sissy_geo

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  123
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

sissy_geo last won the day on Ιούνιος 4 2018

sissy_geo had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

37 Neutral

Περισσότερα για την/τον sissy_geo

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Επάγγελμα
  Καθηγήτρια Πληροφορικής
 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  computer, φωτογραφία, μαγειρική, γυμναστική

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλημέρα σας! Μακάρι να υπάρχει κάποια κοπέλα να μου πει την εμπειρία της γιατί είμαι πολύ φοβισμένη. Ανάμεσα στα πάαααρα πολλά που έχω κάνει για να είμαι αυτή τη στιγμή έγκυος στην 14η εβδομάδα, έκανα και αφαίρεση διαφράγματος. Μέχρι χθες δεν με είχε απασχολήσει τουλάχιστον αυτό το θέμα. Άλλα πολλά ναι. Αυτό όχι. Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε απο εξωσωματική για αυτό κ το άχγος της εξέλιξης της είναι μεγάλο. Είχα και μια αποβολή στο παρελθόν οπότε ένα παραπάνω. Επειδή θέλω να βλέπω το μωρό πιο συχνα απ'οσο μου λέει η δικη μου γιατρός. Είπα όποτε το θέλω πολύ να επισκέπτομαι κάποια άλλη εδω στην περιοχή μου. Χθες λοιπόν ενω είδαμε το μωράκι κ όλα ήταν τέλεια, μου λέει, είχες κάνει αφαίρεση διαφράγματος; Εγω τρελάθηκα! Αμέσως πήγε το μυαλό μου στο κακό. Της είπα ναι. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπε πως κάτι βλέπει, αλλά να μην ανησυχώ γιατί ίσως είναι η ουλή κτλ. Προσπάθησε να με καθησυχάσει αλλα εγω διαβάζω τόσο τρομακτικά πράγματα εδω στο φορουμ. Για αποβολή σε προχωρημένες εβδομάδες, για πρόωρους τοκετους κτλ. Σε περιπτωση που υπάρχει δηλαδη το διάφραγμα. Τα ερωτήματα μου είναι τα εξης και μακάρι κάποια κοπέλα να ξερει. Το διάφραγμα αν αφαιρεθεί, ξαναβγαίνει; Αν υπάρχει απλά ένα σημάδι που μένει, είναι ικανό και αυτό να επηρεάσει την εξέλιξη καθώς μεγαλώνει το μωρό; Είμαι πολύ φοβισμένη. Απο χθες δεν μπορώ να ηρεμήσω.
 2. Ευχαριστώ πολύ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν έχω άλλο κουράγιο για τίποτα άλλο.... Έχω ξεπεράσει τα όρια μου κατα πολύ.

 3. Διαφημίσεις


 4. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Και εσυ με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το νινάκι σου! Στην Θεσσαλονίκη είμαι! Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα! Ευχαριστώ πολύ!
 5. @nini84 Σε θυμάμαι!!! Κάναμε μαζί μεταφορά την προτελευταία μου! Τι καλά!!! Φαντάζομαι πόσο το απολαμβάνεις! Με το καλό! Όλα να πάνε τέλεια! Λοιπόν αρχικά να σου πω ότι την πρώτη φορά κάναμε διέγερση με menopur και τη δεύτερη με gonal f. Χθες με πήραν τηλέφωνο, μου ειπαν ότι προχωράνε μια χαρά. Τα τρία με ταχύτερο ρυθμό, αρα θα τα αφήσουν να πάνε πέμπτη μέρα και τα άλλα δύο μου πρότεινε να τα μεταφέρουμε στη μήτρα την 3η μερα. Εγω για να είμαι ειλικρινής στεναχωρήθηκα. Δεν έχω εμπειρία απο έμβρυα τρίτης μέρας. Ξέρω ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα έμβρυα 3ης και 5ης μέρας. Μου εξήγησε όμως το σκεπτικό του, μπορεί να τα αφήσει και αυτά εφόσον προχωράνε κανονικά αλλά επειδή όλες οι προηγουμενες προσπάθειες μου είναι με βλαστοκύστες, είπε να δοκιμάσουμε με 3ης μέρας, μήπως ο οργανισμός μου τα δεχτεί διαφορετικά. Δεν ξέρω κατα πόσο στέκει, όταν ξέρουμε την διαφορά που έχουν τα 3η και 5ης, αλλά είπα να το δοκιμάσω. Πρώτη φορά με φρέσκα λοιπόν, και πρώτη φορά με 3ης μέρας. Σήμερα λοιπόν έγινε η μεταφορά. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλής ποιότητας, το ένα αποτελείται απο 9 κύτταρα σήμερα (όπως πρέπει για 3η μέρα 6 με 9), και το άλλο έχει ηδη προχωρήσει και εχει γίνει μορίδιο. Μου είπε πως επειδή η πρώτη μου προσπάθεια ήταν δυνατή, ήθελε εξαρχής να πάμε πιο συντηρητικά και θέλει να δοκιμάσω τον οργανισμό μου και με αυτόν τον τρόπο, μιας και θεωρεί ότι μπορεί να έχω καλύτερα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα το σκεπτικό του, έτσι πράξαμε όμως. Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι δεν θέλει να πάρω κορτιζόνη αυτή τη φορά. Πράγμα που με ανησυχεί. Έχω hashimoto, αλλα εκτός απο αυτό, νομίζω πως δίνουν σε κάθε προσπάθεια έστω και μικρή δόση. Δεν ξέρω..
 6. Σ'ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ καθυσηχαστική! . Υστεροσκόπηση και Scratching έκανα πριν 4-5 μήνες. Πριν απο την τελευταία μου εμβρυομεταφορά με τα τελευταία μου εμβρυάκια της πρώτης προσπάθειας. Τώρα επιμένουν να πάμε με φρέσκα. Επίσης είναι και αυτός ένας παράγοντας που μας κάνει να νοιώθουμε παραπάνω ανασφάλεια, γιατί δεν το έκανα την πρώτη φορά και είναι κάτι άγνωστο. Δεν ξέρω.. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Σ'ευχαριστώ πολύ για το θάρρος που μου έδωσες!
 7. Και εγω θυμάμαι στην πρώτη διέγερση, η οιστραδιόλη μου ήταν στα ύψη . Υπερβολικά ανεβασμένη δηλαδή και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχωρήσαμε με φρέσκα. Τώρα μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Και ότι μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με φρέσκα. Αυτά μου είπαν πριν την ωοληψία. Τώρα για τα έμβρυα, θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα αύριο λέει, για την αναπτυξιακή τους ικανότητα και για την ποιότητα. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περίμενα να τα πάμε πολύ καλύτερα γιατί δεν είχαμε κάποια ένδειξη για το αντίθετο. Για αυτό και αυτό το σοκ. Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες, να χαίρεσαι το αγοράκι σου!
 8. Μου είπαν πως είναι μια χαρά. Τι ρόλο θα έπαιζε αν ήταν χαμηλή;
 9. Γεια σας. Θα ήθελα την γνώμη όσων κοριτσιών έχουν παρόμοια εμπειρία ή γνώσεις για το θέμα. Ολοκλήρωσα την δεύτερη εξωσωματική μου. Δεύτερη διέγερση. Είμαι 28 χρονών. Με κανένα θέμα εκτός απο hashimoto. FSH, AMH κτλ κτλ κτλ όλα μια χαρά. Πολύ καλό σπέρμα, όλα μα όλα τσεκαρισμένα, απο ανοσολογικά, ορμονικά μέχρι ότι άλλο υπάρχει μέχρι σήμερα. Χιλιάδες ευρώ σε εξετάσεις και καμία απάντηση στο γιατί δεν έχουμε ακόμα παιδί. Στην πρώτη μου διέγερση με menopur, πήραμε 22 ωάρια, απο τα οποία τα 15 ήταν ώριμα, τα 10 γονιμοποιήθηκαν και καταλήξαμε σε 8 βλαστοκύστες. Ακολουθησε μια εγκυμοσύνη η οποία κατέληξε σε αποβολή (δεν είχα ρυθμισμένα θυροειδικά αντισώματα) και οι υπόλοιπες μεταφορές κατέληξαν σε αρνητικό αποτέλεσμα. Άλλαξα κέντρο. Πήγαμε σε μεγαλύτερο κέντρο γνωστό στη Θεσσαλονίκη γιατι θέλαμε μια πιο επαγγελματική αντιμετώπιση... Κάναμε διέγερση με gonal, στους υπερήχους μου έλεγαν 12 με 15 ώριμα και αρκετά μικρά... Μου είχαν πει εξαρχής ότι δεν θέλουμε να έχουμε πάλι υπερδιέγερση γιατί την πρώτη φορά πέρασα πολύ δύσκολα μέχρι να συνέλθω. Ήρθε η μέρα, κάναμε την ovitrelle. Ακολουθησε η ωοληψία χθες, 11 όλα... Τα νέα σήμερα;; τα 6 μόλις ώριμα... τα 5 γονιμοποιήθηκαν... Δεν είχαμε λέει σωστή ωρίμανση... Και λέω πρώτον γιατι τα 12 με 15 ώριμα έγιναν 11 όλα και μόλις 6 ώριμα.. Τι πήγε λάθος.. Δευτερον ποιος φταίει για την λάθος ωρίμανση... Είμαι ενας οργανισμός "δοκιμασμένος" υποτίθεται. Περιμένω τηλέφωνο αλλά και τις απαντήσεις τι να τις κάνω; Δεν είναι παιχνίδι να το ξαναπαίξουμε και αύριο. Είμαι πάρα πολύ χάλια.. Έχω απογοητευτεί.. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση... Δεν θέλω να μιλήσω για τον γιατρό τον οποίο επιλάξαμε, και αν και πόσες φορές τον είδαμε, ούτε για το αν έκανε εκείνος την ωοληψία ή όχι.... Είναι πράγματα που θα τα δω στην πορεία... Διαβάζω πιο πάνω για την ovitrelle. Θυμάμαι την πρώτη φορα ο γιατρός ζήτησε να κάνω δύο. Να έπαιξε ρόλο στην ωρίμανση; Πείτε μου όσες έχετε εμπειρία. Ευχαριστώ.
 10. Καλημέρα γλυκιά μου! Μακάρι μακάρι να μην ίσχυε τίποτα απο όλα αυτά για κανέναν! Φυσικά δεν είναι ο κανόνας αλλά δυστυχώς πολύ πολύ μεγάλο ποσοστό.
 11. Καλησπέρα Γωγώ! Έχω μήνες να μπω στο forum, και ειδικά να γράψω. Επειδή είσαι κοντά στην ηλικία μου όμως, εγώ είμαι 28, και προσπαθώ απο τα 25. Θέλω να σου πω την γνώμη μου. Νοιώθω πως οφείλω να το κάνω. Αρχικά σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου, να μείνεις έγκυος πολύ πολύ γρήγορα και να ξεχάσεις κ τους γιατρούς και το άγχος και τα πάντα! ΓΝΩΜΗ μου: ΑΛΛΑΖΕΙΣ όποιον γιατρό σου λέει ότι φταίει το άγχος. Έχω σταθερή περίοδο, ωορρηξία κάθε μήνα (τσεκαρισμένη είτε με υπερήχους είτε με τεστ), ανοιχτές σάλπιγγες, ΤΕΛΕΙΟ σπερμοδιάγραμμα, τέλειες ορμόνες. Το μόνο που βρέθηκε αλλά δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν έμενα έγκυος μόνη μου ήταν διάφραγμα στη μήτρα εκ γεννετής το οποίο και αφαιρέθηκε κ τωρα η μήτρα μου είναι μια χαρά νορμάλ. Προσπαθούσαμε 1 μισο χρόνο μόνοι μας, είτε με παρακολουθηση ωορρηξίας αρχικά, είτε αργότερα με κάποιος κύκλους clomiphene, πιο μετά, κάναμε και σπερματέγχυση, ώσπου χάσαμε την υπομονή μας, και προχωρήσαμε στην εξωσωματική... Το βαρύ πυροβολικό της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Έμεινα έγκυος λοιπόν, με την πρώτη.... Απέβαλα λόγω αρρύθμιστων αντισωμάτων θυροειδη..... Άλλαξα γιατρό,γιατί τον θεωρώ υπαίτιο για αυτή την απώλεια για πάρα πολλούς λόγους και εν τω μεταξύ μεσολάβησαν εκατοντάδες εξετάσεις πολύ πολύ εξειδικευμένες, αφορούν το dna μας, καρυότυπους, υστεροσκοπήσεις, ανοσολογικά, βιοψίες ενδομητρίου και πολλά πολλά άλλα.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Θεωρώ ότι αν είχαμε την σωστή καθοδήγηση απο την αρχή ίσως να μην χρειαζόταν να περάσουμε όσα περάσαμε. Θέλω να σου πω ότι ακόμα και τωρα που έχουμε μπει πολύ βαθιά μεσα στα..... τα, εξακολουθούν να μας λένε όλοι οι γιατροί των ειδικοτήτων που μας παρακολουθούν ότι είμαστε ανεξήγητη περίπτωση, και φταίει το ΑΓΧΟΣ... Άγχος δεν έχω περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη κοπέλα ζει παρόμοια κατάσταση. Το άγχος δεν φεύγει και δεν θα φυγει ποτέ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ανεξήγητες περιπτώσεις. Ψάξου πολύ πολύ καλά. Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί να υποφέρεις άλλο ψυχολογικά και να έρθει πολύ πολύ σύντομα το μωράκι, αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε σε κάποιον ειδικό. Εξειδικευμένο. Ωραίες οι ιστορίες αυτές που άκουγα και εγω απο φίλους και γνωστους, ότι έμειναν έγκυες όταν χαλάρωσαν, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι πως αν δύο πολύ νέοι άνθρωποι, μωρά, 25, 27, χρονών, δεν έχουν εγκυμοσύνη μέσα σε 6-7 μήνες ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ προσπαθειών, πρέπει να ψαχτούν. Ειλικρινά στα λέω απο αγάπη χωρίς να σε ξέρω. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Πέρασα πολλά, και σε κάθε γιατρό που πηγαινα μου μιλούσε για το άγχος λες και ήμουν τρελή! Εύχομαι πολύ πολύ σύντομα να μπεις και να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου.
 12. Καλή fsh, εχω κάνει τα πάντα απο ανοσολογικά, ΝΚ ελέγξαμε τον προηγούμενο μήνα... Τιποτα! Την Τρίτη έχουμε ραντεβού για εξέταση κατακερματισμού γιατί είναι το μοναδικό που έχει μείνει να κάνουμε.. Θέλω να πιστεύω πως η κίνηση που κάναμε πρόσφατα να αλλάξουμε κέντρο και γιατρό, θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν όχι τώρα, στο μέλλον. Πραγματικά έχω δώσει το 100% μου στο κυνήγι απαντήσεων και γενικά στις προσπάθειες εξωσωματικής εδώ και ένα χρόνο ασταμάτητα κάθε μήνα! Έχω κουραστεί πολύ. Και σωματικά και ψυχικά.. Σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου τις απόψεις σου!
 13. Καλησπέρα σ'ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο. Θα προχωρήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όσο για τον προεμφυτευτικό έλεγχο θα προτιμούσα να γίνει στην επόμενη εξωσωματική, συνολικά στα έμβρυα που θα προκύψουν (αν και απεύχομαι να φτάσω στην δεύτερη). Είμαι 28 χρονών δεν ξέρω αν αυτό μας ευνοεί κάπου. Δεν το πιστεύω αν σκεφτείς τις μέχρι τώρα αποτυχίες μας.
 14. Καλησπέρα επιστρέφω πάλι με άλλο θέμα αυτή τη φορά. Αυτό είναι η ποιότητα των εμβρύων. Αποφάσισα να μεταφέρω τα έμβρυα μου σε άλλο κέντρο μήπως και έχω μια καλύτερη ή πιο οργανωμένη προσπάθεια απο τη μεριά του γιατρού. Τι γίνεται όμως αν οι βλαστοκύστες που μου έχουν απομείνει είναι κακής ποιότητας; Έχει νόημα η κίνηση αυτή; Σήμερα υπογράψαμε τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά των εμβρύων στο νέο κέντρο και έτσι μιλήσαμε και με την εμβρυολόγο του παλιού μας κέντρου η οποία μας είπε, "α ναι έχετε άλλα δύο ε; Είναι τα μικράκια αυτά". Της λέω δηλαδή τι εννοούμε μικράκια, πρόκειται για κακής ποιότητας έμβρυα; Και μου είπε ναι. Αλλα πολλές φορές αν αυτά είναι υγιή, δίνουν εγκυμοσύνες και υγιή μωρά. Μας εξήγησε πως τη στιγμή της κατάψυξης είχαν αυτό το μέγεθος. Και επειδή καταψύχονται όλα μαζί την ίδια στιγμή, κάποια καταφέρνουν να έχουν περισσότερες διαιρέσεις (άρα και καλύτερης ποιότητητας) και κάποια άλλα την ίδια χρονική στιγμή είναι σε ρυθμό ανάπτυξης πιο πίσω. Στην απόψυξη μου είπε θα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για την ποιότητα τους. Συνήθως τα πρώτα είναι και τα καλύτερα, για αυτό και έμεινα έγκυος στην πρώτη εμβρυομεταφορά (παλλίνδρομη). Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχουν κοπέλες που κατάφεραν να μείνουν έγκυες με μέτρια ή κακής ποιότητας έμβρυα. Αν αξίζει να τους δώσω μια ευκαιρία. Δεν μας πάει η καρδιά να δώσουμε εντολή να τα καταστρέψουν. Αλλά και η διαδικασία που μπαίνει μια γυναίκα κάθε φορά είναι δύσκολη και αγχωτική και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Συζήτησα με τον νέο μου γιατρό για τον προεμφυτευτικό έλεγχο και μου είπε πως αν τα έμβρυα σε αυτη την κατάσταση είναι μέτρια, τότε με τον προεμφυτευτικό έλεγχο που θα υποστούν και κάποια αλλοίωση , ίσως γίνουν ακόμα χειρότερης ποιοτητας. Οπότε δεν το προτείνει σε αυτή τη φάση. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω σχόλια και απόψεις! Καλό ΣΚ!
 15. Καλημέρα κορίτσια! Επέστρεψα με τα αποτελέσματα της ιστολογικής τα οποία ήταν φυσιολογικά. Και όπως πολύ καλά ξέρετε κάποιες, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή αν πρέπει να προβληματιστώ. Στο σημείο αυτό, αφού εχω γίνει ΚΟΣΚΙΝΟ δυστυχώς καταλήγω στα λόγια γνωστής αιματολόγου στη Θεσσαλονίκη που μου είπε επι λέξη, εμένα δεν με προβληματίζουν τόσο οι αποτυχίες εμφύτευσης όσο η αποβολή, που αν τα αθροίσεις όλα μαζί και εφόσον δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο καταλήγει ότι ίσως τα έμβρυα έχουν θέμα. Αυτό είναι και ο μεγαλύτερος μου φόβος άλλωστε. Μας είπε πως πρέπει να κάνουμε κατακερματισμο dna σπέρματος γιατί μπορεί να υπάρχει υψηλός κατακερματισμός ακόμα και αν το σπερμοδιάγραμμα είναι τέλειο! Και όταν υπάρχει υψηλός κατακερματισμός DNA των σπερματοζωαρίων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του εμβρύου και κατ επέκταση την επακόλουθη ανάπτυξη της βλαστοκύστης. Με στεναχωρεί αυτό αν τελικά ισχύει στην περίπτωσή μας. Γιατί ξεκινάω προετοιμασία για τις δύο μου τελευταίες βλαστοκύστες και είναι σαν να πηγαίνω απο τώρα με την ψυχολογία του χαμένου. Συγνώμη που άλλαξα θέμα και είναι ασχετο αυτή τη στιγμή με το ενδομήτριο, αλλά αν υπάρχει κάποια άποψη κάποια εμπειρία παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα, θα καταφύγω και σε άλλες συζητήσεις που αφορούν το θέμα. Καλή σας μέρα και καλή δύναμη σε όλες!!! Καλημέρα! Μέσα στην εβδομάδα κανονίσαμε να καταθέσουμε τα έγγραφα που χρειάζονται για την μεταφορά των παιδιών μας (έτσι μ'αρέσει να τα λέω) Ο γιατρός κάτι πρέπει να ψιλιάστηκε γιατί κάθε μήνα ήμουν εκεί έτοιμη για όλα και τώρα έχει να με δει δυο μήνες. Δεν ήμουν ξεκάθαρη, με ρώτησε αν έχω κάποιο θέμα μαζί του σε επόμενο μήνυμα που έστειλε, του είπα κανένα θέμα μαζί σας γιατρέ, είναι δικό μας το θέμα σας ευχαριστώ για όλα.... Ε δεν το ψιλιάστηκε;;; Την ημέρα που θα πάμε στο κέντρο για τα διαδικαστικά θα το μάθει κιόλας, και τότε, αν θελήσει να μάθει παραπάνω πράγματα για την απόφαση μας τότε θα μιλήσουμε. Αν όχι, προσωπικά με βολεύει περισσότερο. Τον ευχαρίστησα για όλα, και πάμε παρακάτω. Έκανα όχι μια, αλλά τρείς εμβρυομεταφορές μαζί τους και 2 επεμβάσεις, νομίζω πως έχω το δικαίωμα τα κάνω μια αλλαγή, αν δεν είναι ουσιαστική και δεν έχει βάση θα φανεί, αλλά τουλάχιστον ψυχολογικά μπορεί να με βοηθήσει. Δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος.
 16. Καλησπέρα @DimitraS To ιστορικό σου μοιάζει πολύ με το δικό μου! Παλλίνδρομη, αποτυχίες εμφύτευσης, διάφραγμα... Έχω δύο τελευταία έμβρυα.. Άλλαξα γιατρό και κέντρο μπας και είναι πιο "ψαγμένη" και οργανωμένη η προσπάθεια και ο Θεός βοηθός τίποτα άλλο. Στοχοπροσήλωση και υπομονή!!! Κορίτσια μου SOS σήμερα μπήκα να σας γράψω κάτι που έγινε σήμερα και με προβληματίζει και θέλω τη βοήθεια σας. Είμασταν έξω για καφεδάκι (απο τις σπάνιες έως ανύπαρκτες φορές που ήμουν χαλαρή και λίγο ξεχάστηκα) και χτυπάει το κινητό μου... Μήνυμα απο τον γιατρό μου. Τον προηγούμενο, που όπως έχω αναφέρει σε άλλο ποστ όλον αυτόν τον καιρό αναπτύξαμε πολύ καλή σχέση.. Ζήσαμε καλά και κακά μαζί. Μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το μήνυμα έλεγε τα εξής: "Καλησπέρα Σισσάκι χαθήκαμε... Πες μου τι σκέφτεσαι να κάνουμε; Καλό ΣΚ"... Κορίτσια έχω μείνει κάγκελο... Εγω έχω προχωρήσει ηδη. Έχω κάνει υστεροσκόπηση με τον νέο μου γιατρό.. Μου ανέλυσε πώς θα κινηθούμε απο εδω και στο εξής, έχω μαζέψει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για τη μεταφορά των εμβρύων στο νέο κέντρο... Και ήθελα να γίνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα... Δηλαδη να τους αιφνιδιάσω.. Δεν είχα σκοπό να ενημερώσω.. Εννοείται πως θα το μάθαινε απο τα κορίτσια στο κέντρο αλλά δεν είχα σκοπό να το κάνω πιο δύσκολο για μένα και να τον ενημερώσω εγω η ίδια οτι φεύγω. Αλλά τωρα με αυτό το μήνυμα ζορίζουν τα πράγματα.. Αγχώθηκα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Ποια είναι η γνώμη σας. Η μαμά μου λέει να πω την αλήθεια. Ότι φεύγω κτλ κτλ. Εμένα μου είναι πολύ δύσκολο. Ο άντρας μου λέει να πω, ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι. Που αυτό και αν είναι ανοησία... Δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι αλλάσε μια εβδομάδα παω και παίρνω τα έμβρυα. Σας παρακαλώ, εσείς που ζείτε παρόμοια πράγματα μπορείτε να έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη. Πείτε μου παρακαλώ τι θα απαντούσατε, είμαι σε πολύ δύσκολη θέση.. (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)