Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ(ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Την ίδια απορία είχα και γω την προηγούμενη εβδομάδα. έχω μια κορούλα 2 χρονών και κάτι και άλλη μια 3.5 μηνών. Την μικρούλα την είχα δίπλα μου αλλά πλέον δεν χωρούσε το βράδυ να κοιμηθεί στο κουνάκι που την είχα (κοιμάται όλη νύχτα) ζοριζόταν. έπρεπε λοιπόν να την βάλω στην κούνια της η οποία είναι στο δωμάτιο της μεγάλης.

όμως η μεγάλη μέχρι να κοιμηθεί λέει όλο το ρεπερτόριο που ξέρει αλλά και παραμύθια κάποιες φορές. Σκεφτόμουνα λοιπόν τι θα γίνει με την μικρή. έκανα λοιπόν ένα βράδυ το πείραμα και πέτυχε!!!:D:D

Η μεγάλη, όχι οτι σταμάτησε να τραγουδάει, απλά το έκανε πιο σιγά και μείωσε και τον χρόνο. Η μικρή..... ύπνος του καλού καιρού:lol::lol: Ίσα ίσα την νανουρίζει κιόλας.

Θα σου πρότεινα να τους βάλεις μαζί για αρχή τα μεσημέρια. Να δεις πως πάει. Κ μετά και τα βράδια. Μην αγχώνεσαι! Είναι πιο εύκολο πιστεύω απ' ότι νομίζουμε!!!!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Link to comment
Share on other sites

βαλατα μαζι αν δενεχεις 2 παιδικα δωματια, το εναθα συνηθισει το αλλο και μετα ισως δεν ξυπναει

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εγώ τα έβαλα μαζί μόλις ο μικρός έγινε 3 μηνών ... μέχρι τότε ο μεγάλος ξυπνούσε την νύχτα και ερχόταν αγκαλία με όοοολα τα αρκουδάκια του στο δικό μας δωμάτιο. ε μόλις τα έβαλα στο ίδιο δεν ξανάρθε στο δικό μας... πιστεύω ότι πλέον είχε παρέα και δεν μας αναζητούσε το βράδυ.

αργότερα όμως το να τα βάλω μαζί για ύπνο ήταν θέμα... στην αρχή έβαζα τον μικρούλη και μόλις τον έπερνε ο ύπνος έβαζα και τον μεγάλο... γιατί και τα δύο ξύπνια δεν ηρεμούσαν και μιλούσαν μεταξύ τους....

τώρα πλέον τα στέλνω μαζί για ύπνο.. ε καμια φορά χαζολογάνε χαμηλόφωνα για να μην τα ακούσουμε αλλά μετά από λίγο κοιμούνται.

Ηλίας 5/7/2007

Νικόλας 3/4/2009

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω παρα πολλη θα το δοκιμασω συντομα.απλα θα πρεπει πρωτα να βαζω το μωρο να κοιματε και μετα τον μεγαλο γαιτι μαζι δεν ξερω αν θα κοιμηθει κανενα.αντε να παρουμε και εμεις οι μεγαλοι το δωματιο μας πισω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εχω ενα αγορακι 3 χρονων ειμαι τωρα εγκυος 4 μηνων :P ο μεγαλος μου κοιμαται απο της 9 η ωρα και μονος του...ποτε θα ειναι καλυτερα να βαλω την κουνια στο δωματιο????:?:

Link to comment
Share on other sites

αναλογως το παιδι.αν θα ξυπναει απο το κλαμα του μωρου,κρατησε το στο δωματιο σου μεχρι να σταματησει να ξυπναει τη νυχτα.μετα δεν υπαρχει λογως να μην ειναι στο ιδιο δωματιο.

NRNSp2.pngsMstp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...