Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτο βράδυ χωρίς πιπίλα

Recommended Posts

Just now, Deena είπε:

Επισης, μπορείς να βάζεις όλα τα σκεύη στο πλυντήριο και να πλένει το βράδυ ή όσο κάθεστε.

Δεν ξέρω για την Εσπερος αλλά για εμάς το πλυντήριο είναι μια πονεμένη ιστορία... Εχουμε και δεν το χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ τελικά γιατί δεν μας φαίνεται να τα πλένει καλά, παρόλο που τα ξεβγαζουμε κιόλας πριν τα βάλουμε. Ειδικά κατσαρόλες δεν παίζει με τίποτα να καθαρίσουν. Οπότε πλένουμε στο χέρι κ το πλυντήριο το χρησιμοποιούμε για στεγνωτηρι, χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, little lamb είπε:

Δεν ξέρω για την Εσπερος αλλά για εμάς το πλυντήριο είναι μια πονεμένη ιστορία... Εχουμε και δεν το χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ τελικά γιατί δεν μας φαίνεται να τα πλένει καλά, παρόλο που τα ξεβγαζουμε κιόλας πριν τα βάλουμε. Ειδικά κατσαρόλες δεν παίζει με τίποτα να καθαρίσουν. Οπότε πλένουμε στο χέρι κ το πλυντήριο το χρησιμοποιούμε για στεγνωτηρι, χαχα!

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Ούτε στο δυνατό προγραμμα; Πάντως, σε μια φίλη μου της είχαν πει από τον κατασκευαστή να μην ξεπλένει τα πιάτα πριν τα βάλει, μειώνεται η αποδοτικότητα του πλυντηρίου.

Εμένα τρίζουν από καθαριότητα, το μόνο που δεν έβαζα μέσα ήταν παλιά τα μπιμπερό. Γενικά πρέπει να είναι ειδική περίπτωση για να πλύνω κάτι στο χέρι (πχ γάστρα, μεγάλο ταψί), προτιμώ να βάλω 1 πλυντήριο παραπάνω για να χωρέσουν όλα.

Just now, Deena said:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Ούτε στο δυνατό προγραμμα; Πάντως, σε μια φίλη μου της είχαν πει από τον κατασκευαστή να μην ξεπλένει τα πιάτα πριν τα βάλει, μειώνεται η αποδοτικότητα του πλυντηρίου.

Εμένα τρίζουν από καθαριότητα, το μόνο που δεν έβαζα μέσα ήταν παλιά τα μπιμπερό. Γενικά πρέπει να είναι ειδική περίπτωση για να πλύνω κάτι στο χέρι (πχ γάστρα, μεγάλο ταψί), προτιμώ να βάλω 1 πλυντήριο παραπάνω για να χωρέσουν όλα.

Tα ίδια και εγώ! Βάζω μέσα τα πάντα εκτός από ταψιά και τη μεγάλη κατσαρόλα. Επίσης αν δεν είναι πλυμένα απο πλυντήριο, σιχαίνομαι να φάω. Η πεθερά μου συχνά πιάνει και τα πλένει και τα ξαναβάζω στο πλυντήριο.

Εγώ μετά τις 10 που θα κοιμηθεί το παιδί, αρνούμαι να κάνω την οποιαδήποτε δουλειά. Ακόμη και το να βάλω ένα φαγητό να γίνεται. Άλλωστε στο σπίτι επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή όταν κοιμάται το παιδί. Όχι να βάλω σκούπα ή να τακτοποιώ πιάτα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να φτιάξω το σπίτι για τη νταντά . Συνήθως χάλια το βρίσκει, αλλά ειλικρινά αδιαφορώ για το τι θα σκεφτεί για μένα. Όχι η συγκεκριμένη, η οποιαδήποτε. Αρνούμαι να αγχωθώ και γι' αυτό. 

Just now, Yovanna είπε:

ίδια και εγώ! Βάζω μέσα τα πάντα εκτός από ταψιά και τη μεγάλη κατσαρόλα. Επίσης αν δεν είναι πλυμένα απο πλυντήριο, σιχαίνομαι να φάω. Η πεθερά μου συχνά πιάνει και τα πλένει και τα ξαναβάζω στο πλυντήριο.

Εμάς μένουν και στάμπες του νερού στα μαχαιροπήρουνα. Ο άντρας μου κάνει ο αντίθετο, χαχα! αν έχουν πλυθεί στο πλυντήριο τα πλένει μετά λίγο στο χέρι έστω με νερό μόνο, επειδή το πλυντήριο λέει αφήνει σαπούνι γιατί δεν τα τρίβει και αν δεν τρίψεις χειροκίνητα δεν φεύγει (γιατί γενικά δεν θέλει χημικά και τέτοια)

Just now, Yovanna είπε:

Tα ίδια και εγώ! Βάζω μέσα τα πάντα εκτός από ταψιά και τη μεγάλη κατσαρόλα. Επίσης αν δεν είναι πλυμένα απο πλυντήριο, σιχαίνομαι να φάω. Η πεθερά μου συχνά πιάνει και τα πλένει και τα ξαναβάζω στο πλυντήριο.

Εγώ μετά τις 10 που θα κοιμηθεί το παιδί, αρνούμαι να κάνω την οποιαδήποτε δουλειά. Ακόμη και το να βάλω ένα φαγητό να γίνεται. Άλλωστε στο σπίτι επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή όταν κοιμάται το παιδί. Όχι να βάλω σκούπα ή να τακτοποιώ πιάτα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να φτιάξω το σπίτι για τη νταντά . Συνήθως χάλια το βρίσκει, αλλά ειλικρινά αδιαφορώ για το τι θα σκεφτεί για μένα. Όχι η συγκεκριμένη, η οποιαδήποτε. Αρνούμαι να αγχωθώ και γι' αυτό. 

Κι εμένα δεν χωράει ταψιά και μεγάλη κατσαρόλα. Μετα είναι τα πλαστικά τάπερ, οι λεκάνες, τα σκεύη του παιδιού... πολύ πλύσιμο. Ειδικά αυτό το μπιμπερό από το γάλα κάθε βράδυ με σκοτώνει.

ΠΟλύ κουλ σας βρίσκω με την νταντά. Κανονικά η καθαριότητα του σπιτιού είναι κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάθε μέρα ασχέτως νταντάς, αλλά παρασκευή και σάββατο βράδυ δεν ασχολούμαι πολύ, το σημείο που παίζει καθιστός ο μικρός είναι γενικά καθαρό, στο υπολοιπο σπίτι κάνω ότι δεν πειράζει. Αλλά να έρχεται η κοπέλα και να βλέπει στάμπες ή ψίχουλα στο πάτωμα, το ντρέπομαι πολύ. Εδώ ντρέπομαι το μπαλκόνι που είναι χάλια λόγω καιρού ή τα τζάμια που δεν καθαρίζω όταν φυσάει και τα γεμίζει άμμο συνέχεια. είναι νέα κοπέλα και λογικά δεν θα το κακοχαρακτηρίζει πολύ. γι αυτό δεν ήθελα να φέρω και μεγάλη, γιατί θα ένιωθα ότι έχω μια πεθερά στο σπίτι!

Διαφημίσεις

Just now, Έσπερος είπε:

Κι εμένα δεν χωράει ταψιά και μεγάλη κατσαρόλα. Μετα είναι τα πλαστικά τάπερ, οι λεκάνες, τα σκεύη του παιδιού... πολύ πλύσιμο. Ειδικά αυτό το μπιμπερό από το γάλα κάθε βράδυ με σκοτώνει.

ΠΟλύ κουλ σας βρίσκω με την νταντά. Κανονικά η καθαριότητα του σπιτιού είναι κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάθε μέρα ασχέτως νταντάς, αλλά παρασκευή και σάββατο βράδυ δεν ασχολούμαι πολύ, το σημείο που παίζει καθιστός ο μικρός είναι γενικά καθαρό, στο υπολοιπο σπίτι κάνω ότι δεν πειράζει. Αλλά να έρχεται η κοπέλα και να βλέπει στάμπες ή ψίχουλα στο πάτωμα, το ντρέπομαι πολύ. Εδώ ντρέπομαι το μπαλκόνι που είναι χάλια λόγω καιρού ή τα τζάμια που δεν καθαρίζω όταν φυσάει και τα γεμίζει άμμο συνέχεια. είναι νέα κοπέλα και λογικά δεν θα το κακοχαρακτηρίζει πολύ. γι αυτό δεν ήθελα να φέρω και μεγάλη, γιατί θα ένιωθα ότι έχω μια πεθερά στο σπίτι!

Η λύση είναι σκουπάκι για τα ψίχουλα και επιτόπου καθάρισμα με υγρό χαρτί ή υγρό πανάκι πατώματος για τις στάμπες.

Ενταξει ταψιά και μεγάλες κατσαρόλες κανένα πλυντήριο δεν χωράει (εκτός αν αφιερώσεις ειδική πλύση μόνο για αυτά), αλλά όλα τα υπόλοιπα γιατί όχι;

Εγω βάζω πλυντήριο όλα τα πλαστικά και τα παιδικά σκεύη που είχα/έχω, μόνο το μπιμπερό έπλενα στο χέρι.

Just now, Deena είπε:

για τα ψίχουλα και επιτόπου καθάρισμα με υγρό χαρτί ή υγρό πανάκι πατώματος για τις σ

Το υγρό πΑνακι το είχατε ξαναπει κ το ξεχασα. παντως δεν ειναι ιδιο με το σφουγγαρισμενο. το σκουπάκι ειναι λατρεμένο κ σωτήριο. αλλα σπίτι που να αστράφτει δεν εχω ποτε. μονο οταν ηταν νεογέννητος ο μικρος κ τα εκανε ολα ο αντρας μου. ολα γυάλιζαν. 

τα πλαστικά τα φοβαμαι για το πλυντηριο. θα με έσωζε αν έμπαιναν κ τα ταπερ. Του μικρου ακομα τα κανω με το βρεφικο απορρυπαντικό. 

Just now, Έσπερος είπε:

Εγώ καταλαβαίνω να θέλει κάποιος να έχει ένα αξιοπρεπές σπίτι όταν έρχεται κάποιος ξένος, είτε είναι νταντά, είτε φίλος, είτε γνωστός. Και εγώ συμμαζεύω λιγάκι όταν δέχομαι κόσμο. Δε θα καθόμουν όμως να κάνω σφουγγαρίσματα στις 11 το βράδυ, πολύ περισσότερο δε, δε θα ξυπνούσα μέσα στο άγχος αξημέρωτα για να μαζέψω μήπως και με ξακοχαρακτηρίσει η κοπέλα. Στην τελική αν έχω γενικά ένα συμπαθητικό για τα μέτρα μου σπίτι και εκείνη θεωρεί ότι το σπίτι μου πρέπει να λάμπει είναι δικό της το θέμα και όχι δικό μου. Γενικά έχω συνδυάσει τα αγχωτικά ξυπνήματα με σοβαρότερα προβλήματα όπως σου είπα και πριν.

Just now, Έσπερος said:

Για καθημερινή καθαριότητα σπιτιού, δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε διάθεση. Κάθε 15 έρχεται μια γυναίκα και κάνει γενική καθαριότητα και σίδερο. Τη βδομάδα που δεν έρχεται, κάνω ένα σκούπισμα ,σφουγγάρισμα , σαπούνισμα τα μπάνια. Ούτε καν βεράντες. Τον νεροχύτη τον καθαρίζω πάντα μετά το φαγητό και τέλος. Μετά, ακόμη και ένα κουταλάκι να χρησιμοποιήσουμε, μπαίνει απευθείας στο πλυντήριο. Δεν θέλω τίποτα στο νεροχύτη. Τώρα, αν φάει κρακεράκι το παιδί στο σαλόνι και γεμίσει ψίχουλα και το πάρω χαμπάρι, θα τα μαζέψω. Όχι όμως για τη νταντά. Πραγματικά , το αν θα με κακοχαρακτηρίσει, δεν περιλαμβάνεται στα πράγματα που με απασχολούν. Το μόνα πράγματα που μαζεύω πριν έρθει, είναι λαπτοπ, ταμπλετ, κτλ, κι αυτό γιατί φοβάμαι μήπως κάνει καμιά ζημιά. Επίσης και η πεθερά μου όταν έρχεται δεν κάνω κάτι! Ούτως ή άλλως για να περπατήσεις στο σπίτι, κλωτσάς μπάλες (΄έχουμε γύρω στις 30), κομμάτια παζλ και αυτοκινητάκια. αν δεν προσέξεις, δεν την γλιτώνεις την τούμπα!

Just now, Yovanna είπε:

Για καθημερινή καθαριότητα σπιτιού, δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε διάθεση. Κάθε 15 έρχεται μια γυναίκα και κάνει γενική καθαριότητα και σίδερο. Τη βδομάδα που δεν έρχεται, κάνω ένα σκούπισμα ,σφουγγάρισμα , σαπούνισμα τα μπάνια. Ούτε καν βεράντες. Τον νεροχύτη τον καθαρίζω πάντα μετά το φαγητό και τέλος. Μετά, ακόμη και ένα κουταλάκι να χρησιμοποιήσουμε, μπαίνει απευθείας στο πλυντήριο. Δεν θέλω τίποτα στο νεροχύτη. Τώρα, αν φάει κρακεράκι το παιδί στο σαλόνι και γεμίσει ψίχουλα και το πάρω χαμπάρι, θα τα μαζέψω. Όχι όμως για τη νταντά. Πραγματικά , το αν θα με κακοχαρακτηρίσει, δεν περιλαμβάνεται στα πράγματα που με απασχολούν. Το μόνα πράγματα που μαζεύω πριν έρθει, είναι λαπτοπ, ταμπλετ, κτλ, κι αυτό γιατί φοβάμαι μήπως κάνει καμιά ζημιά. Επίσης και η πεθερά μου όταν έρχεται δεν κάνω κάτι! Ούτως ή άλλως για να περπατήσεις στο σπίτι, κλωτσάς μπάλες (΄έχουμε γύρω στις 30), κομμάτια παζλ και αυτοκινητάκια. αν δεν προσέξεις, δεν την γλιτώνεις την τούμπα!

Οπως τα λες κι εγω, απλα δεν τα αφηνω να τρωνε πουθενα περα απο το τραπεζι της κουζινας,οποτε μολις φανε μπαινει σκουπακι. Τα παπουτσια μενουν εξω απο το σπιτι, οποτε με αυτο εξασφαλιζεις μια καθαριοτητα. Αν υπαρχει ομως λιγη σκονη δεν πειραζει..

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Μια απορία που έχω προς όλες τις μαμάδες που κοιμούνται τα παιδιά τους αργά: πότε κοιμάστε εσείς; πώς συμπληρώνετε ύπνο; όταν κοιμόταν 9-9.30, προλάβαινα και κάποιες δουλειές να τελειώσω και να δούμε ταινία, ίσως και ολόκληρη, και να κοιμηθώ πριν τις 12 να κλείσω ένα 7ωρο. Όσο το καθυστερεί, και κουρασμένη είμαι για πολλά πολλά, και τις ταινίες αφήνω στη μέση, και δουελιές πολλές δεν κάνω, και τελικά κοιμάμαι στις 12 και ξυπνάω στις 6.30 το αργότερο γιατί με το άγχος που έχω μην δεν είναι το σπίτι όπως πρέπει, ξυπνάω τελικά πολύ νωρίτερα. Δεν μπορώ να φανταστώ να κοιμάται και πιο αργά δηλαδή!!!

Τώρα πηγαίνουμε απόγευμα, όμως μέχρι να φάει και να χωνέψει είναι αργά, πάμε μετά τις 5. Με τον άντρα μου μόνοι μας πηγαίναμε κατά τις 3-4 αλλά μπαίναμε κατευθείαν στη θάλασσα, οπότε όταν βγαίναμε έξω είχε πέσει ο ενοχλητικός ήλιος. Τώρα δεν αντέχω καθόλου τον ήλιο, αν βγούμε έξω μετά τις 11 ή πριν τις 7 υποφέρω. Όχι ότι δεν είμαι κρυουλιάρα. Αλλά όσο μεγαλώνω ο ήλιος με ενοχλεί όλο και πιο πολύ. Μάλλον φταίει ο ήλιος του Αιγαίου. 

Δεν το κάνω με μεγάλη επιτυχία και τον λυπάμαι πολύ κιόλας. Σήμερα από τις 2 και κάτι τον σήκωσα σχεδόν 3 και τον έβαλα με την τσίμπλα στο μάτι να φάει για να μη χάσουμε το μπάνιο. 

Κι εγώ κοιμάμαι αργά, θέλω τουλάχιστον ένα δίωρο να κάνω κάποια πράγματα που με χαλαρωνουν, τις τελευταίες δουλειές του σπιτιού τις έχω κάνει πριν ξεκινησουμε ρουτίνα. 

Κι εμένα τα παιχνίδια δεν με ενοχλούν, δεν τα θεωρώ ακαταστασία. Η μικρή δεν μπουσουλαει/περπατάει οπότε δεν βολευει πχ να τα έχουμε σε ένα καλάθι και όλη την ώρα να τα βγάζουμε, οπότε έχουμε μερικά γύρω απ'το τραπεζάκι σαλονιού, μερικά στην περιοχή της τραπεζαρίας, μερικά στην κουζίνα, μερικά στο πάρκο κλπ κλπ ώστε όπου κι αν την ακουμπήσουμε να έχει κάτι. Όταν περπατήσει κ θα βρίσκει μόνη της οποίο θέλει θα τα βάζω κάπου όλα μαζί. Τα δικά μας πράγματα που δεν είναι στη θέση τους όμως με ενοχλούν πολύ. Πχ ρούχα στις καρέκλες, λαστιχακια, σακούλες, μπουκαλάκια αντισηπτικού, φυλλάδια, κλειδιά, τσάντες κλπ πάνω στην τραπεζαρία κλπ, μην πω για το ριχταρι που γλιστράει συνέχεια. Είμαστε και λίγο under construction επειδή μετακομίσαμε πρόσφατα κι έτσι όλο έχουμε κάποια νέα ογκώδη συσκευασία, κάποιο μπλακεντεκερ, κάποιο εργαλείο κήπου, κάποια σακούλα/κούτα/βαλιτσα με πράγματα που φέρνουμε σταδιακά κλπ κλπ. Οπότε τα παιχνίδια μου φαίνονται σαν διακόσμηση, χαχα! Τα λούτρινα μ'αρεσει και να τα στήνω να τα βλέπω παρά να είναι σε ένα καλάθι :-P

Επεξεργάστηκαν by little lamb

Just now, Yovanna είπε:

Εγώ όμως 2 το μεσημερι το αργότερο είμαι σπίτι μου κ ο άντρας μ το ιδιο. δεν δικαιολογείται να μην γυαλίζει το σπίτι. 

Τωρα αν σου πω ότι κάθε βράδυ ή χαράματα μαζεύω ένα ένα τα σφηνώματα στη θέση τους κ φτιάχνω όλα τα παζλ κ μαζεύω μπάλες κ αυτοκινητάκια κ γενικά ο,τι παιχνιδι ειναι εξω; 

On 6/21/2020 at 4:28 PM, Yovanna said:

Ο μικρός μου, 2,5 και ενός μήνα, αποφάσισε εδώ και 3 μέρες από μόνος του, να κόψει την πιπίλα! Δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ψυχολογικά, να φανταστείτε το πρώτο βράδυ χρυσό τον έκανα να την βάλει, αλλά εκείνος ανένδοτος. Από τότε ούτε να την δει δεν θέλει. Δεν ξέρω πώς του ήρθε. Το θέμα είναι ότι δυσκολεύεται πολύ να αποκοιμηθεί. Πάνω από μια ώρα το μεσημέρι και σχεδόν μια ώρα το βράδυ , με πολύ νανούρισμα. Τον ρωτάω αν θέλει πιπίλα και μου λέει όχι. Οπότε το πήρα απόφαση και λέω να τις πετάξω , μην τυχόν και κάνει κανένα πισωγύρισμα αργότερα. Αλήθεια, είναι πολλά παιδάκια που την έκοψαν μόνα τους , ή είναι περίπτωση ο δικός μου? Μεγάλη ταλαιπωρία πάντως..

Η αλήθεια είναι οτι δε μπορώ να φανταστώ σε αυτή την ηλικία πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι.....Εμείς την κόψαμε μαχαίρι σε ένα βράδυ μέσα, τη μέρα που έκλεισε το χρόνο. Παίρνει λίγο παραπάνω να κοιμηθεί αλλά όχι τραγικά.....η αλήθεια είναι οτι ενώ πριν την είχε όλη μέρα διαθέσιμη, μόλις την κόψαμε δεν την ξαναζήτησε ποτέ, πιθανολογώ επειδή ήταν πολύ μικρή.....αλλά επίτηδες το κάναμε τώρα για να αποφύγουμε τέτοιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στο μέλλον....Γενικά και με την πιπίλα και με πολλά άλλα πράγματα πιστεύω οτι, εκτός της φάσης που είναι απολύτως απαραίτητα, όταν μένουν και αργότερα ουσιαστικά δημιουργούν ανάγκες εκεί που δεν υπάρχουν.

Προς το παρόν όποια μετάβαση χρειάστηκε να κάνουμε στον πρώτο χρόνο (δωμάτιο, κλειστή πόρτα, κούνια, διακοπή πιπίλας, ύπνος στο κρεβάτι και στο σκοτάδι κλπ.) έχω την αίσθηση οτι ηταν πολύ πιο εύκολη σε σχέση με το να είχαμε καθυστερήσει.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι για την πιπιλα οι οδηγίες γενικά λένε να κοπεί μετά το πρώτο έτος, τότε θεωρείται ευκολότερο. 

@annoulen όντως το παράκανα αλλά το είχα έγνοια από καιρό αυτό, ήθελα να ανοίξω κ ένα θέμα για το πώς καταφέρνετε και διατηρείτε τα σπίτια καθαρά, γιατί το θέμά μου δεν είναι ότι δεν έχω χρόνο, είναι ότι το σπίτι λερώνεται όσες φορές κι αν το καθαρίσω μέσα στη μέρα!!!! πρέπει όντως να ανοίξω νέο θέμα. 

14 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

......

@annoulen όντως το παράκανα αλλά το είχα έγνοια από καιρό αυτό, ήθελα να ανοίξω κ ένα θέμα για το πώς καταφέρνετε και διατηρείτε τα σπίτια καθαρά, γιατί το θέμά μου δεν είναι ότι δεν έχω χρόνο, είναι ότι το σπίτι λερώνεται όσες φορές κι αν το καθαρίσω μέσα στη μέρα!!!! πρέπει όντως να ανοίξω νέο θέμα. 

Καλέ όλοι παρασυρόμεθα και άλλωστε το θέμα (το δικό σου) ήταν "πιασάρικο", απ' ότι είδες :)

Και για να πω κ εγώ κάτι, και να συνεχίσω να είμαι εκτός θέματος, εμένα το δικό μου σπίτι, με 2 αγόρια ηλικίας δημοτικού, δεν διατηρείται καθαρό παρά μόνο τις πρώτες ας πούμε 2 ώρες (μετά το καθάρισμα, κάθε σάββατο πρωί αυτό), μετά άστα να πάνε. Απλώς "έμαθα" να ζω και με σκόνη και με ψίχουλα στο πάτωμα και με μία κάλτσα πεταμένη κάτω από τον καναπέ κλπ κλπ .... η αλήθεια είναι ότι λείπω περίπου πάνω από 12 ώρες την ημέρα (δουλειά και απογευματινές δραστηριότητες των παιδιών), οπότε δεν τα "πολυβλέπω" και όταν είμαι σπίτι, ασχολούμαι με το μαγείρεμα, που είναι πιο sos ας πούμε. Και είμαι σίγουρη ότι πολλές μανούλες κάνουν το ίδιο.  

Επεξεργάστηκαν by annoulen

@Yovanna πώς πάτε με την πιπίλα; ή μάλλον χωρίς την πιπιλα; 

Σε ζηλεύω. Εδώ είναι δυο μέρες που δεν ξέρω γιατί, του κολλησε να ζητάει κ τις 4 πιπίλες που έχουμε. Και επειδή τις παρατάει εδώ κ εκεί κ δεν προλαβαίνουμε να τις μαζέψουμε, τις βρισκει οποτε να'ναι και εχει συνεχεια στο στομα μια την οποια δαγκώνει με δύναμη ή μιλάει μ αυτή στο στόμα κ ο ήχος του μάσημα τις ή της ομιλίας με την πιπιλα στο στομα μου τη δινει. μαζι μ αυτο εχουμε 8 μποφορ και ο αερας βουίζει ασταμάτητα απο Πεμπτη μεσημέρι, κι έχω κι αυτό το θόρυβο στο κεφάλι μου, ολο αυτο με το ηχο της πιπιλας με εκνευριζει απιστευτα. 

Just now, Έσπερος said:

@Yovanna πώς πάτε με την πιπίλα; ή μάλλον χωρίς την πιπιλα; 

Σε ζηλεύω. Εδώ είναι δυο μέρες που δεν ξέρω γιατί, του κολλησε να ζητάει κ τις 4 πιπίλες που έχουμε. Και επειδή τις παρατάει εδώ κ εκεί κ δεν προλαβαίνουμε να τις μαζέψουμε, τις βρισκει οποτε να'ναι και εχει συνεχεια στο στομα μια την οποια δαγκώνει με δύναμη ή μιλάει μ αυτή στο στόμα κ ο ήχος του μάσημα τις ή της ομιλίας με την πιπιλα στο στομα μου τη δινει. μαζι μ αυτο εχουμε 8 μποφορ και ο αερας βουίζει ασταμάτητα απο Πεμπτη μεσημέρι, κι έχω κι αυτό το θόρυβο στο κεφάλι μου, ολο αυτο με το ηχο της πιπιλας με εκνευριζει απιστευτα. 

Πάρα πολύ καλά! Δεν την έχει αναφέρει ποτέ! Είμαστε σχεδόν εκεί που είμασταν πριν με τον ύπνο. Κάνα δεκάλεπτο παραπάνω μας παίρνει να κοιμηθεί. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...