Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

πρωτη φορα ακουω πεθερα και να λεει να περειμενεται. εμενα παντως η δικια μου στην αρχη δεν μας ελεγε τιπιτα τωρα που εχουν περασει 2 χρονια γαμου μας λεει << τι καθεστε ακομα βαλτε μπρος για κανενα μικρο>> και κεθε φορα που μου ερχεται η περιοδος οπως καλη ωρα τωρα και ειμαι χαλια με ρωταει αν μου ηρθε η περιοδος και ειμαι ετσι. ειναι πολυ σπαστικο παντως.

Oro1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NAI TO THELEI ALLA EINAI SPASTIKO OPWS KAI NA EXEI... BEBAIA EGW METAKSI SOVAROU KAI ASTEIOU ..OPOTE MOU LEEI GIA KANENA EGGONAKI(STO GIO THS DE LEEI TIPOTA GIATI KSEREI OTI THA FAEI SIXTIRISMA) THS LEW....

-TI NA KANW ...AFOU O I GIOS SOU DE MOU KATHETAI...PES TOU KAMIA KOUVENTA KI ESU

TOTE KATALAVAINEI KAI TO VOULWNEI :evil::evil::twisted:

EEEE!!!!!!!!!!!!!!!KALA DEN KANW??????

κανεις παρα πολυ καλα αλεξανδρα μου. εαν επιτρεπεται ποσο καιρο εχετε που προσπαθητε για μωρακι? εμεις εχουμε 4 μηνες αλλα δεν υπολογιζω καλα τις γονιμες και λεω να παρω αυτον τον μηνα τεστ ωορεξιας μηπως με βοηθησουνε.

Oro1p3.png

Δεν καίγεται γιατί έχει άλλα εγγόνια που τα θεωρεί πιο δικά της μάλλον... Τι να πω! :( Αφού ήταν η μόνη που στο γάμο μας δεν μας είπε ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!! Δεν υπήρχε άλλος ξένος ή γνωστός άνθρωπος που να μην βγήκε από τα χείλη του αυτή η ευχή!

Διαφημίσεις

Είπαμε πως εδω θα κάνουμε όμορφες σκέψεις......

Να ξεφύγουμε απο την αναμονή που σκοτώνει..

Η μαμά μου το είπε ως εξης στον μπαμπα μου όταν έμεινε έγκυος σε εμένα ενω σπούδαζαν :

Μαμα: (2ος μηνας εγκυμοσύνης )Πρέπει να παντρευτούμε

Μπαμπας: Ναι αλλα τι βιάζεσαι τόσο?

Μαμά : Καλά, όπως θέλεις.

Μετά απο 2 μήνες

Μαμά: Πρέπει να παντρευτούμε

Μπαμπας: Ναι αλλα τι βιάζεσαι τόσο?

Μαμά: Καλά όπως θέλεις

Και να μην σας κουράσω τον πήγανε ετσι ως τον 6ο μήνα ώσπου φούσκωσε η κοιλιά της μαμάς μου και ρωτάει ο μπαμπας "μήπως είσαι έγκυος?" κια η μαμά μου απαντάει: τόσο καιρό στο λέω αλλά εσυ δεν ακούς!

Ο γάμος έγινε και παραλίγο θα τον έβλεπα και εγω στον 8ο μήνα παντρεύτηκαν.

Καμιά άλλη ιδέα βρε κοριτσια?

a84026bdda.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τί νέα;

Αυτό το θέμα για το πώς θα του το πώ, δεν το έχω σκεφτεί. Μάλλον θα αυτοσχεδιάσω και εγώ από ότι φαίνεται, αν τα καταφέρω βέβαια και δεν πάθω καμιά συγκοπή από τη χαρά. Το καλό είναι πώς δεν ξέρει πότε θα αδιαθετήσω, σκέφτομαι να του κρύψω και την χωριακή αν έχω καθυστέρηση....

Άν του πώ να πάμε για φαγητό μεσοβδόμαδα, θα το καταλάβει ότι κάτι τρέχει.... δεν ξέρω. Αυτό πάντως με τα καλτσάκια σε συσκευασία δώρου καλό μου ακούγεται, ίσως και να το κάνω.

Πάντως προέχει και η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, για να μην ξεχνιόμαστε. Σήμερα αγόρασα "κάτι" σε κόκκινο, έτσι να χαρούμε λίγο τον έρωτά μας....μου έφτιαξε πάρα πολύ την διάθεσή μου!!!

Γι' αυτό σας λέω, ξεκολλήστε λιγάκι από την γνωστή αγωνία και χαρείτε την ζωή... που ξέρετε, μπορεί και να είναι τυχερό το κατακόκκινο κυλοτάκι:!::!::!:

aYVcp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, τί νέα;

Αυτό το θέμα για το πώς θα του το πώ, δεν το έχω σκεφτεί. Μάλλον θα αυτοσχεδιάσω και εγώ από ότι φαίνεται, αν τα καταφέρω βέβαια και δεν πάθω καμιά συγκοπή από τη χαρά. Το καλό είναι πώς δεν ξέρει πότε θα αδιαθετήσω, σκέφτομαι να του κρύψω και την χωριακή αν έχω καθυστέρηση....

Άν του πώ να πάμε για φαγητό μεσοβδόμαδα, θα το καταλάβει ότι κάτι τρέχει.... δεν ξέρω. Αυτό πάντως με τα καλτσάκια σε συσκευασία δώρου καλό μου ακούγεται, ίσως και να το κάνω.

Πάντως προέχει και η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, για να μην ξεχνιόμαστε. Σήμερα αγόρασα "κάτι" σε κόκκινο, έτσι να χαρούμε λίγο τον έρωτά μας....μου έφτιαξε πάρα πολύ την διάθεσή μου!!!

Γι' αυτό σας λέω, ξεκολλήστε λιγάκι από την γνωστή αγωνία και χαρείτε την ζωή... που ξέρετε, μπορεί και να είναι τυχερό το κατακόκκινο κυλοτάκι:!::!::!:

Έχεις δίκιο Νατασούλα μου όλες πρέπει να σκεφτούμε ανάλογα !!!! :wink:

πολύ καλο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Rg83p3.png

Καλησπέρα αγαπητά μέλη ! Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε και μου ακούγονται τόσο οικεία !! Αν κατάφερνα να μείνω έγκυος , ένας τρόπος που θα ανακοίνωνα το ευχάριστο γεγονός στον άντρα μου θα ήταν ο εξής

... στο τραπέζι του φαγητού θα έβαζα ένα παραπάνω σερβίτσιο λέγοντάς του πως περιμένουμε επισκέπτη... σε λίγους μήνες !! Τώρα όσον αφορά τις πεθερές μας , απλώς θα έλεγα γιατί δε μας αφήνουν στην ησυχία μας και να μη μας αγχώνουν γι αυτό το θέμα !! Κορίτσια σας νιώθω !! Περίμενα σήμερα να αδιαθετήσω και η φιλεναδιτσα μου δεν έχει εμφανιστεί ακόμη κι ελπίζω να μην έρθει . Είμαι παιδαγωγός και θέλω πλέον και το δικό μου μωράκι.Ευχές σε όλες μας να μας πάνε όλα καλά. :D:P:lol::D:P:lol:

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστώ Νατασούλα για τα καλά σου λόγια ! Εύχομαι να έχεις την πολυπόθητη καθηστέρηση ( ουφ! Νομίζω πως όλες την επιθημούμε ...) και να μας στείλεις νέα σου . Α! Και happy Valentine 's day ... Πολύ καλή ιδέα !!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη λόγω το ότι το περιμέναμε πολούς μήνες του το είπα απο το τηλέφωνο. Είχε πάει στο πάρτυ της αδελφης του και έγω λόγω αφόρητων πόνων στη μέση δε πήγα. Εντελώς απογοητευμένη λέω δε κάνω και το τελεύταιο τεστ που έχει μείνει στο ντουλάπι(είχα τις τελευταιες μέρες ζαλάδες και τα παρελκόμενα).Βγήκε θετικό και δεν άντεξα να μη παρω τηλ. Στη δευτερη εγκυμοσύνη πήρα το τεστ το τύλιξα με όμορφο χαρτί περιτυλίγματος και το έδεσα με κορδελίτσα. Το έδωσα στη δύχρονη κόρη μου που του είπε Καμπάκα γιογιο (μπαμπακα δώρο) το κοιτάζει , το ανοίγει και λέει αυτό σαν τεστ εγκυμοσύνης μοιάζει και του απαντώ αγάπη μου δεν σου είπα να το κάνεις, να καταλάβεις τι συμβαίνει θέλω. Ε και μετα ξεκίνησαν όλα τα ζουζουνιστικα του μπαμπα...αγάπη μου κτλ, και στη κόρη η μανούλα εχει μωρο κτλ.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

εμεις με τον αντρα μου ειχαμε σχεση μονο 3 μηνες οταν εμεινα εγκυος.η αδερφη του που μιλουσαμε τοτε με ειχε πρηξει να κανετε ενα παιδακι μου ελεγε.τελοσπαντων εγω δεν ηθελα να εχω σχεσεις με τον αντρα μου επειδη φοβομουν και επι 1 μηνα δεν τον αφηνα να ολοκληρωσουμε.ειχα 1 αποτυχημενο αρραβωνα και δεν ηθελα να με εκμεταλευτουν ξανα.τελοσπαντων ειχα καθυστερηση και δουλευα τοτε στο χωριο στα ραντισματα.ειχα υποψιαστει οτι κατι συμβαινει και προσπαθουσα να μην κουβαλαω πολυ φαρμακο και παθει κατι το μωρο γιατι δεν μπορουσα να φυγω και να αφησω ξεκρεμαστο το συνεργειο.ενα βραδυ πηγαμε σε ενα ουζερι εγω η κουνιαδα-φιδι και ο αντρας μου και οταν φυγαμε εκεινος πηγε σπιτι του και γω πηγαινοντας για το σπιτι σταματησα σε ενα φαρμακειο και πηρα ενα τεστ που ειχε 2 μεσα.ειχα μεγαλη αγωνια και δεν μπορουσα να περιμενω αλλο.το εκανα και βγηκε θετικο.τον πηρα τηλ και ειπε καλα θα τα πουμε αυριο.επαθα σοκ.δεν περιμενα τετοια κρυα συμπεριφορα.τελικα απο την αλλη μερα τακτοποιηθηκαν ολα.πηγε στον μπαμπα μου εγινε ο πολιτικος γαμος και ολα καλα.το θεωρησε θεικο σημαδι να μεινω εγκυος μεσα σε τρεις μηνες και με την πρωην γυναικα του να προσπαθουν συνεχεια 5 χρονια και να μην γινει τιποτα.μα δεν μπορουσε να ειναι λιγο πιο γλυκος?ακομα νιωθω την ανατριχιλα.νομιζα οτι θα φυγει τρεχοντας τοτε.

καλή μου elachl μην νιώθεις έτσι....μπορεί να σοκαρίστηκε και να αντέδρασε έτσι....εγώ πάντως το είπα χύμα και τσεκουράτα...γύρισα μετά από ένα 8ωρο από την δουλειά εξαντλητικό.(είχα 2 μέρες καθυστέρηση...έκανα μια χοριακή στο μικροβιολογικό και να τα θετικά αποτελέσματα) και του δίνω το χαρτάκι και του λέω αυτό ήρθε για σένα...κυριακάτικα ποιος έστειλε γράμμα;;και τότε ξεφούρνισα...συγχαρητήρια..θα γίνεις μπαμπάς..μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθε...του κόπηκε η ανάσα,ζαλίζομαι μου είπε..αλλά χάρηκε πολύ γιατί ήταν κάτι που θέλαμε αν και μόνο συζούσαμε...έπειτα ακολούθησε πολιτικός παραμονή χριστουγέννων και τώρα περιμένουμε τον Ιούνιο να γεννήσω..

g598zf3jh69s483c.png

• 1 month later...

Εγω εκανα το τεστ γυρνωντας το μεσημερι απο τη δουλεια, βγηκε θετικο, επεσα για υπνο, σε καμια ωρα γυρισε κ ο αντρουλης μου, ηρθε στο κρεβατι, καναμε οτι καναμε κ μετα του το ειπα..

Εκεινος χαρηκε. Αν κ μολις ειχαμε μολις ξεκινησει να μην προσεχουμε κ δεν το περιμεναμε ακομα..

Διαφημίσεις

εμένα ήρθαν έτσι οι εγκυμοσύνες μου που για τον άντρα μου ήταν "δώρα". Η πρώτη για τα γενέθλιά του και η δεύτερη για του Αγ.Βαλεντίνου.Από τότε όταν του λέω για δώρα,περιμένει.... μωράκια!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Δεν του είπα τίποτα για το τεστ που βγήκε θετικό. Την επόμενη ημέρα που πήρα τα αποτελέσματα της β-χοριακής τον πήρα τηλέφωνο μεσημεριάτικα που κοιμόταν. Του φωνάζω: "Κοιμάσαι; Ξύπνα!! ΄Εχεις δουλειές, υποχρεώσεις, θα έρθει 3ο μέλος στην οικογένεια, ξύπνα να δουλέψεις να φέρεις χρήματα".

Στην αρχή δεν καταλάβαινε (αφού κοιμόταν) και συνέχισα να φωνάζω: "Νομίζεις ότι είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο? Πήγαινε στο τάδε σημείο να βρεις τα τεστ που βγήκαν θετικά!".

Όντως το κάθαρμα, ο άπιστος Θωμάς πήγε να τα ελέγξει μήπως του έκανα πλάκα...

dev335pf___.png

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

• 1 month later...

Καλησπερα σας! Διαβασα τις ιστοριες ολων σας , απο την αρχή που ανοιξατε το θέμα. Εγω δεν ειμαι παντρεμενη. Ειμαι αρραβωνιασμενη και κανουμε ελευθερα γυρω στους 3 μηνες τωρα. ανεκαθεν ειχα αστατο κυκλο λογω μικροπολικυστικων. Τον τελευταιο χειμωνα ομως εχω σχεδον σταθερο κυκλο και τωρα καθηστεριση γυρω στις 20 μερες.Εχω πριξιμο στο στηθος και πονο στις θηλες και χαμηλα στην κοιλια καθως και δισκοιλιοτητα (πραγμα σπανιο για μενα)νοιωθω φουσκωμα στο στομαχι σαν να μην μπορω να χωνεψω.Δεν εχω ιδεα αν ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης και φοβαμαι να παρω τεστ μηπως ειναι αρνητικο και απογωητευτω.Περισυ το χειμωνα ειχα σχεδον σταθερο κυκλο με πολυ μικρες καθηστερησεις αλλα ολο το καλοκαιρι καθολου περιοδο και φοβαμαι μηπως λογω του οτι καλοκαιριαζει μου συμβαινει παλι το ιδιο.Μηπως .. εσεις οι εμπειρες μπορειτε να πειτε σε μενα την ασχετη μηπως αυτα τα συμπτωματα ειναι ενδειξεις εγκυμοσυνης... ? Ευχαριστωωω!!

Εγώ όταν έκανα το τεστ ήταν εννοείται πρωί. Ο άντρας μου κοιμόταν ακόμη. Οπότε μόλις είδα το θετικό αποτέλεσμα, πήγα τον ξύπνησα με φιλιά και του είπα "Καλημέρα μπαμπάκα, σήκω να δώσεις ένα φιλάκι στο μωράκι σου!" Καλά εννοείται ότι έμεινε άφωνος, ακίνητος , στήλη άλατος, αλλά σηκώθηκε από ότι θυμάμαι όλος χαρά. Ήταν το πιο γλυκό ξύπνημα , από ότι μου είπε.

Μετά ξανακάναμε μαζί το τεστ, γιατί ήθελα να βεβαιωθώ για 2η φορά και θυμάμαι ότι χοροπηδούσε στην κυριολεξία , από την χαρά του. Με πήρε αγκαλιά και με στριφογύριζε. Μόλις συνειδητοποιησε όμως ότι ήμουν έγκυος και έπρεπε να με προσέχει με πήρε απο το χέρι , με κάθησε στον καναπέ και ετοίμασε πρωινό. Ηταν υπέροχη μέρα! Όπως και οι επόμενες που ήρθαν και που έρχονται!

Φίλη Στέλλα , όσο για τις ανησυχίες σου καλό θα ήταν να κάνεις καλύτερα ένα τεστ. Γιατί μπορεί μεν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης, εγώ τουλάχιστον τα είχα, μπορεί όμως , όπως είπες και σύ να είναι συμπτώματα λόγω του ότι δεν έχεις σταθερό κύκλο, έχουν πιάσει ζέστες κλπ. Καλό θα ήταν όπως και να χει , να κάνεις μία χωριακή εξέταση αίματος.Για να είσαι 100% σίγουρη. Και αν είναι θετικο, με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά! Αυτή η ευτυχία δεν συγκρίνεται με τίποτα. Τώρα το ότι είσαι αρραβωνιασμένη μην σε αγχώνει. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Τελικα ειναι αληθεια!!

Χθες βραδυ εκανα το ενα απο το 2πλο predictor και βγηκε θετικο.Σημερα το πρωι εκανα και το δευτερο και η απαντηση ιδια.Λεω "ισως να ειναι λαθος " και παω για την εξεταση αιματος που μου ειπες φιλη Mickey και πριν λιγο πηρα τα αποτελεσματα. ΘΕΤΙΚΟ ! ! τα ... "αυτα μου" (δεν ξερω καν πως μου τα ειπε ο μικροβιολογος ειναι 10.000 δηλ. στην 7η ή 8η εβδομαδα. Αρα ωρα για υπερυχο και τα σχετικα, αφου πρωτα το πω στο "μπαμπα" Αλλα... πως το λενε? μπαμ κ΄εξω ή με το μαλακο? μη μου παθει και τιποτα..! Mickey δεν με νοιαζει καθολου που ειμαι αρραβωνιασμενη , ουτε κ εκεινον. Συζητουσαμε οτι θελαμε ενα μωρακι αλλα λογω μικροπολυκυστικων φανταζομασταν οτι ηταν δυσκολο και το αφηναμε στην τυχη του. Και να τωρα που ειναι αληθεια!! Πως το ανακοινωνουν ομως??

Εγώ του είχα πει οτι θέλω να κάνω το τεστ, γιατί είχα καθυστέρηση. Μου έλεγε ε εντάξει, αν είσαι, αυτό δεν θέλαμε? Λεω οκ. θα το κάνω. Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ( τυχαία η μέρα) παίρνω το τέστ απο ενα εφημερεύον, γυρνάω σπίτι, είμαι μόνη μου γιατί δουλευε ο αντρας μου, και το κάνω...

Βγαίνει θετικό και δεν το πιστεύω στην αρχή! Μα με την μία?

Λέω θα του το φυλάξω για έκπληξη και θα του το πω το βράδυ όταν γυρίσει...

Ε παίρνω την μαμά μου στην γερμανία, και μίλαγε....

Πού να πώ την χαρά μου? Παίρνω την αδερφή μου στο Ελσίνκι, της το λέω.

Κάποια στιγμή το μεσημεράκι με παίρνει ο άντρας μου απο την δουλειά και μου λέει: Τί έμαθα ?

Λέω: Τί?

- Είναι αλήθεια?

- ποιο παιδί μου ?

Και μου λέει: Μου έστειλε ενα sms ο Βασίλης (ο φίλος της αδερφής μου που μενει Βαρκελώνη αυτό τον καιρό), και με λέει χαζομπαμπα!

Ετσι αφού το νέο γύρισε όλη την Ευρώπη, έφτασε και στον άντρα μου και το μαθε οτι θα γίνει μπαμπας και μου χάλασαν την έκπληξη! (κατα λαθος βέβαια) :D

Μπράβο Στέλλα! Συγχαρητήρια ! Με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου! Αχ , η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μίας γυναίκας! Φρόντισε να την απολαύσεις όσο καλύτερα μπορείς! Και πάλι με το καλό κορίτσι μου!:P

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Με τον άντρα μου προσπαθούσαμε περίπου 6 μήνες να κάνουμε μωράκι,με ορμόνες,ενέσεις,συνεχείς επισκέψεις στο γυναικολόγο και πολλά λεφτά να φεύγουν χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα να έρχεται.Έτσι,το Μάρτη είπαμε να σταματήσουμε για λίγο καιρό αυτή τη διαδικασία,να κάνουμε άλλα πράγματα και κάποια στιγμή αργότερα να ξαναπροσπαθήσουμε.

Εγώ ξεκίνησα δίαιτα με πολλή χαρά και ελπίδα και γενικά είχα τελείως άλλα πράγματα στο μυαλό μου,όπως τι θα αγοράσω για τον επικείμενο γάμο της κουνιάδας μου,πού θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι και άλλα πολλά...Για να καταλάβετε πόσο δεν το είχα στο μυαλό μου ότι κάτι θα συμβεί,μετά από κάθε επαφή σηκωνόμουν κατευθείαν από το κρεβάτι-ενώ όσο προσπαθούσαμε έμενα με τις ώρες ξαπλωμένη,μπας και αυτό βοηθήσει στη σύλληψη...

Ε κάποια στιγμή άρχισε να πονάει το στήθος μου και λέω "όπου να'ναι θα'ρθει και η περίοδος...".Δεν ερχόταν όμως...Αντίθετα,άρχισα κα νύσταζα ακόμα περισσότερο,οι φίλοι μας με κορόιδευαν και μόνο η κολλητή μου με πίεσε να κάνω ένα τεστ αλλά φοβόμουν ότι και πάλι θα είναι αρνητικό και το καθυστερούσα.

03/05/09 Κυριακή πρωί,σηκώνομαι κατά τις 7,μιας και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πολύ καλά και πάω και κάνω το τεστ,το αφήνω πάνω στο πλυντήριο και πλένω προσωπάκι.Το κοιτάζω στα κλεφτά και βλέπω την κάθετη γαλάζια γραμμή τόσο έντονη που έβγαζε μάτι!!!!!Έπαθα ΣΟΚ,ήταν ό,τι δεν περίμενα,έκλαιγα με λυγμούς και δεν μπορούσα να το πιστέψω.Παίρνω το τεστ και πάω στο κρεβάτι,όπου ο άντρας μου κοιμόταν ακόμα και του λέω "έκανα το τεστ",γιατί δε με περίμενες να το κάνουμε μαζί,με ρωτάει,είναι θετικό,του απαντάω και τότε μάλλον ξύπνησε και χαζογελάγαμε όλη την ώρα!!!Φυσικά δεν ξανακοιμηθήκαμε,αλλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό είχε έρθει τόσο ξαφνικά!!!

Να σημειώσω εδώ ότ πριν μείνω έγκυος είχα σκεφτεί 1002 τρόπους να το ανακοινώσω,τόσο στον άντρα μου όσο και στις οικογένειές μας αλλά την ώρα εκείνη που είδα το όνειρό μας να πραγματοποιείται,ξέχασα τα πάντα!!!!

Συγχωρέστε με για το μεγάλο post,είμαι ακόμα τρομερά συγκινημένη!!!

Με τον άντρα μου είχαμε 12 χρόνια σχέσης και τον Σεπτέμβριο του 2008 παντρευτήκαμε ήμασταν ενθουσιασμένοι με το καινούργιο μας σπίτι και που επιτέλους ζούσαμε μαζί!!Υπήρχαν ελάχιστες φορες που είχαμε ελεύθερες επάφες και όταν μας ρωτάγαν για παιδάκι λεγάμε να ζήσουμε λίγο τον γάμο μας και θα έρθει όποτε είναι η κατάλληλη στίγμη.Στους 2,5 μήνες γάμου έμεινα έγκυος στις 4/12/08 πηγένοντας στην δουλεία μου πήρα ένα τεστ το έκανα και βγήκε θετικό!!!Δεν ΄μπορούσα να περιμένω στιγμή έστειλα ένα μύνημα στο κινήτο του άντρα μου "ένας άγγελος μας διάλεξε για γονείς του,θα γίνουμε 3".Αργοτερα στο τηλέφωνο μου είπε "εγώ ήμουν σίγουρος πως θα συμβεί"μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν σαν να το περιμέναμε και οι δύο αν και λέγαμε αργότερα...

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

koritsia kalispera,

Ego kai o antras mou panteftikame to kalokeri tou 2008, kai pigame amesos taxidi tou melitos stin Mallorca Ispania. otan girisame,O antras mou dystixos logo doulias efige amesos gia epagelmatiko taxidi sti Malesia gia 1,5 mina.

ego eixa ena proesthima meta apo kamia evdomada, alla oloi mou legane "apoklite, einai poli noris..." ego fisika epemena! den tou eipa omos tipota mexri na eimoun 100% sigouri. to afisa ligo kai mia mera ftanontas sti doulia, mou xikinisan anagoules.kano amesos ena test kai vgeni fisika thetiko!!! (i silipsi egine sti mallorca simfona me tous ipologismous tou giatrou)skeftomouna, ti na kano, den boro na min tou to po, kai tou stelno ena sms legontas kalimeroudia babaka, o kaimenos me pire amesos tilefono mes ta klamata, legontas mou efxaristo pano apo 100 fores kai zitontas signomi pou den itan edo alles 100 fores.

.png.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...