Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Νομίζω πως για να πάρεις δώρο άρωμα πρέπει να γνωρίζεις ποιο άρωμα φοράει ο άνθρωπος που θέλεις να το δωρισεις,αλλιώς τι νόημα έχει να του πάρεις ένα αρωμα που δεν θα του αρέσει.Κατα καιρούς μου φέρανε δωρο διαφορά τα οποία  δεν φορεσα ποτε γιατί φοράω συγκεκριμένο άρωμα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα σκεφτομαι  οτι αρωματα εχω λαβει σα δωρο 3 ολα κι ολα που κρατησα μεσα σε κατι σαν 30 χρονια!

Το Anais Anais που ηταν το πρωτο αρωμα που μου χαρισε η ξαδελφη μου προ απειρων ετων, και ειλικρινα ο,τι και να μου χαριζε θα το ειχα εκτιμησει γιατι ηταν το πρωτο κανονικο αρωμα που απεκτησα, νομιζω καπου Γυμνασιο, ισως και Α Λυκειου.

Το Laura Ashley No1 που το ερωτευτηκα και το αγοραζα σταθερα μεχρι που επαψε να κυκλοφορει (τρελη απογοητευση, το αγαπουσα παρα πολυ) . Και ηταν δωρο τυπικο απο ασχετη μακρινη συγγενη που σαφως και το αγορασε στην τυχη αλλα το πετυχε καταπληκτικα.

Και το Alchimie, δε θυμαμαι ποιανου ειναι, το ειχε κανει δωρο καποτε κοντνο μου προσωπο και το κρατησε για να μην τον στεναχωρησω και 20 χρονια μετα ακομη δεν εχει τελειωσει το ρημαδι το μπουκαλι.

Εχω λαβει και μερικα ακομη που απλα αλλαχτηκαν με συνοπτικες διαδικασιες. 

Just now, Mamaloulou είπε:

Νομίζω πως για να πάρεις δώρο άρωμα πρέπει να γνωρίζεις ποιο άρωμα φοράει ο άνθρωπος που θέλεις να το δωρισεις,αλλιώς τι νόημα έχει να του πάρεις ένα αρωμα που δεν θα του αρέσει.Κατα καιρούς μου φέρανε δωρο διαφορά τα οποία  δεν φορεσα ποτε γιατί φοράω συγκεκριμένο άρωμα.

Εντάξει όμως δεν φοράνε όλοι οι άνθρωποι συγκεκριμένο. Εγώ μέχρι να διαβάσω εδώ, μόνο από μία φίλη το είχα ακούσει, οπότε δεν θα μου πηγαινε το μυαλό ότι θα πάει τόσο χαμένο. Το σκεφτόμουν όπως οποιοδήποτε άλλο ρούχο μπορεί να μην του/της άρεσε, πχ ρούχο, κασκόλ, κόσμημα, διακοσμητικό για το σπίτι κλπ, όχι κάτι πιο ιδιαίτερο από αυτα. Υποθέτω πως οι άνθρωποι που φοράνε μόνο ένα συγκεκριμένο δεν είναι η πλειοψηφία, ίσως είναι 50-50 με όσους φοράνε διάφορα, αλλιώς δεν θα υπήρχαν όλες αυτές οι συσκευασίες δώρων.

Just now, little lamb είπε:

Να ρωτήσω και κάτι λίγο χαζό. Πώς ξέρετε ποια τους αρέσουν; Τα έχετε συζητήσει ή θυμάστε περίπου τι μυρωδιά έχει αυτό που φοράνε και παίρνετε κατι παρόμοιο; Εγώ δεν θυμάμαι. Και από συζήτηση μόνο μία φίλη έχει τύχει να μου πει ότι φοράει συγκεκριμένο και ότι φοράει κάθε μέρα ανεξαιρέτως (δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ όταν συναντιομασταν).

Δώρα που μου έφεραν και έχω κάνει κι εγώ δεν είναι πάντα ένα σκέτο άρωμα, είναι κι αυτές οι συσκευασίες δώρου που έχουν πχ αφρολουτρο και άρωμα, άρωμα-κρεμα-μασκαρα (το la vie est belle ήταν έτσι), ή κι αυτά τα καλαθάκια που έχουν σφουγγαράκι, αφρολουτρο, κρυσταλλους, scrub κλπ. Μερικές φορές μου έχουν φέρει και κάτι σετ που έχουν και κάποια που δεν έχω ιδέα τι είναι και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ: κάτι body polish-commage, body spray κ.α.

@ΑΡΓΚ λέγοντας κοσμήματα που δεν φόρεσα, δεν εννοούσα χρυσοχοειου, τα οποία φοριούνται μεν πιο σπάνια γιατί είναι πιο επίσημα, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο εξεζητημένα ώστε να μην τα βάλεις ποτέ. Εννοούσα πιο καθημερινά, με πετρώματα, δέρμα, χάντρες, μακριά κολιέ κλπ. Αυτά αν δεν σου αρέσουν δύσκολα τα βάζεις και δεν τροποποιούνται.

δυσκολο δωρο κ πολυ προσωπικο.γι αυτο το κανω σε πολυ κοντινα ατομα που ξερω τι παιρνουν.μαμα,αδερφη,πολυ κολλητες φιλες.ολο κ εχει τυχει να παμε μαγαζια παλιοτερα μαζι

Εντάξει όμως δεν φοράνε όλοι οι άνθρωποι συγκεκριμένο. Εγώ μέχρι να διαβάσω εδώ, μόνο από μία φίλη το είχα ακούσει, οπότε δεν θα μου πηγαινε το μυαλό ότι θα πάει τόσο χαμένο. Το σκεφτόμουν όπως οποιοδήποτε άλλο ρούχο μπορεί να μην του/της άρεσε, πχ ρούχο, κασκόλ, κόσμημα, διακοσμητικό για το σπίτι κλπ, όχι κάτι πιο ιδιαίτερο από αυτα. Υποθέτω πως οι άνθρωποι που φοράνε μόνο ένα συγκεκριμένο δεν είναι η πλειοψηφία, ίσως είναι 50-50 με όσους φοράνε διάφορα, αλλιώς δεν θα υπήρχαν όλες αυτές οι συσκευασίες δώρων.

νομιζω ολα αυτα που εκαναν κατα καιρους στο body shop,με αφρολουτρα,σπρευ,αλατα,μπαλες

ειναι κ για λιγο πιο μικρες ηλικιες.θυμαμαι επαιρνα κ στο λυκειο ,αλλα οχι μετα τα 25.σε εκεινες τις ηλικιες ακομη ισως το ψαχνεις κ με τα αρωματα.η εισαι πιο ανοιχτος σε δοκιμες

• Μου αρέσει 3

Εγώ πάλι έδω διάβασα πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν εχουνε ενα συγκεκριμένο άρωμα και φοράνε ότι τύχει.Δεν λέω πως όλοι οι άνθρωποι φοράνε μόνο ενα άρωμα εγώ φοράω μόνο ένα,η αδερφή μου φοράει 2 ένα το  χειμώνα ένα το  καλοκαίρι δεν αλλάζει όμως μάρκες la vie est belle τον χειμώνα dkny καλοκαιρι.Δεν μπορώ να φανταστώ να αλλάζω άρωμα κάθε τρεις και λιγο,μου αρέσει που οι συνάδελφοι στη δουλεια καταλαβαίνουν ότι ειμαι στο γραφειο από τη μυρωδιά ακόμη και αν δε με δούνε χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, vicky86 είπε:

δυσκολο δωρο κ πολυ προσωπικο.γι αυτο το κανω σε πολυ κοντινα ατομα που ξερω τι παιρνουν.μαμα,αδερφη,πολυ κολλητες φιλες.ολο κ εχει τυχει να παμε μαγαζια παλιοτερα μαζι

νομιζω ολα αυτα που εκαναν κατα καιρους στο body shop,με αφρολουτρα,σπρευ,αλατα,μπαλες

ειναι κ για λιγο πιο μικρες ηλικιες.θυμαμαι επαιρνα κ στο λυκειο ,αλλα οχι μετα τα 25.σε εκεινες τις ηλικιες ακομη ισως το ψαχνεις κ με τα αρωματα.η εισαι πιο ανοιχτος σε δοκιμες

Ναι εγώ σχεδόν όλα τα δώρα που έχω, με εξαίρεση νομίζω δύο, ήταν πριν τα 25 (μετά δεν ξαναέκανα "πάρτυ" με πολλά άτομα) και απλά δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα μπουκάλια, γιατί δεν τα βάζω ένα ένα μέχρι να τελειώσει

Εγώ πάλι έδω διάβασα πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν εχουνε ενα συγκεκριμένο άρωμα και φοράνε ότι τύχει.Δεν λέω πως όλοι οι άνθρωποι φοράνε μόνο ενα άρωμα εγώ φοράω μόνο ένα,η αδερφή μου φοράει 2 ένα το  χειμώνα ένα το  καλοκαίρι δεν αλλάζει όμως μάρκες la vie est belle τον χειμώνα dkny καλοκαιρι.Δεν μπορώ να φανταστώ να αλλάζω άρωμα κάθε τρεις και λιγο,μου αρέσει που οι συνάδελφοι στη δουλεια καταλαβαίνουν ότι ειμαι στο γραφειο από τη μυρωδιά ακόμη και αν δε με δούνε χαχαχαχαχα

Ναι αυτό ισχύει αν φοράς κάθε μέρα. Αν φοράς μόνο όταν πας για καφέ ή βραδινή έξοδο δηλαδή μια φορά τη βδομάδα και αν, δεν ταυτίζεσαι τόσο. Στην καθημερινότητα και ειδικά αν πάω κάπου για πολλή ώρα πχ δουλειά βάζω αποσμητικο για ευνόητους λόγους. Και ρώτησα παραπάνω αλλά πέρασε απαρατηρητο, βάζετε και αποσμητικο και άρωμα; Γιατί μόλις βάλω το αποσμητικο μου φαίνεται ότι αφού μυρίζει αυτό,μη βάλω και έξτρα άρωμα.

Πάντως και συνέχεια το ίδιο, βαρετό μου φαίνεται. Δηλαδή κι αν δεν είχα όλα αυτά τα δώρα και αγόραζα μόνη μου και έβαζα ένα συγκεκριμένο κάθε μέρα, όταν θα τελειωνε το μπουκάλι θα έπαιρνα άλλο. (Θα γίνει κάποια μέρα γιατί θα τελειώσουν αυτά υποθέτω!) Ούτε αφρολουτρο, σαμπουάν και κρέμες παίρνω το ίδιο μόλις τελειώσει. Αλλάζω για ποικιλία.

Κι εγω που αλλαζω, δεν αλλαζω τοσο συχνα. Δηλαδη συνηθως κολλαω με καποιο για μερικα χρονια και μετα αλλαζω. Μπορει να εχω 1-2 περαν του βασικου, που χρησιμοποιω ομως αραια και που. Τωρα ας πουμε αυτο που επαιρνα τα τελευταια χρονια τα καλοκαιρια ειναι discontinued, οποτε δεν εχω επιλογη :) Ειχα στοκ ενα εξτρα , αλλα και αυτο τελειωνει.

• Μου αρέσει 1

Επειδή έχω κάποια αρώματα αρκετά χρόνια (μπορεί και 10), εννοώ δεν τα έχω τελειώσει, ξέρετε αν είναι ασφαλές να τα χρησιμοποιούμε; Βέβαια, ψεκάζω κυρίως στη μπλούζα από τα παλιά. Απλά ρωτάω μήπως κάποια γνωρίζει. 

Μικρή φορούσα κάθε μέρα άρωμα, μετά λόγω δουλειάς για πολλά χρόνια δεν επιτρεπόταν να φοράμε άρωμα. Μετά έκανα τα παιδιά οπότε πάλι δεν ήθελα να φοράω αρώματα με τα νεογέννητα. Πλέον έχω συνηθίσει να μην φοράω και όταν στον δρόμο περάσει κάποιος δίπλα μου και μετά μείνει το άρωμα, με ενοχλεί αφάνταστα. Κάτι σαν αυτό που ανέφερε η @Έσπερος. Παρόλα αυτά μου αρέσει να μυρίζω παλιά αρώματα γιατί μου ξυπνανε και εμένα αναμνήσεις όπως στην @Ilaeira. Ίσως σε καμία 5ετια να αρχίσω να φοράω πάλι, προς το παρον δεν το χω! 

Just now, Mamaloulou said:

Έτσι ακριβώς. Και μένα με καταλαβαίνουν από το άρωμα! 

Και εγώ δώρο αρώματα σε πολύ δικούς μου παίρνω, εκτός αν θέλω να ξεπετάξω κάποιον με ένα δώρο , χωρίς να με νοιάζει να θα το βάλει ή όχι. Για τη αδερφή μου διάλεξα την narcisso rodriguez , πάνε πάνω από 15 χρόνια και δεν την έχει αλλάξει από τότε. τη λάτρεψε! Το ίδιο και ο μπαμπάς μου την gucci pour homme που του είχα πάρει. Την φόρεσε χρόνια. Στη μαμά μου έχω πάρει και το Burberry body, και το si, αλλά δεν κόλλησε με κανένα. Φοράει κάτι ανεκδιήγητες κρέμες σώματος απο το σουπερ μάρκετ που μυρίζουν γαρδένιες και γιασεμιά και νομίζει οτι μυρίζουν ωραία. Ήθελα να έχει signature scent και της είχα φέρει απο το Παρίσι την Mitsouko της Guerlain , που της ταίριαξε φοβερά, αλλά ούτε με αυτήν κόλλησε. 

Το white musk ήταν και μένα το πρώτο μου άρωμα στο δημοτικό. Το είχε φέρει ένας θείος απο την Αμερική και δεν είχα κοιμηθεί απο τη χαρά μου. Μετά στο γυμνάσιο , φορούσα την Nina (Nina Ricci) και Anais Anais!

@little lamb, εγώ όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, βάζω άοσμο αποσμητικό για να μην μπερδεύονται οι μυρωδιές. Noxsema.

Διαφημίσεις

Just now, Yovanna είπε:

Και εγώ δώρο αρώματα σε πολύ δικούς μου παίρνω, εκτός αν θέλω να ξεπετάξω κάποιον με ένα δώρο , χωρίς να με νοιάζει να θα το βάλει ή οχι

Εγώ όταν είπα ότι το θεωρούσα εύκολο δώρο, δεν εννοούσα αυτό. Μην παρεξηγηθω! Θεωρούσα ότι είναι κάτι που κάποιος θα χρησιμοποιήσει σίγουρα!! (Εκτός αν ήταν χάλια προφανώς) Δηλαδή αυτό το αν θα χρησιμοποιηθεί ή θα πάει χαμένο πιο πολύ το σκέφτομαι σε ρούχα ή διακοσμητικά πχ. Εντάξει θα μου πειτε όλα αλλάζουν, αλλά υποτίθεται ότι παίρνοντας ένα δώρο θες να αρέσει στον άλλο, δεν παίρνεις ο,τι να'ναι σκεπτόμενος "ας το αλλάξει". Ε λοιπόν νόμιζα ότι το άρωμα (και γενικά καλλυντικό) είναι κάτι που είναι πιο πιθανό να αρέσει σε σχέση με ρούχο/κόσμημα ή διακοσμητικο και θα χρησιμοποιηθεί εναλλάξ με όσα έχει ή όταν τελειώσουν αυτά που έχει ξερω'γω! Ελπίζω να μην το έχουν πάρει στραβά όσες τους πήγα άρωμα!! Και μου άρεσαν κιόλας τα καλλυντικά ως δώρα όταν μου έφερναν για να μη γεμίζω με ένα σωρό διακοσμητικά, φουλαρια, κοσμήματα κλπ. Θεωρούσα ότι τα αναλώσιμα δώρα είναι κάτι πολύ ωραίο, και χρήσιμο είναι και καταναλώνεται κ δεν σου μένει!

Just now, Yovanna είπε:

εγώ όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, βάζω άοσμο αποσμητικό για να μην μπερδεύονται οι μυρωδιές. Noxsema.

Δεν το είχα δει το μήνυμα. Αυτό λέει και anti-perspirant ; Ξέρει καμία αν υπάρχει άοσμο που να μη λεει anti-perspirant; (Μόνο deodorant δηλαδή)

Just now, love kids είπε:

Εγώ χρησιμοποιώ είτε αποσμητικό κρύσταλλο είτε roll-on, όχι spray οπότε δεν μπερδεύονται οι μυρωδιές.

Τι είναι το αποσμητικο κρύσταλλο;

Just now, Deena είπε:

Επισης, γιατί όχι anti-perspirant?

Έχω διαβάσει ότι το γεγονός ότι εμποδίζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες να παράγουν ιδρώτα συσσωρεύει τις τοξίνες στον οργανισμό και κάποιο πρόβλημα μπορεί να προκληθεί, ίσως και καρκίνος αλλά δεν είμαι σίγουρη. Πάντως πρέπει να ιδρώνουμε, δεν πρέπει να παρεμποδίζεται η έκκριση του ιδρώτα

Διαφημίσεις

Έχω διαβάσει ότι το γεγονός ότι εμποδίζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες να παράγουν ιδρώτα συσσωρεύει τις τοξίνες στον οργανισμό και κάποιο πρόβλημα μπορεί να προκληθεί, ίσως και καρκίνος αλλά δεν είμαι σίγουρη. Πάντως πρέπει να ιδρώνουμε, δεν πρέπει να παρεμποδίζεται η έκκριση του ιδρώτα

Γιατί μόνο από τις μασχάλες ιδρώνουμε;

Τι να πω, πάντως εγώ να μην ιδρώνω με το αποσμητικό δεν μου έχει τύχει, απλά ο ιδρώτας δεν μυρίζει.

1 ώρα πρίν, little lamb είπε:

Ναι εγώ σχεδόν όλα τα δώρα που έχω, με εξαίρεση νομίζω δύο, ήταν πριν τα 25 (μετά δεν ξαναέκανα "πάρτυ" με πολλά άτομα) και απλά δεν έχουν τελειώσει ακόμα τα μπουκάλια, γιατί δεν τα βάζω ένα ένα μέχρι να τελειώσει

Ναι αυτό ισχύει αν φοράς κάθε μέρα. Αν φοράς μόνο όταν πας για καφέ ή βραδινή έξοδο δηλαδή μια φορά τη βδομάδα και αν, δεν ταυτίζεσαι τόσο. Στην καθημερινότητα και ειδικά αν πάω κάπου για πολλή ώρα πχ δουλειά βάζω αποσμητικο για ευνόητους λόγους. Και ρώτησα παραπάνω αλλά πέρασε απαρατηρητο, βάζετε και αποσμητικο και άρωμα; Γιατί μόλις βάλω το αποσμητικο μου φαίνεται ότι αφού μυρίζει αυτό,μη βάλω και έξτρα άρωμα.

Πάντως και συνέχεια το ίδιο, βαρετό μου φαίνεται. Δηλαδή κι αν δεν είχα όλα αυτά τα δώρα και αγόραζα μόνη μου και έβαζα ένα συγκεκριμένο κάθε μέρα, όταν θα τελειωνε το μπουκάλι θα έπαιρνα άλλο. (Θα γίνει κάποια μέρα γιατί θα τελειώσουν αυτά υποθέτω!) Ούτε αφρολουτρο, σαμπουάν και κρέμες παίρνω το ίδιο μόλις τελειώσει. Αλλάζω για ποικιλία.

καθε φορα που θα βγω θα βαλω αρωμα.σπανια μεσα στο σπιτι,σε γιορτες πχ.βεβαια εγκυος κ οσο θηλαζα εβαζα σπανια κ εξω κ ελαχιστο,κ σε πιο ασχετα σημεια

εννοειται αποσμητικο καθε πρωι αοσμο.τωρα νοξεμα εχω.αλλα δ προσεχω αν εχει κ αυτο το αντι

δ συγχεονται οι μυρωδιες,κ συνηθως το αποσμητικο το εχω βαλει κ λιγο νωριτερα

εμενα μου αρεσει να δοκιμαζω κ αφρολουτρα-κρεμες-αρωματα.αλλα εχω κ τα κολληματα μου

(πρωτη κολονια udv ροζ χρωμα,σαν τσαντακι το μπουκαλι.κ μετα be you:razz:.μιλαμε δημοτικο)

Είναι φυσικό αποσμητικό από καθαρό ορυκτό. Θα το βρεις στο φαρμακείο. Για μένα είναι μια χαρά. Αρκετοί παραπονιούνται ότι δεν τους καλύπτει, ειδικά το καλοκαίρι. Πριν το εφαρμόσεις, βρέχεις λίγο αυτό ή την περιοχή.

πρίν από 18 λεπτά , little lamb είπε:

Εγώ όταν είπα ότι το θεωρούσα εύκολο δώρο, δεν εννοούσα αυτό. Μην παρεξηγηθω! Θεωρούσα ότι είναι κάτι που κάποιος θα χρησιμοποιήσει σίγουρα!! (Εκτός αν ήταν χάλια προφανώς) Δηλαδή αυτό το αν θα χρησιμοποιηθεί ή θα πάει χαμένο πιο πολύ το σκέφτομαι σε ρούχα ή διακοσμητικά πχ. Ε

Ναι καλε, αλλα τα γουστα ειναι τελικα πιο υποκειμενικα απο οσο με τα ρουχα, και πιο μυστηρια ;) 

Πολλά πχ πολυ πετυχημενα αρωματα ως κλασικα αρωματα (White Musk που λεγαμε, Dior Poison, Thierry Mugler Angel, YSL Black Opium) τα θεωρω πχ την επιτομη της φρικης, τα αναγνωριζω απο μετρα μακρια, ανοιγω παραθυρα αν βρεθει γυναικα στον ιδιο χωρο με εμενα κλπ. Πιθανοτατα την ιδια αντιδραση εχει πολυς κοσμος σε αρωματα που θεωρω εγω καταπληκτικα.

Just now, ΑΡΓΚ said:

Ναι καλε, αλλα τα γουστα ειναι τελικα πιο υποκειμενικα απο οσο με τα ρουχα, και πιο μυστηρια ;) 

Πολλά πχ πολυ πετυχημενα αρωματα ως κλασικα αρωματα (White Musk που λεγαμε, Dior Poison, Thierry Mugler Angel, YSL Black Opium) τα θεωρω πχ την επιτομη της φρικης, τα αναγνωριζω απο μετρα μακρια, ανοιγω παραθυρα αν βρεθει γυναικα στον ιδιο χωρο με εμενα κλπ. Πιθανοτατα την ιδια αντιδραση εχει πολυς κοσμος σε αρωματα που θεωρω εγω καταπληκτικα.

Όλα τα αγαπημένα μου ανέφερες!:-D Εκτός από το white musk! To angel ήταν μεγάλη αγάπη για πολλά χρόνια και ακολούθησε το hypnotic poison! Το black opium μου πήγαινε πάρα πολύ στο δέρμα αλλά δεν κράταγε ( 90 ευρώ άρωμα εξαφανιζόταν στη μια ώρα!) και το εγκατέλειψα! Άλλο αγαπημένο ( που εσύ θα μισούσες) είναι το lolita lempicka , αλλά ούτε αυτό κρατάει πολύ!

• Χαχαχα 1

Just now, Yovanna είπε:

Όλα τα αγαπημένα μου ανέφερες!:-D Εκτός από το white musk! To angel ήταν μεγάλη αγάπη για πολλά χρόνια και ακολούθησε το hypnotic poison! Το black opium μου πήγαινε πάρα πολύ στο δέρμα αλλά δεν κράταγε ( 90 ευρώ άρωμα εξαφανιζόταν στη μια ώρα!) και το εγκατέλειψα! Άλλο αγαπημένο ( που εσύ θα μισούσες) είναι το lolita lempicka , αλλά ούτε αυτό κρατάει πολύ!

Αχ ναι το ξεχασα αυτο, αλλο ενα αρωμα που μου προκαλει φρικη :grin:

Ειναι πολυ δυσκολο να πας με το "best seller" οταν κανεις δωρο η εστω με το "κλασικη αξια", πολυ υποκειμενικο πραγμα η οσφρηση. Πιο πιθανο το βλεπω να αγορασεις ενα κλασικο κομματι γκαρνταρομπας, πχ. ενα απλο μαυρο φορεμα, ενα μονοχρωμο πουκαμισο κλπ και να πεσεις μεσα πανω κατω, παρα ενα αρωμα που σε διαβεβαιωνει η πωλητρια οτι ΟΛΕΣ το αγαπανε.

Το black opium ηταν το αρωμα της κολλητης μου για χρονια, και το μονο που εσωσε την κατασταση και δεν την επνιξα ηταν οτι δεν κραταγε πολυ και μετα απο λιγο εσβηνε! 

• Μου αρέσει 1

Εμένα κανένα δεν μου βρωμάει βρε παιδιά, όλα ωραία μου φαίνονται! Απλά για άλλη ώρα και εποχή το καθένα :-P Δεν θυμαμαι δηλαδή ποτέ να με έχει ενοχλήσει το άρωμα κάποιου, μόνο αν έχει φορέσει 100 κιλά!

Just now, ΑΡΓΚ είπε:

Είμαι αυτή που μου μάλλον ανοίγει παράθυρο στα αρώματα που θεωρείς καταπληκτικά χαχαχαχα ,αυτά που ανέφερες μου αρέσουνε όλα με εξαίρεση το black opium που δεν μυριζει ωραια στο δερμα μου 

Εμένα κανένα δεν μου βρωμάει βρε παιδιά, όλα ωραία μου φαίνονται! Απλά για άλλη ώρα και εποχή το καθένα :-P Δεν θυμαμαι δηλαδή ποτέ να με έχει ενοχλήσει το άρωμα κάποιου, μόνο αν έχει φορέσει 100 κιλά!

Εξαρταται το αρωμα,εγώ φοράω  angel  πολλοί δεν αντέχουνε τη μυρωδιά,πάντα φοράω ελάχιστο αλλά μυρίζει πολύ έντονα λες και έχω βάλει ολο το μπουκάλι 

• Χαχαχα 1

Είμαι αυτή που μου μάλλον ανοίγει παράθυρο στα αρώματα που θεωρείς καταπληκτικά χαχαχαχα ,αυτά που ανέφερες μου αρέσουνε όλα με εξαίρεση το black opium που δεν μυριζει ωραια στο δερμα μου 

Πριν απο καποια χρονια, ερχεται μια συναδελφος στο γραφειο, την πλησιαζω, και γυρναω και της λεω "αν δεν ειμαι αδιακριτη, τι αρωμα φορας;"

Αρχιζει η κοπελα να απολογειται, σε στυλ "συγγνωμη, δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι τοσο εντονο, εισαι η τριτη που μου λεει οτι την ενοχλει, με συγχωρεις"

Και απανταω εγω "Μα τι λες, να το αγορασω θελω, ειναι εκπληκτικο!"

Αρα ναι, παιζει κι αυτο :-D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...