Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικα ρουχα!

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Yovanna είπε:

Όχι, αυτό το 92 ή το 86 που βλέπεις, είναι έως 92 και έως 86. 

Ναι οπότε το 2αρι που φοράει προς το παρόν της είναι οκ κ ας είναι πάνω από 2 χρονών

πρίν από 7 λεπτά , Mamaloulou είπε:

Εγώ γενικά κοίταω να είναι καλά στο μάκρος,όπως είπατε στα αγόρια δεν γίνετε να είναι η φόρμα  ουτε κολαν ουτε καπρι.Ο γιος μου είναι 99εκατοστα δεν μπορώ  να του πάρω νούμερο 2 γιατί είτε θα είναι κοντά είτε οριακά επόμενων δεν έχει νόημα να αγοράσω κάτι να το φορέσει για ένα μήνα,έτσι περνούμε νούμερο 3.

Εννοείται ότι δεν θα πάρεις δυάρι. Το 2αρι είναι για 92 εκατοστά, το 3αρι για 98 και το 4αρι 104. Σιγά σιγά θα πρέπει να παίρνετε 4σαρι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 260
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Yovanna είπε:

Όχι, αυτό το 92 ή το 86 που βλέπεις, είναι έως 92 και έως 86. 

Το ξερω, αυτο λεω, το εως 86 το λενε τα εως 18 μηνων. Ειναι η ανωτατη καμπυλη των 18 μηνων. Οσα παιδια δεν ειναι στην ανωτατη καμπυλη, θα φτασουν τους 86 πολυ αργοτερα, οποτε τα "εως 18-εως 86" θα τα φορεσουν μεχρι τα 2+ (μεχρι να φτασουν τους 86). Τα εως 92 που λενε 18-24, παλι ειναι ανωτατη καμπυλη, η δικια μου δεν ειναι ακομη 92 ενω κοντευει δυομισι. Αρα παλι της κανουν μεχρι μεγαλυτερη ηλικια. Οποτε τα παιδια που ειναι στις ακομα πιο κατω καμπυλες, θα αργησουν ακομα περισσοτερο να φτασουν τους 92.

1 hour ago, little lamb είπε:

Επισης επανερχομαι στα λιγο προηγουμενα μηνυματα για να πω οτι της δοκιμασα ολα τα περσινα και προπερσινα ρουχα και αν εξαιρεσουμε 5-6 το πολυ, τα υπολοιπα της κανουν :grin:Ενταξει ειναι πιο στενα και πιο κοντα απ'ο,τι ηταν, αλλα για εμενα ειναι απλα σαν να ειναι αλλη γραμμη. Πχ παντελονι που πλεον ειναι κολλαν ή μπλουζα που ειναι κολλητη πια και πιο κοντουλα. Δεν μου φαινονται ασχημα, νομιζω πως θα μπορουσαν να ηταν ετσι εξ αρχης, χαχα! Αν τη δειτε στο δρομο μπορει να πειτε "το καημενο το κοριτσακι δεν εχει καινουργια ρουχα" :razz: Της κανει οριακα σετακι h&m παντελονι και κορμακι που κουμπωνει απο κατω για 9 μηνων :shock: (ειναι 28)

Πες μου πως της κάνει παντελόνι 74 πόντων πωςςςς! :D

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 5 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Τι να σου πω! Νομιζω οτι για το νουμερο του δεν ηταν κολαν (ηταν απο αυτα τα βρεφικα τα τεραστια) ενω πλεον της ειναι κολαν!

πρίν από 6 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Απαντάω εγώ γιατί τα κάνω κ εγώ αυτά.... Αν είναι κολάν γίνονται ωραιότατα καλοκαιρινά κάπρι!!

πρίν από 5 λεπτά , little lamb είπε:

Τι να σου πω! Νομιζω οτι για το νουμερο του δεν ηταν κολαν (ηταν απο αυτα τα βρεφικα τα τεραστια) ενω πλεον της ειναι κολαν!

Δικιά μου είσαι!!!!! :D

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , mama16 είπε:

Δικιά μου είσαι!!!!! :D

Μα ειναι κριμα, τα λυπαμαι να τα δωσω 3-4 φορες φορεμενα... Ετυχε και μας εφεραν οι παντες ρουχα και σε γεννηση και σε βαφτιση, συν μεταχειρισμενα απο φιλους/συγγενεις, συν καποια που μου αρεσαν και τα πηρα, ε δεν θα τα εγκαταλειψω ετσι ευκολα :razz: Και να σκεφτεις οτι καναμε και αλλαγες και πηραμε μεχρι 4-5 χρονων καποια. Αλλα εχουμε και ποσα μεταχειρισμενα για μεχρι 6-7...

κι εγω καλοκαιρινά του φοράω ακόμα και ρούχα που λενε 18-24 κ έρχονται καλύτερα πάνω του από το 5 νούμερο. Είναι λίγο πιο κοντός από της yovanna, στην προτελευταία καμπύλη, βρβαια στο βάρος έχει πέσει καμπύλη, αλλά δεν είναι μινιόν. ο άντρας μου βέβαια όποτε πάει να του βάλει τετοια μπλούζα λέει ότι είναι μικρές (και ότι γι αυτό δεν προσπαθεί να ντυθεί μόνος του γιατί τον δυσκολεύουν τα στενά). Αλλά εγω θεωρώ ότι δείχνει καλύτερα έτσι παρα με φαρδιά. Βέβαια mayoral φοράει 6 κ είναι σαν 5 η μπλούζα μια χαρά. Τα σορτς χωρίς την πάνα έχουν άνεση. Παντελόνι φόρμας έχει κ κάποια για τριών ακόμα αλλά τα βλέπω οριακά. όρθιος είναι άψογα πάνω του αλλά όταν κάθεται σηκώνεται πάνω από την κάλτσα. Συμφωνώ πάντως οτι το πιο μεγάλο μου χτυπάει πιο άσχημα από το πιο μικρό. μου δείχνει πιο μίζερο σαν να μην είναι δικό του. και λυπάμα κι εγώ ρούχα που δεν φορέθηκαν πολύ, ιδίως καλοκαιρινά. ακόμα σκέφτομαι δυο παντελονάκια βρεφικά που μας τα είχαν το πρώτο καλοκαίρι, που με βόλευαν πιο πολύ τα καλοκαιρινά φορμάκια γιατί τα άλλα ήταν ζεστά. τά έβαλε ελαχστα, ίσα ίσα για να πω ότι τα φόρεσε. τις μπλούζες όμως, τις φόρεσε και το επόμενο καλοκαίρι!!!! πάντα του δοκιμάζω τα παλιά και εξαντλώ κάθε περιθώριο. 

4 hours ago, Έσπερος said:

κι εγω καλοκαιρινά του φοράω ακόμα και ρούχα που λενε 18-24 κ έρχονται καλύτερα πάνω του από το 5 νούμερο. Είναι λίγο πιο κοντός από της yovanna, στην προτελευταία καμπύλη, βρβαια στο βάρος έχει πέσει καμπύλη, αλλά δεν είναι μινιόν. ο άντρας μου βέβαια όποτε πάει να του βάλει τετοια μπλούζα λέει ότι είναι μικρές (και ότι γι αυτό δεν προσπαθεί να ντυθεί μόνος του γιατί τον δυσκολεύουν τα στενά). Αλλά εγω θεωρώ ότι δείχνει καλύτερα έτσι παρα με φαρδιά. Βέβαια mayoral φοράει 6 κ είναι σαν 5 η μπλούζα μια χαρά. Τα σορτς χωρίς την πάνα έχουν άνεση. Παντελόνι φόρμας έχει κ κάποια για τριών ακόμα αλλά τα βλέπω οριακά. όρθιος είναι άψογα πάνω του αλλά όταν κάθεται σηκώνεται πάνω από την κάλτσα. Συμφωνώ πάντως οτι το πιο μεγάλο μου χτυπάει πιο άσχημα από το πιο μικρό. μου δείχνει πιο μίζερο σαν να μην είναι δικό του. και λυπάμα κι εγώ ρούχα που δεν φορέθηκαν πολύ, ιδίως καλοκαιρινά. ακόμα σκέφτομαι δυο παντελονάκια βρεφικά που μας τα είχαν το πρώτο καλοκαίρι, που με βόλευαν πιο πολύ τα καλοκαιρινά φορμάκια γιατί τα άλλα ήταν ζεστά. τά έβαλε ελαχστα, ίσα ίσα για να πω ότι τα φόρεσε. τις μπλούζες όμως, τις φόρεσε και το επόμενο καλοκαίρι!!!! πάντα του δοκιμάζω τα παλιά και εξαντλώ κάθε περιθώριο. 

Νομίζω συμφωνώ με τον άντρα σου ότι ζορίζεται αν είναι στενά και δεν θέλει να ντύνεται μόνος του. Ο δικός μου, αν είναι στενή η μπλούζα, φωνάζει να τη βγάλουμε. 

Γι'αυτό πρέπει να κάνει ζάρες το παντελόνι και να μην είναι just οταν είναι όρθιος, διότι όταν κάθεται ανεβαίνει πάνω απο την κάλτσα (χάλια!). 

Και εγώ όλα 6 έπρεπε να τα πάρω, ίσα ίσα του είναι το 5, και τα περισσότερα είναι να φορεθούν μετά τον Οκτώβρη και είναι ρούχα από 5 διαφορετικά διαδικτυακά καταστήματα. 

Και παπούτσια καινούρια που πήραμε χθες, του πήρα το 30 και του είναι ίσα ίσα γιατί το φοβήθηκα το 31 , αλλά το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα να του κάνουν..

Εγώ είχα πολλά ρούχα από τον ανιψιό μου όταν ήταν μωρό ο δικός μου, όταν μεγάλωσε όμως ο ανιψιός μου, του έπαιρνε κυρίως orchestra η αδερφή μου, τα οποία δεν ζουν για δεύτερο παιδί, δείχνουν ταλαιπωρημένα, οπότε δεν τα παίρνω. Και τα μπουφάν, ταλαιπωρημένα μου φαίνονται μετά από ένα χρόνο χρήσης. Πιο καλά ρούχα (όχι φόρμες), θα μου άρεσε να τα βρίσκουμε έτοιμα, αλλά η αδερφή μου δεν αγοράζει τέτοια. 

Πέρσι με την καραντίνα, καταλήξαμε να αγοράσουμε παπούτσια και ρούχα τα οποία δεν φορέθηκαν, ή φορέθηκαν μια φορά. Αυτό με στενοχώρησε. 

πρίν από 8 λεπτά , Yovanna είπε:

Νομίζω συμφωνώ με τον άντρα σου ότι ζορίζεται αν είναι στενά και δεν θέλει να ντύνεται μόνος του. Ο δικός μου, αν είναι στενή η μπλούζα, φωνάζει να τη βγάλουμε. 

Γι'αυτό πρέπει να κάνει ζάρες το παντελόνι και να μην είναι just οταν είναι όρθιος, διότι όταν κάθεται ανεβαίνει πάνω απο την κάλτσα (χάλια!). 

Και εγώ όλα 6 έπρεπε να τα πάρω, ίσα ίσα του είναι το 5, και τα περισσότερα είναι να φορεθούν μετά τον Οκτώβρη και είναι ρούχα από 5 διαφορετικά διαδικτυακά καταστήματα. 

Και παπούτσια καινούρια που πήραμε χθες, του πήρα το 30 και του είναι ίσα ίσα γιατί το φοβήθηκα το 31 , αλλά το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα να του κάνουν..

Εγώ είχα πολλά ρούχα από τον ανιψιό μου όταν ήταν μωρό ο δικός μου, όταν μεγάλωσε όμως ο ανιψιός μου, του έπαιρνε κυρίως orchestra η αδερφή μου, τα οποία δεν ζουν για δεύτερο παιδί, δείχνουν ταλαιπωρημένα, οπότε δεν τα παίρνω. Και τα μπουφάν, ταλαιπωρημένα μου φαίνονται μετά από ένα χρόνο χρήσης. Πιο καλά ρούχα (όχι φόρμες), θα μου άρεσε να τα βρίσκουμε έτοιμα, αλλά η αδερφή μου δεν αγοράζει τέτοια. 

Πέρσι με την καραντίνα, καταλήξαμε να αγοράσουμε παπούτσια και ρούχα τα οποία δεν φορέθηκαν, ή φορέθηκαν μια φορά. Αυτό με στενοχώρησε. 

Γίγαντας είναι.

Διαφημίσεις

Εγω της βαζω περιπου μεχρι τα Χριστουγεννα καποια περσινα που δεν φορεθηκαν πολυ, και μετα τα καινουργια που θα μεινουν και την επιμενη χρονια λογικα. Και το καλοκαιρι αντιστοιχα Μαιο-Ιουνιο τα περσινα. 

πρίν από 37 λεπτά , Yovanna είπε:

Αυτο ειναι υποκειμενικο, εμενα χαλια μου φαινονται οι ζαρες, οχι το να σηκωθει. Και στον εαυτο μου δεν μου σρεσουν οι ζαρες. Επισης δεν μου αρεσει το παντελονι να σκεπαζει πολυ το παπουτσι, ειδικα αθλητικο.

Αν όρθιο είναι ίσα ίσα όμως στο παπούτσι όταν κάτσει πιάνει αστράγαλο, δεν φαίνεται η καλτσούλα; Της δοκίμασα χθες τις φόρμες από πέρσυ όρθια είναι το λάστιχο στον αστράγαλο τα κράτησα για πυτζάμες δεν είναι για χάρισμα έχουν φθορές. Τα καινούργια που της πήρα είναι το 110 (είναι 106 τώρα) κάνουν μια σούρα κάτω και όταν κάθεται είναι πάνω στο παπούτσι πλούσια αλλά τα θεωρώ σωστό μέγεθος για να ξεκινήσει η χρονιά. Στη μέση έχουμε θέμα βέβαια καθότι 15 κιλά με το ζόρι ευτυχώς έχουν κορδόνια σφίγγουν. Τα κολάν όλα κάθονται καλά λίγο κάτω παίρνουν ένα γύρισμα ίσως δίποντο αλλά λεπτομέρειες μέχρι το νέο έτος θα είναι μια χαρά. Παπούτσια είμαστε στο 28 από τον Ιούνη δεν άλλαξε πήραμε το ίδιο. Όσο τόσο ένα τρίμηνο θα το βγάλουν. 

Κράτα το

Κράτα το

2 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Παρόλο που, όπως είπα παραπάνω, τα H&M τα έχω κόψει για τα καθημερινά ρούχα, τα προτιμώ σταθερά για τα «καλά», αυτά που θα φορεθούν το πολύ 4-5 φορές τον χρόνο.

Υφασματινα παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα,  μπαλαρίνες για τα κορίτσια, όλα από εκεί τα παιρνω και κλασικά κάθε χρόνο τα δίνω στα ανήψια μου σχεδόν αφόρετα.

Όσες έχετε αγόρια, έχει κανένα απο τα παιδιά σας τρελλα με τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις;

Ο δικός μου από τα 6 και μετά το καλοκαίρι φοράει μόνο στολές. Ευτυχώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για ρέπλικες φυσικά, όχι αυθεντικές. Βολεύουν κιόλας γιατί δεν χρειάζονται σιδερο.

Βρε κορίτσια έχω κομπλάρει με τα παιδιά σας. Εμένα συνομήλικο και είναι 105 εκατ. και όλοι λένε ότι είναι ψηλός και μοιάζει μεγαλύτερος κλπ και βλέπω ότι τα δικά σας είναι ψηλότερα! και 16,200 μου φαίνεται κοκαλιάρης, τον Μάρτιο ήταν 16,500, το καλοκαίρι είχε πέσει στα 16, δεν ξε΄ρω γιατί, και κοιτάω τώρα μήπως δεν τρώει όπως πρέπει και για αυτό έπεσε καμπύλες. 

πρίν από 10 λεπτά , Έσπερος είπε:

Βρε κορίτσια έχω κομπλάρει με τα παιδιά σας. Εμένα συνομήλικο και είναι 105 εκατ. και όλοι λένε ότι είναι ψηλός και μοιάζει μεγαλύτερος κλπ και βλέπω ότι τα δικά σας είναι ψηλότερα! και 16,200 μου φαίνεται κοκαλιάρης, τον Μάρτιο ήταν 16,500, το καλοκαίρι είχε πέσει στα 16, δεν ξε΄ρω γιατί, και κοιτάω τώρα μήπως δεν τρώει όπως πρέπει και για αυτό έπεσε καμπύλες. 

Έγω τι να πω που η κόρη μου είναι 99 εκατοστά κ 11800?? Κ να φανταστείς το Δεκέμβριο κλείνει τα 5! Κ βλέπω εσάς 1 χρόνο μικρότερα κ την περνάνε σχεδόν 10 πόντους κ 4 κιλά!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , mama16 είπε:

Έγω τι να πω που η κόρη μου είναι 99 εκατοστά κ 11800?? Κ να φανταστείς το Δεκέμβριο κλείνει τα 5! Κ βλέπω εσάς 1 χρόνο μικρότερα κ την περνάνε σχεδόν 10 πόντους κ 4 κιλά!

Ωχ η γλυκουλα ποσο μικροσκοπική είναι. Εμενα ο δικός μου κορίτσια είναι 14 κιλά σχεδόν. Είναι θηρίο για την ηλικία του 

2 ώρες πρίν, λουκουμαδάκι είπε:

Αν όρθιο είναι ίσα ίσα όμως στο παπούτσι όταν κάτσει πιάνει αστράγαλο, δεν φαίνεται η καλτσούλα;

και κάλτσα κ παραπάνω φαίνεται. όμως στο πόδι όρθιο πέφτει τελεια. κ επειδή έξω κυρίως είμαστε για περπάτημα, φαίνεται πολύ ωραίο. αλλά δεν θα του τα βάζω στο σχολείο αυτά τα κοντά. 

1 hour ago, Έσπερος είπε:

και κάλτσα κ παραπάνω φαίνεται. όμως στο πόδι όρθιο πέφτει τελεια. κ επειδή έξω κυρίως είμαστε για περπάτημα, φαίνεται πολύ ωραίο. αλλά δεν θα του τα βάζω στο σχολείο αυτά τα κοντά. 

Πέρσυ της φορούσα μια μπλούζα με μια πασχαλίτσα μια ομορφιά που όμως είχε τα μανίκια ίσα στο χέρι ο άντρας μου έκραζε αλλά μου άρεσε τόσο σαν μπλούζα που έκανα ότι δεν βλέπω και επίσης έχω βάλει φορέματα περσυνά φέτος με ποδηλατικό κολάν μια χαρά σένια. Απλά τα παντελόνια με χαλάνε γιατί θα σκύψει θα τρέξει θα κάτσει θα ανέβει στην κάλτσα θα σκαλώσει είναι και λεπτή θα είναι σαν τον Στάθη Ψάλτη δε δεεε 

1 hour ago, mama16 είπε:

Κοίτα εγώ δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει και θα γίνει ψηλή γιατί ήμουν και εγώ τέτοιο σκαρί λεπτό και ψηλό μέχρι τα δέκα και μετά αδιαθέτησα και στοπ. Άντε να με περάσει που είμαι γύρω στο 1'65. Να πάρει και λίγο από τον μπαμπά της που είναι 1'85. Εσείς πόσο είσαστε; 

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Αν δεν χάνουν το καλοκαίρι μένουν σταθερά στα κιλά.  Έχει ο Παπαβεντσης καμπύλες πάνε πάνω το χειμώνα κάτω το καλοκαίρι και είναι το φυσιολογικό. Μειώνουν φαγητό το καλοκαίρι και αυξάνουν την κίνηση. Κόκκαλα στα πλευρά βλέπεις; Αν όχι μια χαρά είναι :lol: ρώτα και εμάς που τα μετράμε ένα ένα! 

Κράτα το

Κράτα το

Καλτσα δ μ αρεσει να φαινεται. Γι αυτο οταν δοκιμαζουμε κτ σπιτι απο τα παλια τους ελεγχω με παπουτσια κ κατα ποσο κινουνται κ ανετα

Αν κ ειναι αρκετα της μοδας να φαινεται η καλτσα;) δ εννοω σε παιδια μικρα

Ο δικος μου 4,5χρ ηταν 1,06 νομιζω στην μεση κ 15,5κ πολυ αδυνατος

Αλλα δ ειναι μονο ετσι που καταλαβαινεις σωματοτυπο. Η μεση του ειναι μικροσκοπικη, περιμετρο κεφαλης το ιδιο. Μονο ωμους εχει κ ετσι του στεκονται καλα μπλουζες για μεγαλυτερα

Οι φορμες με λαστιχο κατω συνηθως κ λιγο μεγαλυτερες στεκονται καλα. Μανικι δ με πειραζει να γυριζω για λιγο, ετσι κ αλλιως εκει συνηθως ειναι μεγαλα στην κορη μου

Η οποια εχει ενα φορεματακι τοτε ηταν μακρυ κ φαρδυ απο 1,5χρ αυτα στα τουριστικα που γραφουν το μερος κ ακομη κ φετος της εμπαινε σαν μπλουζα.για την θαλασσα το ειχε μονο. Ο γιος φοραει κολλητο μποξερακι μαγιο για 2χρ,ιδιο νουμερο με τον ξαδερφο του 1,5χρ

Καποια στιγμη κ ο δικος μου βλεπω μονο με στολες ομαδας να ντυνεται. Απλα μεχρι τωρα εχει ρουχα απο ξαδερφια που δ ασχολουνται με ποδοσφαιρο

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Πέρσυ της φορούσα μια μπλούζα με μια πασχαλίτσα μια ομορφιά που όμως είχε τα μανίκια ίσα στο χέρι ο άντρας μου έκραζε αλλά μου άρεσε τόσο σαν μπλούζα που έκανα ότι δεν βλέπω και επίσης έχω βάλει φορέματα περσυνά φέτος με ποδηλατικό κολάν μια χαρά σένια. Απλά τα παντελόνια με χαλάνε γιατί θα σκύψει θα τρέξει θα κάτσει θα ανέβει στην κάλτσα θα σκαλώσει είναι και λεπτή θα είναι σαν τον Στάθη Ψάλτη δε δεεε 

Κοίτα εγώ δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει και θα γίνει ψηλή γιατί ήμουν και εγώ τέτοιο σκαρί λεπτό και ψηλό μέχρι τα δέκα και μετά αδιαθέτησα και στοπ. Άντε να με περάσει που είμαι γύρω στο 1'65. Να πάρει και λίγο από τον μπαμπά της που είναι 1'85. Εσείς πόσο είσαστε; 

Αν δεν χάνουν το καλοκαίρι μένουν σταθερά στα κιλά.  Έχει ο Παπαβεντσης καμπύλες πάνε πάνω το χειμώνα κάτω το καλοκαίρι και είναι το φυσιολογικό. Μειώνουν φαγητό το καλοκαίρι και αυξάνουν την κίνηση. Κόκκαλα στα πλευρά βλέπεις; Αν όχι μια χαρά είναι :lol: ρώτα και εμάς που τα μετράμε ένα ένα! 

Στην μεγαλη πηραν περυσι σετ κολαν με μπλουζοφορεμα. Το κολαν περυσι ηταν φαρδυ. Το μπλουζοφορεμα το εβαζε κ με γυμνο ποδι. Μεχρι τελος σεζον ειχε γινει σαν μπλουζα. Ευτυχως το μανικι μακρυ οππτε μαλλον θα μπει κ φετος για μπλουζα

Αντιστοιχα κοντομανικο φορεματακι περυσι το εβαλε σαν μπλουζοφορεμα με κολαν. Κ γενικα εχει πολλα τετοια φορεματακια. Τα φορουσε αρχικα στο γονατο κ σιγα σιγα ανεβαιναν πανω στον μηρο

Πολυ γελασα με το τελευταιο. Εμεις ειμαστε ετσι. Τον φωναζω σκελετουλη κ ακτινογραφια:-P. Τα παντα μετρας:P

Επισης εχω συγκλονιστει μαμαδες με κακοφαγα παιδακια θα με καταλαβουν. Ακουσα τον γιο μου να λεει πειναω μετα τα 4,5χρ.κ μερικες φορες εχω μεινει αναυδη με τις ποσοτητες του:shock:

Κ οσο δυσκολα ηταν στον υπνο τοσο ευκολα γινανε μεγαλα(ασχετα αλλα ηθελα να τα αναφερω)

3 ώρες πρίν, λουκουμαδάκι είπε:

Αν όρθιο είναι ίσα ίσα όμως στο παπούτσι όταν κάτσει πιάνει αστράγαλο, δεν φαίνεται η καλτσούλα;

Εμενα δεν με πειραζει να φαινεται η καλτσα. (Και σε εμας και στους αντρες μας δεν φαινεται καλτσα οταν κατσουμε σταυροποδι ας πουμε; ) Ομως η δικια μου ειναι ακομα μικρη και δεν καθεται και τοσο σε καρεκλιτσα ας πουμε, καθεται στο καναπε με ολοκληρα τα ποδια πανω ας πουμε, ή στο πατωμα, οποτε σε αυτες τις ποζες ουτως η αλλως φαινεται καλτσα ακομα κι αν ειναι μακρυ το παντελονι κι ετσι το ρχω συνηθίσει. Εξαλλου σε αλλα σπιτια μολις παμε της βγαζουμε τα παπουτσια για να μη λερωσει τον καναπε, οοοτε ουτως η σλλως φαινεται καλτσα.

Παντως υπαρχουν καποια που κι εμενα μου φαινονται μικρα. Καποια που μας εχουν δωσει με λεκεδες της τα φοραω για το φαγητο, παρολο που ειναι νουμερα 3-4-5, της τα βαζω αφου ειναι μεσα στο σπιτι για να μη λερωνει αλλα. Τα περισσοτερα ειναι μακριουτσικα (η μαμα μου με ρωταει αν ειναι φορεματακια!) ή φαινονται φαρδια στη μασχαλη (τα τιραντε) αλλα υπαρχει μια μπλουζα matou france που ειναι 5 νουμερο και της κανει ακριβως στον κορμο, μονο στο μακρος ειναι μακριουλα, μεχρι τον πωπο. Και απορω πως θα την εβαζε αυτη παιδι 4-5 ετων!

Τακαλυτερα ειναο τα h&m που τα ονομαχουν 2-4, 4-6 κλπ, και σου λεει βαλ'τα οποτε και οπως θες, τα θες στενα, τα θες φαρδια, τα θες κοντα ή μακρια! Δειχνει ποσο υποκειμενικο ειναι! 

1 ώρα πρίν, mama16 είπε:

Η δικια μου ειναι 13700,  28 μηνων! 91 ποντους. Δεν ειναι παχουλουλα ομως, μονο μπυροκοιλιτσα εχει, τον δικο μου σωματοτυπο ακριβως. Μπουτακια εχει λεπτα.

πρίν από 13 λεπτά , vicky86 είπε:

Καλτσα δ μ αρεσει να φαινεται. Γι αυτο οταν δοκιμαζουμε κτ σπιτι απο τα παλια τους ελεγχω με παπουτσια κ κατα ποσο κινουνται κ ανετα

Αν κ ειναι αρκετα της μοδας να φαινεται η καλτσα;) δ εννοω σε παιδια μικρα

Ο δικος μου 4,5χρ ηταν 1,06 νομιζω στην μεση κ 15,5κ πολυ αδυνατος

Αλλα δ ειναι μονο ετσι που καταλαβαινεις σωματοτυπο. Η μεση του ειναι μικροσκοπικη, περιμετρο κεφαλης το ιδιο. Μονο ωμους εχει κ ετσι του στεκονται καλα μπλουζες για μεγαλυτερα

Οι φορμες με λαστιχο κατω συνηθως κ λιγο μεγαλυτερες στεκονται καλα. Μανικι δ με πειραζει να γυριζω για λιγο, ετσι κ αλλιως εκει συνηθως ειναι μεγαλα στην κορη μου

Η οποια εχει ενα φορεματακι τοτε ηταν μακρυ κ φαρδυ απο 1,5χρ αυτα στα τουριστικα που γραφουν το μερος κ ακομη κ φετος της εμπαινε σαν μπλουζα.για την θαλασσα το ειχε μονο. Ο γιος φοραει κολλητο μποξερακι μαγιο για 2χρ,ιδιο νουμερο με τον ξαδερφο του 1,5χρ

Καποια στιγμη κ ο δικος μου βλεπω μονο με στολες ομαδας να ντυνεται. Απλα μεχρι τωρα εχει ρουχα απο ξαδερφια που δ ασχολουνται με ποδοσφαιρο

Στην μεγαλη πηραν περυσι σετ κολαν με μπλουζοφορεμα. Το κολαν περυσι ηταν φαρδυ. Το μπλουζοφορεμα το εβαζε κ με γυμνο ποδι. Μεχρι τελος σεζον ειχε γινει σαν μπλουζα. Ευτυχως το μανικι μακρυ οππτε μαλλον θα μπει κ φετος για μπλουζα

Αντιστοιχα κοντομανικο φορεματακι περυσι το εβαλε σαν μπλουζοφορεμα με κολαν. Κ γενικα εχει πολλα τετοια φορεματακια. Τα φορουσε αρχικα στο γονατο κ σιγα σιγα ανεβαιναν πανω στον μηρο

Πολυ γελασα με το τελευταιο. Εμεις ειμαστε ετσι. Τον φωναζω σκελετουλη κ ακτινογραφια:-P. Τα παντα μετρας:P

Αχ είχαμε ένα μπλουζοφόρεμα πιο μικρή στα 1'5 2 τέλειο έλεγα σούπερ θα το φοράμε καιρό θα γίνει ωραίο μπλουζάκι με κόψιμο κάτω από το στήθος και τελικά δεν έμπαινε από το κεφάλι ήταν εξαρχής στενό και σκληρό και δε χωρούσε με τίποτα από ένα σημείο και μετά. 

Καλά την πρώτη φορά που είδα όλο το πλευρό στήθος κάτω από το χέρι και πλάτη ολόκληρο συνεχόμενο είπα πάει θα με κλείσουν μέσα για παραμέληση :lol:..  τώρα είμαστε κάπως καλύτερα βλέπουμε μόνο της πλάτης 

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 26 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

δεν χάνουν το καλοκαίρι μένουν σταθερά στα κιλά.  Έχει ο Παπαβεντσης καμπύλες πάνε πάνω το χειμώνα κάτω το καλοκαίρι και είναι το φυσιολογικό. Μειώνουν φαγητό το καλοκαίρι και αυξάνουν την κίνηση. Κόκκαλα στα πλευρά βλέπεις; Αν όχι μια χαρά είναι :lol: ρώτα και εμάς που τα μετράμε ένα ένα! 

έχασε μεταξύ Μαρτίου κ Ιουνίου μισό κιλό. κ άρχισαν να φαίνονται κ πλευρά όταν τεντώνεται. Θουλιο κ Αύγουστο πήρε 200γρ. ύψος ενώ πατούσε στην προτελευταία καμπύλη, τώρα έπεσε λίγο. 

πρίν από 9 λεπτά , little lamb είπε:

Εμενα δεν με πειραζει να φαινεται η καλτσα. (Και σε εμας και στους αντρες μας δεν φαινεται καλτσα οταν κατσουμε σταυροποδι ας πουμε; ) Ομως η δικια μου ειναι ακομα μικρη και δεν καθεται και τοσο σε καρεκλιτσα ας πουμε, καθεται στο καναπε με ολοκληρα τα ποδια πανω ας πουμε, ή στο πατωμα, οποτε σε αυτες τις ποζες ουτως η αλλως φαινεται καλτσα ακομα κι αν ειναι μακρυ το παντελονι κι ετσι το ρχω συνηθίσει. Εξαλλου σε αλλα σπιτια μολις παμε της βγαζουμε τα παπουτσια για να μη λερωσει τον καναπε, οοοτε ουτως η σλλως φαινεται καλτσα.

Παντως υπαρχουν καποια που κι εμενα μου φαινονται μικρα. Καποια που μας εχουν δωσει με λεκεδες της τα φοραω για το φαγητο, παρολο που ειναι νουμερα 3-4-5, της τα βαζω αφου ειναι μεσα στο σπιτι για να μη λερωνει αλλα. Τα περισσοτερα ειναι μακριουτσικα (η μαμα μου με ρωταει αν ειναι φορεματακια!) ή φαινονται φαρδια στη μασχαλη (τα τιραντε) αλλα υπαρχει μια μπλουζα matou france που ειναι 5 νουμερο και της κανει ακριβως στον κορμο, μονο στο μακρος ειναι μακριουλα, μεχρι τον πωπο. Και απορω πως θα την εβαζε αυτη παιδι 4-5 ετων!

Τακαλυτερα ειναο τα h&m που τα ονομαχουν 2-4, 4-6 κλπ, και σου λεει βαλ'τα οπως θες, τα θες στενα, τα θες φαρδια, τα θες κοντα ή μακρια! Δειχνει ποσο υποκειμενικο ειναι! 

Η δικια μου ειναι 13700,  28 μηνων! 91 ποντους. Δεν ειναι παχουλουλα ομως, μονο μπυροκοιλιτσα εχει, τον δικο μοτ σωματοτυπο ακριβως. Μπουτακια εχει λεπτα.

Βρε δεν μιλάω για την κάλτσα που θα φανεί αυτή καθ'αυτή. Αλλά όταν το παντελόνι με την κίνηση πάει και στέκεται το λάστιχο πάνω στον αστράγαλο και έχει ένα εμφανές κενό μέχρι να φτάσει παπούτσι ε το λες κοντό και λάθος νούμερο. Αν το βάλεις χωρίς κάλτσα και παπούτσι υποτίθεται πρέπει μπροστά να ακουμπάει το πάνω μέρος του κουτεπιέ κάνοντας μισή δίπλα και πίσω να είναι δύο τρία εκατοστά από το έδαφος. Εκεί έχω καταλάβει αντιστοιχεί το νούμερο με το ύψος. Και τα δικά μας εκεί δεν τα θέλουμε αν δεν είναι επί τούτου πιο κοντά; 

πρίν από 9 λεπτά , Έσπερος είπε:

έχασε μεταξύ Μαρτίου κ Ιουνίου μισό κιλό. κ άρχισαν να φαίνονται κ πλευρά όταν τεντώνεται. Θουλιο κ Αύγουστο πήρε 200γρ. ύψος ενώ πατούσε στην προτελευταία καμπύλη, τώρα έπεσε λίγο. 

Εντελώς παροδικό πιστεύω είναι. Έκατσε να μετρηθεί καλά; Πλέον παίρνουν 6 πόντους το χρόνο εκεί θέλουμε για να λέμε είμαστε στο μέσο όρο. Δες πόσο ήταν Δεκέμβρη και ξαναδές στα γενέθλια του. Και παραπάνω θα έχει πάρει. 

Κράτα το

Κράτα το

πρίν από 8 λεπτά , Έσπερος είπε:

Ο δικός μου 9 ετών σε λίγο και ακόμα φαίνονται πλευρά. 131 εκ και 24 κιλά με το ζόρι.

Εχει πολύ αδύνατο σκαρί, παίρνει κιλά με το σταγονόμετρο, θυμάμαι από τα 5 έως τα 6 είχε πάρει με το ζόρι μισό κιλό αν και είχε ψηλώσει.

4 ετών ήταν και αυτος 107 εκ και 16,5 κιλά.

Η παιδίατρος γενικά αφού ψηλώνει δεν ανησυχεί, συνέχεια μου λέει «Καλύτερα λιγότερα παρά περισσότερα».

πρίν από 10 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Εντελώς παροδικό πιστεύω είναι. Έκατσε να μετρηθεί καλά; Πλέον παίρνουν 6 πόντους το χρόνο εκεί θέλουμε για να λέμε είμαστε στο μέσο όρο. Δες πόσο ήταν Δεκέμβρη και ξαναδές στα γενέθλια του. Και παραπάνω θα έχει πάρει. 

Τώρα που τον μετράει όρθιο ίσως δεν μετριέται καλά, δεν ξέρω. Ύψος παίρνει πάντως σίγουρα 6 πόντους το χρόνο. Πέρσι σίγουρα είχε πάρει παραπάνω αφού μπορεί στο δίμηνο να είχε πάρει δυο. Κι αυτό το διάστημα που έπεφτε το βάρος, σίγουρα πήρε 4 πόντους. Δεν είναι ότι δεν ψηλώνει, απλώς το συνδυάζω κ με το βάρος κι αναρψτιεμαι αν κάτι λειπει. 

πρίν από 12 λεπτά , λουκουμαδάκι είπε:

Βρε δεν μιλάω για την κάλτσα που θα φανεί αυτή καθ'αυτή. Αλλά όταν το παντελόνι με την κίνηση πάει και στέκεται το λάστιχο πάνω στον αστράγαλο και έχει ένα εμφανές κενό μέχρι να φτάσει παπούτσι ε το λες κοντό και λάθος νούμερο. Αν το βάλεις χωρίς κάλτσα και παπούτσι υποτίθεται πρέπει μπροστά να ακουμπάει το πάνω μέρος του κουτεπιέ κάνοντας μισή δίπλα και πίσω να είναι δύο τρία εκατοστά από το έδαφος. Εκεί έχω καταλάβει αντιστοιχεί το νούμερο με το ύψος. Και τα δικά μας εκεί δεν τα θέλουμε αν δεν είναι επί τούτου πιο κοντά; 

αλήθεια; ποτέ δεν του έχω βάλει παντελόνι τόσο μακρύ. Στον αστράγαλο στέκονται. Στα γενέθλια που έκλεισε τα δυο του έφεραν ρούχα για 3 κ αυτά τα φόρεσε πέρσι αφού είχε κλείσει τα τρία, κ πιστεύω ότι θα φορεθούν λίγο κ φέτος μέχρι τα Χριστούγεννα. Πάντα έτσι τα φοράει τα ρούχα. Και τίποτα δεν φαίνεται πάνω του στενό ή κοντό. Αντιθετα εφαρμόζουν ωραία κ δεν δείχνουν μεγάλα να κρέμονται. το πιο μακρύ παντελόνι που έχει βάλει είναι λάστιχο να καλύπτει όλο τον αστράγαλο κ να χώνεται κατω από τη γλώσσα του παπουτσιού, αλλά όχι να φουφουλιάζει. μάλλον κάνω κάτι λάθος! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...