Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Ωραια ερωτηση!!!!! Τι φταει αραγε και μιζεριαζουμε? Η καθημερινοτητα και η τριβη? Μαλλον αυτο θα ειναι και δεν το καταλαβαινουμε οτι ζωντας καθημερινα ο ενας διπλα στον αλλο χανομαστε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι αφού είχα κάνει 4!!! τέστ εγκυμοσύνης μέσα στη μέρα όταν μπήκε σπίτι πήγα και έκανα το 5ο και περίμενα λίγο να βγουν οι γραμμούλες και πάω και του λέω....Βλέπεις και εσύ 2 γραμμούλες ή μόνο εγώ και αναπήδησε λίγο και μου λέει αααα θα κάνουμε μωράκι....εεε κ με φίλησε μου χάιδεψε τη κοιλιά αυτά....Αλλά το γέλιο ήταν όταν το είδαμε πρώτη φορά στον υπέρυχο που εγώ ξέχασα το μπουφάν μου και αυτός τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ξανα ανεβήκαμε πάνω και ο γιατρός που το χε πάρει χαμπάρι ότι τα ξεχάσαμε είχε σκάσει(κατούρηθεί) από τα γέλια!!!

sjCrp3.png

Εγώ πάλι του το είπα απο το τηλεφωνο γιατί δεν μπορουσα να περιμένω μέχρι το βράδυ που θα σχολουσα για να του το πω. Στην αρχή έχασε τη λαλιά του μετά τα έλεγε λίγο μπερδεμένα, δεν το πίστευε.Το θέλαμε και οι δυο παρα πολύ αλλά επειδή ήταν μόνο ένας μήνας που είχαμε αφεθεί δεν το περιμέναμε να γίνει τόσο γρήγορα. Τελος πάντων το βράδυ που γυρίσα σπίτι με αγκαλιασε και με τρελλανε στα φιλιά. Δεν έχει χάσει ουτε ένα υπερηχο ουτε μια επισκεψη στο γιατρό. Αλλα εκεί που τρελλάθηκε περισσότερο ήταν όταν ακουμπησε το χερι του στην κοιλια μου και τον κλότσησε. Δεν κοιμήθηκε το βράδυ απο τη χαρά του.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

• 2 εβδομάδες μετά...

Σκεφτόμουνα πολλούς τρόπους για να του το πω άμα μείνω έγκυος και τελικά όταν υποπτέυθηκα πως είμαι (με 6 μερεσ καθυστέρηση) τον ρώτησα αν πρέπει να περιμένω ή να αγοράσω τεστ. Εκείνος είπε να περιμένω κανα 2-3 μέρες ακόμα αλλά εγώ πήγα κρυφά και αγόρασα ένα. Την επομένη το πρωί ξύπνησα 1 ώρα νωρίτερα από την αγωνία μου (στισ 5 το πρωι!) και μόλις είδα το αποτέλεσμα γύρισα στο κρεβάτι και του λέω... αγάπη μου...έκανα τεστ και βγήκε θετικό (πόσο πιο ξενέρωτα θα μπορούσα να του το έχω πει). Εκείνος γύρισε ανάσκελα, ξεφύσυξε, πέταξε τα σκεπάσματα και πήγε στο σαλόνι να καπνίσει. Νομίζω πως ήμουν λίγο απότομη χεχεχε (τελικά για να μην μείνετε με την απορία μετά το δεύτερο τεστ το πίστεψε!! αλλά ακόμα γελάει με το πόσο απότομα του το είπα!)

bunbunavi20090516_-8_To+mpakakaki+mou+einai.png

emeis thelame na pantreytoume ke meta na meino egkios. etsi lipon ti nixta toy gamoy kathos prospathoyse na moy vgalei ta xiliades tsimpidakia apto kefali moy ton koitaksa mesa apton kathrefti ke toy ipa na telionei giati ithela pedaki.otan lipon o giatros ipologise tis meres mas ipe oti mesa stis 3 protes meres toy gamoy emeina. emeis epeidi kseroyme ti kaname ekeines tis meres, kseroyme oti i nixta toy gamoy mas itan ke i mirea.oso gia to pos to pa.alios to fantazomoyn.....

ekana to test toydosa na diavasei to xarti me tis odigies ke toy dosa na to simperanei monos toy.xamogelase ke me filise..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ . ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ .. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ !!

url=http://ticker.7910.org/eng]as1cCAg0g411110ODc2NTQ0fDUxNzEwZHxteSBsaXR0bGUgcHJpbmNlIGlzIA.gif[/url]

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΈΜΠΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ TEST ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ (ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ 99% ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ.....Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΦΛΑΣΑΚΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΩΣ DESK TOP. ΧΑΜΟΣ

The Best Things In Life Are Free

Εμείς παντρευτήκαμε Ιούνιο του 2007. Λέγαμε κάποια στιγμή ότι θέλουμε να κάνουμε ένα μωράκι αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Σεπτέμβριο έμαθα για την εγκυμοσύνη μου και θυμάμαι ότι πήρα τον σύζυγο τηλ. και του το είπα κλαίγοντας γιατί είχα πάθει πολύ μεγάλο σοκ. Όχι ότι δεν ήθελα ένα μωρό αλλά μου ήρθε κάπως γρήγορα και ούτε και κατάλαβα ποτέ πως έγινε. Έλεγα να ζήσουμε λίγο σαν παντρεμένοι, να κάνουμε κάποια πράγματα κλπ. Πάντως τώρα ευχαριστώ τον Θεό για το δώρο που μου έστειλε...

Εγώ λόγω δουλειάς εκείνο τον καιρό δεν είχα χρόνο ούτε να ελέγξω αν είχα καθηστέριση ή όχι. Οπότε στο ρεπό μου, κοίταξα το ημερολόγιό μου σκεπτόμενη ότι σαν πολλές μέρες να έχουν περάσει από την τελευταία μου περίοδο. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό τρελάθηκα από τη χαρά μου. Έκανα όμως υπομονή ώσπου να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλεία και μαζί με το φαγητό του σέρβιρα και κόκκινο κρασί. "Τι γιορτάζουμε;" με ρώτησε. Εγώ τότε έβαλα τα γέλια και από τα πολλά ξεκαρδίσματα δεν μπορούσα να του το πω αλλά έκανα διάφορα νοήματα. Αυτός συνέχισε να τρώει αναρωτιόμενος τι είχα πάθει και νόμιζε ότι τον κορόϊδευα. Τελικά μέσα στα γέλια μου του είπα " Θα κάνουμε μωράκι, χαζούλη!". Μετά ο άντρας μου έγινε όντως χαζούλης! :lol::lol: Και συνεχίζει να είναι χαζομπαμπάς παρόλο που δεν έχει γεννηθεί ακόμα η κόρη μας! :lol:

Έλενα

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αχ! Κι ο δικός μου χαζομπαμπάς ήταν στην εγκυμοσύνη και τώρα που γεννήθηκε η ζωούλα μας, ακόμη περισσότερο! Μέχρι και ο παιδίατρος τον κοροιδεύει..

Λοιπόν... Σειρά μου να θυμηθώ!

Έπαιρνα αντισυλληπτικά και επειδή προγραμματίσαμε το γάμο για Φεβρουάριο και θέλαμε και οι δύο παιδάκι, αλλά χωρίς να αγχωθούμε, αποφασίσαμε να τα σταματήσω το Σεπτέμβριο, να περιμένουμε κανένα 3μηνο και μετά να αρχίσουμε τις προσπάθειες..

Φυσικά δεν περιμέναμε 3μηνο και από την πρώτη στιγμή δεν προσέχαμε καθόλου. Και κάθε φορά που μου ερχόταν η περίοδος, κοροιδεύαμε ο ένας τον άλλο και λέγαμε ότι δεν τα καταφέραμε!

Τον Ιανουάριο, κάπου ανάμεσα στα προσκλητήρια και το κέντρο, δεν προσέξαμε για άλλη μια φορά.. Όσο χαζό και αν ακουστεί, εκείνη την ημέρα ένιωσα ότι κάτι έγινε. Ίσως να φταίει η επιθυμία που είχα; Δεν ξέρω να σας πω. Δεν περίμενα να δω αν θα έχω καθυστέρηση. Πήρα και έκανα τέστ μια βδομάδα νωρίτερα. Ήταν θετικό! Δεν ήξερα τι να κάνω! Τα έχασα τελείως! Δεν είπα τίποτε σε κανέναν και πήρα τηλέφωνο το γιατρό μου. Πήγα και με είδε και το επιβεβαίωσε. Το επόμενό μας ραντεβού ήταν για 14 Φεβρουαρίου, όπου θα επιβεβαιώναμε αν όλα ήταν καλά, μια και το 1ο μας ραντεβού ήταν πολύ νωρίς. Και φυσικά το φασολάκι μου ήταν ακόμη εκεί!

Στον αντρούλη μου δεν είπα τίποτα, γιατί ήταν ικανός να βγει στο γάμο και να κάνει δημόσια ανακοίνωση σχετικά! Ο γάμος ήταν 16 Φεβρουαρίου. Το βράδυ του γάμου μας, όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο, του είπα ότι του είχα ένα δώρο για το γάμο και τον ρώτησα πότε θα ήθελε να του το δώσω. Αφού μου ζήτησε συγνώμη που εκείνος δεν είχε σκεφτεί να κάνει κάτι αντίστοιχο, με παρακάλεσε αν δεν μου έκανε κόπο να το κουβαλάω, να του το έδινα στο ταξίδι μας (κόπο; τι κόπο; 9 μήνες θα το κουβαλούσα.. αλλά που να το ήξερε;). Το 2ο βράδυ στο ταξίδι μας, έτσι όπως είμασταν χαλαροί, μου ζήτησε να δει το δώρο του. Και τότε του έδωσα τον υπέρηχο! Ο καημενούλης έμεινε στήλη άλατος! Όταν συνήλθε μου είπε ότι το είχε φανταστεί, γιατί είχα γίνει λίγο παράξενη τον τελευταίο καιρό. Και φυσικά πέρασα το υπόλοιπο ταξίδι σα να ήμουν από πορσελάνη και να κινδύνευα να σπάσω ανά πάσα στιγμή!

Ωραίες στιγμές!..

κοιμοταν... μπαινω στο υπνοδωματιο με δακρυα στα ματια, τον αγκαλιαζω, του λεω "ειμαι εγκυος!!!!", μου απανταει στον υπνο του ¨μπραβο παιδι μου", και ξανακοιμαται...

οταν ξυπνησε δε το θυμοταν,και του το ξαναπα.. :roll:

κοιμοταν... μπαινω στο υπνοδωματιο με δακρυα στα ματια, τον αγκαλιαζω, του λεω "ειμαι εγκυος!!!!", μου απανταει στον υπνο του ¨μπραβο παιδι μου", και ξανακοιμαται...

οταν ξυπνησε δε το θυμοταν,και του το ξαναπα.. :roll:

και εγω μια απο τα ιδια μονο που ηταν 4 το πρωι αρα δικαιολογημενα το ωραιο ειναι με την δευτερη εγκυμοσυνη που δεν την περιμεναμε γιατι το μωρο μας ηταν 8 μηνων και εκεινη την εβδομαδα ετοιμαζομασταν για την βαπτιση ειμασταν στο μηχανακι και του λεω ξαφνικα 'μαντεψε ποια ειναι εγκυος;'μου ειπε ολες τις γνωστες μας ακομα και την αδελφη μου που κοντευε να γεννησει μολις του ειπα για μενα κοντεψαμε να τρακαρουμε αλλα η αληθεια ειναι οτι χαρηκε παρα πολυ σε αντιθεση με μενα που ημουν τρομοκρατημενη

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν εγώ (χωρίς κανέναν απολύτως λόγο), ήμουνα σίγουρη ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδί. Είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες τον ίδιο μήνα, αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι, μιας και εκείνο τον μήνα μόνο μια φορά έγινε κάτι, λόγω αρρώστιας.

Είχαμε βγει λοιπόν για καφέ με κάτι φίλους και γυρνώντας στο σπίτι, μέσα στο αμάξι ένοιωθα αναγούλες. Του λέω μπορείς να βρεις ένα εφημερεύων φαρμακείο γιατί το στομάχι μου είναι χάλια? Όπως καταλαβαίνετε δεν αγόρασα κανένα φάρμακο, αλλά τεστ. Κλειδώνομαι στην τουαλέτα κάνω το τεστ, και βγαίνω σαν τρελή με ένα τεστ στο χέρι φωνάζοντας: ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ!!! Μέχρι να καταλάβει ο καημένος τι κρατούσα είχε πάθει.

Αλλά το πιο ωραίο ήταν ο τρόπος που το ανακοινώσαμε στους παππούδες.. Τις επόμενες μέρες είχε γενέθλια ο άντρας μου και τους είχα φωνάξει για να κόψουμε την τούρτα. Μόλις λοιπόν σβήσαμε τα κεράκια με ρωτάει η μαμά μου. Εσύ τι δώρο πήρες στον άντρα σου? Και της απαντώ, πως το δικό μου το δώρο θα κάνει περίπου 9 μήνες για να παραδοθεί!!! Πάρτους όλους κάτω

Η περίοδος της αναμονής, πριν τις ημέρες της περόδου, είναι μαρτύριο. Είμαι ή δεν είμαι έγκυος? Έχω ή δεν έχω τα συμπτώματα?

Χρειάζεται θετική σκέψη! Και για να φτιάξουμε λίγο της διάθεση μας ας αναφέρουμε εδω με ποιο τρόπο σκεφτόμαστε να ανακοινώσουμε στον σύντροφο μας την εγκυμοσύνη μας ή οι κοπέλες που είναι ήδη έγκυες με ποιο τρόπο το ανακοίνωσαν για να πάρουμε καμιά ιδέα..... και να είμαστε λιγάκι προετοιμασμένες!

Εγω σκέφτομαι αφου βγει θετικό το test, να κάνω και μια χωριακή και αφου το σιγουρέξω να του το πω.

Να ετοιμάσω στο σπιτάκι μας ένα ρομαντικό γεύμα και θα του το πω!

Εσείς τι λέτε?

Γιατί θέλει θετική ενέργεια και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε και τοτε θα γίνει.

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Αααα!! Ωραίο θέμα!! Εγώ του έχω πάρει ήδη ένα ζευγάρι μωρουδιακά καλτσάκια λευκά, έχω βάλει μέσα και μια κάρτα που λέει "Θα σου χρειαστούν σύντομα....!!" και τα έχω τυλίξει σε χαρτί σαν καραμέλα...!! Βέβαια τα έχω καταχωνιάσει στην νουλάπα μου αλλά επειδή ξέρει ότι είμαι τζόρας και δεν μου αρέσει να μου πειράζουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να τα δεί....! Βέβαια, φοβάμαι ότι αν είναι σπίτι την ώρα που θα πάρω θετικό τεστ στα χέρια μου δεν θα προλάβω να του το δώσω..... Θα το πάρει χαμπάρι από τις τσιρίδες...!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αααα!! Ωραίο θέμα!! Εγώ του έχω πάρει ήδη ένα ζευγάρι μωρουδιακά καλτσάκια λευκά, έχω βάλει μέσα και μια κάρτα που λέει "Θα σου χρειαστούν σύντομα....!!" και τα έχω τυλίξει σε χαρτί σαν καραμέλα...!! Βέβαια τα έχω καταχωνιάσει στην νουλάπα μου αλλά επειδή ξέρει ότι είμαι τζόρας και δεν μου αρέσει να μου πειράζουν τα πράγματα, δεν πρόκειται να τα δεί....! Βέβαια, φοβάμαι ότι αν είναι σπίτι την ώρα που θα πάρω θετικό τεστ στα χέρια μου δεν θα προλάβω να του το δώσω..... Θα το πάρει χαμπάρι από τις τσιρίδες...!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Α!!!!! προετοιμασμένη σε βρίσκω liv :wink:

εγώ παιδιά δεν έχω σκεφτει αν ποτε δω θετικό τεστ θα το καταλάβει γιατι θα έχω λιποθυμήσει θα ακουσει το γκουπ!!!!!

EGW NOMIZW PWS THA KANW TO EKSHS: EPEIDH O ANTRAS MOU LOGW THS DOULEIAS TOU EINAI POLLES WRES STO DROMO(ODHGEI) THA TOU KANW DWRO ENA FAKELO KAI MESA THA EXEI ENA AUTOKOLLHTO AUTOKINHTOU "MPAMPA MHN TREXEIS" XAXA :D:):):D

KATHOLOU ROMANTIKO E? NOMIZW OTI EINAI ASTEIO OMWS

EKEI POU THA DWSW RESTA EINAI STHN PETHERA.... OTAN MOU SUMBEI EGUMWSUNH TOTE THA TO SKEFTW... PANTWS THA EINAI KATI TRANTAXTO :wink::D:wink::D

EGW NOMIZW PWS THA KANW TO EKSHS: EPEIDH O ANTRAS MOU LOGW THS DOULEIAS TOU EINAI POLLES WRES STO DROMO(ODHGEI) THA TOU KANW DWRO ENA FAKELO KAI MESA THA EXEI ENA AUTOKOLLHTO AUTOKINHTOU "MPAMPA MHN TREXEIS" XAXA :D:):):D

KATHOLOU ROMANTIKO E? NOMIZW OTI EINAI ASTEIO OMWS

EKEI POU THA DWSW RESTA EINAI STHN PETHERA.... OTAN MOU SUMBEI EGUMWSUNH TOTE THA TO SKEFTW... PANTWS THA EINAI KATI TRANTAXTO :wink::D:wink::D

πολυ έξυπνο αλεξάνδρα μου!

Η κολλητή μου αφού έδειξε έγκυος το 1ο τεστ πήρε μετά καμια 10αριά για να το σιγουρέψει και μετά τα κόλλησε στον τοίχο του μπάνιου και ότα μπηκε ο αντρας της στο μπανιο δεν μπορούσε να καταλαβει αν ειναι αρνητικα και τα εχει παιξει η γυναίκα του ή αν ειναι θετικά. Έψαχνε στα σκουπίδια να βρει τις οδηγίες!!

a84026bdda.png

Αυτό για την πεθερά με ενδιαφέρει!! Τρόποι να ανακοινώσετε στην πεθερά την εγκυμοσύνη!!!!

Για τον άντρα και εγώ δεν έχω σκεφτεί. Μάλλον θα αυτοσχεδιάσω! :wink:

TI NA PW KOUKLA MOU PREPEI NA TO KALOSKEFTOUME GIATI TOSO KAIRO MAS EXOUN PRIKSEI... ELEOS DILADI SONEI KAI KALA ENA EGGONKI K ENA EGGONAKI... ME RWTHSES KURIA MOU AN THELW..AN MPORW... H AN MPOREI O GIOKAS SOU? (VEVAIA TO PROVLIMA DEN EINAI TOU GIOKA STHN PROKEIMENH PERIPTWSI.. ALLA DEN TO KSEREI) TELOSPANTWN OTAN ERTHEI EKEINH H AGIA WRA THELW KATI NA SKEFTW NA TO PATHEI TO PSILOSOK :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ωραίο θέμα βρε κορίτσια και το έχω σκεφτε'ί άπειρες φορές πως όταν ξαναμείνω έγγυος δε θα του το πω απλά όπως την πρώτη φορά αλλά θα τον παιδέψω!!

Απλός επειδή την προηγούμενη φορά το χασαμε το μωράκι μας εγώ σκέφτομαι να του το πω αφου προχωρήσει λίγο η εγγυμοσύνη. Από την άλλη πάλι σιγά μην κρατηθώ ή σιγά μην δε το καταλάβει αφου με διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο άνθρωπός.

Περιμένω να διαβάσω ιδέες πείτε πείτε :wink::wink::wink:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Αλεξάνδρα εσένα τουλάχιστον το θέλει η πεθερά σου το εγγονάκι...! Εγώ θέλω να σκεφτώ κάτι τρανταχτό για να της το πω, γιατί σε εμάς σύστησε η κυρία να ...περιμένουμε....! Λές και είμαστε 25 χρονών...! :twisted:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...