Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντρευτηκαμε τον Ιανουαριο του 2008, υστερα απο 1 χρονο σχεσης. Παντα καναμε ελευθερα αλλα δεν ειχε τυχει ποτε καποια εγκυμοσυνη. Τον Μαιο του 2010 επισκεφτηκαμε εναν ουρολογο και μετα απο ενα σπερμοδιαγραμμα μας εδωσε θεραπεια με βιταμινες ωστε σε 3 μηνες να αλλαξει η κινητικοτητα των σπερματοζωαριων (ηταν χαμηλη). Ακολουθησαμε την αγωγη και τον Αυγουστο που μας περασε (πριν προλαβουμε να κανουμε νεο σπερμοδιαγραμμα) μια εκπληξη μας περιμενε. Ειχα μεινει εγκυος! :D Περιμενουμε το μωρακι μας τον Μαιο του 2011!

εμεις παντρευτηκαμε στις 09/05/09 μια μερα μετα την 7η επετειο σχεσης..γιορτασαμε την 1η νυχτα γαμου ελευθερα,καθως και τις 10 μερες στο γαμηλιο ταξιδι αλλα παρολαυτα αδιαθετησα την ημερα που επιστρεψαμε και απογοητευτηκαμε λιγακι..εμεινα εγκυος μεταξυ 5 και 9 ιουνιου(πιθανοτατα 9)..

παντρευτηκαμε την ιδια μερα!!!

ομως δεν αρχισαμε αμεσως προσπαθεια γιατι επρεπε πρωτα να κανω κατι εξετασεις για ενα ΄'μπαλακι ' που εμφανιστηκε στο στηθος.ολα οκ τον σεπτεμβριο του 09 ,οποτε η προσπαθεια ξεκινησε τον οκτωβριο .τον νοεμβριο ημουν εγκυος!

0GFrp3.png

Διαφημίσεις

Την πρωτη φορα ο μπεμπης στον 1ο μηνα προσπαθειων (δεν ημασταν παντρεμενοι , ο γαμος ηταν προγραμματισμενος για Φεβρουαριο αλλα προσπαθουσαμε για παιδακι και τελικα παντρευτικαμε οκτωμβρη ) , η μπεμπα ηρθε στον 1ο μηνα προσπαθειων και την τριτη φορα επισης στον 1ο μηνα προσπαθειων αλλα δυστηχως παλλινδρομησε . Ναι ειναι αληθεια μαζι με τον πανο αμα δεν προσεχουμε μπορουμε να γεννοβολαμε ανε3ελεγκτα , για αυτο δεν το χαιρομαστε σχεδον ποτε ελευθερα παρα μονο αμα θελουμε παιδακι.

QRyOp2.png

Εμείς προσπαθούμε για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια. Και αυτά που λένε για διακοπές δεν ισχύουν. Έχουμε τόσο συχνά χειμερινές και καλοκαιρινές αποδράσεις που θα έπρεπε να είχαμε 5 παιδιά.

Επίσης ούτε η διατροφή παίζει ρόλο,τρώμε υγιεινά, αθλούμαστε, πάμε yoga κ.τ.λ. Και οι εξετάσεις μας όλες καλές. Απλά αν δε σε θέλει..:confused::rolleyes:

εμάς η μπέμπα μας ήρθε εντελώς απρογραμμάτιστα μετά από ένα εξωτικό χαλαρωτικό ταξίδι. μέχρι τότε είμασταν σίγουροι ότι θα χρειαστεί θεραπεία λόγω παλαιότερων πολυκυστικών. η απόλυτη ευτυχία!!!

82nop2.png

Διαφημίσεις

Εμείς προσπαθούμε για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια. Και αυτά που λένε για διακοπές δεν ισχύουν. Έχουμε τόσο συχνά χειμερινές και καλοκαιρινές αποδράσεις που θα έπρεπε να είχαμε 5 παιδιά.

Επίσης ούτε η διατροφή παίζει ρόλο,τρώμε υγιεινά, αθλούμαστε, πάμε yoga κ.τ.λ. Και οι εξετάσεις μας όλες καλές. Απλά αν δε σε θέλει..:confused::rolleyes:

Same here! Κι εμείς από διακοπές κι εξορμήσεις, άλλο τίποτα. Και προσέχουμε πολύ τη διατροφή μας. Όμως καταφέραμε να μείνω έγκυος μετά από 2 χρόνια προσπαθείων, μετά από 1 σπερματέγχυση. Δυστυχώς παλινδρόμησε.

Εμείς μόλις είχαμε κλείσει ημερομηνία γάμου για 9 μηνες αργότερα. Οπότε λέμε ας το αφήσουμε στην τύχη του... Αλλωστε, δεν πρόκειται με τη μία... (Και ήταν και η τρίτη φορά που είχαμε επαφή εκείνη τη μέρα, εγώ σε μη γόνιμες..) Ελα όμως που τρύπωσε......!!!!! :eek:

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΩΡΑΚΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ) ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!!ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ!!!!!

RGeJp3.png?lbogrcaW

Διαφημίσεις

Μετά από 3-4 μήνες. Μπορεί να είχε συμβεί και πιο νωρίς αν προσπαθούσαμε πιο σωστά (έχω λίγο μεγάλο κύκλο και προσπαθούσαμε κοντα στην 14η μέρα από την αρχή και όχι από το τέλος). Τώρα σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω προσπάθειες και για το 2ο

2 Μαϊου παντρευτηκαμε μετα απο 5χρονη σχεση που είχαμε πάντα προφυλάξεις, 11 Μαϊου είχα περίοδο και 24 Μαϊου έμεινα έγκυος στο 1ο μας αγοράκι.

Το δεύτερο δεν μπορεσαμε επίσης να προγραμματήσουμε γιατί επειδή θήλαζα δεν είχα περίοδο, πρέπει να έμεινα έγκυος όταν ο μικρός ήταν περίπου 9 μηνών (έχουν 18μηνες διαφορά).

Ο 3ος που ήρθε μετά 4χρόνια ήταν συνειδητή επιλογή (πριν ξεφύγουν οι διαφορές και ξεκινάμε από την αρχή) 11 Ιανουαρίου περίοδος, 24 Ιανουαρίου σύλληψη.

Giannis 31/1/2005

uE2Qp2.png 1FDip2.png

5 μήνες..

Και τώρα χαίρομαι πολύ που μου πήρε αυτούς τους μήνες γιατί αν έμενα από την αρχή έγκυος δεν θα είχα αυτό το κουκλάκι που έχω τώρα μέσα μου! Θα ήταν άλλο κι εγώ δεν θέλω άλλο, θέλω αυτό και μόνο αυτό! :D

Παει, ξέφυγα, το ξέρω!

Nothing you would take... Everything you gave...

• 2 εβδομάδες μετά...

την πρωτη φορα με το που αρχισαμε τις ελευθερες επαφες μιας και ειχαμε προγραμματισει να παντρευτουμε εμεινα εγκυος. τη δευτερη εκανα θεραπεια με αντισυλληπτικ α για ενα προβλημα κια οταν σταματησα αρχισαμε προσπαθειες για 2-3 μηνες αλλα τιποτα και επειδη υπηρχε ακομα προβλημα ο γιατρος με συμβουλεψε να μην μεινω εγκυος για να κανουμε πεεταιρω εξετασεις, ομως ειχαμε μια ελευθερη επαφη μολις μου τελειωσε η περιοδος και εμεινα τοτε

παντρευτηκαμε ιουλιο. μετα τον γαμο ειχα περιοδο και ενω προσεχαμε στις γονιμες μερες και καναμε ελευθερα τις υπολοιπες πρεπει καπου οριακα να πρεοκυψε το νινακι μας. δεν το επιδιωξαμε αλλα δεν προσεχαμε ιδιαιτερα. Ήταν ενα θαυμα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...