sissy_geo

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  113
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

sissy_geo last won the day on Ιούνιος 4

sissy_geo had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

29 Neutral

Περισσότερα για την/τον sissy_geo

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Επάγγελμα
  Καθηγήτρια Πληροφορικής
 • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
  computer, φωτογραφία, μαγειρική, γυμναστική

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Καλή fsh, εχω κάνει τα πάντα απο ανοσολογικά, ΝΚ ελέγξαμε τον προηγούμενο μήνα... Τιποτα! Την Τρίτη έχουμε ραντεβού για εξέταση κατακερματισμού γιατί είναι το μοναδικό που έχει μείνει να κάνουμε.. Θέλω να πιστεύω πως η κίνηση που κάναμε πρόσφατα να αλλάξουμε κέντρο και γιατρό, θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν όχι τώρα, στο μέλλον. Πραγματικά έχω δώσει το 100% μου στο κυνήγι απαντήσεων και γενικά στις προσπάθειες εξωσωματικής εδώ και ένα χρόνο ασταμάτητα κάθε μήνα! Έχω κουραστεί πολύ. Και σωματικά και ψυχικά.. Σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου τις απόψεις σου!
 2. Καλησπέρα σ'ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο. Θα προχωρήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Όσο για τον προεμφυτευτικό έλεγχο θα προτιμούσα να γίνει στην επόμενη εξωσωματική, συνολικά στα έμβρυα που θα προκύψουν (αν και απεύχομαι να φτάσω στην δεύτερη). Είμαι 28 χρονών δεν ξέρω αν αυτό μας ευνοεί κάπου. Δεν το πιστεύω αν σκεφτείς τις μέχρι τώρα αποτυχίες μας.

 3. Διαφημίσεις


 4. Καλησπέρα επιστρέφω πάλι με άλλο θέμα αυτή τη φορά. Αυτό είναι η ποιότητα των εμβρύων. Αποφάσισα να μεταφέρω τα έμβρυα μου σε άλλο κέντρο μήπως και έχω μια καλύτερη ή πιο οργανωμένη προσπάθεια απο τη μεριά του γιατρού. Τι γίνεται όμως αν οι βλαστοκύστες που μου έχουν απομείνει είναι κακής ποιότητας; Έχει νόημα η κίνηση αυτή; Σήμερα υπογράψαμε τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά των εμβρύων στο νέο κέντρο και έτσι μιλήσαμε και με την εμβρυολόγο του παλιού μας κέντρου η οποία μας είπε, "α ναι έχετε άλλα δύο ε; Είναι τα μικράκια αυτά". Της λέω δηλαδή τι εννοούμε μικράκια, πρόκειται για κακής ποιότητας έμβρυα; Και μου είπε ναι. Αλλα πολλές φορές αν αυτά είναι υγιή, δίνουν εγκυμοσύνες και υγιή μωρά. Μας εξήγησε πως τη στιγμή της κατάψυξης είχαν αυτό το μέγεθος. Και επειδή καταψύχονται όλα μαζί την ίδια στιγμή, κάποια καταφέρνουν να έχουν περισσότερες διαιρέσεις (άρα και καλύτερης ποιότητητας) και κάποια άλλα την ίδια χρονική στιγμή είναι σε ρυθμό ανάπτυξης πιο πίσω. Στην απόψυξη μου είπε θα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα για την ποιότητα τους. Συνήθως τα πρώτα είναι και τα καλύτερα, για αυτό και έμεινα έγκυος στην πρώτη εμβρυομεταφορά (παλλίνδρομη). Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν υπάρχουν κοπέλες που κατάφεραν να μείνουν έγκυες με μέτρια ή κακής ποιότητας έμβρυα. Αν αξίζει να τους δώσω μια ευκαιρία. Δεν μας πάει η καρδιά να δώσουμε εντολή να τα καταστρέψουν. Αλλά και η διαδικασία που μπαίνει μια γυναίκα κάθε φορά είναι δύσκολη και αγχωτική και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Συζήτησα με τον νέο μου γιατρό για τον προεμφυτευτικό έλεγχο και μου είπε πως αν τα έμβρυα σε αυτη την κατάσταση είναι μέτρια, τότε με τον προεμφυτευτικό έλεγχο που θα υποστούν και κάποια αλλοίωση , ίσως γίνουν ακόμα χειρότερης ποιοτητας. Οπότε δεν το προτείνει σε αυτή τη φάση. Θα χαρώ πολύ να διαβάσω σχόλια και απόψεις! Καλό ΣΚ!
 5. Καλημέρα κορίτσια! Επέστρεψα με τα αποτελέσματα της ιστολογικής τα οποία ήταν φυσιολογικά. Και όπως πολύ καλά ξέρετε κάποιες, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή αν πρέπει να προβληματιστώ. Στο σημείο αυτό, αφού εχω γίνει ΚΟΣΚΙΝΟ δυστυχώς καταλήγω στα λόγια γνωστής αιματολόγου στη Θεσσαλονίκη που μου είπε επι λέξη, εμένα δεν με προβληματίζουν τόσο οι αποτυχίες εμφύτευσης όσο η αποβολή, που αν τα αθροίσεις όλα μαζί και εφόσον δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο καταλήγει ότι ίσως τα έμβρυα έχουν θέμα. Αυτό είναι και ο μεγαλύτερος μου φόβος άλλωστε. Μας είπε πως πρέπει να κάνουμε κατακερματισμο dna σπέρματος γιατί μπορεί να υπάρχει υψηλός κατακερματισμός ακόμα και αν το σπερμοδιάγραμμα είναι τέλειο! Και όταν υπάρχει υψηλός κατακερματισμός DNA των σπερματοζωαρίων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του εμβρύου και κατ επέκταση την επακόλουθη ανάπτυξη της βλαστοκύστης. Με στεναχωρεί αυτό αν τελικά ισχύει στην περίπτωσή μας. Γιατί ξεκινάω προετοιμασία για τις δύο μου τελευταίες βλαστοκύστες και είναι σαν να πηγαίνω απο τώρα με την ψυχολογία του χαμένου. Συγνώμη που άλλαξα θέμα και είναι ασχετο αυτή τη στιγμή με το ενδομήτριο, αλλά αν υπάρχει κάποια άποψη κάποια εμπειρία παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα, θα καταφύγω και σε άλλες συζητήσεις που αφορούν το θέμα. Καλή σας μέρα και καλή δύναμη σε όλες!!! Καλημέρα! Μέσα στην εβδομάδα κανονίσαμε να καταθέσουμε τα έγγραφα που χρειάζονται για την μεταφορά των παιδιών μας (έτσι μ'αρέσει να τα λέω) Ο γιατρός κάτι πρέπει να ψιλιάστηκε γιατί κάθε μήνα ήμουν εκεί έτοιμη για όλα και τώρα έχει να με δει δυο μήνες. Δεν ήμουν ξεκάθαρη, με ρώτησε αν έχω κάποιο θέμα μαζί του σε επόμενο μήνυμα που έστειλε, του είπα κανένα θέμα μαζί σας γιατρέ, είναι δικό μας το θέμα σας ευχαριστώ για όλα.... Ε δεν το ψιλιάστηκε;;; Την ημέρα που θα πάμε στο κέντρο για τα διαδικαστικά θα το μάθει κιόλας, και τότε, αν θελήσει να μάθει παραπάνω πράγματα για την απόφαση μας τότε θα μιλήσουμε. Αν όχι, προσωπικά με βολεύει περισσότερο. Τον ευχαρίστησα για όλα, και πάμε παρακάτω. Έκανα όχι μια, αλλά τρείς εμβρυομεταφορές μαζί τους και 2 επεμβάσεις, νομίζω πως έχω το δικαίωμα τα κάνω μια αλλαγή, αν δεν είναι ουσιαστική και δεν έχει βάση θα φανεί, αλλά τουλάχιστον ψυχολογικά μπορεί να με βοηθήσει. Δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος.
 6. Καλησπέρα @DimitraS To ιστορικό σου μοιάζει πολύ με το δικό μου! Παλλίνδρομη, αποτυχίες εμφύτευσης, διάφραγμα... Έχω δύο τελευταία έμβρυα.. Άλλαξα γιατρό και κέντρο μπας και είναι πιο "ψαγμένη" και οργανωμένη η προσπάθεια και ο Θεός βοηθός τίποτα άλλο. Στοχοπροσήλωση και υπομονή!!! Κορίτσια μου SOS σήμερα μπήκα να σας γράψω κάτι που έγινε σήμερα και με προβληματίζει και θέλω τη βοήθεια σας. Είμασταν έξω για καφεδάκι (απο τις σπάνιες έως ανύπαρκτες φορές που ήμουν χαλαρή και λίγο ξεχάστηκα) και χτυπάει το κινητό μου... Μήνυμα απο τον γιατρό μου. Τον προηγούμενο, που όπως έχω αναφέρει σε άλλο ποστ όλον αυτόν τον καιρό αναπτύξαμε πολύ καλή σχέση.. Ζήσαμε καλά και κακά μαζί. Μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Το μήνυμα έλεγε τα εξής: "Καλησπέρα Σισσάκι χαθήκαμε... Πες μου τι σκέφτεσαι να κάνουμε; Καλό ΣΚ"... Κορίτσια έχω μείνει κάγκελο... Εγω έχω προχωρήσει ηδη. Έχω κάνει υστεροσκόπηση με τον νέο μου γιατρό.. Μου ανέλυσε πώς θα κινηθούμε απο εδω και στο εξής, έχω μαζέψει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για τη μεταφορά των εμβρύων στο νέο κέντρο... Και ήθελα να γίνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα... Δηλαδη να τους αιφνιδιάσω.. Δεν είχα σκοπό να ενημερώσω.. Εννοείται πως θα το μάθαινε απο τα κορίτσια στο κέντρο αλλά δεν είχα σκοπό να το κάνω πιο δύσκολο για μένα και να τον ενημερώσω εγω η ίδια οτι φεύγω. Αλλά τωρα με αυτό το μήνυμα ζορίζουν τα πράγματα.. Αγχώθηκα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Ποια είναι η γνώμη σας. Η μαμά μου λέει να πω την αλήθεια. Ότι φεύγω κτλ κτλ. Εμένα μου είναι πολύ δύσκολο. Ο άντρας μου λέει να πω, ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι. Που αυτό και αν είναι ανοησία... Δεν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι αλλάσε μια εβδομάδα παω και παίρνω τα έμβρυα. Σας παρακαλώ, εσείς που ζείτε παρόμοια πράγματα μπορείτε να έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη. Πείτε μου παρακαλώ τι θα απαντούσατε, είμαι σε πολύ δύσκολη θέση.. (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)
 7. Μπορεί να είμαστε μαζί! Αν βγουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα της βιοψίας μου σε 10 μέρες, θα προχωρήσουμε και εμείς... Βέβαια δεν ξέρω πώς να αισθανθώ με αυτό... Τέλος πάντων... Ο προηγούμενος γιατρός μου έλεγε πως σε φυσικό κύκλο ίσως κάνω καλύτερο ενδομήτριο.. Και όντως τους τελευταίους 2 μήνες που το παρακολουθήσαμε σε φυσικό κύκλο ήταν 7 και κάτι 12η,13η μερα για να τρελαίνεσαι! Οπότε σου εύχομαι να πάνε όλα υπερτέλεια!!!
 8. Γειά σας κοριτσάκια μου! Επέστρεψα!@ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΑ μου έτσι ακριβώς και εγω... με τις κούτες τα κατέβαζα τα ρημάδια τα σικλακούρ, μαζι με κολπικά gel... Λοιπόν έγινε η υστεροσκόπηση. Υπήρχαν κάποιες λίγες συμφύσεις. Για την ακρίβεια όπως διαβάζω στην αναφορά που μου έδωσε ο γιατρός λέει μορφολογία κοιλότητας φυσιολογική, πάχος ενδομητρίου φυσιολογικό, εντόπισε όμως στον πυθμένα (όπου ήταν κάποτε και το διάφραγμα) ουλές και ήπιες συμφύσεις οι οποίες έκλειναν και το αριστερό σαλπιγγικό στόμιο. Τις αφαίρεσε, έριξε μετά υγρό για να δει αν ήταν διαβατές οι σάλπιγγες και ήταν μια χαρά λέει και τέλος γράφει, μέσο διάτασης: Φυσιολογικός ορός. Scratching: Ναι. Επεμβατική πράξη: Λύση συμφύσεων και διάνοιξη σαλπιγγικού στομίου. Απo εκεί και πέρα, δόθηκε δείγμα για βιοψία. Και σε 10-12 μέρες που θα βγούνε τα αποτελέσματα, θα μάθουμε αν υπάρχει κάποια ενδομητρίτιδα οπότε και θα ακολουθηθεί θεραπεία για όσο καιρό μου πει, και επανεξέταση. Αν δεν βρεθεί κάτι, προχωράμε σε ΕΜ... Τρέμω κορίτσια μόνο στην ιδέα της ΕΜ... Φοβάμαι... Πώς θα αντέξω ακόμη μια αποτυχία. Ο γιατρός μας είπε απ'εξω απ'εξω πως θα προτιμούσε το επόμενο βήμα επειδή ψυχολογία πλέον δεν υπάρχει, να είναι με καινούργια διέγερση, η οποία θα γίνει με τον πιο προσεκτικό τρόπο ούτως ώστε και τα έμβρυα που θα προκύψουν να είναι τα καλύτερα δυνατά, αλλά αυτό δεν γίνεται εφόσον έχω ηδη δύο βλαστοκύστες. Οπότε θα προχωρήσουμε με τις βλαστοκύστες μου. Απλά ο γιατρός απ'ότι κατάλαβα έχει τις επιφυλάξεις του για τις βλαστοκύστες μου, επειδή είχαμε και αποβολή και αποτυχίες εμφύτευσης... Αλλά ρε κορίτσια μετά τη συζήτηση που είχα μαζί του, με έστειλε στην εμβρυολόγο για περισσότερες πληροφορίες και εκείνη ειναι κάθετη ότι δεν πρέπει να ανησυχώ για τα έμβρυα. Ναι όντως λέει όταν όλα προέρχονται απο την ίδια "φουρνιά", έχουν κοινά χαρακτηριστικά σαν αδέρφια ας πούμε, αλλά κάθε ένα ωάριο γονιμοποιήθηκε απο διαφορετικό σπερματοζωάριο που αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πανομοιότυπα. Σας τα λέω τώρα όπως τα κατάλαβα και όπως τα θυμάμαι μετα την νάρκωση ε; Άρα δεν πρέπει να καταδικάζουμε κανένα έμβρυο απο πριν. Όλα μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη.. Και έτσι ηρέμησα λίγο... Θα δούμε κορίτσια... Πάλι σας λέω πολλά, συγνώμη Επίσης μπορώ να σας πω και τις εντυπώσεις μου απο το νέο κέντρο σε σχέση με το καινούργιο αν σας ενδιαφέρει...
 9. Κατάλαβα... Ρωτάω γιατί στο προηγούμενο κέντρο ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα. Κάναμε τις αιμοληψίες μέσα στο κέντρο, εφόσον είχαν το αμκα μας τις εγραφαν κιόλας, έστελναν τα δείγματα στο Γένεσις και μετά απο λίγες ώρες μας έπαιρναν τηλέφωνο για τα αποτελέσματα. Σ'ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!
 10. Κατάλαβα @oly75 Σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μου. Έχεις δίκιο να λες ότι κουράστηκες, και εγω σήμερα το πρωί σηκώθηκα με πολύ άσχημη ψυχολογία. Αυτή η αναισθησία η νάρκωση της εξέτασης τέλος πάντων δεν συνηθίζεται. Κάθε φορά φοβάμαι... Τόσο άγχος πια τόσες εξετάσεις.. Και εσυ να είσαι στην αναμονή... Και όταν τελικά έρθει η ωρα να απογοητεύεσαι και να τρως τα μούτρα σου... Είναι πολύ δύσκολο. Το ξέρω ότι υπάρχουν κ χειρότερα. Δηλαδή άνθρωποι και παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους, με σοβαρές ασθένειες, αλλά ειλικρινά όποιος τον ζει τον αγώνα απόκτησης ενός παιδιού ξέρει πολύ καλά πόσο μαυρίζει τη ζωή του. Θα κάνω κ αυτό το βήμα, δηλ υστεροσκόπηση και βιοψία. Δεν ξέρω τι απάντηση θα πάρω και τι θα χρειαστεί να κάνω μετά απο θεραπείες... Αλλα κάποια στιγμή, θα προχωρήσω με τις κατεψυγμένες βλαστοκύστες που μου έμειναν (2). Αφού τις μεταφέρω στο νέο κέντρο (άλλο ζόρι αυτό). Μου είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά να το κάνω αυτό γιατί τα κορίτσια στο προηγουμενο κέντρο είναι φοβερά, έχουμε τέλειες σχέσεις... Και σαν κέντρο δεν το συζητώ κανένα παράπονο δεν είχα. Αλλά ο γιατρός μου δεν έκανε ρε παιδιά. Τι να λέμε τώρα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ναι, τωρα μας απασχολεί το ενδομήτριο, αλλά και οι βλαστοκύστες που έμειναν δεν είναι και σούπερ ποιότητα... Άρα τι σημαίνει αυτό; Απο τη μια το μπαλώνεις απο την άλλη ξηλώνεται... Καλή δύναμη σε όλες! Και καλή επιτυχία και κουράγιο σε σένα @oly75. Θέλω να σε ρωτήσω και κάτι. Με τις αιματολογικές εξετάσεις που χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε τι παίζει;;; Δεν τις γράφουν στο embryolab;;;;;
 11. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Σήμερα πήγα για υπέρηχο. Ήθελε να ελέγξει ο γιατρός την ανάπτυξη του ενδομητρίου μου. Ενω το είδε σε γενικές γραμμές πολύ καλό, εξακολουθεί να βλέπει μια μικρή σκιά που μάλλον είναι κάποιες συμφύσεις, όσο μπορεί να είναι σίγουρος υπερηχογραφικά. Του άφησα και το dvd της προηγούμενης υστεροσκόπησης και πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι πάμε για υστεροσκόπηση μεθαύριο... Είναι η τρίτη μου λοιπόν... Και μάλιστα η προηγούμενη έγινε πριν 2 μήνες... Να έχεις χρόνο, υπομονή και λεφτουδάκια... Που δεν μου περισσεύει τίποτα απο τα τρία... Όσο για το θέμα των εξετάσεων, τον ρώτησα και για την εξέταση του Νίκα, και για το era test. Για την εξέταση του Νίκα @oly75 αν και είναι πολύ ευγενής σαν άνθρωπος, παρατήρησα έναν "κοροϊδευτικό" τόνο να το πω; Σίγουρα το αμφισβήτησε όμως. Είχες δίκιο. Για το era test που ήθελα να μάθω κάποια πράγματα γιατί δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα, μου εξήγησε τι ακριβώς είναι και πότε το συστήνουν, αλλά δεν ενδείκνυται μου είπε στην περίπτωση μου. Τώρα όσον αφορά την ψυχολογία, τι να πω... Με στεναχωρεί που μπαίνω ξανα στην διαδικασία νάρκωσης, επέμβασης κτλ... Δεν βλέπω φως... Συνέχεια προσπαθώ, αστάματητα και δεν βγάζει πουθενά. Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Θέλω να ξεκινήσω μια νεα προσπάθεια, σε άλλο γιατρό, σε άλλο κέντρο. Δεν μπορεί να βαδίσει στα τυφλά. Μου εξήγησε πως είναι καλό για εμένα και για την πορεία κ το αποτέλεσμα της επόμενης προσπάθειας, να δούμε που βαδίζουμε. Να ελέγξουμε το έδαφος κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και είπε επίσης μια φράση που όσο την σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω το νόημα της. Ότι δεν ελέγχουμε, το βρίσκουμε μπροστά μας.. Πάντα.. Και αυτό μου συνέβαινε απο την αρχή μέχρι σήμερα... Όλα τα βρήκα μπροστά μου... Αααα και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έπιασα και κάτι παράξενο στο στήθος μου.. εχει ποσες μέρες ήμουν μεσα στη μαυρίλα.. Δουλεύω σε φροντιστήριο και με βλέπουν όλοι και αναρωτιούνται τι έπαθα! Πήγα για υπέρηχο τρέχοντας γιατί η γιαγιά μου πέθανε απο καρκίνο του στήθους στα 42 και το είχα πάντα στο μυαλό μου όπως και η μαμά μου. Απλά τώρα που μπήκα στο τριπάκι των εξωσωματικών, το έχω στο μυαλό μου ακόμα περισσότερο... Είμαι 28 και ακόμη δεν μπορώ να κάνω μαστογραφία, μόνο υπέρηχο. Δόξα το Θεο δεν ήταν κάτι. Είναι μια απλή κύστη είπε η γιατρός. Απλά έχω πυκνό μαστό παρόλο που είναι μικρά, (φυστικάκια τα λέει ο αντρας μου) και πρέπει να ψάχνομαι ακόμη πιο σχολαστικά. Αυτό άσχετο, συγνώμη που γράφω τόσα τι να κάνω κ εγω. Δεν τα λέω πουθενά αυτά και θέλω κάπου να τα πω και εγω! Τέλος πάντων. Αυτά είναι τα νέα μου... Εχω αγωνία για μεθαύριο τι θα βρούμε τι δεν θα βρούμε! Α! επίσης εννοείται θα κάνουμε και βιοψία μαζί με υστεροσκόπηση που όπως μου είπε, είναι πιο έγκυρη εξέταση.... Αυτά κορίτσια μου απο μένα! @ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΑ εφόσον σε ενδιαφέρει και εσένα το θέμα θα σε ενημερώσω για ότι νεότερο μήπως και βοηθηθείς και εσύ κάπου! Φιλιά πολλά!
 12. Καλησπέρα! Με κάλυψες και με προβλημάτισες... Μπορώ με δική μου πρωτοβουλία να κάνω την εξέταση του Νίκα; Ρε παιδιά δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Να αλλάζω γιατρό για να είμαι πιο "ήσυχη" ότι είμαι σε πιο υπεύθυνα χέρια, και πάλι να έχω αμφιβολίες; Τι να πω.. Έχω κουραστεί με αυτό το άγχος κ την αβεβαιότητα. Πες ότι αποφασίζω να κάνω την εξέταση του Νίκα. Αν αυτός ο γιατρός που επέλεξα να προχωρήσω μαζί του, δεν την δέχεται ή δεν την αναγνωρίζει, ποιος θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα της;, ποιες οδηγίες θα ακολουθήσω εφόσον αυτός δεν θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα...Είχα σκοπό αύριο που θα τον δω, να συζητήσω μαζί του για την εν λόγω εξέταση. Αλλά μ'αυτά που μου λες τώρα φοβάμαι λίγο
 13. Καλησπέρα @anoulious! Και πώς έμαθες για την ενδομητρίτιδα; Με βιοψία;
 14. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η εξέταση του Νίκα. Το καταλαβαίνω κ απο την εμπειρία σου και από άλλα που έχω διαβάσει. Την Δευτέρα θα κάνω μια πιο αναλυτική συζήτηση μαζί με τον νέο μου γιατρό. Γιατί τις προάλλες μιλήσαμε γενικά για την ιστορία μας απο την αρχή έως σήμερα και απλά καταλήξαμε ότι μάλλον εκεί είναι το θέμα, εφόσον οι υπόλοιπες εξετάσεις δεν έχουν δείξει κάτι. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Παίζει και η ποιότητα των εμβρύων βασικότατο ρόλο και άλλα.. Είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα δυστυχως. Σ'ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες! Ωραία ερώτηση! Θα του την κάνω τη Δευτέρα! Κατα πάσα πιθανότητα παω για τρίτη υστεροσκόπηση ΚΑΙ βιοψία μαζί.. Σε αυτόν τον κύκλο. Θα επιστρέψω την Δευτέρα με περισσότερες πληροφορίες και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα θα σας πω ότι μου πει. Είμαστε όλες σε φάση αναμονής, ή προετοιμασίας για εξωσωματική ή εμβρυομεταφορά; Ή κάποιες ξεμπερδέψατε και ησυχάσατε;