Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιχνίδια ρόλων / επιτραπέζια - ποιά είναι τα αγαπημένα σας;

Recommended Posts

Just now, vicky86 είπε:

το μονο απαραιτητο για το φετινο ρεβεγιον:-P

Ψάχνω καλό με μπουρμπουλίθρες μου είπανε το ροζέ "ακακίες κυρ Γιάννη" το έχει δοκιμάσει καμία; Μη πάω για μαλλί δεν θα βρίσκω και κάβα ανοιχτή! 

Κράτα το

Κράτα το

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, λουκουμαδάκι είπε:

300€ η πλαστελίνη :lol:

Ρε ναι πάμε μάρκετ και έχω μια χαρά μα μια χαραα που βγαίνω έξω! Σόρυ στο όνειρο εσύ θα εκανες την καταγγελία; :lol:

Είδατε σήμερα Ευαγγελάτο έχει ρεπορτάζ σε κατάστημα να δοκιμάζουν απ'έξω και παρεμβαίνει μπουμπούκος και λέει τώρα στέλνω κλιμάκιο για πρόστιμα ευχαριστώ για την απευθείας σύνδεση δεν ήξερε πού να κρυφτεί ο Ευαγγελάτος :lol: 

Ναι.στο όνειρο.στον ξυπνιο που την κάνουν?

Χαρά έχεις,φοβο δεν εχεις που μπαίνεις σε σαλονικιοτικο σουπερ μαρκετ?:D

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Έχω μία απορία: τα χριστούγεννα θα χαλαρώσουν τα μέτρα? Δεν θα έχουμε lockdown? Δεν θα μετακινουμαστε με sms? Γιατί λένε για ρεβεγιόν με 9 άτομα ή δύο οικογένειες? 

Δ ειμαι κ σιγουρη, γτ δ το εψαξα, εμεις δ εχουμε καποιον για ρεβεγιον

Λεει οτι παραμονη κ ανημερα χριστουγεννα κ πρωτοχρονια θα στελνεις 6 για να πας για ρεβεγιον. Αλλα αρμενικη βιζιτα γτ πρεπει να κοιμηθεις εκει, κ θα πας πριν τις 10

Επισης στο ρεβεγιον να μην ειναι πανω απο 9ατομα,πως θα το ελεγξουν απορω

Κ ολα αυτα τα σουρεαλ, υποτιθεται τα λεει στην κυα που αναφερει κ για τις λειτουργιες

Αλλα μαλλον οχι για 10περιοχες που ειναι στο κοκκινο, αλλα αυτο ακομη συζητιεται

Ψάχνω καλό με μπουρμπουλίθρες μου είπανε το ροζέ "ακακίες κυρ Γιάννη" το έχει δοκιμάσει καμία; Μη πάω για μαλλί δεν θα βρίσκω και κάβα ανοιχτή! 

Αφου καταληξαμε στα παιχνιδια, ας συζητησουμε για κρασια:D

Δ εχω ιδεα, δ το εχω δοκιμασει. Δ εχω κτ να προτεινω

Just now, Mama_Anesti_ είπε:

Έχω μία απορία: τα χριστούγεννα θα χαλαρώσουν τα μέτρα? Δεν θα έχουμε lockdown? Δεν θα μετακινουμαστε με sms? Γιατί λένε για ρεβεγιόν με 9 άτομα ή δύο οικογένειες? 

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Και σκεφτόμουν αν θα μπει νέος κωδικός για επισκέψεις :-P

Σήμερα βρέθηκα σε γειτονιά με μαγαζιά και ομολογουμένως μου φάνηκε αστεία εικόνα το take away που έβλεπα. Καθόλου δυστοπικό, επιστημονική φαντασία κλπ. Σαν παιχνίδι, αποστολή, escape room, σαν μια φάση που θα τη θυμόμαστε και θα γελάμε (με εξαίρεση τους καταστηματάρχες φυσικά). Έβλεπα τα μαγαζιά να έχουν βγάλει τραπεζάκι ή γραφειακι στην πόρτα και να κάθονται εκεί και ήταν σαν εικόνα άλλης εποχής που στεκόταν ο μπακάλης στην πόρτα και μίλαγε με τους περαστικούς!

Στο βιβλιοπωλείο που πήγα όντως σε άφηνε να μπεις μόνο για βιβλία και οτιδήποτε άλλο μόνο με παραγγελία. Και σε μεγάλο σούπερ μάρκετ σε άφηνε να δεις τα παιχνίδια για να κάνεις την παραγγελία σου.

Προ καιρού απορούσα γιατί ήταν hot θέμα ο τρόπος που δίνουμε αυγό, ενταξει ευέλικτο φαγητό το αυγό αλλά πόσους τρόπους να έχει; αναρψτιεμαι οποίος βλέπει να συζητάμε για μέρες στε παιχνίδια ρόλων djeco τι θα σκέφτεται. 

Σ εμάς έχουν κόψει πρόστιμο γιατί κάποιος είχε πατήσει 2 κ στην πορεία πήγε κ στο φαρμακείο όπως επίσης γιατί πήγε στο atm χωρίς να πατήσει 3 που είναι τράπεζα (που νομίζω ότι μόνο για εν λειτουργία υπηρεσία κ όχι για ατμ). Έγιναν κ διαμαρτυρίες σε ανώτερους εκτός νησιού. κ τα κόβουν κ σε ντόπιους, όχι μόνο σε εμάς τους «ξένους». 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Έφαγαν ένα κόλλημα με το εννια.εννια στην ουρά ,εννια στα σπίτια.εξαλλοι οι λοιμωξολογοι.ουτε που ξέρουν από που προεκυψε.Μαλλον θα ρώτησαν κανένα τρίχρονο και  τους απαντησε εννια.:lol:

Αφού τους δούλευαν στο fb και αναρρωτιοντουσταν ποιοι θα μπορούσαν να είναι και από ποσες οικογένειες θα μπορούσαν να προέρχονται.

πρίν από 19 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Έφαγαν ένα κόλλημα με το εννια.εννια στην ουρά ,εννια στα σπίτια.εξαλλοι οι λοιμωξολογοι.ουτε που ξέρουν από που προεκυψε.Μαλλον θα ρώτησαν κανένα τρίχρονο και  τους απαντησε εννια.:lol:

Αφού τους δούλευαν στο fb και αναρρωτιοντουσταν ποιοι θα μπορούσαν να είναι και από ποσες οικογένειες θα μπορούσαν να προέρχονται.

Στην ελληνική λαϊκή παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο το 9.. πολλές παροιμίες.. μας είναι τόσο οικείο.. ίσως γι'αυτό.. 

Στις 9 του...άλλον έβαλε στο σπίτι

Και ο μήνας έχει 9

Του..τα 9μερα.. 

Κ τοσο ταιριαστες παροιμιες:mrgreen:

Διαφημίσεις

Just now, μαγιοπουλας είπε:

Άρπαξαν ασθενή με κορονοιο από το νοσοκομείο στα Γιαννιτσά.Δεν παμε καλά.

απορω γτ σου κανει εντυπωση

πρίν από 13 λεπτά , little lamb είπε:

Κι εγώ πάντως διάβασα ότι οι λοιμωξιολόγοι διαμαρτύρονται ότι δεν ρωτήθηκαν ποτέ για το νούμερο 9

κατα τα αλλα κανουμε οτι μας πει η επιτροπη

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια κολλησε ο Μακρον.Δεν προσεχε το παλικάρι?Δεν τον είδα να φοραει ν25 παντως.Ειπε ότι φοβάται κ το εμβόλιο. Δεν δαγκωνε τη γλώσσα του καλυτερα?

Εγω πηγα Γλυφαδα να παραλάβω την παντόφλα.Εκμεταλλευτηκα την κατασταση κ μπήκα κ στα βιολογικα και στη Νespresso.Δεν έβρισκα που να παρκαρω.οι μισοί χωρις μασκες.Δυο της ομάδας Δίας μπροστά στο carpe όπου γινόταν ο χαμός εξω από κοσμο που επινε καφέ.Δεν έδιναν καθολου σημασια.Αντιθετως ειχαν κατεβάσει τις μασκες τους κ μιλούσαν μεταξύ τους κ με κοσμο παραπονουμενοι για την κυβέρνηση.

Ρε κορίτσια κολλησε ο Μακρον.Δεν προσεχε το παλικάρι?Δεν τον είδα να φοραει ν25 παντως.Ειπε ότι φοβάται κ το εμβόλιο. Δεν δαγκωνε τη γλώσσα του καλυτερα?

Εγω πηγα Γλυφαδα να παραλάβω την παντόφλα.Εκμεταλλευτηκα την κατασταση κ μπήκα κ στα βιολογικα και στη Νespresso.Δεν έβρισκα που να παρκαρω.οι μισοί χωρις μασκες.Δυο της ομάδας Δίας μπροστά στο carpe όπου γινόταν ο χαμός εξω από κοσμο που επινε καφέ.Δεν έδιναν καθολου σημασια.Αντιθετως ειχαν κατεβάσει τις μασκες τους κ μιλούσαν μεταξύ τους κ με κοσμο παραπονουμενοι για την κυβέρνηση.

Είναι εγκληματικό αυτό που συμβαίνει. Κράζουμε την κυβέρνηση, και καλά κάνουμε, γιατί έχει κάνει έναν σκασμό λάθη, αλλά όλοι είναι στην κοσμάρα τους. Και στο μεταξύ καταστρέφεται κόσμος. Και πεθαίνει κόσμος. Και ζορίζεται κόσμος. 

εμ το παλικαρι εχει παει σε τοσες συνοδους κορυφης τοσα ατομα να μην κολλησει κ αυτος?

ε τι να πουν κ οι Διας δεν ειναι ντανταδες να κηνυγανε τα μωρα γιατι δεν.φορεσαν την μασκα τους. αμα ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι να σου κανουν κ τα προστιμα... 

Just now, ninaki80 είπε:

εμ το παλικαρι εχει παει σε τοσες συνοδους κορυφης τοσα ατομα να μην κολλησει κ αυτος?

ε τι να πουν κ οι Διας δεν ειναι ντανταδες να κηνυγανε τα μωρα γιατι δεν.φορεσαν την μασκα τους. αμα ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι να σου κανουν κ τα προστιμα... 

Κ πως να ερθει να σε γραψει με την κατεβασμενη μασκα; 

Just now, vicky86 είπε:

ελα ντε ακρη δεν βγαζεις λες κ ειμαστε 2 χρονων κ δεν μπορουμε να κανουμε το πιο απλο κ μετα διαμαρτηρομαστε κ για τα lockdown

Just now, vicky86 είπε:

Εγω είχα μην για κλικ από το καταστημα.ειχα μην κ χαρτι για φαρμακείο.για να μην μουωπουν κάτι που μπήκα στη νεσπρεσσο πηγα κ τους χαιρέτησα με τη μικρη για να δει τη μηχανή.ετσι σκεφτηκα οτο θα με συμπαθησουν κ δεν θα με ελέγξουν αν το θελησουν:D

Η μεγάλη επαναφορά στο θέμα (ή μάλλον περίπου στο θέμα):

Από αύριο το πρωί τα παιχνίδια του lidl με click away! Τα παραγγέλνεις τηλεφωνικά.

Άραγε θα τα έχουν στημένα να τα βλέπεις πριν παραγγείλεις;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...