Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

Recommended Posts

30 μερες? στη θεση σου θα ειχα κατασκηνωσει εξω απο το μικροβιολογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρα ο κυκλος μου ειναι απο 27 εως 30 το περισσοτερο γιαο περιμενω και σημερα και απο αυριο θα κανω το τεστ... εχω φαει πολλες πικρες. γι αυτο περιμενω, αν και εχω αρχισει και ελπιζω κοριτσακια.. Μακαρι παναγιτσα μου στειλε σε ολα τα κοριτσια που αγωνιουν ενα μωρακι... αχ κοριτσια τι αγωνια ειναι αυτη!!!!!! ευτυχως σας εχω διπλα μου :-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα χαρα :) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου !!!! Εβλεπα πριν λιγες μερες ενα πολυ ωραιο ντοκυμαντερ στο skai για την "διαδρομη" του σπερματος μεχρι να βρει "στοχο" και ελεγε αυτα ακριβως που ειπες για αυτα ;) Ρε κοριτσια ειναι δυνατον να μην εχουμε αγωνια για το ποτε θα συλλαβουμε??? Ενταξει το αγχος συμφωνω δεν ειναι καλος συμβουλος,αλλα με ενα κουμπι γινεται να μας φυγει??? Επισης απ ολες οι κοπελες που επιασαν παιδακι καμια δεν ειχε αγχος :confused: ??

Δεν μπορώ να απαντήσω για όλες τις κοπέλες, θα σου πω για τον εαυτό μου και για ένα φιλικό μου ζευγάρι (παιδικός μου φίλος και η γυναίκα του).

Παντρεύτηκα τέλη Νοεμβρίου 2011 και με τον άντρα μου είπαμε να μην αρχίσουμε προσπάθειες αμέσως, αν και είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί και ήδη συζούσαμε πριν τον γάμο, αλλά να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Στο μεταξύ, σε μια έξοδο με μια παρέα όπου ήταν παρόντες και κάποιοι παλιοί συμφοιτητές μας που έχουν παντρευτεί, μας λένε τα παιδιά ότι είχαν αρχίσει συντονισμένες προσπάθειες 8 μήνες ήδη, αλλά ακόμα δεν είχαν καταφέρει τίποτα. Γυρίζοντας στο σπίτι μας, λέμε μεταξύ μας "Λές να το αφήσουμε στην τύχη? Μήπως είναι καλύτερα να μην ορίσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης προσπαθειών για να μην αγχωθούμε?". Έτσι και κάναμε λοιπόν από το ίδιο βράδυ, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Χωρίς να τηρούμε κάποιον κανόνα (π.χ. μέρα παρά μέρα μετά την λήξη της περιόδου), χωρίς τεστ ωορρηξίας ή θερμομέτρηση, χωρίς να μετράμε ευλαβικά μέρες. Είχαμε γενικά ελεύθερες επαφές, απλά κατά τις γόνιμες ημέρες μου (τις οποίες ευτυχώς βέβαια πάντα τις καταλαβαίνω), το είχα στο νου μου να βρισκόμαστε έστω κι αν δεν τρελλαινόμουν από όρεξη (καλά...εννοείται ότι ο άντρας μου είχε όρεξη συνέχεια, ήταν η πρώτη φορά στα 10 χρόνια που δεν χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικό και την είχε δει έφηβος!!!!:lol::lol::lol:).

Αποτέλεσμα των παραπάνω : αρχές Μαρτίου είχα την πρώτη μου ανεβασμένη χοριακή και σε λίγο καιρό περιμένω το μωρό μου! Οπότε ναι...θα πω ότι δεν αγχώθηκα για το αν θα τα καταφέρω, ίσως βέβαια δεν πρόλαβα να αγχωθώ γιατί σταθήκαμε τυχεροί και η εγκυμοσύνη ήρθε σχεδόν αμέσως. Δεν μπορώ βεβαίως να πω την εύκολη κουβέντα "μην αγχώνεσαι" σε μια κοπέλα, αυτό όμως που συμβουλεύω είναι το εξής :

Μην κάνετε τεστ και χοριακές πριν την καθυστέρηση, δεν βοηθάει στο άγχος, αντιθέτως το επιδεινώνει! Όταν πήγα στον μικροβιολόγο για την πρώτη χοριακή, το πρώτο που με ρώτησε ήταν "Έχεις καθυστέρηση?" κι εγώ απάντησα "Εννοείται, αλλιώς γιατί να έρθω?". Τότε ήταν που μου είπε ότι έχει πελάτισες που πάνε κάθε μήνα χωρίς καθυστέρηση και χωρίς θετικό τεστ εγκυμοσύνης και αυτό που του λένε είναι στο περίπου "Υπολογίζω ότι είχα γόνιμες μέρες τότε, είχα επαφή τότε, υπολογίζω η σύλληψη να έγινε τότε, οπότε τώρα θα δείχνει η εξέταση."

Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο ψυχοφθόρο το βρίσκω όλο αυτό, γιατί από όσα έχω διαβάσει πολλές το βιώνετε από πρώτο χέρι. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να βγάλετε τουλάχιστον αυτό τό βάρος από πάνω σας και να ευχαριστηθείτε τις προσπάθειες. Γιατί βρε κορίτσια εδώ που τα λέμε, αν υπολογίζεις πότε θα τελειώσει η περίοδος, ώστε να υπολογίσεις τις γόνιμες, ώστε στη συνέχεια να υπολογίσεις την σύλληψη και μετά να υπολογίσεις πότε μπορείς να κάνεις τεστ ή χοριακή, περνάς όλο το μήνα με αυτή τη σκέψη στο μυαλό και μόνο. Κρίμα δεν είναι? Όχι τίποτα άλλο, όταν με το καλό έρθει η εγκυμοσύνη, εκει και η πιο ψύχραιμη έχει ένα σωρό άγχη (εγώ η και καλά άνετη πέρασα 2 μαρτυρικούς μήνες λόγω άγχους με την κυστική ίνωση και ακόμα και σήμερα τα σκέφτομαι και σφίγγεται η ψυχή μου, έχω γράψει την ιστορία μου στο σχετικά θέμα του φόρουμ).

Τέλος και παρόλο που το μήνυμά μου έχει πάρει διαστάσεις σεντονιού :oops::oops::oops:, θα σας πω - πιο συνοπτικά - την ιστορία ενός παιδικού μου φίλου και της γυναίκας του. Κατάφεραν και αυτοί 1 μήνα μετά τον γάμο τους με χαλαρές τελείως προσπάθειες να συλλάβουν. Ενθουσιάστηκαν φυσικά παρότι δεν το είχαν προγραμματίσει, ακύρωσαν το γαμήλιο ταξίδι που είχαν προγραμματίσει σε κάποιο εξωτικό μέρος και άρχισαν να ονειρεύονται το μωρό! Δυστυχώς μετά από λίγο καιρό το έμβρυο παλινδρόμησε. Η κοπέλα έκλαιγε για 2 μέρες συνεχόμενα, κλείστηκαν στο σπίτι τους για μια εβδομάδα οι δύο τους να συνέλθουν, επειτά βγήκαν, κανόνισαν ξανά το ταξίδι τους στα εξωτικά :D:D:D, πήγαν και περάσανε υπέροχα, επίπλωσαν το σπίτι τους, συνέχισαν να γκρινιάζουν για τις δουλειές τους και για τα περιορισμένα οικονομικά τους και στο μεταξύ ξανάρχισαν τις προσπάθειες συνεχίζοντας ταυτόχρονα την ζώή τους, αφήνοντας πίσω τους αυτό που είχε συμβεί. Λίγους μήνες μετά πανηγύρισαν μαζί μας την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μου, με ειλικρινή χαρά και χωρίς ίχνος πικρίας και 1 μήνα μετά μας ανακοίνωσαν και την δική τους νέα εγκυμοσύνη! Η κοπέλα μάλιστα μου είπε ότι για χοριακή πήγε μετά από 15 μέρες καθυστέρηση!!!

Το ρεζουμέ κατά την γνώμη μου είναι το εξής : βεβαίως και δεν μπορείς να μην έχεις αγωνία, κακά τα ψέματα...όταν θέλεις παιδάκι, οι σκέψεις σου πολύ συχνά περιστρέφονται γύρω από αυτό, αλλά αυτό που μπορεί - κατά την γνώμη μου πάντα - να κάνει η κάθε κοπέλα είναι να μην φορτώνεται με υπέρτερα άγχη (θερμομετρήσεις, πρώιμα τεστ και χοριακές, επαφές με το ημερολόγιο κ.λπ.) που την οδηγούν σε φαύλο κύκλο!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα και μην ακούγομαι "κάπως", το μόνο που ήθελα ήταν να σας δώσω μια άλλη οπτική, αλλά και να σας περιγράψω δύο ιστορίες με αίσιο τέλος, όπως λέει και ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος!

:-P:razz::-P

Deena

για μενα προσωπικα εχεις απολυτο δικιο και εμεις ετσι σκεφτηκαμε μετα την παλλινδρομη αλλα η ωορηξια αφαντη...και ετσι μπαινεις στο τριπακι να μετρας μερες και θερμοκρασιες.....και εγω σκεφτομαι να τα παρατησω και να το αφησω στην τυχη του,αλλα χωρις ωορηξια θα περιμενω αδικα για χρονια...και αναγκαστικα προγραμματιζοντας την ωορηξια σου αναγκαζεσαι να μετρας και μερες....δε φανταζεσαι πως νιωθω καθε μηνα που την 28η ημερα πρεπει να κανω χοριακη για να κοβω τα χαπια και να μου ερχεται περιοδος...ενας φαυλος κυκλος που δυστυχως δεν μπορω να αποφυγω....εχεις καποια εναλλακτικη λύση?

VBTOp3.png

χαρα ο κυκλος μου ειναι απο 27 εως 30 το περισσοτερο γιαο περιμενω και σημερα και απο αυριο θα κανω το τεστ... εχω φαει πολλες πικρες. γι αυτο περιμενω, αν και εχω αρχισει και ελπιζω κοριτσακια.. Μακαρι παναγιτσα μου στειλε σε ολα τα κοριτσια που αγωνιουν ενα μωρακι... αχ κοριτσια τι αγωνια ειναι αυτη!!!!!! ευτυχως σας εχω διπλα μου :-P:-P:-P

τοτε κανε υπομονη μεχρι αυριο.....αγωνιω και εγω μαζι σου...σα να ειμαι εγω στη θεση σου...θα τα καταφερουμε θα δεις....

VBTOp3.png

Deena μου γλυκιά,έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι λες.Εγώ ας πούμε δεν βάζω θερμόμετρο,δεν κάνω τεστ ωορρηξίας κλπ.Όμως είμαι από τις τυχερές που έχουν σταθερό κύκλο και καταλαβαίνω την ωορρηξία μου.Αν δεν είχα δεν ξέρω τι θα έκανα.Επίσης τα περισσότερα κορίτσια εδώ που ακολουθούν τέτοιες μεθόδους προσπαθούν καιρό και όταν προσπαθείς καιρό ακόμα και χαλαρά και δεν σου κάθεται,μπαίνουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό σου.Αρχίζεις εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς.Σου βρίσκουν ή δεν σου βρίσκουν κάτι.Αναρωτιέσαι μήπως πρέπει να πας και σε άλλο γιατρό να πάρεις και δεύτερη γνώμη,άστα είναι πολλά.Οπότε αναγκαστηκά και μη το σκέφτεσαι.

Αν κάτσει το μπεμπάκι σχετικά νωρίς όλα καλά,αν όμως όχι,τότε τα πράγματα δυσκολεύουν κάπως.

Σου εύχομαι με το καλό να υποδεχτείται το μωράκι σας και να περάσετε τα ωραιότερά σας Χριστούγεννα(αν μετράω καλά κάπου εκεί θα σας επισκεφτεί το μπεμπέ σας έτσι?)

Διαφημίσεις

Κοριτσια, τις τελευταιες 4 μερες εχω καθε μερα δεκατα,για την ακριβεια το χαμηλοτερο ειναι 36.9 και το υψηλοτερο 37.8 !!!! Τα υπολοιπα ειναι τα ιδια με της περιοδου,στηθος και πονοι στην κοιλια !!!! Κατι ζαλαδες που μου ερχονται ξαφνικα δεν θελω να τους δωσω σημασια γιατι λογικα θα ειναι απ την θεληση μου να μαι εγκυος :-P !!! περιμενω περιοδο στις 20/9 !!! Τα δεκατα τι λετε να ειναι???? αν κανω τεστ σημερα λετε να ειναι εγκυρο????

κοριτσια τελικα ξυπνησα τη νυχτα με πονο στην κοιλια και αδιαθετησα. πηγα στη δουλεια ενα ρακος στην κυριολεξια. Δεν αντεχω αλλο. Εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου. Ειχαν περασει 30 μερες και το πρωι θα εκανα το τεστ. ημουν σιγουρη αλλα τελικα ατυχη.. ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και εγω και ο αντρας μου. Συγνωμη για το τοσο απαισιοδοξο μηνυμα αλλα ετσι νιωθω..

κοριτσια τελικα ξυπνησα τη νυχτα με πονο στην κοιλια και αδιαθετησα. πηγα στη δουλεια ενα ρακος στην κυριολεξια. Δεν αντεχω αλλο. Εφυγε η γη κατω απο τα ποδια μου. Ειχαν περασει 30 μερες και το πρωι θα εκανα το τεστ. ημουν σιγουρη αλλα τελικα ατυχη.. ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και εγω και ο αντρας μου. Συγνωμη για το τοσο απαισιοδοξο μηνυμα αλλα ετσι νιωθω..

Αν και ειμαι πολυ νεα στο forum και δεν ξερω κατα ποσο θες δικη μου απαντηση αυτη τη στιγμη εγω θα στη δωσω,επειδη και εγω στη θεση σου θα ηθελα να μου μιλησει καποιος :) Το ξερω οτι δεν εχω καμια εμπειρια στο θεμα και φυσικα δεν ξερω καθολου καλα την περιπτωση σου,ειμαι ομως ψυχολογος και αυτο που ξερω καλα ειναι οτι δεν μπορει κανεις να πει σε καποιον "μην στεναχωριεσαι" και αυτος να το καταφερει την ιδια στιγμη,μακαρι να υπηρχε ενα τετοιο κουμπι αλλα δεν υπαρχει !!!! Ειναι απολυτα λογικο να στεναχωρεθεις και να σε παρει απο κατω.....πρεπει να αγαπησεις και αυτο το κομματι του εαυτου σου,αυτο που στεναχωριεται και απογοητευεται !!!!!!!!! Μονο ετσι θα μπορεσεις να ξανασηκωθεις και να αφησεις πισω αυτο το μηνα που περασε !!!!!

Σ ευχαριστω πολυ mirina που μου απαντησες. προσπαθουμε πολυ καιρο με τον αντρα μου μετα την αποβολη που ειχα η οποια με τσακισε. Το σπερ/μα του αντρα μου πριν 20 μερες βγηκε χαλια και οι γιατροι μου απεκλεισαν φυσιολογικη συλληψη. Ειμαι 39 χρονων και με εχει παρει πολυ απο κατω. Δεν ξερω τι θα κανω απο δω και περα. οικονομικα χαλια καταλαβαινεις.... ειχα ελπιδες αυτη τη φορα γιατι ειχα πρηστει πολυ και περασαν και 30 μερες. τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα στις 27 μερες.

Σ ευχαριστω πολυ mirina που μου απαντησες. προσπαθουμε πολυ καιρο με τον αντρα μου μετα την αποβολη που ειχα η οποια με τσακισε. Το σπερ/μα του αντρα μου πριν 20 μερες βγηκε χαλια και οι γιατροι μου απεκλεισαν φυσιολογικη συλληψη. Ειμαι 39 χρονων και με εχει παρει πολυ απο κατω. Δεν ξερω τι θα κανω απο δω και περα. οικονομικα χαλια καταλαβαινεις.... ειχα ελπιδες αυτη τη φορα γιατι ειχα πρηστει πολυ και περασαν και 30 μερες. τον προηγουμενο μηνα αδιαθετησα στις 27 μερες.

Έχεις δίκιο ότι κ να πεις. Τι να σου πω? μην στεναχωριεσαι? δίκιο έχει η mirina!

Αν σας πάρει απο κάτω όμως,τι θα βγάλετε? σκέψου αυτο το ερώτημα? μάλλον θα χάσετε ακόμα περισσότερο χρόνο. Να κερδίσετε, αποκλείεται. Ξέρω πως νιώθεις...ότι δεν έχεις σύμμαχο ούτε το χρόνο, μια κ αναφέρεις πως είσαι 39 χρόνων, πως με τέτοιο σπέρμα μονη μου αποκλείεται να τα καταφέρω και όλα αυτα που είναι λογικοτατο να σκέφτεσαι. Όμως δεν θα βγει τίποτα. Αντιθέτως, αν ηρεμησεις κ το δεις ψύχραιμα, μπορεί κάτι να βγει. Αναφέρεις το οικονομικό, δεν ξέρω, ίσως κάποια κοπέλα να είναι πιο ειδική σε αυτο. Εννοώ μέσω δημοσίου αν μπορείς να κανείς κάτι. Το σίγουρο είναι πως ότι κ να κανείς, πρέπει πρώτα να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Τότε σίγουρα θα πανε όλα καλα! Αρκεί να το πιστεψεις εσυ πρώτα! :P

Διαφημίσεις

Anamp εγκαινιάζω την είσοδό μου στο forum γράφοντας σε σένα. Παρακολουθώ τα posts σου εδώ και καιρό και θυμόμουν την ηλικία σου και τις προσπάθειές σου (είμαι κι εγώ εκεί γύρω, αλλά μόλις ξεκινήσαμε προσπάθειες).

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, μην χάνεις τις ελπίδες σου. Με δύο αδελφές που γέννησαν (με εξωσωματική, με την πρώτη προσπάθεια) η μια στα 40 και η άλλη στα 44 ξέρω ότι όλα είναι δυνατά και ότι όλα γίνονται κάποια στιγμή ακόμη και αν δεν το περιμένεις...

Επίσης γνωστή μου γέννησε στα 45 (συνέλαβε με τον πατροπαράδοτο τρόπο) το πρώτο της παιδί.

Ελπίζω να γράψω κι εγώ την ιστορία μου εδώ κάποια στιγμή.. :)

κριμα..πολυ κριμα....διαβαζοντας το μνμ σου ενιωσα οτι ημουν εγω στη θεση σου...δε υπαρχει λογος να απολογεισαι για το '' απαισιοδοξο '' μνμ σου...ετσι νιωθουμε ολες κατα βαθος ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. αυτες που προσπαθουμε αρκετο καιρο χωρις αποτελεσμα...πως νομιζεις οτι θα νιωθω εγω τη Δευτερα ή και τωρα για να ειμαι ειλικρινης που εχω μικρα πονακια περιοδου? ειναι λογικο οταν επιθυμεις κατι πολυ, οταν το λαχταρας απεγνωσμενα και νομιζεις οτι εισαι πολυ κοντα του να χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου οταν τελικα συνειδητοποιεις οτι ηταν απλα ενα ονειρο που ''πεταξε''.

Μπορει να μην εχω το δικο σου προβλημα, αλλα ετσι νιωθω και εγω.

Το μόνο που μπορώ να πω και το πιστευω ειναι οτι σε ολες τις περιπτωσεις φταει το αγχος που μας εχει κανει να χασουμε τελικα την ουσια της ζωης και να πιστεψουμε οτι ο μονος δρομος της ζωης μας ειναι το να κανουμε ενα παιδι.. Στο τελος ξερεις τι θα καταφερουμε, να το μεταφερουμε αυτο στους αντρες μας και να απομακρυνθουμε ο ενας απο τον αλλο...

Γι΄αυτο κανε υπομονη...οτι ειναι να γινει θα γινει..δεν μπορουμε να το αλλαξουμε εμεις αυτο....δεν εχεις την οικονομικη κατασταση για εξωσωματικη? και λοιπον, πως εισαι τοσο σιγουρη οτι αν εκανες θα πετυχαινε? ποσες εκαναν και δεν τα καταφεραν? και ποσες οταν σταματησαν τις προσπαθειες των εξωσωματικων εμειναν απο μονες τους εγκυες?

Το μονο που μπορουμε ειναι να το αφησουμε στο Θεο και στην τυχη.

Συνεχιστε τις προσπαθειες σας χωρις να σκεφτεστε το αποτελεσμα....απλα σαν να κανετε ερωτα τις γονιμες και αν ειναι να ερθει θα ερθει..Που πιστευω οτι θα ερθει!!!φιλακια πολλα

VBTOp3.png

Anamp εγκαινιάζω την είσοδό μου στο forum γράφοντας σε σένα. Παρακολουθώ τα posts σου εδώ και καιρό και θυμόμουν την ηλικία σου και τις προσπάθειές σου (είμαι κι εγώ εκεί γύρω, αλλά μόλις ξεκινήσαμε προσπάθειες).

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, μην χάνεις τις ελπίδες σου. Με δύο αδελφές που γέννησαν (με εξωσωματική, με την πρώτη προσπάθεια) η μια στα 40 και η άλλη στα 44 ξέρω ότι όλα είναι δυνατά και ότι όλα γίνονται κάποια στιγμή ακόμη και αν δεν το περιμένεις...

Επίσης γνωστή μου γέννησε στα 45 (συνέλαβε με τον πατροπαράδοτο τρόπο) το πρώτο της παιδί.

Ελπίζω να γράψω κι εγώ την ιστορία μου εδώ κάποια στιγμή.. :)

καλως ηρθες στην παρεα μας και σε ευχαριστω πολυ για οτι γραφεις. ειμαι σιγουρη οτι θα μας γραψεις την ιστορια σου καποια στιγμη ευχομαι συντομα!!!! :P

κριμα..πολυ κριμα....διαβαζοντας το μνμ σου ενιωσα οτι ημουν εγω στη θεση σου...δε υπαρχει λογος να απολογεισαι για το '' απαισιοδοξο '' μνμ σου...ετσι νιωθουμε ολες κατα βαθος ή τουλαχιστον ετσι νομιζω. αυτες που προσπαθουμε αρκετο καιρο χωρις αποτελεσμα...πως νομιζεις οτι θα νιωθω εγω τη Δευτερα ή και τωρα για να ειμαι ειλικρινης που εχω μικρα πονακια περιοδου? ειναι λογικο οταν επιθυμεις κατι πολυ, οταν το λαχταρας απεγνωσμενα και νομιζεις οτι εισαι πολυ κοντα του να χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου οταν τελικα συνειδητοποιεις οτι ηταν απλα ενα ονειρο που ''πεταξε''.

Μπορει να μην εχω το δικο σου προβλημα, αλλα ετσι νιωθω και εγω.

Το μόνο που μπορώ να πω και το πιστευω ειναι οτι σε ολες τις περιπτωσεις φταει το αγχος που μας εχει κανει να χασουμε τελικα την ουσια της ζωης και να πιστεψουμε οτι ο μονος δρομος της ζωης μας ειναι το να κανουμε ενα παιδι.. Στο τελος ξερεις τι θα καταφερουμε, να το μεταφερουμε αυτο στους αντρες μας και να απομακρυνθουμε ο ενας απο τον αλλο...

Γι΄αυτο κανε υπομονη...οτι ειναι να γινει θα γινει..δεν μπορουμε να το αλλαξουμε εμεις αυτο....δεν εχεις την οικονομικη κατασταση για εξωσωματικη? και λοιπον, πως εισαι τοσο σιγουρη οτι αν εκανες θα πετυχαινε? ποσες εκαναν και δεν τα καταφεραν? και ποσες οταν σταματησαν τις προσπαθειες των εξωσωματικων εμειναν απο μονες τους εγκυες?

Το μονο που μπορουμε ειναι να το αφησουμε στο Θεο και στην τυχη.

Συνεχιστε τις προσπαθειες σας χωρις να σκεφτεστε το αποτελεσμα....απλα σαν να κανετε ερωτα τις γονιμες και αν ειναι να ερθει θα ερθει..Που πιστευω οτι θα ερθει!!!φιλακια πολλα

Αχ βρε χαρα ηδη νιωθω πολυ καλυτερα. Να εισαι καλα και ειλικρινα θα χαρω παρα πολυ να ακουσω απο σενα ευχαριστα νεα. το αξιζεις πραγματικα. Αυριο κιολας θα παω να παρω τις βιταμινες του αντρα μου και θα ξεκινησουμε προσπαθειες λιγο πιο χαλαρα τωρα. Θα ηθελα καπια κοπελα αν ξερει η ειχε αναλογη εμπειρια με χαλια σπερμ/μα τι βιταμινες η θεραπεια εκανε ο αντρας της γιατι ειμαι σε νησι και ουτε ουρολογο εχει ουτε αλλο ειδικο γιατρο. ετσι κιαλλιως βιταμινες ειναι. Χαρα μου φιλια πολλα να εισαι καλα και να ξερεις οτι με βοηθησες και σ ευχαριστω. Ευχαριστω ολες σας γιατι πραγματικα περασα μια αθλια νυχτα.:oops:

Αχ βρε χαρα ηδη νιωθω πολυ καλυτερα. Να εισαι καλα και ειλικρινα θα χαρω παρα πολυ να ακουσω απο σενα ευχαριστα νεα. το αξιζεις πραγματικα. Αυριο κιολας θα παω να παρω τις βιταμινες του αντρα μου και θα ξεκινησουμε προσπαθειες λιγο πιο χαλαρα τωρα. Θα ηθελα καπια κοπελα αν ξερει η ειχε αναλογη εμπειρια με χαλια σπερμ/μα τι βιταμινες η θεραπεια εκανε ο αντρας της γιατι ειμαι σε νησι και ουτε ουρολογο εχει ουτε αλλο ειδικο γιατρο. ετσι κιαλλιως βιταμινες ειναι. Χαρα μου φιλια πολλα να εισαι καλα και να ξερεις οτι με βοηθησες και σ ευχαριστω. Ευχαριστω ολες σας γιατι πραγματικα περασα μια αθλια νυχτα.:oops:

Κοριτσάκι μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Είπες ότι είχες μια αποβολή,άρα αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πιάσεις παιδί.Τι άλλαξε τώρα και το σπέρμα του άντρα σου δεν μπορεί πια να δώσει εγκυμοσύνη?Συγγνώμη που ρωτάω,αλλά λέω μήπως κάτι πήγε λάθος στην εξέταση του άντρα σου και πρέπει να την επαναλάβει?Δεν ξέρω κιόλας αν μπορεί με τον καιρό να αλλάξει τόσο πολύ η ποιότητα του σπέρματος,δηλαδή εκεί που έδινε εγκυμοσύνη,τώρα να μην γίνεται να δώσει:(.Πάντως κορίτσι μου υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία που έχουν τμήμα εξωσωματικής.Δεν ξέρω ποιά είναι αλλά σε συμβουλεύω να το ψάξεις.Δεν είσαι τόσο μεγάλη πια....Δεν λέω ότι είμαστε κοριτσάκια(εγώ είμαι 35),όμως η επιστήμη έχει προχωρήσει.Προσπάθησε να χαλαρώσεις και εσύ και ο άντρας σου και όλα θα γίνουν.Αχ πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!

Διαφημίσεις

Μακαρι να εισαι καλα....στο ευχομαι απο την καρδια μου να εισαι παντα καλα....μην το ξεχασεις ποτε...πανω απο ολα εμεις και μετα ολα τα υπολοιπα;)

Υπαρχει μια ενοτητα στο φορουμ που λεει ''Ρωτηστε τον ειδικο...κυριο Χριστοπουλο'' http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2441931#post2441931 ειναι γιατρος..μπορεις να του γραψεις και να τον ρωτησεις οποια απορια εχεις ή να παρεις μια δευτερη γνωμη...αυτος ξερει καλυτερα απο ολες μας....εξάλλου αυτος ειναι ''ο ειδικος'':shock:!!!φιλιά!!!

VBTOp3.png

ΑΝΑΜΡ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΕΡΜΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕVIOL-A ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!ΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.....ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ....ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ....ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ....

ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ....ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ....ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ.....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ....

ΧΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ? ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ?

Καμπιος μου καλησπέρα!!!!εχω εξαφανιστει καιρο,αν και σας παρακολουθω,γιατι με ειχε πάρει πολύ απο κάτω!!!ασε που κοιλιες γυρω μου φουσκώνουν η μία μετα την άλλη!!!!τελος παντων!!!!μην απελπίζεσαι!!!!!για όλες θα έρθει το μωράκι!!!απλά για κάποιες θ αργήσει λίγο!!!τα χάπια γιατί στα είχε δώσει μου θυμίζεις?δεν εκανες καλά αυγουλάκια?πήγα κι εγω γυναικολόγο,όλα καλά, αλλά μου είπε σαλπιγγογραφία και εξεταση σπέρματος ταυτόχρονα!!με το καλημέρα σας βρε παιδι μου?δεν παιζει να κάνω σαλπιγγογραφία προς το παρόν!!!!ο άντρας μου βέβαια ,που δυστυχώς του μετεφερα αγχος που δεν είχε,θέλει να τα κάνουμε!!!!θα το αφήσω και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω!!!!δεν θέλω κι αλλο αγχος!!!!

Γεια σας κορίτσια εχω παρα πολυ καιρο να γράψω παρόλο που σας παρακολουθώ. Και εγω την προηγούμενη εβδομάδα είχα 3 μερες καθυστερηση, ήμουνα σίγουρη ότι ειμαι έγκυος και άρχισα να κάνω και όνειρα.... Πήγα και έκανα και χοριακη η οποία φυσικα βγήκε αρνητικη και μετα απο λίγο μου ήρθε και η ακατανομαστη. Κορίτσια βαρέθηκα και κουραστηκα. Δεν μπορω να ασχολούμαι αλλο με αυτο το θέμα είναι πολυ ψυχοφθορο και εγω λέω να το αφήσω στην τύχη του και ότι είναι να γίνει ας γίνει, έχει ο Θεός. Και αν δεν έρθει πάλι τι να κάνω θα πρεπει να συμβιβαστω και να το πάρω αποφαση. Κάμπιος μου η αλήθεια είναι ότι είχα μια ελπίδα για σένα για αυτο το μήνα. Και στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι να γίνουνε γρηγορα μανουλες και να μην ταλαιπωρηθουνε αλλο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.......ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΓΚΥΟΣ....ΙΣΩΣ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ...:?

Κοριτσάκι μου ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Είπες ότι είχες μια αποβολή,άρα αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πιάσεις παιδί.Τι άλλαξε τώρα και το σπέρμα του άντρα σου δεν μπορεί πια να δώσει εγκυμοσύνη?Συγγνώμη που ρωτάω,αλλά λέω μήπως κάτι πήγε λάθος στην εξέταση του άντρα σου και πρέπει να την επαναλάβει?Δεν ξέρω κιόλας αν μπορεί με τον καιρό να αλλάξει τόσο πολύ η ποιότητα του σπέρματος,δηλαδή εκεί που έδινε εγκυμοσύνη,τώρα να μην γίνεται να δώσει:(.Πάντως κορίτσι μου υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία που έχουν τμήμα εξωσωματικής.Δεν ξέρω ποιά είναι αλλά σε συμβουλεύω να το ψάξεις.Δεν είσαι τόσο μεγάλη πια....Δεν λέω ότι είμαστε κοριτσάκια(εγώ είμαι 35),όμως η επιστήμη έχει προχωρήσει.Προσπάθησε να χαλαρώσεις και εσύ και ο άντρας σου και όλα θα γίνουν.Αχ πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!

ευχαριστω rubies δεν ξερω τι αλλαξε. Ο γιατρος ειπε οτι βλεπει τρομερη επιδεινωση στα αποτελεσματα, γιατι ειχε κανει και περυσι ενα σπερ/μα που ηταν πολυ καλο. Και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να μεινω εγκυος φυσιολογικα. Αυτο το να χαλαρωσω δεν ξερω βρε κοριτσια, μου ειναι πολυ δυσκολο........:(

ΚΑΜΠΙΟΣ ολα καλα θα πανε, ειναι η τριτη φορα που πηρες τα σερπαφαρ; κανε ενα διαλειμμα αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα, και ολα θα φτιαξουν. Μην απογοητευεσαι, κρατα δυναμεις για αργοτερα γιατι σιγουρα θα ερθει το μωρακι... !!!

Εσεις με αυτες τις βιταμινες μετα απο ποσο καιρο ειδατε βελτιωση; τι προβλημα ειχε;; Συγνωμη που ρωταω αλλα θελω πολυ τη γνωμη σου για να τον βοηθησω γιατι ειναι και ο δικος μου πολυ χαλια...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ 5% ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ 23% ΜΕΤΡΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ 30% ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ 15% ΜΕΤΡΙΑ....Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΕΡΠΑΦΑΡ......ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ ΜΑΣ....ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΓΧΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ....

Σιγουρα ΚΑΜΠΙΟΣ ειναι απο το αγχος. Σκεψου μονο οτι οταν ξεκινησες τα σερπαφαρ, χαλαρωσες λιγο, και εμεινες αμεσως εγκυος. Χαλαρωσε γιατι ειστε μια χαρα και εσυ και ο καλος σου και ειναι ζητημα χρονου να ερθει το μωρακι. Ειμαι σιγουρη. Θα δεις σε λιγο καιρο θα μας λες τα ευχαριστα. Φιλακια πολλα και καλη αρχη στις νεες προσπαθειες αυτου του μηνα σε ολα τα κοριτσια που δεν τα καταφεραν!!!!!!!!!! τον προηγουμενο μηνα. .............(βαζω και τον εαυτο μου μεσα, γιατι ημουν πολυ χαλια τις τελευταιες μερες...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...