Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικονομικές διακοπές! 5-7 ημέρες εξωτερικό

ponemeni

Recommended Posts

3 minutes ago, xrigio said:

Μπορείς να μου πεις τι πακέτο η μεμονωμενα βρήκες για Κωνσταντινούπολη που να σου καλύπτει με 1000 ευρώ μετακίνηση διαμονή φαγητό αξιοθέατα μικροφώνου κλπ; 

Δηλαδή εισιτήρια και ξενοδοχείο ποσό τα βρήκες για 3 ατομα;

Εάν κάνετε αναζήτηση στο ιντερνετ θα βρείτε προσφορές σε πακέτα που (αυτό που είδα εγώ ήταν 355 ευρώ το άτομο για 5 ημέρες και 280 το παιδί) καλύπτονται από αυτό το ποσό...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ponemeni είπε:

Καλησπέρα, έχετε δίκιο άργησα να το κοιτάξω αλλά δεν ξέραμε μέχρι πριν λίγες ημέρες αν θα παίρναμε άδεια τελικά μαζί με τον σύζυγο. Έχω απογοητευτεί λίγο με τις τιμές, σίγουρα τα all inclusive είναι πολύ ακριβά, όχι για εμάς. Αν δεν καταφέρω να βρω κάτι θα το αφήσω μήπως τα καταφέρουμε για το καλοκαίρι. Ελλάδα να σας πω την αλήθεια δεν θέλω, προτιμώ να μαζέψω χρήματα και να πάω κάπου πιο καλά και να αλλάξουμε παραστάσεις παρά να πάω κάπου με ίσως λιγότερα λεφτά μόνο και μόνο για να πάω κάπου.

Το πρόβλημα είναι με την δουλειά, με τις άδειες, οπότε δεν μπορώ να κλείσω αεροπορικά αρκετά νωρίς γιατί δεν ξέρουμε αν θα έχουμε άδεια!

Μήπως έχετε πάει Κωνσταντινούπολη? και εκεί με έλκει ως προορισμός! και λογικά είναι πιο κοντά!

Τώρα τα χρήματα που υπολογίζαμε μάξιμουμ είναι γύρω στα 1000 ευρώ. Δεν νομίζω ότι είναι λίγα, ας πούμε για 7 ημέρες, οκ μπορούμε να μείνουμε και λιγότερο αν είναι, είναι όμως γύρω στα 150 ευρώ την ημέρα, προσωπικά μου φαίνονται πολλά. Βέβαια έχουμε χρόνια να πάμε διακοπές, αλλά 150 ευρώ την μέρα για διαμονή και φαγητό δεν φτάνουν? Πόσο χρειάζεται δηλαδή κάποιος για κάτι φτηνό? δεν ψάχνω ακριβά, φτηνά ψάχνω.

Νομίζω ότι τα πεντάστερα είναι τελείως εκτός του δικού μας βεληνεκούς, κάτι σε ξενοδοχείο οικονομικό αναζητώ! Σας ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολείστε!

1000 ευρώ είναι περισσότερα από όσο θα δίναμε εμείς για μια βδομαδα ως οικογένεια 5 ατόμων στην Ελλάδα, οπότε προφανώς και γίνεται με πολύ λιγότερα, το θέμα είναι πως φαντάζεσαι τις διακοπές. Αν ψάξεις σε booking και airbnb, το ξενοδοχείο άνετα βγαίνει και με 20 και 30 ευρώ για ένα δίκλινο για στεριανή Ελλάδα ή Κρήτη (Κυκλάδες είναι εντελώς άλλη κατηγορία τιμων) και από εκεί και πέρα είναι τα έξοδα μετακίνησης (οπότε ψάχνεις οδικούς προορισμούς για να γλυτώσεις καράβι - αεροπλάνο) συν ό,τι φάτε, όπου πάλι, αν το περιορίσετε σε ένα συνδυασμό από ταβέρνα και είτε κάποιο μαγείρεμα στο διαμέρισμα είτε πιο πρόχειρο φαγητό, μπορεί να μη σας έρθει και πάνω από 30 ευρώ τη μέρα, πάλι αναλόγως τον προορισμό. Μας έτυχε τον Αυγουστο που μας πέρασε π.χ. στη Νότια Κρήτη να πληρώνουμε 30-40 ευρώ το πολύ το γέυμα μέχρι σκασμού για 5 άτομα, ενώ από την άλλη μέσα στα Χανιά το ίδιο ακριβώς φαγητό πήγαινε τα διπλάσια.

2 minutes ago, xrigio said:

Φαγητό αξιοθέατα κλπ; Εσύ μας είπες 1000 όλα μέσα. Αεροπορικά ήταν; 

Ορίστε τι καλύπτει... εάν έχετε να μου προτείνετε κάτι πολύ ευχαρίστως να το διαβάσω...

Δίκλινο/Τρίκλινο    Παιδικό*    Μονόκλινο
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ    275,00 €    255,00 €    350,00 €
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ    300,00 €    280,00 €    400,00 €
* έως 12 ετών σε δωμάτιο με δύο ενήλικες

Περιλαμβάνονται
•    Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
•    Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
•    Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  3 ή 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό μπουφέ
•    Δώρο 2 γεύματα ή δείπνα ένα εκ των οποίων σε πολυτελές κέντρο διασκέδασης με χανουμάκια και τοπικούς χορούς.
•    Όλες οι ξεναγήσεις με τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό
•    Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
•    Εκπτωτικό κουπόνι (αξίας €50 ) για την επόμενη εκδρομή σας με το γραφείο μας

Δεν περιλαμβάνονται

•    Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
•    Είσοδοι σε μουσεία και εισιτήρια πλοίων για Πριγκιπονήσια (135 Τ.L το άτομο συνολικά)
•    Ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
•    Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειας αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

Όπως βλέπεις και εσύ δεν περιλαμβάνει φόρους ούτε εισιτήρια αξιοθεατων και έχει μόνο δύο γεύματα. 

Αυτό που θέλω να πω φιλικά είναι ότι αν το μπάτζετ σας για όλα είναι 1000 ευρώ ταξίδι τελευταίας στιγμής στο εξωτερικό δε γίνεται. 

Στο πακέτο που λες με φόρους φαγητά αξιοθέατα θες μίνιμουμ 500 κατοστάρικα επιπλέον. 

Αν σας παίρνει για παραπάνω οκ αλλιώς είτε το καλοκαίρι με έγκαιρο πρόγραμματισμο είτε εντός Ελλάδας σε 5στερο ξενοδοχείο όλα πληρωμενα

Διαφημίσεις

1 minute ago, xrigio said:

Όπως βλέπεις και εσύ δεν περιλαμβάνει φόρους ούτε εισιτήρια αξιοθεατων και έχει μόνο δύο γεύματα. 

Αυτό που θέλω να πω φιλικά είναι ότι αν το μπάτζετ σας για όλα είναι 1000 ευρώ ταξίδι τελευταίας στιγμής στο εξωτερικό δε γίνεται. 

Στο πακέτο που λες με φόρους φαγητά αξιοθέατα θες μίνιμουμ 500 κατοστάρικα επιπλέον. 

Αν σας παίρνει για παραπάνω οκ αλλιώς είτε το καλοκαίρι με έγκαιρο πρόγραμματισμο είτε εντός Ελλάδας σε 5στερο ξενοδοχείο όλα πληρωμενα

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, πάντως το καλοκαίρι που χάζευα διάφορα ξενοδοχεία όπως αυτά που λέτε (όχι ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω) ήταν μίνιμουμ 300 ευρώ την ημέρα οπότε είναι απαγορευτικά για την δική μου οικονομική κατάσταση.

πρίν από 17 λεπτά , ponemeni είπε:

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, πάντως το καλοκαίρι που χάζευα διάφορα ξενοδοχεία όπως αυτά που λέτε (όχι ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω) ήταν μίνιμουμ 300 ευρώ την ημέρα οπότε είναι απαγορευτικά για την δική μου οικονομική κατάσταση.

Το Πάσχα είναι πολύ φθηνότερα υπάρχουν πακέτα. Το δε καλοκαίρι Επίσης υπάρχουν και φθηνότερα. 

Μόνο οι φόροι αεροδρομίων είναι γύρω στα 80 ευρώ ανά άτομο δηλαδή 240 τα τρία για να καταλάβεις. 

https://www.manessistravel.gr/el/pascha-giannena-sto-epirus-palace-5-me-to-ich-sas

640 ευρώ 5 μερες τα τρία άτομα πλήρη διατροφή για παράδειγμα 

https://www.manessistravel.gr/el/pascha-sti-zakuntho-sto-galaxy-beach-resort-me-to-ix-sas

410 ευρώ επίσης 5 ημέρες 

Αν θες υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά πακέτα εντός του μπάτζετ σου

Επεξεργάστηκαν by xrigio

13 ώρες πρίν, ponemeni είπε:

Τώρα τα χρήματα που υπολογίζαμε μάξιμουμ είναι γύρω στα 1000 ευρώ. Δεν νομίζω ότι είναι λίγα, ας πούμε για 7 ημέρες, οκ μπορούμε να μείνουμε και λιγότερο αν είναι, είναι όμως γύρω στα 150 ευρώ την ημέρα, προσωπικά μου φαίνονται πολλά. Βέβαια έχουμε χρόνια να πάμε διακοπές, αλλά 150 ευρώ την μέρα για διαμονή και φαγητό δεν φτάνουν? Πόσο χρειάζεται δηλαδή κάποιος για κάτι φτηνό? δεν ψάχνω ακριβά, φτηνά ψάχνω.

Νομίζω ότι τα πεντάστερα είναι τελείως εκτός του δικού μας βεληνεκούς, κάτι σε ξενοδοχείο οικονομικό αναζητώ! Σας ευχαριστώ πολύ πάντως που ασχολείστε!

Πιστεύω ότι τα 1000 ευρώ είναι μια χαρά για εξωτερικό. Στην ουσία μιλάμε για 2 άτομα (το παιδάκι είναι μωρό αν έχω καταλάβει καλά; ) Ίσως δύσκολο για 8 μέρες, αλλά 4 μέρες νομίζω τις βγάζετε άνετα.

Είχα και εγώ να σου προτείνω πολλούς προορισμούς εντός Ελλάδας, αλλά αφού το έχετε αποκλείσει δεν θέλω να σε μπερδέψω ή να σου αλλάξω γνώμη.

Ιταλία πήγα πρόσφατα και οι τιμές δεν είναι τόσο τραγικές.  πχ Φλωρεντία ή ακόμα και Βενετία (όπου αυτή την περίοδο έχουν πέσει οι τιμές) μπορείτε να βρείτε κάτι οικονομικό με ημιδιατροφή (είναι φθηνότερο από το να τρώτε έξω). Αν βρείτε και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θα είστε ΟΚ. Διαλέξτε μια πόλη, μείνετε στο κέντρο και μετακινηθείτε στα πέριξ με τα πόδια. Αν κάνετε σωστή διαχείριση, νομίζω ότι τα 1000 ευρώ είναι αρκετά για 4 μέρες. Ψάξτε για ξενοδοχείο μέσω πρακτορείου ή ακόμα και απευθείας.

Συμφωνώ ότι τα 1000 ευρώ σε καλύπτουν για κοντινό προορισμό στο εξωτερικό για 3-4 ημέρες. Κατα τη γνώμη μου μια χαρά είναι και οι 3 μέρες. Θα προλάβετε να επιστρέψετε, να ξεκουραστείτε, το παιδάκι δεν θα εξαντληθεί, και θα περάσετε την υπόλοιπη άδειά σας χαλαρά

Ειλικρινά εσείς που λετε ότι είναι οκ τα 1.000 ευρώ για όλα μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα μόνο για αεροπορικά εισιτήρια (για 3 άτομα, δεν λεει πουθενά για μωρό, οπότε θέλει 3 εισιτηρια) τις ημέρες του Πάσχα;

Αν είχε μεριμνήσει νωρίτερα θα ήταν αλλιώς αλλά τώρα δεν μπορεί να βρει φθηνα αεροπορικά για το Πάσχα

Ας μην λέμε ότι θέλουμε.

Επεξεργάστηκαν by xrigio

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, xrigio είπε:

Ειλικρινά εσείς που λετε ότι είναι οκ τα 1.000 ευρώ για όλα μπορείτε να δώσετε ένα παράδειγμα μόνο για αεροπορικά εισιτήρια (για 3 άτομα, δεν λεει πουθενά για μωρό, οπότε θέλει 3 εισιτηρια) τις ημέρες του Πάσχα;

Αν είχε μεριμνήσει νωρίτερα θα ήταν αλλιώς αλλά τώρα δεν μπορεί να βρει φθηνα αεροπορικά για το Πάσχα

Ας μην λέμε ότι θέλουμε.

εχεις δικιο εν μέρει γιατί από μέρα σε μέρα ανεβαίνουν οι τιμές. Με τα δεδομένα που κοιτούσα εγώ πριν 2-3 εβδομάδες θα έφταναν 1000 ευρώ για 3 ημέρες. Τώρα που έκανα μια γρήγορη αναζήτηση, διαπίστωσα ότι τόσα θέλει η κοπέλα μόνο για να μετακινηθεί και να μείνει 3 βράδια. Στην καλύτερη περίπτωση.

Τελοσπάντων, ελπίζω να βρείτε μία λύση και να περάσετε όμορφα

Φιλικά και εγώ γράφω.

Η κοπέλα φαίνεται άπειρη περί των ταξιδιών στο εξωτερικό και είναι κρίμα να της δημιουργουμε προσδοκίες ότι 2 βδομάδες πριν το Πάσχα μπορεί να κλείσει με 1000 ευρώ εισιτηρια, ξενοδοχείο, φαγητό και λοιπά έξοδα για τρία άτομα.

Προς θεματοθέτρια:

Αν είναι αυτοσκοπός το ταξίδι στο εξωτερικό μαζεύεις λίγα χρήματα ακόμη, κανονίζετε τις αδειες σας εγκαίρως και κλεινεις από τωρα για το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δες κ αυτό. https://www.diplomattravel.gr/gr/prosfores-eksoterikou/eyrwph/rwmh

Κοιτάζοντας σε booking κ σε αεροπορικά για Μεγάλη Εβδομάδα 4 διανυκτερεύσεις χρειάζεσαι περίπου 900 ευρώ για διαμονή στο κέντρο της Ρώμης με πρωινό κ εισιτήρια για τους 3 σας. Χοντρικά πάντα. Κ θεωρείται ακριβός προορισμός. Εγώ όσες φορές ταξιδεψα πάντως εξωτερικό τα έκλεισα όλα μόνη μου κ έβγαιναν πάντα οικονομικότερα από πρακτορείο. Εννοείται πως δεν είχαμε ξεναγήσεις κλπ αλλά δε νομιζω πως με το παιδί θα μπορείτε ούτως ή άλλως κ πολλά πολλά. Τρώγοντας δε το πρωινό του ξενοδοχείου σχεδόν ποτέ δεν πεινουσαμε μέχρι το απόγευμα. Ίσως αν έψαχνες έναν πιο φθηνό προορισμό να μπορούσατε να το υλοποιήσετε.

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

18 hours ago, ravT said:

Πήγες πρόσφατα Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο με εισιτήρια τελευταίας στιγμής και έβγαλες 7 ημέρες ταξίδι εισιτήρια, διαμονή, φαγητό, αξιοθέατα με 1.000 για 3 άτομα; Μακάρι...

Δικοί μου άνθρωποι πήγαν οικογενειακώς προ μηνός και το μόνο που έλεγαν είναι το πόσο ακριβή χώρα είναι η Ιταλία. Από καύσιμα έως το... παγωτό!

Πήγα πολύ πρόσφατα στην Ιταλία και πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο!!!Ακόμα και το νερό που θα πιεις εκεί ακριβό είναι !! Δεν το συζητώ για το φαγητό!

Δεν θα βγουν 7 ημέρες /νύχτες  3 άτομα με  οδοιπορικά στα 1000 ευρώ!

Γειά σου  @ponemeni

έχουν δίκιο τα κορίτσια, - υπολόγισε καλύτερα 1-2 μέρες λιγότερο για να σου βγεί το ταξίδι με τα 1000 ευρώ. 

επιπλέον πάντα θα πρέπει να έχεις υπολογίσει και +-100 ευρώ για απρόοπτα έξοδα.

Α, και αν πας εξωτερικό, ......να έχετε παγούρι του 1 λίτρου μαζί σας, να το γεμίζετε στο ξενοδοχείο.  Αυτή την ευρω-παγίδα με το νερό, την ακούω συνέχεια από γνωστούς !!! (κοστίζει το κάθε μπουκαλάκι πολλά λεφτά - )

Διαφημίσεις

1ον η Τουρκία είναι επικίνδυνη χώρα έτσι κι αλλιώς, όπως δυστυχώς οι περισσότερες πλέον αλλά η Κωνσταντινούπολη είναι απ τις αγαπημένες των τρομοκρατών. Τώρα εσύ βλέπεις εμπάργκο αλλά εγώ βλέπω μένος κατά των Ελλήνων ΕΙΔΙΚΑ αυτή τη στιγμή. Άλλη οπτική από εσένα δηλαδή...

2ον Τα πακέτα των πρακτορείων, το λένε άλλωστε, δεν περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίου οι οποίοι είναι περισσότεροι απ το ίδιο το εισιτήριο. 

3ον Κορίτσια, η κοπέλα θέλει να πάει 7-8 μέρες διακοπές και εσείς της λέτε οτι τα 1.000 φτάνουν για 3. Χαίρω πολύ! 

4ον Προσωπικά ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς προγραμματισμό για να δω πράγματα και να ζήσω εμπειρίες, δεν νοείται για μένα. Αν προσθέσεις και την ύπαρξη παιδιών, ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος. 2 εβδομάδες πριν δεν θεωρώ πως επαρκούν γι αυτό...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

1 hour ago, ravT είπε:

Κορίτσια, η κοπέλα θέλει να πάει 7-8 μέρες διακοπές και εσείς της λέτε οτι τα 1.000 φτάνουν για 3. Χαίρω πολύ

Μάξιμουμ 8 μέρες είπε κ μόνη της ανέφερε οτι κοίταζε για πενθημερη στην Κωνσταντινούπολη. Η συζήτηση γίνεται για να ακουστούν διαφορετικές γνώμες κ ιδέες που μπορεί να τη βοηθησουν. Το να της λέμε τί δεν μπορεί να κάνει και μάλιστα με ύφος παντογνώστη, πώς ακριβώς βοηθάει;

Ιταλία δεν είναι μόνο Ρώμη και Μιλάνο υπάρχουν πανέμορφα μέρη που είναι οικονομικότερα που ίσως ενδιαφέρουν την κοπέλα. Υπάρχει σχετική μηχανή αναζήτησης που σου βγάζει τα αεροπορικά μετ' επιστροφης. Κωνσταντινούπολη είναι κατά μακραν οικονομική ως προς τα έξοδα φαγητά ,ποτά κτλ μπορείς να ανταπεξέλθεις με το πόσο που διαθέτεις. Είναι πραγματικά πανέμορφη! Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευουμαι κάποιον, 

Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας, μίλησα με ένα πρακτορείο για Ιταλία και για 6-7 ημέρες πολύ δύσκολο έως αδύνατο να φτάσουν τα συγκεκριμένα χρήματα την συγκεκριμένη περίοδο! Οπότε μάλλον θα το αφήσουμε προς το παρόν. Βέβαια μας έκαναν κάποιες δελεαστικές προτάσεις για 3-4 ημέρες μάξιμουμ σε άλλους προορισμούς όπως Βουδαπέστη, Πράγα κλπ. Αφού το αποφασίσαμε όμως κάποια στιγμή να πάμε εξωτερικό θα κάνουμε ακόμη οικονομία για να καταφέρουμε να πάμε μία εβδομάδα.

Για το καλοκαίρι όπως προείπα δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τις εργασίες μας, το πότε θα πάρουμε άδεια το ξέρουμε το πολύ ένα μήνα πριν. Και φυσικά εάν υπάρξει ανάγκη τις κόβουν και τελευταία στιγμή τις άδειες. Οπότε δεν μπορούμε να κλείσουμε από νωρίς εισιτήρια.

Βλέπω άλλες κοπέλες να κλείνουν μήνες πριν εισιτήρια, δυστυχώς δεν είναι όλες οι δουλειές το ίδιο!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

πρίν από 8 λεπτά , ponemeni είπε:

Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας, μίλησα με ένα πρακτορείο για Ιταλία και για 6-7 ημέρες πολύ δύσκολο έως αδύνατο να φτάσουν τα συγκεκριμένα χρήματα την συγκεκριμένη περίοδο! Οπότε μάλλον θα το αφήσουμε προς το παρόν. Βέβαια μας έκαναν κάποιες δελεαστικές προτάσεις για 3-4 ημέρες μάξιμουμ σε άλλους προορισμούς όπως Βουδαπέστη, Πράγα κλπ. Αφού το αποφασίσαμε όμως κάποια στιγμή να πάμε εξωτερικό θα κάνουμε ακόμη οικονομία για να καταφέρουμε να πάμε μία εβδομάδα.

Για το καλοκαίρι όπως προείπα δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τις εργασίες μας, το πότε θα πάρουμε άδεια το ξέρουμε το πολύ ένα μήνα πριν. Και φυσικά εάν υπάρξει ανάγκη τις κόβουν και τελευταία στιγμή τις άδειες. Οπότε δεν μπορούμε να κλείσουμε από νωρίς εισιτήρια.

Βλέπω άλλες κοπέλες να κλείνουν μήνες πριν εισιτήρια, δυστυχώς δεν είναι όλες οι δουλειές το ίδιο!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Όπως και να έχει εύχομαι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία για Ιταλία! Όσο νωρίτερα κλείσεις τόσο πιο οικονομικά σου βγαίνει και επιπλέον έχεις την δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα την εκδρομή σου! Είτε με γραφείο είτε χωρίς

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...