Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Κι εγώ του το είπα απ' το τηλέφωνο, γιατί έμενε Αθήνα εκείνο το διάστημα (για 2,5 χρόνια δηλαδή), λόγω δουλειάς και δεν άντεχα να περιμένω να 'ρθει το Σαβ/ριακο.

Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη πάντως, γιατί είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες και το περιμέναμε :D.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανα το τεστ 7:00 το πρωι, μολις εφυγε για τη δουλεια και πλανταξα απο τη χαρα μου..

τελικα κι εγω απο το τηλ το πα, αλλα το μετανιωσα ρε γμτ... επρεπε να κανω υπομονη να βλεπα τη φατσουλα του, γιατι το περιμεναμε πολυ.. αλλα δε κρατηθηκα απο τη χαρα μου, αφου γελουσαν μεχρι και τ'αφτια μου.. απ'οτι μου ειπε μολις το εμαθε εκλαιγε απο τη χαρα του και το πιστευω..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

• 3 εβδομάδες μετά...

η πρωτη μου εγκυμοσυνη ηρθε πολυ γρηγορα,απο τις πρωτες μας κιολας προσπαθειες...αγορασα ενα μουσικο κουτι με ηρωες του disney και μεσα εβαλα 2 πιπιλες ,το πακεταρισα για δωρο και του το εδωσα...το ανοιξε ... και μου λεει καλα χαζη εισαι???μου πηρες δωρο πιπιλες???μετα απο 2 λεπτα πηρε στροφες το μυαλο του χαχαχαχαχα...ισως επειδη ηρθε πολυ ευκολα δεν το περιμεναμε τοσο συντομα...

η δευτερη εγκυμοσυνη αν και εκεινη ηταν προγραμματισμενη δεν ηρθε το ιδιο συντομα οσο η πρωτη αλλα ουτε και αργα...του το ειπα απο το τηλεφωνο και ημουνα να σκασω γιατι μολις την προηγουμενη μερα ειχα μαθει οτι εχω χολη και πρεπει να μπω επειγοντως για εγχειριση , οποτε εκεινη την ωρα την εβλεπα σαν καταστρογικη εγκυμοσυνη και ειχα φοβηθει πολυ...

τωρα εχω τη Μαρια (4 χρ) και τον Νικολα (18 μηνων) που μη με μαρτηρισετε αλλα μαλλον του εχω λιγο παραπανω αδυναμια...

• 2 εβδομάδες μετά...

loipon εγω ειχα το θεμα πως να του το πω γιατι ειχαμε παρει αποφασισει οπτι τοσα χρονια αφου δεν εχουμε πιασει παιδι δεν προκειτε να ειχαμε ελπιδες ειχα 2 μηνες καθυστερηση αλλα επειδη ειχα τρεξιματα με τους γονεις μου δεν το ειχα προσεξει μιας κ οταν ειχα περιοδο δεν ειχα πονους κ ολα αυτα που σε κανουν να την θυμασε.Αφου βεβαιωνομαι οτι εχω καθυστερηση ειχα ενα τεστ στο σπιτι απο μια παλια προσπαθεια κ το εκανα βραδυ βγηκε θετικο παθαινω ενα αρχικο σοκ εγω περνω τον γατο αγκαλια παω κ καθομαι στον καναπε κ του λεω αγαπη μου μηπως θυμασε ποτε ειχα τελευταια φορα περιοδο εκει κοκκαλωνει γυρναει με κοιταει κ μου λεει εισαι σιγουρη???? να πας κ σε ενα μικροβιολογο χαρηκε με τον δικο του τροπο αναψε ενα πουρο που ειχα οταν ειχα παρει προαγωγη πηρε ενα ποτηρι ουισκι κ βγηκε στο μπαλκονι κ εγω εμεινα με το γατο καγκελο να τον κοιταμε

Διαβάζω τις ιστορίες σας και σκέφτομαι οτι τελικά δεν είμαι καθόλου ρομαντική και η φαντασία μου είχε πιάσει πάτο όταν έμαθα την εγκυμοσύνη μου. Να φανταστείτε όταν έμαθα οτι ήμουν έγκυος (δεν είμασταν παντρεμένοι τότε αλλά αραβωνιασμένοι) τον παίρνω τηλέφωνο αμέσως και του λέω "τρέχα πατέεεερα..έχεις υποχρεώσεις τώρα, παντρεύεσαι".:lol::lol:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκεφτομαι απο τωρα αν μεινω εγκυος τροπους και ιδεες να το ανακοινωσω στον αντρα μου που ξερω οτι θα πεταξει απο την ευτυχια του.

Εσεις πως του το ειπατε????

βασικα σκεφτομουν σε καποια ανυποπτη στιγμη να βγουμε εξω να φαμε πχ και να του δωσω ενα κουτακι σε στυλ δωρακι δηλαδη που να εχει μεσα μια πιπιλιτσα.

Μηπως ειναι πολυ κοινοτυπο? δε μου ερχεται κατι αλλο αυτη τι στιγμη.

Δε ριχνεται καμια ιδεα?

κι εγω πριν μεινω εγκυος φανταζομουν συχνα πως θα του το πω οταν γινει.....μαλιστα επειδη προσπαθουσαμε πολλα χρονια,παντα οταν ειχα καθυστερηση κι εκανα τεστ το βλεπαμε μαζι και απογοητευομασταν με τα απειρα αρνητικα αποτελεσματα!!!τοτε ελεγα απο μεσα μου τελικα οταν γινει δεν θα γινει οπως το φανταζομαι γιατι θα το χουμε δει μαζι....

ομως,μετα απο πολυ απογοητευση κι αφου ειχα παλι καθυστερηση(για 100 φορα) πλεον δεν μπηκαμε στον κοπο να ελπιζουμε,ετσι μια μερα κι ενω αυτος ειχε παει για καφε,εκανα το τεστ που ειχα φυλαγμενο απλα και μονο επειδη ειχε ληξει και πριν το πεταξω ειπα να το κανω για πλακα......

ημουν ΕΓΚΥΟΣ κι αφου το επιβεβαιωσα με δευτερο( μη ληγμενο!!!) πηρα τον αντρα μου τηλ και του ειπα να μην αργησει γιατι δεν ειμαι καλα.....

πηρα τα δυο τεστ και τα τυλιξα σε χαρτι περιτυλιγματος δωρου,ηταν 4 Δεκεμβρη....και το χαρτι ηταν Χριστουγεννιατικο.....ακουω τα κλειδια στην πορτα....παιρνω την καμερα στο χερι,η καρδια μου κοντευε να σπασει....

μπαινει ο καλος μου και του δινω το δωρακι του,ξαφνιαστηκε...''τι ειναι αυτο;'' ''δωρακι για τα Χριστουγεννα του λεω''..''απο τωρα;'' ''ε,ναι''.....''ανοιξε το''....κι αρχιζω να βιντεοσκοπω....''γιατι με τραβας με την καμερα;'' ρωταει ''για να καταγραψω αντιδρασεις'' του λεω.....το ανοιγει με ηρεμο χαμογελο και μολις βλεπει τα τεστ σοκαρεται...''τι σημαινει αυτο;'' λεει με εκπληξη...''ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟ''...φωναζω εγω και δακρυζω απο συγκινηση....ο αντρας μου τρελαθηκε απ'τη χαρα του αρχισε να κλαιει απο χαρα και τρεχει μ'αγκαλιαζει και με σηκωνει ψηλα!!!εκλεισα την καμερα.....οι στιγμες ηταν ανεπαναληπτες κι εμειναν μεταξυ μας...ευτυχως ειχα καταγραψει την αρχικη του αντιδραση!!!

οποτε το βλεπουμε συγκινουμαστε οπως τοτε!!!!!!!

Υ.Γ. οποια το κανει ας μη βιαστει να κλεισει την καμερα...ειναι μοναδικες αυτες οι στιγμες!!!

έκανα το τεστ και μέχρι να βγει η απάντηση του τεστ ο άντρας μου είχε μπει ήδη για μπάνιο...πάω κι εγώ να δω την απάντηση και ήταν θετικό.ανοίγω την κουρτίνα την ώρα που λουζόταν και του λέω θα γίνεις πατέρας...και ναι ο σπύρος παραλίγο να πέσει στην μπανιέρα μέσα...μήπως του το είπα απότομα ρε κορίτσια??

έκανα το τεστ και μέχρι να βγει η απάντηση του τεστ ο άντρας μου είχε μπει ήδη για μπάνιο...πάω κι εγώ να δω την απάντηση και ήταν θετικό.ανοίγω την κουρτίνα την ώρα που λουζόταν και του λέω θα γίνεις πατέρας...και ναι ο σπύρος παραλίγο να πέσει στην μπανιέρα μέσα...μήπως του το είπα απότομα ρε κορίτσια??

Όχι βρε κούκλα μου δεν του το είπες απότομα, μην έχεις τύψεις, εκείνος φταίει που έκανε μπάνιο εκείνη τη στιγμή.:lol::lol:

Πάλι καλά που δεν έπεσε ο άνθρωπος γιατί θα του είχε μείνει πραγματικά αλησμόνητη η στιγμή της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης σου.:)

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

• 4 εβδομάδες μετά...

Χμμ το είχαμε πάρει απόφαση με το που μετακομίσαμε στο βορρά αλλά ο καιρός περνούσε και ειλικρινά δεν το κυνηγούσαμε με τις μέρες και τα σχετικά.. Πέρασε ένα 6μηνο και τίποτα!! Έφτασα σε σημείο να πιστέψω ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά!!! Βέβαια ο κύκλος μου ποτέ δεν ήταν σταθερός οπότε όταν κάποια στιγμή άρχισα να έχω τρελά νεύρα και να ξεσπάω με το παραμικρό, βάζω το εαυτό μου απέναντι ένα πρωινό και αφού τα είπαμε έκανα το πρώτο τεστ και είναι θετικό!! Ήταν όμως οι πρώτες μέρες καθυστέρησης οπότε την επόμενη μέρα κάνω το δεύτερο και είναι αρνητικό!! Τρίτο και φαρμακερό την επόμενη μέρα και είναι πάλι θετικό!! Ε δεν άντεξα έκανα και την αιματολογική και μόλις μαθαίνω τα αποτελέσματα γίνετε και η μεγάλη ανακοίνωση στο μπαμπά μας που δεν ήξερε τίποτα τόσο καιρό.. "Αγάπη μου, καλημέρα, καλά είσαι? Ααα ξέχασα να σου πώ οτι θα γίνεις μπαμπάς το καλοκαίρι!" Ευτυχώς έχει δουλειά γραφείου αλλιώς θα τον έχανα τον άνθρωπο γιατί το κινητό το χάσαμε από τη πτώση!! Σε 5 λεπτά ήταν στο σπίτι κατακόκκινος απο το κλάμα αλλά το γέλιο είχε ξεπεράσει τα αυτιά, πήρε άδεια για την υπόλοιπη βδομάδα και φύγαμε εκδρομή!!!

EwCip3.png

Στο πρώτο είχαμε πάει το βράδυ για κάφέ με φίλους και όταν επεστρέψαμε σπίτι στις 11-12 πρέπει να ήταν αποφάσισα να κάνω το τέστ και ήταν θετικό. Απ΄την χαρά μας θέλαμε να το πούμε όλου του κόσμου, έτσι παιρνω την αδελφή μου τηλεφωνο που μένει λιγο πιο κάτω και το λέω. Ήρθε τρέχοντας να δει με τα μάτια της το τέστ γιατί δεν με πίστευε.

Στο δεύτερο ήμουν σ'ιγουρη απο την αρχή ότι ήμουν έγγυος και δεν με πίστευμε μέχρι που κάναμε το τέστ μαζί.:-P:razz::-P

9SeWp3.pnglkHhup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Η δική μου ιστορία για το πως το είπα στον άντρα μου δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον γιατί το τεστ το είδαμε μαζί. Το πως όμως το είπαμε στους παππούδες έχει πλάκα. Τυπώνω ένα φάκελο με τα στοιχεία του ΙΚΑ και παραλήπτη το όνομα της μαμάς μου και αφού καθήσαμε στο σπίτι τους αρκετά της λέω "α, μαμά έχει έρθει και ένας φάκελος για σένα από το ΙΚΑ" (όταν παντρεύτηκα εμείς μείναμε στο πατρικό μου, οπότε η μαμά μου δεν άλλαξε τα στοιχεία για την αλληλλογραφία τους). Τον ανοίγει και βρίσκει μέσα ένα χαρτί Α4΄, το ξεδιπλώνει και μαζί με τον πρώτο μας υπέρηχο, διαβάζει και το κείμενο "ΓΙΑΓΙΑ, ΠΑΠΠΟΥ, ΕΡΧΟΜΑΙ !!"

ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ !!!!

στο δεύτερο, είχαν περάσει και 3 και χρόνια, έκανα κάτι παραπλήσιο (δεν πονηρεύτηκαν) μόνο που έγραψα "ΓΙΑΓΙΑ, ΠΑΠΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!"

Φιλιά

Σοφία Δ

εμενα το ηθελε παρα πολυ το λαχταρουσε η ψυχη του σαν την παπαδοπουλου στο ''σ'αγαπω μ'αγαπας'' ''ποτε θα γινω μανα;'' ενα τετοιο πραγμα καταλαβαινεται ''υπερωριες'' στο φουλ...οταν ξεκινησαν οι προσπαθειες για το μωρακι οι πρωτες 2 φορες που καναμε τεστ βγηκαν ακυρες οποτε ψυχολογια μηδεν ο κυριος κα του λεω χαλαρωσε και θα ερθει απο μονο του...την 3 φορα λοιπον κανω τεστ βγαινει αρνητικο χαλια παλι αυτος αλλα αποδειχτηκε λαθος το αποτελεσμα του τεστ εκανα μια β'επιπεδου και μολις εμαθα οτι ειναι θετικο τον περνω τηλ και του λεω οτι ειναι αρνητικο αλλα επειδη μαραζωσε σαν το φυλλο του ειπα ''θα γινεις μπαμπας ειμαι 2 μηνων!!!!''' πηγα απο το σπιτι ανεβαινω πανω ειχε μεινει μαρμαρο κοιταζε και ξανακοιταζε την εξεταση το χρυσο μου το αγορι τωρα σε 2 μηνες γενναω και ολη την ωρα τον εχω το χαρουμενο '''η κορακλα μου κι η κορακλα μου'' τι χαζα που γινονται οι αντρες καμια φορα χαριτομενα ομως...αυτη ειναι η δικη μας ιστορια...αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι σε ανυποπτο χρονο εκει που καθοσαστε πες του ''καλε δεν σου ειπα τα νεα τα 'μαθες;....ειμαι εγκυος'' καλο ε;

• 3 εβδομάδες μετά...
δεν το ανακοινωσα εγώ σ'αυτόν αλλά αυτός σε μένα!έκανα το τεστ, του το έδωσα, είδε το αποτέλεσμα και μου είπε αυτός τα ευχάριστα!!

χαχαχαχα μια χαρά σε βρίσκω..........

sj3dp3.png

εγώ μετά απο ένα αρνητικό τέστ εγκυμοσύνης, πολύ έντονο πόνο περιόδου και τον άντρα μου να μου λέει κάθε 10 λεπτά να πάω να κάνω ΄β χοριακή,...τελικά πήγα. Κρυφά όμως. δεν του είπα τίποτα. Μου έστειλαν με φαξ την "θετική" απάντηση στο σπίτι και την άφησα στο γραφείο του κάτω απο τα υπόλοιπα φαξ που είχαν έρθει απο την δουλειά του. Πρίν έρθει σπίτι με πήρε πάλι τηλ και με ρώτησε γιατί δεν πάω να κάνω την εξέταση. αφού γύρισε με ξαναρώτησε΄πάλι αλλά εγώ το έπαιξα πολύ cool ότι "έλα μωρέ θα αδιαθετήσω όπου να'ναι, το νιώθω..." πήγε στο γραφείο και πήρε τα φαξ που είχαν έρθει και ήρθε στο σαλόνι. έβλεπε αυτά απο την δουλειά του και μόλις έφτασε στο τελευταίο και συνηδειτοποίησε τί έγραφε...λύγισαν τα γόνατά του...ξεκινήσαμε να κλαίμε και οι δύο με λιγμούς..ήταν απίστευτη συγκίνηση, δεν μπορούσε να ηρεμήσει και να το πιστέψει... ααααχ...τί τέλειες στιγμές..

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

Εγώ του το ανακοίνωσα πριν από περίπου 1 χρόνο....Αύγουστο συγκεκριμένα.

Την επομένη θα φεύγαμε για διακοπές, οπότε το απόγευμα είχα κάτσει σπίτι να μαζέψω τα πράγμτά μας και να συμμαζέψω λιγάκι το σπίτι. Ο άντρας μου δούλευε και όταν θα σχολούσε θα περνούσε από τους γονείς του, να τους αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού μας σε περίπτωση ανάγκης...

Προσπαθούσαμε για παιδάκι, για αυτό άλλωστε και παντρευτήκαμε. Όλη τη βδομάδα δεν ήμου και πολυ καλά, είχα εμετούς, ζαλάδες κι όλα τα συναφή. Καθυστέρηση είχα μόνο μια μέρα και για αυτό δεν έδωσα και πολλή σημασία. Επειδή τα φαρμακεία κλείνουν στις 8, κατά τις 7 επειδή για 3η φορά έκανα εμετό, αποφασίζω να πεταχτώ στο φαρμακείο να κάνω το τεστ να μου φύγει το άγχος!

Επιστρέφω, κάνω το τεστ και μου βγάζει το ''μαγικό'' σταυρό!Μες στη χαρά μου το ανακοινώνω στην κολλητή μου με την προΰπόθεση μα νη βγάλει άχνα ( στους γονείς ήθελα να το ανακοινώσω αφού επιστρέφαμε καλώντας τους ένα βράδυ όοοολους μαζί )...Αφού έκανα το τεστ πάω στο γραφείο του άντρα μου και του το αφήνω δίπλα στον υπολογιστή του. Γυρνάει κατά τις 9, κάνει μπάνιο, τρώει, καθόμαστε στο σαλόνι και μετά παέι να χαζέψει λιγάκι στον υπολογιστή του ( έφτασε η ώρα σκέφτηκα )! Εγώ συνέχισα αμέριμνη να βλέπω τηλεόραση....όσπου τον ακούω από μέσα να με φωνάζει :-D Δεν πήγα μέσα κι ήρθε εκέινος στο σαλόνι....'' τί είναι τούτο ;'', '' ψηφιακό θερμόμετρο'' του απάντησα....κι έιχε μείνει σα βλακας και με κοιτούσε! '' οχι αυτό είναι τεστ'' μου κάνει μετά....'' έλα το 'χεις'' του λέω....πάρτο όοολο δεξιά''....'' έχεις μωρακι;;;''.....βάζω εγώ κάτι γέλια, μετά με πιάνουν και τα κλάματα....η συνέχεια μετά λίγο πολύ είναι γνωστή....όλοι οι φίλοι ενημερώθηκαν από τον αντρούλη μου σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Επισρέψαμε τέλη αυγούστου μετά κι επισκέφτηκα και το γυναικολόγο μου, αφού πρώτα είχα κάνει και μια χοριακή στο νησί που πήγαμε από την πρώτη κιόλας μέρα, γιατί είχε φαγωθεί να το σιγουρέψει...Κι έτσι γεννήθηκε το θαυματάκι μου στις 23-4-2010!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

κι εμείς το προσπαθούσαμε 3 μήνες. είχα αίμα όμως και το νόμιζα για περίοδο. είχα κάνει τεστ και ήταν αρνητικό. εγώ ήμουν σίγουρη για την εγκυμοσύνη. είχα δει κι ένα όνειρο με την Παναγία, οπότε μου αρκούσε. οι άλλοι με κορόιδευαν.

κάποια στιγμή πήγα στη γυναικολόγο για να σιγουρευτώ, πήρα και το αποτύπωμα του υπερήχου. παίρνω τηλέφωνο τον άντρα μου και του ζητάω να μείνει στο γραφείο του γιατί πηγαίνω να τον βρω, είσαι έγκυος μου λέει, είμαι του απαντώ και σου φέρνω και φωτό το μωρό. σπόρος!

μέχρι να πάω να τον βρω τους είχα πάρει όλους τηλέφωνο.

όταν τον βρήκα έκλαιγε από χαρά! με φιλούσε και ξανακαθόταν. εγώ χάιδευα την κοιλιά μου από νωρίς, αλλά με το που το σιγούρεψα χαζογελούσα στο μωρό μου και του τραγουδούσα. είμαι σίγουρη ότι το καταλάβαινε! γι' αυτό βγήκε γελαστή και χαδιάρα!

εύχομαι σε όλες τις γυναίκες του κόσμου να ζήσουν τη μητρότητα, να αποκτήσουν γρήγορα μωράκια!

• 2 εβδομάδες μετά...

Η εμπειρία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης στον άντρα μου, στις οικογένειές μας, αλλά και στην κολλητή μου θα μου μείνει αξέχαστη για το αστείο του πράγματος!

Κόντευε Πάσχα και λέγαμε με τον άντρα μου πως αν τυχόν δούμε ότι πιάσαμε παιδί θα ήταν η έκπληξη στο πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι. Μεγάλη Τρίτη κάνω το τεστ μόνη μου, βγαίνει θετικό, και μόλις συνέρχομαι από την "κεραμίδα" αρχίζω τα απανωτά τηλεφωνήματα στο γραφείο του. Είχε όμως κόσμο και δε μπορούσε να μου μιλήσει. Όταν βράδυασε και έμεινε μόνος στο γραφείο μου τηλεφωνεί και ο διάλογος ήταν ο εξής:

"Θυμάσαι για την έκπληξη που ελπίζαμε να κάνουμε στους δικούς μας το Πάσχα;"

"Ναι."

"Ε, τελικά θα την κάνουμε!"

"........"

"Μ' άκουσες;"

"Δηλαδή.... Μιλάς σοβαρά δηλαδή;.... Σοβαρά δηλαδή μιλάς;.... Δηλαδή μιλάς σοβαρά;.....":lol:

Μεγαλύτερη πλάκα όμως είχε το σκηνικό στο πασχαλινό τραπέζι:

Καθόμαστε και οι δυο οικογένειες για φαγητό, ο άντρας μου κι εγώ να ανταλλάζουμε συνωμοτικές ματιές και πάνω που πάμε να το ξεφουρνίσουμε, η αδερφή του πεθερού μου έρχεται και κυριολεκτικά "θρονιάζεται" στο τραπέζι!:mad: Εμείς να κοιταζόμαστε έτοιμοι να σκάσουμε!

Όταν αποφάσισε να φύγει, ο άντρας μου πετάχτηκε πρόθυμος να την πάει σπίτι, να μας αδειάζει τη γωνιά μια ώρα αρχίτερα (μιλάμε για σκηνικό τρελού γέλιου!:D). Επιστρέφει και λέμε στους δικούς μας τα νέα: ότι του χρόνου "ένα ακόμα χεράκι θα γυρνάει τη σούβλα" (λέμε τώρα...χιχι). Το σκηνικό που ακολούθησε είναι σε όλες σας γνωστό λίγο-πολύ: γέλια, κλάματα, αγκαλιές, "και το είδα εγώ το όνειρο" κλπ.

Όσο για την κολλητή μου (και μέλλουσα νονά της μικρής μου); Την πήρα στο κινητό, ήταν στο δρόμο με τον αρραβωνιαστικό της και από τις τσιρίδες της βγήκαν οι μαγαζάτορες στο δρόμο να δουν τί συμβαίνει! Καλό;:lol:

mAMnp2.png

δεν το ανακοινωσα εγώ σ'αυτόν αλλά αυτός σε μένα!έκανα το τεστ, του το έδωσα, είδε το αποτέλεσμα και μου είπε αυτός τα ευχάριστα!!

Μία από τα ίδια. Εγώ πήγα έκανα την χοριακή, αλλά έστειλα αυτόν να πάρει την απάντηση.

Εγώ δεν άντεχα (μετά από 18 χρόνια προσπαθειών και αρνητικών απαντήσεων) και περίμενα κάτω.

Κατέβηκε κλαίγοντας και στην διαδρομή (ανοιχτές εξωτερικές σκάλες και ασανσέρ) μου έκανε το σήμα της νίκης για να καταλαβω!!

Η πιο έντονη στιγμή της ζωής μας.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

μετα απο 2 αποτυχιες με εξωσωματικη την 3η φορα πηγαμε μαζι για τα αποτελεσματα...η μονη φορα που πηγαμε μαζι....ανοιξα το φακελο στο αμαξι...κ αρχισα να λεω " δεν το πιστευω"..αυτος νομιζε οτι η χωριακη ηταν παλι 0 ενω ηταν 165 κ εγω φοναζα γιατι τα παιδακια ηταν 2 με τοση υψηλη τιμη.....απο την χαρα του πηγαμε κατευθειαν θαλασσα κ εκανε το καλυτερο μπανιο της ζωης του

Καλησπέρα,

Εγώ στον άντρα μου το είπα πριν από 1,5 μήνα περίπου και το story είχε ως εξής:

Όταν ξεκινήσαμε την διαδικάσια, λέγαμε για πλάκα ο ένας στον άλλο ότι εγώ θα γίνει waste container (δηλαδή δοχείο ¨"αποβλήτων") μιας και δεν πρέπει να σηκωθείς από το κραβάτι.

Μία μέρα που γύρισα από την δουλειά και μία μέρα πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα το τεστ και βλέπω θετικό! Ήθελα να ουρλιάξω αλλά κρατήθηκα.

Βγαίνω από το μπάνιο και του λέω:

Πάμε super market γιατί χρειάζομαι κάτι? Εν τω μεταξύ μόλις είχαμε μπει σπίτι. Άρχισε να γκρινιάζει και να του λέω: μη μου γρινιάζεις θα το μετανιώσεις....

Με πάει λοιπόν με τα 1000 ζόρια και αγοράζω μία πιπίλα και ένα παγουρίνι.

Πάμε σπίτι , πέρνω ένα χρωματικό κουτί με μια φατσούλα έξω και γράφω στο καπάκι waste container!! βάζω μέσα το τεστ, την πιπίλα και το παγουρίνι. Και μαζί με ένα γράμμα που του έγραφα κάποια πράγματα αρχίζοντας φυσικά με το "είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη μετανιώσει που μου φώναζες" και μετά εξηγόντας του το εξοπλισμό, δηλαδή την πιπίλα για να μην κλαίει για να κοιμόμαστε και εμείς, το παγουρίνι για να πίνει το δικό του νερό κατά προτίμηση εμφιαλωμένο για να μην το πιάσει και κανένα κόψιμο όταν πάμε στο βουνό και το τεστ για να μας θυμίζει την στιγμή.

Καθόμαστε να φάμε και του δίνω το κουτί: Βλέπει αυτό που είχα γράψει απέξω και μου λέει "γιατί με κοροιδεύεις"?Εγώ τίποτα...

Ανοίγει το καπάκι, βλέπει το τεστ και αρχίζει : μία να κοιτάει εμένα και μία το τεστ, μία εμένα μία το τεστ και να μου λέει : πλάκα κάνεις, δεν το πιστεύω...και αφού διάβασε το γράμμα μου βούρκωσε.

Είχα σκεφτεί από την αρχή να του ανακοινώσω έτσι και ήθελα να το τηρήσω μέχρι τέλος παρόλο που ήθελα να του το πω αμέσως!!!

Qxemp2.png

• 2 months later...

Στον πρωτο μας γιο τον περιμενα να ερθει απ τη δουλεια και του εδωσα ενα κουτακι απ οπου ξεπηδουσε ενα κουκλακι που ειχε μια ταμπελιτσα "Συγχαρητηρια, τα καταφερες!"

(αλλα δεν ηταν τυχαιο, το θελαμε ετσι?) οποτε καταλαβε αμεσως και αρχισε να χοροπηδαει...

στον δευτερο το καταλαβα με τεστ απ αυτα τα καινουρια που δειχνουν απ τη συλληψη και επειδη ηταν αχνη η γραμμη ( 3 ημερων συλληψη) τον φωναξα να μου πει τη γνωμη του και το καταλαβε ο ιδιος και μου ειπς "εισαι!" οποτε δεν ηταν οτι του το ειπα, μου το ειπε!!!

ΓΕια σας κορίτσια

Εμένα ο δυσμοιρος ήταν σε ταξίδι και τον πήρα τηλέφωνο (δεν άντεχα να περιμένω να γυρίσει)

Εκείνη την ώρα οδηγούσε και του είπα να σταματήσει κάπου και να με πάρει.

Με ρώτησε αν έχει γίνει κατι κακό και του απάντησα "όπως το πάρει κανεις":twisted::twisted::twisted::twisted:

Μετα απο 30δευτερόλεπτα με πήρε τηλέφωνο και του είπα :

"Μωράκι μου? δεν θα είσαι εσύ πια το μωράκι μου?"

"Δηλαδή?"

"Δηλαδή θα κάνουμε κανονικό μωράκι "

Περιττό να σας πω πως ούρλιαζε και μετά με τρελανε στα τηλέφωνα :):):):)

• 1 month later...

Κορίτσια ένας πολύ ωραίος τρόπος για του το πείτε, είναι αυτό που λέω να κάνω εγώ (αν έχεται υπομονή και μπορείτε να κρατηθείτε βέβαια) όταν έρθει κι εμένα η σειρά μου...θα φτίαξω έναν φάκελο με γραμματόσημα και τα λοιπά και θα το αφήσω κάτω από την πόρτα...και όταν το ανοίξει θα λέει μέσα : "Μπαμπακα καλησπερα!! Ειμαι το μωρακι σου.. Ηθελα να σου πω απο τωρα ποσο σε αγαπω και οτι ανυπομονω να με σφιξεις στην αγκαλιτσα σου! Πρεπει ομως να κανω υπομονη μεχρι τον Αυγουστο (π.χ) οπου θα σε δω απο κοντα.. Μεχρι τοτε θα ειμα στη κοιλιτσα της μανουλας μου γι αυτο να την προσεχεις και να την αγαπας πολυ!! Και τους δυο μας να αγαπας..Ραντεβου τον Αυγουστο λοιπον.. φιλακια πολλα πολλα

το μωρακι σου"

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Κορίτσια ένας πολύ ωραίος τρόπος για του το πείτε, είναι αυτό που λέω να κάνω εγώ (αν έχεται υπομονή και μπορείτε να κρατηθείτε βέβαια) όταν έρθει κι εμένα η σειρά μου...θα φτίαξω έναν φάκελο με γραμματόσημα και τα λοιπά και θα το αφήσω κάτω από την πόρτα...και όταν το ανοίξει θα λέει μέσα : "Μπαμπακα καλησπερα!! Ειμαι το μωρακι σου.. Ηθελα να σου πω απο τωρα ποσο σε αγαπω και οτι ανυπομονω να με σφιξεις στην αγκαλιτσα σου! Πρεπει ομως να κανω υπομονη μεχρι τον Αυγουστο (π.χ) οπου θα σε δω απο κοντα.. Μεχρι τοτε θα ειμα στη κοιλιτσα της μανουλας μου γι αυτο να την προσεχεις και να την αγαπας πολυ!! Και τους δυο μας να αγαπας..Ραντεβου τον Αυγουστο λοιπον.. φιλακια πολλα πολλα

το μωρακι σου"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: βλέπω το έχεις ονειρευτεί καλά το θέμα!!!

sj3dp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...