Μου λεγε τις προάλλες η κουμπάρα μου που ήταν έτσι πολύ αγχωμένη με την εγκυμοσύνη της και μάλιστα όοοοολη τη διάρκεια και για όλες τις εξετάσεις που πέρασε ο καιρός και τελικά δεν την χάρηκε, πόσο πολύ το μετανιώνει τώρα.. Στο 2ο παιδί το έχει βάλει σκοπό να είναι τελείως διαφορετικά!

Κ καλά θα κάνει!Εγώ κοριτσάκι μ αν δεν είχα τη παλλινδρομη δεν θα Μουν έτσι ...όμως όλα καλά τωρα κ εύχομαι κ στου Α επιπέδου να πάνε επίσης καλά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...