Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εμεις συζουσαμε και παντρευτηκαμε με σκοπο να αποκτησουμε παιδι...ο καιρος περνουσε και δεν γινοταν τιποτα,μονο αγχος....πολυ αγχος και ολοι τριγυρω να το κανουν εντονοτερο...ωσπου μετακομισαμε σε αλλο σπιτι,σηκωνα κουτες ,βαρη,γλαστρες και ενω ειχα 3 βδομαδες καθυστερηση δεν πηγαινε καν το μυαλο μου γιατι 2 1/2 χρονια που προσπαθουσαμε δεν γινοταν τιποτα!!!αυριο η κορη μου γινεται 5 μηνων!

Διαφημίσεις

είχα ξεκινήσει τις προσπάθειες να μείνω έγκυος απο το καλοκαίρι και είχε φτάσει χειμώνας και δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Ετσι ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες του γάμου μας (έλεγα πρωτα να κάνω παιδί και μετά να παντρευτώ για να μην μου τύχει να μείνω εγκυος στο γάμο και είμαι με την κοιλιά στο στόμα!!!) και φυσικά είχα απορροφηθεί με τις ετοιμασίες που τον Ιανουάριο μένω εγκυος στην κόρη μου :).

Στη δεύτερη μου κόρη εμεινα αμέσως.

eNortjKzUjI0tLQ0NVOyBlwwFasC3A,,85.pngeNortjKzUjI0tLQ0NVWyBlwwFagC2w,,34.png

Εμεις ξεκινησαμε τις προσπαθειες αμεσως μετα τον γαμο. Δεν αφησαμε να περασει πολυ ο καιρος μεχρι να αποφασισουμε να παμε σε γιατρο. Ευτυχως γιατι αποδειχτηκε οτι υπηρχε θεμα και οσο και να προσπαθουσαμε δεν θα τα καταφερναμε. Ετσι ξεκινησαμε την διαδικασια των εξωσωματικων. Τυχεροι! Με την δευτερη προσπαθεια ηρθε η κορουλα μας! Τωρα ειναι δυο μηνων!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμείς μετά από 2 χρόνια σχέσης και λόγω ηλικίας (ήμασταν 35 και οι δύο), αποφασίσαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον... ΤΕΛΟΣ!:P

Έτσι είπαμε να βάλουμε μπρος για παιδί, και για γάμο... βλέπουμε. Όμως χάλασε η μία σάλπιγγα, έβγαλα πολύποδα και γενικά, πήγαιναν όλα στραβά! Πέρασαν 3 ταλαίπωρα χρόνια με εγχειρήσεις, γιατρούς ανίδεους και όλα τα καλά...

Με την βοήθεια της επιστήμης, του Θεού, και της επιμονής μας, έμεινα έγκυος στα 38, μετά από 4 προσπάθειες εξωσωματικής. Και τώρα έχουμε ξεχάσει τι περάσαμε και απολαμβάνουμε την μητρότητα και την πατρότητα:D:D:D

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Στον 1ο μήνα προσπαθειών!! χάρη σε εναν υπέροχο γυναικολόγο που πριν 4 χρόνια, σε μια επεμβάση για σπάσιμο κύστης ανακάλυψε οτι έπασχα απο ενδομητρίωση, και αντι να με ταλαιπωρήσει με εξετάσεις και θεραπείες όταν θα αποφάσιζα να κάνω παιδί και δεν θα μπορούσα, με θεράπευσε τότε!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Σε εμας ο Τασουλης ετυχε στην κυριολεξια και χωρις καν να υπαρξει ολοκληρωμενη επαφη..ξερετε με την γνωστη μεθοδο "τραβηγματος" και μαλλον με τα προσπερματικα υγρα!!Ουτε ειχα καταλαβει οτι ημουν εγκυος!!Τωρα ο μαγκακος μας ειναι 18 μηνων και παμε για τον τριτο μηνα προσπαθειων..αντε να δουμε θα ερθει και το κοριτσακι που τοσο πολυ θελουμε!!!Καλη μας επιτυχια και...απολαυστε το!!!!!

qXjVp3.png

zcBnp3.png

Εμείς 16/10 παντρευτήκαμε, 19/10 τελευταία περίοδος...Πήγαμε ταξίδι και γενικά είμασταν χαλαροι...Γύρισα πίσω εγκυούλα! τώρα είμαι έγκυος 32 εβδ. και περιμένουμε το αγοράκι μας!

bunbunadg20110712_2_O+prigkipas+mou+einai.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Για τα δίδυμα έχω αναφέρει "σχεδόν αμέσως" αλλά με το γιο που είμαι έγκυος τώρα συνέβη το ανεξήγητο: ουτε εγώ κατάλαβα πώς έγινε, μέσα στην κούραση, στην αϋπνία, στο άλλαγμα πάνας, στις αρρώστιες των μικρών, ζήτημα να είχαμε μία επαφή εκείνον το μήνα και σε μη γόνιμη μέρα και ιδού το θαύμα!!!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

στην πρωτη εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα μεσα σε ενα 3μηνο,τωρα που ξαναρχισα τις προσπαθειες παμε για τον 4μηνα αλλα δεν με νοιαζει ας αργησει οσο θελει φτανει να πανε ολα καλα αυτην την φορα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

μετα απο 4 μηνες προσπαθειας και να εχω τα πεθερικα μου να ρωτανε καθε βδομαδα αν εχουμε τιποτα νεο, να μετραω τις γονιμες μερες κ να ειμαι μεσα στο αγχος απογοητευτηκα.... ειπα σε ολους να μην μου αναφερουν ξανα αυτο το θεμα κ τον επομενο μηνα ειμουν εγκυος!!!!!!!! ειμαι στη 12 εβδομαδα κ 38 χρονων!!!

ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες που με το που ειπαμε να βαλουμε μπρος εμεινα εγκυος!τωρα εχω το κοριτσακι μου....ελπιζω και την επομενη φορα να ερθει ετσι ευκολα!και το ευχομαι σε ολες τις κοπελες που το θελουν!

KLinp2.pngjvcQp2.png

Ξεκινήσαμε Ιούλιο χαλαρά κατά τον Σεπτέμβριο άρχισα να ψάχνω γονιμες μερες και τον Οκτοβριο ήμουν εγκυος για πρώτη φόρα σχετικά γρήγορα μόνο που ήταν παλίνδρομη.Τον Ιανουάριο ξανα ήμουν και τέλος καλό όλα καλά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...