Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Η δική μου ιστορία δεν έχει πολύ ταλαιπωρία αλλά αξίζει να την διηγηθώ.

Είμασταν με τον αντρούλη μου στον 4ο μήνα προσπαθειών και βεβαίως το είχαμε βγάλει εντελώς από το μυαλό μας καθότι ήταν στην μέση και η νηστεία του Πάσχα που μας πέρασε. Είχαμε πολύ λίγες επαφές εκείνον τον μήνα και ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα.

Περίμενα να αδιαθετήσω την Μ.Τρίτη αλλά η περίοδος άφαντη, είπα θα έρθει την επομένη, δεν αγχώθηκα αλλά τίποτα, έλεγα ότι μου κάνει κόλπα η περίοδος για να μου σπάσει τα νεύρα. Έτσι πέρασαν 4 μέρες και την Μ. Παρασκευή το πρωί στις 5.30 έκανα ένα τέστ φαρμακείου, το αποτέλεσμα θετικό. Σάστισα, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πρέπει να καθόμουν στο μπάνιο γύρω στο μισάωρο και να κοιτούσα το τέστ, από την πολύ χαρά μου πάγωσα. Πήγα στο κρεβάτι, δεν τον ξύπνησα τον αντρούλη μου. Ξέρετε πότε του το είπα; Το μεσημεράκι που ήρθε για φαγητό του είχα μια έκπληξη, σε ένα κουτάκι δώρου είχα βάλει μέσα ένα ζευγάρι καλτσάκια μπεμπέ και το θετικό τέστ εγκυμοσύνης. Του λέω, σου έχω ένα δώρο. Μόλις το άνοιξε βέβαια τρελάθηκε από την χαρά του, πρώτη φορά τον είδα τόσο συγκινημένο, με αγκάλιαζε και με φιλούσε επί ώρα. Ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου.

Τώρα κάθε βράδυ ξέρετε τί κάνει; Χαιδεύει την κοιλίτσα μου μέχρι να αποκοιμηθώ........

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω και τη δική μου ιστορία αν και δεν είναι πρωτότυπη! Είχα καθυστέρηση μια εβδομάδα και με είχαν ζώσει τα φίδια. Πήρα ένα κουτί με 2 τεστ και μόλις πήγα σπίτι τα έκανα και τα δύο και βγήκαν θετικά!! Έπαθα πανικό και δεν έβγαινα από το μπάνιο (δεν το περιμέναμε)!! Ήρθε το αστέρι μου και του λέω να μου φέρει άλλη μάρκα τεστ γιατί αυτά μάλλον έχουν λήξει χωρίς να βγαίνω από το μπάνιο! Τελικά έκανα και το τρίτο που βγήκε θετικό και άρχισα να ουρλιάζω! Τότε το αστέρι μπούκαρε στο μπάνιο με το χαμόγελο της Colgate και άρχισε να χοροπηδάει σα καγκουρώ!! Εγώ είχα ασπρίσει!!!

QZ9ep3.png

Η δικη μου ιστορια δεν ειναι πρωτοτυπη...ειναι ομως η ποιο ομορφη μερα της ζωης μου (εως τωρα ;) ) και δε θα την ξεχασω ποτε! Είχαμε κανει σπερματεγχυση και ειχαμε συνταγογραφημενη Β' χοριακη...ξυπνησαμε και οι δυο μεσα στην αγωνια, εκεινος πηγε στην δουλεια και γω μετρουσα την ωρα να παω για την εξεταση...ηταν η δευτερη προσπαθεια σπερματεγχυσης και προσπαθουσε να με κρατα προσγειωμενη... προσπαθουσε να με προετοιμασει για το αρνητικο και μαλλον να προετοιμασει και τον εαυτο του, για να μη πεσουμε και οι 2 απο το συννεφακι!. Παω κανω την εξεταση και τον παιρνω τηλεφωνο, μου λεει να παμε για καφε, σε ολο τον καφε μου λεγε να μη κλαιω οταν θα μου πουν το αρνητικο, οτι εχουμε ο ενας τον αλλο, οτι δε θελει να με βλεπει ετσι κτλ κτλ κτλ... γυρναω σπιτι και περιμενω...στο διαστημα αυτο με χει παρει η αδελφη μου και η μαμα μου και διεκδικουν να ακουσουν τα αποτελεσματα πρωτες...αγωνια...πριν παρω τηλεφωνο κανω σχεδιο, αν μου πουν "ειναι αρντητικο" θα πω ευχαριστω και θα το κλεισω, αν μου πουν θετικο θα ρωτησω ποσες μοναδες?..κτλ...τηλεφωνω...μου λενε, ειναι θετικο, 192 μοναδες (ακομη μπορω να ανακαλεσω την φωνη της κοπελας στο τηλεφωνο) και ρωταω, ποσες μοναδες? χαχαχαχαχα...τα χα χασει!!! τεσπα, κλαιω, γελαω, τρεμω, κοιταζω την κοιλια μου και κλαιω! τον περνω τηλεφωνο...δε μπορουσα να περιμενω να ρθει...το θελει τοσο πολυ ρε κοριτσια...του λεω κλαιγοντας, ελα αγαπη μου...ελα, πηρες τα αποτελεσματα?... ναι, ειμαι εγκυος....δεν καταλαβαινω τι λες, μη κλαις ρε μωρο μου δε τα παμε?...(μεγαλη ανασα) ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!...(παυση) τι? εισαι εγκυος?...ναι!...ερχομαι!...ηρθε σπιτι...εγω ειχα παρει και μαμα-αδελφη...πολυ κλαμα!... αγκαλιαστηκαμε και κλαιγαμε μαζι...με παρακαλεσε να ειμαι δυνατη και ψυχραιμη σε οτι ερχετε γιατι 9 μηνες ειναι πολλοι και θελει υπομονη... ακομη δε το πιστευουμε και οι δυο...αυτα!

Αφού συγκινήθηκα με όλες τις δικές σας ιστορίες, σας παραθέτω και τη δικιά μου. Την άνοιξη του 2008 μετά από 8 χρόνια σχέσης ψιλοαρραβωνιαστήκαμε(στην ουσία απλά γνωρίστηκαν οι γονείς).Έκτοτε ξεκινήσαμε τις προσπάθειες σύλληψης (φυσικά κανένας δεν ήξερε τίποτα).Πέρασαν 6 μήνες προσπαθειών κι εγώ είχα αγχωθεί για τα καλά.Ωσπου τον Οκτώβριο στην 1η κιόλας μέρα καθυστέρησης κάνω ένα τεστ.Κάτι μου ΄λεγε μέσα μου ότι είμαι έγκυος(χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα). Η 2η γραμμούλα ήταν απίστευτα αχνή, οπότε ο άντρας μου την αγνόησε τελείως και είπε να επαναλάβουμε το τεστ μετά από κάποιες μέρες.Εγώ, όμως, ως πιο ανυπόμονη πήγα την επομένη τα χαράματα πριν τη δουλειά σ ένα μικροβιολογικό κέντρο εκεί κοντά και έκανα το τεστ κρυφά.Οταν μετά από κάποιες ώρες πήρα το θετικό τεστ τρελάθηκα!!!Πήρα τον άντρα μου και του είπα με σοβαρή φωνή(για να μην καταλάβει τίποτα):"έκανα σήμερα το πρωί το τεστ αίματος για εγκυμοσύνη και απ΄ό,τι κατάλαβα...θα έχω 2 Καρκίνους μέσα στο σπίτι (ο άντρας μου είναι Καρκίνος και μάλλον και το νινί μας θα είναι)!!!Εκεί με πήραν τα ζουμιά εμένα, έτρεμε η φωνή του από τη συγκίνηση,δε μπορούσαμε να συννενοηθούμε!!!

Όταν το ανακοινώσαμε στους γονείς,βιντεοσκοπήσαμε την όλη φάση με κρυφή κάμερα!!Πρώτα το είπαμε στους δικους μου την επόμενη μέρα, που μας είχαν καλεσμένους για φαι: έστησα την κάμερα και τους λέω:"δε μου είπατε τίποτα για την καινούργια φούστα που πήρα προχθές!!Ομως έκανα μάπα αγορά, γιατί δε θα μου κάνει σε λίγο..". Η μαμά μου:"γιατί δε θα σου κάνει?(ανυποψίαστη τελείως). Εγώ:"γιατί εδώ στην κοιλιά θα μπουν τα κιλά και δε θα μου χωράει". Μετά έγινε το έλα να δεις....πετάχτηκαν όλοι συγκινημένοι από τις καρέκλες τους και μας αγκάλιαζαν!! 2 μέρες μετά με την ίδια κρυφή κάμερα το ανακοινώσαμε στην πεθερά μου, όπου πήγαμε σύσσωμοι πια για φαγητό.Της λέω:"θα πάψω να σου μιλάω στον πληθυντικό.Στο εξής θα σε λέω "μαμά", γιατί δε γίνεται να αποκαλώ Κυρία τη γιαγιά του παιδιού μας.."..κενό....δε μπορούσε να το συνειδητοποιήσει...από τη χαρά και τη συγκίνηση τά 'παιξε και μας ρωτούσε συνέχεια αν της λέμε αλήθεια!! Ακόμα βλέπουμε τα σχετικά βίντεο και συγκινούμαστε...Είναι σπουδαίο να απαθανατίζεις τέτοιες μοναδικές στιγμές...........σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα :D

Να σας πω και εγώ την δικιά μου ιστορία...Ο άντρας μου ήθελε πολύ ένα μωράκι αλλά εγώ όλο και το ανέβαλλα γιατί με φόβιζε η όλη ιστορία..Ύστερα από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να βάλουμε κι εμείς μπρος...Για αρκετό καιρό δεν παίρναμε προφυλάξεις αλλά παρόλα αυτά έγκυος δεν έμενα μέχρι που άρχισα να προβληματίζομαι...Και πάνω που άρχισα να το σκέφτομαι πιο πολύ, ενώ μέχρι τότε ήμουν χαλαρή τσουπ να και η καθυστέρηση..Δεν του λέω τίποτα και περιμένω..Βέβαια εκείνος ρωτούσε αν αδιαθέτησα οπότε αναγκάστηκα να του πω ψέματα γιατί αν ήμουν ήθελα να του κάνω έκπληξη..Μέτα από 4 αρνητικά τεστ και με την περίοδο ακόμα άφαντη λέω θα κάνω χοριακή για να μάθω επιτέλους μιας και με είχε φάει η αγωνία..Θετική η χοριακή!!!Ο αντρούλης μου είχε κανονίσει τότε ( 14 Φλεβάρη ) να πάμε μια εκδρομή με ένα φιλικό μας ζευγάρι για να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο...Το ζευγάρι που είναι και οι κολλητοί μας ήξερε ότι ήμουν έγκυος και μαζί οργανώσαμε το πως θα του το πούμε...Φτάνουμε στον Κοσμά, ένα χωριό της Αρκαδίας για να περάσουμε ένα ρομαντικό διήμερο...Το χωριό μες στο χιόνι, τα σπιτάκια που είχαμε νοικιάσει απίστευτα, με τζάκι κτλ...

Σάββατο βράδυ και ετοιμαζόμαστε να βγούμε για φαγητό...Παίρνω την κάμερα μαζί και μια τσαντούλα με το δωράκι του, που είχε μέσα μια πιπίλα, ένα μπιμπερό , μία κουδουνίστρα και ένα μαγνητάκι που έλεγε "Μπαμπάδες υπάρχουνε πολλοί σαν τον δικό μου όμως κανείς".Φθάνουμε στο εστιατόριο και εγώ με τα παιδιά να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και ο δικός μου να μην έχει καταλάβει τίποτα...Έρχεται η ώρα του γλυκού και πάει ο φίλος μας και δίνει στον σερβιτόρο την πιπίλα και του λέει να την βάλεις στο πιάτο με το γλυκό και να την δώσεις στον κύριο και να του πεις δώρο από την γυναίκα σου...Η φίλη μου να έχει την κάμερα ανά χείρας και να περιμένει την μεγάλη στιγμή...Σκάει μύτη το γλυκό και αφού δίνει σε όλους μας τελευταίο δίνει στον άντρα μου το πιατάκι...Καλά περιττό να σας πω τι εξακολούθησε...Στην αρχή νόμιζε ότι του κάναμε πλάκα γιατί το ήθελε τόσο πολύ ένα μωράκι μέχρι που του λέει ο φίλος μας "Καλά ακόμα να καταλάβεις???"Εκεί πια τα είδε όλα....Άρχισε να τρέμει και να λέει "Έτσι και μου κάνετε πλάκα αλλίμονο σας" και όταν πια κατάλαβε ότι θα γίνει μπάμπας δάκρυσε και δεν το χώραγε ο τόπος!!!Πήρε γιαγιάδες και παππούδες στις 1 το βράδυ να το πει, πέτουσε από την χαρά του και το βράδυ δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί!!!Ήταν τρελλαμένος!!!'Ηταν μια αξέχαστη εμπειρία και το καλό είναι ότι έχω κρατήσει και ντοκουμέντα για να τα δείξω κάποια στιγμή στο παιδάκι μας όταν μεγαλώσει...Μέχρι τότε τα βλέπουμε εμείς και ξαναζούμε εκείνες τις μοναδικές στιγμές...Ελπίζω να μην σας κούρασα με το μεγάλο ποστ...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια, με συγκινησαν πολυ οι ιστοριες σας.

Συχαρητηρια στις εγκυμονουσες κ να αγκαλιασουν τα ζουζουνια τους με υγεια.

Εμεις που εχουμε ήδη ζουζουνια να τα δουμε να μεγαλωνουν σαν τα ψηλα βουνα με υγεια.

Να σας πω κ εγω;

Εγω είχα μια εγκυμοσυνη που σαν πρωτη φορα, το μαθανε ολοι μεσα σε κλαματα γιατι ήμασταν παντρεμενοι γυρω στα 3 χρονια κ δεν ειχε γινει κατι.Πηγα στο γιατρο με την πεθερα γιατι ο συζυγος δουλευε κ το πρωτο που σκεφτηκα οταν βγηκα απο το γιατρο ήταν να ζουσε ο πατερουλης μου για να μαθει πρωτος εκεινος τα νεα.

Δεν ήταν καλη η εκβαση αυτης της εγκυμοσυνης αλλα τελος παντων, εδω έχουμε μονο ευχαριστα.

Η δευτερη φορα που εμεινα εγκυος ήταν το 2001 Ιουνιος, κ εγω ειχα παει ταξιδακι συντομο με τον πεθερο, κ καπνιζα σαν φουγαρο. Ειχαμε βαλει μπροστα για μπεμπε μονο ενα μηνα, κ δεν περιμενα να εχει γινει κατι, μέχρι τη στιγμη που γυριζα με το τρενο απο την Ξανθη. Ήμουν στο ιδιο βαγονι με κατι βουλγαρες που ειχαν φτιαξει πικλες κ είχα μεγαλη ανακατοσουρα.

Είχα λοιπον κ τη πολυποθητη καθυστέρηση άλλα δεν ειπα κατι στον αντρα μου γιατι τον ειχα ζαλισει καθε φορα που ειχα καθυστερηση, είχα μαζι κ όλα τα συμπτωματα κ στο τέλος αισθανομουνα κ χαζη. Τεσπα, ήμουν στο τηλεφωνο με μια φίλη κ της είπα ότι κανω το τεστ εκεινη τη στιγμη. "Ρε φιλεναδα, εχει μια αχνη ροζ γραμμη!!!" "Εγκυμοσυνη ειναι αυτη", για να μην μακρυγορω, δεν λεω κατι στον αντρουλη μου κ παω την επομενη μερα να κανω το τεστ στο μικροβιολογικο. Παιρνω τηλεφωνο στις 12 το μεσημερι κ μου λεει "Συγχαρητηρια, ειναι θεττικο 1080 μοναδες" τρελαθηκα.

Ήρθε το μωρακι το βραδυ για να φαει κ αφου φαγαμε το βραδυνο μας, αναψαμε και το τσιγαρακι μας για να χωνεψουμε, αλλα εγω το σβηνω στις δυο τζουρες. "Δεν θα με ρωτησεις γιατι το εσβησα τόσο γρήγορα;" "Ματακια μου ειμαι κομματια, αλλα επειδη σε βλεπω πες μου πως κ το εσβησες τοσο γρηγορα;" "Γιατι στο μωρακι μας δεν του αρεσει το τσιγαρο" με κοιταζε λες κ ήμουν εξωγηινος "Τωρα αυτο ειναι αλήθεια δηλαδη; τα καταφεραμε με τη πρωτη;" "Ετσι φαινεται..." με αγκαλιασε κ τελειωσε το τσιγαρο.

Το ωραιο ήταν με τη μαμα μου. Πριν λιγες μερες με ειχε παρει τηλεφωνο κ μου ειπε να μην στεναγχωρεθω γιατι ο αδελφος μου πηγαινε για το τριτο. Πηγαμε απο το σπιτι της τη μερα που πηγαμε στο γιατρο κ επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη κ της λεω "Ποσα εγγονια έχεις;" "Παω για το τριτο" μου λεει "Λαθος, πας για το τεταρτο. Ειμαι εγκυος" παλι τα κλασικα κλαμματα. Με τη νυφη μου γεννησαμε με 20 μερες διαφορα.

Ενα χρονο μετα κ λιγο πριν τα Χριστουγεννα ξανα έμεινα έγκυος αλλα δυστυχως ήταν παλινδρομη κύηση.

Μετα απο 4 χρονια ειπα να ξαναβαλω μπροστα με τη καινουργια χρονια το 2007. Δεν ήθελα να μεινω εγκυος σε δυσεκτο λογω του πρωτου παιδιου, κ ειπα οτι αν δεν μεινω εγκυος το 2007 θα ξαναβαλω μπροστα το 2009. Τελικα κ παλι με τη πρωτη προσπαθεια εμεινα εγκυος.

Τοτε σπουδαζα ιταλικα κ είχα μια πολυ καλη καθηγητρια παραπανω απο φιλη την ένιωθα.

Πριν παω στα ιταλικα, πήγα απο το μικροβιολογικο. Οταν πηγα στο φροντηστηριο, η ΜG μου ειπε "Τι έχεις; σε βλεπω καπως σημερα" "Το πως νιωθω, θα εξαρτηθει απο την απαντηση που θα παρω σε λιγη ώρα, αν ειναι θεττικο θα πεταξω στον 7ο ουρανο άν οχι θα παω στο υπογειο" Στο διαλλειμα πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε "Με το καλο, 1260 μοναδες" ..... με ακουση όλη η Ομονοια. Δεν αντεξα να περιμενω κ πηρα τηλεφωνο τον αντρουλη μου "Ελα πες μου γρηγορα γιατι εχω πολυ δουλεια" "Καλα κανεις κ εχεις πολυ δουλεια γιατι ο ζυγουλης μας ερχεται" παυση στο τηλεφωνο, "Είσαι σίγουρη;" "1260μοναδες κ πιο σιγουρο δεν γινεται ανεβηκε κ το σακχαρο" [έχω διαβητη κυήσεως]

"Ωραια κ τωρα τι γινεται;" μου λεει λιγο σαστιμενος "Εγω πρεπει να κλεισω γιατι τελειωσε το διαλειμα" "Με το καλο μωρακι μου, όλα να πανε καλα"

Τωρα έχουμε δυο υπεροχα παιδια κ μπορω να πω ότι ειμαι κατι παραπανω απο ευτυχησμενη, κ πολυ τυχερη που ο Θεος μου εδωσε αυτα τα παιδια γεματα υγεια κ εναν αντρα ο οποιος με λατρευει κ με βοηθαει παααααααααααρα πολυ.

Σ' ευχαριστω ζωουλα μου σ' αγαπω.

Οσο για τα ζουζουνια μου, να ειναι παντα γερα κ εμεις να εχουμε υγεια για να τα μεγαλωσουμε μαζι.

Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ κ ευχαριστω που με ανεχτηκατε

ΜΘΣΟΒΜ

λοιπόν, εμένα μου το ανακοίνωσε ο άντρας μου οτι είμαι έγκυος!

μόλις είχαμε αρραβωνιαστεί και είχαμε μετακομίσει στο ίδιο σπίτι. εγώ είχα ήδη 10 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν είχα δώσει καθόλου σημασία γιατί , λόγω μιας κύστης, τον προηγούμενο μήνα είχα περίοδο 2 εβδομάδες(!) κ ήταν πολύ πιθανό να μη μου έρθει κ καθόλου αυτή την φορά.Ήταν Κυριακή πρωί κ πίναμε καφεδάκι στο σαλόνι μας. σε κάποια φάση που κανονίσαμε να πάμε βολτούλα, επειδή εγώ ήμουν κακόκεφη σηκώθηκε ο καλός μου για να στρώσει το κρεβάτι μας για να βοηθήσει! <<Τί????έστρωσες το κρεβάτι??έτσι κάνουν στο σπίτι σου??εμ,έχουμε χάσει τους ρόλους μας εδώ μέσα!!δε μπορώ, να κάνουμε ένα βήμα πίσω. να πάμε να ξαναμείνουμε με τους γονείς μας και δοκιμάζουμε αργότερα, πνίγομαι, πιέζομαι,μπλα, μπλα, μπλα>>....κ το δάκρυ κορόμηλο. τρελή σας λέω, κανονικά.

να κλαίω με λυγμούς πάνω από το στρωμένο κρεβάτι, λες κ μου συνέβη το πιο τραγικό πράγμα στον κόσμο!!!ο άντρας μου???ψύχραιμος!!!<<εσύ κορίτσι μου, είσαι έγκυος!πάω να φέρω ένα τεστ από το φαρμακείο!!>> η απάντηση μου??<<καλή δικαιολογία για να φύγεις!!!πήγαινε να πετάξεις τα λεφτά σου τσάμπα!!>> όπως καταλαβαίνετε, κ εγώ δηλ. τώρα που τα θυμάμαι, οι ορμόνες είχαν αρχίσει τρελό χορό! ακολούθησε ένα τέστ.ΘΕΤΙΚΟ. ακολούθησε και δεύτερο. ΘΕΤΙΚΟ. τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας κ εγώ φυσικά παραμένω η τρελή της οικογενείας!!!

hATb.jpgppcCp3.png

Εμεις κοριτσια ειχαμε αποφασισει να παμε 28 Απριλιου με 3 Μαιου ενα ταξιδακι στο Μοναχο-Βερολινο για να δουμε φυσικα το φαιναλ φορ!το τι λουκανικα εφαγα, τι μπυρα ηπια, τι περπατημα εκανα δεν μπορειτε να φανταστειτε!μετα απο ενα μηνα προσπαθειας δεν το πιστευαμε οτι θα γινουμε γονεις!Το τεστ το εκανα στο αεροδρομιο του Μοναχου οταν γυριζαμε στις 4 Μαιου δλδ!Να φανταστειτε ηταν στα γερμανικα κ αρχισα να τρεχω με το τεστ στο χερι σαν την τρελη για να ρωτησω στο φαρμακειο τι σημαινει το αποτελεσμα! Το τεστ εγκυμοσύνης ηταν ακριβειας!!Digital, προχωρημενοι οι Γερμανοι κ μο υ εδειχνε οτι ειμαι εγκυος πανω απο 3 εβδομαδων!Κλαιγοντας, με το τεστ στο χερι αρχιζα να φωναζω στον ανδρα μου οτι θα γινει μπαμπας!Συγκινηθηκε πολυ!Μονο που δεν χειροκροτησαν οσοι βρισκονταν γυρω μας γιατι λογω του αγωνα υπηρχαν στο αεροδρομιο κ πολλοι ελληνεσ...πραγματικα αξεχαστες στιγμες!

car007pp___.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Kalimera koritsia,

kai emeis meta apo 9 mines gamou kaname tin proti prospatheia teli Iouliou persi meta tin periodo. Eixa skeskonisei olo to internet gia ola ta themata sxetika me tin sillipsi kai eixa agxothei logo kai polikistikon oothikon. Arxes Augoustou fugame gia diakopes kai perimena na adiathetiso guro stis 14 Augustou. Perasan 2-3 meres pou eixa kathisterisi kai den kratiomoun allo. Eixa parei mazi mou test egkumosunis kai to ekana stis 17 Augustou to proi molis ksipnisa. Vgike thetiko kai trelathika. Den pisteva sta matia mou. Piga sto krevati kai ksipnisa ton antra mou kai tou to eipa. Itan to pio euxaristo ksipnima pou eixe kanei. An kai eimastan kai ligo sfigmenoi mexri na diaveveothei kai apo ton giatro. kai mexri na pao sto giatro eixa kanei alla dio test gia na eimai pio sigouri.

Y9MXp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

εγώ δεν του το είπα εκείνος μου το είπε γιατί έβλεπε τα σημάδια πριν από μένα και επειδή δεν ήθελα να έχω ψεύτικες ελπίδες τελικά δεν τα είδα καν. χαχαχα. είχα πρησμένη κοιλιά και πείναγα πολύ αλλά είμασταν διακοπές και θεώρησα οτι ήταν λογικό. και είχα 3 μέρες καθηστέρηση και δεν το πίστευα. πριν το κάνω το τεστ μου λέει είσαι. και ήμουν. ουρλιάζαμε μέσα στο ξενοδοχείο!!! ωραία πράγματα! ναι κάτι τέτοιο που λες είναι ωραίο!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

Otan apofasisame me ton antra mou na kanoume paidaki piga sto ginaikologo gia e3etaseis, o opoios mou edwse kortizoni giati theorouse oti voithaei stis af3imenes pithanotites apovolis pou exw logo thireoeiditidas kai mou eipe oti den kanw wori3ia kathe mina logo polikistikwn kai na pigainw na to parakolouthoume!!! Me agxwse arketa kai apofasisa na parw ton epomeno mina test wori3ias.( kai na alla3w giatro giati egw thelw enan na me xalarwnei, oxi na me agxwnei!!) Mia mera edi3e axno thetiko, epsaxna se forum na dw ti simainei afto, alla eipa na kanw mia prospatheia. Telika pisthika oti tote itan i wori3ia mou. 15 meres meta perimena tin periodo.Imoun sigouri oti tha erthei stin wra tis! Den irthe omws! ekana me mia mera kathisterisi test kai vgike thetiko! Ekeini ti mera o antras mou eixe adeia kai sigxrwnos tin giorti tou. Egw eprepe na figw prwi prwi gia douleies...etsi tou afisa ena xartaki panw sto grafeio tou , tou elega xronia polla gia tin giorti tou kai eixa kai to test dipla...

otan to eide me pire mesa stin trelli xara, gelage san mikro paidaki!!!

εμενα η ιστορια μου εχει πολυ πλακα

στο γιο μου ειχα μονο 3 μερες καθυστερηση αλλα κατι μου ελεγε πως ειμαι εγκυος επρεπε να κλεισω και ημερομηνια για εκκλησια εκεινες τις ημερες

παω να αγορασω τεστ 2 η ωρα ακριβως που το φαρμακειο κατεβαζει ρολα προλαβαινω παιρνω

κανω το τεστ μονη μου και μολις βλεπω το αποτελεσμα κλαιω με λυγμους χτυπαει το τηλεφωνο και ειναι ο πατερας μου ,μακουει που κλαιω και δεν μπορω να του εξηγησω κι αρχιζει και κλαιει κι εκεινος γιατι νομιζε πως καποιος μου επιτεθηκε στο σπιτι γιατι ειχαμε μαστορους(χαχαχα) ηρεμω λιγο και του λεω μην ανησυχεις κλαιω για καλο ειμαι εγκυος ...ερχομαι μου λεει

παιρνω τηλ τον αντρα μου και του το λεω ερχεται κι εκεινος και τρωμε και οι τρεις καρμποναρα χωρις να μιλαμε απο το σοκ χαχαχαχαχαχα

στη μικρη εκανα το τεστ με τον αντρα μου να περιμενεις απεξω μολις ειδα το αποτελεσμα απλως του το εδειξα και αρχισε να καθησυχαζει τις ανησυχιες μου για το αν θα τα καταφερω με δυο μωρα

υπεροχες αξεχαστες στιγμες!!!

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

• 3 εβδομάδες μετά...

Ο άντρας μου δουλεύει το εξωτερικό. ¨ερχεται για λίγες μέρες κάθε μήνα. Τον Ιανουάριο λοιπόν κάναμε σπερματεγχυση. Περίμεναμε να κάνω τεστ μετά από 15 μέρες. ΘΕΤΙΚΟ. Μιλαμε στο τηλέφωνο και του λέω αρνητικό! Δεν ήθελα να του το πω απο το τηλεφωνο γιατι ήθελα να δω την αντίδρασή του. Πηγα μόνη μου τις 2 πρώτες φορές στο γιατρό. Έφτασε λοιπόν η μέρα που θα ερχόταν. Ήμουν 5 εβδομάδων. Σου έχω ένα δωρο του λέω και του δίνω ένα πακετάκι με 2 βεβε καλτσάκια μέσα. Έμεινε. Άσπρισε. Άρχισε 1 η ώρα τη νύχτα να χοροπηδάει και να φονάζει γιουπιιιιιιι! Δεν το μετάνιωσα ποτε που δεν του το είπα αμέσως από το τηλέφωνο... 167773vr9b7e6ky4.gif

Eμείς προσπαθούσαμε 2,5 χρόνια για μωρό και δεν ερχόταν. Με τα πολλά βρίσκουμε ότι υπάρχει κάποιο προβληματάκι και αποφασίζουμε για σπερματέγχυση. Ομως μια το ένα, μια το άλλο που μας βρίσκαν, δεν την κάναμε. Τον Ιούνιο, μιλάω πάλι με το γιατρό, για κάποιο μικρόβιο που είχαμε κολλήσει, μου λέει έλα στις 13 μέρες από την περίοδο να σε δω και τα λέμε. Τέλος πάντων, να μην τα πολυλογώ, στις 13 μέρες είχα ωορρηξία. Μου λέει προσπάθα και βλέπουμε. Προσπαθούμε, λοιπόν, και στην μία βδομάδα ακριβώς, αρχίζω να έχω ανακατωσούρες στο στομάχι. Λέω, μπα, η ιδέα σου η είναι. Ολη την εβδομάδα είχα ανακατωσούρες και ναυτίες. Εκείνο το σαββατοκύριακο (2 εβδομάδες μετά τη σύλληψ) ξεκίναγε η άδειά μας. Μου λέει ο άντρας μου την Κυριακή, αύριο που θα επιστρέφουμε Αθήνα (γιατί είχαμε φύγει για ΣΚ), θα πάμε να κάνεις μια χοριακή γιατί δεν σε βλέπω καλά. Οντως, γυρίσαμε την Δευτέρα το απόγευμα, κατευθείαν στο μικροβιολογικό. Τα αποτελέσματα θα έβγαιναν την επόμενη. Την επόμενη, ρίχνουμε έναν καβγά τρικούβερτο, άνευ λόγου και αιτίας, γιατί οι ορμόνες μου ήταν τρελές. Το απόγευμα, λοιπόν, του λέω θα πάω για τα αποτελέσματα θα έρθεις; Επειδή είμασταν τσακωμένοι μου λέει δεν έχω καμιά δουλειά να έρθω. Πάω λοιπόν στο μικροβιολογικό, μου λέει η κοπέλα, κοίτα να δεις την εξέταση την κάναμε δύο φορές. Γιατί; λέω, μου απαντάει δείχνει 14 που σημαίνει μεν κύηση, αλλά καλό είναι να την επαναλάβουμε την άλλη εβδομάδα. Είσαι σίγουρη τη ρωτάω, ναι μου λέει, πάνω από 3 είναι σίγουρα κύηση. Γυρνάω σπίτι, παραμιλώντας στο δρόμο, πετάω το χαρτί αδιάφορα πάνω στο τραπέζι, κάτι μου λέει ο άντρας μου και του λέω: το παιδί μου κι εγώ δεν σε έχουμε ανάγκη. Μετά πήρε το χαρτί και το κοίταζε σαν χαζός, δεν το πίστευε. Στον μπαμπά του και τον αδερφό του το είπαμε στη γιορτή του άνδρα μου. Οπου τρώγαμε όλοι μαζί, γυρνάει και τους λέει: Λοιπόν έχουμε κάτι να σας πούμε, αλλά σας παρακαλούμε μην το πείτε ακόμα πουθενά είναι μυστικό. Τι λένε οι άλλοι και λέει: μπαμπά εσύ θα γίνεις παππούς αδερφέ εσύ θα γίνεις θείος. Κάγκελο ο παππούς και ο θείος. Στους δικούς μου γονείς δεν το έχουμε πει ακόμα, γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι πάνε όλα καλά, διότι η καλή μου η μανούλα από τη χαρά της θα το πει παντού. Τώρα περιμένουμε με το καλό το μωράκι μας, που μας άργησε λίγο, αλλά δεν πειράζει.

gr0Ep2.png

kOgFp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Πολύ συγκινήθηκα με τις ιστορίες σας! Είχα σχεδιάσει πώς θα το ανακοίνωνα πριν μείνω έγκυος και οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να το κάνω. Όμως μου άρεσε πολύ και ότι κάποιες κάνανε το τεστ μαζί με το μπαμπά και το μάθανε ταυτόχρονα! Στο επόμενο θα το σκεφτώ σοβαρά! Πραγματικά οι στιγμές που το μαθαίνουμε και εμείς αλλά και οι μπαμπάδες είναι τόσο έντονες και δυνατές!

Θυμήθηκα και σας γράφω και τα δικά μου!

Τον Ιούλιο ήμουν, για κάποιο λόγο, σίγουρη πως είμαι έγκυος. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση χωρίς μπάνια στη θάλασσα και δεν μου συμβαίνει συχνά. Πήγα για χοριακή και περίμενα με αγωνία το αποτέλεσμα... το οποίο ήταν προς μεγάλη μου απογοήτευση αρνητικό! Είχα όμως μεγάλα σχέδια για τον επόμενο μήνα που θα κάναμε διακοπές. Παράλληλα -μην ρωτήσετε, δεν ξέρω πώς!- έπεισα τον εαυτό μου να μην ασχοληθώ με το θέμα, ούτε γόνιμες μέρες, ούτε πρόγραμμα. Κάναμε μια χαρά διακοπούλες!

Δυστυχώς οι καθιερωμένοι πόνοι στην κοιλιά μου άρχισαν να με προειδοποιούν πως θα μου ερχόταν περίοδος, το ανακοίνωσα και στον άντρα μου "δεν έχει μωρό αυτό το μήνα" και περίμενα να έρθει, να τελειώσει για να βάψω τα μαλλιά μου... Είχα πάλι 5 μέρες καθυστέρηση και είχα εκνευριστεί που δεν ερχόταν! Δεν ήθελα να ελπίζω όπως τον προηγούμενο μήνα και να στενοχωρηθώ και περίμενα χωρίς να κάνω τεστ απλώς να έρθει. Εκείνο το πρωινό ήρθε μια φίλη μου που ήταν έγκυος στον 6ο μήνα και ήπιαμε καφέ, είπαμε τα δικά της για το μωρό με ρώτησε και για τα δικά μου, της είπα ότι μου είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μου ερχόταν περίοδος και πονούσε κι η κοιλιά μου και μου είπε: "δεν κάνεις ένα τεστ;! Κι εμένα πονούσε!" Και με έπεισε! Το μεσημέρι αγόρασα τεστ, πήγα σπίτι και το έκανα. Με το που εκλεισα το καπάκι είδα το σταυρό να σχηματίζεται πεντακάθαρα και τόσο έντονα! Ήταν μαγικό! Άρχισα να κλαίω, να γελάω, να χοροπηδάω!

Ο άντρας μου δεν θα έρχόταν σπίτι για λίγες ώρες ακόμη. Είχα και χρόνο να υλοποιήσω το σχέδιό μου! Είχα όλα τα υλικά γιατί είχα ασχοληθεί παλιότερα και ζωγράφισα ένα μπλουζάκι που έγραφε: "Εργασίες σε εξέλιξη!", ένα βελάκι να δείχνει προς τα κάτω, στην κοιλιά μου και μια φατσούλα μωρού με πιπίλα! Το φόρεσα και περίμενα σε αναμμένα κάρβουνα να γυρίσει. Ήμουν στην κρεβατοκάμαρα όταν άκουσα την πόρτα, τον φώναξα και όταν ήρθε του έδειξα γελώντας το μπλουζάκι! Του πήρε λίγα δευτερόλεπτα να διαβάσει τί έγραφε, τράβηξε και λίγο από δω, λίγο από εκεί και μετά με κοίταξε έκπληκτος. "Αλήθεια;" Του κούνησα το κεφάλι και τον είδα να βουρκώνει... Με πήρε και με σήκωσε και καθόμασταν αγκαλιά και δεν το πιστεύαμε...!

Υπάρχουν ακόμη στιγμές που δεν το πιστεύουμε! Και νομίζω πως ώσπου να γεννηθεί το μωρό ακόμη θα μας συμβαίνει! :D

jp0Lp3.pngA0Yxp3.png

αααα εσεις ειστε πολυ γλυκιές! εγώ ειμαι λιγο ζωντόβολο και εξηγώ το γιατί. 16 οκτωβρίο μεσα στο βράδυ αποφασισα πως ειμαι έγκυος μάλλον οποτε πηρε ενα ταξακι, διανυχτερευων φαρμακείο, σπιτι.

Ο αντρας μου με εναν φιλο του ηταν στο σαλονι και εβλεπαν θριλεράκια και η πε8ερα μου σοτ αλλο δωμάτιο, ειχε έρ8ει για επισκεψη, και εβλεπε το Εχεις πακετο πως οτ λένε αυτο. ΕΙπα καλησπέρα, μπηκα στο μπάνιο, έκανα το τεστακι μου και βγαινοντας περασα πρώτα απο το δωματιο που ηταν η πε8ερα μου της το ειπα αγκαλιαστηκαμε βουρκλώσαμε και μετα πηγα στο σαλονι

εγω. ηλια ειμαι ε΄γκυος

ηλιασ. αχαμ... κατσε να βαλω ενα ουισκακι

φιλος μας. οπαααααα αυτα ειναι λεμεεεεεεεε οεοοοο (πολύ πανυγηρτζισ :P

η βραδιά έκλεισε με τον ηλια να εχιε πιει μισο μπουκαλι Haig και εμενα να τηλεφωνω στους δικους μας και σε φιλους μας να λέεω τα νέα.. ναι απο τοτε ο ηλιας πινει haig και προσπαθει να συνελ8ει :P

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

• 4 εβδομάδες μετά...

Αι στο καλό........ όσο λέω δε θέλω ακόμη παιδί για διάφορους λόγους, ενώ ο άντρας μου θέλει σαν τρελός, με αυτά που γράφετε με συγκινείτε και με βάζετε σε σκέψεις....

Και με κάνετε και ζηλεύω κιόλας!!!!

Παλιοκόριτσα......

sj3dp3.png

Δεν χρειαστηκε να τον ενημερωσω,ηταν παρων σε ολη την διαρκεια της διαδικασιας του τεστ...!!!Ηταν κατι το μη προγραμματισμενο αλλα η χαρα που ειδαμε ο ενας στα ματια του αλλου οταν το τεστ βγηκε θετικο,δεν περιγραφεται!

://lilypie.com]IBAGp3.png[///lilypie.com]lWptp3.png[/url]url]

• 1 month later...

Γεια σας κοριτσια.

Ανοιγω αυτο το θεμα για να πουμε η καθεμια μας πως ανακοινωσαμε στον αντρα μας για την εγκυμοσυνη, τι αντιδρασεις υπηρξαν, πως νιωσαμε εμεις, εκεινοι, οι συγγενεις που το εμαθαν κτλ.

Κανατε κατι ιδιαιτερο για να το ανακοινωσετε ή το ειπατε κατευθειαν;

as1cAcP00360010NDE5NzgxfDIwMTAwMnx0byB6eW1hcmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

0nxv8u4s9yffj271.png

Κοριτσια οταν ανοιξα το θεμα δεν ηξερα οτι υπηρχε ηδη και ειχατε γραψει τις ιστοριες σας....

Να σας πω κι εγω τη δικια μου:

Ειχα λιγες μερες καθυστερηση (πραγμα περιεργο για μενα) κι ετσι εκανα ενα τεστ που ειχα παρει, κρυφα απο τον αντρα μου.

Θυμαμαι ηταν 2 Μαιου, πρωι πριν φυγω για δουλεια. Το τεστ βγαινει θετικο κι εγω πεφτω ξερη γιατι δεν το περιμενα (κι ας το ηθελα παρα πολυ)!

Αρχικα σκεφτηκα να παρω κατευθειαν τον αντρα μου στη δουλεια και να του τω πω.

Μετα ομως σκεφτηκα οτι ηθελα να κανω κατι ιδιατερο για ενα τοσο σημαντικο γεγονος!!!

Περνανε 3 ολοκληρες μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!(δεν ξερω που την βρηκα τοση υπομονη)

Δεν λεω κουβεντα και σχεδιαζω το εξης:

Παω σε ενα μαγαζι που τυπωνουν μπλουζακια. Τυπωνω σ' ενα γαλαζιο "ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΑΜΠΑΣ" και σ' ενα ροζ "ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ". Ειναι Παρασκευη μεσημερι και γυριζει ο αντρας μου απ' τη δουλεια. Του λεω οτι του πηρα ενα δωρακι και του δειχνω τη σακουλα που το ειχα συσκευασει.

Ανοιγει και βγαζει τη μπλουζα,διαβαζει "ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΑΜΠΑΣ" και με κοιταει μες τα ματια και κοκαλωνει!!! Βουρκωνει και προσπαθει να το συνειδητοποιησει. Μετα του εφερα και τη δικια μου μπλουζα που εγραφε το αντιστοιχο και του την εδειξα και αρχισαμε τα ζουζουνισματα, τις αγκαλιες, τα φιλια κτλ..........τα ξερετε αλλωστε κι εσεις.

Στους γονεις μας το ανακοινωσαμε αφου πηγαμε στη γιατρο και καναμε την εξεταση για να δουμε οτι ολα ηταν μια χαρα. Οργανωσαμε μια συναντηση για καφε στο σπιτι μας ολοι μαζι μια Κυριακη απογευμα. Τους καλεσαμε ολους με την αφορμη οτι θα φτιαξω και φοντι σοκολατας, μπισκοτακια, κουλουρακια, καφεδακι και τετοια....

Την προηγουμενη το ειπα μονο στον αδερφο μου(ο οποιος δεν το πιστευε και πεταξε απ' τη χαρα του) γιατι τον ηθελα μες το κολπο για να με βοηθησει.....Οταν μαζευτηκαν ολοι πηρε την καμερα και ξεκινησε να γραφει.(ετσι στο ξεκαρφωτο)

Κι ενω ολα κυλουσαν ησυχα και πιναμε το καφεδακι μας και μιλουσαμε, παω στο δωματιο με τον αντρα μου, φοραμε τα μπλουζακια και κανουμε την εμφανιση στο σαλονι οπου ο αδερφος μου συνεχιζει και γραφει με την καμερα.....

Το τι ακολουθησε ακομα το βλεπουμε στο dvd και βουρκωνουμε! Η μανα μου να κλαιει απ' τη χαρα της, του πατερα μου να γελανε και τα μουστακια του, η πεθερα μου κι ο πεθερος μου να προσπαθουν να εξηγησουν στη γιαγια του αντρα μου τι συμβαινει και τσιριζουν ολοι μαζι γιατι δεν ειχε καταλαβει και αλλα τετοια.

Ηταν ολα πολυ ομορφα και χαιρομαι που κρατηθηκα και τα οργανωσα ετσι.

Το θεμα ειναι οτι θελω να κανουμε κι ενα δευτερο μωρο και απο τωρα σκεφτομαι πως να το ανακοινωσω οταν με το καλο θα ερθει.

Ζηταω συγνωμη για το μεγαλο post.

as1cAcP00360010NDE5NzgxfDIwMTAwMnx0byB6eW1hcmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

0nxv8u4s9yffj271.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Μετά απο μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη είχαμε πάει στο μαιευτήριο να δουμε μια φίλη με την οποία είχαμε συμπτωματικά μείνει μαζί έγκυες. Γυρίζοντας στο σπίτι και ενω είχα ήδη 15 μέρες καθυστέρηση (πίστευα πως ήταν λόγω του χειρουργείου που είχα κάνει τον προηγούμενο μήνα) μου λέει ο άντρας μου δεν κάνεις το τεστ που μας έχει περισσέψει απο την προηγούμενη φορά? Μπήκα στο μπάνιο και βγήκα κλαίγοντας. Δεν χρειάστηκε να του πω τίποτα κάτσαμε και οι δυο αγκαλιά και κλαίγαμε. Στους γονείς μας το ανακοινώσαμε μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα και ο γιατρός μας βεβαίωσε πως αυτή τη φορά όλα πάνε κάλα.

Η ιστορια μου μοιαζει τοσο πολυ με τη δικια σου.

Με μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη στο ενεργητικο μου, παω στο μαιευτηριο να δω μια φιλη μου που ειχαμε μεινει μαζι εγκυες. Εκεινη τη μερα περιμενα να αδιαθετήσω. Το αλλο απογευμα εκανα τεστ και βγηκε θετικο. Το ειπα στον αντρα μου απο το τηλεφωνο και οταν ηρθε σπιτι, είμασταν τοσο μουδιασμενοι και οι δυο. Στους γονεις μας το ανακοινωσαμε και εμεις στον τριτο μηνα, μετα απο την αυχενική διαφάνεια που ηταν καλή.

CYaip2.png

• 3 months later...

Το πρωί που έκανα το πρώτο τεστ εμπορίου χώθηκα κάτω από τα σκεπάσματα και του ανακοίνωσα ότι είναι θετικό. Η πρώτη κουβέντα ήταν ακριβώς"δόξα το θεό και κάτι καλό" και μετά αγκαλιές και φιλιά. Η μεγάλη πλάκα ήταν στον γιατρό στον πρώτο υπέρηχο που ακούσαμε την καρδούλα. Με πιάνουν τα ζουμιά τον πιάνουν και αυτόν. ήμασταν για τα πανηγύρια...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

το υποψιαζομουν οτι ειμαι εγκυος κι αφου εκανα 3 τεστ-για να βεβαιωθω:)- κι ενα πρωινο του λεω:

"αν ειμαι εγκυος τι θα κανεις;"

"θα χαρω" με λεει

"μαλλον ειμαι"

με κοιταξε χαμογελωντας σα να μη με πιστευει,και εγω ετρεξα πηρα το τεστ απο το συρταρι να του το δειξω.

αμεσως πηγαμε και το ανακοινωσαμε στους συγγενεις,δε κρατιομασταν με τπτ.

παρ ολαυτα δε μας πηραν τα ζουμια...αλλα μαλλον τα γελια απ τη χαρα μας:)

Εγώ του το είπα από το τηλέφωνο και τις 2 φορές!

Δεν είμαι τόσο υπομονετική σαν κάτι άλλα κορίτσια εδώ!

Η αντίδραση του άντρα μου την 1η φορά αν και το ήθελε πολύ το μωρό ήταν "Περίμενε, γιατί τα τεστ κάνουν και λάθος καμιά φορά!" Μου ήρθε να του φέρω το τηλέφωνο στο κεφάλι! :-)

Μέχρι το βράδυ που τον είδα στο σπίτι, είχε ηρεμήσει, του είχε φύγει το πρώτο σοκ και με αγκάλιασε σαφώς χαρούμενος και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Τη δεύτερη φορά μου είχε πει πολύ πριν κάνω το τεστ ότι αυτό τον μήνα έχει ένα προαίσθημα, το οποίο τελικά επαληθεύτηκε! Πάλι στο τηλέφωνο του το είπα, και μου λέει "τι ωραία, η μικρή μας τζιτζιφρίγκα θα αποκτήσει παρέα", φανερά συγκινημένος...

Αυτά από εμένα... απλά πράγματα, αλλά με τόσο συναίσθημα από πίσω, που τα θυμάσαι για πάντα!

Στου γονείς μας και τα αδέρφια μας το είπαμε μετά την εξέταση της χοριακής, έτσι για σιγουριά...

Από όλους πιο πολύ συγκινήθηκε ο πατέρας μου, που σαν πρώτη κόρη που του χάρισε ένα εγγονάκι, ξετρελάθηκε με την ιδέα του δεύτερου!

Η δε αδερφή μου (εντελώς χαζοθεία) άρχισε να τσιρίζει στο τηλέφωνο και όταν ήρθε την επομένη στο σπίτι, έσκασε μύτη με ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα και έναν τεράστιο αρκούδο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...