Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ζωή με 2 μωρά: οδηγός επιβίωσης;

Chrysoum

Recommended Posts

On 8/14/2020 at 8:18 PM, Chrysoum said:

Γειά σου! Όταν πήραμε το cooking chef το είχαμε βρει σε προσφορά οπότε ήταν πιο φθηνό από το thermomix, αρκετά πιο φθηνό θα έλεγα. Τώρα που το σκέφτομαι πάλι το cooking chef θα έπαιρνα ακόμη κι αν είχαν την ίδια τιμή γιατί εκτός από ότι μαγειρεύει είναι και κανονικό μίξερ, ενώ το thermomix αν θυμάμαι καλά μόνο μαγειρεύει. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, ειδικά όταν θέλω να κάνω κάτι slow cook. Τα βάζεις και το αφήνεις να κάνει το φαγητό. Επίσης χρησιμοποιώ εξίσου συχνά και το μίξερ, γάντζο για ψωμί. Τώρα εάν έχεις ήδη ένα καλό μίξερ, δεν έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω το cooking chef, μόνο το μαγείρεμα που το κάνει και το thermomix :)

Ευχαριστώ. Φλερτάρω πολύ με το thermomix, αυτό που με προβληματίζει είναι οι ποσότητες που μπορεί να μαγειρέψει. Εφόσον μου έδωσες θετικά σχόλια για το kenwood θα το κοιτάξω και αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...